Vigtigste > Cykling > Kvinders racercykel - løsninger på problemerne

Kvinders racercykel - løsninger på problemerne

Hvad er en god cykel til kvinder?

Den 9Bedste kvindelige landevejscyklerLige nu
  • BedstBudget udholdenhed. Diamondback Arden 2. amazon.com.
  • BedstAluminium. Specialiseret Allez Sprint Comp Disc. specialist.dk.
  • BedstAlle-Vej. Liv avail Advanced Pro 1 Force. liv-cycling.com.
  • Grusdræber. Marin Headlands 2.
  • Bedsttil udholdenhedsture. Canyon Endurace WMN CF SL Disc 8.0.
18. juni. Feb 2020

De spurgte, og vi lyttede til, jeg fik en besked på Instagram, der spurgte, om vi kunne lave en artikel om kvinder-specifikke cykler. Jeg synes, det er et godt emne, og det er også meget interessant. Vi er også glade for at høre dine ideer og forslag. Har kvinder brug for cykler specielt til kvinder? I alle sammen, og hvad er mine oplevelser? Jeg er her for at besvare alle disse spørgsmål.

Cykler kommer i alle former og størrelser, ligesom de mennesker, der kører på dem. Du kan ikke kategorisere 50% af befolkningen udelukkende efter køn. Hvorfor har vi stadig mænd og kvinder? Sbikes historisk set var gennemstigningsrammen designet til kvinder, der cyklede almindelige cykler i langt tøj, hvilket var meget upraktisk, da tøjstjernerne skiftede gennem årtierne. Med denne stærke sammenhæng mellem rammedesign og køn fik vi ikke rigtig dette design på landevejscykler, men nogle gange vil tiprøret have en ekstrem hældning mere end sige en mænds ramme, jeg ville bare starte med min oplevelse af cykling uden at være tilfældet er? I min professionelle karriere har jeg nogensinde skrevet en særlig kvindecykel og aldrig følt, at jeg havde brug for det.

Jeg har altid haft det godt på en cykel, og hvis man ser på producentens hjemmeside, er disse cykler mærket som mænd, i det mindste ikke mærket som kvinder, i øjeblikket taler om racercykler, der inkluderer gruscykler - cykler med en vejbaseret en Efter min mening er geometri og dropbars, uanset om det er en specifik cykel til mænd eller kvinder, der er ændringer, du skal foretage på cyklen for at få det bedst, så det kan være sadlen på styrets vægt, står den type af alle, uanset hvor du får din cykel fra, skal du foretage disse ændringer for at gøre cyklen mere behagelig for dig. Så ideen er at finde den cykel, der passer dig bedst, det betyder ikke noget, hvordan den markedsføres, så længe geometrien passer, tjener den det rigtige formål, og så kan du tilpasse den derfra, så jeg ved, hvornår jeg får en ny cykel der er et par ændringer, jeg har brug for for at få 38 procent til at passere det på ir 138 millimeter stilk og 170 krank, men jeg finder det skifter fra cykel til cykel, en cykel kan være 49 centimeter og derefter en anden cykel kunne være en 51, det skifter bare fra cykel til cykel hos forskellige producenter, så hvad gør en kvindespecifik cykel? kommer i alle former og størrelser, og cykelfabrikker har forsøgt at udvikle et varieret udvalg af cykler til alle. Størstedelen af ​​kvinderne har en kortere torso og længere ben, og mænd har også smalle skuldre og små hænder. Hovedfunktionen på kvindecykler er en mindre ramme med et kortere toprør, hvilket betyder, at området fra sadel til styret er meget mindre, hvilket betyder, at du kan komme til styret meget lettere. Dette kan være godt for nogle kvinder, men jeg mener generelt, at jeg foretrækker en lidt mere strakt position, åh jeg har rigtig lange arme, eller måske er jeg bare brugt til racercykler, smallere styr er fås også på damecykler, men disse kan let ændres, alle vil efterlade styr i forskellige størrelser afhængigt af deres kørestil, skuldervægt og hvad du finder mere behageligt, en kvindespecifik cykel leveres ofte med en kvindelig sadel, men det gør det ikke betyder nødvendigvis, at sadlen fungerer for dig.

Du bliver muligvis nødt til at ændre det for at få det til at fungere bedre for dig og frustrerende, kvinders cykler er ofte tilgængelige i lyserød eller babyblå. Vi vil ikke have lyserøde cykler snigende sort, det er vejen at gå, men jeg kan nu lide en metallic cykel som de metalliske mennesker, jeg har, kunne jeg se nærmere på dem, hvis kvindelige bytes ikke blev mærket med noget andet, så mænd kunne bruge dem, to mænd kunne forsinke brugen af ​​kvindecykler på grund af navnet, men kanel kunne være kortere end andre og en kvindecykel kan være bedre for teenagere, der måske finder ud af, at kvindecykler i slutningen af ​​dagen er bedre end de bedste forude og drager fordel af købt kunst, og de bedste kvindeteams i verden, der bruger Carrion, har en bred vifte af kvinder -specifikke cykler, der passer og håndterer godt for folk i alle størrelser, især folk i den mindre ende af spektret, de passer til 650 fods cykler, f.eks. u deres tredobbelte ekstrasmall og dobbelt ekstra små størrelsesrammer i deres kvinders rækkevidde for ryttere fra en og en halv meter op. Jeg skriver en lille herreramme, men Emma plejede at køre 650b-versionen, du kan se her, en 650b-Wheel Som et hjul, der er lidt mindre end din gennemsnitlige racercykel, betyder Flight Othergrail, at du nu kan få 650b i mindre størrelser.

Det er en tendens, som de tror vil udvikle sig i fremtiden, mindre om kønsspecifikke og flere valgleverandører i alle størrelser, som vi talte med et par om, og de sagde, at de ikke laver kvindecykler, de laver cykler, der har foretrukne kvinder, der kører , kvinderne, der kører for velgørenhedsorganisationer Cliff Procycling-teamet anmodede aldrig om en damecykel. De vigtigste aspekter af den tilpassede pasform i henhold til en bjørn er ved kontaktpunktet. Derfor giver de komponenter, du rører ved det, du skriver, et smalt styr til slanke skuldre, de har også længere og kortere trapper til kortere torsoer og længere arme, de har også en sejrrig specifik cirkel, der er mere egnet til kvinder og kortere og længere krumtap Dette følger trenden med at producere en hel række forskellige rammestørrelser og komponentindstillinger, der passer til de andre rytterpræferencer.

rørløs dækforsegling

I slutningen af ​​dagen vælger jeg den cykel, der passer dig bedst. Som folk, der er mere interesseret i cykler end køn, kan nogle kvinder være bedre egnet til kvindecykler, men antag ikke, at du har brug for en kvindes ikke-specifikke cykler med det samme kan det være en god tidsbesparelse for en ny cyklist, men husk at der er forskellige former og størrelser, som vi har forskellige skulderlængder eller forskellige benlængder uanset køn, hvorfor ikke? Gå til din lokale cykelbutik og prøv at få en cykel eller bare sidde på nogle cykler. Ting kan altid ændres og optimeres.

Det vigtigste, der gør cyklen mere behagelig for dig, er styret i den rigtige størrelse, indstil dig ordentligt og sørg for, at du kan nå alle bremserne på gearene for at have kontrol over cyklen. Håber du nød denne artikel om kvinder-specifikke cykler, og jeg håber, det besvarede nogle af dine spørgsmål GCMapp har vi virkelig brug for kvinder-specifikke cykler, gå til Gianna og få afstemning, og de vil blive brugt uanset hvor du får din cykel fra, de vil have en ramme uden ansigtsgeometri hver gang de besøger eometri efter min mening ja, jeg er nødt til at give det bedste, jeg har de andre ressourcer, du kan få, jeg troede, at det værste er bedst for dig, så du måske også vil rote lidt hvis det passer dem bedre, så måske det subtile meget praktisk i dag

Er der racercykler til kvinder?

Trek har lavet en komplet serie afkvinders vejcyklerlængere end nogen - og erfaringen har lært os, at en tilgang ikke passer til alleKvinder. ForskelligeKvinderønsker forskellige ting fraderes cykler, og vi har noget for dem alle.

Hvad er den bedste cykel til damer?

DetBedste cykler til kvinder
  • BedstHardtail. Specialiseret sikringskomp. specialist.dk. 1.675,00 $.
  • BEDSTLille vejCykel. Canyon Ultimate WMN. canyon.com. $ 1,00.
  • Begynder MTB. Scott Contessa 50. scott-sports.com. $ 499,99.
  • BEDSTVÆRDI E-Cykel. Aventon Pace 350. aventon.com. 1.199,00 $.
  • BedstBiludskiftning. Tern HSD S11. ternbicycles.com. 4.499,00 $.
3. maj 2021

Hvordan vælger jeg en damecykel?

Kvinderkanvælgemellem enkvindersspecifik vejcykeleller en unisex vejcykel. Mangecykelmærker rapporterer data, der viserKvinderhar en sorteringsvinger (armlængde) i gennemsnit sammenlignet med mænd i samme højde. Derfor,kvinders cyklerer generelt kortere i det øverste rør for at imødekomme dette.4. maj 2016

Skal jeg købe en kvinders specifikke cykel?

Det vigtige er, atKvinderhar flere valgmuligheder end nogensinde før. Der er ikke noget forkert svar her. Så længe dencykeldu kører føles behagelig, forårsager ikke smerter og er sjov at ride, så betyder det ikke i sidste ende, om det er en 'unisex'cykeleller akvinders-specifik cykel.11. mar 2021

Har damer brug for en damecykel?

Det er et godt spørgsmål, og et spørgsmål, der forståeligt nok bliver spurgt meget. Så hvis duvil haveat vide omkvinder har brug forat ridekvinders-bestemtcykler, læs videre, for mens det korte svar er nej, er det længere svarKvinderkan køre nogencykeldevil haveog føler dig godt tilpas.11. mar 2021

Kan en kvinde køre på en mans cykel?

TILkvinde kan rideen mændscykelmed en mænds sadel helt fint på en normal eller afslappetride, men så snart hun begynder at tage tempoet eller løbet, kan hun opleve meget pres eller smerte alle de forkerte steder. Det herkunneforårsage alvorlig personskade, hviskvindeoplever smerte, men fortsætter med at gøre detride.

Kan en kvinde cykle på en mands landevejscykel?

TILkvinde kan køre på en mænds cykelmed enmændsadlen fint på en normal eller afslappetride, men så snart hun begynder at tage tempoet eller løbet, kan hun opleve meget pres eller smerte alle de forkerte steder. Det herkunneforårsage alvorlig personskade, hviskvindeoplever smerte, men fortsætter med at gøre detride.

Hvorfor er kvindelige cykelstel forskellige?

Den storeforskelmellemkvindersog mændscyklerer pasformen:Cykelbeslutningstagere har en masse fit data, der går ind irammegeometri. I gennemsnit har kvinder også kortere torsolængder, såkvinders cykelmodeller har tendens til at have kortere rækkevidde.

Hvorfor har kvinders cykelsæder huller?

Mangesadler hartilhuleller aflastning foran påsadelfor at give mulighed for en fremadrettet bækkenposition uden at lægge overtryk på blødt væv. Mestkvinders sadleri daghardenne udskæring eller lettelse. Hvis du kører i oprejst position, må du måske ikkebrug foreller ønsker ensadelmed denne udskæring.3. apr 2011

Er der nogen racercykler til kvinder i verden?

Uanset om vi kører sammen med vennerne eller graver dybt til din næste triatlon-sejr, har vores aero-teknologi gjort Liv ikke kun til de letteste, hurtigste kvindelige landevejscykler i verden, men til nogle af de hurtigste cykler i verden. Periode. Leder du efter racercykler til mænd?

Hvilken slags cykel kører kvinder i cyclocross?

Kvinders cyklocross landevejscykler. Hvis du vil have muligheden for at gå off road, kan en cyklocrosscykel, grus eller eventyrcykel muligvis være op ad din gade. Der er en masse variation mellem cyclocross, adventure road og gruscykler. De er alle designet til at køre på og off road - bare i forskellige grader.

Hvor høje skal kvinder være for at køre på landevejscykel?

Geometrien i kulfiberrammen blev raffineret ved hjælp af mange års fit-data fra over 150 atleter på Fujis kvindelige pro-racehold, hvilket resulterede i en kortere rækkevidde og en mere lineær progression af stack og rækkeforhold mellem størrelser, som går fra stor til en diminutiv XXS (44 cm) ramme, der passer til ryttere under 5 meter høj.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.