Vigtigste > Cykling > Hvad er en e-cykel - hvordan beslutter du dig

Hvad er en e-cykel - hvordan beslutter du dig

Skal du stadig træde på en elektrisk cykel?

Så for at besvare det store spørgsmål: ja,du har brug for at træde på en elektrisk cykelhvisduønsker at nyde fordelene ved at cykle, men med lidt mindre fysisk anstrengelse.16. aug 2020

Vi ved alle, hvordan en standard mountainbike fungerer, du svinger benet over den, du drejer pedalerne, og cyklen begynder at bevæge sig, du trækker i bremserne, det stopper, en kontrolenhed i blandingen er anderledes, du får en e -cykel, men hvordan fungerer det hele? Nå, i dag besvarer vi det spørgsmål og et par andre grundlæggende spørgsmål. (Music jingle) Der er to forskellige kategorier af e-mountainbikes. Den ene er gasassistance, den anden er pedalassistance.

På en gasassisteret eMTB drejer du bare håndtaget eller trykker på en knap, og motoren aktiveres, og du kan køre uden pedaler. Som en pedalassisteret mountainbike skal du faktisk pedalere for at motoren skal gå i indgreb. Hvis du ikke træder, går du ingen steder, og det er de cykler, vi har fokus på i dag.

Så alle elektriske mountainbikes har tre hovedkomponenter, der faktisk gør det til et eMTB. Det er batteriet, motoren og styreenheden. Hvordan føles det at køre en eMTB? Nå, det er nøjagtigt det samme som en traditionel mountainbike, du træder på pedalerne, og du fortsætter med at køre, den har bare denne ene støtte fra motoren, der føles som dig. 'Når du får et skub fra nogen på lejligheden, og også når det kommer til stejle stigninger.Men hvor meget det hjælper dig vil også variere. Du kan skifte ved hjælp af tilstandskontakten. Så lad os se på disse forskellige understøttelser på niveauer.

Din e-mountainbike tilbyder dig forskellige niveauer af support, som du kan indstille ved hjælp af cykelens ydeevne. Shimano E8000-systemet, som jeg bruger her på min Canyon i dag, har nu indstillingerne op til boost-tilstanden. Nu vil det føles som en tung standard mountainbike.

Du kan sparke det, men det føles ikke særlig rart. Så har du en ECO, der giver dig lidt støtte, det giver dig faktisk 120% støtte. Så har du et spor, der er lidt i midten.

cykelvedligeholdelseDerefter har du Boost-tilstanden, som faktisk tilbyder 300% assistance, og det giver dig masser af hjælp til de større, tekniske stigninger. Men alle disse forskellige strømtilstande vil have en anden effekt på dit batteri. Apropos batterier, de kommer i alle former og størrelser, når det kommer til eMTB'er.

Nogle af dem er monteret udvendigt, du har semi-integrerede batterier, du har batterier, der er monteret i nedrørene. Nu måles et batteri i wattimer. Så du har mindre batterier, der er lettere, du har disse større batterier, der holder meget mere opladning.

Kort sagt, sammenlign dem også med et AA-batteri versus et D-batteri. Jo større batteriet er, jo flere kilometer rejser du. Så hvad med at oplade dit batteri? Nå, det er nøjagtigt det samme som en mobiltelefon, du skal bare slutte din oplader til en væg, slutte den til cyklen, lade den være tændt i et par timer, og det oplader opladningen op til 100%, og du er god at gå ain. Nu er nogle batterier forskellige i den måde, de monteres på rammen på, hvilket betyder, at du faktisk tager batteriet af cyklen, tager det til dit værksted eller soveværelse, eller hvor du vil oplade batteriet, det kan du sæt din oplader i huset, og sæt den derefter tilbage på cyklen.Nogle cykler har dog et indbygget batteri, hvilket betyder, at du skal tage hele cyklen indendørs for at fuldføre denne opladning. Når det kommer til motorer på din eMTB, kommer de også med et par muligheder. Du kan få navdrevsenheder, hvilket betyder at de monteres i baghjulet.

Nu er disse en fantastisk introduktion til mountainbiking, de er gode til pendling og let mountainbiking, men du vil køre rigtig mountainbike, ud i skoven, du har brug for en medium drivenhed, disse er monteret midt på cyklen , de driver krumtapene og ikke selve pumpehjulet. De er virkelig gode til off-road mountainbiking. Displayet og kontrollerne vil også variere fra mærke til mærke. Du vil have mærker som Bosch, der har ting som en navigationsenhed på heads-up-skærmen, mens Shimano-skærmen har en tendens til at være lidt mere diskret, men du vil have alle disse vigtige dem Ting har statistik og information om det, og nogle mærker som Specialized er super snigende, hvilket betyder at du kun har et par knapper på dit styr for at ændre hjælpemetoder.

Displayet på din e-mountainbike tilbyder et væld af oplysninger. At finde ting som batteri rækkevidde fortæller dig, hvor meget rækkevidde du har tilbage på batteriet. Og også hvilken energitilstand du er i, hvor meget kadence du dækker, hvor mange miles? Det gjorde du og din gennemsnitlige hastighed.

Det er absolut fuld af information, men det vil variere fra mærke til mærke. Hvor langt og hvor meget rækkevidde kan du opnå med et e-cykelbatteri? Nogle batteriproducenter har en rækkevidderegner, hvilket betyder, at du kan gå til webstedet, indtaste dataene om dig og din cykel, og det vil groft forudsige, hvor mange miles du kan få ud af dit e-cykelbatteri. Så dette er en rigtig god mulighed.

En anden god ting ved din e-cykels heads-up-skærm er, at den faktisk forudsiger, hvor mange miles du har tilbage i tanken, når du er på tur. Uanset hvilken strømtilstand du er i, forhindrer det turen og fortæller dig, hvor mange miles der er tilbage i den valgte strømtilstand. Men der er mange ting, der kan påvirke batteriets levetid, såsom: B. trip, højdeforskel, rutens tilstand, temperaturer, valg af dæk.

Listen over alle disse forskellige faktorer, der kan påvirke batteriets rækkevidde, er stort set uendelig. Vi har talt alt om de forskellige komponenter, der udgør en eMTB, men hvordan fungerer det hele sammen for at bevæge denne cykel fremad? Nå, det er en nem sag at finde tænd / sluk-knappen, tryk på den knap og vent på, at systemet aktiveres, start op, sving derefter dit ben over cyklen, du vælger, hvilke strømtilstande du vil køre i, det være sig ECO hele vejen op for at accelerere. Sæt din fod på pedalen, når pedalerne er lidt stressede, motoren ved, at du har brug for hjælp, så er det et simpelt tilfælde at træde i pedaler, du vil køre en almindelig mountainbike og køre ud i skoven.

Så let. Men hvor hurtig er en e-cykel? De fleste e-cykler er begrænset til 25 kilometer i timen i det meste af Europa eller 32 kilometer i timen, hvis du er i USA eller Canada. Det betyder ikke, at du ikke kan gå hurtigere end disse hastigheder, det er bare de hastigheder, som motorerne understøtter.

Når det er sagt, hvis du krydser denne grænse, er det op til dig, og hvor hårdt du kører, og naturligvis vil højden hjælpe med det. Nu ved cyklen, at den går den hastighed gennem hastighedsføleren, normalt på svingarmen eller bag på cyklen, den har normalt en magnet til at fortælle, hvor mange omdrejninger cyklen faktisk laver. I kombination med heads-up-displayet ved det, hvornår motoren hjælper dig, og hvornår du slukker for den.

Så hvor kan du køre en eMTB? Her i Storbritannien kan jeg køre en eMTB hvor som helst, du kan køre på en traditionel mountainbike verden, loven ændrer sig, så det er op til dig at kontrollere, hvor du kan køre din eMTB, hvis du har brug for en licens til at få en at køre et e-bjerg cykel? nej nej du behøver ikke licens til at køre på en normal cykel, begrænset e-mountainbike. Men hvis du kører på denne højere el-cykel som R-Pedelec og S-Pedelec, har du brug for kørekort, skat, forsikring og ordentlig motorcykelhjelm. Disse regler er forskellige rundt om i verden, så det er op til dig at kontrollere disse regler igen for at se, om du har brug for en licens til at køre på disse højere el-cykler.

Men hvis du kører en begrænset mountainbike, vil dette ikke være et problem. Så lad os gå, jeg håber virkelig, du har haft nutidens artikel om, hvordan en e-cykel fungerer. Giv tommelfingrene op, hvis du kunne lide det, hvis du vil være der og se en anden artikel, klik her for at se, hvordan du køber en e-cykel, dette er en rigtig cool artikel.

Glem ikke at knuse kloden i midten af ​​skærmen for at abonnere på EMBN, vi ses næste.

Hvad er forskellen mellem en elektrisk cykel og en normal cykel?

Elektriske cyklerhar de samme hjul, styr og kropsgeometri somfastmekaniskcykler. De mekaniske elementer fungerer også alleipå samme måde inklusive pedaler og bremser. Den enesteforskeli udseende er tilføjelsen afelektriskdrevsystem.

Hvad gør en E-cykel?

Generelt sagt,er-cyklerer cykler med en batteridrevet 'hjælp', der kommer via pedal og i nogle tilfælde en gashåndtag. Når du skubber pedalerne på en pedalassistenter-cykel, en lille motor går i indgreb og giver dig et løft, så du kan lynlåse bakker og krydse over hårdt terræn uden at forgifte dig selv.7. juni. 2021

Oplader eBikes, mens du pedaler?

Ikke alleElektriske cyklerGenoplad mensPedal

Selvom nogleelektriske cyklerviljeopladesig selv mensdin pedal, de fleste vil ikke.Gørdog ikke fortvivlelse! Din elektriske cykel kan være en model, dergørgenoplade sig selv nårdin pedal.

Kan du køre på en elcykel uden at trampe?

eBikesmed enPedal-Gratis gashåndtag

Enaf de vigtigste funktioner, som mangee-cyklertillad er en gashåndtagudenbehovet forpedal. Det betyder atdu kanskub et håndtag ogridedin cykeluden at trampe.Du kanaktiver elektromotoren ved at dreje gasspjældet eller tommelfingeren.

Kan du stoppe med at træde på en elektrisk cykel?

De skaber vissecyklerfor at visse lande overholder lokale love. I USA,e-cykelgas er tilladt ogdu kanbrug dincykeludenpedal.Ebikemotorerviljegive strøm op til 20 mph. Efter 20MPH, motorenstopperarbejder.9. jan Feb 2020

Er e-cykler det værd?

For dem, der cykler til arbejde, er de et værdifuldt køb. Motorhjælpen giver dig mulighed for at ankomme til tiden, men lidt mindre svedig, end du ville, hvis du ankom til en ikke-motordrevetcykel. Rapporten sagde, ater-cykler'vil let overgå andreer-køretøjer 'inden udgangen af ​​2020.14. juni. 2021

Er e-cykler farlige?

Elektriske cyklerer ikkefarligtog ikke merefarligtend traditionelcykler. Risiciene forbundet meder-cyklerkan være anderledes end dem, der er forbundet med regelmæssigcykler. Den gode nyhed er, at man kan undgå næsten alle disse risici med tilstrækkelig pleje.

Kan du bruge elektriske cykler i regnen?

ER-cyklerer vandtætte, men ikke vandtætte. Forkæl dine-cykelunderregn, somdu villebehandle din anden elektronik underregn- f.eks. Din smartphone. Kort sigt, dine-cykel kanblive våd og være iregn, men enhver langvarig eksponeringkanforårsage alvorlige problemer.

Kan du køre på en elcykel med et dødt batteri?

Kanenelektrisk cykelblive redet med en lejlighedbatteri? Ja,du kan ridedite-cykelhjemhvisdetbatteriløber tør i løbet af enride.21. apr 2020

Hvad er forskellen mellem en elektrisk cykel og en e-cykel?

Men for nu er det ret klart ved at definere, hvad der kan - og hvad der ikke kan - kaldes ebike. Din hest er en 'elektrisk assisteret pedalcyklus' (eller EAPC eller ebike eller Pedelec), hvis: cyklen har pedaler, der driver den; den elektriske motor hjælper dig ikke, når du kører mere end 25 km / t (15,5 mph); og effekten overstiger ikke 250 watt.

Hvor er motoren placeret på en elektrisk cykel?

De har kompakte elmotorer indbygget i navet på bag- eller forhjulet (eller monteret i midten af ​​cyklen og forbundet med pedaltandhjulet). Se på navet på en elektrisk cykel, og sandsynligvis vil du se, at det er meget federe og større end på en normal cykel.

Hvordan fungerer hjulet på en elektrisk cykel?

Det skyldes, at den elektriske motor i navet drejer hjulet med en stor drejekraft (kendt som drejningsmoment), og hvis egerne var almindelige lette, kunne de bøje eller spænde. Nogle elektriske cykler hævder at bruge et pænt trick kaldet regenerativ bremsning.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.

Bradley Wiggins Hour Record - holdbare løsninger

Hvad er den aktuelle 1 times cykelrekord? 55,089 km

Det båndstrækker - handlingsorienterede løsninger

Hvordan løsner jeg mit IT-bånd? At strække IT-båndet og den tilsluttede muskel er ret simpelt. Bare kryds dine ben, og hold det berørte ben i ryggen (position 1). Læn dig væk fra det smertefulde ben, indtil du føler en strækning langs siden af ​​benet (position 2). Hold det i 30 sekunder og gentag 5 gange. 5. juni 2012

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.

Læs udløbsdatoen - hvordan man løser det

Hvordan læser du Dates? Nummer 1 til 9 repræsenterer ofte månederne januar til september i rækkefølge. Bogstavet 'O' står normalt for oktober, 'N' repræsenterer november og 'D' står for december på mange dåser. Nogle virksomheder viser måneden efter datoen, så se også andre steder i koden for bogstaver.

Lance armstrong 30 for 30 - besvare spørgsmålene

Hvordan kan jeg se Lance Armstrong 30 i 30? Du kan se ESPNs 30 til 30 “Lance” -dokumentar på ESPN + for under $ 5. Eller tilmeld dig for at se det live med rabat med Sling TV (kampagnetilbud) eller på Hulu Live.31 maj 2020 г.