Vigtigste > Cykling > Brugte cykler til salg - søg efter løsninger

Brugte cykler til salg - søg efter løsninger

Hvor meget skal en brugt cykel koste?

Som en generel tommelfingerregel kan du få en rigtig god, langvarigbrugt cykeli området $ 200 til $ 400. En helt nycykelmed lignende byggekvalitet og funktionerskulle gernekører dig omkring $ 500 til $ 900. Noget mindre, og du ser sandsynligvis på et stykke skrammel.2. juni 2020Når du køber en cykel, er køb af en brugt cykel en fantastisk måde at spare penge på og tilføje til dit budget. Så i denne artikel vil vi give dig en guide til, hvad du skal passe på, så du ikke får en klods og sørger for, at du får en god handel, og hvis du har venner, der lige er begyndt og ønsker at købe en cykel, så overvej at dele denne artikel med emner. Forhåbentlig er oplysningerne i den virkelig nyttige.

Den første ting at gøre er at tilkalde din indre Sherlock Holmes og kigge efter spor som en detektiv, når du køber en cykel. Stil spørgsmål, spørg hvorfor den nuværende ejer sælger det, er han en cyklist? Spørg ham, hvor han kørte på cyklen, det kunne også være virkelig nyttigt at opbygge et forhold til sælgeren. Hvis det er indlysende, at du ikke er en ivrig cyklist, men sælger en dyr cykel, bør dette rejse flere spørgsmål.

Bare husk, hvis en aftale synes for god til at være sand, er det sandsynligvis. (Meddelelsestone ringer) Wow! Du tror aldrig på det, det viser sig, at jeg arvede en helt ny Pinarello Dogma F12 fra en nigeriansk prins! Vi anbefaler kraftigt, at du aldrig køber en cykel uden først at se den personligt. Nogle gange køber folk en cykel med det formål at starte cykling, og uanset årsag gør de det ikke.Som et resultat er cyklen ikke blevet kørt meget, og de beslutter sig til sidst for at sælge den. En god måde at fortælle dette på nu er bremsen - hvis elektroderne eller fælgen ikke er slidt meget, og der ikke er meget snavs i groberne og kroge og krankerne på tykkelsen, er den sandsynligvis ikke blevet brugt meget . Og en anden god anelse er styretapen.

Hvis den er fejlfri og original, har cyklen sandsynligvis ikke set meget handling. På dette tidspunkt siger jeg, at vi i denne artikel ikke fortæller dig, hvordan du bestemmer den korrekte rammestørrelse, du har brug for, da det ville gøre den pågældende artikel for lang. Men frygt ikke, vi har en artikel, der rådgiver dig, hvordan du gør det, som vi linker i slutningen af ​​denne artikel.

Det er en god ide at justere sadelpinden, så den passer til din størrelse, men det giver dig også mulighed for i hemmelighed at kontrollere et par andre ting om alufælge, er at sadelpindene kan sidde fast. Nu finder du ud af, om de sidder fast, hvis du ikke kan indstille dem. De kan komme af, men til tider kan dette være lidt smertefuldt at vide, at dette er et stressområde.Hvis sadelpindens klemskrue strammes for meget, kan det medføre, at sadelpinden går i stykker og knækker. Hvis du justerer det og tager det ud, kan du se om det er ok. Lav dit hjemmearbejde, tjek hvad du får, og prøv at finde ud af, hvad den originale specifikation af cyklen var.

For cykler, der er fremstillet i de sidste fem år, er dette relativt let at gøre over internettet. Dette er ikke strengt nødvendigt, men det kan gøre dig meget for din cykels levetid, hvis du aktiverer Sherlock Holmes-tilstand. Det hjælper dig også med at bestemme værdien af ​​cyklen, f.eks.

B. om dele er blevet opgraderet. For eksempel, hvis den stadig har de originale dæk og er et par år gammel, er det sandsynligvis slet ikke blevet kørt meget.Dæk skiftes mest, og cykler leveres ofte med billige dæk, der er anderledes end den, den oprindeligt kom med, så kan det være, fordi den oprindelige blev samlet i en ulykke, en slags potentielt rødt flag. Så det er lidt som uoverensstemmende karosseripaneler på en bil, noget at være opmærksom på, men hvis cyklen har forskellige hjul og en sadel, er disse de mest opdaterede dele af en cykel, og det kan være bedre end dem med The cyklen, der oprindeligt blev sendt, havde kosmetisk skade på rammen, men det giver en idé om, hvor mange gange cyklen er blevet kørt. Derudover har forsigtige ejere en tendens til at lægge puder og pletter på rammen for at forhindre denne type skader.

abs øvelser på bolden

Med hensyn til selve kablerne er den generelle tommelfingerregel, at cyklister, der kører regelmæssigt, skifter dem hvert par år. Så det er værd at tjekke med sælgeren, hvornår kablerne sidst blev udskiftet eller udskiftet, så du har en idé om, hvornår du muligvis skal gøre dette i fremtiden. Når du bremser, slides bremseklodser, og det gør også bremsekanten på hjulet.

De holder nu holder normalt for evigt og holder længere med regelmæssig rengøring, men de slides over tid. Og hvad du gør, jeg vil ikke have en konkav kant, her er metallet på kanten nu, eller ellers har materialet kastet sig så langt væk, at det nu er blevet konkav. Du kan genkende det ved at se på det og også ved at føle det med fingeren.

Hvis de er konkave, skal du tage dette i betragtning, da det betyder, at du sandsynligvis bliver nødt til at købe et nyt hjulsæt og vil medføre omkostninger. Det samme gælder også skivebremser, men forskellen her er, at kun skivebremsens rotation slides, og så skal den muligvis udskiftes, når den slides, hvilket er meget billigere end at udskifte et helt hjul, du skal også se på dæk Der forventes selvfølgelig slitage, men se om slidbanen er helt slidt og se også efter store snit og huller i dækket, da dette sandsynligvis vil betyde, at de bliver nødt til at udskiftes. penge til at genforhandle cykelens listepris. Det samme gælder for styretapen.

Når det er slidt og snavset, skal du bruge det som et værktøj til at forhandle nogle penge, vi ser på drivlinjen. Drivlinjen henviser til kæderinge, kæde og kassette på cyklen. Nu slides disse komponenter over tid, og du kan forvente, at de udskiftes regelmæssigt.

En god måde at kontrollere kæden for at se, om det er OK, er at bruge en simpel kædetester. Du kan købe disse i cykelbutikker for et par pund, og det er en god investering. Kædekontrollen fortæller dig, om kæden er strakt, og den er virkelig nem at bruge, du skal bare sætte den i, og den fortæller dig det.

Opies kæde er fint. Nå, hvis drivlinjen er slidt op, kan den springe lidt over og springe kæden på kassetten, hvilket normalt er tydeligt, når du lægger en hel del drejningsmoment ud. For eksempel når du cykler ud af sadlen.

Det er dog ikke verdens ende, som jeg sagde, disse dele kan udskiftes, det er bare noget, der er medtaget i de samlede omkostninger. Et andet tegn på slid på drivlinjen er takkede eller ujævne tænder på kassetten eller kæderingen. Et andet område at tjekke ud er bundbeslagsområdet her, hvor krumtaparmene er i rammen.

Dette er især vigtigt med kulfibercykler, og du skal se efter revner eller skader. Vær ikke bange for at tage cyklen op og se under den. Kontroller også kædestagets drevside, ofte kun kosmetiske skader, men det er værd at kigge på.

Hvis kæden falder af eller falder ned, kan rammen flage af her, og kæden kan undertiden klappe mod denne kædestang y, når du kører over ujævnt terræn. Og igen kan dette føre til chips og ridser på rammen, det er normalt kun kosmetisk, men det er værd at se på, og kontroller også, at rammerne ikke er helt ødelagt. Du kan se lejerne for at se, om der er noget spil i dem.

Hvis der er leg i lejerne, betyder det, at de normalt skal udskiftes. Headsettet bærer først, så den måde, du tester dette på, skal du sætte forbremsen på, sæt den over cyklen, som jeg gør nu, og vip den frem og tilbage. Hvis der nu er leg, vil du føle, at det bevæger sig mod styrerøret, mod rammen her, og du kan normalt se det.

Heldigvis er der ikke noget spil i denne. For at se om der er noget spil i bundbeslaget, som er cykelaksen, skal du placere din hånd på krumtappen og prøve at bevæge den i den retning. Og hvis der er et spil, vil du heldigvis ikke mærke det igen i dette spil.

Og endelig, se om der er noget spil i hjullejerne, måden at gøre dette på er at gribe hjulet, både for og bag, og bare prøve at trække det fra side til side. Og hvis der er meget sidelæns bevægelse med hjulet i bevægelse sådan, så er der leg i lejren, der kan være påkrævet. Nu, hvis du bare hurtigt aktiverer Sherlock Holmes-tilstand, og at se på en person, der er kørt rundt på en cykel, er, selvom kuglelejer har leg, så har de sandsynligvis ikke været meget opmærksomme, og de ved sandsynligvis ikke, hvad de laver. Basis viden.

Du skal altid kontrollere, at hjulene er korrekte, og sandt mener vi lige. Når cyklen styrter ned eller pløjes ned i et stort hul, kan det få hjulene til at blive vinglete, og du kan kontrollere dette ved blot at dreje på hjulet og se, at glidemærket bevæger sig i forhold til bremseklodsen og se slingringen i hjulet, hvis den bevæger sig sådan her. Hvis hjulet er noget galt, er det ikke verdens ende, det er noget, der let kan findes i din lokale cykelbutik for omkring £ 10, eller hvad der altid kan være din lokale valuta, kan repareres.

Selvom det er noget, du skal tage i betragtning ved noteringsprisen, ved hjælp af cyklen og som et forhandlingsværktøj. Det samme gælder for skivebremser, når du drejer på hjulet, bør skiven rådne ikke gnides mod tykkelsen, og hvis den gør det, kan det indikere, at skiven faktisk er let bøjet og vaklende, igen er det noget, der ikke for mange penge kan være fast, men tag det i betragtning. Hvis disken er lidt skæv, vil du høre den (afgive en tikkende lyd) hver gang den passerer puden.

Hvordan kan? Siger du, om en cykel har en ulykke? Nå, jeg vil fortælle dig om tegn på utilsigtet skade. Nu kan det være indlysende, hvis en cykel styrtede ned, hvis den er i en million stykker, men jeg vil tale om de mere subtile ting. Så først, den bageste mech, dette er en klassiker, hvis du har en stor ridse på den bageste mech her, godt. et godt tegn på et sammenbrud.

Nå, cykler er lidt brød og smør, de har tendens til at lande forretningssiden ned, underligt! Men sørg for, at der er en anden på sadlen, her på kanten af ​​sadlen, hvis der er noget slid, hvilket også kan være et godt tegn på, at cyklerne er løbet tør. Og også på gearhåndtagene her og på styretapen, hvis styretapen rives i kanten, og gearstangen har ridser, antyder det, at cyklen havde indflydelse. Slid på gearhåndtag, sadel og endda bageste mechares er normalt kun kosmetiske.

Så hvis du filtrerer gennem gangene, og der ikke springes over eller hoppes, og alt fungerer korrekt, er dette sandsynligvis ikke noget at bekymre dig om, bortset fra at være lidt grim og bekymre sig mere om rammen. En klassisk ting er en toprørsbump, som nu forårsages i et sammenbrud, at styret svinger hurtigt rundt og rammer toprøret. Nu hvad du faktisk kan gøre er at dreje stængerne, så de gør det øverste tu.

Se derefter på det særlige punkt på det øverste rør og se om der er nogen skade der. I så fald kan dette give anledning til bekymring. En anden ting, der er mere almindelig med aluminiums- eller stålrammer, er, om rammen faktisk er skæv eller bøjet.

Tag et målebånd, eller hvis du ikke har et målebånd, kan du bruge streng, og hvad du vil gøre er at måle fra det bageste frafald her til det øverste rør på samme sted på hver side af cyklen, de to afstande skal være det samme, hvis de ikke er det, kan det indikere, at rammen er skæv eller snoet, og hvis det gør det, er det bedst bare at gå væk, så prøv at tage cyklen en kort tur. lige nede på gaden skulle være nok. Gå ud af sadlen og tramp på pedalerne, lyt efter knirkende lyde, især i bundbeslaget.

Det kan betyde, at bundbeslagene skal udskiftes, kontroller også bremserne, de skal føle sig positive og kunne låse hjulene. Sug også gennem gearene og se om du kan komme ind i hvert tandhjul, og der er ingen klik eller spring. Alt i alt, hvis et tilbud synes for godt til at være sandt, er det sandsynligvis.

mangel på grøntsager

Og når en cykel har mange problemer, kan der være flere problemer, end det er værd. Det brugte cykelmarked er livligt, det er et købers marked, og der er masser af gode tilbud at opdage. Så vær ikke bange for at ligne for meget som Craig David ..

Og gå væk. Men efter min erfaring med at købe brugte cykler, hvis en cykel har dette? Et par små ting, som nogle af de ting, vi talte om i artiklen, kan være god ammunition for at sænke prisen. Så prut.

Højre, jeg håber, du fandt denne artikel nyttig og informativ. Og del det med dine venner, især hvis de vil købe en cykel og ikke har meget erfaring. Jeg er sikker på, at du finder det nyttigt.

Og hvis du vil se flere artikler, kan du også klikke nedenfor og abonnere på GCN, det er gratis! Nå held og lykke i din søgning, der er masser af gode tilbud derude, alt det bedste med at finde en ny cykel, jeg går nu, farvel!

Er det det værd at købe en brugt cykel?

For det meste,cyklerhar frygtelig videresalgsværdi, hvilket betyder, at du normalt kan få en rigtig god aftale på enbrugt cykel. Med hensyn til komponenternes tilstand kan man ikke sige uden faktisk at se dem, men kvalitetskomponenter skal have en meget længere levetid end 1500 km.17. august 2013

Hvor kan jeg finde brugte cykler?

Der er et par steder på Internettet, hvor du kan findebrugte cykler: Craigslist og eBay er store, men der er også entusiastiske samfund som Pinkbikes BuySell-forum,CykelBlue Book, GearTrade og mere.13. april 2021

Hvordan kan jeg købe en brugt cykel online?

Der er mange gode muligheder forkøbe brugte cykler onlineafhængigt af hvor du bor. Craigslist, Kijiji, Gumtree, road cc, lokale cykelforum og eBay med et afstandsfilter er alle gode steder at lede eftercykel. Mange områder har cyklistgrupper på Facebook.8. juni 2021

Er Walmart-cykler gode?

Jo mere grundlæggendecykeljo bedre kvalitet vil komponenterne være. Du planlægger ikke at køre langt eller ofte - Hvis du ved, kører du kun dincykelen håndfuld gange om året i nogle få miles, aWalmart cykelfungerer fint. De kender heller ikke forskellen mellem agod cykelog en billigcykel.30. maj 2021

Hvad er der galt med Walmart-cykler?

Walmart cyklerer tunge, dårligt fremstillede og leveres med komponenter af lav kvalitet. De er ofte også dårligt samlet. I årenes løb har jeg ejet 4 eller 5 forskelligeWalmart cykler. Som barn kørte jeg billigtWalmartbjerg Mongoosecykeli årevis uden nogenproblemerbortset fra et par lejligheder og en brækket pedal.30. maj 2021

Hvad er bedre Schwinn eller Mongoose?

Cykelkvalitet og holdbarhed

Generelt begge deleMongooseogSchwinncykler bruger aluminiumsrammer,som eroverkommelig, pålidelig og ret let. Vinder:Mongoosefordi de er kendt for deres aluminiumsrammer af høj kvalitet, som, selvom de er lidt dyrere endSchwinnrammer, har tendens til at være mere holdbare.

Er Schwinn bedre end Mongoose?

Vinder:Schwinnpå grund af det store antal cykeltyper og individuelle cykelmodeller, de tilbyder. Ikke desto mindre, hvis du er på markedet for en BMXellerbycykel,Mongooseerbedrevalg.

Er cyklerne på Walmart gode?

Walmarteller store boks butikcyklerer ikke for alle. Du planlægger ikke at ride ofte - Hvis du ved, at du kun vil ride et par gange om året, aWalmart cykelfungerer fint. Du vil have en enkelt hastighedcykel- Fordi de er så enkle, enkelt hastighedWalmart cyklerer ikke et dårligt køb.

Hvorfor Walmart-cykler er dårlige?

Walmart cyklerholder ikke så længe-Walmart cyklerer slags engangsbrug. De har bare ikke lang levetidcykelbutikcykler. Faktisk får du måske kun 100-200 miles eller 15-20 timers brug ud afcykelinden det begynder at give dig problemer. Billige rammer rust eller træthed let.30. maj 2021

Er Mongoose stadig et godt cykelmærke?

Hvis det bruges korrekt, skal stormagasinets linjeMongoose cyklerkan holde meget godt. Mens disse modeller muligvis ikke tilbyderdet bedstekomponenter eller stiveste rammer, hvad enten det er på eller off-road ridning, skal det forstås, at stormagasinetMongoose cyklerer ikke lavet til præstationsorienterede forlystelser.

Hvor kan jeg købe en brugt cykel online?

Specialmarkeder for brugte cykler tilbyder et mere fokuseret og kurateret udvalg af brugte cykler. Den mest kendte spiller er Pro's Closet, men andre robuste markedspladser findes på Bike Exchange og Bicycle Bluebook og i de klassificerede sektioner på pinkbike.com, roadbikereview.com og MTBR.com.

Hvornår er cykelsalget på Recyclery?

Vores brugte cykelsalg er hver lørdag morgen kl. 10 - middag og hver onsdag aften fra kl. 18-20. Vi tilbyder en række cykelstilarter og priser. Alle cykler repareres af en genvindingsmekaniker og sælges som de er. Vi sælger også låse, hjelme, lys og andet tilbehør.

spinning træning

Hvilken type motorcykler er der til salg?

Top motorcykel mærke / modeller Honda CRF. 10.011 Honda CRF motorcykler til salg Kawasaki NINJA. 8.568 Kawasaki NINJA motorcykler til salg Harley-davidson STREET GLIDE. 6.320 Harley-davidson STREET GLIDE motorcykler til salg Harley-davidson ELECTRA GLIDE. 6.138 Harley-davidson ELECTRA GLIDE motorcykler til salg Yamaha YZ.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.