Vigtigste > Cykling > Walmart-cykler samlet - omfattende reference

Walmart-cykler samlet - omfattende reference

Kommer cykler på Walmart samlet?

De er undertiden sjusketsamlet.

Allecykler, hvad enten det er bestemt tilWalmarteller en uafhængigcykelforhandler, sendes delvist til forhandlerensamlet: Også selvomcyklerfra almindelige cykelmærker er nogle gange ikke korrekt bygget på fabrikken og skal kontrolleres grundigt undermontage.
28. oktober 2015(langsom rytmisk musik) - Schwinn Axum er sandsynligvis en af ​​de mere interessante cykler, jeg lavede en artikel om. Det er sandsynligvis en af ​​de bedste cykler, du kan få fra Walmart lige nu, og for lige under $ 400 skaber det en meget interessant indgangsniveau. Jeg modtog faktisk denne cykel i slutningen af ​​februar, men desværre viste Colorado-vejret sig vanskeligt.

Da jeg ikke kunne køre på cyklen, besluttede jeg at tage den fra hinanden og se hvor meget $ 398 du får. Okay, så lad os starte med forhjulet bare for at få det af vejen. Den bruger en standard hurtigudløsningsaksel og har en 180 millimeter rotor, lad os tage skifteren af.

Nå, dette er en slags intern bagskifter, som de kom på. Det bruger denne meget interessante dobbelte samling. Det skal tilføje spænding til kæden som en koblingsskifter ville gøre, men når man ser tilbage, kan man se, hvor godt det fungerede.Lad os nu tage håndsvingene af. Og vi ser, at de holdes på en standard firkantet bundbeslag. De kan fjernes ret let med en krumtaptrækker.

Når krumtaparmen tages af, kan vi se, at kædehjulet faktisk skubbes på krumtaparmen, hvilket ikke er ideelt, for hvis kædehjulet er slidt, skal du få et helt nyt kranksæt. Bundbeslaget kan fjernes med standardværktøj og kaldes en kop-og-kegle-stil. Du har denne solide aksel, der følger med disse kuglelejer. (Klinkmetal) Denne type bundbeslag har eksisteret i et stykke tid, og selvom det sandsynligvis ikke er den stærkeste, er det mere end nok for begyndere at ramme stier nu. Hvis du nogensinde har brug for at bytte, skal du sørge for at forstå, hvilke standarder du har.

Så jeg har linket to artikler nedenfor for at hjælpe dig med at forstå de forskellige typer krumtap og bundbeslag. Desværre er der mange. (Kabelc Snap) For at bremse cyklen har du en kabeldrevet mekanisk skivebremse. En lille ting ved disse skivebremser er, at du skal justere sideskruen nu og da for at skubbe den anden bremseklods ind, så alt bærer jævnt.Hvorfor tager vi ikke en pause? fra al denne spænding og se, hvordan det bliver varmt udenfor? (Rusende sne) (jazzy musik) Bremserne føles lidt stive ud af kassen, men de vil sandsynligvis slides, og du kan også tilføje lidt hvidt fedt, hvis du vil udjævne det. Gearstangen er for det meste lavet af plastik (klik på bremsen) men føles godt. Det låser godt ind og har tilfredsstillende klik.

Rart at se, at en handyman nemt kan udskifte et slidt eller ødelagt skiftkabel. Mens headsettet var ret simpelt, havde det faktisk ret god konstruktion. (Klink af metal) Den største bekymring for mig var, at der ikke var noget fedt her.

Det var stort set bare en lille smule til forsendelse, og det var det. På en cykel til under $ 400 er gaffelen ikke overraskende tung og leveres med temmelig enkle kontroller, en lockout-switch og en forspændingsjustering. Lad os nu tale om den stand, som Walmart tilsyneladende kræver, at alle cykler, der sælges gennem dem, har en stand, der cykler. (Klink af metal) Så lad os endelig se på denne ramme - Whoa! (griner) Gud, det er sådan, jeg siger fem pund.Det føles ikke billigt, det føles som en god ramme. Denne cykel kunne have potentiale. Lad os se, hvor meget det vejer. 2.200 gram, 4,85 pund, fordi jeg ikke kan regne, men ja, omkring fem pund! Jeg vil ikke lyve, jeg tror, ​​det meste af vægten kommer fra denne gaffel.

Hun er tung! Hvad? Wow! 2.800 kg! 2.815,6. 21 kg. - Jeg vil tage en pause her, for da jeg redigerer dette, indså jeg, at det var en overreaktion at bedømme gaffelen ud fra dens vægt alene.

Lad mig forklare Når du køber en $ 400-cykel, skal du gå på kompromis for at spare penge, og et af de første steder, de vil gå på kompromis med, er på gaflen, og det fungerede derfor ikke som jeg, men det var ikke ikke fordi det var tungt, det var på grund af dets konstruktion. Eksempel: GT Avalanche's gaffel var også meget billig, men det klarede sig meget bedre end Axum på samme spor. Interessant er det imidlertid, at når du lægger en belastning på det, er det faktisk en smule tungere end gaffelen, der kom på Axum.

Den store forskel er kun de indbyggede komponenter. Jeg fandt faktisk to artikler af disse gafler adskilt, så her er en artikel af Axum-gaffelen adskilt, og du kan se alle komponenterne Lad os nu se på gaflen, der fulgte med GT, og måske er det lidt svært at bemærk, men det store plus er, at denne gaffel har to store fjedre, og det vil virkelig hjælpe dig, når stien bliver ru. En anden vigtig forskel er gaffelstørrelsen eller tykkelsen på gaffelen.

Axum-gaffelstængerne har en diameter på 28 millimeter, mens GT-gaffelstængerne er 30 millimeter. Det lyder ikke meget, men det kan gøre en forskel, at gaffelen føles stivere og peger i den retning, du vil have den til at gå. Lad os huske, dette er en $ 400-cykel, og det er til nogen, der ønsker at komme i gang med mountainbiking for første gang.

De vil ikke være på Double Black Diamond-stier, og i dette register er det mere end nok til at få arbejdet gjort. Og ja, jeg ved, du kan tage noget af trykket fra cyklen ved at få dig en bedre gaffel, men det er en hel pris versus ydeevne versus vægt samtale for en anden dag. Kassetten er en 8-trins kassette med 11 til 40 tænder og tilbyder en anstændig rækkevidde til prisen.

Dækkene er 29 x 2,6, hvilket giver masser af trækkraft og hjælper også med at udjævne kørslen, jeg ved, at det største spørgsmål folk vil stille om hjulene er, kan du konvertere dem til slangeløse? Og det er kompliceret. Vi kommer tilbage til det senere.

Den bageste nav på denne cykel er quick release 141 eller Boost 141 er forskellig fra Boost 148, du ser på mange moderne cykler. Disse bruger meget tykkere aksler eller gennem aksler. Mens du kan tage nogle, ikke alle, men en god mængde Boost 148-nav og opgradere til Boost 141, betyder det, at du kan opgradere din cykels hjul uden at være en smidning.

Du kan enten sætte dem på en ny cykel, hvis du beslutter dig for at opgradere, eller bare sælge dem, hvis du får noget andet, der kommer med bedre hjul. - Okay! Det er det. Det er hele cyklen.

Jeg synes, jeg skulle samle det igen nu. (Mid-tempo jazzy musik) - Nå, du husker at sige, at du teknisk kan konvertere dette til slangeløst, men jeg vil ikke anbefale det. Det skyldes, at disse fælge overhovedet ikke var designet til slangeløse.

Se, du kan smide noget bånd (bip squeak) derinde, og ja det bliver lufttæt, men så passer det ikke så godt, afhængigt af dækket. Det er fordi denne højderyg er for langt nede i denne kant, og perlen ikke har noget at sidde imod. (Luftpumper) Du kan bruge forskellige dæk med bedre effekt, men du har stadig problemer med at sætte det på.

Okay, tid til at få de store kanoner ud. (Flaske bankende) - Jeg var ikke sikker på, at dækkene rent faktisk ville sidde fast på fælgen, så jeg tog nogle ekstra sikkerhedsforanstaltninger. (Klikvisir) (kompressor hvæser) (hjulskaller ng) (luftfløjte) Nu hvor jeg ved, at dækket faktisk klæber til fælgen, tilføjer jeg noget fugemasse, og det rigtige beløb er, når halvdelen af ​​kommentarerne siger, at du tilføjede for meget, og den anden halvdel siger, at du gjorde det. tilføjer ikke nok.

Det er det perfekte beløb. (Kompressor hvæser) Her er den største ting ved denne opsætning: Jeg skal være meget forsigtig med ikke at lade dækket miste for meget pres, ellers mister jeg forseglingen. Det er derfor, det er så sketchy.

Når du er på sporet, og du får et fladt dæk, gæt hvad, du går tilbage til bilen selv. Selv med en CO2-beholder kan du have problemer med at få perlen tilbage i kanten. Lad os tale lidt mere om den ramme, og et af de største problemer langt er størrelsen og det faktum, at der kun er en.

Jeg nævnte dette for Schwinn, og de sagde, at der er potentiale for en kvindemodel til at argumentere mod en kvindespecifik model, fordi mange kvindelige mountainbikere, jeg kender, kører på hver ramme, der passer dem, hvad enten det er annonceret til mænd eller kvinder. Hvis det passer, passer det. For det andet er der mange mennesker derude, der vil køre på denne cykel.

Teenagere eller kortere mænd. Plus, ikke alle kvinder kan lide farven lyserød, så jeg vil bare sige at gøre den lille, medium og derefter give den en lysere farve, som rød, grøn, blå eller endda lilla ville være gode valg. Lad os endelig tale om rammens kvalitet.

Nu leveres disse cykler med livstidsgaranti på dem, men der er en undtagelse fra enhver regel. For eksempel, hvis du lægger en 116 millimeter gaffel på den, held og lykke. Du vil sandsynligvis ikke dække det.

intermitterende fastecyklus

Når det er sagt, vil tiden vise, hvor godt disse cykler holder op i naturen. Apropos vildt, hvis du kender min ven Josh fra Daily MTB Rider, ved du, at han kan lide at gå vild på sine cykler, så kvaliteten virker ret god til prisen, og det gjorde det endnu mere overraskende, at det ikke blev lavet i taiwan, det er faktisk lavet i Kina, som jeg ved, at mange mennesker vil blive skuffede, jeg forstår hvorfor. Så i sidste ende er der bestemt nogle op- og nedture med denne cykel.

Men jeg er generelt imponeret sidste år sammenlignet med hvad det er nu, det er en stor forandring og giver mig en masse optimisme om, hvad de kan bringe ud næste år til prisen for deres mellemklassecykler. På den måde er cykling mere overkommelig for alle, hvilket i dagens økonomi kan være en god ting. Men jeg er interesseret i, hvad du har at sige om denne cykel, så lad dine tanker være i kommentarfeltet nedenfor, og hvis du synes, denne artikel var interessant eller behagelig, bedes du give den tommelfingre og dele med nogle venner, men indtil næste gang håber jeg, at du forbliver i sikkerhed, og når vi endelig kan komme derude og finde dit næste eventyr.

Tilbyder Walmart gratis cykelmontering?

Walmartannoncerer i butikkenmonteringsfrifor de køberecyklerhvor som helstcyklersælges. Kort sagt, aWalmart cykelvarer cirka 200 km afhængigt af terræn, styrker, rytterens vægt og vedligeholdelsesfrekvens.

Hej alle sammen, og velkommen tilbage til endnu et tirsdagstip, hvor jeg vil tale om, hvorfor Walmart BMX-cykler ikke er rigtige BMX-cykler i denne artikel for at overbevise dine forældre eller en anden om at købe dig en rigtig BMX-cykel, men de køber det ikke og de har brug for grunde fra nogen med en vis troværdighed, og de har brug for en som mig til at fortælle dem at skaffe dig en rigtig BMX-cykel, hvis du virkelig er i BMX på dette tidspunkt, skal du stoppe artiklen og enten bringe den til dem eller tage dem der og lade dem ser. For resten, lad os komme til spørgsmålet om, hvorfor BMX-cykler fra Walmart ikke er rigtige BMX-cykler. Du udsættes ikke for næsten de samme kvalitetsstandarder, hver eneste del på denne BMX-cykel er designet til misbrug.

Det er lavet til at tage fald Det er lavet til at køre som en ægte BMX-cykel Walmart-cykler er lavet til at blive kørt i cirkler i indkørslen Ti-årige børn, der aldrig hopper og ikke skal sige, det er en Walmart BMX-cykel, der ikke kan tage Misbrug Det betyder, at du ikke vil have det til at forsøge at klare det misbrug, som ægte BMX-ridning lægger på det, og det bringer os direkte til det næste punkt, som jeg er ved at have lyst til at tale, og det er materialer Materialerne i en BMX cykel fra Walmart er på ingen måde sammenlignelig med materialerne i en ægte BMX cykel Rio BMX cykler er lavet af 4130 Chromoly og delvist af høj kvalitet aluminium, men når det kommer til hjul fra Walmart og BMX går cykler fra Walmartsie er lavet af høj styrke stål til alle hovedkomponenterne på cyklen og aluminium til alt andet, og de er helt ærlige, de er bare skrot og ærligt, Du vil aldrig køre en fuld højstyrkestålramme til enhver form for ægte BMX-ridning til en meget lang tid, i det mindste er der en chance for, at efter en meget kort tid eller hårdt smækker eller falder cyklen svigter eller viser tegn på fiasko den tredje ting, som jeg ville tale om, og dette er den største ting, jeg ville tale om, og det er sikkerhed. Som jeg sagde, er disse cykler ikke beregnet til at hoppe. De er ikke beregnet til at blive slibet, de er beregnet til at blive redet i cirkler af små børn uden hensigt om nogensinde at gøre noget rigtige BMX-cykler igennem, så igen er dit barn ikke sikker på rigtige BMX-tricks på en cykel fra Walmart, som de kan slippe af med en lille smule, men du vil ikke sætte dem i fare ved at grine af dig selv og købe en cykel fra Walmart, især når du overvejer, at dette er noget, du endnu ikke overvejer, at du kan gå til Craigslist eller Facebook og sandsynligvis inden for 50 miles fra dig kan du finde en ægte BMX-cykel til en rimelig pris. Det kunne være en komplet cykel, som nogen købte og endte med ikke at bruge den, kunne være en komplet cykel. Dette er skik med alle mulige forskellige dele af høj kvalitet Ligesom dette og dig dette vil du sandsynligvis kunne gøre lidt mere at betale, når du investerede i en Walmart-cykel efter skat og alle disse ting til noget virkelig legitimt og bygget til at håndtere dit barn? Dette er den del af artiklen, hvor jeg beder de voksne, jeg fortalte, hvem der bragte denne artikel til dig, at bringe dig artiklen, og dette er den del, hvor du kan vende den om og sikre, at de har forpligtet sig til BMXFor at cykle i det mindste nogle tid før du går ud og bruger store penge på en cykel.

Så ja, nogle gange kan det være okay at slippe af sted med en Walmart-cykel i en uge. Jeg ville ikke tage det mere end en måned, hvor jeg virkelig forsøgte at køre BMX på skateparken, fordi det kommer til at skade dem, jeg lover, hvis de fortsætter med at køre på en Walmart-cykel, køre på en skatepark eller endda Du husker at have kørt vejen. De vil skade dig selv eller cyklen på et eller andet tidspunkt.

Du skal skaffe dem noget, der kan modstå det misbrug, de udsættes for, og dette kommer også med alderen, når dit barn er lidt ældre 14 15, og det forsøger at køre BMX. De bliver selvfølgelig større. Og det betyder, at en Walmart-cykel håndterer endnu færre af dem.

Så du bør overveje at gå til din lokale cykelbutik nej, du vil måske ikke overveje det faktum, at du absolut skal gå til din lokale cykelbutik og spørge dem hvad? De har at tilbyde, og hvilke prisklasser, og de vil være i stand til at hjælpe dig. Jeg har også nogle andre artikler på min YouTube-kanal, som du kan se som en BMX-køberguide. Der er masser af andre artikler online, som du også kan se, og jeg kan bogstaveligt talt ikke understrege nok, hvor vigtigt en nærliggende cykelbutik kan være for dit barn, hvis de holder sig til BMX-ridning.

Det er et sted at gå, og der er en anden person, der kan være omkring for at passe på dem, når du ikke er i nærheden, og de, når de er på deres cykel, og det er et sted at få hjælp, og det er bare en positiv indflydelse på børn, der ride i de fleste tilfælde. Hvis jeg ikke engang synes, du bør overveje Walmart og købe en cykel, vil jeg absolut gerne have, som du sagde, gå til din lokale cykelbutik og tale med dem først, fordi chancerne er, at de kan hjælpe dig, og hvis de kan 't, og de handler ikke i BMX, find en anden og besøg dem, fordi der sandsynligvis er en nærliggende butik, der giver dig, der er i BMX og bare vil hjælpe børn. Vær sikker og få succes ved at cykle på den måde, som jeg vil have dig til.

Et andet aspekt ved at købe fra en lokal cykelbutik er, at hver gang du køber en cykel hos dem, kommer det også med deres støtte til den cykel, når du køber en cykel fra Walmart, og jeg er bare nødt til at medbringe den for at betale for arbejde på cyklen . De vil sandsynligvis ikke vise dig, hvordan du gør tingene med det, men hvis du køber en cykel til dit barn i denne cykelbutik, vil de sandsynligvis gerne hjælpe dem og vise dem ting på cyklen uden at skulle medbringe den til vedligeholdelse, når de bare har et hurtigt spørgsmål, og de kan anbefale ting til fremtidige opgraderinger og lignende, mens de handler på Walmart eller på internettet? noget at overveje, når du køber en BMX-cykel, og når den virkelig tæller, når du ser det barn køre BMX om seks måneder til et år. Du vil ikke rode med en Walmart-cykel, for hvis du gør det, køber du en anden cykel, hvis de ødelægger den cykel, du købte på Walmart, og så bruger du så mange flere penge, så hvorfor ikke bruge en Walmart-cykel? Penge på en legitim BMX-cykel for at komme i gang uden at bekymre dig om dine børns sikkerhed for en og to Dine penge spildes kun på en cykel, der falder sammen, og når du er i en position, hvor du absolut skal have købt en cykel fra Walmart, fordi du ikke har råd til andet.

Jeg har venner, der fremstiller disse cykler hos Walmart, og deres råd i denne artikel er: bogstaveligt talt kontrollere alt på cyklen, tag det til en cykelbutik. Når de skal se på det og bare sørge for, at alt er ordentligt og ordentligt sat sammen, fordi du ikke vil have Jimmy, der er uden for at ryge cigaretter, mens han skubber vognen tilbage til Walmart, der bygger din BMX-cykel, gør det forkert eller ikke sat sammen ordentligt og dit barn går videre og går til skateparken og prøver at hoppe lidt, og barerne kommer tilbage eller går fremad og lad dem falde på en andens regning og fejl. Når det er sagt, håber jeg, du så denne artikel og lyttede til og forstod alt, hvad jeg havde at sige, fordi det hele er sandt, og jeg vil virkelig bare hjælpe den, du er, det kan være at se denne artikel og tænke på at købe en BMX-cykel til dit barn eller hvem det end er.

Tag en informeret beslutning og køb, når du køber noget. Jeg har set masser af artikler online fra YouTube BMX-folk, der prøver at køre på en Walmart-cykel, ligesom de kører på deres egne cykler, og de bare fuldstændig og ødelægger dem, og det er en af ​​de ting, som jeg virkelig kommer ind i, ikke har set nogen virkelig snakkede om. Hvorfor sker dette? og hvorfor der er forskel på denne Walmart-cykel og en rigtig BMX-cykel som denne Og jeg ved, at en person, der ikke er i BMX-verdenen, muligvis ikke kan fortælle forskellen mellem de to bare ved at se på dem, men hvis du sætter to af dem ved siden af ​​det? hinanden kan du absolut se forskellene, og jeg lover dig, at der er større forskelle, endda mere end dem, jeg lige har talt om, og de virksomheder, der fremstiller de cykler, du ser på Walmartare, prøver på disse for at imitere cykler så tæt som muligt, så meget som de kan, er det forståeligt, at nogen kan forveksle dem med hinanden, før de har noget reelt kendskab til emnet.

Når det er sagt, har alle spørgsmål, lad dem være i kommentarerne nedenfor, eller rul gennem kommentarerne, og sørg for, at dit spørgsmål ikke er blevet stillet, fordi jeg ved, at der vil være mange af dem i kommentarerne, og jeg vil gerne, som du kan hjælpe så mange mennesker som muligt med det, og jeg ønsker, at så mange børn som muligt cykler. Jeg vil ikke have, at et barn holder op med at køre, fordi de havde en Walmart-cykel eller kører på deres gamle Walmart-cykel i skateparken Forsøger at hoppe og falde noget og aldrig vil ride igen Vil ikke se, at jeg vil BMX så mange mennesker som muligt ser. Så jeg afslutter artiklen her, så hvis du har lært noget eller foretaget en bedre beslutning, har du haft det, skal du abonnere på at købe en BMX-cykel til nogen i dit liv på grund af denne artikel, så lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor Dig er dernede, fordi jeg har så mange artikler som dette eller det, som dit barn eller den, der måske finder nyttige, efter at de har fået deres BMX-cykel, har jeg tip til, hvordan man arbejder på din cykel, som jeg kommer med hver gang en BMX-nyhedsartikel er ude Fredag ​​taler om alle de nye ting, kommer ud og proffer laver artikler og alle mulige andre ting og bare artikler om mig, der har det sjovt eller andre dage i ugen med mine venner, og nogle gange streamer jeg og snakker om forskellige aspekter af BMX, så hvis det lyder som noget, du måske er interesseret i, skal du trykke på knappen 'Abonner'.

Flere artikler vises, og du kan finde alle artiklerne med flere tip og tricks, der i fremtiden vil hjælpe med den cykel, du kan købe, medmindre det er en Walmart-cykel, fordi jeg ærligt talt ikke har foreslået at lave artikler om hvordan man arbejder på cykler som denne, fordi jeg ikke tror, ​​at nogen, der prøver at køre BMX, skal køre på en af ​​disse cykler og med det? Tak igen for at hænge ud og se denne artikel. Jeg håber virkelig, det var nyttigt og vi ses i morgen, forhåbentlig til en anden artikel. Tak og farvel

Er Walmart-cykler virkelig så dårlige?

Walmart cyklerer tunge, dårligt fremstillede og leveres med komponenter af lav kvalitet.Walmart cyklerkan også være farligt at ride. I årenes løb har jeg ejet 4 eller 5 forskelligeWalmart cykler. Som barn kørte jeg billigtWalmartbjerg Mongoosecykeli årevis uden andre problemer end et par lejligheder og en brækket pedal.30. maj 2021

Der er et problem, der har aflyttet mig i et stykke tid. Og det betyder, at startcykler har et bæredygtighedsproblem. Under $ 500 bliver du altid fortalt, gider ikke beholde eller opgradere det.

Det er det ikke værd, og det virker spildt. Men Schwinn forsøger at omdefinere, hvad vi mener, når vi siger Walmart-cykel. (moderne intro-musik) Hej alle sammen, mit navn er Joseph og velkommen tilbage.

Inden vi går ind i denne artikel, vil jeg afsløre, at Schwinn sendte mig cyklen gratis for at lave en artikel, men du havde ingen kontrol over denne anmeldelse, og jeg holder ikke cyklen, når jeg er færdig. Alle disse meninger, som du er ved at høre, er mine egne. Tilbage på sporet er Walmart-cykler ikke rigtig elskede i disse dage.

Kanaler som KevCentral viser imidlertid, at der er en stor gruppe mennesker derude, der bare vil være på lette stier uden at gå i stykker. Men hvad hvis du på et tidspunkt vil blive mere aggressiv? Spor? Problemet med mange Walmart-cykler er, hvordan de er bygget. Rammen er normalt bygget tung eller billigt, og så er mange af komponenterne enten proprietære eller bare ikke bygget til at slå.

Det er her, Schwins nye Axum begynder en interessant samtale. For $ 398 er det bestemt ikke den billigste cykel på Walmart, men det er stadig billigere end de fleste af de muligheder, du kan finde i din lokale cykelbutik. Schwinn skubbede virkelig så meget som muligt på denne cykel for lige under $ 400, og cyklen bruger mange nuværende standarder, der gør reparationer lette.

Jeg får snart en fuld nedrivningsartikel, der går over alle dele af cyklen, men her er det høje niveau. Fra fronten har vi en 720 mm flatbar med 16 mm stilken. Nedenfor er en Schwinn-mærket 100 mm affjedringsgaffel med lockout og justering af forspænding.

Hjulene er 20 nines med 2,6 'dæk, som burde tilbyde meget trækkraft og lidt mere komfort. Bremserne er mekaniske skiver med en 180 mm rotor foran og 160 bag med en rækkevidde på 11 til 40 tænder.

Bagskifteren er et design, som Schwinn udviklede på deres fabrik. Den har nogle yderligere fjederbelastede drejepunkter, der skal hjælpe med kædespænding i grove sektioner. Vi taler om det senere.

Der er mange gode ting på denne cykel, men den har en fangst, den kommer kun i en størrelse, og det handler om en stor. Dette er en af ​​grundene til, at cyklen er så overkommelig, men det begrænser antallet af mennesker, der kan, der passer på cyklen. Ved 6 '2' med en 32 'skridtlængde passer jeg cyklen ret godt på standarden.

Du kan lege med sadelpositionen og prøve forskellige styr og stængelkombinationer, men efter et punkt er der kun så meget, du kan gøre, hvis du bare er for kort eller for stor til at passe til cyklen. Nå for cykelfreakene derude, her er den fulde liste over geometrinumre. (gammel retromusik) Og for alle andre har cyklen overraskende moderne geometri, ikke kun en Walmart-cykel, men en budgetcykel generelt.

Alt i alt kunne jeg virkelig godt lide denne cykels udseende, rammen virker høj kvalitet til prisen, og malingsjobbet ser rigtig skarpt ud. Du får også intern kabelføring til en vario sadelpind, og den bageste hub er en hurtig frigivelse 141. Vi taler mere om det senere.

Mange har sandsynligvis bemærket kickstanden på denne cykel. Jeg mener, jeg forstår hvorfor Schwinn tog det på, og det er let at tage afsted, men det føles stadig ude af sted. Jeg vil hellere bruge disse omkostninger til bedre komponenter andre steder på cyklen.

Jeg er sikker på, at alle bare vil vide det rigtige svar. Hvordan fungerer det på stien? Det var lidt vanskeligt at vente på, at vejret var på min side, men jeg var i stand til at få det ud på et spor, før verden blev lidt skør. Vi er tilbage i Floyd Hill for at køre på slusen, og for dem af jer, der har set min GT Avalanche-anmeldelse, vil vide, at dette spor er en, jeg vil teste alle mine motorcykler på, omend ret avanceret med funktioner, der kan gå alle vej op til Double Black Diamond.

Så det er sandsynligvis ikke, hvad cyklen skal køre. Vi vil dog forsøge at tage det med ro. Så jeg fjernede stativet, bare fordi jeg virkelig ikke synes, det er nødvendigt i dag.

Jeg spændte mine knæpuder til det øverste rør. Lad os klatre ud. Åh, jeg vil ikke lyve, dette sæde føles slet ikke godt.

Det er en tæt pasform. Cyklen er anstændigt tung på lige under 35 pund. Husk dog, at dette er en cykel, der koster under $ 400, og sammenlign den med andre Walmart-cykler, der faktisk ikke er dårlige.

Gearet på cyklen hjælper helt sikkert med at styre den ekstra vægt, og hvis du er nysgerrig efter, hvor al den vægt på cyklen kommer fra, skal du passe på nedrivningsartiklen. Geometrien føles rigtig god; Jeg mener, ærligt talt, en hardtail er alligevel en god klatrer, så det er ret svært at ødelægge den formel. Og disse overdimensionerede dæk tilbyder meget trækkraft, men du skal være forsigtig, når du justerer trykket.

Der er et problem med cyklen. Bundbeslaget er usædvanligt lavt, hvilket får det til at føle sig godt ved høje hastigheder, men at klemme gennem tekniske sektioner er lidt besvær. Den gode nyhed er, at denne cykel kommer med et tilspidset hovedrør, der gør opgraderingen af ​​gaffelen meget lettere.

En længere gaffel her kan bestemt hjælpe med at hæve bundbeslaget lidt op. Fik lige en erkendelse. Jeg blev overhalet af nogle mennesker med rigtig dejlige mountainbikes, og ingen kiggede på min cykel en anden gang, en psykologisk effekt.

Du vil ikke være genert for at gå på ægte mountainbike stier og sige, ”Oo! Nogen kunne gøre grin med mig om min cykel. ”Nej, ingen bryr sig. Det ligner en mountainbike.

Og de har travlt med at tage sig af himmelfarten. Det er noget at tænke over. Jeg besluttede faktisk at sætte denne teori på prøve, da jeg mødte nogle andre mountainbikere.

Uden at give dem nogen information bad jeg om deres ærlige mening om cyklen. Jeg mødte lige John og Parker herude på sporet, de ved ikke noget om denne cykel, og de har nogle smukke søde cykler, som jeg ville hvad siger du, det var? - mojo 3 - mojo 3? - Specialiseret en duro. - Specialiseret en duro.

Så hvad synes du om det? Ligesom at kigge igennem det, første indtryk - rent - ja det er bestemt godt sammensat, ren cykel - moderne udseende - bemærk de mekaniske skivebremser, afskærede krumtapaksler og derailleur - så hvor meget vil du sige det? Cykelture til detailhandel? - Fem, fem-ish. - Fem? $ 500. Hvad synes du? - Jeg skal 850. - 850? - 850. - Så som du nævnte, er dette Schwinn. - Mmm hmm. - Det er $ 400, og det sælges hos Walmart. - Dejligt. - OK. - Det kunne have potentiale --- det er ikke dårligt for $ 400. - Store fyre. Tak for det første indtryk, så kører jeg på den ting. Se hvad der sker. - Sejt. - Hav det sjovt. - Her går vi. Ja. Okay.

Absolut ikke designet til denne type kørsel. Brug for to fingre på bremserne. (Humrer) Bremserne skriger.

Nu må jeg sige, at dækkene har meget greb. Gud-- (bip) Jeg kan ikke tro, at jeg kørte dette. Det var den dummeste ting nogensinde.

Åh, chokket påvirker dybest set ikke turen. Det er ikke engang der. Du ved, at jeg vil springe over rock roll i dag som på Flow.

Tinget skinner virkelig på grund af det lave bundbeslag. (griner) Nej, ikke i dag. Ikke i dag.

Jeg tror ikke folk sætter pris på, hvor sketchy denne rock-funktion er. Oh yeah. Åh dette føles bedre.

Det er rart. Flyde. Okay, lad os tage venstre linje.

Dybest set ude af de hårede ting nu. Oh vent. Jeg tror ikke, jeg vil gøre det igen.

Det var virkelig sketchy. Okay, lad os blive seriøse et øjeblik. At prøve denne cykel ud på et så avanceret spor er helt uden for det, den var designet til.

I virkeligheden er dette den type tur, som de fleste mennesker på udkig efter deres første mountainbike får en Double Black Diamond på vores første tur. Cyklen var meget sjov, bare for fjollet og fik bare en fornemmelse for det. Skift skete ret godt, og jeg havde lige en stor fejl forårsaget af at forsøge at sætte for mange gear ud under tung belastning - bremserne tager to fingre for virkelig at få lidt strøm ud af dem, men for de fleste ryttere er det mere end nok til stier de vil ride var god.

Selvom gaflen ikke er den bedste, vil de 2 0,6 tommer dæk udjævne tingene og give dig masser af trækkraft for at hjælpe med at kontrollere cyklen. Når jeg taler om hjul, er jeg sikker på, at folk vil spørge, kan du konvertere dem til to plus? Det korte svar er ja, men det ville jeg ikke.

Fælgen er for lille i diameter, hvilket betyder, at der er meget spil mellem dækket og fælgen. Dette gør det vanskeligt at sætte dækket på fælgen - du har brug for en CO2-beholder for selv at håbe, at det læner sig tilbage på fælgen. Og selv da er det et gamble.

Da den bageste hubstørrelse er 141 hurtigudløsning, betyder det, at der er nogle 148 boost-hubber derude, som jeg understreger, at det er nødvendigt at lave dit hjemmearbejde, især inden du køber noget, og den bedste måde at gøre dette på er at tale med producenten for at finde hvad der passer til 141. Hvis du kan finde en god handel på 148 Boost-cykel, som du kan konvertere til 141, er det en god opgradering, at du senere kan skifte til en ny cykel. Jeg har lavet en hel artikel om, hvor jeg kan finde nogle af mine bedste tilbud, og du kan finde det ved at klikke her ovenfor eller ved at finde det i beskrivelsen nedenfor.

Det er en god artikel, der sparer masser af penge. Hvis du besøger denne bagskifter, er det fjedersystem, de har, bedre end ingenting, men det er stadig ikke en erstatning for en frontskifter, der har en kobling. Nu hjælper en kobling med at holde kæden under spænding, når den rammer store slag eller går gennem ru sektioner.

Nu vil ingen tage denne cykel ud af en 5 fods dråbe, men det er bare for at vise dig, hvor meget en kobling kan hjælpe. Dette viser dig også, hvorfor du virkelig skal tage standpunktet, hvis du vil køre mere aggressive stier. Det er bare ekstra vægt.

Det kan falde hvor som helst, og hvis du falder, er det et meget skarpt stykke metal, der flagrer rundt, så du ikke vil komme i nærheden af ​​dig. Nu kommer vi til spørgsmålet om, hvem er denne cykel til, og skal de købe den? Dette er hvad jeg kom på. Schwinn begynder at skrælle big box-persona ud og indser, at de kan tilbyde mere o nogen, der leder efter deres første mountainbike.

Ikke alle har den luksus at bo i nærheden af ​​en god cykelbutik. Og selv da, medmindre det er i slutningen af ​​året, er det svært at finde en cykel under $ 400, medmindre cyklen ikke passer ordentligt, eller der er andre alvorlige problemer. Det er let at fortælle nogen at købe en brugt cykel eller gå direkte til forbrugeren, men folk på udkig efter deres første mountainbike vil normalt have tingene så smertefri som muligt.

Hvis du er en erfaren rytter, havde jeg bedt dig om at huske, hvordan det var, da du først begyndte at spille sporten. Du skal vide, hvad du skal kigge efter på en brugt cykel. Og ideen om dig At bestille din første cykel online og samle den selv kunne være ret skræmmende for mange mennesker.

Jeg elsker virkelig, at denne cykel bruger alle standarddele. Det kan gøre opgraderinger lettere, men vigtigere er, at du kan gå til enhver cykelbutik for reparationer, og de kan bare vælge noget fra hylden, der gør din cykel mere økonomisk i det lange løb. Og selvfølgelig opgraderer du dele, når tingene slides.

Nu er det en fantastisk cykel at lære vedligeholdelsesevner også. Ingen grund til at bekymre sig om at beskadige en $ 100-del, mens du lærer det grundlæggende. Nå, det er stadig en Walmart-cykel, det kan være den bedste Walmart-cykel, jeg nogensinde har set. Det er ikke nær perfekt, men folk kunne gå i sportsafdelingen med meget dårligere muligheder.

Men jeg er interesseret i at høre, hvad du synes om denne cykel, så lad mig det vide i kommentarerne nedenfor. Hvis du fandt denne artikel informativ eller i det mindste underholdende, er du velkommen til at like og dele den med en anden. Abonner også på den til Gå ikke glip af fremtidige artikler.

Jeg har denne nedrivningsartikel snart, og jeg kan arbejde på en anden artikel, indtil der sker ting, der sker i verden. Normalt vil jeg bede dig om at gå ud og finde dit næste eventyr, men tingene er lidt skøre derude lige nu. Så jeg logger af ved at sige, at vi bliver og forbliver sunde.

Er det svært at samle en Walmart-cykel?

Hvis du har værktøjerne og viden, er det let atsamleog 'oprette' et stormagasincykel. Nå, de grundlæggende værktøjer, du har brug formontagesælges i de fleste bil- og hardware butikker. Mest stormagasincyklerkommer med instruktioner tilmontage.

Er billige cykler værd?

Ja. Billigerecyklerkan normalt ikke vare så længe. Jeg har dog set mange mennesker, der har haft de samme $ 99cykeli deres garage i 10, 20 år. Dette er til dels et resultat af godt tidsbestemt vedligeholdelse, og de har ikke kørt det så meget.13. februar 2019

Er Walmart-cykler gode?

Walmarteller store boks butikcyklerer ikke for alle. Du planlægger ikke at køre ofte - Hvis du ved, at du kun kører et par gange om året, aWalmart cykelfungerer fint. Du vil have en enkelt hastighedcykel- Fordi de er så enkle, enkelt hastighedWalmart cyklerer ikke et dårligt køb.

Sælger Target monterede cykler?

Cyklerkøbt fraMålMål.com ved levering hjem eller levering fra butik til butik er ikke tilfældetsamlet. Ved købcykleri butik, alt sammencykler20 ”eller større ersamletog vises påcykelrack.

Kan du returnere en samlet cykel til Walmart?

DukanVend tilbageethvert emne, der bruges eller ikke er påWalmartså længe selve varen kan returneres og inden for tidsrammen.Cyklerer 90 dagehvis dubetales med et kredit- eller betalingskort eller har kvitteringenduhar ikke noget problem inden for den tidsramme.

Hvor længe varer Walmart-cykler?

Kort sagt, aWalmart-cyklen holderca. 200 km, afhængigt af terræn, styrker, rytterens vægt og vedligeholdelsesfrekvens. Mens 200 km kan virke som enlangvej på encykel, der oversættes til 10-15 timer.

Samler Walmart grill?

Tjek dit lastrum.Walmarttilbyder gratismontagemen leverer ikkesamlede grilltil boliger. Du skal bruge en SUV eller en afhentning for at trække ensamlet grillhjem.15. april 2021

3500 kalorie træning

Kommer cykler bestilt online samlet?

Hvordan levering ogmontagearbejde: Nogleonlinesælgere leverer fuldt udmonterede cykler; andre stoler på, at du gør detgørarbejdet, hvilket betyder, at du har brug for værktøjerne og viden.19. juni 2020

Hvor lang tid tager det at samle en Walmart-cykel?

Det kan tage et par dage afhængigt af hvor travl samleren er. Ja. de beordrer typisk deres medarbejdere til at samle, da det er billigere at bruge en ledig medarbejder på $ 14 / time end en montageentreprenør på $ 5 / cykel. Hvordan sammenlignes Walmart-cykler med dem, der er købt i en cykelbutik?

Hvor kommer cyklen fra hos Walmart?

Cykler afsendes fra fabrikkerne i Kina i en delvist samlet tilstand. Cyklerne på gulvet samles normalt hurtigt af medarbejdere, hvis mekaniske færdighedsniveau er…. Marginal. Hvis du køber en “cykel i en kasse”…. De vil sandsynligvis give en af ​​disse folk til opgave at samle den Hvilket ikke er særlig involveret.

Er der nogen reservedele til Walmart-cykler?

Walmart servicerer ikke cykler, men de sælger de fleste reservedele, som du sandsynligvis har brug for i deres butikker. De fleste dele kan let opgraderes - Hvis du vil installere nogle komponenter af højere kvalitet, kan du nemt købe nye dele og sætte dem på. De fleste Walmart-cykler bruger navne mærke Shimano eller Sram drivlinjer.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelintervalltræning - omfattende håndbog

Er intervaltræning god til cykling? 5 cykeltræning, der øger din kraft og udholdenhed. Selv 20 til 30 sekunders mikrointervaller har vist sig at øge V02 max, forbrænde fedt og forbedre udholdenhed. Og de arbejder hurtigt. ”Bare to ugers intervaltræning kan forbedre din præstation,” siger Paul Laursen, ph. г.

Kvindecykling - hvordan beslutter du dig

Hvordan ændrer cykling en kvindes krop? Cykling bygger muskler Modstandselementet ved cykling betyder, at det ikke kun forbrænder fedt: det bygger også muskler - især omkring glutes, hamstrings, quads og kalve. Muskler er slankere end fedt, og folk med en højere procentdel af muskler forbrænder flere kalorier, selv når de er stillesiddende. 2 нояб. 2020 г.

Cykling udholdenhedstræning - finde løsninger

Hvor lang tid tager det at opbygge cykeludholdenhed? Kom godt i gang. Til udholdenhedscykling handler det om at opbygge din basiskondition korrekt. Hvis du planlægger at deltage i enhver udholdenhedsbegivenhed (jeg kategoriserer dette som noget over 100 miles), skal du bruge 12 til 16 uger på at køre lange, stabile miles med lav intensitet for at styrke dine aerobe systemer.

Cykeltrailer til børn - pragmatiske løsninger

Hvilken alder kan barnet gå i en cykeltrailer? 12 måneder gammel

Cykling om natten - handlingsorienterede løsninger

Er det sikkert at cykle om natten? Så længe din cykel er udstyret med gode lys (se vores guide), er cykelpendling helt sikkert i mørket. Chauffører behandler dig faktisk med mere respekt og giver dig en bredere kaj, når du overhaler. Dine hvide forreste og røde bagcykluslys minder dem om, at du også er trafik.17 окт. 2011 г.