Vigtigste > Cykling > Soulcycle-cykel - anførte spørgsmål og svar

Soulcycle-cykel - anførte spørgsmål og svar

Hvor meget koster en SoulCycle-cykel?

Hvordanmeget gørdetcykelomkostninger? DetSoulCyclehjemmecykelvil blive solgt for $ 2.500 (plus gældende skat), inklusive forsendelse og håndtering.Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton-firmaet, som angiveligt har flere kunder end endda spinggiganten SoulCycle. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, jeg lavede en 45-minutters peloton-klasse hver dag i to uger. Og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg vil sandsynligvis aldrig være så fit igen Første ting først: For at finde ud af, hvor god det er af en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Forhåbentlig vil du finde ud af din grundlæggende fitness specielt til cykling.

Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab i Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter. Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint.Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt. Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer.

Det måler styrken af ​​mine quads. Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget, der kaldes en muskelkørsel.

Sean: Så ville køre hvor meget elektrisk strøm du får fra hjernen gennem disse nerver. Musklerne er virkelig som det tankeløse kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for den såkaldte VO2 max. Søn: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret.Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre den øvelse, du laver. Benji: Jeg gjorde under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam. Men generelt var jeg i temmelig god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre.

cykeltræner

Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var temmelig ujævn, fordi jeg ikke rigtig kom på cyklen i starten. Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at ride min cykel ud til rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse og jeg troede jeg ville være rigtig god til det Afskåret klassen, og så kiggede jeg og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg.

Til min ære var der omkring 2500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads begynder allerede at mærke det. Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding i dag, se på det. 2.136.Placer ud af 10.000. Jeg mener, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og snart var jeg en Wir ek i. Jeg er stolt over at kunne sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! Men jeg har ikke rigtig set meget fremskridt, i stedet havde jeg faktisk smerter.

Jeg begynder bestemt at føle lidt smerte på min højre side, ved du, for at være ærlig ser alle mine statistikker i dag ud som de gjorde på min første tur. Jeg forbrændte lidt over 500 kalorier pr. Klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle ret skarpe resultater at se frem til. Sean: Jeg tror, ​​at hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, vil vi måske se dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra fair til godt med din VO2 max.

hvordan udtaler man vaskeskind

Benji: Jeg øgede det til min ottende tur. I stedet for at køre hjem, gik til Peloton-studiet på Manhattan, hvor klassen bliver filmet. Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg ville prøve mig hårdere foran en lærer, og i nærværelse af det ser det ud til at være en af ​​de stærkeste og mest attraktive i New York City.

Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk. Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme.

Der var sandsynligvis en 200 kalorieforskel. Så jeg prøvede hårdere i studiet. Min gennemsnitlige hjertefrekvens var 10% højere end derhjemme, men måleren på min studiecykel viste, at min præstation og kalorieindhold var min laveste nogensinde.

Så fair advarsel, kalorietælleren kunne være anderledes, hvis du ikke kører på den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg føler mig ret god At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere. Forhåbentlig er det tilfældet.

Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Lærer: Når du tænker på noget i form af energi Benji: Det er det sprog, lærerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, alligevel ingen terapi. et par dage senere kom det øjeblik, hvor jeg ventede på slutningen! woo! 14 klasser! ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så spændt på ikke at føle mig så udmattet og ikke behøver at cykle hver dag.

Ikke at det ikke var det værd, det er bare åbenlyst, at der er masser at gøre hver dag. Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratorium.

Sean: Din første måling var 143,5. Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre kropsmasse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang.

Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt. Du har dine muskler.

Faktisk fik du 0,2 pund muskelmasse i løbet af hele denne tid. Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun på ét sted: mit venstre ben.

Kan du huske smerten i mit højre knæ, som jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder, hvilket resulterer i, at jeg bygger muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop. Sean: Du tog torsoen af.

Du tabte dig på din venstre arm og du tabte dig på din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max. Træner: Så det var hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%.

Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja. Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste. Benji: Wow.

Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed. Hvad med styrken? Sean: Du har faktisk mistet styrke med hensyn til din udholdenhed med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, glykogen, som vi bruger til at opbygge styrke og styrke til at producere, du har faktisk er faldet. Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt.

Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund pr. Pund og en fjerdedel fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen. Benji: Roger, OK. Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb.

Benji: OK, og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig. Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Er SoulCycle hårdere end peloton?

Jeg har lyst til at arbejdehårdere, og jeg er mere motiveret i løbet afSoulCycleklasser, men dette kommer ned på personlige præferencer. BådePlatoncykel ogSoulCyclecykel har gode instruktører; de dukker bare anderledes op. Hvis leaderboard-funktionen er meningsfuld for dig,derefterdetPlatonpasser sandsynligvis bedre.16. okt 2020

>>> Nå, det er sjælcyklus. DU VIL ELSKE DET. Jeg går hver frokostpause. >> ÅH DET ER HVOR DU FÅR? >> ÅH, PASS. >> HEJ, DRENGE, VI ER SÅ PSYCHE, DU ER HER TIL DENNE SPECIALE KLASSE.

DET ER SOUL CYCLE IP INSTRUCTOR UPDDITIONS. I DAG RIDER DU MED FLERE Cyklister, der befinder sig i det sidste niveau i SOULCYCLE-FAMILIEN. Lad os køre! >> DU ER EN REVISIONSLÆRER? >> JA.

Derfor var klassen gratis. >> HVEM GAV JEG 80 $? >> HVAD ER OP, HVAD ER, SOULCYCLE WHITE HARLEM? MIT NAVN ER FLINT, LIGE VANDET. Lad os lade disse ben fare, mens jeg fortæller dig, hvad jeg er.

sauna før eller efter træning

JEG LEVER LIV UDEN BETYDNING. ABRAHAM LINCOLN Døde. DET SKAL IKKE SKE.

STAKKELS FYR. Havde jeg været der, ville jeg have stoppet, MEN DET VAR IKKE MIG. VIL DU VÆRE? Lad os køre! >> FORESLÅER han, at vi redder LINCOLN? >> LÆRERNE SIGER KUN AT PRØVE OG INSPIERE DIG.

DU SKAL FLYTTE DINE BENMÆRK. >> ÅH, JA. >> DOPE, DOPE, DOPE, SOUL CYCLE.MIT NAVN ER DEACON.

OG BARE EN ADVARSEL ER JEG REDT FOR VORES KAKAINE OG MIG SELV. FOR jeg tror ikke på at opgive. TJEKKE DET.

Jeg var så tæt på en død fyr hos J. LO i filmen 'HUSTLER', MEN jeg forstod ikke, fordi de ikke kaldte mig til audition, men hvis J. LO går, går jeg op! >> WOW.HVORDAN DU BRUGER MICHELLE OBAMA.

HVAD SYNES DU? >> MÆRK, DU SVEDER, MEN DU BEVÆGER IKKE PEDAL! >> HEY SOUL CYCLERS, MIT NAVN ER TRIX. HER ER MIN HISTORIE. I UNIVERSITETET VAR JEG MUGGET FORDAN FOR STOR, FOR TYND, FOR smuk.

DE KALDER MIG MODEL PIGE ELLER, HE, MODEL. MEN JEG VAR IKKE EN MODEL. OG HVORDAN TRYKKER DU PÅ MADEME-FØLELSE? >> GOD? >> VI ER HER FOR AT HENTE HVER ANDRE.

KONTAKT DIN NABO, OG TILFØJ EN DEL AF DIN KROPP. VÆR SPECIFIK. >> TONEDE LOVE. >> DET Gør jeg ikke. >> OG SE PÅ NU.

MIN VEN ER EN AF THEJOSH'S FRA MILJONEN DOLLAR LISTE. Lad os køre! >> Jeg placerer et stearinlys foran den person, jeg tror, ​​det gør det værste. >> MIG? >> Du har triste øjne, frue. ♪ DAMN, DU KALDER MIG KYLE, MEN JEG ER EN PIGE ♪♪ VI VIL GØRE EN LITEN KERNE OKAY TRE TO ENE ♪ ♪ OG FUNKER BIKEFUNKEN Cykelfunktionen Cyklen ♪ Jeg blev lavet SCIENTOLOGY STOPPET, FOR jeg var for doven.

ALDRIG IGEN. LAD OS KØRE. >> KAN jeg få denne dans? >> DETTE ØJeblikk er så meget mere end os og vores smukke organer.

I DAG MORGEN GOOGLE JEG ER RASISM OG VÆRDI HVAD? DET BUMMERER MIG. OG DAN GOOGLE MIG BAGE RACISMAND, DET VAR ENDRE VÆRRE. VID DU HVAD JEG GØR? Jeg har skylt toilettet på min computer, fordi jeg ikke har brug for denne negativitet i mit liv! Lad os køre! >> FORSIGTIG, HVIS JEG SKINNER? SE PÅ DETTE ER MIN DRØMMER, FOR DET VAR svært at handle.

Jeg holder mit liv den sidste uge, NÅR jeg mistede mit ben, fordi en skovhugger troede, det var en træstamme, men efter at have troet hårdt nok voksede mit ben tilbage! >> HELLO. Tillykke, DU ER ALLE STJERNER OG OFFICIELT EN SJÆLSCYKLIST! >> WHEW. >> NEJ, NEJ, NEJ.

hvad er fedt godt for

MEN DU, DIN Rygsæk var fuld af kokain. >> WOW. HAR DU FORETAGET MIN TASKE? Nå, jeg antager, at vi begge er fyret.

Hvad er forskellen mellem SoulCycle og peloton?

I en SoulCycleklasse, vil du sandsynligvis få inspirerende beskeder og motivation fra instruktøren, og det føles helt sikkert som om instruktøren tager turen om dig. Mens du er iPlaton, instruktører giver vejledning og motivation, men udfordringen kommer fra at forbinde med andre.

Hvorfor er SoulCycle dårligt for dig?

SoulCycleundlader at producere nogen meningsfuld styrketræning eller kernetoning, men selvomduVi prøver bare at tabe sig, det giver det stadig ikkedu er godbang for din sorteper. Baseret på en række skøn,SoulCycleforbrænder kun 300 til 600 kalorier, selvom det annoncerer forbrænding af 500 til 700 kalorier pr. session.9. aug 2019

Er peloton bedre end SoulCycle?

I sidste ende koger det virkelig ned til den type træning, du leder efter. Hvis det er en prioritet at matche din træning med rytme og tempo,SoulCycleer sandsynligvis dit bedste valg. For dem, der leder efter konkurrence og en strengere klassestruktur, aPlatoncykel kan være din kamp.24. sep 2020

Er SoulCycle-cyklen det værd?

DetSoulCycle cykeler fantastisk tilSoulCyclefans, der er fortrolige med klasserne, eller nybegyndere, der altid har ønsket at prøve dem. Hvis du aldrig har gjort detSoulCyclefør, anbefaler jeg at tjekke klasserne i Variis-appen først for at se, om det er din stil, inden du forpligter dig tilcykel, da det er en investering.22. dec 2020

Kan du se Netflix på peloton?

Så meget somvielsker binge-ser påKontoret er desværre ikke en måde at forbindePlatonCykel til andre apps såsomNetflix.Det gør vihåber at bringe denne funktion tilPlatonCykel i fremtiden.

Er SoulCycle godt til vægttab?

''SoulCycleer det vigtigste, der hjalp migtabe sig, det var det eneste sted, jeg følte mig godt tilpas, og det sparkede startede min transformation. I 2015 tog jeg et job hosSoulCyclepå rengøringspersonalet bare for at have et sjovt andet job og for at have råd til klasser.13. feb 2018

cykling efter acl-operation

Kan jeg tabe mig med SoulCycle?

SoulCyclehar rapporteret, at dukanforbrænd 500 til 700 kalorier i løbet af klassen. Ifølge American Council on Exercise forbrænder ryttere typisk alt fra 350 til 600+ kalorier pr. 45-minutters klasse.

Går SoulCycle ud af drift?

I lyset af den igangværende udvikling af Coronavirus (COVID-19) og regeringens mandater er vores absolutte højeste prioritet at holde vores ryttere, instruktører og personale sikre. Med virkning fra 16. marts kl. 20 lokal tid lukker vi alle studier i USA og Canada.

Er der en app til SoulCycle-cyklen?

Når dit Equinox + medlemskab begynder, får du også ubegrænset adgang til Equinox + mobilappen. Gør dig klar til at streame klasser fra andre mærker ud over SoulCycle, inklusive Equinox, Pure Yoga, Precision Run, Rumble, TB12 og HeadStrong - hvor som helst, når som helst. Hvordan synkroniseres appen med cyklen?

Hvor meget koster en SoulCycle hjemme cykel?

SoulCycle-hjemmecyklen vil blive solgt for $ 2.500 (plus gældende skat), inklusive forsendelse og amp; håndtering.

Hvor lang tid tager det at få et SoulCycle-medlemskab?

Hjemmecyklen til SoulCycle er drevet af Equinox +, hvilket kræver et 12-måneders medlemskab for at få adgang til alle on-demand SoulCycle-klasser på din cykel.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.