Vigtigste > Cykling > Sikkereste cykelhjelm 2016 - Komplet manual

Sikkereste cykelhjelm 2016 - Komplet manual

Hvad er den sikreste cykelhjelm?

Bontrager Rally MIPS scorede det højeste forsikkerhedblandt alle dehjelmetestet i 2020.Hvad er den bedste cykelhjelm til sværdkamp? - Lad os tale om det. (Alarm ringer) (legende temamusik) (udbrud af ild) God mytisk morgen. - Cykler er en fantastisk måde at komme rundt i byen og komme rundt på samme tid, træne lidt, være miljøbevidst og lindre stress på din bundlinje - Okay, i dag hjælper vi dig ikke med at stresse din bundlinje, men vi hjælper dig med at beskytte den noggin ved at identificere den bedste cykelhjelm, du kan få under $ 100.

Det er tid til - ♪ Jeg er på vej til Hel Hel Mødte For at se, hvad der er bedst ♪ - Okay, nu har vi udviklet en række strenge, men på ingen måde hensynsløse cykelhjelmtests. Nogen kan blive såret. Håber jeg ikke er det.

Måske skulle jeg bære hjelm. - Ho! Vi skal eliminere den dårligst præsterede hjelm på hver omgang, indtil vi kan have en resterende vinder. - Her er hjelme, som vi vil teste.Bel Adult Quake cykelhjelm til 35. - Kali Chakra Plusbike hjelm til 50. - Bern Lennox til 60. - Abus The Hyban Urban hjelm m med integreret LED baglygte til $ 70. - Og Giro Hex mountainbike hjelm til $ 80. - Til cykelsikkerhedszonen! - Vi er på vores tag. - Nu kan du cykle på gaden, men så bliver du nødt til at håndtere biler, så du skal køre på bygninger.

Du skal være tagrytter. - Tagrytter! - Og hvis du er en tagrytter, vil du have en hjelm, der beskytter dit hoved, hvis du falder ned af bygningen - så vi vejede disse hjelme med en flok æg til at repræsentere dit skarpe hoved, og vi vil kaste dem til jorden og se hvordan de holder ud. (Rockmusik) - Tre. - Okay - To, en. (Engelkormusik) (Hjelme banker) - Woo! - Åh. - Sikke et rod! - En masse fornuft. - Okay, lad os tale det ud. - Okay, jeg tror det er sikkert at sige, at alle disse mennesker er blevet såret.

Vi har i denne første, Giro, vi har to fuldt ud i taktæg. Okay for denne, der er Abus eller Abbis, er vi ikke rigtig sikre. - Det ser ud som en grib kom derinde - (humrer) Vi har ingen uræg.Okay, så det er lige i bunden lige nu. - Okay og for Kali. Ikke i ur, i ur. - Åh okay. - Belen. - Åh, se på det.

Ligesom en normal rede dernede. - Nej, de brister alle sammen. - Undtagen-- - Der er en. - En fuldt ud i takt. - En fuldt ud i takt. (smadrer ægget) Lige der, okay.

Og endelig Bern. Ah, intet er intakt herinde, mand. - Okay, så det er op til Abus og Bern. - Med Bern er der mange hjerner, der forlader reden. - Hvis du vil knuse dine hjerner, vil du i det mindste have dem til at blive i hjelmen. - Der er mange sammenbrydede hjerner derude, men de er stadig i.Så for mig er det ret klart. Bern brænder. (Rockmusik) Lad os sige, at du har en papirrute i Arizona, og at du har deltaget for hårdt på din firmafest den 4. juli, så du vågner op næste dag ved middagstid, og du tror, ​​jeg bliver nødt til at levere disse papirer, men hvad dælen, det er varmt! - Ja, og du vil ikke have, at dit menneskelige hoved skal lave mad i din hjelm, og menneskelige hoveder er dyre, så i stedet for bøffer bruger vi steaks sammen med disse varmepistoler, der fjerner hjelmen, der gør bøffen til at lave den bedste.

Skyd dine våben, Link. (Varmepistoler hvirvler) - Okay, endda opvarm dem begge. Åh det er varmt - Nå, du kan blive fristet til at sige, vent et øjeblik, fyre.

Den med ventilation skal være den sejeste, da det ville lade det meste af luften komme ind. Måske er du endda gået så langt som at kommentere det. Gæt hvad, du tager fejl, fordi ventilationsåbningerne faktisk slipper ind varme, og de koger din hjerne, som om det er en bøf - Stop med at prøve at have ret i alt - Det er videnskab! - Mine arme bliver trætte. Det kommenterer jeg ikke. - Nu er jeg lidt sprød at bemærke.

Lidt smelte på selve hjelme. I det mindste disse to. - Det lugter dårligt. - (humrer) Ja, du vil begynde at tænke, at det lugter godt, og så lugter du af den brændende hjelm. - Uh, uh! - Okay, stop ikke os.

Varm kanoner af. - Okay, lad os starte her med kaliumchlorid. Åh, det er varmt! Lad os gå.

cervelo r5 rammevægt

Hvis jeg endda ser på denne bøf bagfra nu, er der lidt af en kok, men slet ikke meget. Abus, Abus kadabbus. - Det er også ret godt. Det er lidt mere kogt foran. - Det er mere kogt. - Det er lidt tættere på hjernebarken, hvor du træffer dine beslutninger.

Lad os se på maven. Åh wow - Whoa - Vi har en dejlig bøf her. Bel, han har det ikke godt. - Nej og se på hjelmen selv Spot, men sådan ville solen gøre det. - Ja, du ville kun have krybdyrfunktioner på dette tidspunkt.

Du ville løbe instinktivt. Og nu skal vi ind i Giro. Er det Jee-ro, ikke? Jai-ro? Er det en helt? - Gee-ro. - Gee-ro. - Guy-ro. - Åh, åh, åh, det er også ret kogt. - Ja, det er det. - Men jeg kan med det samme fortælle Bat, bælen er mere kogt, mand.

Okay, bare en sidste kontrol her, alt dette er bøfehjerne. - Mine ser godt ud. - Mine er begge temmelig kogte, men jeg tror, ​​vi helt sikkert kan se, at bel er blevet kogt mest? Derfor ville din hjerne være mest kogt, og det er derfor Bel, jeg er ked af, at du lavede anden runde, men nu er du ude - ved du det. (Rockmusik) Hjelme er ikke det eneste, du muligvis har brug for en hjelm for at beskytte dit hoved, måske cykle med dine venner, tage den forkerte drejning og ende i et dårligt kvarter - Sagde nogen dårligt kvarter? - Det gjorde jeg, ja - ja dette er et rigtig dårligt kvarter, du ved hvorfor, fordi vi alle går rundt med sværd - Hvem er du? - Jeg hedder Paul.

Og der var en - - Hej Paul. - Der var en masse sværd i en lastbil, og den faldt om, og vi fik alle et sværd. Vi var Har været med på sværd i årevis - Okay, du ser ud som en flink fyr --- Vi kan ikke udholde ting i vores kvarter, som disse små børn, der kører rundt i mit kvarter uden deres forældre, gør det ikke.

De har en lektion, der skal undervises, komme ud af vejen. (Engelkormusik) (grynt) - Hvad fanden, Paul? - Ja, tag det! Han har stadig tommelfingre op. Han har ikke lært sin lektion, men gæt hvad? Jeg lærer hans lille ven. (Engelkormusik) (Sværdhammer) - Åh. - Disse børn er hårde.

Du bliver på cyklerne. Jeg har aldrig set det før. Det sker aldrig sådan. (Engelkormusik) (Knocksværd) Hyah! - Ja godt! Det er dårligt - Dette barn har en hård hjelm. - Ja! Det var så modstandsdygtigt. - Meget imponerende. - Du klarede det ikke. - Nej, aldrig sket før. - Det er utroligt.

Dette går bestemt ind i næste runde. Giro har et godt stykke på det, så vi kan være, hvordan får jeg denne ting af? - Nå, der er en lille rem, og du åbner den bare. Som alle hjelme. - Tak. - Dette barn har et andet problem, som han burde se nogen om. - Lad os også tage Kali af, for jeg ved ikke, om det er, åh, se på dette.

Hvis du ser på det - - Det er et dejligt stykke der - Så denne hjelm, det blæste bestemt igennem. Gik det hele vejen igennem? - Åh ja. - Åh ja, den har en større rude på styrofoam, hvilket betyder, at kaliumchlorid fjernes. (Rockmusik) - Og nu er crush-testen - Der kommer en tid i enhver mands liv, hvor han ønsker at gå ud på gaden og blive lidt solbrændt og bare sprede sig derude, men hej, glem ikke din hjelm.

Fordi du ikke ved, hvornår et par fire efter fire kommer med hjulene perfekt på linje med din noggin - ja, så vi spænde vandmeloner ind i vores sidste to hjelme, og nu kører vi dem over. (Rockmusik) (knusehjelm) - Åh, jeg tror det var dem. - Det føltes godt, okay.

Åh ved du hvad, lyset er tændt. Ikke bedre end dette. Tjek dette crush job.

Åh gud. Det har en planhed. Naturligvis blev klodsen fuldstændig ødelagt.

Der er ikke flere tanker i det. Åh wow. Se på denne planhed. - Nu kan du se, jeg mener helt knust, selvfølgelig, men den har stadig noget --- integritet. - Det har en vis integritet - og lyset er stadig tændt! - det faktum, at lyset tændte - jeg synes, resultaterne er klare - ja vores vinder, den officielle Good Mythical Morningbest hjelm er den ene Abus Hyban byhjelm med integreret LED baglygte - du har det, ven. - Åh. - Min godhed. - Tak, fordi du kan lide, kommentere og abonnere. - Du ved, hvad klokken er. - Hvad sker der fyre, jeg er Rob, og dette er Milo.

Vi er fra Washington DC, og vi kører i øjeblikket ned ad Potomic River, og det er tid til at dreje hjulet af myticitet - Ah, den hund har ikke hjelm på - Se dog glad ud. - Tisk tisk. Klik på linket ovenfor for at se, hvordan nogle BMX-cykler viser sig hos os i Good Mythical More, det reducerede dink it og synke det spisekrus sæt.

Få din nu på Mythical.store.

Er MIPS cykelhjelme sikrere?

Firehjelmeaf de 30 testede fik en fuld femstjerners vurdering, og alle havde en 'MIPS'lag -' Multi-Directional ImpactBeskyttelseSystem, som er designet til at beskytte hjernen mod skader som følge af rotationskræfter.28. juni. 2018 nov.

(intens musik) - Hjernerystelse er altid hjernerystelse i hjernevævet i kraniet. Men i de fleste tilfælde fortæller det dig ikke, hvor du blev såret - Hvis du har købt eller overvejet en ny hjelm i de sidste par år, er chancerne for, at du har set noget, der hedder MIPS. MIMPS er et produkt, der blev lanceret i 2007.

Og siden da har solgt over ni millioner af deres enheder. Men hvad er MIPS? Hvad er det designet til? Hvordan blev det udviklet? Jeg blev inviteret her til Sverige for at finde ud af præcis det. (blød elektronisk musik) Som cyklister har de fleste af os haft en ulykke eller måske haft en ulykke i fremtiden, og det inkluderer mig.

Vi kan opleve noget, der kaldes hjernerystelse. Symptomerne på hjernerystelse er synlige. Men hvad betyder hjernerystelse egentlig? Hvordan ser det virkelig ud i hjernen? For at finde ud af det talte vi med Hans.

En neurokirurg og medstifter af MIPS. - Hjernerystelse, som er et generelt ord for skurrende hjernevæv i kraniet, Co hjernerystelse betyder meget. Men du skal være opmærksom på, at omkring 80 procent af hjernerystelse er mild.

Mens 10 procent er moderate, og resten er alvorlige hovedskader. Alle disse kategorier er inkluderet i hjernerystelsen for at få et svar fra dine jævnaldrende, eller hvad du end fik en hjernerystelse, det siger ikke så meget. Hjernerystelse kan altid være en tremor af dit hjernevæv i kraniet.

Men det siger ikke, hvor du har såret dig selv i de fleste tilfælde. Nu, hvis du har en mindre hovedskade fra hjernerystelse, og du laver en CT- eller MR-scanning, vil du sandsynligvis ikke se noget. Men hvis du har en moderat til svær hovedskade, som også er hjernerystelse, vil du se meget.

Men langt de fleste hjernerystelser skyldes en mindre hovedskade, som du ikke kan definere. Sådan ville jeg se det. (optimistisk musik) - Jeg er nu sammen med Peter Halldin, medstifter af MIPS.

Hvem vil jeg forhåbentlig stille et par vanskelige spørgsmål til i dag, håb y. Og find et par svar, som jeg ikke kender endnu. Så Peter, tal med mig om starten på MIPS? Hvad var den første dag Hvordan så det ud? - Nå, det hele startede, da jeg første gang mødte Hans Van Holst, en hjernekirurg, og han spurgte mig, om jeg ville lave en ph.d., og jeg var ikke rigtig sikker på, at jeg ville gøre det, men jeg gjorde, Hans sagde jeg ' Jeg prøver.

Og vi begyndte at læse om anatomi og det menneskelige hoved og hjernen. Hans ville vide om det, men jeg vidste det ikke. Så jeg sagde til Hans, 'Så måske kan vi bruge det sikkerhedssystem, vi har i hovedet i hjernen. 'Hvor hjernen? kan glide ind i kraniet. 'I cerebrospinalvæsken.' Så og Hans sagde: 'Nå, det synes jeg er en god idé.' Så vi begyndte at omgå den idé og finde ud af, om det var muligt at sætte den i en hjelm, og dengang vidste vi ikke så meget om hjelme.

Hvordan vores hjelme testes, eller hvordan vi falder af en cykel eller motorcykel. Hjelme testes kun for rene lodrette fald. Må kun lineær acceleration.

Og vi forstod med det samme, ja, vi havde noget godt ved denne idé, der kunne reducere de rotationskræfter, der ellers overføres til din hjerne. Fordi din hjerne er mere følsom over for rotation. Og du får den rotation, når du falder på gulvet i en vinkel.

Så det var en måde at samle brikker i et puslespil på. Med de oplysninger, der fortælles om. Og ud fra det forstod vi, at det er en stor, god idé, og vi kan sandsynligvis foretage en stor ændring.

Og reducer antallet af skader. Du nævnte noget, der hedder rotationsbevægelse i dag. Jeg har aldrig hørt denne sætning.

Hvad er præcis rotationsbevægelse? Og hvordan er enheden, som du designet og designet til at reducere de skader, den forårsager? - Jeg tror, ​​at for at forstå rotationen kan du tage bokseren for eksempel. Du kan stå og slå dig skød efter skød fra lige slag. Og så pludselig får de en topskæring, de får rotation.

Og så bliver de slået ud. Så det menneskelige hoved og hjernen er meget mere følsomme over for denne rotation end en lineær bevægelse, jordet i en vinkel, så at sige, graver hjelmen ned i jorden, og du får denne rotation af hjelmen. Og da kræfterne er så høje, overfører hjelmen denne rotation til hovedet.

Hvad vi gør med MIPS-hjelme er, at vi har et glidende lag, der kan bevæge sig i alle retninger, 10 til 15 millimeter. Så vi efterligner faktisk, at du falder på is. Så hvis du falder på is, fortsætter hovedet bare i den retning, det skal gå og roterer.

Vi har det i dette glidende lag. Så vi har en meget lav friktionskoefficient mellem dette lag og hjelmen. Og så omdirigerer vi energien fra rotation til translation.

Og så reducerer vi rotationsbevægelsen på hovedet og hjernen. (mild elektronisk musik) - Hvor lang tid tog det at få det design, du bruger i øjeblikket? Og udvikler du konstant til nye designs i fremtiden? Eller er dette designet nu, der fungerer for evigt? - Vi udvikler altid stadig nye systemer. Vi lærer stadig om hovedskader.

Hjernerystelse er for eksempel en skade, der bare er et navn på et symptom. Alligevel er der stadig meget forskning, der skal udføres for at forstå præcis, hvad der bliver beskadiget i hjernen. Men det eneste vi ved i dag er denne hjernerystelse og andre alvorlige hjerneskader er forårsaget af denne rotationsbevægelse af hovedet.

Og hvad vi faktisk gør, det eneste vi gør med MIPS-hjelmen og de forskellige MIPS-produkter, er at vi reducerer den roterende energi, der overføres til hjernen, når vi ikke ved præcis, hvilken kraft jeg bruger til at ramme dig skal for at du får hjernerystelse. Vi ved, at mindre påvirkning er bedre for dit hoved og din hjerne. Og det er hvad vi gør med MIPS-hjelmen (elektronisk musik) - Jeg er ikke helt sikker på, om jeg skal kalde dette rum et testlaboratorium, et kontorlokale eller et multifunktionelt fitnessrum.

Fordi se på dette, har de alt, hvad du nogensinde har brug for for at træne på MIPS. frokostpauser igen. Der er vægtbænken.

Du har en slags stepper, romaskine. Og så er der masser af balancebrædder og træningskugler. Masser af ledninger.

Og så er det vigtigste, det er alle cyklerne, de har et rum derovre, der også er fyldt med mountainbikes, et par centrifugeringscykler også, og når du er færdig med at træne på MIPS, er der et rigtig sejt rum, du skal gå til. Der er kun ét sted at gå. Dette er massagerummet.

Det er to til fire, så jeg er lidt tidligt til min aftale kl. Men jeg kan ikke vente med at få en massage. (blød elektronisk musik) Der er et globalt MIPS testcenter dernede, og jeg går nedenunder og møder lederen af ​​produktudvikling, Marcus Seyffarth, kanaltestprotokol, og han vil demonstrere nøjagtigt, hvordan det fungerer, og tilsyneladende er han vil bruge et hoved, der har en uhyggelig lighed med min i form og størrelse. (mild elektronisk musik) Lige nu, jeg er i testlaboratoriet nu.

Og jeg får følgeskab af Marcus den første, der er leder af produktudvikling. Jeg kalder Marcus, Marcus den første, fordi han er en af ​​fem Marcus her på MIPS Test Log, hvordan du tester hjelme. Og du vil vise os nogle tests, er du ikke? - Ja / ja.

Så vi er ved MIPS hovedkvarter i Stockholm. Dette er den Halldin-teststand, som vi bruger, når vi tester hjelme til produktion og godkendelse. Selvfølgelig bruger vi det også til at udvikle nye produkter.

Og jeg viser dig bare et par tests. Vi tester hurtigt for rotation. Vi tester igen mod en vinklet ambolt, en 45 graders vinkel.

En cykelhjelm, som vi tester på tre forskellige slagpunkter. Vi tester det, hvis min hånd er ambolten, tester vi det i dette testpunkt, der er foran. For at sikre, at MIPS, som er retningsstridig, kan bevæge sig i alle retninger.

Men vi sørger for, at den bevæger sig frit i den retning gennem denne test. Vi tester i denne retning, som vi kalder siden. Selvfølgelig tester vi, at MIPS hjernebeskyttelsessystem bevæger sig i den retning.

Og endelig tester vi det i det, vi kalder en skrå indvirkning, jeg ville se det i det virkelige liv. Så en indvirkning på dette tidspunkt på hjelmen. Hvor de fleste cykelulykker sker, vil jeg sige - Okay, kan jeg hente dit testhoved? For et minut siden vejede denne ting et ton.

Tilsyneladende er det størrelsen, ja, det er størrelsen, det er et 58 cm hoved, er det ikke? Det er min egen faktiske hovedstørrelse naja. I dette tilfælde kan jeg ikke tro, hvor stærk min hals er.

Fordi det ikke er let, er det? - Det er 42 kg. - Ret. - Vi har forskellige testhoveder til forskellige hjelme. Selvfølgelig har vi en mellemstørrelse, vi har en barnestørrelse, en ekstra stor størrelse.

Alle er udstyret med et accelerometersystem til at indsamle dataene. Men også en gyro for at sikre, at vi er nødt til at placere hjelmen korrekt, inden vi opsætter en test - Okay, rigtigt, det giver jeg dig - Okay, du kan sætte den i hjelmen. Så når vi tester, prøver vi at gøre det som du normalt ville bruge hjelmen til komfortabelt at tage hageremmen på.

Ville du ikke - jeg har min meget behageligt. Du ved, fladder et eller andet sted dernede. - Placer den, så næsen er god til hjelmkanten, normal.

Vi ville have dette lille værktøj til at sikre, at det er korrekt orienteret i henhold til hjelmens specifikationer. Hver hjelm har faktisk en specifikation for den afstand. Når det er gjort, skal du stramt justere systemet og lægge det på testbænken.

Og testbænken ville vide fra min scanning, hvilken højde, hvilket slagpunkt og alt. Instrumentet har vekselstrømsforbindelse til denne applikation, som fortæller os, hvor hovedet faktisk er placeret. Så når vi tester, kan vi have nøjagtig den samme opsætning, når vi tester den originale hjelm og MIPS-versionen af ​​hjelmen.

Når jeg først har aflæst, de tal, jeg vil have, trækker jeg simpelthen i håndtaget, der holder hovedet og hjelmen på plads under det frie fald før påvirkningen. Håndtagets frigørelse er kun 50 cm over ambolten. Så kan det gå.

Fra computeren. Tryk på knappen for at tage den op, og slip den derefter igen. (intens elektronisk musik) - Højre, testen var derovre, og resultaterne er her, ikke? - Ja.

Så alle testdata zoomer gennem kablet til computeren og derefter til dette program. Dybest set ser vi de lineære accelerationer her. Og som du kan se på artiklen, er slowmotionen fra virkningen.

Så det er 1.000 billeder i sekundet i slowmotion. Vi kunne tage det billede for billede, hvis du vil have en hurtig analyse. Sammenlign også de to versioner side om side, og d alt dette. - Okay. - Og i diagrammerne der kan du se de gulgrønne og hvide linjer, de forskellige parametre x, y, z.

Og mellem disse linjer er det fem millisekunder tid - ja, i betragtning af at blinkingen tager cirka 100 millisekunder. - Præcis - Det betyder, at effekterne vil være forbi, før du overhovedet er klar over, at det dybest set er sket - Ja, så dybest set er det meget kort tid, at du måske bliver nødt til at redde dit liv - Så denne indvirkning ville være i måske 8 passerende millisekunder. Jeg kan også vise dig nogle andre dele af det.

Vi kunne se vinkelacceleration og vinkelhastighed. Samme komponenter, du har, grøn, hvid og gul. Vinkelhastigheden korrelerer mest med stammen og rivningen af ​​hjernevævet - og det er netop MIPS-systemet til bestråling, er det ikke? Så dette nummer ville være det højdepunkt eller den kombination, vi ser på, når vi sammenligner MIPS- og ikke-MIPS-hjelme.

Og du kan se, at du kunne få en lavere score på MIPS-hjelme - Okay, for et øjeblik siden nævnte du, at efter mange, mange tests som denne, finder du, at en hjelm, der ikke er MIPS, lyder anderledes. Men også at du faktisk skal fange hjelmen anderledes. At det springer meget højere op i luften.

Det er ikke længere en lille fangst, fordi energien absorberes. Energien er stadig i hjelmen og fyres stadig andre steder - ja, nøjagtigt. Jeg mener, da vi dybest set omdirigerer dig energi, glideplanet, MIPS, får du energien, i stedet for at få et højt spring, får du --- ja, så du ville ikke bare føle det i dit hoved, hvis du gjorde Ulykken ville også have set dig se, at det var mindre alvorligt.

Energien er blevet absorberet af dit system - ja, nøjagtigt. (blød elektronisk musik) - Tror du, at der er tilstrækkelig information og uddannelse om virkningerne af hjernerystelse og hjerneskader fra rotationsbevægelse? - Det vigtigste er, at folk bærer hjelm. Så jeg mener, det er bestemt det vigtigste.

At du har en hjelm, når du cykler. Selvom du bare kører på arbejde eller kun en kort afstand. Vi kan se, at de fleste eller mange ulykker for de korte n bare går i butikken og køber hvad som helst.

Sæt hjelmen på. Jeg bærer en hjelm hver dag. Det er som når du sætter sikkerhedssele på i bilen.

For mig siger det sig selv. I andre lande i Europa er hjelmbrug ikke så almindeligt som måske i Sverige. Men hvis du forstår, hvor følsomt det menneskelige hoved og hjernen er, så vil du selvfølgelig have en hjelm og få en hjelm, der er så sikker som muligt i dag, testet for ren lodret påvirkning, så du ikke falder.

Du falder i en vinkel. Og det kan få rotation. Og vi ved, at hjernen er meget mere følsom over for rotationsbevægelse.

Så forhåbentlig bliver hjelme bedre i løbet af de næste 10 år. Og forhåbentlig har de fleste hjelme et antirotationssystem. (Fræk elektronisk musik) - Når det kommer til at vælge en hjelm til mig selv, stoler jeg på et par ting, jeg baserer mig på hjelmens æstetik.

Hvordan ser det ud, når jeg bruger det? Hvor behagelig er det? Er det let? Er det godt ventileret, tænkte jeg aldrig rigtig på, om det virkelig beskytter mit hoved? Fordi jeg altid har antaget, at en hjelm af topkvalitet ville gøre netop det. Og jeg har bestemt ikke tænkt på rotationsbevægelser i et sekund. Noget jeg aldrig har hørt om før i dag.

Men nu forstår jeg, at når vi har en af ​​disse ulykker, er det virkelig det, der skader vores hjerner. (intens elektronisk musik) Denne snekugle simulerer rotationsbevægelser, der transmitteres til hjernen. Og de fleste hjelme er testet med en lodret faldtest som denne.

Hvis du kigger ind i sneen, vil du se, at sneen ikke har bevæget sig. pletter Forestil dig, at dette er din hjerne nu, og vi prøver at tage vinkelhastighed i betragtning. som vi oplever det på vores cykler.

Og så begynder du at se virkningerne af en sådan ulykke eller ulykke. Og det er derfor, MIPS-systemet blev udviklet. Det er designet til at begrænse virkningerne og forhindre hjerneskade.

Hvis du har lært noget, skal du give denne artikel tommelfingre i dag. Og for flere artikler skal du bare klikke der nedenfor.

Hvad er den bedste cykelhjelm for pengene?

  • MISBRUGCykel-HjelmeHyban 2.0.
  • Cannondale Intent MIPS voksenHjelm.
  • TurRegistrer MIPS voksen fritidscyklingHjelm.
  • LUMOS Matrix SmartHjelm.
  • Retrospekt CM-1Cykelhjelmtil voksenpendler.
  • Schwinn ThrasherCykelhjelm.
  • Tusind voksneCykelhjelm.
7. apr 2021

Hej fyre! I denne artikel ser vi på de fem bedste smarte cykelhjelme, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi oprettede denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser. Når vi indsnævrer det bedst mulige valg, tog vi højde for deres kvalitet, funktioner og værdier.

For mere information og opdaterede priser på de nævnte produkter, klik venligst på linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Her er de fem bedste smarte cykelhjelme. Det femte produkt på vores liste er LIVALL.

Sikker og sikker, denne hjelm har funktioner, der opfylder både CPSC og CE standarder. Den har automatisk induktiv belysning og 270º blinklys baglygter. Disse funktioner giver bedre synlighed og forbedrer din tilstedeværelse på gaden.

Folkene på gaden vil helt sikkert bemærke dig langt væk. Du behøver ikke længere at bære andet tilbehør. Og fordi det er en smart cykelhjelm, kan du nyde musik og besvare opkald med LIVALL med Bluetooth og mikrofon.

De er over dine ører, så du bliver ikke distraheret fra vejen. Der er også en walkie-talkie-funktion. Dette er især nyttigt, når du rejser i en gruppe, da det giver dig mulighed for let at kommunikere med dine medpassagerer.

Den mest relevante funktion af denne hjelm er dog sandsynligvis den, der giver dig mulighed for at sende SOS-signaler i en nødsituation. Du kan bruge dette ved at forbinde hjelmen til LIVALL Riding-appen. Hvis der sker noget, tænder hjelmens nødsignaler, og du kan straks komme i kontakt med dine kontakter.

Denne hjelm er perfekt til hoveder, der er 21,65 'til 23,23' i størrelse.

nitratrige fødevarer

Du kan justere det ved hjælp af drejeknappen på bagsiden og de justerbare stropper. Disse sikrer, at du bruger udstyret ordentligt, og at du har ro i sindet. Dens fordele er: - Den leveres med bluetooth og mikrofon; - Den inkluderer en walkie-talkie-funktion; - Det er kompatibelt med LIVALL Riding App; og - Det har alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner.

Det er dog dyrt. Kør ubekymret med LIVALL. Denne smarte cykelhjelm har alle de nødvendige funktioner, der garanterer din sikkerhed på vejen, hvilket gør det til en god investering på trods af sin pris.

Sena X1 følger på fjerde plads. Sena X1 er et brugervenligt design med tre knapper på siden, der er let at navigere og bruge. Denne 12,35 oz hjelm leveres med et lithiumpolymerbatteri, der giver 16 timers taletid og en 3,5 timers opladningstid.

Det er en cykelhjelm, der er fuldt integreret i Bluetooth med HD-lydhøjttalere og en mikrofon. Du kan forbinde den til din telefon og få adgang til forskellige apps som fitnessapps, GPS og musik. Du kan endda foretage telefonopkald.

Med denne hjelm kan du tale med op til tre andre mennesker over en afstand på op til 800 m i åbent terræn. Det er også kompatibelt med ekstra Bluetooth-tilbehør og smartphone-apps til større intercom-grupper og funktionskontrol. For at gøre tingene endnu bedre har den patenteret Advanced Noise Control-teknologi, der minimerer vind- og baggrundsstøj, så du nemt kan kommunikere, mens du cykler.

Dens fordele er: - Det er kompatibelt med Bluetooth-tilbehør; - Det fungerer godt med smartphone-apps; - Det er let at bruge; - Det giver lang driftstid; og - Den er udstyret med HD-lydhøjttalere og en mikrofon. Ulemperne er dog: - Den har ikke LED-belysning eller baglygter; og - Det har ikke et solskærm. Hvis du har brug for en smart cykelhjelm med Bluetooth-funktionalitet, er Sera X1 et godt valg for dig.

Så du forbliver altid forbundet under din cykeltur. Du har endnu ikke fundet en cykelhjelm, der opfylder dine krav? Bliv ved med at kigge, vi har mere til dig. Hvis det er første gang, du besøger vores kanal, skal du abonnere på kanalen og klikke på klokkeikonet for at modtage underretninger om vores næste artikler.

Det tredje produkt på vores liste er LUMOS Kickstart. LUMOS Kickstart tilbyder dig belysning og indikatorer på hovedet takket være dens integrerede lys. Den har et lyst hvidt LED-array foran og røde LED'er på bagsiden, så du kan ses på gaden, især om natten.

Bluetooth-funktionen kan synkronisere den trådløse fjernbetjening med to knapper på styret med hjelmen, når du tænder den. Så når du trykker på venstre eller højre knap, blinker din hjelm i den rigtige retning. Fjernbetjeningen er vandtæt, så du kan bruge denne funktion, selv når det regner.

Denne hjelm er også kompatibel med LUMOS Helmet APP. Dette giver dig mulighed for at tilpasse toner til blinklyset. Det har også automatiske advarselslys.

Sammen med hjelmens indbyggede accelerometer hjælper denne funktion med at efterligne bilbremselys. Det registrerer, når du bremser hurtigt eller pludselig stopper. I dette tilfælde bliver lysene på bagsiden røde.

LUMOS Kickstart-batteriet kan vare op til 6 timer. Det er ideelt til 30 til 45 minutters daglig cykelpendling. Når batteriet er tomt, skal du huske at oplade både hjelmen og fjernbetjeningen.

Den vejer ca. 1 lb og måler 21,3 til 24,4 inches.

Selvom det ikke bør erstatte din cykels for- og baglys, kan denne hjelm gøre din tur sikrere ved at eliminere behovet for at give håndsignaler. Dens fordele er: - Det har et flot design; - Den leveres med lyse LED-lys; og - Dens blink er nyttige. Ulemperne er dog: - Det er tungt; - Den fås kun i en størrelse; og - det er dyrt.

Iført LUMOS Kickstart øger din synlighed i trafikken, især i mørke. De lyse LED-lys foran og bag samt de effektive blinklys sikrer din sikkerhed på hver rejse. Det andet produkt på vores liste er Safe-Tec Tyr.

Safe-Tec Tyr er en stilfuld hjelm med integrerede indikatorer, bremselys og LED for- og baglys. Den er udstyret med MIPS eller Multidirectional Impact Protection System, en førende glideflade-teknologi designet til at reducere rotationskræfter, der kan opstå med visse stød. Hjelmens ydre skal er lavet af polycarbonat.

Den leveres med en Coolmax polstring i form til skumforingen for at give komfort og sikre maksimal slagfasthed. Denne smarte cykelhjelm inkluderer også Bluetooth-ledningshøjttalere med ben og en mikrofon. Med disse indbyggede funktioner kan du lytte til musik eller ringe, mens du cykler uden at udsætte dig for en potentiel trafikulykke.

Den har også en trådløs fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre de indbyggede bag- og forlygter som blinklys. Derudover er den udstyret med automatiske bremselys, så du er synlig i alle retninger. Safe-Tec Tyr leveres med 2 års begrænset garanti.

Denne hjelm opfylder også flere sikkerhedsstandarder, herunder en vandtæt fjernbetjening, der opfylder IPX6-standarden, en hjelm og fjernbetjening, der opfylder IP65-standarden, og CPSC-certificeringer. Dens fordele er: - Det er let; - Den er justerbar - Den har fremragende bluetooth-højttalere; og - den leveres med 2 års garanti. Imidlertid er bærerne først ubehagelige.

Hvis du er på udkig efter en smart cykelhjelm med den nyeste teknologi, kan du prøve Safe-Tec Tyr 3. Denne stilfulde hjelm giver dig mulighed for at holde kontakten og være sikker på farten. Før vi afslører nummer 1, skal du tjekke nedenstående beskrivelse for de seneste tilbud på hver af disse varer.

Og sørg for at abonnere, hvis du vil holde dig ajour med de bedste produkter på markedet. Vores øverste smarte cykelhjelm er trods alt Sena R1. Sena R1 er en US-CPSC-certificeret hjelm med robust EPS-skum og en slidstærk skal lavet af højkvalitets polymerplast.

Det sikrer din sikkerhed med sit baglys og dets komfortable og sikre design. Det er integreret via Bluetooth, så du kan synkronisere din smartphone med hjelmen og få adgang til andre højteknologiske funktioner. Du kan få adgang til disse funktioner med verbale kommandoer.

Med denne hjelm kan du lytte til podcasts, kontrollere radiostationer, få adgang til Google Maps og meget mere. Du kan også foretage telefonopkald. Den støjreducerende mikrofon sikrer, at den anden person på linjen kan høre dig, selvom du er midt på gaden.

Du kan synkronisere med op til fire forskellige hjelme af samme model via en sammenkoblet intercom. Dette er ideelt, hvis du går med en gruppe. Det er en cool og nem måde at holde forbindelsen på.

Du kan bruge denne funktion, så længe du alle er inden for det maksimale interval på en halv mil. Dens fordele er: - Den har indbyggede højttalere i hjelmskallen; - Det muliggør kommunikation mellem hjelme; - Det inkluderer støjbeskyttelsesteknologi og - Det giver adgang til forskellige apps via smartphone-kobling. Det er dog dyrt.

Sena R1 er en smart cykelhjelm, der muliggør problemfri smartphoneintegration. Det sikrer, at du forbliver forbundet og sikker takket være Bluetooth-forbindelse i høj kvalitet. Det er alt for nu.

Tak fordi du så med! Hvis vi har været til hjælp for dig, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'. Vi ses i de næste artikler!

Er gamle cykelhjelme sikre?

Cykelhjelmelavet før 1990'erne bør ikke bæres. De materialer, der varBrugtikke mødessikkerhedstandarder og vil ikke yde beskyttelse i encykelkrak. Nyerehjelmehar en hård skal til at hjælpe med at holde skummet sammen, og lad også dit hoved glide langs jorden i tilfælde af et sammenbrud.

Hvor meget skal jeg bruge på en cykelhjelm?

TILcykelhjelmkan koste så lidt som $ 25, men en “god”cykelhjelmkan koste sommegetsom $ 500 eller mere. Afhængigt af hvad du har brug for det til, og hvilke funktioner der er vigtigst for dig, en godcykelhjelmkoster typisk mellem $ 75 - $ 150. Top-of-the-linecykelhjelmekoster typisk mere, omkring $ 250 - $ 350.

Hvordan vælger jeg en cykelhjelm?

Dethjelmskal passe tæt, men ikke ubehageligt, med dit hoved delvis komprimering af de bløde skumpuder indeni - selv før stropperne strammes.Vælgden størrelse, der passer så tæt som muligt uden at være ubehageligt stram. Brug derefter størrelsespuderne, hvis de findes, til at finjustere pasformen.09.06.2021

Skal jeg få en cykelhjelm med MIPS?

MIPS hjelmegiver en ekstra grad af sikkerhed for allecykelryttere. Så hvis du er klar til at udskifte din gamlehjelm, de ekstra $ 20 eller deromkring for at opgradere fra en ikke-MIPStilMIPS-udstyret model er prisen værd. I øjeblikket,MIPSteknologi er tilgængelig i udvalgtehjelmefra Giro, Bell, POC, Scott og Lazer.27. feb 2015

Er MIPS faktisk mere sikker?

Alt vi ved er enMIPSudstyret hjelm er mindst 10% bedre til at håndtere rotationspåvirkning end den ikke-MIPSverision. Det er altMIPSvil sige.

Hvad skal jeg se efter, når jeg køber en cykelhjelm?

Hvad skal jegsefor på en vejcykelhjelm? Den bedste vejhjelmevil være let og give god luftstrøm til dit hoved gennem specielt formede åbninger. Fastholdelsessystemer skal kunne justeres i bredden og skal være lette at justere, selv når man kører.

Hvad er en cykelhjelms levetid?

Regeringstestorganet i USA, Consumer Product Safety Commission (CPSC), anbefaler at udskifte etcykelhjelmhvert femte til tiende år. Snell Memorial Foundation, som også certificererhjelmeaf sikkerhedshensyn, fastslår firmaet fem år.26. sep 2018

Hvorfor skal du ikke købe en brugt hjelm?

TILhjelmer engangsbrug:

Hjelmer dybest set engangsprodukter.Dukan kun bruge enhjelmen gang for det vigtigste formål, som er at beskytte dit hoved under en stød. Den ydre skal brydes, og den indre skal buler under en stød, af denne grund ahjelmkan ikke absorbere en anden påvirkning tilstrækkeligt.

Hvilken er den sikreste hjelm på markedet?

Virginia tech har samarbejdet med Insurance Institute for Highway Safety for at producere en liste over de sikreste hjelme på markedet lige nu. De udførte tests blev designet til at evaluere en hjelms evne til at beskytte hovedet mod forskellige typer påvirkninger, som en cyklist kan opleve.

Hvad er sikkerhedsfunktionerne ved en cykelhjelm?

En sikkerhedsfunktion, du finder med moderne cykelhjelme, er Multi-Directional Impact Protection System (MIPS). Denne teknologi er designet til at beskytte ryttere mod hjernerystelse ved at lade den ydre skal give lidt på stød og forhindre skader fra magt. Du finder også yderligere sikkerhedsfunktioner som polstring, EPS-liners med mere.

Hvilken er den bedste hjelm til mountainbiking?

Generelle cykelhjelme fokuserer på lethed, mens de tilbyder medium sikkerhed, der svarer til let brug. Downhill og andre mountainbikes reducerer antallet af ventilationshuller for at øge beskyttelsen. Nogle racerhjelme er designet med speciel mekanik for at forhindre luft i at bremse cyklisterne.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.