Vigtigste > Cykling > Standover højdecykel - søg efter løsninger

Standover højdecykel - søg efter løsninger

Er standoverhøjde vigtig på en landevejscykel?

Detcykel standover højdeer megetvigtig! Hvis du ikke kanstå overdet øverste rør uden at røre ved det, risikerer du at skade dig selv, når du stopper hurtigt. Hvis toprøret er højere end du er, dvs. du har 'negativ' clearance, er du en ulykke, der venter på at ske.27. feb 2013Når det kommer til at købe en ny cykel, er det absolut nødvendigt at vælge den rigtige størrelse. Der er mange forskellige indstillinger, du kan foretage på din cykel, såsom stængel, sadel, endda sadelpind eller krumtaplængde - forskellige justeringer, du foretager på din cykel, påvirker ydeevnen og følelsen. At købe en cykel, der er for lille eller endda for stor, føles aldrig rigtigt.

Vi hjælper dig med at vælge den perfekte cykelstørrelse til dig. (Glæde elektronisk musik) - Lad mig forklare størrelsen, inden vi begynder. Fordi det ikke er så let at bestemme cyklen ud fra hvor høj du er.

De fleste producenter vil mærke deres cykler i størrelser små, mellemstore, store osv. Men andre vil også mærke dem med et nummer. Disse varierer generelt fra 48 til 62, og det svarer til at måle i inches fra bundbeslaget, der er hernede til toppen af ​​det øverste rør.Der er dog intet ensartet med den måde, ryttere måler deres cykler på. Bare fordi du altid har haft en 54 fra et mærke, betyder det ikke, at en 54 fra et andet mærke passer dig. Effektiv sæderørlængde er blot en af ​​tre virkelig vigtige måder at måle din næste cykel på.

mest pålidelige bærbare computer 2018

Andre to måder at måle din cykel på er kendt som rækkevidde og stak, og disse er internationalt anerkendte standarder. Rækkevidden henviser til en centerlinie fra bundbeslaget til hovedrørets centerlinie. Og din stak er relateret til et meget lignende niveau. men inkluderer også cyklens højde.

Det lyder måske lidt kompliceret, men forhåbentlig hjælper grafikken på din skærm. Det er som at købe et par bukser. Bukserne har en taljestørrelse, men de har også en benlængde.Og ligesom at købe bukser skal du prøve flere par eller køre flere forskellige cykler for at finde den perfekte pasform til dig - men inden vi går ind i det, lad os få det Lad os undersøge et enkelt, men grundlæggende punkt først. Nå, hvad er vores sadelhøjde, og hvordan finder vi den? Nu er det meget let at finde en sådan mur, gå på cyklen, læg begge hænder på styret, tryk på pedalen indtil kl. 6. Sæt nu din hæl på pedalen.

Du skal nu finde dit ben lige. Så når du klemmer det ind og vender det tilbage til sin normale position, vil du opdage, at dit ben er let bøjet. Virkelig let, men meget effektiv til at finde den rigtige sadelhøjde til dig - At finde den rigtige sadelhøjde er relativt let, og det er fordi du har meget spillerum til at justere.

Når det kommer til at justere din rækkevidde, er du dog meget mere begrænset i den justering, du kan foretage, selvom det kan være vigtigere for din komfort på cyklen. Nu varierer rækkevidden af ​​forskellige cykler inden for en producent, men også fra mærke til mærke, og det afhænger af, hvilken type cykling cyklen er designet til, men også af størrelsen på din cykel d. ser e Frankrig er generelt meget langt og meget lavt.Mens en gruscykel er lidt kortere og højere. Tallene, der vedrører, hvordan cyklen klarer sig, kaldes Stack and Reach. Hvis du husker dem fra cykling i fortiden, er du relativt mere afslappet ved at køre eller er lidt mindre fleksibel, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er kortere og højere. På den anden side, hvis du kører, vil du sandsynligvis foretrække noget, der er længere og lavere.

For eksempel har Canyon af forskellige typer geometri delt sine tre cykler i forskellige kategorier, Pro, Pro Sport og Sport Geometry. Så hvordan skal du beslutte, hvor dit styr skal hen? Nå, det kommer til at afhænge af et par ting. Hvis du har lange arme og en lang ryg, og du er meget fleksibel, kan du sandsynligvis få dig selv i en længere, lavere position.

Hvis du er mindre fleksibel eller har kortere ryg og arme, så er det modsatte naturligvis også tilfældet. Endelig spiller den type ridning, du laver, også en rolle; Men hvis sadlen er i den korrekte position, skal skulder til hoftevinkel være 40 til 45 grader i vandret retning under hjulene, med armene 80 til 90 grader over bjælkerne. Du skal justere højden på dine stænger, dette er relativt hurtig og let ved at justere afstandene, slå dem ud og lægge dem under for at hæve dine poler eller omvendt for at sænke dem. Men hvis du har brug for at justere rækkevidden, bliver det lidt vanskeligere.

ben træning for at komme hurtigere

Du bliver sandsynligvis nødt til at købe en ny stamme eller i mit tilfælde bytte hele styrets opsætning. Men hvis du har brug for at justere din stamme med mere end to eller flere inches, skal du sandsynligvis have en anden rammestørrelse. Og mens du kan glide din sadel frem og tilbage et par inches, bør det aldrig gøre det for at reducere din rækkevidde.

Din sadel skal kun dikteres af dine ben, så læg den i den rigtige position, og lad den være, hvor den er. (glad elektronisk musik) - Så du har fundet den cykel, du er vild med, men du er et sted mellem størrelserne. Måske er det en 54 eller en 56, et medium eller en stor.

Nu er forskellen mellem begge disse cykler stakken og rækkevidden. Området er dette, og stakken er her. Hvis du er en højere rytter, har du en større sadelpind, hvilket betyder, at du har brug for styret lidt højere, dermed stakken, men hvis du vil have en racercykel med en racy følelse, vil de fleste ryttere vælge en mindre cykel og tilføj en længere stilk.

Men hvis du vil have en mere stabil og lodret position på cyklen, skal du gå efter den større cykel med denne højere stak. I sidste ende kan du vælge en rammestørrelse udelukkende baseret på din højde og sadelhøjde, men du skal virkelig bestemme, hvilken type ramme du vil have. Vil du have lang og lav eller vil du stå oprejst? Hvis du kunne lide denne artikel, så giv den store tommelfinger op, og hvis du ønsker flere artikler, hvorfor ikke klikke på mig?

Hvilken standoverhøjde har jeg brug for?

CykelStandover højde: Tips til online shopping

Se efter opførtstandoverhøjder, og sammenlign dette tal med din søm. Forskellen mellem din indersøm ogstandover højde skalfalder inden for målområdet. (For eksempel, hvis du har en 30 ”indersøm, vil duvil haveen cykel med en 29 ”standover højde.)

Hvad skal min cykelstandoverhøjde være?

Sammenlignestandover-højdentilditmåling af indersøm for at sikre, at begge fødder er stabiliseretdetjorden, når du står overcyklen. Somtilgenerel tommelfingerregel, duskulle gerneskyde for mindst en tomme plads ovenfordetøverste rør.

skal jeg træne inden sengetid

Skal du være i stand til at stå over en landevejscykel?

En standard diamantramme (med vandret topstang) tilvejbrug,skulle gernevære dimensioneret således, atdukanståfladbenetoverden øverste bjælke med en 'behagelig' margen (men ikke mere) mellem bjælken og tingeneoverbaren.

Hvordan kan jeg reducere min standoverhøjde?

Du kan prøve kortere krumtap, hvis det er dethøjdedet er for stort eller en kortere stilk / sadelposition, hvis det er rækkevidde. Udskiftning af hjulene alene ændrer ikke størrelsen på cyklen. Ja, du får en reduceretstandover højdeafhængigt af dit dækvalg.9. juli Feb 2020

Hvordan måler du standoverhøjde på en cykel?

Standover højde

Højde”). Dette ermålingfra det øverste rør til jorden (forudsat at en bestemt dækstørrelse er angivet.) Dettemålingtages midt på det øverste rør halvvejs mellem sæderøret og hovedrøret, fordi det er her, du normalt ender, når dustå overdin ramme.
20. sep 2009

Er 26 tommer cykel god i hvilken højde?

'26”Hjulstørrelse er perfekt til de fleste voksne med enhøjdeover 6 fod. De fleste af de touring cykler og hybrid cykler kommer i 700C metriske hjul, som også er kendt som 29-tommehjul.

landevejscykelforsøg

Er det bedre at få en større eller mindre cykelstel?

Hvis dit armspænd er længere end din højde,til enstørre ramme. Hvis det er kortere,detmindreen. På enstørre cykel, rækkevidden til styret bliver længere. hvis duharproportionalt længere arme, vil du sandsynligvis føle dig mere komfortabel på enstørre ramme.12. juni. Feb 2020

Hvad er stativet over højden?

Stå over højdener afstanden fra jorden til toppen af ​​det øverste rør. I tilfælde af et skrånende eller et buet toprør tager vi målingen i rørets midterlængde som vist.

Hvordan ved jeg, om mit cykelsæde er for højt?

HvisDu gårfor høj, vil du bemærke, at du klipper påsadeleller føler en belastning bag på knæet. Pedalering ophører med at være glat og cirkulær, og du kan mærke, at du ryster i bunden af ​​slagtilfældet.HvisDu gårogsålavt, vil du føle kompression foran på knæet. ”29. aug 2019

Hvad skal ståhøjden på en mountainbike være?

Standoverhøjde kan være lidt vanskelig at beregne afhængigt af rammens form. Cyklens faktiske standoverhøjde er midten af ​​det øverste rør. Du vil have mindst en tomme til en roadcykel og to inches til en mountainbike.

Er der sådan noget som en for lav standoverhøjde?

Der er virkelig ikke sådan en ting for lav standoverhøjde; moderne mountainbikes er det perfekte eksempel på dette. Når det er sagt, da sæderørlængde og standoverhøjde er proportionale med resten af ​​cykelens geometri, kan det betyde behovet for en større ramme.

Hvor høj skal en ren cykelcykel være?

(For eksempel er din standoverhøjde 33 ', se efter cykler med en standoverhøjde på ~ 32').

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Icarus cykling - omfattende håndbog

Er Icarus forbudt i Rusland? politik er ikke så langt hentet. Inden jeg fortsatte med at vinde en Oscar sidste år, førte Icarus til en af ​​de største kontroverser i verdenssporten. Rusland havde tilsyneladende ikke lært af tidligere fejltagelser, og som et resultat har WADA nu forbudt landet fra at deltage i alle større sportsbegivenheder i verden i fire år.

Vintercykelbukser - praktiske løsninger

Hvad er de bedste vintercykelbukser? Bedste vintertætservietterCastelli Tutto Nano Bibtight. Bløde og varme strømpebukser, der kaster en overraskende mængde regn. Velocio termiske hagesmæk. dhb Classic Thermal Bib Tights. Rapha Cargo vintertights. Pearl Izumi Elite AmFib bibtights. Castelli Sorpasso RoS. Endura Pro SL Biblong. Gore Wear C3 Windstopper Bib-strømpebukser. 14 dage. 2020 г.

Hvor længe holder cykelkæder - hvordan man løser det

Hvor ofte skal jeg udskifte min cykelkæde? hver 2.000 miles

Off-season cykeltræning - almindelige svar

Hvad skal jeg gøre i løbet af cyklus uden for sæsonen? Indarbejd crossfit, løb eller vandreture eller skiløb eller andet, som du måske synes om at gøre, og som supplerer cykling. Dette er vigtigt, da det opbygger fuld kropsstyrke, som du måske har mistet i løbet af løbet. 22.10.2015

Skræddersyet cykel - brugbare løsninger

Hvor meget koster en brugerdefineret cykel? Så dybest set kan du få en total tilpasset landevejscykel på højt niveau til $ 3.700 fra Seven eller $ 5.000 fra Serotta eller nemt bruge op til $ 14.000 til superbilen til road bikes. Med en komponentpakke på øverste niveau og rammemateriale af højere kvalitet ville et godt skøn være $ 6-9.000 alt in. 23 dollars. 2011 г.

Hvornår sælges cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvilken måned sælges cykler? ”Fra oktober til april kan jeg normalt skaffe dig den cykel, du har brug for,” sagde Boles. 'Derefter bremser cykelfabrikanter produktionen, når de begynder at løbe op til næste modelår.' Længere mod nord har de fleste butikker en langsom sæson om vinteren efterfulgt af et stort opsving i salget, når vejret bliver varm. г.