Vigtigste > Cykling > Trail of tear cykeltur - holdbare løsninger

Trail of tear cykeltur - holdbare løsninger

Kan du cykle sporet af tårer?

Cyklister gennemfører 1.000 kilometerrideat sporeTrail of Tears

Efter at have rejst næsten 1.000 miles har cyklister fra Cherokee Nation og Eastern Band of Cherokee afsluttet deresrideat spore den nordlige rute afTrail of Tearsi Tahlequah, Oklahoma.

Hvor starter cykelturen Trail of Tears?Ny Echota

Hvor lang er trail of Tears ride?

Startden 2. juni 2019, denrytterered 950 miles fra New Echota, Ga., til Tahlequah, Okla., hovedstaden i Cherokee Nation. Undervejs besøgte de historiske steder, der var vigtige for Cherokee-folket.

Folk vidste dengang, at det var forkert. Folk vidste dengang, at det var ulovligt. Folk vidste dengang, at det var forfatningsmæssigt.Og det skete alligevel. Trail of Tears skulle ikke have bestået en moralsk erklæring, en normativ påstand, om at De Forenede Stater ikke skulle have fjernet Cherokee-nationen fra sit hjemland i 1838 og '39. Dette splittede et forenet folk, der havde valgt at leve sammen i århundreder og omkring en udførlig fælles lov med en hovedstad og anerkendte regioner og alle syv familieklaner repræsenteret i hver by.

Dette var et folk, der ønskede at leve sammen, som Augustine sagde, elskede det almindelige og blev med magt revet i Cherokee Nation of Oklahoma, den østlige gruppe Cherokees i North Carolina og i forskellige andre sogne i USA og endda Mexico. Ikke længere den sammenhængende nation, de havde været. Det var åbenbart forkert at tænke på det tab af menneskeliv, der fandt sted i tvangsfordrivelsen af ​​Cherokees fra deres hjemland i sydøst til det tidligere indiske område i det, der nu er staten Oklahoma i Midtvesten.

Ifølge officielle amerikanske rapporter døde omkring 400 mennesker. Vi ved, at i det mindste i det mindste så mange døde i tilbageholdelsescentre, hvor de blev afrundet, i de lejre, hvor de blev holdt før deres udvisning, selv fysisk, før marcherne fandt sted, de marcher, der strakte sig over 2.200 miles land og søveje fandt sted, og folk fra øst drev til mellemvesten. De mennesker, der var vidne til Tårestien, folk der ejede jord i områder, hvor Tårestien passerede, eller missionærer eller mennesker, der rejste med Cherokees af en eller anden grund, mistænker antallet i stedet for, at det var mere som 4.000 ud af 400.Forskere i dag mener, at dette sandsynligvis er et konservativt tal. Et eller andet sted mellem en fjerdedel og en tredjedel af Cherokee-nationen gik tabt under Tårernes sti, og dem, der gik tabt, var dem, der mindst var i stand til at udholde sult fra at blive udsat for elementerne, siger 10 Walking miles om dagen i knæ- dyb sne - med andre ord de gamle og de unge. Så det meste af Cherokee-nationen ankom til indisk territorium uden sin fortid og uden dens fremtid, uden dens ældste og yngste medlemmer.

Det er også et moralsk forkert, fordi et af argumenterne, der blev brugt til at retfærdiggøre Trail of Tears, var en direkte løgn: forestillingen om, at Cherokees er i nærheden af ​​det faktum, at Cherokees dog var en skrevet i 1830'ers sprog, en skrevet og ratificeret forfatning, en tosproget national presse, en tosproget national avis, colleges for mænd og kvinder. Nogle forskere foreslår en betydeligt højere læsefærdighed for Cherokees end for medlemmer af de omkringliggende stater. Tanken om, at Cherokees ikke kunne tilpasse sig, ikke kunne assimilere sig med kultur, er latterlig.

Men det var en berettigelse for at vedtage disse ngs væk fra Cherokees og give dem til amerikanske borgere. Men min erklæring om, at Cherokee Trail of Tears ikke skulle have fundet sted, er mere end bare et moralsk krav. Det er en objektiv erklæring om fakta.Der er flere grunde til dette, som aldrig skulle have været sket. Da det blev klart, at folk i USA, der talte for udvisning af indianere, ikke var tilfredse med at vente på, at Cherokee-borgere var klar til at sælge deres ejendom - selvfølgelig ville Cherokees ikke flytte fra deres hjemland - det viste sig, at en mange mennesker vendte sig til staten Georgia for at tvinge spørgsmålet til at blive håndhævet, og georgierne var mere end glade for at gøre det end dets love eller forfatning for at forsøge at tage deres ejendom og benægte det at give til borgere i Georgien. Et af de måder, hvorpå de forsøgte at gøre dette var ved at foreslå, at enhver, der ikke var Cherokee, skulle komme under Cherokees for at få tilladelse fra staten Georgia.

tour de france resultater

Og der var et antal mennesker, der ikke var interesserede. Nogle af dem var hvide missionærer, der boede og arbejdede sammen med Cherokees, hvorved Cherokee blev inviteret og godkendt; for eksempel arbejdede Samuel Worcester med Cherokee-pressen, hjalp med at oversætte dokumenter og lignende, salmer og skrifter, og disse mennesker sagde: 'Vi behøver ikke tilladelse fra andre end Cherokees at bo blandt Cherokees.' of Georgia skubbet sagen, arresterede dem og dømte dem til tvangsarbejde - denne særlige gruppe af missionærer - for at være uden for Georgiens lov havde opført sig.

Og så blev disse missionærer låst inde, og dette var en chance for Cherokees at stille spørgsmålstegn ved, hvad Georgien gjorde. Og så skubbede de sagen Worcester mod Georgia, som de anlagde for USAs højesteret i 1832. Ved du hvad? Højesteret godkendte Cherokees Højesteret Justice John Marshall besluttede, at Georgien, som enhver anden stat i nationen, havde brug for at anerkende Cherokees suverænitet, og at forholdet ikke var mellem Cherokees og States, men mellem Cherokees og den nationale regering havde aftalt at anerkende Cherokee-nationen og dens grænser og love.

Det virkede som en god ting, men i virkeligheden nægtede daværende præsident Andrew Jackson, der løb til formandskab på en platform for udvisning af indianere, at udføre beslutningen om at gennemføre den amerikanske regerings svigtende kontrolsystem.

Den udøvende direktør ignorerede retsvæsenet, og selvom Cherokees vandt sagen Worcester mod Georgia, tabte de, fordi Andrew Jackson nægtede at anerkende legitimiteten af ​​at beslutte, hvad der ikke lovligt skulle være sket, og det er New Echota-traktaten fra 1835, som var vant til retfærdiggøre den fysiske handling at fjerne Cherokee-nationen, selvom det var en fuldstændig ugyldig kontrakt, og alle vidste det. Hvad der skete var en lille gruppe Cherokees, vi taler maksimalt 30 Cherokee-borgere, der var overbeviste om, at situationen kom på spidsen, og valget var mellem Cherokees De troede, at hvis Cherokees blev i deres hjemland, hvad alle gjorde Cherokee ønskede at foregive, at det faktisk ville blive udryddet, at dette var den eneste måde at overleve som en nation på, for at gå efter en traktat med De Forenede Stater, selvom ingen af ​​dem havde valgte kontorer. Ingen af ​​dem var legitime regeringsembedsmænd, og dette er faktisk en af ​​de triste ironier, to af dem var medvirkende til at forme den nye Cherokee-forfatning, som faktisk gjorde dem til en kapitalforseelse for at gøre nøjagtigt, hvad de ønskede at gøre, og det vil sige forkert præsentere viljen af Cherokee-folket og træffer beslutningen om at afstå Cherokee Nation ved at begå selvmord ved at underskrive denne traktat, fordi de mente, at det var den eneste måde, Cherokee Nation kunne klare det overleve som helhed.

Hvad der skete, er, hvad man kunne forvente for, hvad der ville blive det indiske territorium, hvad der senere ville blive staten Oklahoma, de retfærdige valgte ledere for Cherokee-nationen rejste sig og sagde, 'Dette repræsenterer ikke Cherokee-folks vilje. Du kender traktaten blev kun underskrevet med en håndfuld private Cherokee-borgere. ”Administrerende direktør John Ross var fast besluttet på at bekæmpe dette på alle niveauer. Han forsøgte uden held at tale med den daværende præsident Martin Van Buren.

Han forsøgte at tale til Senatet Indian Affairs Committee til ingen nytte. Han udarbejdede et andragende med over 15.600 underskrifter fra Cherokee-borgere og førte det til Senatet for at vise, at langt størstedelen af ​​Cherokee-nationen var på kontoret den dag, han underskrev andragendet med alle disse autografer, alle disse underskrifter, før Kongressen faktisk tog en dag for Kongressen, fordi to kongresmedlemmer duellerede hinanden og den ene dræbte den anden, og så de havde en sorgedag til minde om denne herre. Faktisk havde administrerende direktør John Ross aldrig lejlighed til at vise Kongressen sin underskriftsliste.

På det tidspunkt, hvor senatet blev indkaldt igen, var Ross 'chance gået, og trail of tears var virkelig nært forestående. Der er lektier, som vi bør lære af det faktum, at tåresporet ikke skulle have fundet sted, at USA først har avanceret med forfatningsmæssige handlinger, for det andet med handlinger, der var ulovlige. Dette var virkelig en beslutning truffet af Jackson-administrationen og senere Van Buren-administrationen og udførelsen af ​​viljen hos en bestemt fraktion af amerikanske borgere, især dem, der skulle drage fordel af denne massive omfordeling af Cherokee-jord.

jern i kakao

Ikke kun fysisk jord, men hjem og virksomheder og gårde og forbedringer, fordi Cherokees tillod stort set alt, hvad de kunne bære på ryggen og intet mere. Hvis vi tænker på Tåresporet som en massiv omfordelingsplan, hvor et folk, der ikke havde nogen juridisk adgang, et mindretal, der ikke kunne forsvare sig - ja, de gik hele vejen til Højesteret og vandt, men alligevel gør du i det væsentlige ikke har ikke magten med statsvåben bag dig - de mistede alt, hvad de gjorde, så det kunne gives til folk, der ikke havde noget og ville have det og havde den nationale regerings stemme og støtte. Så hvad kan vi tage væk fra det? at dette var et præcedens, og ikke kun fordi præsidenten på det tidspunkt nægtede at håndhæve retsvæsenets beslutninger.

Ikke kun fordi ugyldige traktater alligevel blev ratificeret. Hvis vi anvender den definition af etnisk udrensning, der i øjeblikket anvendes af FN med tilbagevirkende kraft, var det en handling af etnisk udrensning. Og det er et øjeblik for os at have ydmyghed i USAs historie, at indse, at handlinger af etnisk udrensning ikke kun sker simpelthen i andre dele af verden på andre tidspunkter, men faktisk er det en del af stoffet i vores nationale historie og vores nationale bevidsthed.

Vi skal også huske folkene på begge sider, der var imod tåresporet. Vi kunne se på det og sige, 'Åh, det var uundgåeligt'; 'Det ville ske.' 'Faktisk gør vi alle involverede dårlige tjenester ved at se med vores eget anakronistiske perspektiv og anvende det med tilbagevirkende kraft.' Men det er ikke tilfældet, folk vidste, at det var forkert dengang, og der var mennesker med os mod, der rejste sig og sagde dette.

Der var store ledere på Cherokee-siden, herunder Chief Chief John Ross. Der var også mennesker på siden af ​​De Forenede Stater, mennesker med samvittighed, mennesker med rettigheder, der stod op for Cherokee-nationen. Et af eksemplerne på, at nogen mistede deres politiske karriere var Davy Crocket.

Når vi tænker på Davy Crocket nu, tænker vi på ham enten som den såkaldte Indian Fighteror eller fyren fra Alamo. Der var en grund til, at han var i Alamo, og det var fordi han forsøgte så meget som muligt at komme væk fra Washington. Efter sine dage som grænsearbejder blev han medlem af Kongressen og var en del af Jacksons administration, Jacksons hele bevægelse.

Skulle jeg sige. Men han var uenig med Jackson om den finansierede afstand. Han sagde, at der var forskel på at kæmpe, mellem at forsvare dig selv og gå ind i nogens hus, stjæle alle deres ejendele og blive skudt i ryggen.

Han så det som en fej og enormt umoralsk handling, ideen om

Indisk parade, og så vendte han sig mod Jackson og fik at vide, at han ville blive ødelagt, og han gjorde det alligevel, og det var det, og så til sidst var han i Alamo, fordi han ikke længere var i Washington, fordi han kæmpede for det, herunder Cherokee Nation. Et andet eksempel på en, der dengang vidste, at dette var forkert, var Ralph Waldo Emerson, en af ​​de store intellektuelle i dag. Han skrev et offentligt brev til den daværende præsident Martin Van Buren, blev også offentliggjort i aviser og lignende for at protestere mod Cherokee-nationens deponering.

Og her er en del af, hvad Emerson sagde til Van Buren: sc I fredstid og i en nations forhold til sine egne allierede og menigheder, siden jorden blev skabt, har man aldrig hørt endeløse barmhjertighedsrop. Lord, tror denne regering, at befolkningen i De Forenede Stater er blevet vilde og gale? Ånd er slukket følelserne af kærlighed og en god natur? Menneskets sjæl, retfærdighed, barmhjertighed, der er hjertet hos alle mænd i Maineto Georgia afskyr denne forretning. ”Og han fortsatte med at fortælle præsidenten, at hvis han fulgte planen om at eliminere Cherokee Nation, ville ikke kun USA som helhed, men især præsidentskabet 'stinke af verden'.

strava løb og cykling GPS

Emerson ændrede naturligvis ikke USA's politik, og heller ikke Davy Crocket eller tidligere præsident John Quincy Adams eller nogen af ​​de andre, der stod op, men deres ord taler til os i dag af forskellige årsager. De minder os om, at enkeltpersoner kunne og kan overvinde fordomme for at se en fælles menneskehed, og de foreslår, at vi ikke kan se til side og ignorere Trail of Tears som et eksempel på noget, der kun er en del af tankegangen i midten af ​​verden 19. århundrede var . En gruppe, der havde adgang til magt, vandt, og en gruppe, der blev nægtet magt, mistede.

Det er en af ​​grundene til, at vi skal huske Tåresporet og det faktum, at det skabte præcedenser, som vi forhåbentlig ikke kan gentage i fremtiden.

Hvorfor var Tåresporet så dødbringende?

Webstederne påTrail of TearsNationalhistoriskSti, der strækker sig 8.043 miles over ni stater, danner sammen en rejse med medfølelse og forståelse.28. juli Feb 2020

En nationalhelt? Eller offentlig fjende nummer et? Historiske figurer er ofte kontroversielle, men kun få blev afgudsdyrkede eller vanæret som den syvende præsident for De Forenede Stater i løbet af deres levetid. Dette er historie vs. Andrew Jackson. ”Bestil, bestil, hm, øh, hvad var vi. ah ja, Mr.

Jackson! De anklages for at have fornedret præsidentskabet og forårsaget økonomisk sammenbrud og forsætlige grusomheder mod indianere. Hvordan beder du? '' Nå, min ærede mand, jeg er ikke byadvokat, men jeg ved et par ting. Og jeg ved, at præsident Jackson var en selvfremstillet grænsearbejder, en stor general, en ægte mand af folket. 'Ærede, denne' folksmand 'var en gambler, en beruset og en bøll.

Hvorfor, jeg hørte, at han ville kæmpe med et tryk på en knap og derefter slippe hatten selv. Jeg spørger dig, var en sådan mand egnet til det mest prestigefyldte kontor i nationen? Kan vi få debacle af. at glemme? hans indvielse? Hvem har hørt om at invitere en beruset skare til Det Hvide Hus? Det tog evigt at rense polstringen. ”” Den berusede pøbel, sir, var det amerikanske folk, og de fortjener at fejre deres sejr. ”Har festen kage nu?” 'Meget godt.

Hr. Jackson, er det ikke så snart du tiltrådte, at du satte plyndringssystemet på plads og erstattede hundreder af absolut gode føderale medarbejdere med inkompetent partiloyalitet? ”“ Hr. Formand, præsidenten gjorde ikke sådan en fortjeneste eller en sjov forretning. Resten af ​​gruppen insisterede på at udsende deres lakejer. ”“ Men Mr.

Jackson gjorde det, ikke sandt? ”“ Nå, øh, se her. '' Fortsæt. Jackson, med din besatte krig mod Bank of the United States, hjalp du ikke med at udløse den økonomiske panik i 1837 og den økonomiske depression, der fulgte? ”Ære, herren har meget fantasi.

Denne bank var kun en måde for rich yank at blive rigere på. Og al denne pengepanik blev forårsaget, da britiske banker hævede renten og reducerede udlånet. At bebrejde præsidenten er absurd, siger jeg. 'Men hvis Mr.

Jackson havde ikke ødelagt Nationalbanken, den ville have været i stand til at låne landmænd og virksomheder, når andre udlån tørrede op, ikke sandt? ' , det hele er meget spekulativt. Kan vi fortsætte? ? '' Selvfølgelig, ærede mand. Vi kommer nu til Mr.

Jacksons mest forfærdelige lovovertrædelse: han kørte hele stammer fra deres hjemland under den indiske fjernelseslov. 'Jeg benægter den afgift, sir. A.s USA købte denne jord fra Indiansfair og Square. '' Kaller du coe fjendskab og trusler fra en nation med en meget mere magtfuld hær retfærdig og fair? Eller underskrive en traktat for at fjerne Cherokee med en lille gruppe, der ikke inkluderede deres egentlige ledere? De havde ikke tid til ordentligt at tage sig af sig selv, før hæren kom og fik dem til at marchere ned ad tåresporet. Vent nu et øjeblik.

Det var alt, hvad Van Buren gjorde, efter at præsident Jackson trådte tilbage. '' Men Mr. Jackson lagde grunden og fik traktaten ratificeret.

Alt, hvad præsident Van Buren skulle gøre, efter at håndhæve det. Se her, ærede mand. Vores regering købte indisk jord fra starten, og min klient forhandlede disse aftaler, før han blev præsident.

Præsident Jackson mente virkelig, at det var bedst for indianerne at få lidt kompensation for deres jord og flytte til Vesten, hvor der var masser af plads til at leve som de var vant til i stedet for at blive rundt og selv hele tiden skændes med den hvide bosættere. Nogle af dem, husker jeg vores domstol, ville udslette dem. Det var en anden gang. '' Og alligevel, selv i den anden tid, var der mange i Kongressen og endda i Højesteret, der så hvor forkert deportationsloven var og højlydt nægtede det, ikke? '' Min klient var under en siger jeg, tror du det er let at styre et så stort land og holde unionen sammen, når stater annullerer føderale love? Præsident Jackson fik næppe South Carolina tilbage på disse importafgifter, og så måtte Georgien finde guld og begynde at erobre Cherokee-jord.

Det var enten for at få indianerne til at bevæge sig eller komme ind i endnu en kamp med en statsregering. 'Så du indrømmer, at Mr. Jackson ofrede moralske principper for at nå nogle politiske mål?' Jeg forklarer, vis mig en leder, der ikke gjorde det. ”Når samfund ændrer sig og moral udvikler sig, kan gårsdagens helt blive morgendagens skurk eller omvendt.

skumrulle cykling

Historien kan være forbi, men vores forståelse af den bliver altid undersøgt.

Hvordan mishandlede soldaterne under Trail of Tears Cherokee svar com?

De slog dem uden grund. De sultede dem og fratog dem vand.23. jul. 2017 nov.

Hvor mange motorcykler var der i Trail of Tears?

Cyklistermindes 'Trail of Tearsstop ved Redstone Harley-Davidson. Anslået 3.000motorcyklistertog fra Bridgeport til Waterloo til minde om det 27. årlige 'Trail of Tears'.19. sep 2020

Hvordan behandles indianere i dag?

DetIndianerbefolkningen kæmper med fattigdom og arbejdsløshed selv med kasinoer. Lige siden opsvinget fra den store depressionIndianersamfundet er udeladt af økonomisk velstand. Ifølge US Census Bureau Data er 27% af alleIndfødte amerikanerelever i fattigdom.7. september 2019

Hvor længe boede Cherokee i Georgien?

DetCherokeefolk havdeboede i Georgieni det, der nu er det sydøstlige USA i tusinder af år. I 1542 gennemførte Hernando de Soto en ekspedition gennem det sydøstlige USA og kom i kontakt med mindst treCherokeelandsbyer.

Hvor mange døde i den indiske fjernelseslov?

se udvisningen af et af de mest berømte og gamle amerikanske folk. Næsten 17.000 Choctaws skiftede til det, der skulle kaldesIndiskTerritorium og derefter senere Oklahoma. Omkring 2.500–6.000dødelangs tåresporet.

Hvilke ændringer foretog Cherokee mest?

BesvareCherokeeudviklede en pensum (som et alfabet, men i stedet for bogstaver, det er sammensat af stavelser), og det gjorde det muligt for dem at blive læsefærdige. Denne pensum blev udviklet af Sequoyah i 1809.19. jul 2017 nov.

Hvordan mishandlede soldater under trail of tears Cherokee apex?

De slog dem uden grund. De sultede dem og fratog dem vand.23. jul. 2017 nov.

Hvornår er trail of Tears motorcykeltur?

Gem datoen til Trail of Tears Motorcykeltur. Og 2021 Ride bliver den 28. årlige begivenhed. Hvert år afholdes cykelturen for at fejre de amerikanske indianers lidelse og død i 1830'erne. Derudover er Trail of Tears Ride på LightningCustoms.com's Major Motorcycle Rallies List.

Hvor cykler Cherokee-indianerne på tårernes spor?

Den 1. juni vil Wildcat slutte sig til ni andre medlemmer af hendes Cherokee Nation-stamme og otte andre fra Eastern Band of Cherokee Indianere for at cykle næsten 1.000 miles fra New Echota, Georgia, til Tahlequah, Oklahoma.

Hvorfor kaldes tåresporet Husk fjernelsen?

Turen, kaldet 'Husk fjernelsen', er beregnet til ære for disse forfædre, hvoraf omkring 4.000 døde under marchen. Dette er det niende år i træk, at Cherokee Nation-medlemmer deltager i turen. (Stammen grundlagde begivenheden tilbage i 1984 og genoplivet den i 2009.) Eastern Band sluttede sig til deres vestlige kolleger i 2011.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

World Cycling League - varige løsninger

Er der en pro-cykelliga? Der er en fantastisk mulighed for at udnytte det sande underholdning og økonomiske potentiale ved mænds professionelle cykling og gøre det til en moderne sportsliga i det 21. århundrede. 2015.

Cykelsaltabletter - levedygtige løsninger

Er salt godt til cykling? Tilsætning af salt til sportsdrikke kan forbedre ydeevnen, antyder forskning. Forskere i Spanien har fundet ud af, at atleter, der supplerer deres elektrolytdrikke med ekstra salt, klarer sig bedre i udholdenhedsbegivenheder end dem, der er afhængige af drikkevarer alene til rehydrering. г.

Tips til cykeltræning - den ultimative guide

Hvor mange timer om ugen skal jeg cykle til træning? Pro-cyklister kører ofte 20-30 timer om ugen. Ryttere, der træner til ultramarathonbegivenheder, kan logge endnu mere. Fritidscyklister (kategori 3, 4, 5 og mestre) lægger normalt ca. 10 ugentimer, selvom nogle klarer sig på 5 eller 7 kvalitetstimer, hvis deres begivenheder er korte.

Cykel-verdensmesterskab - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den nuværende verdensmester i cykling? Den nuværende mandlige mester er den italienske rytter Filippo Ganna, der vandt 2020-begivenheden.

Castelli cykeltrøje - almindelige svar

Er Castelli et godt cykelmærke? Hvis der er et tøjmærke i RCUK100, der ikke behøver nogen introduktion, er det sandsynligvis Castelli. De har lavet kvalitetscykelsæt i længere tid end næsten alle i spillet, og nogle af de stykker, de har bragt ud i løbet af de sidste par år, har banet vejen for helt nye kategorier af udstyr.

Box hill cycling - omfattende reference

Hvor svært er Box Hill at cykle? Det er en god bjergbestigning 2,5 km i gennemsnit 5%. Det klatrer kun 125 meter, men efter ni opstigninger er det meget testende. Box hill er også populær blandt en bred vifte af cyklister (jeg så en fyr køre sig op på en Brompton foldup). Den konstante gradient er ikke for alvorlig, og du kan tage det i dit eget tempo.