Vigtigste > Cykling > Specialiserede mountainbike-anmeldelser - hvordan man beslutter

Specialiserede mountainbike-anmeldelser - hvordan man beslutter

Er specialiseret en god mountainbike?

Generelt,Specialisereter et velrenommeret mærke, der producerer cykler af høj kvalitet, men der er et eller to punkter at huske på, hvis du overvejer at sprøjte ud på en. Som de fleste topcykelproducenter producerer de et meget dyrt top-end-sortiment, hvor du kan forvente at få en hel delcykelfor dine penge.Lad os tale om Specialized Comp 29 Rockhopper. Vi brænder for vandreture, vi brænder for udendørs aktiviteter, så vi regnede med, at dette ville være det år, vi skulle prøve mountainbiking, hvis du ikke vidste det, steg cykelsalget i 2020 højt rundt i verden i cykelbutikker Der var ikke eventuelle cykler udsolgt om foråret, og det sker ikke altid, så det var en af ​​de underlige ting, som alle besluttede, at vi sad fast med at gøre ting lokale, hvad kan vi gøre? og vi sagde, at vi vil bruge omkring $ 1.000 på disse cykler.

Hvad er der for os? Så efter at have lavet min forskning, vil $ 1.000 canadiske give dig en hardtail-suspensioncykel, og hvis du kan finde noget, der har dobbelt suspension, vil det sandsynligvis ikke være det bedste. Du ofrer på mange andre områder til den pris. Du behøver ikke bruge mange penge til en nybegynder. Jeg er ikke helt sikker på, hvad den hedder på denne cykel, men den har kun det ene gear foran, du har de fulde ni bagpå, så det er en 9-speed cykel og til sammenligning er det bestemt meget mere almindeligt og måske ikke så meget i dag, men for mig som barn var det mere almindeligt at have flere gear foran og flere gear bagpå, for eksempel til få 27 kombinationer, når mountainbike tre gear foran Du behøver ikke nødvendigvis 27 forskellige muligheder, men det der betyder noget for mig er, at når du kører meget hurtigt på en sti, gør din hjerne så mange forskellige ting. ting, som din hjerne tænker over hele tiden på stien, skal, og jeg tror kun, at din højre hånd har ansvaret for at skifte virker så lille, men det er faktisk en ganske stor ting, som du ikke behøver at tænke på, din venstre hånd er din venstre hånd Din forbremse, og det er alt, hvad du bruger til det.

For eksempel er her din højre hånd, du har din bagbremse, og så har du din gearskifte, og dette er din eneste gearskift på hele cyklen, så det er rart, du har din aftrækkersfinger til nedskiftning og din tommelfinger til opskift for at køre for at lette. En anden ting, der er ret sej, er at skiftesystemet kommer med et mikroskiftesystem, og herren i butikken forklarede, at dette for mig er indstillet på Specialized Comp 29, og det skifter ikke kun gear til dig, den bageste del af det holder faktisk din kæde i en linje og på nogle måder parallelt med nogle andre cykler, når du skifter gear, vil det påvirke vinklen, hvormed kæden går fra forreste til bageste gear, og det kan lægge pres på din kæde og i høj spændingssituationer, faktisk føje til det får din kæde til at bryde. Jeg kan virkelig godt lide disse dæk, bagsiden og fronten er to forskellige slidbaner o de er lavet specielt til bagsiden med mere trækkraft foran med stoppende trækkraft En cool ting at huske på med støddæmpere er, at du rent faktisk låser dem, når du forsøger at gå op en stor bakke eller opretholde mere hastighed, den forreste støddæmper absorberer faktisk meget, der faktisk kan fjerne noget af din hastighed, så du kan blokere den støddæmper, når du kører over terræn, der ikke er meget ujævn på denne måde kan du klatre op ad en bakke mere effektivt eller opretholde mere fart, mens du kører rundt i byen, og til sidst, for en $ 1.000 cykel, kan du forvente at have skivebremser.Du er meget vigtig. Jeg vil foreslå, at hvis du leder efter din første mountainbike, i det mindste skal du sørge for at få skivebremser, for hvis du beslutter at gå ned ad et bjergsti, har du brug for dem og ikke kun din rygbremse, da jeg finder ud af, at du går ned ad en stejl hill Ride, som ikke har meget trækkraft. Du er helt nede på begge bremser for at sikre, at du ikke flyver ind i et træ.

Køb et reparationssæt. Du kan gå til en lokal cykelbutik, du kan gå online på Amazon og visse købskomponenter, der hjælper dig med at reparere din cykel i visse situationer. Det vigtigste er købet, det er som et universelt værktøj, og det har et antal Allen nøgler, den har en række forskellige komponenter, der hjælper dig med at reparere dine gear, reparere dine bremser for at reparere andre komponenter, der kan have problemer med dem, mens du kører, hvis du er midt i en bjergsti, e Blæse dit dæk og har ingen måde at ordne det på, og nu går du 15 kilometer tilbage til din bil, som du ikke vil, så gør det bare. Hvis jeg kan anbefale, er det, at du har disse få små reparationsdele. Så hvis du sidder fast og sidder fast, kan du ordne din cykel og ride eller gå ud.

Hvis du fandt denne artikel nyttig, kan du lide den og abonnere på din support. som ks til at se! Ja, jeg gik ret godt af. hahaha laver alle de underlige lyde, du kender, når du blev såret, såret, køb en hjelm åh ja! Du kan ikke rigtig gå galt med at købe fra et stort mærke som Spezialized

Er Trek eller Specialized bedre?Der er ikke en klar vinder. Begge tilbyder lignende cykler og komponenter i samme prisklasse.Trekhar et bredere udvalg af cykler at vælge imellem i forhold tilSpecialiseret. På entry-level får du lidtbedredele, når du går medSpecialiseret.

Dernæst skal vi tale om downcountry cykler - kan du gøre outro igen - ja. Se ikke på dig (alle griner) - 'Hej Max, skal jeg gøre outro nu?' (intens energisk musik) (cyklist skrigende) (blød energisk beat) - Hej alle sammen og velkommen tilbage til langrendstesten. Og i dag er rundbordstiden, og vi taler om racercykler.

erhvervsdrivende er sund

Sarah Moore var på den helt nye Specialized Epic, den nye Cannondale skalpel, Treks Supercaliber og Canyons Lux. Særlig gæst i dag Mike Kazimer fra USA. Han ville virkelig være heroppe med Lycra, men han er fanget i staterne, grænserne er lukkede I dag modererer han samtalen over computeren - Præcis internetets magi, jeg er virkelig ked af, at jeg ikke gør det Jeg har ikke Lycra og sprint gennem skoven. - Jeg besøger dig snart Kazand, vi kører lidt lycra sammen. - Okay.Lad os bare starte med et spørgsmål, som alle gerne vil vide. Sarah, hvad var din yndlingscykel af disse fire? - Så jeg tror, ​​at jeg virkelig kunne lide Specialized Epic, denne moderne geometri, der virkelig er tilgivende med hensyn til trækkraft, det er det virkelig, men Cannondale Scalpel, jeg troede bare, at suspensionen er lidt mere forudsigelig på længere dage. (Mike Levy nyner enig) Og jeg tror, ​​det er bare den cykel, jeg ville være mest komfortabel med, hvis jeg skulle ramme startlinjen - Ja - verdensmesterskabsløb er virkelig knurret i disse dage.

Du ved, (Mike Levy nynner enigt) folk undervurderer lidt, hvad disse mennesker gør, fordi de bruger lycra. De bærer ikke knæpuder, og du har ikke et helt ansigt, så du synes terrænet er for let. (Mike Levy nyner med enighed) Canyon Lux, sandsynligvis ikke mit første valg, lidt mere ved du, ikke så let at køre på de stejlere dele.

Trækkraft er ikke så god. Jeg mener, hvis jeg ville ride på en kilometer bakkeintervaller, ville det måske være den cykel, jeg ville vælge, men det er ikke min favorit ting at gøre, så - Så Sarah, det fører til det næste spørgsmål.

Af alle disse cykler var Lux din mindst populære cykel? - Ja. For et par ting. Jeg tror, ​​at affjedringen bare ikke var så aktiv, den brugte ikke de 100 millimeter kørsel godt.

Jeg følte mig lidt slået op hver gang jeg var på denne cykel, det føltes bare ikke som om jeg blev overvåget, havde den rigtig lange stilk og derefter den lockout-kombination med dropper-stolperne (Mike Levy brummer enigt) frustrerende over for kør den. Så ja, jeg synes, Canyon Lux er en simpel, som for mig, du ved, jeg virkelig ikke vil bruge mere tid på denne cykel - så Scalpel er din favorit, Lux måske din mindst favorit eller bestemt din upopulære , men er der en af ​​de cykler, du gerne vil bruge mere tid på? Sig, at du føler, at du på en eller anden måde finder ud af det, men har brug for lidt mere tid til virkelig at dykke ned i det? - Ja. Jeg tror Specialized Epic, jeg er virkelig begejstret, og jeg tror bare fordi jeg har lavet back-to-back tests på alle disse andre cykler, tager hjernen bare lidt mere tid (Mike Levy brummer enigt) for at vænne sig til det og også når du kører på det, ved du, at det er lettere at vænne sig til i stedet for at køre frem og tilbage på traditionelle cykler med fuld affjedring - så Sarah, Epic versus scalpel, geometri-tallene er ikke så langt væk, men Epic har denne hjerne -Funktion, den slags inertiventil, der dybest set får den til at føle sig anderledes? - Ja, jeg elsker den hjerne, som du ikke behøver at tænke og aldrig behøver at bruge en lockout.

Det er et super rent styr. Og så, ja, når du er virkelig træt, ønsker du ikke rigtig at skulle tænke på at låse din suspension op, før du går ned ad en nedstigning, noget teknisk, har bestemt været i situationen, når du kommer op ad en bakke og derefter glemmer at lås den op og derefter halvvejs ned ad bakken synes du, jeg er virkelig meget sketchy på min langrendscykel, som overhovedet var hårdt nok til at ride, hvis du ikke behøver at tænke over det, det er fantastisk. Så jeg tror, ​​at den specialiserede hjerne gør mange ting rigtigt, og jeg ser frem til at bruge mere tid på det - hvilken var den hurtigste cykel af disse? Tager du højde for effektiviteten baseret på effektivitetstesten og kun din samlede omgangstid, som var den hurtigste? - I effektivitetstesten var Canyon Lux den hurtigste af alle disse motorcykler.

Specialized Epic var seks sekunder langsommere, tror jeg, hvis vi husker korrekt. - Yup, Yup. - Og så i hurtig bevægelse var det interessant, for det var næsten som om det hele blev vendt om. (Mike Levy nyner med enighed) Så Canyon Lex var faktisk min langsomste i tidsrunden, og så tog specialisten andenpladsen, og det var Cannondale-skalpellen, der - ja - så - ja - virkelig aktiv, tilgivende suspension, der var hurtigst på vores ret tekniske Rudy-testkursus. - Ja, jeg synes, det er et godt eksempel på en eller anden reel test, du ved, denne Fireroad Climb, vi bruger til effektivitetstesten, er ikke, jeg mener, den er derude i den virkelige verden , men det er det virkelig ikke, og det vandt den test.

Men på vores tidssløjfe eller yderligere enkelt spor er det vanskeligt, det er glat. Det gik ikke så godt. (Sarah nynner godkendende) Ja - Og så vil du bruge mere tid på et langrendsløb, er på dine ting - Højre - det vil sige, du ved lidt - Ja - sværere. - Nu er du 'Jeg må virkelig have erfaring, disse motorcykler er alle bygget som verdenscupcykel racercykler, hvor ser du fremtiden for dem? Tror du for eksempel, at de mere tilgivende motorcykler er fremtiden, ved du, vario sadelposter og den slags ting? Det er lidt som den kategori, Levy vil tale om, men tror du, der er visse ting ved alle disse fire cykler, der virkelig skiller sig ud, som du virkelig kunne lide, så vidt retningen går? - Du ved, Canyon og Trek Supercaliber, vi kan se, at de får lidt fladere hovedrørvinkler, lidt mere rækkevidde.

Men jeg tror ikke, vi får drastiske ændringer i denne kategori, fordi de er racere. - Ja. - De er, du ved, afprøvet og testet, men jeg mener, der er masser af atleter derude, der er overtroiske.

Hvis du har vundet på en motorcykel, vil du have det skal være - rigtigt - helt anderledes? Og selv som i et massestart-løb har du stadig brug for den smarte håndtering. Hvis du er som 160 mennesker i (Mike Levy nyner med enighed) på nogle af disse mænds løb, som 85 og 100 kvinder i kvindernes felt, skal du være i stand til at vinde vej gennem mennesker, træffe hurtige beslutninger, og du ved, en kortere cykel vil være bedre til det. - Så vi har din favorit, din mindst favorit, at du gerne vil bruge endnu mere tid, men var der en cykel, der overraskede dig? Hvilken cykel tog du med et par foruddefinerede forestillinger, og det overraskede dig virkelig, da du faktisk kørte på stien? - Jeg siger Cannondale Scalpel.

Jeg forventede ikke at komme ud af dette, og at dette (Mike Levy godkendende) ville være min yndlingscykel af alle. Og så mener jeg, som en kategori som generelt, blev jeg overrasket over, at jeg følte mig så behagelig som jeg gjorde, ved du, at stå på ski ned ad disse nedkørsler. Ved du, for 10 år siden, da jeg kørte langrendsløb, følte jeg mig ikke så behagelig på nedkørslen (Mike Levy griner) - Meget forskellige tidspunkter nu - jeg kunne godt lide forskellige motorcykler, meget kortere.

Og så lad os se på disse cykler nu, og du ved, hvornår du 'Når du kører på en trailcykel eller en enduro-cykel, tænker du,' Phew, det er, du kender, forældede tal. 'Men hvis man ser på langrendscykler for 10 år siden (Mike Levy brummer enigt), hvordan vi skulle have haft hele ansigtet og knæpuderne på. - Korrekt? (alle tre griner) - Vi sætter vores liv på banen.

Hver gang vi gik - Præcis! - til et løb. - Ja / ja. Så disse cykler føles bare meget mere komfortable som en kategori, og du har kontrol over Kaz på min cykel, og jeg tror, ​​vi vil køre lidt på tandem sammen.

Er du enig i det, Kaz? Jeg får noget lycra-- - Det lyder godt for mig. Jeg ønsker, at det skal være foran. Jeg tog på lycra. (Sarah griner) Okay.

Lad os møde det. (energisk musik)

Er Giant eller Specialized bedre?

kæmpe storgiver dig mest ud for pengene i det nederste og mellemste område.Specialisereter mere aktiv på high-end cykelmarkedet. Gå efter enkæmpe storHvis du vil bruge mellem $ 800 og $ 2.000, skal du vælge enSpecialiseretcykel, hvis du har $ 5.000 eller mere at bruge.

Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt at vælge den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stammen, sadlen, endda sadelpinden eller krumtaplængden - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, vil påvirke ydeevnen og følelsen. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig rigtigt.

cykelhåndsignaler

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (Glæde elektronisk musik) - Lad mig forklare størrelsen, inden vi begynder. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen ud fra hvor høj du er.

De fleste producenter vil mærke deres cykler i størrelser små, mellemstore, store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.

Der er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres hjul på. Bare fordi du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at en 54 fra et andet mærke passer dig. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder at måle din næste cykel på.

Yderligere to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en centerlinie fra bundbeslaget til hovedrørets centerlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.

Og i lighed med at købe bukser skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig. Lad os først undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det meget let at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk på pedalen indtil klokken 6. Sæt nu din hæl på pedalen.

Du skal nu finde dit ben lige. Så når du klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektiv til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har meget spillerum til at justere.

Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen. Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af, hvilken type cykling cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt.

Mens en gruscykel er lidt kortere og højere. Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, er kendt som stakken og rækkevidde. Hvis du husker dem fra cykling i fortiden, er du relativt mere afslappet ved at køre eller er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere.

For eksempel af forskellige typer geometri har Canyon delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry. Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg og er meget fleksibel, kan du sandsynligvis komme dig i en længere, lavere position.

Hvis du er mindre fleksibel eller har kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet. Endelig betyder det også, hvilken type ridning du laver; Men hvis sadlen er i den korrekte position, skal skulder til hoftevinkel være 40 til 45 grader i vandret retning under hjulene, med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og let ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt sværere.

Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stamme eller i mit tilfælde bytte hele styrets opsætning. Men hvis du har brug for at justere din stamme med mere end to eller flere inches, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan glide din sadel frem og tilbage et par centimeter, bør det aldrig gøres for at reducere din rækkevidde.

Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så læg den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne. Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor.

zipp-dæk

Nu er forskellen mellem begge disse cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her. Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, dermed stakken, men hvis du vil have en racercykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk.

Men hvis du vil have en mere stabil og lodret position på cyklen, skal du gå efter den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde, men du skal virkelig bestemme, hvilken type ramme du vil have. Vil du have lang og lav eller vil du stå oprejst? Hvis du kunne lide denne artikel, så giv den store tommelfinger op, og hvis du ønsker flere artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Hvorfor er specialisering så dyr?

De høje omkostninger, de opkræver, giver dem mulighed for at fortsætte med at innovere. Når det er sagt, når du først begynder at få den nedre ende af markedet forSpecialiseretcykler, bliver det sværere og sværere at retfærdiggøre prisen. Dette skyldes, at virksomheden fokuserer det meste af sin indsats på den øverste ende af markedet.

velkommen til gcn tech showet med mealex og olliewelcome du sagde tak jeg glæder mig til denne ene alexwait vent vent der kommer senere til røveriet der kommer senere i ugen vi har hot teknologi inklusive den letteste sadel i verden din opsætning cykelsikkerheden og vores vigtigste samtaleemne: hvorfor er nogle cykler så dyre, ja, de sætter låget på senere, det var første gang siden du gjorde tech-showet med mig, og jeg har ikke lavet tech-showet i lang tid, så jeg er så begejstret for at starte med, ja, vi starter de sidste par ugers afstemning, så lad os gøre det godt, lad os få resultaterne, så i sidste uge spurgte vi, hvad folk syntes om Spicoaero breakaway barer og hvad Alex ungdom har. Nå, det handler ikke om mig, det handler om seerne, jeg er ærlig, jeg forventede dette resultat, ja, jeg er ikke overrasket over at være ærlig, og jeg er enig, og jeg vil ikke se for mange mennesker på dem, fordi jeg tror, ​​det ville være skadeligt i hjørnerne, ikke godt, men videre til det vigtigste diskussionspunkt, hvorfor nogle cykler er så dyre, nu ved jeg, at dette er et rigtig bredt spørgsmål, men der er mange forskellige områder, som vi diskuterer, ikke er daalexyeah det er rigtigt, og gennem årene har vi set, at cykler er blevet meget højteknologiske og med dem priserne? Vi begynder med forsknings- og udviklingsvirksomheder, og producenterne lægger meget tid og kræfter på forskning for at gøre hypercykler til højtydende cykler, og det er ikke bare held, at de bare dukker op, og de er bare toppen, den hurtigste og den letteste. Det tager godt, det kan tage år, og det kan tage lang tid for producenter at dække disse omkostninger.

Ja, og en ting at bemærke er, at al denne teknologi kan og vil synke ned i de billigere områder, men det tager dig ikke et stykke tid, men vær ikke chokeret over denne slags dyre cykler, for som vi sagde, dette teknologi vil til sidst tri klatre ned, og det vil fungere for alle, og i årenes løb har vi lavet nogle forskellige artikler, der sammenligner gamle top-end-gruppesæt med de billigere, men nye gruppesæt, og du ved hvad de billigere nye gruppesæt handler om næsten hver gang Vi går videre til det næste emne, ja, materialepriser nu, mange forbrugere vil tro, at materialet er mest af prisen, og selvom disse højteknologiske materialer er ret dyre, dækker de det ikke størstedelen af ​​prisen , ret? Nej, og arbejdskraften er faktisk en af ​​de største omkostninger, der skal overvejes, fordi high-end kulstofcykler, hvis indviklede design kræver meget menneskeligt arbejde, og de kan ikke bare automatiseres med maskiner, så det er bare en dyre proces for at få alle disse mennesker til at gøre dem jo mere komplicerede cyklerne jo mere tidskrævende er det sandsynligvis det næste punkt i emnet er det frie marked, lige fordi der er et marked for det hvis folk ikke køber disse dyre cykler så der ville være, at der ikke er noget marked, så producenterne eller forhandlerne bliver nødt til at skære ned i disse omkostninger for at få salget, men vi som forbrugere køber disse cykler så godt, at de videresælger dem, at de fortsætter med at sælge dem en markering for butikken, der sælger det, fordi du var der og brugte deres tjenester, så du var nødt til at tjene penge på det, ellers ville butikken bare ikke eksistere, og du k kan ikke købe din cykel, og det er derfor, nogle direkte mærker kan underskrive butikker, der sælger cykler, fordi de har ikke den mellemhandler w ho tjener den lille smule penge. Præcis det er et rimeligt punkt, og vi elsker at holde cykelbutikker i nærheden, vi tænker heller ikke på branding-prestige, det er nu en høj værdi for enhver producent derude, det er mærket, udseendet og følelsen, det er navn på cyklen, der også har meget vægt, er det ikke sådan, når du køber en cykel, køber du også navnet på den cykel? så markedsføring er et ret dyrt område, mærker investerer meget i deres markedsføring og holder deres mærker slags prestigefyldte og ønskelige for folk, ja jeg synes det er på tide, at vi ser på nogle tal, ja det gør vi, jeg gjorde faktisk nogle hurtige beregninger for dette, så jeg får brug for min bærbare computer her. Jeg har en Alex Soso. Jeg har medtaget nogle grundlæggende tal her til prisen for en ti tusind pund cykel, så det er en hypercykel, og du ved hvad jeg har brudt ned, når du faktor i de omtrentlige omkostninger til vedligeholdelse over en periode på fire år ser jeg på næsten 25p en mil, hvilket er mere end jeg troede, det er ret meget.

Jeg mener, jeg har været temmelig generøs med nogle af numrene, men det giver dig lidt baseballnumre, så hvis du kørte 100 mil, ja hvor meget ville det? Det koster mig, det kan muligvis koste dig 25 pund, men så kiggede vi på de positive Alex, ja, du ved 25 pund, det er billigere end en bustur, ser du endda på en førerhus, der er langt billigere end en førerhus? og det er sjovt, det er sjovt, det er sjovt, det er din hobby, så jeg tror, ​​at værdien ikke er en forretningsinvestering, det er en forretningsinvestering, men det er sjovt alt terræn spejderudstyr, og dette er en række samarbejder mellem Service Cores og andre mærker og de bringer en helt ny grussko ud, som er temmelig cool og den har en unik farve, og materialerne er lavet med reflekterende pigmenter. Sikkerhed først Jeg elsker disse, de ser helt fantastiske ud, gør det ikke! De ser ud som om du lige trådte lidt mudder, og du efterlod det grønne lag mudder i bunden af ​​din sko, hvorfor det er grønt, det er ikke på skoen, de ser seje ud, men ja de fortsætter på trods af at de også kommer med Hit -Pakke, som er håndlavet og virkelig nem at få adgang til, til at opbevare alle dine integraler, så du får dine snacks. Så hvis du vil have adgang til dine snacks under kørslen, kan du gøre det på bagsiden af ​​din hofte, og de siger også, at de er meget mere behagelige end rygsække, du ved hvorfor alex er godt, da jeg forstår det er, at når du har en rygsæk på brugt en cykel er den meget top-tung, så det kan være ret ubehageligt at køre frem og tilbage, så hofteposen er meget mere behagelig, når du kører på ujævnt terræn, men hvis du går videre fra bagsiden af din hofte, fik mand atg tøj, dette er det tekniske tøj, de bringer ud i 2021 Jeg er virkelig begejstret for at se dette, men næste kørte du til arbejde og forlod dig, hvad jeg har brug for at bringe min kaffe med meno åh okay hvis du ' har nogensinde troet, at vi har en cykelkopholder, og det passer så godt som ethvert styr, du kan tage din kaffe med, men en cykelkopholder, du har brug for, har et forseglet låg, fordi det bare klemmes fast på styret, det har en lille griber inde, så din kop ikke falder ud, men hvad? Hvis du kører over et huller eller en hastighedsbump eller pludselig går i stykker, skal du være lidt forsigtig, jeg bliver muligvis nødt til at prøve en, jeg er nødt til at prøve et eller andet sted, der er en gcn tech-udfordring et eller andet sted, hvor meget kaffe kan du have i den? Din cupon vejen til arbejde og være den hurtigste. Måske vil der være sanktioner for for meget kaffe - Ollie har ingen chance for, at han ikke behøver at køre langt, selvom det ikke er sandt.

Han kunne blive droppet Næste er sælgeren italia c59saddle, der hævder at være den letteste sadel i verden. Sidder forbløffende på 61 gram, det ser faktisk ret cool ud, men ved du hvad vægten på 61 gram er? Alex nej, kom nu, jeg undersøgte det lidt, og det er en barbermaskine, der kan veje 61 gram, men vigtigere er, at et æg i fuld størrelse vejer 60 gram, som du ikke ønsker at sidde på æggebanen, ville du nej det er lidt skrøbelig, det er ikke sadlen, men en god idé, og du ved hvorfor det lyder så let nej, det er fordi det er lavet af kulfiber kulfiberskinne kulfiber r base og polstringen god der er ikke noget nyt, der er ingen polstring slet ingen polstring, og det er derfor, det er så let, jeg er nødt til at sige, at jeg har brug for en sadel med matewell polstring, jeg er ret fascineret og bestilte faktisk en, så jeg er fascineret af det ser ud, hvordan det ser ud, den letteste sadel i verden måske så falder du ollie på en stigning, faktisk nej, du gør det regelmæssigt, det er den næste smule hotteknologi, hvad er det oppustelige sadeldæksel åh det ser sejt ud ser rigtig behageligt ud ou kunne bruge en hvorfor er det i? vores liste tog dem på, fordi det bare ser lidt bizart ud, er det ikke, hvordan det fungerer så Alex, ja det er interessant, at du spurgte det, fordi jeg fik lidt af et tilbud fra deres hjemmeside, og det siger, at det bruger 3D-airbagdesignet med en? Gaspose intern luftcirkulation for at distribuere hofte pres effektiv stødbuffer hofte og eftershock fremragende permeabilitet det er den bedste partner for føreren mewas du kun tænker lidt, men hvor meget er det rejst på Kickstarteruh? Jeg vil sige 500 pund dine miles væk er meget 40.000 pund 40.000 pund, så jeg har en fornemmelse af, at de snart kan komme til Shopknee, grønkantet klods, se dette i 2021 Green Eggs vil bruge deres helt nye cykelleverandør Bianchi og de vil bruge et antal nye cykler, der er tilgængelige ja, du vil bruge tre cykler, du vil starte med specialist, så ultra og også aquila, så du har tre forskellige cykler at bruge, ved ikke, ja, specialiteten er din slags lette gc-cykel med en ramme på omkring 750 gram smuk let cykel ultra er din aerodynamiske racercykel ideel til den slags sprint etaper og split-off etaper og din Aquila ja eller Tequila ja, nu holder jeg den ren, ja dette er din rejse gennem tiden, forresten, det er også din tid vores cykler, så vi kunne se noget, øh, et par bi g tidsforsøg på disse motorcykler, vi kan hvad er det farverne åh ja glem ikke de farver, du ville Brug badgen, gør du ikke, fordi det formodes at være lidt li ghter, men rolig, du bliver faktisk med den traditionelle Bianchicolor? hvad isceleste så øh for alle bianchifans derude, ingen ubekymrede æg skal ride de sejeste farverige cykelsnacks ja denne gang har vi julesnacks kan næppe vente smukke damer har sendt os disse uh julegaver, men de blev adresseret til ollie så godt ja vi skal slippe af med din kammerat du er færdig. mit navn er ikke lad os gå hej dejligt kom til os kammerat hvad der ellers er fint vi er på ugens snacks og vi troede denne smukke dame sendte dig nogle snacks så det var netop det rigtige, at åh du havde din kage åh ja catherine entusiastisk gcn-seer og også entusiastisk cyklist og bager har hermed aftalt med os se på den brugerdefinerede julekage med vores gcn-rundel på toppen, hvor utroligt det er denne visning er dejlig ja se på det, og det er ikke godt i et par dåser ja jeg har nogle på siden ja disse er mine jeg har her og i disse amaretti kiks der går du er disse er de korte brød, der er et lille juletræ shorti som chokolade trøffel som godt trøffel ja de er alle lavet af rustfrit stål på denne side ja undskyld godt tak jeg tror godt jeg åbner denne kage jeg tror du vil have en øl ah derhen der er her foran mig jeg kender ikke en ny fyr åh ja det klipper du vil have lidt ja ja dejligt jeg bare skære åben jeg burde have taget båndet ud af kanten åh ja det er dejligt første gang at klippe en kage er så stor som et stykke du vil have jeg bare sluge dette og se min vægt å ja ja ved du hvad, kammerat, jeg siger dig, jeg var allerede åh okay, jeg har set frem til det hele ugen siden vi vidste at de ville sende det dårligt åh det er for sent nu skal du ikke bekymre dig så du nyder snacks i ugen så søde tommelfingre op fra dig min favorit del af sangene så åh det er ikke hvad der er næste gode bukser i ugen færdig jet nt med dette parti er det nu tid til at skrue det op opgradere opgradering og her indtaster du opgraderinger som du har lavet dit cykeludstyr eller dit cykelliv sidder fast det er ollies citat er ikke okay at vinde den ultimative præmie ja den ultimative præmie for denne uge er gcn-skyggekabinen, så du kan få nogle mordercykelvolt-fotos med det første op på afstemningen fra sidste uge, ja lad os se på resultaterne, vi fik pellegrin mtvs lotuslookalike mod forbrændinger peugeotrenovation ja og øh, resultaterne er ret tætte, du er faktisk smuk selv, omkring 47 procent er pellegrins mountainbike lotus lookalike og vinde overskuddet for 52 procent er brændt renovering, så vi får det sendt til os, så hold øje med Facebook Ja, det er rigtigt, denne uge har vi davzadz ahwinter foreslår en cykel , der er bygget op omkring en hybridramme, som du fik denne cykel sidste vinter, ser godt ud, men hedabzad er imod gummiet, nu kommer gumpen fra Louis Lewisville i Kentucky, jeg har aldrig været i Louisville, nej, jeg har ikke, men jeg vil gerne øh så en dag øh halvdelen af ​​det sjove jeg har med ham at cykle drejninger på mine cykler, så hvorfor ikke opgradere cykelbutikken med ølkøleskab-tv-okseskind-tæppe og parkeringsværktøjssamling kvinden har svært ved at få mig ud af t han kælder og jeg kan helt sikkert se hvorfor tjekke dette ud af belysningsfarven ja det har endda ollie på tellyoh ja rigtigt, at vi måske bliver nødt til at ændre men umby at det ser rigtig godt ud, der er imponerende ja jeg elsker det, så det er ikke op for os nej, det er ikke op til dig i gcn-appen, så kom forbi og vind afstemningsvinderne, glem ikke, at vi vinder den ultimative præmie, skyggestande er nu tiden til cykelsikkerheden, hvordan alle får deres cykler i cykelsikkeren alex Nå, du la, at du er i gcn-appen i cykelsikkerheden ja, og vi kan stemme, om du er flink eller super flot, og så er vi i båden. Jeg vil gerne læse, at det har været så længe siden, lad os sætte cykelsikre cykler i din første neilbauer en, og han har en, hvad er, at der er arally sprint1983, der er fra vent vent vent vent, der er bestemt super flot, skal dømme det lidt først godt, jeg er smuk, jeg går foran kampen, gør du kender specifikationerne for cyklen sikkert ja, ja, jeg tager dette, så ventilerne er opstillet, det er jeg s præsenteres pænt, ja ventilen har et krumtap ved 45 grader, ja den er meget ren, den er hvid, ja jeg kan godt lide hvid, men jeg kan godt lide en hvid cykel, den har en god baggrundssadel, du har det rigtigt ja jeg skal vær super flot, så det er godt, jeg er tilfreds med det i kraft af fem lige op, du går op til den næste, vi har en specialiseret turbo creocom p carbon, den sendes ind af anderslee jordandas første e-cykel, som vi har haft i nogen tid, så jeg valgte denne, men ikke god suboptimal præsentation, jeg vil sige, at jeg er enig med dig, jeg har ikke rigtig tænkt på baggrunden, vi har en garageport, ja krumtap er på opsætning og derefter justerede justerede ventiler er ikke foret billeder ikke direkte på billeder oh my god jeg er ked af det er bare en dejlig jordan, det bliver en dejlig så flot næste uh martyo charism23202 ja um patch den ene upyeah det er ventum ns1 og jeg må sige det ligner en rigtig flot cykel Jeg overbeviste ham aldrig rigtig, men det ser virkelig sejt ud, det ligner en absolut um sup er cykel, men et par emissioner, der er et par missioner, ikke i det rigtige gear, ingen vinder og hjul, vi er ikke inbiggie smalls ingen sadeltasker, vi har stadig hans tilbehør på det forkerte krumtap vi har en sadeltaske med lyset bagpå for et foto, som vi skal gøre bagefter ja, vi skal tage det af igen, det er en dejlig uheldig dejlig, jeg tror, ​​det ringer på klokken ved den næste upi, jeg tror ikke, jeg kan sige ja, ja, skarp titanium street binding, der er sejt, dette er en cool cykel nu vil folk sige, at denne baggrund er temmelig rodet nu, men jeg tror, ​​det føjer til, at der er lidt mere smag, ikke har det et agraffiti-udseende, det har en titaniumbid med det Kulgafler og sadeltasker Det ser ud meget godt, jeg synes, det lyder dårligt, ser rent ud, selvom det ser rent ud, stadig har flere flasker på cyklen, masser af reservedele på cyklen, øh, ja, jeg giver det, jeg synes det er rart, men jeg tror jeg kunne få en super ret, okay åh dette er den sidste, dette er vores sidste post for dette nr ting gik hurtigt, det gik rigtig hurtigt Jeg må sige, at cykelsikker er altid den bedste ting ved showet, så fortsæt med at sende ng i dine cykler, alt hvad du skal gøre er at uploade monto til gcn-appen, alle andre kan stemme på det, og vi vælger de favoritter, vi fik på showyeah lige det var det til gcn techshow det var utroligt, jeg elskede hvert minut af det, uhh snacken var lidt min absolutte favorit, så tak, Katharina, for at sende den , men hvis du har brug for flere julegaver i gcn-butikken, så glem det selvfølgelig ikke at gå til gcn-shoppen, du kan få nogle julegaver til alle dine kære cyklister og en cool kollektion, der er nok til denne uge, du har ret der, kompis åh ja, jeg havde lige det værste traume, jeg kørte på hank kom og lavede tech showet, det var en realitet for mig håber du nød denne artikel, og hvis du giver den en stor tommelfinger, spiste jeg mine snacks og alt ja er lige kommet ind og begyndte at gøre, hvad du ønskede

Hvilken er bedre trek eller Diamondback?

Men den generelle konsensus er detDiamondbackcykler er det bedste valg for ryttere, der ikke er sikre på, at de fuldt ud forpligter sig til sporten mensTREKcykler imødekommer den seriøse rytter, der foretager en større indledende investering i hobbyen.

Hvor meget koster en anstændig mountainbike?

TILanstændig mountainbikeviljekostehvor som helst mellem $ 400 og $ 800, men der er mange måder at spare endnu flere penge på en kvalitetcykel.

Er specialiseret eller Cannondale-mærke bedre?

Beggemærkertilbyder fantastiske rammer.Cannondalebruges til at fremstille de letteste aluminiumsrammer, men disse dage er gået. Stadig laver de de bedste rammer, du kan købe, men det gør det ogsåSpecialiseret. Beggemærkertilbyder aluminiums- og kulstoframmer af høj kvalitet til avancerede cykler.

Ejer Trek specialiseret?

Mike Sinyard forblev majoritetsejer og administrerende direktør for virksomheden. Fra og med 2016Specialisereter et af de største cykelmærker, der opererer i USA sammen medTrekBicycle Corporation og gigantiske cykler.

Er Cannondale bedre end kæmpe?

Cannondalehar en bredere samling af mountainbikes på alle niveauer i forhold tilkæmpe stor, men hvis du ønsker at købe fuldkvalitets kulstofophæng i høj kvalitet under 5000 $kæmpe storer det mærke, der skal vælges, samtidig bruger begge mærker kvalitetsdele og de nyeste drivkomponenter til deres opbygning.

Er Diamondback et godt brand?

Mens det er kendt for sine overkommelige cykler,Diamondbacklaver også nogle avancerede, højteknologiske modeller til road racing og mountainbiking. Dens Haanjo-serie af cykler er en af ​​de mest alsidige til rådighed med muligheder for pendling, touring og grusridning, der gør det til en favorit blandt vores redaktører.23. februar 2018

Hvor meget er en Diamondback mountainbike værd?

MestPriser på Diamondback mountainbikestart på lidt over $ 300. Men hvis du er seriøs med off-road ridning, vil du gerne bruge omkring $ 500. Når du føler dig rig, kan du bruge helt op til $ 2.500 for deres top-of-the-line fuld suspensionmountainbike.28. august 2013

Hvilken type mountainbike fremstiller specialister?

Anmeldelse: 2021 Specialiseret Turbo Levo - store forlystelser, faktisk vægt og amp; tekniske detaljer Den nye Specialized Turbo Levo v3 e-mountainbike er en absolut ripper, perfekt derhjemme på gnarly singletrack, præpareret flow trail og alt imellem.

Er den specialiserede Hardrock-skive mountainbike let?

På grund af sin lette vægt kan mange yngre kørere lide de hastigheder, de opnår med Specialized Hardrock Disc mountainbike. Uanset om de kører den over en vejvej eller svæver langs en byvej, kan de ikke lade være med at kommentere om rejsen.

Er den specialiserede Hardrock mountainbike til begyndere?

Blandt mountainbike-entusiaster er Specialized Hardrock mountainbike en trailcykel, der giver både begyndere og den mere erfarne mountainbike-entusiast en behagelig tur og enestående stabilitet. Den specialiserede Hardrock Mountain Bike mødes med dine forventninger til cykelture

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.