Vigtigste > Cykling > Ømme ben efter cykling - hvordan man løser det

Ømme ben efter cykling - hvordan man løser det

Hvordan slipper jeg af ømme ben efter cykling?

Når du har kørt,til vane at strække straks, hvilket kan hjælpe med at lette spændinger og reducereømhed. Firhjulene, hamstrings, glutes og nedre ryg skalværekoncentrationsområder, som dissemuskelgrupper oftejo strammere jo længere du er påcykel.22. august 2018♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folk, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Sammen er vi de bedst kendte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening Selvfølgelig, Bob. - Jeg foreslår Brad, du kan se det, jeg er foran ham. - Ah, han har mig! ”Det er som om jeg træner --- Jeg ville sige, at jeg sandsynligvis har et godt udkast.

æble fordele for hjernen

Ja, det har det, det er som at køre bag en sejlbåd. (humrer) - I dag taler vi om enkel og på den måde kan du lindre smerter i knæ, ryg og iskias. - Det er rigtigt, Bob. - Meget vigtigt for den korrekte position. - Det er rigtigt, mange mennesker spørger om at cykle med isjiasmerter i ryggen, så lad os give svarene. - Okay.

Og hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et sekund til at abonnere. Vi har artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag. Du vil også gå til vores websted bobandbrad.com.Fordi vi altid giver noget væk, hvad giver vi væk nu? Vi ved det ikke. Gå over og tjek det ud. De er gode, men de er vidunderlige gaver.

Nogle gange som en SleepOvation-madras kan noget lignende være. Under alle omstændigheder kan du også gå til Bob og Brad på Facebook, den er fastgjort øverst på siden, du kan også se en kortere version af os på Twitter og Instagram. Bob, okay.

Skal vi fortsætte? - Ja. - Ja, vi kan stoppe med at træde i et stykke tid, så vi kan tale effektivt til vores publikum. Så big deal med rygproblemer, knæsmerter forbundet med cykling er attitude.Hvor? Det er meget vigtigt at folde sædet op og ned, fremad og bagud er det næste, og så er højden på dit styr helt afgørende for at fjerne belastningen fra ryggen - hvad vi har her er, at vi har to forskellige niveauer af cykling her. Vi har en cross-trainer-cykel, den fungerer meget godt, normalt vil folk, der ikke er seriøse cyklister, ikke kører mange kilometer, have en cross-trainer. Det er ikke altid sandt. - Det er mig. - Og det er en racercykel.

For alle Tilfælde, der er sværere at indstille for at minimere stress i lænden, og jeg vil tale om det om et øjeblik, det vil vi være, så når du har samlet en cykel til dig, vil du have den samlet korrekt ellers kaldes den en outsider. - Er det ikke sødt? Så lige nu-- - Og jeg siger dig - jeg er slet ikke ekspert på dette, men jeg ser det hele tiden, og jeg synes, det gør mig skør, især det sæde, der er for lavt. - Højre, højre.

Dette for lave sæde er det største problem. Bob, hvorfor går du ikke på din cykel, så taler vi - først og fremmest --- du vil have mig på din cykel til at vise, hvordan det er, når du --- ja, jeg vil bare nævne et par ting. Få din cykel i en træner, det er den bedste måde.Åh, gå ikke længere. - Sæt forhjulet i et beslag, og målet er at få din cykel i niveau, så den aksel til aksel, jeg bliver teknisk her nu, men hvis ikke ved du det, hvis du kun har en, der ønsker en generel tilpasning, hvis du vil have det generelt, okay, vi har det her. Se på sædet, hvis du ser på Bobs sæde, kan du se, at det er lidt højere.

Det er ikke niveau, og Bob klagede. Han siger: ja, det er ubehageligt. Han føler altid, at han bliver skubbet tilbage, og det er ubehageligt i det perineum eller prostata, og det kan føre til problemer i dette område, og det vil du ikke have. - Præcis. - Så dette sæde skal nivelleres, hvilket er hvad Det gør vi ikke, men det er bestemt et mål senere her --- Jeg sætter pris på det, Brad.

Jeg sætter pris på, at du foretog justeringerne her, så - Så gør alt klar, nu kommer du ind, Bob. Nu har vi indstillet det, så Bob kan pedalere. Bob har, jeg kalder dem stigbøjler, nogle kalder dem buret, når du ikke har clips eller klikløse pedaler, men vi rammer lejlighederne først.

Og det er okay for det, vi taler om. Nå, Bob, hvorfor træder du ikke bare for at sidde i. Så sæt din bum i sadlen, så den lyder eller føles behagelig, det er her du normalt går normalt? - Højre, højre - Okay.

I cykelverdenen kaldes dette en sadel. Når jeg siger sidde, siger de hvad sit er, ingen idé? - Højre, højre. - Lad os alligevel gå ned til 6:00-positionen på den pedal, du vil have det --- Jeg går faktisk lidt længere tilbage, ikke? - Ret. - Lad os gå. - Akslen, kan du løfte foden? - Ja. - Pedalaksen skal være på linje med dine falanger, lige der, de store, jeg går på fodkuglen. - Sikker. - Lige hvor tæerne forbinder, og du har disse led, dette er den korrekte position for foden på pedalen. 6:00 position, fod på gulvniveau, så nej, kan du bøje dorsa, bob? Ja, det ville være alt for lavt, og hvis ja, gå derop eller bøj plantarly, lad os få det rigtigt, og så ser vi på knæbøjningen.

Nu har jeg været i en ekspertundervisningskurs --- det er bag dig, Brad. - Jeg har lagt det der, så jeg ikke behøver at kigge - (Bob griner) Fysioterapeuter og en kinesiolog, og de er meget af cykler kørte, studerede dette grundigt h, de var de mest professionelle mennesker og kyndige mennesker i marken, og de sagde, at mellem ni og 14 grader knæbøjning er den rigtige højde. Hvis vi nu ser på Bob, ved jeg, at du ikke har et goniometer, men du kan klare dig uden ham, hvis jeg måler ham nu, vil han have 50 graders knæbøjning - Wow - Sædet er tydeligvis for lavt.

aero-cyklus

Dette knæ får meget overdreven belastning over tid, så hvorfor rejser du dig ikke bare Bob, denne cykel er smuk, fordi sædet er let at justere, jeg går op omkring en og en halv, det fungerer fint for en artikel. Normalt skal du komme ud af en skruenøgle og gøre det. Træd nu tilbage på pedalerne, Bob.

Føler du en stor forskel? - Oh yeah. - Og vi må se, at du måske er for høj. - Det kan, det føles som om jeg næsten er ved at komme til enden - Kom nu, hvis du har lyst til det, når du ned for at røre ved pedalen, det er næsten helt sikkert for højt.

Hvorfor går du ikke tilbage kl. 06:00 Ja, jeg kan allerede se, at du er for høj.

Du når og ting går frem og tilbage, ja, og du er under ni grader. Lad os bare svigte dig lidt, så bruger jeg ikke mere tid på det, men det er ideen. OKAY.

Så du fik sædet rigtigt på den måde, du fik højden-- - Nu føles det - Det føles som om vi er temmelig tæt på - Og det føles fordi du kørte det for lavt er. - Ret. - Og du bemærkede en forskel. - Ja, ja. - Okay.

Dernæst går vi til positionen 3:00, det vil sige at 12:00 er her, nu er vi ved tre fødder, vi skal se om sædet skal være fremad eller bagud. Hvad der fungerer bedst er, at du bruger en lodret lodde bob, så jeg har faktisk en lod bob her. Vi hænger det på knæskallen eller knæskallen, kan du holde det, Bob? - Jo da. - Fortsæt, tak, perfekt.

Få det af vejen. Og du lader det falde til ro, og når vi ser på det, sidder du på det sted, hvor du har det godt? , ofte er jeg, jeg ville være sådan. Det er behageligt her. - Okay.

Så han sidder i sædet, og det skal vi se. Nu skal spidsen af ​​lodet være på linje med pedalaksen, som er omtrent her. Så hans sæde bliver sandsynligvis nødt til at bevæge sig en tomme frem, når vi er igennem med denne artikel.

Jeg vil flytte sædet fremad og udjævne det, så vi kan få denne position rigtig. - Fremragende. - Nu er vi færdige med sædet.

Du har cockpittet klar til start. - Gotcha. - Det er det, vi kalder det, det er det, jeg kan lide at kalde det.

Og den næste er bagsiden. Hvordan skal vi holde stresset tilbage? Nu er en elliptisk maskine med denne type styr sandsynligvis det bedste scenarie for at minimere rygspænding. Du har rygsmerter eller ischias, der holder dig oprejst, okay. - Ja, du vil ikke være sådan. - Præcis, nøjagtigt.

Godt. - Jeg ved ikke, hvordan ser jeg ud? Min krop? - Du ser vidunderlig ud, Bob. - Jeg mener, min kropsbevidsthed er - Åh nej, jeg ville ikke fortælle dig sandheden, men hvis din kone holder øje med det, ved du det.

Så højden kan justeres lige her, du kan løsne det, og faktisk, hvis det blev højere, ville det tage mindre stress af ryggen, ja, virkelig blive så stor som muligt. - Jeg synes det er så højt som det bliver .- Det kan være, det er meget godt - og du har en dejlig, ja, for det kan også indstilles her, - Åh, det vil sige - - På halsen-- - Det var ikke klart for mig.

Men du er også så høj som du kan. Det kan måske gå lidt højere. Hvis du nu er en seriøs cyklist, tænker du på hastighed, og du vil have mindre rygsmerter, de passer ikke. - Lige. - Fordi du er mere som et sejl, vil du fange vinden, det vil bremse dig , men det er du bliver nødt til at ofre for din ryg. - Det er rigtigt, og min eneste bekymring er at bevare min rygsundhed y. - Sådan er jeg.

Jeg ved, at med min cykel her er jeg indstillet på racercyklen, det er meget mere stressende for min ryg. Hvis du ser nøje her, fik jeg en mekaniker til at foretage en halvanden ekstra kontrol, end det normalt bremser mig, men alligevel er det sådan, jeg arbejder med det. Og på et tidspunkt går jeg sandsynligvis endnu højere eller får en elliptisk maskine, det afhænger af, hvordan min ryg føles, når jeg træder ind i 80'erne og 90'erne. (Latter) Jeg er optimistisk nu! - Atta dreng, kammerat! Jeg kan lide det! - Gå så væk, Bob.

Gå væk, okay. Så Bobs cykel er sat op, og så skal jeg gå over noget igen om rygsmerter og generel komfort på en cykel. Hvis du har en landevejscykel, okay, jeg har aerobarer på min, fordi jeg laver triatlon og jeg kan også lide det.

Når du får det, bliver dine fingre følelsesløse, og du er på fald eller noget i hætten, eller du er her, og min højre hånd begynder normalt at blive følelsesløs. den mediale nerve, så jeg går ind i den position og holder den der. Det er lidt sværere på ryggen, men det fjerner følelsesløshed i mine hænder.

Jeg kører normalt på fladen sådan her, jeg føler mig meget bedre på ryggen. Sænker mig ned med vinden, men ryggen føles bedre, og i denne alder skal jeg i lang tid, jeg skal redde min ryg og arbejde den her op. Så Bob, er det ikke flere spørgsmål til dig? - Nej, men jeg kan nu sige, at min plads skal skubbes fremad.

Fordi jeg skal afbalancere min ryg, er jeg lige ved hånden, så --- Ja, helt rigtigt - jeg er sådan, og du er lige nu, hvor du påpeger, dasthi er virkelig ubehageligt! - Ja! Du vil ende med prostata problemer. Hvis du ikke - - Ja, jeg - synger sopran her - Så alligevel tror jeg, vi har det hele dækket, Bob - Ja, meget godt. - Ting ser ret godt ud, så sæt din cykel ordentligt, kør ikke upassende og nyd vejret. (Ringetoner) Åh Bob, dette er --- Jeg er så glad for, at du er sådan, jeg justerer min cykel, jeg vil være i god position - Okay, vi må sige farvel nu - Okay, Adios! - På det kan du satse.

Er det OK at cykle med ømme ben?

Det er helt normalt; det er en del afcyklusafmuskelskader ogmuskelhelbredelse, der hjælper dig med at blive stærkere og forbedrer din atletiske præstation. I betragtning af arten afkøre på cykel, cyklister er særligt modtagelige forømhednår de begynder at tilføje gymtid til deres rutine.9. februar 2018

Hvor lang tid tager det for benene at komme sig efter cykling?

Denne følelse kaldes 'DOMS' eller forsinket ømhed i muskler, som normalt opleves mest alvorligt 24-48 timerefteren usædvanlig hård eller uvanlig øvelse. Det er skaden på dine muskelfibre, som er den mest sandsynlige årsag, som normalt aftagerefter72 timer.

(stille musik) - Der er mange forskellige rutiner efter turen. Og for at være ærlig er min den bedste. Hej opie. - Yo, for at være ærlig, er jeg ikke så sikker.

Så i denne artikel vil vi fortælle dig, hvad der skal og ikke skal til den perfekte rutine efter turen. (Logo boomer) (levende musik) - Åh kammerat, det var en hård tur. Og jeg sulter absolut, så kan jeg bestille en millionær shortbread? , en karamelskive, en af ​​disse shortbreads og måske en scone? - Det anbefaler vi slet ikke.

Hvad vi dog anbefaler, er at du starter din genopretningsproces med en genopretningsdrink og måske en skål med strimlet frugt og grøntsager inden for de første 20 minutter, efter at du er kommet tilbage fra dine træningsture, så du virkelig kan skrue denne proces op og få stærkere. (legende musik) Det er godt, at han falder i søvn der, og det er dejligt for dit opsving at tage en hurtig lur, men ikke i dit cykeludstyr og ikke når du ikke har spist ordentligt. Så det er tid for mig at lave mad, og mens frokosten koger, går jeg og strækker mig. (Snorken) (stille musik) Mens Hank sov i søvn i caféen, besluttede jeg at komme hjem og starte mit helbredelse med lidt skum, der rullede og strakte, hvilket er fantastisk til at træne et par af de svagheder, jeg er efter træning i mine benmuskler i morges, men det er også godt til at forbedre min fleksibilitet, hvilket hjælper min position på cyklen. At have en halv time før jeg har brug for det til at lave mad er det perfekte tidspunkt til det. (stille musik) Åh James, James, James, hvornår skal du lære? Der er ingen måde, du kan begynde at komme dig, før alle dine job er færdige for dagen, og jeg ved helt sikkert, at din cykel er lige så snavset som min cykel.

Så du må vågne op snart og komme væk herfra og skrubbe det. Når alt kommer til alt har du hørt ordsprog om, at en ren cykel er en hurtig cykel. (stille musik) - Nå, caféen smed mig ud, så jeg antager, at det er tid til at gå hjem. (livlig musik) Højre, jeg udsatte det længe nok, jeg antager, at det er for, at jeg skal tage et bad, hvem jeg er virkelig tørstig, og det er nok - Ølen ser fristende ud, og ja, jeg har også lyst til en Det er ikke bedste måde at tanke op efter en hård træningstur i stedet vil et godt nærende måltid med en god balance mellem protein og kulhydrater og nogle sunde grøntsager hjælpe din krop med at komme sig meget bedre.

elektrisk cykel

Når alt kommer til alt er du hvad du spiser. I dag har jeg lyst til at gøre noget med æg og ris. - Nå, jeg mener, måske ikke for smagen, men en elektrolytdrink vil gøre meget mere for at hjælpe dig med at rehydrere efter en hård træning.

Og læg derefter fødderne først op, hvad er det? - Nå, det sidder og slapper af. - Du har ændret dig siden de gamle dage. Du var meget mere professionel.

Og den anden ting ved alkohol er, at den kan forhindre din opsving med op til 25%. Jeg kan ikke afsløre så meget. Én ting, der kan hjælpe dit helbred, jeg tror, ​​du har brug for at løfte dine ben over dit hjerte.

Og kan det være? Det er ikke en videnskab bag dette, men det føles som at opfriske dine muskler ved at lade alt blod strømme tilbage i din krop. Tag en lille lur, hvis du kan. (stille musik) Intet slår en 10 minutters power lur.

Det er fantastisk til frigivelse af hormoner at kickstarte dit opsving. Hvis du kunne lide denne artikel og fandt vores tip nyttige, giv os store tommelfingre, og for flere tip til genopretning, tilføj dem i kommentarfeltet nedenfor. Fattige gamle Hank, han går fint sammen, ikke? For flere træningsartikler klik her.

bilcykelholder

Hvorfor gør mit indre lår ondt efter at have cyklet?

Én ting vikanalle er enige om,erat deeren irritation ilyskenområde frakører på cykel. Deerforårsaget af en grim opskrift på varme, tryk og friktion mensridningditcykel. Sår vises for det mestedetøversteinderlår,det'Plettet', og den overgangsrygg hvorbenbliver bund.25. oktober 2016

Hvad hjælper en ond bum ved at cykle?

Blødgørende creme:

Du anvender en vaskeskrem direkte på puden i shortsen og på din perineum, før du kører, og selvom den oprindeligt måske føles lidt mærkelig og squishy, ​​er dens effektivitet til at forhindre sadelømheder næsten mirakuløs. Det reducerer friktion, fugter huden og forhindrer revner.
23. januar 2014

Vil mine ben vænne sig til at cykle?

Detkort svar for, hvorvidt eller ejcyklingvillav dine benstort er - nej. Selvfølgelig,cyklingforbedresdit benmuskler, men som en aerob træning fungerer detditudholdenhed muskelfibre, hvilket gør dem mere modstandsdygtige over for træthed under træning, men ikke får dem til at samle sig.21. juni 2018

Hvorfor er mine ben altid ømme efter træning?

Når muskler skalarbejdehårdere end de er vant til eller på en anden måde, menes det at forårsage mikroskopisk skade på muskelfibre, hvilket resulterer i musklerømhedeller stivhed. DOMS antages ofte fejlagtigt at være forårsaget af ophobning af mælkesyre, men mælkesyre er ikke involveret i denne proces.

Toner cykling dine ben?

Cykling kanHjælptone ben,lårog bagdel

Sammen med løb og svømning,cyklinger en af ​​de bedste aerobe øvelser; detviljestyrke og udviklebenled og muskler ogkanhjælpe dig med at tabe fedt pålårog kalve.
11. august 2011

Hvorfor gør låret ondt, når jeg cykler?

En almindelig grund til at mødecyklussmerter i benenepå grund af opbygning af mælkesyre. Mens ducyklerkroppen bruger ilt til at nedbryde glukose til energi. Hvisdettræningsintensiteterfor meget kan du løbe tør for ilt til denne proces.23. juli 2018

Hvordan forhindrer jeg, at mit cykelsæde gør ondt?

Brug altid rene shorts til hver tur ogundgåsidde i beskidte og fugtige shorts, når du er færdig. Hvis du er på en flerdages tur, skal du sørge for at pakke nok shorts eller noget rejsevask. Mange topryttere bruger en antibakteriel sæbe i brusebadet efter at have kørt for at rengøre grundigtsadelkontaktområde.23. januar 2014

Hvorfor gør mine sideben ondt, når jeg cykler?

Forkert tilpasningditcykel kunne være hovedårsagen tilditsadel ubehag. Hvisditsadelerfor højt, for lavt, for langt frem, for langt tilbage, ikke niveau, eller hvis duernår for langt tilditstyr, kan du oplevesmertesom resultat.

Hvorfor er mine ben ømme efter cykelture?

Aktiv genopretningsture eller gåture hjælper, hvis du er en erfaren rytter. Hvis du er en ret ny rytter, er det bedre at komme sig af cyklen. Kenneth, dette forklarer i det mindste delvist hvorfor, 'når jeg kommer ud og kører, efter et par anstrengende træk er mine ben ikke længere såre og har det godt.'

Hvorfor er mine ben så ømme dagen efter en træning?

Den anden form for ømhed i musklerne og den slags, der kan gøre elendighed på benet, er forsinket ømhed, eller Forsinket begyndelsesmuskelømhed (DOMS) DOMS er, ja, præcis hvordan det lyder, og det forklarer, hvorfor dine ben er så ømme næste dag (eller endda to dage) efter en hård bentræning.

Kan en lang cykeltur gøre dine ben trætte?

Ja, en hurtig cykeltur eller en lang cykeltur - eller en tilstrækkelig intens kombination af disse to faktorer - kan lade dine ben føle sig rystede og trætte. Men hvis du finder ud af, at dine ben bliver trætte meget hurtigere, end de plejede, kan der måske ske noget andet.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.