Vigtigste > Cykling > Styrketræning til mountainbiking - bæredygtige løsninger

Styrketræning til mountainbiking - bæredygtige løsninger

Er vægttræning god til mountainbiking?

Styrketræningkan være uhyregavnligttil dinmountainbiking, af alle mulige årsager, forebyggelse af skader, magt, lang levetid i sporten og meget mere.11. juni 2021Hvis du har svært ved at motivere dig selv i øjeblikket i betragtning af det aktuelle klima, kan jeg helt forstå, hvorfor hvis du er begravet i sofaen omgivet af søde indpakninger, så vær ikke bange, for jeg har noget af mit øverste bjerg cykelstyrkeøvelser for at holde dig i form og fit til at skabe form, når du endelig kan tage din trøje på, og vi kan gå tilbage på stierne, lad os starte med nummer et, inden vi starter, jeg må understrege, at det virkelig er meget vigtigt at have god form og god teknik til det. Øvelse af styrketræning i stedet for bare at knuse de store vægte med det samme. Grundig opvarmning anbefales også. Okaylet starter deadlifting Sne er sikreste at lave i et motionscenter, men vi har ikke et motionscenter ved hånden, så vi vi er i min baghave. Jeg har mine trofaste planters og bar, vi skal se, hvordan man laver den sikreste markløft uden vægt, så du kan vælge denne teknik og derefter tage den med til gymnastiksalen og være i stand til at gøre det sikkert, lad os gøre det med dine fødder flade på fl gulv bøj knæene og tag fat i stangen med dine hænder skulderbredde fra hinanden, hold hovedet i neutral position ved at skubbe fremad på et fast punkt Se på gulvet ca. 2 til 3 meter foran dig, hold hagen op, så dit hoved forbliver i den bedste position til at løfte. Hold ryggen lige, og hovedet peger fremad hele tiden. Løft stangen med dine ben op og op, fremdriv dine hofter frem så eksplosivt, som du kan drive en stærk rygsøjle op fra starten af ​​liften til slutningen.

Hold brystet op for at forhindre din torso i at slå fremad på baren. Dine skuldre skal forblive lidt foran dine hænder, indtil stangen når midten af ​​låret på hvert punkt, hvor du trækker dine skulderblade ind for en stærk og stabil torso, trækker skuldrene tilbage øverst i bevægelsen, og sænk derefter stangen forsigtigt ned til etage. Deadlifts er overvægtige på baren, dette vil kaste din teknik ud og sandsynligvis forårsage skade på dig og en bue på ryggen også i stedet for at holde skuldrene pæne og stramme, så nu har vi squats.

Hvis du er i gymnastiksalen, skal du gøre dette i en squat, hvor du har spotteren for sikkerhed og selvfølgelig stativet hver gang for at rette det op, men du jeg ved, vi kan ikke gøre dette igen, jeg er heldig, hvad vi skal at se på igen her er teknikken og den perfekte squat. Du kan også lave variationer af det. Så hvis du ikke er i et motionscenter, kan du gøre det med en kettlebell.Jeg har min trofaste kost, og denne fungerer som min vægtstang, så stangen sidder tæt over din øvre ryg. Dine fødder skal være skulderbredde fra hinanden. Sænk langsomt knæene til siden, og dine hofter bevæger sig parallelt med din ryg ved at sidde på huk, indtil dine hofter er omkring knæhøjden, men det afhænger af din fleksibilitet Skub din ryg op Hold din kerne stram og skub din ryg lige op og tilbage eksplosivt C ok ja fungerer perfekt lige så godt du har afsluttet squat nu er det tid til at komme videre og vi laver en squat her. Dette vil tilføje en anden dimension til det, vi lige har gjort, står op med dine skuldre, ryg og fødder sammen og tager et kontrolleret skridt fremad med dit højre ben, der holder dine hænder på dine hofter for balance, sænker dine hofter Mod gulvet og bøj begge knæ til ca. 90 grader skal det bageste knæ røre gulvet. Dine forreste knæ skal være lige over anklen, og det bageste knæ skal pege ned mod gulvet med din venstre fod løftet af og bringes frem til startpositionen. Bevar god kropsholdning på vejen op.

Dette afslutter en rep, det næste skridt fremad og gentag med venstre ben, da dit forben lunge squats en ekstra dimension over det normale squat, da bevægelsesdynamikken introducerer elementer i balance og strammer musklerne for at foretage mikrojusteringer for at tage højde for disse almindelige fejl for lungerne Det er som om folk ofte går uden for rækkevidde, og du ikke kan få dit knæ over din tå, dejligt over alt, hvad der faktisk er under skridtet, så dit knæ lukkes går langt frem, forbi dine tæer også omkring skuldrene der ønsker at være en lille T-Rex, når de trækker sig tilbage squat rig, hvorfor er dit sofabord i haven godt, det er en anden improviseret en af ​​mine og en, jeg laver til banken, jeg vil bruge bryster denne gang, liggende fladt på din tilbage på en bænk, hold stangen med dine hænder lige bredere end skulderbredden fra hinanden. Hvad jeg faktisk kan lide at simulere at holde mine stænger, så jeg holder styrets bredde, når stangen i Irak løftes og bevæges lidt fremad, og langsomt bringe stangen til brystet, når du trækker vejret ind, skub stangen op, når du trækker vejret ud. Tag fat i det, og vær opmærksom på et sted i loftet i stedet for en stang. På denne måde kan du sørge for, at det går samme afstand hver gang , som en grundlæggende øvelse til opbygning af muskler og styrke i brystet og arme, er de vigtigste muskler, som bænkpres er biceps ctoralism major, med de forreste deltoider og ryg som sekundære muskler, der bruges i den flade barbell bænkpress, vil direkte påvirke din kørsel hvis du tager nogle af disse tunge slag, eller hvis du begynder at trætte mod slutningen af ​​den sjusket bænkpresse, kan det hjælpe med at imødegå nogle af disse effekter. Det er en god bænkpresseteknik.

Husk, når du gør dette, må du ikke overbelaste stangen eller hoppe stangen af ​​brystet, når den går ned Okay, vi er på jorden, og det kan kun betyde en ting, der betyder, at bundtid er kernetid, og vi får tingene gjort med russiske vendinger begynder. Du kan udføre disse vægtede eller ikke-vægtede øvelser, så vi laver en ret simpel og ligetil øvelse, men med masser af fordele er den russiske variant en ændring af tempoet fra din grundlæggende crunch, der sidder på gulvet og bringer dine ben lige og læn dig lidt tilbage, så din torso og ben danner en V-form, der understøtter din mavevæg til at røre ved din krop eller balancerer her, roterer din torso fra side til side uden at bevæge dine ben, når du først har mestret bevægelsen, kan du derefter involvere holde fast i en vægt Det er virkelig en fantastisk træning for hele din midterste krop, for ikke at nævne at balancere og opbygge stabilitet i din ryg. Her er sideplanken, som i en standard plankeposition begynder at rotere til din foretrukne side, så din albue er lige over dine skuldre.Skulderne skal holdes tilbage og kroppen i en lige linje, vi vil ikke have dig til at se stødede uden at trække på skuldrene, sænke dine hofter til gulvet, indtil det bare rører ved dem og løft dem derefter op igen for at sikre, at din kerne forbliver fast En solid kerne i mountainbiking er kernen i alle kropspositioner En anden stor styrkeøvelse, jeg vil vise dig, at det er den tyrkiske opstigning nu, jeg kom ind, det er lidt mere behageligt, det bliver lidt køligt udenfor Vi får du fører gennem trinene til den tyrkiske oprejst. Tryk nu kettlebellen over hovedet, flyt vægten, så armen er vinkelret på gulvet, lås din albue ud med den ene hånd og træk den belastede skulder ind i leddbøsningen, bøj ​​din knæ på din side af din krop, der holder din vægt, og læg din modsatte arm på gulvet ca. 45 grader fra din krop. Flyt dig fra foden på arbejdssiden, rul ned på din albue og udånd, når du er stabil, rul din albuelift op din hånd dine hofter fra flo eller højt nok til at kunne bevæge det udvidede ben under din krop, du støtter dig op på den ene arm fra hælen på dit lige ben og overfladen på din flade fod som et stativ, tag dit lige ben og træk eller fej det under din krop, placer den ved siden af ​​og bag din hånd på gulvet i lungerne, stå op og tag din støttehånd ud af gulvet, flyt din krop op, og hold vægten over hovedet, på hvilket tidspunkt du skifter blik, så du kigger lige frem . Kør fra bagfoden gennem dine hofter og ind i forfoden fra udfaldet. Sørg for, at du nu altid ser fremad til nedstigningen, tak for at du ser, så alle sammen.

Jeg håber, at jeg var i stand til at formidle visdom til dig om styrketræning, så næste gang du kommer tilbage på dine troværdige heste, er du stærkere og stærkere end nogensinde før til at makulere disse stier, så glem ikke, vær venlig at være forsigtig, når du vægttræner gør masser og masser af vand, hvis du varmer dig godt op og praktiserer god teknik. Jeg kan ikke understrege dette nok, glade makuleringsmaskiner, tak for at se, og hvis du vil se flere klik, abonner og giv os tommelfingre op foran kanalen og Jeg henter dig næste gang, se Cheers

Kan du bygge muskler mountainbiking?

Mountainbiking bygger musklerUden fælles påvirkning

De er alle gode aktiviteter tilbyggedin cardio udholdenhed og dekanogså hjælpedu byggerLæsmuskel. hvisduhold dig til lette til moderate stier og kør inden for din komfortable zoneduskal kunneopbygge musklerog få en god træningmountainbiking.Se på dig. Du er en middelmådig affaldspose, der sidder fast i en blindgyde uden noget i livet, der gør dig glad. Selv fuglen synes, du er en taber. (Fugle knirker) Det er tid til en ændring.

cykelarmopvarmere

Gå udenfor. Ser du disse børn? De har den bedste tid i deres liv på deres cykel. De ved, hvad der foregår.

Du vil aldrig have så meget sjov som disse børn. Medmindre du har købt en mountainbike. Gå i butikken og lyt til en fyr, der ikke aner hvad han taler om.

Prøv at sælge dig selv en cykel. Vælg en cykel og køb den. Gør dig klar og slå dine lokale stier.

Det er tid til at køre på din helt nye cykel. (Cykelpund) (Støn) Indse, at ikke alle cykler og cykelbutikker er skabt ens. Prøv igen.

Denne gang gør du din forskning. Besøg en cykelbutik og tale med personalet. Du kender cykler.

Køb en anden cykel, tag en anden tur. Byg fitness på stigningerne og selvtillid på nedkørslerne. Kør, hvad du kan, og lad ikke stress med, hvad du ikke kan.

Det bliver lettere. Du vil føle dig bedre, indtil du indser, at ingen andre kører i en t-shirt og khaki shorts. Tid til at klæde sig ud.

Godt udstyret. (bas tung hip hop musik) Begynd at bruge syge ord som makulering og gnar. Bliv ved med at køre, lad dig blive overhalet på stigninger og nedkørsler.

Ønsket om at blive bedre vokser i dig. Bliv besat af din cykel. Fixer på specifikationer, hovedvinkler og underlige ting som dækhårdhed.

Så indse, at du har brug for et andet job til at støtte din afhængighed. (rydder halsen) Jeg mener, lidenskab? (Plæneklipper nynder) Køb en cykel for tredje gang. Denne har flere funktioner, flere støddæmpere, og sadelpinden går op og ned. - Sødt. - Det er ikke længere bare at drive rødder, sende dråber og lære et trick.

Pæn. Det er mere end bare en hobby nu. Det er en livsstil.

En dag fortæller du dine kolleger om alle de drev, du har gjort, og hvor hårdt du makulerer. De lytter ikke. Det er godt.

Hun hedder Jess og hun kører også. Hun spørger: 'Vil du ride en gang?' Og du siger 'Lort ja!' Det viser sig, at Jess er god. Ligesom virkelig godt.

Hun træner dig på vej op og helt ned. Du kan ikke engang gå ned, hvad hun kører. Du kan gøre det nede, men du er udmattet.

Hun har ventet i 30 minutter, men siger det var meget sjovt. Hun siger, at du skal gøre det igen engang. Du er enig, selvom hun knuste dig.

Men det generer dig ikke før senere på dagen. (Whimper) (bas tung hiphop-musik) Start med at køre hver dag efter arbejdsdagen. Find lokale grupper og kør med chauffører, der hjælper dig med at forbedre dit spil.

Bliv en bedre driver ved bare at prøve at følge med. (bas tung, hip musik) bemærker andre cykler som denne downhill cykel og langrendscyklen. Vejcykling kunne være sjovt.

Sid på en snavsstrik og find et par spring for at øve dine tricks. Dette ser meget sværere ud end du troede. Det er virkelig højt op, det ser frygteligt farligt ud.

Nej. Kør mere, klatre højere, spring længere og gå hurtigere, end du nogensinde troede var muligt. Pas på din cykel og forbedr den.

Køb værktøj, køb dele, køb flere værktøjer til at installere delene. Brug timer på at beslutte din næste cykel. Oplev din drømmecykel og kulstof.

Din afhængighed bliver værre. Du bruger mindre tid på at arbejde og mere tid på at kigge på cykler. Kør flere stier, klip mere græsplæne.

Flere stier, mere græsplæne. Spor, græsplæne. Køb din drømmecykel.

Bring nogle venner og kør længere og højere end nogensinde før. Lad din cykel gå Tag til steder, som de fleste ikke engang kender eksisterer. Gå på en anden dato.

Denne gang du er, kan du faktisk følge med. Ingen undskyldninger, ingen undskyldninger. Dette er meget bedre.

Denne gang slår hun kun dig på fem minutter, du er begge begejstrede, high five, hun kan ikke tro, hvor meget bedre du er blevet. Hej ven, en dag vil du se en pressemeddelelse på en helt ny cykel. Det er som dit, men 15% lettere, 35% stivere og rødt.

Det koster også meget mere græs end den cykel, du lige har købt. Tag en cykeltur for at komme over det. Indse, hvor meget bedre du er blevet, og hvor meget sjov kørsel har bragt ind i dit liv.

Det handler ikke om de cykler, du kører, det handler om de cykler, din cykel tager dig med på. (Luft suser) Nå, måske ikke denne tur. ('I Got The Juice' af Dream Junkies) ♪ Mor elskede, du vil elske dette d Gradueret fra rebel til revolutionær ♪♪ I mit område elsker de dette ♪♪ Jeg skal bryde det ♪♪ Som at tænde motoren ♪♪ Himmelfart ♪♪ Hver dimension er opmærksom på mig auf Se på min sjæl ♪♪ Se på mit hjerte ♪♪ Se på mit håb ♪♪ Hav verden på ryggen ♪♪ Men jeg bærer den stadig ♪♪ Fortæl dem, at Gud har min hånd ♪♪ Jeg vil ikke give slip på det ♪♪ III kom fra havets side ♪♪ Svøm med det bedste, du kan ikke benægte, at jeg blev valgt it's Ja det er Miggity mack ack Malkning af mikrofonen ♪♪ Jeg tror ikke, jeg giver det tilbage ♪♪

Er mountainbike godt for styrken i overkroppen?

Udviklerstyrke i overkroppener vigtigt for effektivcykelhåndtering, og det hjælper også med at forhindre skader i at gå ned. Når træthed begynder at sætte ind på længere ture, arm og skulderstyrkevil holde dig i kontrol.

Er mountainbiking en bedre træning end roadcykling?

En sværeretræning

For dem der beslutter mellem hvad der er enbedre træning,mountainbikinger en klar vinder her. Ikke kun kører du en rimelig afstand, men du bruger flere muskeltyperenden normal langdistancelandevejscyklingdag.
21. jan. Feb 2020

♪ ♪ - Som mountainbikere forstår vi, at vores sport er virkelig hård. - Hvor virkelig hårdt, ja. - Men har du faktisk tænkt på, hvor svært det er? - Ja. - Har du det? Nå, sammenlign det med roadies, de har det bare.

Det er sandt - så vi skal faktisk teste det. Gå ud over opfattelsen af ​​anstrengelse og brug en pulsmåler og især en effektmåler til at måle vores tur - så en effektmåler har eksisteret i nogen tid i mountainbiking, der går ned ad bakke bare for at gøre min træning lidt mere effektiv. Denne Rex M Power fra Rotor er super tilgængelig og smuk og nem til daglig brug. - Så vi har et par par i hånden.

Jeg tager en testkørsel, en normal testkørsel, temmelig hård, og registrerer min puls og præstationsdata og sammenligner dem med en biltur af samme varighed. Men hvad vi har brug for er en vejchauffør. Hvor tror du, vi finder en sådan? - Hvem er det? - Det er Dan Lloyd - Hej fyre.

Held og lykke, når du går ud. Lad os få nogle hjul i gang - Å nej. Ikke Dan Lloyd - Jeg kunne aldrig rigtig godt lide Dan Lloyd.

Matt Stephens er min favorit. ♪ ♪ - Hvordan var det? - Steady - Okay. Lad os se på dataene, sammenlign de to.

Lad os se på resultaterne. Som et resultat kan dette diagram se lidt forvirrende ud i starten. Men det viser dig bare den kraft, som jeg til enhver tid udsætter.

Og hvordan du kan se disse aremy-resultater. Det er virkelig spiky, kraften svinger massivt under kørslen - en ting at trække grafen er selvfølgelig, hvordan du siger, toppe er her oppe, de har maksimal effekt, så du er maksimal indsats - Interessant at du også kan se det der er et par gange, hvor jeg slet ikke yder nogen forestilling, ikke fordi jeg var doven, men fordi jeg primært kører ned ad bakke. Men temmelig ofte efter de lange strækninger uden styrke ser du, at der er nogle virkelig store toppe, som jeg faktisk forsvinder for at komme ud af langsomme sving og korte ujævn stigninger. - Gode point, Neil.

Hvis vi sammenligner dette med Dan's diagram, kan du se, at hans gennemsnitlige præstation er højere end din. Årsagen til dette er, at han kan fortsætte sin anstrengelse under hele turen. Han har ingen afgang, hvor han kan. t spark.

Han kan holde den præstation høj, så han får et godt gennemsnit. Selvom der ikke er nogen pigge i grafikken, som i din grafik - Meget færre pigge på en mountainbike, ikke? - Ja, han behøver ikke at pedalere og lave korte skarpe stop. Han kan bære sin kadence ind i den.

Tror du, det er sværere, Neil? - Ja. Jeg bruger meget mere tid med øget puls, og selv disse korte sprints forårsager en hel del muskelskader - Det er værd at bemærke, at når du er langrend, er det svært at gå i et langsomt tempo, fordi du bare ikke kan komme rundt sporet. - Du kan også se, at selv på de steder, hvor jeg ikke lægger nogen strøm i pedalerne, er min puls stadig meget høj, fordi jeg pumper cyklen, drejer den, jeg gør alle disse tekniske ridefærdigheder, der får mit hjerte til at slå hurtigere at lade.

Okay, dataene er der, men hvad gør vi egentlig med denne viden? - Nå, enhver mountainbiker ønsker at blive montør, køre hurtigere og gøre det lettere. Sandheden er, det bliver aldrig lettere. Men hvis du ser på grafen, kan du se, at lange udholdenhedskørsler i lavt tempo virkelig er skadelige for, hvad det viser med den særlige omgang, vi gjorde i dag.

Jeg arbejder meget hurtigere på mine fem sekunder, siger to minutters sprints og prøver også at genoprette min krop så hurtigt som muligt, da nedkørslerne er meget kortere end stigningerne. Så det fantastiske ved effektmålere er, at de viser dig de nøjagtige krav til den pågældende tur. Så hvis du måske bor et mere bjergrigt sted end vi gør, laver du måske 20, 30 minutters stigninger, hvor kravene vil være meget forskellige fra de korte, kraftige stigninger, du har her.

Og du kan bruge disse data til at træne effektivt. - Ja, det er et godt punkt, Neil, og en ting, som jeg fandt meget nyttigt ved at bruge effektmåleren, er at du rent faktisk kan finde ud af, om du holder fast i rødt, hvilket betyder, at din styrke er for høj, når du er på vej, og hvis du kører i en time, kan du ikke holde den styrke hele tiden, og så kæmper du mod slutningen. Det hjælper dig med at lære din krop og genkende, hvor dine svagheder er. - Hvis du vil se flere artikler fra GMBN, kan du klikke her for min Enduro-træningsartikel, som er den første i en række træningsartikler. - Og en ting mere nyttig artikel er hernede om, hvordan man overlever en opstigning, klik der - du kan også bare klikke på min effektmåler for blot at abonnere på GMBN.

Jeg er slukket, sluk for strømmen. - Fortsæt. - Åh nej, ikke Dan Lloyd - Jeg kunne aldrig rigtig godt lide Dan Lloyd.

Matt Stephens er min favorit.

Hvor mange miles skal jeg cykle om dagen for at tabe mig?

Når det er sagt, er der intet magisk antalTusinder. En person, der vejer 130 kg, forbrænder 36 kalorier prmilhvornårcyklingmoderat omkring 12TusinderPer time. En tungere person vilbrændemere. For effektivttabe sigigennemcykling, skal du fokusere mere på turens intensitet og ikke antallet afTusinder.9. okt 2020

Hvorfor er cyklister så tynde?

Samtidig udholdenhedcyklisterforbrænder meget fedt. Alt der er tilbage er muskler.de ermager, men atletisk. Overkroppen er typisk mindre udviklet end underkroppen,også.

Hvilke muskler gør bjergbestigere?

Bjergbestigere arbejderflere forskelligemusklerinklusive skuldre, hamstrings, kerne, triceps, quads og core.

Gør cykling dine arme større?

Cyklingtoner og arbejder mange muskler idetlegeme. Mensdetmålrettet primære muskler er bestemtdetmuskler i underkroppen,armenmuskler ogsådetsomdetkerne ogsåitilgod træning.Detsamlet resultat af regelmæssigcyklingertilslank, fit krop med bemærkelsesværdig udholdenhed øges4. jul. Okt 2018

Er mountainbiking godt til fitness?

Det er enstorestyrketræningtræning

At ride op og ned ad stejle stier holder ikke kun din puls op, men vil også tvinge dig til at bruge en hel række muskler.Mountainbikingengagerer mest alle musklerne i dine ben, din kerne, ryg, skuldre, arme og endda dine hænder, når du tager fat i styret.
15. maj 2019

Hvad forbrænder flere kalorier mountainbike eller landevejscykling?

Kort sagt, jo uslebne overfladen, jo større træning - vist ved det faktum, at fuld-onmountainbikingkanbrændeop til 100kalorier mereend din standardvejride.27. jul. Okt 2018

Hvilken er bedre hybrid- eller mountainbike?

bjergcykler er sværere at træde og langsommere på fortovet. Men de har en cushy ride, en opretstående kørestilling og kan rejse let på en lang række overflader.Hybrideller crosscykler er næsten lige så hurtige og lette at træde som en vejcykel, samtidig med at den er næsten lige så behagelig og alsidig som enmountainbike.

Hvilken slags styrketræning laver du på en mountainbike?

Disse øvelser retter sig mod muskelgrupper, der bruges på cyklen, og arbejder på at udvikle styrke i områder, hvor du måske er lidt svagere - som dine hamstrings - til forebyggelse af skader, imødegå ubalancer og fremme god kropsholdning. Lunger er gode til at udvikle individuel benstyrke og arbejder alle de muskler, der bruges til cykling.

Er det ultimative MTB-træningsprogram for mountainbikere?

Ultimate MTB Workout Program er det første omfattende og altomfattende træningsprogram i verden udviklet af en dygtig styrke- og konditionstræner udelukkende til mountainbikere.

Hvorfor er overkropsstyrke vigtig for mountainbiking?

Udvikling af overkropsstyrke er vigtig for effektiv cykelhåndtering, og det hjælper også med at forhindre skader i at gå ned. Når trætheden begynder at sætte ind på længere ture, holder arm- og skulderstyrke dig i kontrol. Start i plankeposition. Hænderne er lidt mere end skulderbredde fra hinanden, kerne engageret, ramt stramt, skuldre stærke.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.