Vigtigste > Cykling > Stationære cykelanmeldelser - pragmatiske løsninger

Stationære cykelanmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvad er den bedste motionscykel til hjemmebrug?

Healthlines valg afbedste motionscykler til hjemmet
  • Sunny Health & Fitness Magnetic Belt Drive Indoor CyclingCykel.
  • Schwinn 270Liggende cykel.
  • NordicTrack Commercial S22i StudioCyklus.
  • Lanos foldningTræningscykel.
  • Leikefitness LEIKE XCykel.
  • Exerpeutisk foldbar magnetisk opretståendeTræningscykel.
  • PlatonCykel.
  • RÅDGIVERTræningscykel.

Ukendt højttaler 0:00 Hej gutter, Taylor her med en anden artikel. Og mens du er her, vil du måske leje dit fitnesscenter med en ny motionscykel. Bare rolig, vi har undersøgt meget.

I dag introducerer vi dig til de syv mest populære motionscykler, du kan købe. Og vi vil gennemgå nogle af fordelene og funktionerne ved hver enkelt af dem for at se, hvilken der kan være den rigtige for dig i din særlige situation. Og som altid vil jeg forlade links til disse i beskrivelsen nedenfor.

Så du kan se dem der sammen med eventuelle tilbud, rabatter eller kuponkoder, jeg kunne finde. Først og fremmest har vi det bedste ergometer overordnet, og det vil være Nordic Track's studiecyklus 22 ai. Dette er bestemt en godt afrundet cykel, og den er meget funktionel.Det har masser af fitnessindhold efter behov, du kan få ting som lærerstyrede klasser og et bibliotek med forlystelser, der tager dig rundt i verden digitalt. Det har også Google Map-integration. Så det er ikke bare et tilfældigt genereret landskab, du cykler faktisk gennem virkeligheden, hvilket er en rigtig god funktion.

Du får også ting som tilt- og tilt-kontroller og op til 24 forskellige modstandsniveauer. De har også iPad-platformen. Ud over træningsprogrammer med motionscyklen finder du også ting som cross-training, yoga, træning med frie vægte og lignende.

I al retfærdighed vil du have svært ved at finde en motionscykel, der har en så komplet pakke. Derefter har vi den bedste træningscykel med høj intensitet, og det bliver Peloton Basics Package. peloton har bestemt skabt sig et navn i motionscykelverdenen.De tilbyder produkter af høj kvalitet med et bibliotek med fordybende og intense træningsprogrammer. Ligesom den nordiske jernbane. Peloton-cyklen har også en enorm indbygget skærm, der viser hver af sine træningsprogrammer.

Du kan også holde styr på ting som dine chaufførers fremskridt og statistik. Du har også et stort udvalg af kurser til forskellige niveauer og emner. Og du kan endda vælge træning baseret på den type musik, du vil lytte til.

Dette er også en fantastisk kompakt stationær cykel, der ikke tager meget plads og er også meget tilpasselig, så du kan justere den, så den er behagelig for dig. Det er bestemt en af ​​vores dyrere muligheder, men det er bestemt det værd for de funktioner, du får her. Derefter har vi den bedste tilsluttede cykel på det bedste budget.Teknologiens verden stiger i disse dage. Der er mange motionscykler, der nu er forbundet. Det betyder, at de har forbindelse til internettet, og du kan streame indhold hjemmefra.

Vores anbefaling til den bedst forbundne budgetcykel i dag er Stride-cyklen. Ikke alene har den mange af de samme funktioner som Peloton og Nordic racercykler lige nævnt, men det koster også hundreder af dollars mindre, har et fantastisk ergonomisk design, en virkelig behagelig pasform og er også kompakt. Så hvis du bor i et mindre rum, behøver du ikke bekymre dig om, at din motionscykel optager meget plads som de andre, den har en stor, smuk berøringsskærm.

Og med det kan du bruge en række apps og streame træningsprogrammer til dit hjem. En af de store ting ved berøringsskærmen her er, at mens den bruger Stride-appen, er du ikke begrænset til faktisk at komme på internettet og bruge den som en almindelig tablet, hvilket er en fantastisk funktion. Du kan tjekke din e-mail, du kan bruge YouTube, Netflix, Hulu og alle de gode ting.

Derefter har vi den bedste pedaltræner. Og det vil være Vive pedaltræner. Nu er denne pedaltræner så lille, at du simpelthen kan sætte den under dit skrivebord eller bord, mens du arbejder.

Du får stadig en anstændig træning uden størstedelen af ​​en træningsmaskine i fuld størrelse. Vive Pedal Cruiser er kun 12,5 tommer høj.

Som jeg sagde, kan du glide det under et bord eller skrivebord uden problemer. Den kompakte enhed har også en integreret LCD-skærm, der viser information som RPM, hastighed, afstand og omtrentlige forbrændte kalorier. Ukendt højttaler 3:19 Og en anden sej funktion er, at du ikke behøver at bruge pedalerne til dine fødder, du kan placere den på dit skrivebord og bruge den som en træning i armen.

Der er også måder at justere modstandsniveauet og dreje for at opbygge vores muskler og forbrænde kalorier som en del af en træning i hele kroppen. Selvfølgelig vil dette ikke være så effektivt som en typisk motionscykel. Men den kompakte størrelse gør det til en perfekt løsning for dem af jer, der arbejder hjemmefra.

Og du vil kun øve kortvarigt mellem møderne. Derefter har vi den bedste budget-motionscykel, og det vil være Marcy liggende motionscykel. Når jeg siger, at dette er godt på et budget, mener jeg det, fordi det koster mindre end halvdelen af ​​mange cykler til lignende priser.

Men det gode ved denne prisnedsættelse er, at du ikke ofrer meget med hensyn til kvalitet. Det er en ret simpel stationær cykel, selvom du har funktioner som at spore din hastighed, afstand og omtrentlige forbrændte kalorier. I modsætning til nogle af vores andre enheder på denne liste får du nu ingen tilpassede træningsprogrammer eller streamingtjenester.

Men pointen med cyklen her er ikke at se Netflix, det er at forbrænde kalorier, tabe sig og tone dine muskler. Der er otte forskellige niveauer af magnetisk modstand, så du kan justere den, så den passer til dit fitnessniveau. Cyklen er også meget stille, så du kan se tv lige hjemme, mens du kører.

Igen er dette bestemt en god mulighed for dem af jer med et stramt budget. Dernæst har vi den bedste sammenklappelige motionscykel, og det vil være xterra fb 150 sammenklappelig motionscykel. Dette er en god mulighed for dem af jer, der ikke har meget lagerplads.

Når den er foldet, tager den kun 17 x 18 tommer plads. Så du kan lægge det i et skab, lægge det under sengen eller endda sætte det ind bag døren. Og selv når den faktisk er i brug, er cyklen kun 18 tommer bred og 32 tommer lang.

Så det er også ideelt til små rum. Det eneste problem med størrelsen her er, at den måske er for lille for nogle af jer. Men det har masser af fantastiske funktioner som et justerbart polstret sæde, styr med flere greb og evnen til at spore ting som din puls sammen med en indbygget computer, der sporer tid, hastighed, afstand og forbrændte kalorier.

Dybest set er dette godt for dem af jer, der bor i små lejligheder og ikke ønsker at tage meget plads med dit træningsudstyr. Sidst men ikke mindst har vi den bedste motionscykel til komfort, og det vil være den ekstra skam 5000 magnetiske liggende cykel. Denne motionscykel har generøse polstrede sæder, der krammer din torso og tilskynder luftcirkulationen.

Den har den fantastiske mesh ryglæn, der holder dig ventileret, når den bliver meget svedig. Den har 24 forskellige spændingsniveauer. Uanset om du er ny i en verden af ​​motionscykler eller en professionel, vil du være i stand til at finde et niveau, der passer til dine fitnessbehov.

Der er også 12 træningsprogrammer. Igen kan du tilpasse oplevelsen efter din smag. Du kan også spore metrics som distance, RPM, puls og endda den effekt, der genereres i watt.

Dette er en lidt større cykel, men det er bestemt den mest behagelige cykel, vi har brugt. Så hvis du vil være meget komfortabel under træning og ikke har noget imod den ekstra plads, skal du helt sikkert tage et kig på den ekstra skam 5000 magnetiske liggende cykel. Alligevel folkens, dette er et kig på nogle af de bedste motionscykler derude i dag.

Afhængigt af din særlige situation afhænger det også af, hvilken cykel der passer til dig. ? Hvis du er interesseret i at se nærmere på disse, inkluderer jeg links til dem nederst i beskrivelsen. Og hvis jeg tilfældigvis støder på tilbud eller rabatter, kaster jeg dem der også.

Ellers tak for at se. Hvis du kunne lide denne artikel, er du velkommen til at give mig tommelfingre, da jeg altid sætter pris på det. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du også velkommen til at smide dem nedenfor.

Jeg elsker at svare på så mange af disse som muligt. Ellers mange tak. Hav en god resten af ​​dagen.

Bliv sikker derude, og vi ses i næste artikel. Transkriberet fra https://otter.ai

Hvilken stationær cykel kan sammenlignes med peloton?

Echelon

Benji Jones: Denne cykel koster $ 2.000 og tager cykelverdenen med storm. Det sælges af Peloton-firmaet, som angiveligt har flere kunder end endda spin-giganten SoulCycle. Men hvad der virkelig adskiller det fra er cyklens bekvemmelighed, du kan tage en spinning klasse hvor som helst og ifølge virksomheden få en træning i studiekvalitet.

Det lyder ret godt nu, men er det virkelig værd at hype? For at finde ud af fik jeg en pelotoncykel til et spin, jeg lavede en 45-minutters pelotonklasse hver dag i to uger. Og hvordan gik det? Nå, lad os bare sige, jeg bliver sandsynligvis aldrig mere fit Første ting først: For at finde ud af, hvor god det er af en træning, som jeg ville få, besøgte jeg sportstræner Sean Kuechenmeister før min første klasse. Sean: Forhåbentlig vil du finde ud af din grundlæggende fitness specielt til cykling.

Benji: Sean arbejder på New York Sports Science Lab på Staten Island, og det er her, han vurderer den fysiske ydeevne hos professionelle atleter. Og nu mig, din gennemsnitlige fitnessbesøg. Okay fint.

Vi startede med at tage nogle grundlæggende målinger som vægt og kropsfedt. Dernæst var der nogle ikke så grundlæggende målinger; Jeg har lyst til at gøre det, som et ejektorsæde. Det er en isokinetisk maskine til lemmer.

Det måler styrken på mine quads. Derefter testede vi benstyrken, Sean: Hop. Benji: Mobilitet og noget i retning af muskeldrev er en masse elektrisk strøm, som du får fra hjernen gennem disse nerver.

Musklerne er virkelig som et meningsløst kød. Nerverne bestemmer, hvor effektivt musklerne bevæger sig. - Men den sværeste test af alle? Et mål for det, der kaldes VO2 max. Søn: Årsagen til, at VO2 max er så relevant for motorcyklister, er et mål for, hvor godt din krop bruger det ilt, du tager i, når du trækker vejret.

Jo bedre du bruger ilt, jo mere transporteres det gennem din krop, og jo mere effektivt vil du være i stand til at bevæge dig og udføre den øvelse, du laver. Benji: Jeg klarede mig under gennemsnittet i VO2 max i 47. percentilen, hvilket var en skam. Men generelt var jeg i ret god form, og med vurderingen bag mig var det tid til at køre.

Heldigvis uden gasmaske denne gang. Starten var temmelig ujævn, fordi jeg ikke rigtig kom på cyklen i starten. Jeg følte bare ikke musikken, ligesom oldies eller som rock, jeg er ikke ved at ride min cykel ud til rock, jeg endte med at gå til en indspillet klasse og jeg troede jeg ville være rigtig god til det Afskåret klassen, og så kiggede jeg og så, at jeg var på 589. plads, tror jeg.

Til min ære var der omkring 2.500 mennesker i denne klasse, hvilket fik mig til at føle mig temmelig gennemsnitlig, hvilket er helt fint. Mine quads er allerede begyndt at mærke det. Jeg kan helt sikkert mærke en forbrænding i dag, se på det. 2.136. plads ud af 10.000.

Jeg mener, ikke forfærdeligt! Jeg var træt næsten fra starten, men dagene gik hurtigt og temmelig snart var jeg en Wir ek i. Jeg er stolt over at sige, at jeg gjorde det syv dage i træk! men jeg har ikke set rigtig meget fremskridt, i stedet havde jeg faktisk smerter, jeg begynder bestemt at føle en smule smerte på min højre side ved du, for at være ærlig ser al min statistik den samme ud i dag som de gjorde på min første tur brændte jeg lidt over 500 kalorier pr. klasse, uanset hvor udmattet jeg følte mig i målstregen, men jeg ville ikke stoppe, især da Sean forudsagde nogle temmelig skarpe resultater at se frem til. Sean: Jeg tror, ​​hvis du taber fedt og derefter potentielt forbrænder dig i nogle muskler, måske ser vi dig gå fra 143 til omkring 141, 140, um, men jeg forventer, at din udholdenhed vil stige, og jeg forventer, at dette tal går fra retfærdigt til godt med din VO2 max.

Benji: Jeg øgede det til min ottende tur. I stedet for at køre hjem gik vi til Peloton-studiet på Manhattan, hvor klassen filmes. Jeg var nysgerrig efter at se, om jeg ville prøve mig hårdere foran en lærer, og i nærværelse af det ser det ud til at være en af ​​de stærkeste og mest attraktive i New York City.

Det var en god tid. Det er dagen før Valentinsdag, så der var mange breakup-sange, hvilket var fantastisk. Men som det viste sig, er alle cykler kalibreret forskelligt, så min skærm på min cykel i studiet var meget anderledes end på den cykel, jeg har derhjemme.

Der var sandsynligvis forskel på 200 kalorier. Så jeg prøvede hårdere i studiet. Min gennemsnitlige puls var 10% højere end derhjemme, men måleren på min studiecykel viste, at min præstation og kalorieindhold var min laveste nogensinde.

Så fair advarsel, kalorietælleren kunne være anderledes, hvis du ikke kører på den samme cykel hver gang i midten af ​​den anden uge, begyndte min præstation endelig at blive bedre. Jeg har det ret godt At miste kropsfedt, føle at mine ben sandsynligvis er tusind gange stærkere. Forhåbentlig er det tilfældet.

Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder at jeg bliver bedre på vej til styrke på cyklen. Hvad er det, rejse til styrke? Sidebemærkning: hvis jeg skulle kritisere Peloton mod slutningen, er det ikke kvaliteten af ​​træningen

Træner: Når du tænker på noget i form af energi Benji: Det er det sprog, trænerne bruger til at motivere. Det kan være en personlig ting, men det føles bare så uautentisk. Dette er en øvelsestime, ingen terapi.

Alligevel. Et par dage senere kom det øjeblik, jeg ventede på. Slutningen! Woo! 14 klasser! Ja, det føles rigtig godt at være færdig, sandsynligvis fordi jeg nåede mit mål, dels fordi jeg er så begejstret for ikke at føle mig så udmattet og ikke cykle hver dag for at gøre meget hver dag.

Lad os se, 14 træningsprogrammer, 10 1/2 timer, 194 miles, 7.745 kalorier, det var den bedste præstation, jeg nogensinde har opnået. Jeg brød også 600 kalorier på en tur i dag, hvilket betyder, at jeg er bedre, og du kan se, at jeg startede ret stærkt og derefter dykkede lidt og derefter begyndte at arbejde igen den næste dag, jeg vendte tilbage til min opfølgende undersøgelse tilbage til laboratorium. Sean: Din første måling var 143,5.

Du er 142 i dag sammen med det punkt nul, men din magre kropsmasse, det er dine muskler, dine knogler, du ved, det forbundne væv var 125,2 første gang. Anden gang er det 125,4, så alt hvad du har mistet er fedt.

Du har dine muskler. Faktisk fik du 0,2 pund muskelmasse i løbet af hele denne tid.

Interessant nok endte alle de nye muskler, jeg fik, kun på ét sted: mit venstre ben. Kan du huske smerten i mit højre knæ, som jeg talte om? justeret ved at stole mere på min venstre side, når jeg træder, hvilket resulterer i, at jeg bygger muskler der. Jeg har faktisk mistet muskelvægt overalt i min krop.

Sean: Du tog torsoen af. Du tabte dig på din venstre arm, og du tabte dig på din højre arm. Benji: Og det er fordi jeg kun lavede en type aktivitet om dagen, men den største ændring var i min VO2 max.

Træner: Så det var det hans oprindelige, og dette er hans nye, hvor han nu kun rangerer 79%. Filmfotograf: Det er utroligt! Dekan: 47 til 79. Benji: Så jeg er bedre end de fleste mennesker? Sean: Ja.

Du er værre end de fleste mennesker fik meget bedre end de fleste. Benji: Wow. Det er fantastisk wow! OK, så flere muskler i mit venstre ben, mindre overalt og meget mere udholdenhed.

Hvad med styrken? Sean: Du har faktisk mistet styrke med hensyn til din udholdenhed med hensyn til aerob kapacitet, men med hensyn til anaerob kapacitet bruger vores krops system, der bruger mere sukker, glykogen, som vi bruger til at opbygge styrke og styrke til at producere, du har faktisk er faldet. Benji: Og hvad angår forsøg på at forstå disse tal i to uger, er det en ret stor ændring? Sean: Åh ja, bestemt. Jeg tror, ​​at de fleste læger anbefaler, at omkring et pund pr. Pund og en fjerdedel fedt pr. Måned er en sund sats for at tabe fedt, så du er faktisk langt fremme, så jeg tror, ​​hvis du fortsatte sådan, ville du sandsynligvis - du ville tabe mere fedt, hvis du kunne opbygge lidt mere muskler, men på et tidspunkt ville der være et punkt, hvor tilbagevenden falder, hvor vi er nødt til at ændre noget i rutinen.

Benji: Roger, OK. Sean: Det var godt i en to ugers udfordring, men jeg synes, det er ikke særlig bæredygtigt i det lange løb. Benji: OK, og det er en god ting, fordi tanken om at cykle allerede er ret forfærdelig.

Åh, hvis jeg nogensinde går igen har brug for at tabe mig og løbe ind i et bjerg af kontanter, er jeg overbevist om, at to ugers intens cykling som denne vil være nok.

Hjælper stationær cykel med at tabe mavefedt?

Hvis du vil have noget tæt påPlatonindendørscykeloplev uden prisen, se til Echelon. Virksomheden tilbyder en meget lignende klassestruktur, både live og on-demand, men den er tilgængelig via billigere hardware. EX3 koster for eksempel $ 1.040, eller du kan få det med et års abonnement på $ 1.400.22. juni 2021

OKAY. Du får brug for en stationær cykel til denne ti minutters træning, og hvis du ikke har en, skal du lave en af ​​mine mange andre ti minutters træning for at se godt ud nøgen. Og inden vi begynder denne træning, skal du fortsætte med at indstille din stationære cykel, så du er klar til at gå, men sørg også for at varme op i mindst fem til ti minutter, og hvis du allerede er opvarmet, så lad os komme i gang.

Okay. Vent til nedtællingsuret vises i hjørnet. Okay, om ti sekunder vil du træde så hurtigt som muligt.

Okay, gør dig klar. Gør dig klar, vi træder hurtigt på det rigtige trin, gør os klar, vi starter om tre, to, en, gå, okay, kom, pedal, pedal, pedal, pedal, kom så hurtigt som muligt, kom på, pedal så hurtigt som muligt, kom nu. Bliv ved.

Fortsæt med det og stop. Slap nu af. Nu sker det.

Vi træder igen om syv sekunder, okay? Gør dig klar, gør dig klar Kom nu, bliv klar, og gå. Kom nu, pedal. Pedal så hurtigt som muligt, så hurtigt som muligt.

Kom nu. Kom nu. Lad som om du prøver at flygte fra en hund, der jagter dig.

Kom nu, spar hurtigt. Og stop. Okay, slap af.

Lad os gå, hold øje med uret. Lad os gå. Næsten, gør dig klar og gå.

Pedal, pedal, pedal. Gå hurtigt. Hent det hurtigt i 10 sekunder så hurtigt som muligt.

Giv alt hvad du har Kom nu, start meget hurtigt med at træde i pedalerne. Kom nu, fortsæt med at træde, fortsæt med at træde og stop. Hvis det er for let for dig, og hvis du vil, kan du nu pedalere meget langsomt, okay? Bliv bare i bevægelse, stop ikke.

Færdig? Og gå. Kom hurtigt. Kom nu, pedal hurtigt.

Pedal hurtigt Gå hurtigere end mig, kom nu, virkelig hurtig, kom op, stå op, kom op, kom, kom på, kom, intensitet, og stop, gå, slappe af, hvad du end gør, jeg vil ikke have dig at stoppe, alle sammen, gør du? Jeg er ligeglad med, om du bare sidder der og stirrer på din cykel i ti minutter, bare en ti minutters træning, ikke helt. Kom nu. Kom nu, p edal hurtigt, tag det op, tag det op.

Kom nu, kom hurtigere, kom væk herfra. Gå af denne hund. Kom nu, fortsæt.

Husk, du har en stor hund, der jagter dig. Kom nu, hurtigt, hurtigt. Og stop.

Gå, slappe af. Okay, se på uret. Vent på, at den siger 'Gå', og så går du igen, okay? Kom igen, tre sekunder mere, fortsæt Bliv klar.

Og gå, hastighed, hastighed, hastighed, hastighed. Tag det op, tag det op. Kom nu, fem sekunder, yderligere fem sekunder.

Gør dig klar. Næsten næsten tid til at hvile. Og vent, lad os gå okay. Tjek dette ur.

Tænk bare på den flotte krop, du får, når du er færdig med denne træning. Og gå. Det er rigtigt, gå videre.

Du er nødt til at gøre det hårdt 'Du' Jeg er nødt til at gøre det intenst, fordi se ud. Medmindre det er hårdt og intenst, brænder du ikke dit fedt. Kom nu, gør det intenst.

Pedal hurtig, pedal hurtig. Og stop. Kom nu, jeg ved, det fungerer for dig, okay? Hvis det fungerer for dig, betyder det, at det virker for dig.

Det betyder, at du forbrænder fedt igen, okay? Du ønsker ikke, at det skal være let. Du vil have, at det er lidt af en udfordring. Gå.

Gå. Gå, det kan være svært, men vi ses. Når du begynder at forbrænde fedt og tabe dig, vil du gerne begynde at gøre det hver dag.

Okay, lad os gå. Og stop. Men lad mig tage det tilbage.

Du vil ikke gøre dette hver dag. Bare gør det tre eller fire gange om ugen, okay? Men du vil gerne gøre det hver dag, når du ser resultaterne. Kom nu, fortsæt, fortsæt, lad os forbrænde noget fedt.

Tænk på denne ene flotte krop, du kommer på, hurtigere, hurtigere, kom nu. Du skal gøre det til en udfordring, du skal gøre det intens. Hold op.

Husk, du skal gøre det intenst. gør det ikke intenst, du forbrænder ikke dit fedt. Jeg ved, det er svært, det er endda svært for mig også.

Men jeg gør det, fordi det fungerer nu. Gå. Kom hurtigt.

Kom nu kom nu. Lad som om du vil flygte fra en hund. Prøv at gå hurtigere end mig.

Kom nu, kom og stop. Vær medlem, som jeg sagde, hvis det er for let for dig, skal du bare træde meget langsomt, i orden? Tre sekunder mere, gør dig klar og gå. Kom nu, fortsæt.

Pedal, pedal, pedal, kom nu. Fem sekunder mere, kom nu, træder op, fremskynder. Kom nu, du er næsten færdig.

Og stop. Og som nogle af jer har du muligvis en stationær cykel, som du skal fortsætte med at træde for at stoppe. Så hvis det er tilfældet, skal du også begynde at træde meget langsomt for denne resterende del for at holde din cykel i gang.

Kom nu. Kom nu, fortsæt. Fortsæt, giv ikke op.

Kom hurtigere. Kom nu, giv ikke op. Kom næsten.

Og stop. Lige nu skal der være en lille stemme i dit hoved, der prøver at bede dig om at stoppe, men fortæl den stemme at holde kæft okay? fortæl den stemme, du vil have en sexet krop, fortsæt, lad ikke stemmen stemme dig, fortæl den stemmen i dit hoved for at være stille, jeg prøver at få en sexet krop, lad mig stille. Okay, næsten. Stop. Det er rigtigt, hvis du gør det, vil du forbrænde fedt, og du vil kigge eller nøgen.

Kom nu, det er det, det handler om. Se på mig, jeg sveder også, jeg ved, det er svært, men se, det fungerer. Gå uanset hvad du gør, giv ikke op. giv ikke op, jeg er ligeglad med, om du sidder på cyklen i ti minutter.

Fortsæt. Hold op. Normalt er det kun ti minutter.

Det er ti minutter, men det er virkelig svært, men det virker virkelig, okay? Fortsæt. Parat? Gå. Præcis, kom nu, fremskynd det.

Kom nu kom nu. Giv det alt, hvad du har. Kom nu, se på mig.

Kom nu, giv det alt, hvad du har. Og stop. Lad os slappe af.

Hold uret. Hvis det bliver for svært for dig, skal du bare begynde at træde lidt langsommere. Men alligevel vil jeg have dig til at prøve at give alt, hvad du har.

Okay? Forsøg altid at give alt, hvad du har, for se, det var kun ti sekunder. Okay, ti sekunders hårdt arbejde, så ti sekunders hvile, kom nu. Er der næsten.

Og stop. Se på mig, jeg sveder også. Jeg ved, det er hårdt, men se, det var kun ti sekunders hårdt arbejde.

Kom nu, gør dig klar. Giv bare alt hvad du har i ti sekunder. Gå.

Ti sekunder, giv alt hvad du har, ti sekunder, kom nu. Syv sekunder. Kom hurtigere.

Kom nu, fem sekunder. Kom hurtigere, kom nu næsten der. Og hold der, du går.

Nå, se, hvis du ikke kan lide lyden af ​​min stemme, skal du bare trykke på lydløs-knappen og træne, okay. Alt du skal se efter er partiet og stoppet. Kom nu.

Fortsæt, fortsæt Kom hurtigere. Kom nu, du kan gøre det. Og stop.

Jeg ved, du bliver træt lige nu, men det betyder bare, at det fungerer for dig. Det er en udfordring. Du er træt, hvilket betyder, at din krop forbrænder fedt under samtalen.

Gå. Gå. Kom nu, fortsæt, fortsæt.

Kom nu, vi er næsten færdige, det er kun omkring fire minutter. Kom og stop. Og hvis du tænker over det, hvis der er fire minutter tilbage, så skal du kun to af disse fire minutter arbejde hårdt, og de andre to minutter vil være hvile.

Så det er virkelig kun to minutters hårdt arbejde, a Og dette hårde arbejde vil betale sig for dig, og du vil se godt ud nøgen bagefter. Kom nu, næsten færdig, og stop. Fortsæt, kom nu, giv ikke op.

Du behøver ikke give op nu, for vi er næsten færdige. Omkring tre eller fire minutter mere, kom nu. Giv ikke op på mig.

Gå Hold øje med uret. Kom nu. Tænk på den flotte krop.

Kom nu, kom nu og stop det. Tænk over det. Folk vil sige, hvor godt du ser ud, når du har mistet al den vægt, hvordan du ser anderledes ud, hvordan du bedre passer ind i disse tøj.

Fortsæt, kom nu, om det handler om at se bedre ud, noget rigtigt? Ser bedre ud, ser bedre ud, ser godt ud, ser sexet ud, imponerer mennesker. Kom nu, det er det, det handler om. Tag det op, stop med at tænke over, hvorfor du vil tabe dig.

Kom nu. De fleste mennesker ønsker at tabe sig for at imponere andre bare for at bevise, at de kan tabe sig eller for at se bedre ud. Kom nu, uanset hvad du skal gøre, så tænk over årsagerne.

Stop. Kom videre. Præcis os Næsten færdig.

Bliv ved med mig. Bliv ved med mig. Jeg ved, det er svært, du kan se det, se på mig.

Gå. Jeg sveder også. Jeg arbejder hårdt, jeg arbejder lige så hårdt som du gør på denne træning.

Kom nu, træd på pedalerne. Kom nu, træd på pedalerne, træd på pedalerne. Hold op.

Kom nu, kom op, giv mig ikke op. Kom igen, tre sekunder til, så går vi igen. Gør dig klar.

Gå . Præcis, kom nu. Kom nu, træd på pedalerne.

Pedal. Kom nu, næsten færdig. Kom og stop.

Hej du fortsætter. Jeg tror der er to minutter tilbage, hvad betyder det? Et minut hårdt arbejde, et minut hvile. Når du er kommet så langt, skal du ikke give op. Når du er kommet så langt, skal du bare give det alt, hvad du har.

I sidste ende skal du virkelig give alt, okay? Brænd det, kom nu. Og stop. Kom nu, dette er den sidste del.

Kom nu, du skal virkelig hente det her. Gå ikke langsommere, fordi dette er slutningen, gå hurtigere. Okay? Og gå.

Prøv at gå hurtigere, jeg ved, at dine ben er i brand. Kom hurtigere, hurtigere. Kom nu, kom nu Når dine ben brænder, så tænk på dit smukke kropsudseende, som du får.

Kom nu, bare tænk over det og stop. Lad os gå. Giv ikke op, kom nu.

Kom nu, tre sekunder, og så går vi igen. Kom og kom, træd på metallet. Kom nu, lad som en hund jagter dig som jeg sagde før.

Kom nu, gå hurtigere, hunden fanger dig, kom nu. Fremskynd det. Kom nu, dette er den sidste del, du skal virkelig hente den.

Dette kan være dit sidste øjeblik, så det betyder 30 sekunders hårdt arbejde og 30 sekunders hvile. Kom nu, gå. Kom nu, kom nu, lad dig være. Tag ikke denne hund.

Kom nu, denne hund fanger dig. Kom hurtigere. Kom nu, kom hurtigere væk fra denne hund, tag den op, tag den op.

Og stop. Kom nu, jeg er ikke sikker på, hvor meget tid vi har tilbage, men jeg ved, at vi næsten er færdige, kom igen, fortsæt, Pi kom igen, kom nu, giv det alt, hvad du har nu. Dette er slutningen, giv alt hvad du har.

Kom nu, kom igen Kom op, hent det Jeg tror det er mindre end 30 sekunder. Giv ikke op, vær venlig at ikke. Fortsæt, kom nu, du vil se godt ud bagefter, det ved jeg.

omvendt crunch øvelse

Kom nu, tag det op. Stop ikke, stop ikke, stop, se dette, du klarede det, du klarede det, godt job, okay, du kan gå af din cykel nu, du har gjort det, godt stykke arbejde. Godt arbejde.

Hvis du vil få en gratis DVD med alle mine fedtforbrændingsøvelser på en DVD, skal du bare gå til nowloss.com/free og ja, det er virkelig gratis. Jeg vil ikke lade dig betale for forsendelsen.

Jeg betaler forsendelsen for dig, og jeg gør det, fordi jeg virkelig vil have dig til at se godt ud nøgen. Og alt hvad du skal gøre for mig er, at du kontakter mig via min hjemmeside på nowloss.com og fortæller mig dine succeshistorier om, hvordan min gratis DVD hjalp dig med at se bedst nøgen ud.

Hvad er den bedste billige stationære cykel?

Forbrænder cykling fedt? Ja. Selvomdin mavemusklerne arbejder ikke så hårdt som dine quads eller glutes, når du kører, mencyklingaerob natur betyder, at du brænderfed.2. jan 2020

Hvad er bedre løbebånd eller stationær cykel?

Detløbebåndforbrænder masser af kalorier, giver intense træningsprogrammer, men sætter dig i høj risiko for kvæstelser i mange tilfælde. Detstationær cykelforbrænder ikke så mange kalorier, men giverstørrestyrkelse af fordele og opretholdelse af en lavere risikofaktor for skader.1. nov. 2019

Er motionscykel lige så god som at gå?

Stationær cyklinger en fremragendedyrke motiontil kardiovaskulær kondition, benstyrke og vægttab.forbrænder langt færre kalorier endstationær cyklingpå kort sigt, men er et fremragende langsigtet vægttabdyrke motion.

Er 30 minutter på stationær cykel nok?

Hvis du ønsker at kaste nogle pund, entræningscykeler en meget effektiv måde at forbrænde kalorier på. Ridning enstationær cykeltil30 minutterad gangen kan forbrænde hvor som helst mellem 200-300 kalorier (afhængigt af brugernes vægt).8. oktober 2019

Er det OK at køre på en stationær cykel hver dag?

Stationære cyklertillad en aerob træning uanset vejrforholdene. De kan bruges sikkerthver dagsom en del af en træningsrutine og kan være ideel til mennesker med fælles problemer.7. maj 2019

Hvor længe skal du køre på en motionscykel for at tabe dig?

Tilvægttab

Start med at træde i lav intensitet i 5-10 minutter. Skift til medium intensitet i 3-5 minutter. Skift mellem høj intensitet (1-3 minutter) og medium intensitet (3-5 minutter) i de næste 20 til 30 minutter.
12. juli 2019

Er indendørs cykelcykler det værd?

”Uanset hvor du er i dit fitnessniveau, er enindendørs cykelcykeler en stor investering, ”siger John Thornhill, acyklinginstruktør med Aaptiv og Cyc Fitness. 'Det er en fantastisk tur, det er fantastisk for enhver, der er på udkig efter en lavere effekt, men højere intensitetstræning.'14. september 2020

Hvor meget koster en stationær motionscykel?

Fordelene ved en stationær motionscykel derhjemme opvejer ofte at gå i et motionscenter og betale for et medlemskab. Først og fremmest er der prisen. Hvis du virkelig ønsker at komme i gang, kan du finde en god motionscykel på startniveau til omkring $ 100. Det er cirka en måned eller to gymnastiksalgebyrer plus gas til at komme over byen.

Hvilken er den bedste lodrette stationære motionscykel?

L NU Opretstående cykel magnetisk modstand Motionscykel Indendørs stationær cykel er ikke behagelig at bruge. Og for en dyr stationær cykel er dette ret frustrerende. Sunny Health & amp; Fitness forkromet svinghjul indendørs cykelcykel er en ideel mulighed for dem, der ønsker noget, der kan efterligne en cykeloplevelse.

Hvad er funktionerne i en stationær cykel?

Pris: Rimelig prisklasse. Særlige funktioner: Ultra funktionel konsol, Glat magnetisk modstand, Justerbart sæde. Her er en stationær cykel perfekt til entusiaster. Bortset fra det glatte magnetiske modstandssystem leveres denne cykel med en lommevenlig pris.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af erektil dysfunktion - brugbare løsninger

Kan cykling kurere erektil dysfunktion? Mere markant var imidlertid konstateringen, at mænd, der cykler mindre end 3 timer om ugen, eller som kun lejlighedsvis har et odds-forhold på 0,61 for at udvikle moderat eller komplet ED. Dette indikerer, at moderat træning i form af cykling faktisk kan forhindre ED.

Crossfit og cykling - hvordan man håndterer

Er CrossFit godt for cyklister? CrossFit giver dig mulighed for at tilføje variation i dit program. Hvis du supplerer din ridning med styrketræning og metcon (metabolisk konditionering) træning, forbedrer du ikke kun din cykling, men du opnår også store fysiske gevinster.

Cykling vægttab - hvordan man løser

Kan du tabe mavefedt ved at cykle? Ja, cykling kan hjælpe med at tabe mavefedt, men det tager tid. En nylig undersøgelse viste, at regelmæssig cykling kan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. For at reducere den samlede maveomfang er aerobe øvelser med moderat intensitet, såsom cykling (enten indendørs eller udendørs), effektive til at sænke mavefedt. г.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Cykel skiftende kabel - find løsninger

Hvornår skal skiftekabler udskiftes? 5000 til 6000 miles er en god tidsramme til udskiftning af kablerne. Andet klogt venter til de bremser og enten har en god stiv pedal ind eller dejlig let drejning, afhængigt af det ødelagte kabel. 9 dæk. 2010 г.

Cykling tilbage - hvordan man opnår

Er det hårdt at cykle på ryggen? Selvom cykling kan være en god træningsmulighed for dem med eksisterende rygsmerter, kan det også forårsage rygsmerter, hvis de ikke gøres ordentligt. Dårlig kropsholdning på cyklen kan belaste ryggen. At læne sig over, med ryggen buet og hovedet op, kan belaste både ryg og nakke. 13. apr. 2016