Vigtigste > Cykling > Palmcykler på landevejscykling - finde løsninger

Palmcykler på landevejscykling - finde løsninger

Er Palm Springs godt til cykling?

Med 300 solskinsdage om året, en fantastisk naturlig baggrund, masser af moderne arkitektur fra midten af ​​århundredet og smukke udendørs kunstinstallationer, GreaterPalm Springser det perfekte sted at udforske vedcykel.16.02.2018

hvad er der gutter, dette er Josh fra Californien gennem min linse Kom nu i dag, jeg viser dig 17 ting at lave i Palm Springs Nummer en anbefaling er Palm Springs Aerial Tramway Palm Springs Aerial Tramway har den største roterende sporvogn i verden og tager tage dig med på en rejse på over 4 km og 8.000 fod i højden. Når du når den øverste station, bliver du behandlet med en betagende udsigt over dalen nedenfor.

Spis et måltid her på restauranten Besøg det lille naturhistoriske museum eller gå på vandretur Min favoritsti tager dig til SanJacinto Summit en 10-mile vandretur til en af ​​de bedste udsigter i det sydlige Californien. Hvis du vil have noget lidt mere afslappet, er der kortere loop-stier her, der også er gode Egnet til hele familien. Anbefaling nummer to er PalmSprings Air Museum Palm Springs Airmuseum er et fantastisk sted at komme tæt på nogle? museet har fire store hangarer hver fra en anden krig eller del af en krig a og flyene er i dejlig stand, der er en masse information om krigen og om flyene, og jeg fandt forelæserne på hvert museum, hvor jeg nogensinde har været, blandt de mest nyttige, for ofte vil du opdage, at nogle af de mennesker, der arbejder der, endda har fløjet flyene, der er på museet, i et af hangarerne, du kan komme ind i cockpittet på en B-17, og hvornår hvis du er der i weekenden kan du muligvis også se et af flyene tage af sted, jeg har været på dette museum et par gange, og jeg kan godt lide at besøge det igen og igen og flere mennesker oplever det anbefaling nummer tre er Morton Botaniske Have jeg elsker det virkelig at være i denne have Palm Springs for at udforske og fortælle andre, hvor mange gange den er omtalt på sociale medier i stedet for de traditionelle farverige blomstrede botaniske havehektar med grønt Dette stykke er fyldt til randen med kølige kaktus, aloe planter og sukkulenter, for at nævne nogle få.

Du kan gå på den forudindstillede sti eller bare vandre rundt og gå ovenpå og eje de forskellige stier, sørg for at gå til Kacct-området, og når du er der, er der en dejlig samling af alle slags kaktus i et drivhus. Der er desuden en ørkenskildpadde i baggrunden, som jeg altid elsker at tjekke. Anbefaling nummer fire er at udforske centrum af PalmSprings på Walk of Fame Palm Spring er en fantastisk by at gå rundt med en populær downtown gade, der har restauranter til shopping og gåture inkluderer deres egen PalmSprings Walk of Fame. Jeg kender ikke mange mennesker, der har stjerner på Walk of Fame, men der er et par, som jeg ved at genkende som Marilyn Monroe Adam West Frank Sinatra og Elvises har også bronzestatuer af LucilleBall af I Love Lucy og Sonny Bonoplus, der er masser af gode shoppingmuligheder Overalt i byens lille museumslot i den gamle butik med hundreder af forskellige genstande, der er indsamlet af en mand de sidste par dage. I århundreder er nogle af varerne lige så gamle som det sene 19. århundrede og 95% af dem har den originale emballage, der aldrig har været åbnet.Museet er anlagt som en almindelig butik, og museets anbefaling nummer seks er Palm Springs Art Museum, hvis du er fan? af moderne samtidskunst og skulptur, så er Palm Springs ArtMuseum noget for dig. Dette er den slags kunst, som jeg bedst kan lide. Jeg har været på dette unikke museum i hjertet af byen et par gange mange af udstillingerne roterer, men der er to permanente skulpturhaver i stueetagen, som jeg altid kan lide at besøge Selve museet har 3 etager med udstillinger af forskellige typer af kunstglasfotografering, arkitektur og indianerkunst Jeg planlægger altid mindst en time her Presley tilbragte sin bryllupsrejsenat, mens de ikke tilbragte meget tid her undtagen i aften, det er st. Jeg har en sjov forbindelse og et smukt hjem for at se ture to gange om dagen, og de fører dig gennem hele huset med guider, der forklarer arkitekturen og forbindelsen til Elvisit.

Det er sjovt og en tur, som jeg virkelig nød, mens jeg var i Palm Springs. Anbefaling nummer otte er vandfaldet, og Tahquitz Canyon Tahquitz Canyon er en dejlig kort vandretur midt i Palm Springs, der ligger på Agua Calienteland. Så det koster at vandre her, så du ved, at du leder efter en fantastisk vandretur tæt på byen, dette er en af ​​de bedste Vandreturen fører dig tilbage til kløften og slutter ved et sæsonbestemt vandfald, end jeg gjorde sidste gang Der var ikke vand , men på min første tur var der et temmelig køligt vandfald midt i ørkenen, selv når der ikke er vand, byder det på en flot udsigt over kløften og Palm Springs i afstanden anbefaling nummer 9 er bare at være ved poolen en af Hotellerne at sidde og Palm Springs er legitime, når det ikke er tilrådeligt at bruge tid ved poolen. De fleste mennesker kommer til denne by for at tjekke restaurant- og barscenen og slappe af ved poolen i ørkenvarmen, hvilket ikke rigtig er min foretrukne måde at rejse på, men hoteller som ACE og Saguaro gør Saguaro temmelig sjovt særligt godt sted for fotografering, da det har de lyse farver, som Palm Springs-stilen har gjort så berømt.

Anbefaling nr. 10 er PalmSprings vindmøller Palm Springs er i det væsentlige berømt for sine vindmøller, der former landskabet, når du kører ind i det for mere information, men det meste af tiden tog jeg det ikke personligt, jeg kører bare et par gader op som IndianCanyon og find steder at fotografere og fotografere de kølige vindmøller ser virkelig, hvor massive disse ting virkelig er. Anbefaling nr. 11 er at besøge Joshua Tree National Park, når du har gjort det? Tilbringe et par dage i Palm Springs, så er du virkelig nødt til at komme ud og udforske Joshua Tree National Park. Det er et af mine yndlingssteder i det sydlige Californien, og der er bare så meget at gøre her, fra vandreture og bjergbestigning til at udforske områdets historie Robo Lights er en meget unik juleattraktion i Palm Springs og en, som folk enten elsker eller hader Jeg befinder mig i kærlighedskategorien, det er sjovt at se de millioner af lys overalt, disse kunstneriske kreationer er opstillet. Det er et utroligt populært sted i juletiden, og der er meget at se på ejendommen, så planlæg at give mindst 30 minutter til en time her, hvis du ikke er der i juletiden, kan du stadig køre forbi huset og se nogle af robotterne se ude på hjørnet, hvad den hurtige udflugt er værd at rette til mine sidste fem anbefalinger, ni ønsker at hoppe i nogle af mine yndlingsrestauranter madforslag nummer et er chi chi's for baconflyvningen chi chi's er en af ​​mine yndlings morgenmadspots når jeg besøger Palm Springs, og det er virkelig populært, så kom lige derhen, når de går i weekenden, åbner op eller forbereder sig på at vente, restauranten har et dejligt udendørs siddepladser, når det ikke er hundrede grader udenfor, og menuen har masser af sjove muligheder, som skift ugentligt.En ting, der altid er på menuen, er flyvning af bacon, som er fem skiver bacon, hver kogt forskelligt, men du bliver ikke skuffet? for resten af ​​menuen er enten min anden måltidanbefaling Ellmers Restaurant Ellmers har været en håndklæde i Palm Spring i over 30 år. Denne spisestue serverer en af ​​de bedste morgenmad i byen med de berømte tyske pandekager som en crowd pleaser citronkiler at presse på, pandekagen dækker dybest set hele tallerkenen, og det er svært at slå, det er en af ​​mine foretrukne madpletter i byen tredje madplads er Starbucks-reservationen, Starbucks-reservationen er deres smarte butik, som jeg kun besøgte i Seattle uden for PalmSprings-placeringen. Denne Starbucks har alle mulige unikke drikkevarer, som du ikke kan se andre steder ved hjælp af forskellige kaffebrygningsmetoder og endda milkshakes, jeg normalt spiser Melrose, som er som en Manhattan-cocktail, men med koldbrygget kaffe i stedet for alkohol.

Det er en smuk butiksfront og et godt sted at sidde et par minutter i centrum af Palm Springs, PalmSprings. De har en række sjove pizzaindstillinger at købe ved udsnittet. Mine personlige favoritter er Elton John, hvis du vil ramme den gratis mulighed John Henry med sine peberfrugter og jalapenos og værkerne, men ærligt talt kan du ikke gå galt med nogen af ​​de pizzaer, de har? at købe købe disken og fortælle mig, hvad din favorit er i kommentarerne, min sidste anbefaling er dobbelt og det er enten at have en milkshake ved store rystelser eller en kedelig piskfloat ved lapid's first off Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der elsker en god milkshake og Greatshakes har været et populært firma i Palm Springs i årevis, de laver nogle af de bedste milkshakes med over 25 forskellige smagskombinationer og amini-doughnut på hvert halm er altid fyldt, men det er værd at vente på, hvis du vil have noget lettere da gå til kluden og få en anden populær Palm Springs behandle dole whipfloat som den berømte Disneyland dessert mange mennesker inklusive mig finder dette? et must see i byen, hvis du er fan af ananas, så vil du bestemt lide denne dessert, men ærligt talt kan du ikke gå galt med store rystelser eller klude for at tjekke ud, så lad mig det vide, hvis jeg tilføjer din favorit Andre pletter i staten Vi ses til næste uge

Hvor kan jeg cykle på La Quinta?

Den femtebjergCykelSpor
  • Dunn Road: Hahn / Buena Vista ♡ Cathedral City, Californien. Mellemliggende | 17,0 km
  • Boo Hoff Trail ♡Den femte, Californien. Avanceret | 6,0 km
  • Gedestierne ♡ Palm Springs, Californien.
  • Palm Canyon Epic ♡ Palm Springs, Californien.
  • The Cove to Lake Trail ♡Den femte, Californien.

Hvornår er det bedste tidspunkt at cykle i Palm Springs?Find den rigtige cykelrute til dig gennem Palm Springs, hvor vi har 142 cykelruter at udforske. De fleste mennesker går på deres cykler for at ride her i månederne april og august.

Hvor mange cykelruter er der i Palm Desert?

Find den rigtige cykelrute til dig gennem Palm Desert, hvor vi har 59 cykelruter at udforske. De fleste mennesker går på deres cykler for at ride her i oktober måned.

Hvor ofte kører ørkencykelklubben?

Rute TBD WEEKDAY RIDES - Ridetid varierer efter startplacering og kan ændres på grund af sæsonbestemt dagslys.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.