Vigtigste > Cykling > Walmart cykelanmeldelser - handlingsorienterede løsninger

Walmart cykelanmeldelser - handlingsorienterede løsninger

Er cykler fra Walmart gode?

Jo mere grundlæggendecykel, detbedrekvalitet, komponenterne vil være. Du planlægger ikke at køre langt eller ofte - Hvis du ved, kører du kun dincykelen håndfuld gange om året i nogle få miles, aWalmart cykelfungerer fint. De kender heller ikke forskellen mellem agod cykelog en billigcykel.30. maj 2021(langsom rytmisk musik) - Schwinn Axum er sandsynligvis en af ​​de mere interessante cykler, jeg lavede en artikel om. Det er sandsynligvis en af ​​de bedste cykler, du kan få fra Walmart lige nu, og for lige under $ 400 skaber det en meget interessant indgangsniveau. Jeg modtog faktisk denne cykel i slutningen af ​​februar, men desværre viste Colorado-vejret sig vanskeligt.

Da jeg ikke kunne køre på cyklen, besluttede jeg at tage den fra hinanden og se hvor meget $ 398 du får. Okay, så lad os starte med forhjulet bare for at få det af vejen. Den bruger en standard hurtigudløsningsaksel og har en 180 millimeter rotor, lad os tage skifteren af.

Nå, dette er en slags intern bagskifter, som de kom på. Det bruger denne meget interessante dobbelte samling. Det skal tilføje spænding til kæden som en koblingsskifter ville gøre, men når man ser tilbage, kan man se, hvor godt det fungerede.Lad os nu tage håndsvingene af. Og vi ser, at de holdes på en standard firkantet bundbeslag. De kan fjernes ret let med en krumtaptrækker.

Når krumtaparmen er fjernet, kan vi se, at kædehjulet faktisk skubbes på krumtaparmen, hvilket ikke er ideelt, for hvis kædehjulet er slidt, skal du få et helt nyt kranksæt. Bundbeslaget kan fjernes med standardværktøj og kaldes en kop-og-kegle-stil. Du har denne solide aksel, der følger med disse kuglelejer. (Metalklink) Denne type bundbeslag har eksisteret i et stykke tid, og selvom det sandsynligvis ikke er den stærkeste, er det mere end nok for begyndere at ramme stier nu. Hvis du nogensinde har brug for at bytte, skal du sørge for at forstå, hvilke standarder du har.

Så jeg har linket to artikler nedenfor for at hjælpe dig med at forstå de forskellige typer krumtap og bundbeslag. Desværre er der mange. (Kabelc Snap) For at bremse cyklen har du en kabeldrevet mekanisk skivebremse. En lille ting ved disse skivebremser er, at du lejlighedsvis skal justere sideskruen for at skubbe den anden bremseklods ind, så alt slides jævnt.Hvorfor tager vi ikke en pause? fra al denne spænding og se, hvordan det bliver varmt udenfor? (Rustende sne) (jazzet musik) Bremserne føles lidt stive ud af kassen, men de vil sandsynligvis blive slidte, og du kan også tilføje lidt hvidt fedt, hvis du vil udjævne det. Gearskiftet er for det meste lavet af plastik, men (bremseklik) føles godt. Det låser godt ind og har tilfredsstillende klik.

Rart at se, at en handyman nemt kan udskifte et slidt eller ødelagt skiftkabel. Mens headsettet var ret simpelt, havde det faktisk ret god konstruktion. (Klink af metal) Den største bekymring for mig var, at der ikke var noget fedt her.

Det var stort set bare en lille smule til forsendelse, og det var det. På en cykel til under $ 400 er gaffelen ikke overraskende tung og leveres med temmelig enkle kontroller, en lockout-switch og en forspændingsjustering. Lad os nu tale om den stand, som Walmart tilsyneladende kræver, at alle cykler, der sælges gennem dem, har en stand, der cykler. (Klink af metal) Så lad os endelig se på denne ramme - Whoa! (griner) Gud, det er sådan, jeg siger fem pund.Det føles ikke billigt, det føles som en god ramme. Denne cykel kunne have potentiale. Lad os se, hvor meget det vejer. 2.200 gram, 4,85 pund, fordi jeg ikke kan regne, men ja, omkring fem pund! Jeg vil ikke lyve, jeg tror, ​​det meste af vægten kommer fra denne gaffel.

mips cykelhjelm

Hun er tung! Hvad? Wow! 2.800 kg! 2.815,6. 21 kg. - Jeg tager en pause her, for da jeg redigerer dette, indså jeg, at det var en overreaktion at bedømme gaffelen ud fra dens vægt alene.

Lad mig forklare Når du køber en $ 400-cykel, skal du gå på kompromis for at spare penge, og et af de første steder, de vil gå på kompromis med, er på gaflen, og det fungerede derfor ikke som jeg, men det var ikke ikke fordi det var tungt, det var på grund af dets konstruktion. Eksempel: GT Avalanche's gaffel var også meget billig, men det klarede sig meget bedre end Axum på samme spor. Interessant er det imidlertid, at når du lægger pres på det, er det faktisk en smule tungere end gaffelen, der kom på Axum.

Den store forskel er kun de indbyggede komponenter. Jeg fandt faktisk to artikler af disse gafler adskilt, så her er en artikel af Axum-gaffelen adskilt, og du kan se alle komponenterne Lad os nu se på gaflen, der fulgte med GT, og måske er det lidt svært at bemærke, men det store plus er, at denne gaffel har to store fjedre, og det vil virkelig hjælpe dig, når stien bliver hård. En anden vigtig forskel er gaffelstørrelsen eller tykkelsen på gaffelen.

Axum-gaffelstængerne har en diameter på 28 millimeter, mens GT-gaffelstængerne har en størrelse på 30 millimeter. Det lyder ikke meget, men det kan gøre en forskel, at gaffelen føles stivere og peger i den retning, den skal gå. Lad os huske, dette er en $ 400-cykel, og det er til nogen, der ønsker at komme i gang med mountainbiking for første gang.

De vil ikke være på Double Black Diamond-stier, og i dette register er det mere end nok til at få arbejdet gjort. Og ja, jeg ved, du kan tage noget af trykket fra cyklen ved at få dig en bedre gaffel, men det er en hel samtale om pris versus ydeevne versus vægttale for en anden dag. Kassetten er en 8-trins kassette med 11 til 40 tænder og tilbyder en anstændig rækkevidde til prisen.

Dækkene er 29 x 2,6, hvilket giver masser af trækkraft og hjælper også med at udjævne kørslen, jeg ved, at det største spørgsmål folk vil stille om hjulene er, kan du konvertere dem til slangeløse? Og det er kompliceret. Vi kommer tilbage til det senere.

Den bageste nav på denne cykel er quick release 141 eller Boost 141 er forskellig fra Boost 148, du ser på mange moderne cykler. Disse bruger meget tykkere aksler eller gennem aksler. Mens du kan tage nogle, ikke alle, men en god mængde Boost 148-nav og opgradere til Boost 141, betyder det, at du kan opgradere din cykels hjul uden at være en smidning.

Du kan enten sætte dem på en ny cykel, hvis du beslutter dig for at opgradere, eller bare sælge dem, hvis du får noget andet, der kommer med bedre hjul. - Okay! Det er det. Det er hele cyklen.

Jeg synes, jeg skulle samle det igen nu. (Mid-tempo jazzy musik) - Nå, du husker at sige, at du teknisk kan konvertere dette til slangeløst, men jeg vil ikke anbefale det. Det skyldes, at disse fælge overhovedet ikke var designet til slangeløse.

Se, du kan smide noget tape (tape squeak) derinde, og ja det bliver lufttæt, men så passer det ikke så godt, afhængigt af dækket. Det er fordi denne højderyg er for langt nede i denne kant, og perlen ikke har noget at sidde imod. (Luftpumper) Du kan bruge forskellige dæk med bedre effekt, men du har stadig problemer med at sætte det på.

Okay, tid til at få de store kanoner ud. (Flaske bankende) - Jeg var ikke sikker på, at dækkene rent faktisk ville sidde fast på fælgen, så jeg tog nogle ekstra sikkerhedsforanstaltninger. (Klikvisir) (kompressor hvæser) (hjulskaller ng) (luftfløjte) Nu hvor jeg ved, at dækket faktisk klæber til fælgen, tilføjer jeg noget fugemasse, og det rigtige beløb er, når halvdelen af ​​kommentarerne siger, at du tilføjede for meget, og den anden halvdel siger, at du gjorde det. ikke tilføje nok.

Det er det perfekte beløb. (Kompressor hvæser) Her er den største ting ved denne opsætning: Jeg skal være meget forsigtig med ikke at lade dækket miste for meget pres, ellers mister jeg forseglingen. Det er derfor, det er så sketchy.

Når du er på sporet, og du får et fladt dæk, gæt hvad, du går tilbage til bilen selv. Selv med en CO2-beholder kan du have problemer med at få perlen tilbage i kanten. Lad os tale lidt mere om den ramme, og et af de største problemer langt er størrelsen og det faktum, at der kun er en.

Jeg nævnte dette for Schwinn, og de sagde, at der er potentiale for en kvindemodel til at argumentere mod en kvindespecifik model, fordi mange kvindelige mountainbikere, jeg kender, kører på hver ramme, der passer dem, hvad enten det er annonceret til mænd eller kvinder. Hvis det passer, passer det. For det andet er der mange mennesker derude, der vil køre på denne cykel.

parkerer cykel

Teenagere eller kortere mænd. Plus, ikke alle kvinder kan lide farven lyserød, så jeg vil bare sige at gøre den lille, medium og derefter give den en lysere farve som rød, grøn, blå eller endda lilla ville være gode valg. Lad os endelig tale om rammens kvalitet.

Nu leveres disse cykler med livstidsgaranti på dem, men der er en undtagelse fra enhver regel. For eksempel, hvis du lægger en 116 millimeter gaffel på den, held og lykke. Du vil sandsynligvis ikke dække det.

Når det er sagt, vil tiden vise, hvor godt disse cykler holder op i naturen. Apropos vildt, hvis du kender min ven Josh fra Daily MTB Rider, ved du, at han kan lide at gå vild på sine cykler, så kvaliteten virker ret god til prisen, og det gjorde det endnu mere overraskende, at det ikke blev lavet i taiwan, det er faktisk lavet i Kina, som jeg ved, at mange mennesker vil blive skuffede, jeg forstår hvorfor. Så i sidste ende er der bestemt nogle op- og nedture med denne cykel.

Men jeg er generelt imponeret sidste år sammenlignet med hvad det er nu, det er en stor forandring og giver mig en masse optimisme om, hvad de kan bringe ud næste år til prisen for deres mellemklassecykler. På den måde er cykling mere overkommelig for alle, hvilket i dagens økonomi kan være en god ting. Men jeg er interesseret i, hvad du har at sige om denne cykel, så lad dine tanker være i kommentarfeltet nedenfor, og hvis du synes, denne artikel var interessant eller behagelig, bedes du give den tommelfingre og dele med nogle venner, men indtil næste gang håber jeg du forbliver i sikkerhed, og når vi endelig kan komme derude og finde dit næste eventyr.

Er Walmart-cykler uønsket?

Walmartbørncykler(og altWalmart cyklerfor den sags skyld) erskrammel. De er tunge, dårligt designet og falder hurtigt fra hinanden. Køb ikke en cykel fra en stor kassebutik. Køb fra en velrenommeret lokal cykelbutik,cykelnonprofit eller direkte fra en af ​​de bedre børnecykelfabrikanter).31. december 2018

Hvor længe varer Walmart-cykler?

Kort sagt, aWalmart-cyklen holderca. 200 km, afhængigt af terræn, styrker, rytterens vægt og vedligeholdelsesfrekvens. Mens 200 km kan virke som enlangvej på encykel, der oversættes til 10-15 timer.

Hvilket firma fremstiller Walmart-cykler?

Viathon er en ny direkte til forbrugercykelmærkeejet afWalmartder blev lanceret denne uge med en linje af kulstofcyklerder sælger mellem $ 2.300 og $ 6.000. Detmærkestarter med tre modeller: R1-vejencykel, G1-gruscykelog M1 hardtail bjergetcykel.12. apr. 2019

Hvilke dage genopfylder Walmart?

Generelt er degenopfyldningelektronik 3 til 4 gange hver uge, mengenopfyldningafhænger også af det uventede høje salg af visse elektroniske varer og afstanden tilWalmartgem fra distributionscenter.

Er Mongoose eller Schwinn bedre?

Så hvis du er på udkig efter en mountainbike, finder du masser af muligheder med beggeMongoose eller Schwinn. Vinder:Schwinnpå grund af det store antal cykeltyper og individuelle cykelmodeller, de tilbyder. Ikke desto mindre, hvis du er på udkig efter en BMX eller urban cykel,Mongooseerbedrevalg.

Er billige cykler værd?

Ja. Billigerecyklerkan normalt ikke vare så længe. Jeg har dog set mange mennesker, der har haft de samme $ 99cykeli deres garage i 10, 20 år. Dette er til dels et resultat af godt tidsbestemt vedligeholdelse, og de har ikke kørt det så meget.13. februar 2019

Hvilken ugedag genopfylder dagligvarebutikker?

Mens de flestekøbmandsforretninger genopfylderi starten afuge, hvilket gør onsdag til en stordagat gåkøbmandshopping, kan dette variere, og siden at finde ud af det bedstedagfor dig er så let, så spørg bare næste gang du er ibutik!

Hvorfor er Walmart hylder så tomme?

Walmarthar haft udsolgt ogtomme hylderi nogle butikker i de seneste måneder. Administrerende direktør Doug McMillon tilskrev det store efterspørgsler og udfordringer i forsyningskæden under pandemien. Han tilskrev tendensen usædvanlig efterspørgsel og forsyningskæden crunches skabt af Covid-19 og sagde, at situationen forbedres.13. april 2021

Er Schwinn eller Huffy cykler bedre?

BeggeHuffyogSchwinnhar deres fordele. Samlet set,Huffyer meget mere overkommelig endSchwinn, hvilket gør brandet til etbedrevalg til den afslappede biker. Imidlertid,Schwinner højere i kvalitet, hvilket gør det tilbedrevalg til en professionel eller ivrig cyklist.15. marts 2021

Er Mongoose et godt mærke af cykler?

Hvis det anvendes inden for dets design og grænser,Mongoosetilbyder megetgode cykler. En køber skal simpelthen være opmærksom på disse grænser og til deres egne formål vælge det rigtigeMongoose cykelhvad enten det er til pendling eller energisk cykling.

Kan du bruge en Walmart-cykel i årevis?

En $ 100 Walmart-cykel, som du ender med at skubbe dig ind i skraldespanden inden for et par måneders brug, uanset om den bliver ved med at bryde på dig, træg præstation osv. Eller en god startcykel lige fra starten, fra din lokale cykelbutik / craigslist, som du kan bruge i årevis. Billigt er ikke sparsomt.

Hvilken er den bedste cykel at købe på Walmart?

Fra hvad jeg har set, tilbyder Schwinn Walmart-cykler af bedste kvalitet. Købsprocessen er let - At købe en Walmart-cykel er let. Du kan gå i butikken og købe en cykel i din fritid. Du behøver ikke beskæftige dig med en påtrængende sælger, der prøver at presse dig eller sælge dig til en dyrere cykel.

Hvorfor er Walmart racercykler virkelig så dårlige?

Problemet er dobbelt: Wal-Mart (og andre 'store kassebutikker') modtager deres cykler fra fabrikken på samme måde, som de faktiske cykelbutikker modtager deres cykler; delvist samlet, så den kan passe ind i en regelmæssigt formet kasse med minimal overskydende emballage. For at disse cykler skal kunne sælges, skal de samles.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.