Vigtigste > Cykling > Hvad skal man se efter, når man køber en brugt cykel - hvordan man opnår det

Hvad skal man se efter, når man køber en brugt cykel - hvordan man opnår det

Hvad skal jeg se efter, når jeg køber en brugt cykel?

Her er et parting tilinspicere, mens du sorterer onlineBrugt-cykeltilbud for at undgå at blive flået af.
 • RAMME & Gaffel. En beskadiget ramme eller gaffel skaber enbrugt cykelnæsten ubrugelig.
 • STYRER & HEADSET.
 • HJUL & DÆK.
 • DRIVTRAIN.
 • BUNDEN BESLAG & BREMSER.
10. okt 2017At købe en brugt, brugt cykel kan være en fantastisk måde at få en bedre cykel til dit budget. Denne cykel vinder ikke Tour de France nu, men vi hentede den for kun £ 90. Så det er 100 euro eller 110 Nu er der selvfølgelig en risiko for at når du køber en brugt cykel bruge gode penge på en hel masse affald.

Men jeg kan forsikre dig om, at det er meget lettere at købe en brugt cykel end at købe en brugt bil, det kan gå meget mindre galt. Men vigtigst af alt kan du faktisk kontrollere alt uden brug af værktøjer, før du køber. Hvordan du finder cyklen er helt op til dig.

cykelmodding

Du kan tjekke Craigs liste eller Gumtree eller dit lokale papir eller et opslagstavle til cykelbutikker, mund til mund, hvilket er særligt godt, og så selvfølgelig eBay, selvom det kræver en lidt anden teknik. Men hvis vi fremskynder opdagelsesprocessen, kommer vi til det punkt, hvor du går hen og ser, hvad din nye cykel kan være, og det er på dette tidspunkt, jeg viser dig, hvordan du undgår at købe en hel kalkun. Lad os først kontrollere, hvad der sandsynligvis er den mest værdifulde del af cyklen, rammen og gaffelen.Vi vil sikre os, at det ikke er bøjet, revnet, bulet eller begynder at ruste. Så start med cyklens forside og tjek det meget grundigt. Så vi ønsker at se efter enhver blæredannelse under malingen, der kan indikere, at den bliver korroderet.

Og så vil vi også se nøje efter buler, og især hvis det er en carbon cykel, revner, endda hårridser. Og så er bøjningen lidt sværere at se, eller i det mindste med øjeæblet, så du skal prøve at køre på cyklen og derefter prøve at tage dine hænder fra styret. Hvis du normalt kan gøre dette, men du har problemer med din nye cykel, er chancerne for, at den muligvis ikke er korrekt justeret. (Cash register rings) Hvis du er tilfreds med rammen og gaflerne, kontrollerer vi de andre komponenter ved at trække på forbremsen og derefter vippe cyklen frem og tilbage.

Hvis du oplever en bankelyd, er det sandsynligt, at det har et løst headset. Så det er kun to lejer op og ned her, nemme at reparere og faktisk ikke meget dyre at udskifte. Men hvis cyklen har et løst headset, antyder det, at den person, der ejer det, ikke har passet det særlig godt, i hvilket tilfælde vi skal være lidt forsigtige. (Kasseregister ringer) hjul.Temmelig vigtigt mig tror, ​​at du er enig med mig, se nøje på dem, sørg for at de er lige, et par millimeter ude, og du kan let centrere dette, vil begynde at tænke på at slå alarmen. Kontroller også egernes spænding. Så tag egerne.

De skal føle sig pæne og faste. Og så, mens vi stadig er her, skal du se på selve fælgens bremseflade - den skal være ret flad. Hvis det er konkavt, antyder det, at selve fælgen næsten er slidt, hvilket er ret dyrt. (Kasseapparatklokker) Tag fat i dækket, og prøv at flytte hjulet fra side til side.

Hvis der er leg eller banke, betyder det, at hjullejerne er slidte. De kan udskiftes, men tag det i betragtning. (Registrer klokker) Kontroller også dækket.Hvor slidt er det? Er der en lejlighed i midten? Og er der snit eller huller, der kan betyde, at det skal udskiftes. Den del af cyklen kaldes drivlinjen her, og selvom hver enkelt del ikke er så dyr, fordi alt er så godt forbundet, vil du faktisk opdage, at når du skal udskifte en del, skal du muligvis udskifte oftere. Så det er værd at kontrollere tilstanden nøje.

Vi kigger først på kæden. Så sæt cyklen i den store klinge foran. Og tag derefter et kædeled og prøv at trække det af kædebåndet, hvor langt kæden bevæger sig viser, hvor slidt den er.

Denne er faktisk i rigtig god form. Hvis du kan trække det meget længere, er du nødt til at udskifte kæden, på dette tidspunkt skal vi helt sikkert også se på de andre dele. (Registrer klokker) En slidt kæde betyder sandsynligvis slidte kæderinge, så disse to stykker her og en slidt kassette også.

De er lidt sværere at få øje på, når de er på vej ud, desværre, men hvad du leder efter er tænder, der er ujævne, så de er mere slidte på den ene side, og det giver dem en hajtandprofil. Så disse er fine, men det giver dig en lille ide om, hvordan de kan se ud. (Cash register ringer) Derailleur.

iliac arterie endofibrose

De faktiske dele, der skifter gear til dig. Vigtigt og muligvis dyrt i bytte. For at tjekke dem er vi faktisk nødt til at skifte gear og se om alt går gnidningsløst.

Hvis det ikke gør det, er det muligvis ikke bagskifteren. Du har muligvis et slidt eller rustet transmissionskabel. Og det er ikke seriøst, de er meget nemme at udskifte, så vi er også nødt til at flytte disse skiftere manuelt, så bogstaveligt talt griber du dem med tommelfinger og pegefinger.

Hvis de føler sig stive, kan de have brug for alvorlig pleje. Og så når vi er der, vrikker du også lidt. Hvis der er for meget bevægelse, kan det igen indikere, at skifteren er på vej ud. (Kasseapparatet ringer) Inden vi går ud af drivlinjen, er der en sidste test, og det er at gribe krumtappen, så lidt i nærheden af ​​pedalen, og prøv bare at flytte den fra side til side.

Hvis der er spil, viser det, at bundbeslaget, de to lejer, der lever i rammen, er slidt. Og det skal muligvis udskiftes. Og det er ikke en let opgave.

Tro det eller ej, vi er næsten der. Bremser er utroligt vigtige, men ligesom dine gear kan kablerne faktisk være vildledende. Så skub ikke nødvendigvis håndtagene.

Du vil ramme kaliberne direkte. Så de skal bevæge sig meget let, og de skal springe tilbage straks. Dette kan betyde, at de skal udskiftes.

Der er ting ved cyklen, der ikke er så vigtige, så lad dem ikke påvirke dit helhedsindtryk af selve cyklen. Helt modbydeligt, men let at udskifte. Og så er der også bremseklodser.

Så slidte bremseklodser er relativt billige. Alt du skal gøre er at huske at skifte dem, når du køber den cykel, jeg har talt om bremse- og gearkabler, disse er relativt billige, nemme at udskifte, men de kan ændre den måde, cyklen føles på, sandsynligvis en god investering . Faktisk kan stort set alt på cyklen udskiftes; du skal bare medtage det i prisen på selve cyklen, og det er sandsynligvis tricket; Du kan få et komplet tilbud, selvom du skal udskifte kæden, bremseklodser og styretape.

Men det betyder, at det er let at købe en anstændig brugt cykel, sandsynligvis bedst udført af en person med lidt mekanisk ekspertise. Og hvis du ikke har så meget mekanisk ekspertise, skal du sørge for at afsætte lidt penge til faktisk at tage dette til en lokal cykelbutik og få det tjekket ud, før du rammer det på vejen bare for at sikre, at det er trafiksikkert. En anden mulighed er naturligvis GCN, da vi er online-ressourcen til mekanisk know-how.

Din første anløbshavn burde sandsynligvis være at abonnere på kanalen. Det er helt gratis. For at gøre det er alt hvad du skal gøre, at klikke på kloden.

Og nu er alt hvad jeg skal gøre, at ændre timingbåndet, så hvis du vil se en artikel om det, kan du bare klikke deroppe og revidere en bagskifter. Hvis du vil se denne artikel, skal du bare klikke der nedenfor.

Hvad skal jeg se efter, når jeg køber en cykel?

Dine prioriteterskulle gernevære:
 • Ramme: Testkørselcykel, rammen er hjertet af turen.
 • Suspension: På bjergetcykler, ophæng går næsten hånd i hånd med rammen.
 • Hjul: Pålidelighed og roterende masse er vigtig.
 • Kontaktpunkter: Dæk, sadel og styr.

Hvilke spørgsmål skal du stille, når du køber en brugt motorcykel?

Køb af brugt motorcykel: De 10 vigtigsteSpørgsmål til at stille
 • 1) Sammenligneligt salg / markedet.
 • 2) Rapport om køretøjshistorie.
 • 3) Miles (og hvordanDeBlev akkumuleret)
 • 4) Dæk (og fodstifter)
 • 5) Olie og andre væsker.
 • 6) Vedligeholdelsesoptegnelser.
 • 7) Papirarbejdet.
 • 8) Konsistens af dele.

en to tre fire! krumtap dine motorer! det er tid for Scotty Kilmer Channel! I dag skal jeg vise dig, hvordan du korrekt tjekker en brugt motorcykel, før du køber den. Jeg viser dig, hvordan jeg tjekkede det ud, før jeg kastede mine penge væk. Det første, du vil have, er en kold motor, den står hele natten, når du tjekker en brugt cykel, rører ved motoren, når den er varm eller varm , du skal vente, indtil det er koldt at kontrollere, da de ofte har et startproblem, når de er kolde, men som du kan se, er det isende koldt, jeg trykkede på startknappen, starter med det samme, en slidt motor bliver vanskelig for at starte, vil du ikke købe en svær at starte cykel, det er en andens problem, find en anden, lad den varme op i fire eller fem minutter, og når den er varm, giv den masser af gas, du vil accelere svar godt, så du ikke ønsker, at der kommer røg ud af udstødningen, og du bestemt ikke går i brand igen, hvis den ryger eller slår tilbage, kig efter en anden motorcykel, så kig ind med en lys lille lommelygte på tanken, du vil se inde og se om der er rust eller noget, i dette tilfælde er det flot og skinnende stål, der er ingen rust, tanken er ren, indse, at mange motorcykler er som legetøj, de sidder meget, så tankene er ofte rust, tror du måske åh, jeg får en ny tank, disse ting kan koste over tusind euro for benzintanken, sørg for, at gastanken er ren indeni og tal om et rent udseende af hele motoren og transmission for at se om der er olielækager nu de gamle triumfer lækker som en skør, men denne baby kan ikke lide en dråbe, de gør meget bedre end de plejede, da dette er en kædedrev motorcykel gå tilbage og tjek kæden og tandhjulet, som Du kan se her, at tandhjulet stadig har gode flade hoveder, det vil sige de er i god stand, hvis fremspringet begynder at blive slidt, og de får t på hovederne alle rundt, så er det tid til noget nyt kædehjul og kæde, som du kan se den tidligere ejer holdt kæden godt vedligeholdt alt smurt og rent, så drivlinjen er god, nu er moderne motorcykler lidt som moderne biler, meget af dem har obd2 - Porte, som du kan forbinde en analytica til Jeg scanner værktøj. Så hvis du har en, kan du tilslutte den og kontrollere det også, og hvis du har en triumf, kan du få adgang til den, tage halekappen af ​​og derefter fjerne bagsædet, du bare skruer de to skruer ud for at holde sædet på plads, så glider det hele sædet lige ud, og her er OBD-diagnoseporten, vi tilslutter, bare sætte værktøjet i, og som vi kan se, er der ingen koder, ingen problemer, og hvis du er som mig, kan du endda være der live Dataanalyse af det, ret sejt, du kan få alle mulige oplysninger fra disse scanningsværktøjer, det er en god investering for alle, du kan endda dele det med dine venner, fordi det fungerer på alle 96 eller nyere køretøjer, bare prøv ikke med krogen Din kat har det sjovt, hun kan ikke lide det Katte ved ikke meget om elektronik, og mens du er ved det, skal du se dig rundt under sædet, se på flagermusen, mens jeg for nylig skiftede mit batteri til et af disse litiumjernbatterier så der vil ikke være nogen korrosion, og så ødelægger det ikke noget elektronik, det er en god idé at skifte disse alligevel ud og derefter kontrollere forgaflen for at se for, om tætningerne er dårlige og lækker væske, og selvfølgelig det samme for de bageste kofangere for at se, om de lækker, så kontroller forlygter, baglygter, bremselygter og blinklys, nu kom det med de forfærdelige grimme orange blinklyslagre, men jeg kastede dem væk, satte de søde lysdioder på, jeg synes det gør cyklen meget sexigere, jeg mener virkelig, se hvor grimme disse ting er nu, de er væk, og så vil du selvfølgelig tage det med på en prøvetur, men desværre lader mange fyre dig ikke køre på deres motorcykel, de er bange for at du vil bryde det, så lad dem i det mindste tage dig til en kør med det Du kan høre transmissionen Se, hvordan motoren er, og hvor meget acceleration den har, og hvor god bremsning er, når du skifter gear.

Stop, hvis du ikke kan køre det, i det mindste gå med det. Så nu ved du, hvordan du tjekker en brugt motorcykel, før du køber den, og husk, at hvis du har spørgsmål om bilen, skal du bare gå til Scotty Kilmer-kanalen, så svarer jeg dem, så snart jeg er færdig med at køre denne bil

Er brugte cykler det værd?

Fordele ved at købe enBrugte cykler:

Lavere udgifter - Køb af encykelder har føjet et par måneder til sit liv, hjælper dig med at få en bedre pris end en helt ny model. Lavere præmie for forsikring - Selvom forskellen måske ikke er stor, er alderen påcykelreducerer værdien og dermed forsikringspræmien.

cykel gaveideer

Kan du tabe mavefedt ved at cykle?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men det vil tage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre sig genereltvægttabog fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

Hvor meget skal en god cykel koste?

De cykler, vi har testet, harkostefra omkring $ 300 til næsten $ 2.000. Vi fandt ud af, at flere penge køber en letvægtsramme lavet af kulfiber, aluminium (eller en kombination af begge materialer) eller højstyrkestål og andre komponenter af høj kvalitet. Men du kan stadig købe engod cykelfor kun et par hundrede dollars.14. apr 2016

Hvor mange miles vil en motorcykelmotor vare?

For sportscykler 25.000miles kanvære meget. Harley Davidsonmotorcyklerer bygget tilvare megetlængere. Hvis encykelhar gode vedligeholdelsesoptegnelser, ingen tegn på beskadigelse og ingen olielækager, endda acykelmed 40.000 til 50.000miles kanforventes atsidsttillangtid.10. jul. Dec 2019

Hvad er en god pris for en brugt cykel?

Som en generel tommelfingerregel kan du få en rigtig god, langvarigbrugt cykeli området $ 200 til $ 400. En helt nycykelmed lignende byggekvalitet og funktioner skal køre dig omkring $ 500 til $ 900. Noget mindre, og du ser sandsynligvis på et stykke skrammel.2. juni. Feb 2020

Er det bedre at købe en brugt eller ny cykel?

Der er to grunde tilkøbetilny motorcykel:nyfunktioner ognytilstand. Mere end med biler, motorcyklister kører, kolliderer og tinker med derescyklerogkøber nytbetyder, at du får en frisk skifer.Køb brugtbetyder, at personen kunne have taget pletfri pleje af derescykeleller lade den være udenfor for at rådne.19. maj 2017

Hvor meget vægt kan du tabe cykling 30 minutter om dagen?

Harvard Medical School rapporterer en person på 155 pundkanbrænde omkring 260 kalorier på en øvelsecykelfor bare30 minutter. En person på 125 pundvilleforbrænde 210 kalorier i samme træning, mens en 185 pund personvillebrænde 311 kalorier.27. apr 2019

Hvor meget skal jeg cykle om dagen for at tabe mig?

Stabil, moderatcyklingforbrænder cirka 300 kalorier på 60 minutter, men det kan dubrændemere end det, hvis du øger intensiteten. Ifølge Harvard Health Letter kan en person på 155 pund faktiskbrændesommangesom 298 kalorier i løbet af 30 minuttercykelride, hvis de pedaler i et tempo på 12 til 13,9 kilometer i timen.17. juli Feb 2020

Hvad skal jeg kontrollere, før jeg køber en cykel?

De næste dele, du skal kontrollere, er for- og bagskiftere. Kontroller disse ved at skifte op og ned på den bageste kassette og skifte fra den store kædering foran til den lille. Hvis skiftet er jævnt, skal du være god at gå. Hvis ikke, skal dele eller kabler muligvis udskiftes.

Hvad er den bedste måde at købe en brugt cykel på?

Alternativt kan du bede om et købsbevis, hvis cyklen er relativt ny. Dette er det vigtigste tip til køb af brugte cykler. Bortset fra websteder som eBay, der har regler til at beskytte både køber og sælger, må du aldrig sende penge, når du ikke har set den cykel, du køber personligt.

Hvad skal man se efter, når man køber en brugt carbon cykel?

Uanset materialet er der mange ting at passe på, når du køber en brugt cykel. Imidlertid har kulstof sine egne særegenheder, der adskiller det og gør det vanskeligere at vurdere. Især kan der være skjulte skader fra en alvorlig påvirkning, hvilket kan føre til en pludselig fejl.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Let mad til mavebesvær - hvordan man beslutter

Hvilke fødevarer er lette på maven? 11 fødevarer, der er lette at fordøje Toast. Del på Pinterest Ristning af brød nedbryder nogle af dets kulhydrater. Hvide ris. Ris er en god kilde til energi og protein, men ikke alle korn er lette at fordøje. Bananer. Æblesau. Æg. Søde kartofler. Kylling. laks.

Atkins diæt vs keto - hvordan man retter det

Hvad er bedre Atkins eller keto? Atkins og keto er begge diæter med lavt kulhydratindhold, der kan være til gavn for vægttab, diabetesstyring og hjertesundhed. Deres største forskel er, at du gradvist øger dit kulhydratindtag på Atkins, mens det fortsat er meget lavt på keto-dietten, så din krop kan forblive i ketose og forbrænde ketoner til energi. 13. juni 2019

Protein shake til muskelgendannelse - holdbare løsninger

Hvilket protein er godt for muskelgendannelse? En undersøgelse viste et positivt anabolsk respons, efter at deltagerne indtog 20 gram valleprotein inden træning (9). Andre fordele ved at spise protein inden træning inkluderer: En bedre anabolsk respons eller muskelvækst (11, 12) Forbedret muskelgendannelse (12)

Termisk mad diæt - innovative løsninger

Hvilke fødevarer har den bedste termiske effekt? Kulinarisk ernæringsekspert Trudy Stone er enig: ”Æg er en af ​​de bedste kilder til fedtforbrændende proteiner, der får dit stofskifte fyret. Diæt med højt proteinindhold har vist sig at øge dit stofskifte på grund af den termiske effekt af mad - mængden af ​​kalorier, som din krop forbrænder for at metabolisere fødevarer. ”27 februar. 2019 г.

Sunde probiotika - typiske svar og spørgsmål

Hvad er det sundeste probiotiske at tage? En generel anbefaling er at vælge probiotiske produkter med mindst 1 milliard kolonidannende enheder og indeholdende slægten Lactobacillus, Bifidobacterium eller Saccharomyces boulardii, nogle af de mest efterforskede probiotika.9 нояб. 2018 г.