Vigtigste > Cykling > Specialiserede allez-cykler - holdbare løsninger

Specialiserede allez-cykler - holdbare løsninger

Er Specialized Allez en god cykel?

Hvis noget,Specialized's GoElite har en slags Goldilocks-kvalitet - det er 'helt rigtigt' i stort set alle områder. Det er glat, det er let hurtigt nok, har velvalgt gear oggodthjul.27. mar 2020

Hvad er en specialiseret Allez landevejscykel?Med en nydesignet E5-legeringsramme, erKom nuhar en klasseledende vægt. Det herKom nuhar også integrerede rack- og fenderbeslag, så du kan få vægten af ​​din rygsæk af dig og på et let rack. Dette giver ikke kun et godtlandevejscykel, men det giver dig også mulighed for at omdanne det til en hurtig pendler.

Er Specialized Allez Elite en udholdenhedscykel?

2021Specialiseret Go Elite EnduranceVejCykelSort. 2021Specialiseret Go Elitei Satin Black er en let, hurtig vejcykeldet er et godt næste skridt for nye vejkørere og gør også en god vintertræningcykeleller hurtig pendler. DetGå Eliteleveres med 11-trins Shimano 105 gearing.

Leveres Specialized Allez med pedaler?

Bemærk, at denne cykelgørikkeleveres med pedaler.Sådan fjernes og udskiftes cykelpedaler. Det kan virke som en meget enkel opgave, men det er en, der er let at blive forvirret over, og jeg kommer ind på det lidt senere. Værktøjer, du har brug for til dette job, jeg har en speciel skruenøgle som denne eller en skruenøgle, som vi kalder det i Storbritannien, især for at tage pedaler af, hvis det er sådan en armatur.

kona cykel anmeldelser

Generelt, hvis du har en unbrakonøgle, er det en 8 mm unbrakonøgle, undertiden en 6, og hvis du ikke har de rigtige værktøjer til nogle grundlæggende pedaler, kan du bare bruge en simpel 15 mm nøgle eller skruenøgle. Årsagen til, at folk til tider bliver lidt forvirrede med dette arbejde, er, at begge sider af pedalerne ikke er trådet ens. Faktisk er de designet til faktisk at forsøge at løsne sig, når du træder, for hvis det var omvendt, ville du aldrig slippe af med dine pedaler.

Så krumtappen på drevsiden, hvor kædehjulene er placeret, som kan skrues ud på konventionel måde, dvs. mod uret.Mens den ikke-drevne krumtap drejer med uret for at fortryde den. En god måde at minde dig selv på er, at hvis du fastgør skruenøglen eller unbrakonøglen til pedalerne, mens du drejer krumtapene i normal retning, vil den forsøge at løsne dem, mens du holder dem på plads. Startende med den ikke-drevne side er det nemmest med krumtappen, der peger nedad og unbrakonøglen peger bag på cyklen.

Vi har det på et stativ her, så alt hvad du skal gøre er at trykke unbrakonøglen ned, stoppe kranken i at bevæge sig fremad, og den skal løsne sig. Når du har løsnet det, skal det være relativt let. Du kan tilslutte den lange ende, tilslutte unbrakonøglen og bare dreje den så hurtigt.

Hold den anden side af pedalen, og gå afsted. Når du kommer tilbage til drevsiden, skal du placere krumtappen, så den vender nedad mod gulvet. Indsæt unbrakonøglen. Det er baglæns, skub ned og med lidt kraft skal du være i stand til at frigøre det.

cykelappsDen lange ende af unbrakonøglen, og drej den igen, indtil den kommer ud. ♪ ersetzen Inden du udskifter dine pedaler, skal du sikre dig, at trådene på både pedalerne og krumtapene er rene. Påfør derefter noget fedt af høj kvalitet på trådene, så er du klar til at gå.

Indsæt det bare, så det er omtrent i den rigtige position på kranken. Sæt din unbrakonøgle på den anden side, og du vil dreje den med uret på den side af kranken, hvor din unbrakonøgle drejer mod uret på drevsiden. Gør det, indtil det klikker på plads, og det skal være meget let at få det næsten stramt næsten ved at dreje unbrakonøglen.

Når du har gjort det så stramt som muligt på denne måde, skal du placere unbrakonøglen på langsiden, denne gang er unbrakonøglen vendt mod forsiden af ​​cyklen, og spænd den igen for at sikre, at den er tæt. Tilbage til den ikke-drevne side, smør trådene ind, læg den mod kranken, så den er omtrent i den rigtige position, hold din unbrakonøgle på den anden side og på pedalerne. Du vil dreje det mod uret på drevsiden.

lytte til musik mens du cykler

Selve unbrakonøglen drejer med uret. Når den er helt trukket tilbage, skal du holde unbrakonøglen omvendt, fremad, veje den ned og den vil sætte sig. stram ♪ For denne artikel lægger jeg nu nogle meget enkle pedaler på vores Top Endrow Bike viser dig, hvordan du fjerner den med den specielle pedalnøgle eller skruenøgle.

I denne situation er det lidt nemmere, hvis du sætter krumtappen frem på den ikke-kørselsside og griber i din skruenøgle, så det handler om denne vinkel der, du kan holde pedalen med al din vægt nede, og der er intet nedenunder, hvis det pludselig kommer ud, vil du ramme alt i hånden. Hold den, læg din vægt på skruenøglen, og den skal løsne sig. Og med denne type pedal, når den er løs, skal du være i stand til at gøre resten i hånden.

Det samme gælder for kørselssiden. Anbring krumtappen, så den vender fremad med skruenøglen mod bagsiden af ​​cyklen, og skub den ned, indtil pedalen frigøres. Jeg har basale pedaler som denne, der ser meget ens ud.

Normalt kan du se, hvilken side alle kører, fordi den er markeret helt ind på pedalakslen, på den ene venstre, på den anden højre, med 'L' og 'R'. ♪ ♪ Skru den af ​​på håndsiden ved at dreje den med uret for at stramme den. Juster derefter krumtapene, så du kan klikke din skruenøgle på plads, så den vender fremad mod cykelens forside, og skub den derefter ned, indtil den er tæt nok.

Det er meget vigtigt, at du lægger din hånd et sted, hvor det ikke kommer tæt på de skarpe kæderinge, hvis du glider. På den ikke-drevne side skal du stramme hånden først og placere krumtapene, så de vender mod baghjulet og skruenøglen, så det vender fremad, og skub derefter ned, indtil det er sikkert.

Er Allez carbon specialiseret?

DetSpecialiseret Gocykel rækkevidde: højdepunkter

Tilbage i 2018Kom numodtog sin største opdatering, herunder introduktionen af ​​en ny, fuldkulstofgaffel, som mærket siger, vejer 350 g og efterligner en, som du ville have fundet på S-Works-cykler for ikke så længe siden.
1. apr 2021

ww performancebike med

Hvad er forskellen mellem Allez og Allez Sport?

Hvor specialistenKom nuer mere til de rigtige begyndere i road racing-verdenen, SpecialistenGå sporter mere for dem med en vis erfaring, der stadig vil have en budgetvenlig cykel under $ 1000. Denne cykel tilbyder avancerede komponenter endKom nuog en ramme, der kan absorbere stød lidt bedre.

Hvad er den bedst specialiserede landevejscykel?

DetSpecialiseretAsfalt er den klassiskevejracingcykel. Det har en imponerende historie om racersucces på sportens højeste niveau med sejre i alle tre Grand Tours. Tarmac er designet til at gøre alt, hvad der forventes af envejracingcykelusædvanligt godt: sprint, sving, klatring og nedadgående.7. juni. Dec 2019

Kan jeg bruge flade pedaler på landevejscykel?

Til afslappet ridning / pendlingflade pedalerer bare fine. Bestilte lige et sæt af disse (Wellgo R146) til minlandevejscykel,kanikke vente med at få dem på!14. sep 2018

Kan du sætte BMX-pedaler på en landevejscykel?

Ja. Mest moderneBMX pedalerer 9/16 'spindler, så de fungerer fint. Billige børncyklerBrug 1/2 'spindler.9. dec 2015

Hvad er forskellen mellem s værker og specialiserede?

S-Arbejder. Fra hvad jeg er opmærksom på, er det bare lettere, ikke stivere. De bruger et kulstof af højere kvalitet, hvilket betyder, at de kan bruge mindre af det, men det oversættes til omtrent den samme stivhed, når dusammenligne mellemde to rammer.27. mar 2019

Hvilken type hjul har Specialized Allez?

Uanset om du bare går på landevejscykling, pendler eller leder efter en ny cykel, er Allez lige så præstationsfyldt som den er alsidig. Til byggeriet har denne Allez pålidelige Shimano Claris-skiftende, holdbare Axis Sport-alufælge, vores nye superkomfortable Body Geometry Bridge-sadel og velbeskyttede Espoir Sport-dæk.

ebike anmeldelser

Hvad er forskellen mellem Specialized Allez og Boardman?

Da Specialized omarbejdede geometrien af ​​Allez i 2018, brugte den omfattende sin Retül-cykelmonteringsdatabase. Resultatet var et lidt højere hovedrør og geometri, der mere lignede Giants Defy og Boardmans SLR-cykler, to af dets største konkurrenter og begge også i årets top 10 £ 1.000 vejcykeltest.

Hvad er prisen på en specialiseret mountainbike?

For at læse anmeldelser af de andre deltagere og de kategorier, der er testet på tværs af vej-, bjerg- og damecykler, skal du besøge vores cykel for året. Denne £ 630 / $ 840 Specialized Allez er en ting af ægte stil, elegance, forfining, og nogle hos BikeRadar regner med, at det ser endnu bedre ud end Specialists mere flerfarvede £ 1.050 / $ 1.130 Allez

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.