Vigtigste > Cykling > Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke?

Faktisk,Cowellsagde det på trods af smerten,hans skadehar faktisk ført til, at han lever sundere og behandlerhanskrop bedre endhanhavde været førulykkeoghan erpå et bedre sted nu fysisk endhanhavde været. En af de ting, du hargører så meget motion, at slags lide, helbrede, 'Cowellforklarer.24. feb 2021Den mand, jeg har kendt i næsten 20 år, kan du se ham dømme sin seneste runde talentfulde mennesker ved sæsonpremieren på America's got talent på NBC, der starter den 1. juni. Velkommen Simon Cowell! (optimistisk musik) Jeg ville ønske jeg kunne kramme dig. Jeg ved, at jeg ikke kan kramme, det kan jeg.

Jeg kan. - Hvordan har du det Kelly? - Jeg har det godt - Hej alle sammen - Åh min gud. Jeg savnede din accent - Hvordan har alle det? - Jeg ved - De er alle her, du kan se os og tale med os - Er du fra hele verden, fra hele landet? - Overalt i landet og undertiden verden har du ret - fantastisk.

Rart at møde alle - det er virkelig interessant, du ved, vi skulle være lidt innovative på shows, og det er virkelig sejt. Fordi vi kan få folk overalt. - Jeg elsker det. - Ja. - Jeg kan gå og sige hej til folk tæt på. - Ja. (Kelly griner) Blake gik og omfavnede og kyssede nogle mennesker.Det var upassende - Ja, det kan jeg muligvis gøre lidt senere - Okay. (Kelly griner) - Rart at møde alle, dejligt at se dig Kelly, hvordan har du det? - Dejligt at se dig også. Jeg har det godt. Jeg har ikke set dig siden din ryg.

Så hvordan har du det? Det er klart - Uh, ja, absolut. Jeg havde bogstaveligt talt røntgenresultaterne for omkring to dage siden - Virkelig? - Ja, fordi jeg stadig har den stang i ryggen, og jeg har ligesom skruer - Hvad! Jeg ved. Ja.

Jeg er seriøs. Jeg mener, arret er så stort - har du en stang i ryggen lige nu? - Jeg har - Jeg har titanium i min krop, ja - wow. Du er som en robot, du er en del af en robot.Det er fantastisk. - Ja, jeg er som en del af en robot. - Du er - hvad hed han? Terminatoren, ved du, hans del, hvad var din søns reaktion? Freak han ud? Mine børn flippede ud, hvis jeg endda fik en nål i armen for at få blod eller noget. - Nå, det er et godt spørgsmål.

Det var fordi du kender filmen UP? Du ved, den fyr, der var lidt på banen og rejste sig med tennisbolde. Så jeg kom tilbage og spurgte, hvad han vil tænke? Hvordan skal jeg forklare det? Så Lauren fortalte ham, hvad der grundlæggende skete, da han havde alle de ting på ryggen, og han kom op en morgen og sagde: 'Far, du er som Iron Man, er du ikke?' Og jeg sagde: 'Det er en god måde at udtrykke det på. 'Da jeg vidste, at han forstod, følte jeg mig godt.

Fordi det var det eneste, der bekymrede mig. Er det sådan, hans alder forstår han, at jeg ikke kan bevæge mig de næste tre eller fire måneder og bla, bla bla, men det er skræmmende Simon, ligesom e, ja, jeg mener, ikke kun for ham, men for dig, sådan det var, jeg vidste ikke, noget lignende. Det er skræmmende at vide, at du sandsynligvis var nødt til at arbejde som helvede for at få det tilbage, ikke? Rehabilitering? - Jeg var virkelig heldig.Jeg mener, jeg var kun en millimeter væk fra at bryde min rygsøjle, hvilket ville have været en katastrofe. Så på en underlig måde skulle det ske, fordi jeg virkelig prøvede lykken, jeg købte de vanvittige, skøre cykler, og den særlige cykel jeg købte havde så meget magt. Jeg blev kastet omkring 8 meter i luften og landede på min ryg foran Eric, forresten, ved du, det er foran? fra mit hus.

Og det eneste, jeg tænkte, var: 'Jeg kan ikke lyve her', og du skal ikke bevæge dig. Jeg vidste, at det sekund brød jeg ryggen og på en eller anden måde formåede at komme tilbage til mit soveværelse. Jeg ligger i min seng dækket af blod og venter på ambulancen.

Du er flyttet? Du er væk? - Jeg er blevet båret og liggende der hallucinerende ved at passere. Og jeg ser over, og der sidder en pige i mit soveværelse, og jeg er ligesom, 'Åh, hej, hvem er du?' Og hun sagde: 'Jeg er her for at give dig en COVID-test.' Jeg sagde: 'Hvad?' Og hun kom bare hen til mig og gav mig en COVID-test - Nej! - Ja, midt i det hele. - Du er ligesom jeg antager, at jeg muligvis ikke kan klare det, frue.

Hav en god dag. - At få en COVID-test var ikke højt på min liste i det øjeblik, men jeg gik alligevel ind den aften. Jeg blev opereret i cirka syv eller otte timer - Åh min Gud! - Ja, og jeg husker navnet på kirurgen Daniel Nagasawa.

Han er, hvis du nogensinde bryder ryggen til nogen, er han den person, du skal gå til, den venligste, mest fantastiske, smarteste person, du nogensinde vil møde. - Wow, og du vil have nogen som denne til at stole på dit liv og brønden. Vær der bagefter, men jeg stod for dig, da du var væk - Og jeg var næsten for fin, Kelly - Åh, uanset hvad, jeg følte mig nervøs.

Jeg tænkte, hvem der gik ind for at narre Simon Cowell! - Nå, jeg skal have det til dig, fordi du ved, at vi - vi var lidt nede, og nogen sagde: 'Tror du, Kelly ville gøre det?' Jeg sagde, 'Jeg lover, at hvis Kelly er fri, vil hun det', og jeg så bogstaveligt talt i sengen den aften. Og jeg tror tak. Og når jeg ser på det, tror jeg, at du faktisk klarer dig alt for godt her. (Kelly griner) - Du er dum - det er sandt - det siger jeg dig.

Det gjorde jeg, jeg satte en lille britisk accent på denne ting - Åh, det vil jeg meget gerne høre - Vil du se det? Ja, det er dejligt. Jeg kan ikke lide det, jeg elsker det, medmindre jeg har brug for briller og en sort skjorte, men jeg er det. Det er, 'Hvad fanden var det?' Jeg har den værste britiske accent i universet. Jeg har ikke - jeg har ingen accenter - det var forfærdeligt - det var forfærdeligt! (Klapper) - Lad mig gøre en til gengæld, prøv at gøre mig amerikansk, giv mig noget amerikansk at sige.

hørfrø fordele

Jeg vil have dig til at lave Texan. - Okay, jeg laver texansk. - Hvordan gør du alt? - Hvordan har du det? - Ha! Nej. (Kelly griner) - Nej, hvordan har du det, jeg tror jeg vil have grill. - Nej, hvor kommer du fra, bayou? - Ja, jeg vil gerne have en grill, jeg vil gerne have ribben. - Okay, du er omtrent lige så god som min accent (begge griner) - Så vent, det fandt jeg interessant.

opbevar cykel udenfor

Fordi jeg elsker dit forhold til din søn. Og jeg hørte, at I alle skrev en bog sammen. Du skriver bøger sammen. - Ja, jeg opfandt disse dyr med ham, da han var yngre, som at have en halv kat og en halv hund, det ville blive kaldt et redskab eller et dyr.

Og så kom jeg til ham og sagde, hvad ville dit yndlingsdyr være? Og det første, der skete for ham, var en hickey, der var halv snegl og halv hund. Og det er en hickey. Det var det første dyr, han stødte på.

Og så mødte vi disse store bogudgivere og fortalte dem om denne idé. Og de sagde, ville I fyre skrive en række bøger sammen? Og jeg gik, ja. Så lad os gøre det nu.

Og det handler om disse, disse sjove dyr, der er halvdelen af ​​det, halvdelen af ​​det, og det var strålende. Jeg troede aldrig, jeg ville gøre noget som dette, men jeg elskede det. - Jeg elsker det.

Dette er den sameksistens, som du laver, er så stor for mig. Det syntes jeg var fantastisk. Du er som en anden fyr med et barn.

Jeg tror ikke, du er nogen anden fyr. Jeg tager det tilbage. Jeg tror, ​​at den sårbare lille side af dig kom ud, da du havde et barn - ja.

Måske. Efter at have mistet mine forældre, følte Kelly virkelig, at jeg aldrig mere ville have den slags kærlighed til nogen. Jeg troede, det var det, indtil jeg så scanningen fra ham for første gang. - Ja. - Og jeg ringede lidt til ham, fordi han lignede en lille haletudse.

Og fra det øjeblik så jeg scanningen. Jeg mener, jeg kan bare ikke forestille mig mit liv uden ham, jeg mener, han er den mest fantastiske ting, der nogensinde er sket med mig. - Det er så godt. - Ja. - Store far.

Dette er utroligt - jeg ved, at jeg elsker ham - det er fantastisk. (glad dansemusik) - Han har gjort dette for mange gange, alt hans hår er tilbage. (Publikum jubler) - Jeg elsker det. (klapp) - Okay, alt sammen, vi er tilbage med den legendariske Simon Cowelland, det var et klip fra den nye sæson af America's Got Talent.

Så hvad sker der denne sæson? - Nå, det var meget interessant, fordi du ved, at vi gør det, du ved, du gør det efter COVID - ja - så du ved, hvordan det skal være? Så der var et helt logistisk problem, men hvad var forbløffende, at stort set alle der var på showet i år var der? kom med en rigtig, virkelig positiv holdning. Du ved, det var næsten sådan, ja, vi har været igennem et rigtig, virkelig dårligt år, men vi kommer på showet, fordi vi vil ændre vores liv - Ja - Bla, bla, bla - Du vil ud af vores hus. - Præcis.

Og faktisk udvikler mange mennesker sig underligt, godt, ikke underligt, faktisk giver det mening, når man tænker på det, de udvikler faktisk disse handlinger, mens de blev forbudt. De var ikke alle fantastiske forresten, men det var interessant, hvordan de bruger deres tid. - Ja. - Så jeg fandt det fascinerende. - Jeg elsker det, de var produktive snarere end bare - Der var nogle fantastiske historier, du ser Kelly blive.

Og så er der nogle meget skøre handlinger, men jeg kunne godt lide den kombination. Hvad jeg kan lide ved showet er, at du aldrig ved, hvad de vil gøre, før de kommer derude. - Jeg tror, ​​det er derfor, det er så populært.

Kun dette ukendte og intet er så forudsigeligt. Jeg elsker, jeg elsker det. At sidde der og se det, det er det, du også føler. - Ja. - Men hvad er du, hvad er du, hvad er dine foretrukne og mindst foretrukne handlinger? Jeg forestiller mig, at du elsker sangere, ikke sandt? - Åh ja, jeg elsker sangere.

Jeg tror, ​​at den sværeste handling i audition er, når en komiker går galt, for når en komiker går galt, mener jeg, det føles som om det har foregået i timevis. Det er forfærdeligt - og du føler dig dårlig for hende - ja. Og der er intet du kan sige, bogstaveligt talt, som hvis en sanger går galt, kan du sige, 'Åh, har du en anden sang?' t, wow. - Der er intet, jeg mener, der er sådan noget som total stilhed.

Så der er intet du kan gøre ved det. Um, så disse er, disse er de sværeste. Men som sagt, jeg elsker uforudsigeligheden - Mine personlige favoritter er mennesker, der ikke er professionelle, de har, du ved, som normale job - ja - de har altid drømt om at gøre noget, og de udvikler dette utrolige talent.

Dette er mine foretrukne auditions - ja. Min favorit er også dem, der kan lide dig at se folk opføre sig som en kvinde, der laver noget drama, og du synes, okay, okay. Og du tænker, ligesom, hvorfor er du her? Og så pludselig blæses de væk som dig. - Ja. - Det er det øjeblik, hvor de bare ikke gjorde det, de fik aldrig deres chance.

De havde aldrig mulighed for at vise, hvad de kan gøre. Jeg elsker det. Jeg-- Lad mig stille dig et spørgsmål.

Så hvis du vurderer, hvad du har vist nu, mener jeg, hvordan synes du om det nu på den anden side? - Det er jeg, jeg har lyst til at være en god blanding af dig og Paula. Jeg har en fornemmelse (Simon griner) - fordi jeg er en cheerleader, jeg er en cheerleader i ordets forstand, og det er jeg - og du er meget god, jeg er nødt til at fortælle dig - - Nå nej, jeg er, jeg har lyst til at prøve, men jeg tror, ​​jeg er en blanding af begge, fordi jeg er meget ærlig, men jeg prøver at være konstruktiv med det - ja, men hvad der var så interessant ved dig, og jeg husker altid om dig er, at du vidste altid, hvem, hvor du ville være efter forestillingen, du kendte den slags kunstner, du ville være, du behøver ikke nogen, der giver dig den slags vejledning. Jeg mener, det var som, jeg tænker på det - jeg tror, ​​det var problemet, men fordi jeg kan lide mange forskellige stilarter.

Så det var svært. Det var svært - Nej, jeg tager dig som et eksempel. Hør, det mener jeg virkelig.

Du er en af ​​de bedste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Meget trofast, det kan jeg sige, fordi vi har kendt hinanden i lang tid, men når jeg har gjort det, må folk sige, ved du, hvad kan du rådgive mig om? Jeg vil bare sige, følg Kelly. (Publikum klapper) - Åh gud, det er meget rart - Det er sandt, ja - Nå, jeg må sige om alle de mennesker som mig, at du, um, hjalp i deres karriere.

Ligesom hvad er du? Hvad fordi jeg har lyst til, at du har en slags spidsfuld sans for sangere. Du ved, jeg har set dig på mange shows, og jeg tror, ​​der er noget ved dig. Du kan altid fortælle det på en eller anden måde.

Uanset om det er One Direction, alle disse fyre eller Camila Cabello, Me, der er så mange. Jeg kunne nævne det så mange. Men hvad synes du, hvad synes du, måske fanger du ingen andre, der gør det? - For mig kan du se det i folks øjne.

Ved du, når du har noget lignende, er det noget, når du ser nogen i øjnene, når de prøver. Du er som frygtløs, og selvom det ikke er perfekt, er det bare noget, du genkender. Jeg ville ikke sige, at jeg gør det 100 procent rigtigt, men det meste af tiden - du gør det meget - har jeg en ret god track record.

Og det gør jeg. Jeg ser nogen i øjnene og kan se, om de er selvsikre eller ej. - Ja. - Og om de har en god smag, er en anden del af et andet emne. - Ja. - Fordi folk ofte kommer med det forkerte valg af sange. - Valg af sang. - Hvorfor valgte du denne sang? Eller hvorfor gjorde du ikke noget kreativt med det? Jeg mener, det er når jeg er frustreret, men ser det er svært, men det er stadig den mest fantastiske følelse, du kender? Hvis du altid husker den audition, når du første gang møder stjernen, og du virkelig ved, hvorfor jeg stadig? Gør jobbet nu - Det skal også være så sejt, at du kan se, at vi er så unge.

Som om jeg var 19, mange af dem som One Direction fyre, de var virkelig yngre end det, ligesom - og så ser du dem. Nu har de alle deres egen karriere, og de er alle, det er bare vanvittigt. Åh fantastisk, og det var Camila, hun skulle ikke engang prøve. Hun var ikke, um, jeg tror, ​​vi var til tiden eller noget på en bestemt dag, hvilket betød, at hun var en reserve, og jeg gik bag scenen for at få en cigaret, og hun lå oven på den grædende grund.

Jeg sagde, 'hvad er der galt?' Hun sagde, 'Du vil ikke lade mig prøve.' Nå, bare gå derude og lyt. 'Så hun kom ud fem minutter senere.

Fantastisk, så det var bare et af de lykkelige øjeblikke- Og Gud, det er fantastisk. Jeg troede, hun var god, og vi lavede et radioprogram, og hun havde hele dette band, hun dansede, men så gjorde vi dette show, og det var hende, det var bare Camila og en guitarist.

Og det var smukt. Det var virkelig, det var fantastisk, men sig det, fordi dette netop blev annonceret og på forhånd. Så AGT ekstrem, det blev netop annonceret.

Og du har aldrig rigtig talt om det før, så hvad er det? - Nå, det er den perfekte timing, nu har jeg brudt ryggen. (Publikum klapper) - Lad os bare stille et ekstremt show. (Kelly griner) - Jeg har altid ønsket tanken om at gøre noget, hvor vi tager det, vi har gjort endnu længere.

Så fordi der som bekendt ikke er nogen regler om AGT, men denne. Nogle gange er det som om det virkelig, virkelig tiltrækker de mest ekstreme handlinger fra hele verden, jeg er ligeglad med hvad det er- Ja - Men det er noget, jeg altid har ønsket at gøre. Og vi talte med NBC om det tidligere på året.

Og så meddelte de for nylig, at vi ville gøre det i år. Så jeg ser frem til det. Og vi åbner også America's Got Talentin Ve Gas på Luxor i år. - Wow. - Ja, ja. - Der er så mange handlinger, og hvad en dejlig ting, for efter showet er de også nødt til at gå et sted. - Ja præcis.

vintercykelhætte

Ja, ja - det er så sejt - og Vegas, du ved virkelig, hvor de vil ende, især med Got Talentis. Så vi havde en fantastisk samtale med MGM, der ejede Luxorlove, disse mennesker og - Dette er fantastisk! - Og vi blev enige om det, så dette vil også ske i år - Det må føles så sejt, mand. Du kan gøre så mange drømme til virkelighed. - Ja. - Dette er virkelig sejt. - Ja. - Du burde skrive en film om dig, drømmemager.

Du skal kalde ham The Dream Maker - Sandheden er Kelly, når vi løber tør for talent, kan vi ikke gøre disse shows længere, men jeg har altid troet, at der altid er nogen uopdagede af en eller anden grund, hvad enten det er Storbritannien eller andre lande, der laver dette show, du er altid, hvis du er heldig, finder du en. Og det er alt det handler om. Så det er derfor, jeg stadig gør, hvad jeg gør - Ja, okay, alle sammen, se sæsonpremieren på America's got talent den 1. juni på NBC.

Fik Simon Cowell ondt i en cykelulykke?

''Simonhavde et fald fra hanscykellørdag eftermiddag mens han testede sin nye elektriskecykeli gården i hans hus i Malibu med sin familie. Hangøre ondthans ryg ogvarkørt til hospitalet.27. maj 2021

hvordan man træner i høj højde

Simon er ret cool. Du ved. Så Simon bemærker disse ting og derefter nye forretninger for evigt, når du er god.

Han vil fortælle dig det, og hvis du er dårlig, vil han fortælle dig, at du helt kan sætte pris på det. Gud der lavede koreografien? Vi gjorde det ok, så skal du fortælle hende selv regn. Det gjorde det, fordi det ikke gik nogen steder. ikke tegne slagvåben, hvis det dukker godt op i lommen, så mig? Simon, hvorfor skreg du? Delvis kostume Denne krop.

Jeg er jæger, så det er her, du laver en pil og bue? Du tror ikke, han vil være som mig, ikke sikker på dig. Er du som kæreste og kæreste? Nej ikke endnu! Måske kan vi gifte os, når vi er ældre? Vi vandt en million dollars. Jeg sender det videre, Rosie, din pige og køber et palæ.

Jeg vil starte i min have, og jeg skal til Disneyland hver dag. Hvor begejstret er du virkelig? Jeg kan se, at du smiler herfra. Ja sig mig Hvem er du? Jeg er Theon, PaigeRt.

Det er bare mig, eller ser det ud som dette Heidis bryllupsbillede Det er en lille mini mig i en lille mini Hvad laver du klasse i dag? Vil du synge nej nej Hvad laver du her? Held og lykke ja, ohmy GodHi, Bobby, ohoh du vendte dig så godt tilbage, at du vendte hende rundt. Det minder mig om en søndag morgen, der følte mig hjemme, da jeg elskede det. virkelig elskede det.

Hvordan kan du blande dem sammen? Jeg fortæller dig, at du synes, du er talentfuld, du har brug for meget mere ånd, og denne sang er ikke sjov, og jeg har ikke lyst til, at jeg bare synes oplevelsen, men du har god kemi til at tjene dig og mig, at du stadig smiler selvom du er mig. Jeg er meget, meget grinende, jeg elskede det, og jeg elskede sangvalgene, og jeg gjorde mig glad for det, jeg elskede, ikke kun dine film som dit ansigt, du er så udtryksfuld og så spændende at se, og det fik mig lige lavet til at smile hele tiden kunne jeg virkelig godt lide den sang, som jeg troede ville klare sig godt. Vi ønsker du spillede Lowry på vores lille velsignelse Simon senere.

Ja, vi bliver ved med at spille Simon Lisa, hvem lad os stemme. Jeg starter med en stor. Ja, jeg giver dig din anden.

Ja, jeg ved, at dette ikke vil gøre mig meget populær, men jeg vil sige nej af alle de rigtige grunde, ved du hvad det er for din tredje? Ja? Kom nu, Bobby. Lad os kære, kom nu. Lad os gå.

Seks syv otte kommer til Bobby. Lad os feste, kom på kaffe. Lad os feste ah Okay, kom igen, Bobby

Hvilken ulykke har Simon Cowell haft?

Simon Cowellbrækkede ryggen i en elektrisk cyklingulykkei august oghavdeat gennemgå omfattende operationer for at reparere skaden. Dommeren 'America's Got Talent', 61, reflekterede over den livsændrende oplevelse i et nyt interview.25. feb 2021

Er Simon Cowell kommet sig efter sin ulykke?

Simon Cowell harsagde brydehanstilbage 'var ikke så slemt' og at hanharfuldt udgenoprettetfølgehans ulykkesidste år. Reality TV-dommeren blev såret, da han faldt af en elektrisk cykel udenforhanshjem i Malibu, Californien, i august.25. feb 2021

Hvem brød ryggen på en elektrisk cykel?

Simon Cowellbryder ryggenielektrisk cykeluheld. TV-stjernen og -producenten gennemgik 6 timers operation og fik sat en metalstang ihans ryg, sårede sig selv, mens han testedecykelihansCalifornien hjem.9. aug 2020

Hvad sker der med Simon Cowell?

Lørdag 8. august 2020,Cowellblev kørt til hospitalet efter at være faldet af sin elektriske cykel i gårdspladsen i sit hjem i Malibu, Californien.Cowelltilbragte tid sammen med sin søn og hans kæreste, da ulykkensket.25. feb 2021

Hvad skete der med Simon Cowells kone?

Da Lauren blev gravid i 2013, blev parret imidlertid tvunget til at offentliggøre deres forhold. Kort efter indgav hendes mand en skilsmisse ved fejl, idet han hævdede ægteskabsbrud som hovedårsagen. Andrew og Lauren afsluttede deres skilsmisse i november samme år.1. juni. 2021

Er Simon Cowells kone gravid?

Simon CowellÅbner sig om at få Lauren SilvermanGravidMens hun blev gift med sin ven.Simon Cowellhar talt ærligt om at opdage sin venskonevargravidmed sin baby. 'Jeg er ikke stolt af omstændighederne,' indrømmede X Factor-dommeren i et interview med Mail on Sunday Event Magazine.16. nov. 2015 g.

Er Simon Cowell gift i 2020?

Simonhar været i et forhold medkæresteLauren Silverman siden 2013. 9. maj kl.2020- 19:23 BST Bridie Wilkins. Britain's Got Talent-dommerSimon Cowellhar, meget til sin fans forfærdelse, aldrig gjort detgift.9. maj 2020

Hvem er Simon Cowells kone?

'AGT' dommerSimon CowellogKæresteLauren Silverman har en kontroversiel kærlighedshistorie.1. juni. 2021

Hvordan mødte Simon sin kone?

Ifølge god husholdning,SimonCowell betragtede sig engang som noget af en damemand. Før hanmødte hansnuværendekoneLauren Silverman, han daterede den engelske præsentator Terri Seymour fra 2002 til 2006 og makeup artist Mezhgan Hussainy fra 2010 til 2011.3. juni. 2021

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Stol træning derhjemme - enkle svar på spørgsmål

Hvilken øvelse kan du lave i en stol? 11 hurtige stoløvelser, der fungerer så godt som at gå til GymArm-cirklerne. Sid på stolen med lige ryg, benene bøjet 90 ° og fødderne plantet på gulvet. Bøjet med armlift. Triceps Dip. Stolplanke. Siddende hofteprop. Russisk drejning. Benløft. Hurtige fødder.

Kredsløbstræning for cyklister - Komplet vejledning

Er kredsløbstræning god til cykling? At integrere kredsløbstræning i din træningsrutine kan være en fantastisk måde at forbedre hastigheden på cyklen og holde tingene interessante.

Reverse crunch øvelse - hvordan man tackler

Virker reverse crunches virkelig? Bundlinjen. Den omvendte knas er en simpel kerneøvelse, der kan hjælpe dig med at styrke dine mave. Det menes at være lettere på ryggen end traditionelle crunches og sit-ups, fordi din rygsøjle ikke bøjer så meget. Hvis du føler nogen skarp smerte, mens du udfører omvendte knas, skal du straks stoppe.24 нояб. 2020 г.

Fitbit brænder kaloriens nøjagtighed - besvarer spørgsmålene

Er Fitbit nøjagtig på forbrændte kalorier? En undersøgelse viste, at Fitbit Surge havde den mest nøjagtige beregning af forbrændte kalorier blandt en gruppe af lignende enheder med en fejlprocent lidt over 25%. De andre lignende enheder, der blev testet, havde relativt højere fejlprocent - op til så meget som 93% .15 июл. 2019 г.

Ben og abs træning - pragmatiske løsninger

Kan jeg træne ben og mavemuskler sammen? Prøv at hamre en større muskelgruppe (bryst, ben og ryg) pr. Træning og suppler dette arbejde ved at opdele resten af ​​din session i bevægelser, der er målrettet mod to mindre muskelgrupper (biceps, triceps, hamstrings, kalve, abs og skuldre) .29 июл . 2020 г.

Lactobacillus gasseri vægttab - hvordan man opnår

Hvor meget kan du tabe ved at tage Lactobacillus Gasseri? Forskere har også undersøgt virkningerne af Lactobacillus gasseri for fedt tab. I denne undersøgelse mistede mennesker med ekstra mavefedt, der drak gærede mælkeprodukter, der indeholdt de nyttige bakterier, 8,2 - 8,5% af deres mavefedt over 12 uger. Da de dog stoppede med at drikke mælken, vendte alt dette mavefedt tilbage.