Vigtigste > Cykling > Spin cykel anmeldelser - søg efter løsninger

Spin cykel anmeldelser - søg efter løsninger

Hvad er den bedste spin-cykel til hjemmebrug?

Bedste indendørs cykler efter pris:
PRODUKTDETALJER
$ 1600 og opefterNordicTrack S22i Studio CycleSe seneste pris
$ 900 - $ 1600Echelon EX3 Smart Connect FitnessCykelSe pris på Amazon
$ 600 - $ 900Schwinn IC3 Indoor CyclingCykelSe pris på Amazon
$ 300 - $ 600Yosuda indendørs cyklingCykelSe pris på AmazonSpin Bike I denne artikel ser vi på de fem bedste spin-cykler, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi oprettede denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser. Når vi indsnævrer det bedst mulige valg, tog vi højde for deres kvalitet, funktioner og værdier.

For mere information og opdaterede priser på de nævnte produkter, klik på linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Her er de fem bedste spin-cykler. Det femte produkt på vores liste er PYHIGH.

transport cykel

Hvad kan være pænere end at få en spin-cykel, der imødekommer behovene hos alle dine familiemedlemmer? Overraskende nok har PYHIGH spin-cykler alle de funktioner, der gør dette. PYHIGH spin-cyklen har en let justerbar sæde funktion, der er tilpasset højden på en person. Sædehøjden varierer mellem 25 tommer og 38,5 tommer.Pudens tykkelse varierer fra 7,87 inches til 10,62 inches, hvilket fremmer en behagelig siddestilling.

Dette drejehjul har også en justerbar modstandsknap, som du kan bruge til at justere modstanden. Derudover er den udstyret med et bæltdrevsystem, der i modsætning til et kædesystem forbliver lydløst. Det giver dig en hvile, der gør din rejse mere behagelig.

Derudover har den det sikreste spin-cykeldesign. De tovejs justerbare håndtag er faste og komfortable. Designet forhindrer, at dine hænder ved et uheld glider af, så din hånd ikke bliver træt eller såret under træning.De justerbare stropper, der er fastgjort til de burede padler, gør også cykling mere sikker. Derudover øger dets 35 pund tovejs svinghjul effektiviteten af ​​det roterende hjul. Derudover overvåger LCD'et hastighed, afstand, tid og kalorieforbrug, så du har et let og præcist træningsprogram.

Det har også en gadget og en flaskeholder, så du har alt hvad du har brug for inden for rækkevidde, mens du træner. Alt dette sammen gør PYHIGH til et utroligt roterende hjul. Montering er også praktisk.

Det trekantede, robuste stålhus på PYHIGH-spindehjulene leveres med et skræddersyet værktøjssæt. Med disse værktøjer kan du sætte alle brikkerne sammen på ingen tid. Endelig hjælper transporthjulene på den bageste base let med at flytte PYHIGH-spincyklen.Dens fordele er: * Det har et tovejs svinghjul, der betjenes af et bæltdrevet system, der fremmer støjfri træning. * Den har en LCD-enhed, der overvåger kalorier, hastighed, afstand og timing for at evaluere din fitnessrejse. * Med kontakter til modstand og højdejustering, der gør den velegnet til alle, og * Med gadgets og telefonbeslag for mere komfort under træning.

Ulemperne er dog: * Den har en bæreevne på kun 280 pund; og * Pulssensoren er fraværende, hvilket er afgørende for at spore kardiovaskulær aktivitet. Men hvis du leder efter et drejehjul, der passer til alle familiemedlemmer uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​træningen, er PYHIGH den bedste mulighed. L NU følger på fjerdepladsen.

Hvis du vil holde fast på din cardio-træning, er L NOW Spin Bike D600 den bedste mulighed. Det har lovende funktioner og et slankt design, så du kan træne din indendørs træning på niveau med ethvert fitnesscenter. L NOW Spinbike har en lastekapacitet på 280 pund.

Det har knapper, der justerer hjulets modstand. Det inkluderer også en fremragende bånddrevet mekanisme samt et 35 pund aluminium svinghjul. Svinghjulet har et læderbetræk, der forhindrer rust.

Desuden gør laget af modstandspude svinghjulet friktionsfrit. Derfor elimineres ridselyde. L NOW Spinbike har fjedre under sadlen, der absorberer vægtrelaterede stød.

Derudover er den udstyret med et avanceret PU-sæde. Det firevejs justerbare PU-sæde giver ekstra komfort på længere rejser. Den leveres også med tovejs justerbare håndtag og en padle med et bur.

Alle disse funktioner giver sammen en behagelig og spændende træning. Derudover har den pulssensorer og et kilometertæller, der gør L NOW-drejehjulet til en komplet pakke. Du kan nu holde øje med dine metaboliske aktiviteter.

Når alt kommer til alt, ved L NU vigtigheden af ​​regelmæssigt at kontrollere dine meddelelser. Dette giver dig en enhedsholder til din telefon og tablet. Det tilbyder dig også en flaskeholder, så du kan forsyne dig med væsker.

Vigtigst er det, at den leveres med enkle instruktioner og transporthjul, der gør det nemt og problemfrit at skifte et roterende hjul. Dens fordele er: * Det 35 pund tovejs svinghjul er ideelt til lette og kraftige træningsprogrammer. * Den er udstyret med en kilometertæller og pulssensorer, der gør den til en ideel fitnessmaskine, og * Det glatte bæltdrev beskytter dit øre mod høje lyde.

Det mangler imidlertid Bluetooth-forbindelse og mangler opladningsporte. Men hvis du er på udkig efter et roterende hjul med alle professionelle kvaliteter inden for budgettet, vil L Now indendørs spin hjul ikke skuffe. Har du stadig ikke fundet den Spin Bike, der opfylder dine behov? Bliv ved med at kigge, vi har mere til dig.

Hvis det er første gang, du besøger vores kanal, skal du abonnere på kanalen og klikke på klokkeikonet for at modtage underretninger om vores næste artikler. Det tredje produkt på vores liste er YOSUDA. Leder du efter et simpelt drejehjul, der er let på lommen? YOSUDA ​​er der for dig.

YOSUDA ​​Spinbikes går dog ikke på kompromis med kvaliteten. Den har en tung stålramme, der er anstrengende nok til at modstå en vægt på op til 270 pund. Dens 35-pund svinghjul har en mærkbar styrke, perfekt til træning med høj intensitet.

Det er dækket med en belægning, der forhindrer metal i at ruste. YOSUDA ​​er en alt-i-en-pakke med alle de funktioner, der er nødvendige for at evaluere resultatet af din træning. LCD'et overvåger din hastighed, tid og kalorier.

Men vigtigere er det, at det også fungerer som en kilometertæller. I modsætning til L NOW spin-cyklerne har den dog ikke en pulssensor. Som ethvert andet dyrt roterende hjul har det også et remdrev.

Derfor bliver din træning lydløs og glattere. Du kan også justere modstanden og højden efter dine behov. Derudover har den anstrengende justerbare padler og 2-vejs justerbare håndtag, der holder din hånd på plads.

Begge funktioner forhindrer dig i at skade dig selv. 4-vejs smart sæde design er også en fordel. Den har tyk 10,24 tommer polstring, der understøtter hofterne med minimal belastning.

Derudover er det nemt at montere YOSUDA ​​Spinbike. Den indeholder en artikel med klare instruktioner. Det giver dig også en flaske, der holder dig hydreret, mens du træner.

Alle disse vil helt sikkert gøre din træning mere spændende. Dens fordele er: * Den består af et solidt stålhus med en belægning, der forhindrer rust. * Den har en tyk, firevejs justerbar sædehynde, der holder ubehag i hofteleddet tilbage. * Den indeholder en fremragende LCD-enhed, der registrerer afstand, hastighed og kalorier. * Den leveres med en flaske og en iPad-holder for at gøre din træning sund og sjov.

Ulemperne er dog; * Det understøtter ikke fitnessapps. * Mens sædet er behageligt, kan sædets placering være lidt udfordrende, især for dem der ikke er vant til at stå i lange perioder. Ikke desto mindre har YOSUDA ​​alle de fremragende funktioner, som du gerne vil nyde på en spin-cykel.

ab træning for begyndere

Det andet produkt på vores liste er Pooboo. Hvis du vil eksperimentere med forskellige positioner under cykling, er Pooboo spin-cyklen en sikker mulighed. Den leveres med en flerhåndsstang og robuste stålburspadere.

Padlerne har justerbare stropper, der hjælper med at forhindre skader og holder din træning sikker. Pooboo Spin Bike giver dig et robust og robust 30 pund svinghjul. Det er lettere end YOSUDA ​​og er derfor mere behageligt at køre.

Det er også lydløst på grund af dets magnetiske natur. Den bæltedrevne mekanisme bidrager yderligere til dette aspekt. Så cykling giver dig ikke hovedpine for dem omkring dig.

Vigtigst er det, det har et interessant modstandssystem. Du kan øge eller formindske modstanden med en knap. Den samme knap fungerer som en nødbremse til at håndtere uforudsete hændelser.

Derudover har den bremsedæksler, der gør Pooboo Spinbike til en sikker ledsager for dine børn. Det hjælper også med at holde støvpartikler væk fra cyklen. Men det bedste ved dette roterende hjul er det færdigmonterede LCD.

Den overvåger hastighed, afstand, kalorier og puls. Som en bonus er der en flaskeholder og et udstyrsstativ. Du skal ikke længere bremse din træning for at tjekke din telefon eller få noget vand.

Endelig har Pooboo spin-cyklen et par transporthjul. Så det er ikke så meget at udsætte. Fordelene er: * Svinghjulet er magnetisk, så du ikke hører nogen hårde, ubehagelige lyde. * Knappen har en dobbelt funktion som modstandsregulator og nødbremse. * Det har bremsedæksler, der fungerer som et skjold, især for de små, og * Det har en alt-i-en LCD-skærm.

Den overvåger din puls, kalorier, hastighed og afstand. Ulemperne er: * den har en ringere LCD-skærm, der ikke er op til dens standard, og * den observerede afstand rapporteres i kilometer. Så hvis du leder efter en anden metric, bliver du nødt til at gå efter andre.

Når det er sagt, har Pooboo et fantastisk magnetisk svinghjul, der gør det særdeles fejlfrit. Så du kan nyde din tur endnu mere! Inden vi giver nummer 1 væk, skal du sørge for at tjekke nedenstående beskrivelse for de seneste tilbud på hver af disse varer. Og sørg for at abonnere, hvis du vil holde dig ajour med de bedste produkter på markedet.

hvordan man skærer 500 kalorier om dagen

Når alt kommer til alt er vores bedste spin-cykel Sunny Health & Fitness. Beskyt dine knæ med Sunny Health & Fitness Spinbike SF-B1709. Den særlige funktion, der adskiller den fra de andre fire spindehjul, er det 13-trins magnetiske modstandssystem med remdrev.

Nu kan du eksperimentere med forskellige træningsintensiteter. Den anden bedste ting ved Sunny Health-drejehjulet er det lette magnetiske svinghjul. Svinghjulet på 7,36 pund hjælper med at holde din træning stille.

Det holder også muligheden for knæbelastning på et minimum, i modsætning til tunge hjulspindhjul. Denne fantastiske funktion gør den forholdsvis sikrere og mere effektiv end andre roterende hjul. Multihåndtagene og pulsføleren er, hvad enhver fitnessbevidst bruger ønsker af Spinbikes.

Det firevejs justerbare sæde med en 2 tommer tyk pude giver dig mulighed for at træne i lang tid. De robuste pedaler og justerbare stropper har skridtlængder fra 28 tommer til 39 tommer. I mellemtiden kontrollerer skærmen øverst på styret din ydeevne.

Den registrerer din hastighed, afstand, kadence, kalorier og tid. Det har også en flaskeholder og transporthjul. Vigtigst er det, det tilbyder en maksimal belastningskapacitet på 300 pund.

Det er langt mere end noget andet roterende hjul. Sidst men ikke mindst vil jordstabilisatorerne give dig tilstrækkelig selvtillid til at træne over en lang periode. De stabiliserer drejehjulet på de ru og uregelmæssige overflader på gulvet og fjerner forhindringer for din træning.

På grund af alle disse bemærkelsesværdige funktioner tager Sunny Health Spin-cyklen føringen over andre. Dens fordele er: * Det har et 13-trins bæltedrevet magnetisk modstandssystem, der udvider dine modstandsvarianter. * Svinghjulet på 7,36 pund lægger mindre belastning på knæene. * Pulssensorerne i håndtagene hjælper dig med at overvåge din puls, og * Gulvstabilisatorerne opfordrer dig til at fortsætte din træningsplan, selv når jorden er ru.

Dens ulemper er. * Det kan ikke tilsluttes andre fitness-programmeringsapps, og * det er forholdsvis dyrere end andre konventionelle centrifugeringshjul. Men hvis du vil fortsætte med dit træningsprogram uanset al ulempe, er en Sunny Health and Fitness Spinbike bestemt et smart valg.

Det er alt for nu. Tak fordi du så med! Hvis vi har været til hjælp for dig, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'. Vi ses i de næste artikler!

Er det værd at købe en spin-cykel?

En godspin cykelkan vare en levetid på motion med meget lidt service. Forskning har vist, at en gennemsnitlig 40-minutters indendørs cykeltræning vil forbrænde cirka 500 kalorier. Mængden af ​​forbrændte kalorier varierer afhængigt af træningens intensitet og varighed.

Er spinning en god måde at tabe sig på?

Cardio med høj intensitet er en effektiv, effektivmåde at brænde påkalorier, og pedalen giver dig også en vis modstandstræning. Men hvis din eneste øvelse nogensindesnurrer, skal du tilføje mere modstandstræning to eller tre gange om ugen, hvisvægttaber dit mål.13. januar 2014

Vi har en idé om, at hvis vi ønsker at tabe os, skal vi gå i et fitnesscenter den 1. januar, træne regelmæssigt og til sidst blive slanke. Nå, her er nogle dårlige nyheder. Jeg har læst mere end tres undersøgelser om dette, og det viser sig, at motion faktisk er ret ubrugelig, når det kommer til vægttab.

Dr. Kevin Hall fra National Institutes of Health har udført nogle af de vigtigste undersøgelser af motion og vægttab. Vi er nødt til at omdøbe træning

cykling opsving drink

Motion er ikke et vægttabredskab i sig selv, det er fremragende for helbredet og er sandsynligvis det bedste, du kan gøre andet end at holde op med at ryge for at forbedre dit helbred. Men tænk ikke på det som et vægttabshjælpemiddel. Motion vil helt sikkert hjælpe dig med at leve et længere og lykkeligere liv….

Det er bare ikke den bedste måde at tabe sig på. Og årsagen har at gøre med, hvordan vores krop bruger energi. Du ved måske ikke, men fysisk aktivitet er faktisk en lille del af dit daglige energiforbrug.

Der er tre måder, hvorpå vores kroppe forbrænder kalorier. Dette inkluderer dit hvilemetabolisme, dvs. hvor meget energi din krop forbrænder bare for sine grundlæggende funktioner, bare for at holde dig dybest set i live.

Den anden del af energiforbruget er de termiske effekter af mad, og det er præcis, hvor meget energi der er brug for for at nedbryde mad i din krop. Den tredje del af energiforbruget er fysisk aktivitet. For de fleste mennesker udgør fysisk aktivitet - enhver bevægelse, du foretager, kun omkring 10 til 30 procent af dit energiforbrug.

Så langt størstedelen af ​​den energi eller kalorier, du forbrænder hver dag, kommer fra dit grundlæggende eller hvilende stofskifte, som du har meget lidt kontrol over. Mens 100% af dine 'kalorier ind' er op til dig, har du kun op til ca. 30% af dine 'kalorier ude' under din kontrol. En undersøgelse viste, at hvis en mand på 200 pund løb i en time, 4 dage om ugen i en måned, ville han ikke tabe mere end 5 pund, forudsat at alt andet var det samme.

Og alt andet forbliver ikke det samme! Forskere har fundet ud af, at når vi begynder at øge mængden af ​​motion, vi får hver dag, foretager vi alle former for adfærdsmæssige og fysiologiske justeringer. På den ene side gør sport dig sulten. Du kender følelsen helt sikkert: du går til spinning-klassen om morgenen, og så er du så sulten ved morgenmaden, at du spiser måske dobbelt så meget havregryn, som du normalt spiser.

Der er også beviser for, at nogle mennesker simpelthen sænker farten efter træning. Så hvis du løber om morgenen, er du måske mindre tilbøjelig til at tage trappen, mens du arbejder. Disse er kendt som 'kompenserende adfærd' - de forskellige måder, vi ubevidst underminerer vores træning på.

Forskere har også opdaget et fænomen kaldet metabolisk kompensation. Når folk begynder at tabe sig, kan deres hvilemetabolisme sænkes. Så mængden af ​​energi, som du forbrænder i hvile, er mindre.

Det betyder, at denne bjælke kan krympe, når du begynder at tabe sig. Der er stadig meget at undersøge, men en undersøgelse fra 2012 er særlig interessant. De kørte ind i midten af ​​savannen i Tanzania for at måle energiforbruget hos en gruppe jægere ved navn Hadza.

Disse er superaktive, slanke jægere og samlere. De tilbringer ikke deres dage bag en computer ved skrivebordet. Og hvad de fandt var chokerende.

Vi fandt ud af, at der slet ikke var nogen forskel. De har en meget mere fysisk aktiv livsstil og forbrænder ikke flere kalorier hver dag end voksne i USA og Europa. På en eller anden måde blev den energi, de brugte til fysisk aktivitet, afbalanceret eller sparet andetsteds.

Så hvordan forbliver du slank? Du spiser ikke for meget. Vi kan vende de kalorier, vi forbrænder, mens vi træner ret hurtigt. Det ville tage cirka en time at brænde en Big Mac og pommes frites.

Det ville tage cirka en time at danse temmelig kraftigt og brænde tre glas vin, som du kunne have med middagen. En times rigtig intens cykling på motionscyklen for at brænde omkring to donuts. Af denne grund ses træning bedst som en sund tilføjelse til en diætfokuseret strategi.

Men på trods af de ekstremt høje fedme i USA fortsætter regeringsorganer med at præsentere bevægelse som løsningen ligesom virksomheder, der har en reel interesse i, at vi fortsætter med at spise og drikke deres produkter.

Virksomheder som Coca-Cola har været styret af træningsmeddelelsen siden 1920'erne. Ideen her er, at du kan drikke alle disse ekstra flasker sodavand, mens du træner. Men som vi kan se, fungerer det ikke sådan.

At forbrænde disse ekstra kalorier fra en dåse sodavand er virkelig, virkelig svært. Vi har et fedmeproblem i dette land, og vi bør ikke behandle lavt niveau fysisk aktivitet for at indtage for mange kalorier, da de er lige så ansvarlige. Folkesundhedspolitikere bør virkelig prioritere at forbedre vores fødevaremiljø for at hjælpe folk med at træffe sundere valg om deres kost.

At tabe sig med motion er ikke umuligt, det er bare meget sværere. Og vi skal se, hvordan det fungerer. Hvis du går i gymnastiksalen og forbrænder alle disse kalorier, tager det lang tid, og du lægger en stor indsats, du kan slette alt dette på fem minutter med at spise et stykke pizza.

Den relative størrelse er faktisk ganske overraskende, og de fleste mennesker sætter ikke stor pris på det.

Hvad er den bedst overkommelige spin-cykel?

10Bedste billigeDyrke motionSpin CyklerBedømt
  1. Pooboo D525 Indendørs træningCykel.
  2. CykeløvelseCykel(2020-version)
  3. DMASUN Indendørs træningCykel.
  4. ATIVAFIT IndendørsCykelcykel.
  5. Joroto X2 IndendørsCykelcykel.
  6. Sunny Health & Fitness SF-B901 Pro.
  7. Sunny Health & Fitness SF-B1203Indendørs cyklusTræner.
  8. Marcy Opright MagCykel.

Hvor meget skal du bruge på en spin-cykel?

Dukan købe en anstændig grundlæggendespin-typecykelfor så lidt som $ 345 for den populære Sunny Health-model. “Connected” -modeller, der inkluderer en skærm, der sender klasser til at træne med, spænder fra omkring $ 1.000 til over $ 2.000, inklusive Peloton og Echelon.14. september 2020

Hjælper spinning med at tabe mavefedt?

Ifølge sundhedseksperter hæver cykling ikke kun din puls, men har også kapaciteten til atbrændebetydelige mængder kalorier. At udføre denne øvelse på daglig basis vilHjælpdubrændeflere kalorier, hvilket betyder, at du kantabe fedtopbevares i din kropfed, inklusive dinabdominal fedt.4. juni 2018

Vil jeg tabe mig ved at dreje 3 gange om ugen?

1. Det er en imponerende cardio-træning - men du brænder måske ikke så meget som du tror.Spinninger længe kendt for at reducere fedt og hjælpe folk med at tabe pund. 'Spintregange om ugenog du brænder op til 1.800 kalorier, men et pund fedt svarer til 3.500 kalorier.1. september 2017

Hvorfor er spin-cykler så dyre?

Den byggede kvalitet og materiale er generelt højere i pris end hjemmemodeller,det er generelt derfor, der trænercyklererså dyrtog kommander en højere pris. Disse øvelsercyklerer lettere på dine led såvel som andre cardio-øvelsersådansom kører.

Er en motionscykel det værd?

Ridning enstationær motionscykeler en effektiv og effektiv måde at forbrænde kalorier og kropsfedt på, mens du styrker dit hjerte, lunger og muskler. Sammenlignet med nogle andre typer cardioudstyr, astationær cykellægger mindre stress på dine led, men det giver stadig en fremragende aerobtræning.12. juli 2019

Skal du dreje hver dag?

Selv en gangduJeg har fundet dinspindingben, daglige sessioner kan stadig være overkill. Men hvisduleder efter en træning med høj intensitet et par dage om ugen - og især hvis løb eller andre former for kraftig aerob træning gør ondt i dine led -spindingkan være den ideelle måde at holde dit hjerte og din krop i form.17. april 2017

Vil jeg tabe mig ved at spinde 5 gange om ugen?

Spinninger længe kendt for at faldefedog hjælpe folk med at tabe pund. Faktisk er det så effektivt, at forskning har vist at erstatte et anfald af moderat intensitetstræning med to 30-minutters sessioner af højintensiv træningkanforbedre alt fra dit kardiovaskulære helbred til din kropssammensætning.1. september 2017

Er det godt at købe en spin-cykel?

Da du er på planen, skal du kræve fitnessudstyr for at hjælpe dig med at træne i dit hjem. Cykling er en fremragende form for motion. High-end spin-cyklerne har fremragende byggekvalitet. Det er ofte vanskeligt at vælge den motionscykel, der kan følge med dig.

Hvor meget vægt kan en spin-cykel holde?

【SPIN BIKE til HJEM】 Ny anden generation opgraderet spin-cykel løser perfekt problemet med tung modstand. 35 kg svinghjul og kraftig stålramme på motionscyklen garanterer stabiliteten under cykling. Den understøtter op til 330 kg maks. Vægt.

Hvilken er den bedste indendørs indendørs spin-cykel?

Stryde 1 Schwinn Fitness. 2 Sunny Health & amp; Fitness Evolution Pro indendørs spin-cykel. 3 Keizer M3i Indoor Cycle Bundle. 4 Pooboo Pro indendørs cykelcykel. 5 L NU Indendørs cykelcykel. 6 Sole Fitness SB700 motionscykel. Flere genstande

citi cykel philly

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.