Vigtigste > Cykling > Ungdoms cykelhjelme - hvordan man adresserer

Ungdoms cykelhjelme - hvordan man adresserer

Hvilken størrelse cykelhjelm har en 10-årig brug for?

Trin 1: Sørg for, at hjelmen har den rigtige størrelse.
AlderHovedomkreds (i cm)
toflere år48
3-5flere år51
6-10 år53
11+flere år56(glad musik) - God morgen. - Velkommen fredag. Vi varede næsten en uge.

Åh, han skal bære dette, fordi vi ikke rigtig har planer i denne weekend. Så dine planer, ikke? - Ja. - Bestiller du pizza? - Visst, jeg har $ 10, nogle ekstra penge.

Ja. - Ja ja Ja. Han kunne godt lide sin morgenmad i går så meget, at han bad om det samme.Det ser ud til, at vi fik noget regn, mens vi sov. Jeg sov ordentligt. Hørte du regnen i går aftes - Nej men. . - Nogen gik på toilettet.

Kan du høre vandet? - Jeg hørte en bil gå. I går, da vi kørte hjem, begyndte det at boble - gjorde det? - Da vi var tæt på hjemmet - Ah, søstersøster, der hjalp dig? Glem ikke din mobiltelefon, du har glemt det i går, ikke? ? Du går? - Ja. - Okay, god fredag. - Hvad er klokken? - 7:30, 7:25 - Vi ses da. Og hvad er din morgenmad, du vælger i morges? - Havregryn. - Hvilken slags havregryn? - Fersken og blåbær - Du blandede det, ikke? Parat? - Ja - Sødt lille tøj i dag. - Farvel. - Farvel - Godmorgen, klan.

Velkommen til vlog. Det er fredag, hvilket betyder, at det bliver en dejlig dag. Fredage betyder ikke meget for mig, Tiffany eller børnene for det meste bortset fra at de går i skole nu, men for dig og alle andre er fredag ​​den bedste ugedag, ikke? Jeg har altid sagt, at lørdage er den bedste ugedag, fordi der ikke er arbejde eller skole.Du startede din dag ude og hele dagen var fantastisk, og den næste dag var søndag, hvilket betyder, at du også havde den fridag, så lørdag aften var den bedste aften. Lørdag er min yndlingsdag i ugen, men fredag ​​er næstbedst, fordi det er den sidste dag i ugen, og du ikke har arbejde eller skole den næste dag. Jeg forbereder mig på at skrue op for min strøm i morges, så jeg spiste morgenmad i mikrobølgeovnen for at lave noget G Fuel, citron-lime er dagens smag, citron-lime var min første smag, jeg nogensinde har købt, første kar.

Citronlime er fantastisk, smager som Gatorade, Lemon Lime I Gatorade, det er fantastisk. Så morgenmad, G Fuel, stream. Okay, færdig med dagens livestream.

Begge børn er hjemme fra skolen, og vi ville gerne ride på i dag. Mig og min far ville ride. Desværre havde han en meget travl, meget hektisk dag på arbejde, og han var ikke i stand til at klare det.Han var 3, 3:30, han forlod ikke engang sin gård, hvilket er som en times kørsel for at komme her, så det er bare en af ​​de ting, hvor det er i stedet for at prøve at skynde det og få det til at ske, ved du hvad , bare send det op, smid håndklædet ind og lad det ske en anden gang. Så ville jeg og Bryce ride, køre, fyr. Vi åbnede faktisk garagen, gik ud, tjekkede vores benzin og alt, og det var, det klikkede.

Hver gang vi går på ridning, bliver jeg mindet om, hvor lurvet og gamle Bryces hjelm er gammel og lort. Det er skørt og gammelt. Det skal udskiftes, så i stedet for at gå på snavscyklen i aften, går vi faktisk til snavscykelbutikken, og vi er væk, skaff ham en ny snavscykelhjelm.

Forhåbentlig mener jeg forhåbentlig, forhåbentlig er de hans størrelse og en han kan lide, forhåbentlig. - Jeg vil have en lys en. Jeg kan godt lide lette ting.

Jeg er færdig med det, jeg er nede med lyst. Jeg er nede med lyse. Vi skal købe en snavscykelhjelm til Bryce.

Jeg har brug for at få noget olie, fordi jeg har en olieskift i afventning, skrev min Tekst far for at sige hej, du har også brug for alt fra cykelbutikken, så lad os gå til RideNow Powersports. Det er nu det tætteste sted, hvor vi kun bor, de er for langt væk nu. Vi skal kigge efter nogle snavscykelhjelme, komme tilbage, prøve dem og sandsynligvis gøre lidt arbejde på cyklerne.

Jeg ser frem til at køre noget tid i weekenden. Forhåbentlig i morgen formiddag. Uanset hvad, nu skal vi shoppe motorcykelhjelme - mens drengene vælger hovedbeskyttelse.

Hvordan kaldes dette? Hjelm. Bare for sjov. Jeg forsøgte at komme med et fjollet navn - jeg troede du var seriøs - Vi var klar til poolen, så lad os holde fast i vores planer om at svømme om aftenen.

Det er stadig meget varmt. Det er meget fugtigt i dag, men ja, lad os lave en lille snackplade og vores nye små stole. Baby forsøger at stjæle, hun er lige så stor som mig. Jeg kan godt lide dette bord. - Okay, her er vi RideNow Powersports.

Fundet snavscykelhjelme, så prøver vi. Første ting er denne sorte og gule klokke. Hun ser så syg ud.

Det er mat sort som min hjelm, men den er neongul. Jeg kan godt lide dem. - Jeg kan godt lide lette ting. - Du kan lide neon. Neoner i, ja, det er sejt, neon er i.

Ser godt ud. - Det behøver ikke være så neon. - Ja, det er også sejt. - Eller kan du se, hvordan det? - Denne, se på dette.

Der er en fremmed på den - den blå, den blå og hvide - den er sej. Det er som mat rød og blå. Dette er en Thor.

Dette er Troy Lee Designs. Åh, den blå er syg. Tjek det her. - Åh, hvad fanden er det? - Han er knust.

Det er knækket i halvdelen, så du kan vise indersiden. Det er en dejlig neongul. Dette er min hjelm.

Dette er Troy Lee Designs mat sort. Dette er alle Troy Lee-designene her. - Jeg vil have en med en lille etiket. - Find så en lille.

Tjek dette her. Det er sejt, en anden grøn en, det er en grøn fremmed. Det er sejt.

Der er en lyserød fremmede og en grøn fremmede. Faktisk er det sjovt, hvis du havde det, og Sierra gjorde det. Det er det samme, bare en anden farve.

Der er også en grå. Det er sejt - Det ville være sejt, hvis du havde det, ville jeg have - Vi havde alle forskellige? Ja, men jeg ville sandsynligvis tage den grønne. Dette er hvad jeg ville tage Så er der dette.

Det er cool, toksin. Det er også mat sort. Grå.

Nej, det er du ikke. - Det er en stor, ekstra stor. - Nå, de har det ikke din størrelse.

Jeg er nødt til at finde de små, mand. To gange, to gange. Disse er faktisk alle fluer.

Ekstra, ekstra stort, ja. Åh, dine ben gør ondt fra træning, ikke? Tho Du lavede de vægge kneb. - Også min ryg. - Din ryg? Det er sejt - det er behageligt.

Jeg kan godt lide følelsen - Kan du lide, hvordan det føles? - Ja, den derude, den jeg prøvede på, Fly, den ser behagelig ud - Det var behageligt, ja? Flyt dit hoved på en eller anden måde. Du kan ikke mærke hovedet bevæge sig, hjelmen bevæger sig? - Nej. - Okay.

Han er sej. Vil jeg prøve det igen? Det kan jeg godt lide, det har min stemme. Det er en klokke.

Nogle af dem, ligesom indersiden, er den følelse. - Ja. - Jeg kan godt lide følelsen. - Ja, jeg kan lide dette farveskema.

Det er som min matsorte, men det er også neongult - det er behageligt - det er behageligt? Ja, komfort er nøglen, mand. Det vil være på dit hoved, og det vil være på dit hoved, mens du kører, så komfort er vigtig. Det er lidt som at kaste en klokke, vi havde Troy Lee Designs, vi har Fly og mere Bell.

Jeg tror, ​​der er også en smule ANSR, der er ANSR. Så det er lidt af et kuld. Denne ser ud som hjelmen ser større ud og fronten ligner den.

Er det for stort - jeg kan skubbe det, nej, det er ikke strammet endnu. - Åh, den er ikke strammet endnu. Denne ser ud til at være smallere i ansigtet, mens denne ser mere åben ud.

Denne hjelm ser dog større ud. Selve hjelmen ser større ud - denne del her, dette var den bløde del her. Derfor føltes det anderledes. - Okay.

Okay så tag dette af og gå lige tilbage til den røde. Er det mellem disse to? en? - Ja - Så prøv det igen - Whoa, det rammer dine kinder med det samme. Det er som et hul.

Der er et sådant hul lige der. Den har en hel pude - er dit øre der? - Jeg ved det ikke - jeg vil have dit øre til at gå i et hul. Dine ører styrter lidt ind i et hul - der er mine, ja.

Her ville mine ører blive glattet. - Ser du, dine ører skal gå i dette hul lige her. Du skal justere hjelmen, så dine ører, dine ører styrter ned i et hul.

Kan du lide denne hjelm bedre? Okay. Er det den ene? - Ja - det er ham. Okay, mand, sej, succes.

Det er også den billigste. (griner) Jeg tager det - det ser sejt ud, jeg kan godt lide mat - det gør jeg også, jeg synes det ser sejest ud. Forstå mig ikke forkert.

De lyse farver er også gode, de blanke, men jeg har altid været fan af mat sort, mat sort og neongul, ligesom win. Selvfølgelig, hvis du er en monsterfan, er der mat sort monstergrøn camo, det er super sejt. Monster er, hvad jeg vil sige for Kawasaki, men jeg er mere en Red Bull-fan.

Bare fordi G Fuel ikke sponsorerer snavscyklister og motocrossere, siger jeg bare. Jeg er mere en G Fuel fan, men jeg er ordsprog. Få G Fuel til artikelspil, monstre, Red Bulls til motocross.

Okay, det er det. Det er din endelige, endelige dom? Du har en som fire eller prøvet fem hjelme. - Åh nej, faktisk vil jeg have den. - Vil du have den lyserøde? Du har ikke prøvet det. Prøv det. - Hvem. - Har du sat det på? Jeg sætter stor pris på Fly-modellen, som du prøvede den på forhånd.

Så stramt? det? - Jeg kan godt lide det, men det er lyserødt. - Nå, find en anden farve e er en blå farve lige ved siden af ​​den. - Vi har bare en afslappende aften i poolen, Sierra indhenter mig hele ugen af ​​sit nye skoleår på ny skole Bare spørg de små detaljer, du glemmer at spørge i løbet af ugen, men på en eller anden måde lærer jeg meget.

Jeg elsker disse tider med dig. - Også mig. - Bare åbn op for samtalen.

Åh vent så gjorde du det, gjorde du det? Alt bevæger sig så hurtigt i løbet af ugen. Okay, nu skal vi lave middag, og vi skal være i sengen og det og det. Dette er ligesom vores chill-tid bare for at indhente os. - Ja. - Ja.

Hun elsker det. Okay kan jeg sige elsker det - Ja. - Elsk det nye, hvad kalder du det? - Skole lærer. - Det er bare anderledes.

Det hele er anderledes. Mellem være, frokost er forskellig, skiftende hold. - skabe. - skabe. Havde ingen skabe på min gamle skole. Specialer. Vi har to specialer. - ja, sport og kunst, jeg lærte hvilken kunst der var helt tilfældig. Jeg har spansk lært eller --- klasselokale for teknologi. - ja det er bare en mindre ting.

Bliv ved med at stille spørgsmål, så lærer jeg mere. Bryce er tilbage. Han er meget glad for at vise os sin hjelm - er den blå? - Nej. - Er den rød? - Nej. - Er det orange? - Nej. - Grøn? Gul, ooh. - Dejligt. - Som daddies, men neongult. - Ja, det er næsten, vent, jeg har næsten det samme mærke som ham. - Hvad er hans? Er hans ræv? - Virkelig lavet officielt eller noget? Jeg ved ikke. - Hvad synes du? - Dejligt.

Det er enormt. - Den er stor. Er dit hoved virkelig så stort? - Det ser stort ud på mig, men passer godt.

Er du sikker på Wow - min gamle hjelm var super lille. Det passede stadig, fordi det var så gammelt, at kindpuderne og de andre puder kollapset, så det blev bare glattet - så har du helt sikkert hovedbeskyttelse nu? Er det, hvad jeg kaldte det? - Ja, du kaldte det hovedbeskyttelse. Det kaldes en hjelm. - Nu har du brug for en.

Nå, hvis du stadig vil ride. - Åh, forresten, vi købte også en ny cykel. - Åh ja? - Ja - Nej. - Det var til salg - Ja, ikke sandt - Vil du se det? - Bryce er virkelig begejstret for at vise os. - Tilbage i garagen og jeg tog kædesmør.

Jeg gik på kædesmør. Jeg havde noget ricinusolie til min fars totaktscyklus. Han går tilbage til bønneolien.

cykler i regnen

Dufter godt. Så fik jeg nogle firetaktsolie til min cykel. Desværre bærer RideNow ikke den Maxter, jeg brugte, eller Maxima med de ting, de bærer den ikke, og de siger, at de ikke har den på, når jeg handler der, skal jeg skifte til noget andet, jeg bruger denne Honda, du kender 1040 grundlæggende den samme olie som denne ting.

Dette er ikke, det er olie, det er ikke syntetisk. Jeg skal bare ændre det. Så snart jeg skifter til det, skifter jeg langsomt til det syntetiske, lad os se her.

Hvad er det nu? Dette er som en gris og en svamp. - P Ork gulasch. - Det koger hele dagen, så svinekødet bogstaveligt talt er faldet fra knoglerne.

Nu er alt strimlet. - Lige, det lugter fantastisk - Det er cremet champignonsuppe, cremet kyllingesuppe, det er det der betyder noget, der er andre ting i det. Det er det, denne sauce handler om - Gotcha - Vi tilføjer kartoflerne - Kartofler og blomkålen.

Okay, fyre, så det var en uge, en hel uge med skole. Hvordan har du det? Føler du? - Godt. - Kan du stadig lide, alle smiler stadig? Ser du frem til mandag? Du er allerede som du ved? - Ja. - Du er sådan en skørter. - Jeg ved det.

Så kan du lide dine lærere? - Ja - Og alle var rart, og du finder ud af, hvor alt er i skolen? Kan du lide din frokost? - Ja - Hvad med tilbud? - Jeg kan godt lide specialerne og mine lærere til specials - Jeg kan godt lide specials. På PE havde vi kun en dag med det, men det var ikke så sjovt. Det var lidt kedeligt. Jeg kan godt lide musik. - Musik? Ja? - Wow. - Jeg kan godt lide alle lærerne. Som musik kan jeg lide musiklæreren, kunstlæreren, biblioteklæreren. - Cool, fint så.

Jeg er glad for at høre det, jeg er glad for at give det brændstof. Du ved, det er altid det øjeblik, hvor det er gode folk, har det været en uge, føler du det? Åh, ja, det er skole, men heldigvis nyder vores børn skolen. De kan lide det.

Indrømmet, det var kun den første uge. Vi spørger dig igen efter en måned, og vi ser, hvordan du har det efter en måned. Hvad, Labor Day, næste ferie, tre dages weekend? Bryce klipper forhaven, før det bliver for mørkt.

Ja, husarbejde, kammerat, husarbejde. Jeg er på en date med nogle venner. Jeg skal spille nogle artikelspil med venner.

Game night, har du game night, ikke? Mange af jer gør det. Fredag ​​aften, uanset om du er på arbejde eller i skole, fredag ​​aften. Som jeg sagde i morges, betyder fredag ​​noget, ikke sandt? Alle kommer fra arbejde, alle kommer fra skolen, de holder op sent, jeg plejede at være fredag ​​aften, plejede at være Call of Duty nætter, jeg gik kl. 7, 8, 9 online, og vågnede indtil kl. of Duty med mine venner.

Åh så sjovt. - Jeg gled lige ud. - Det var godt.

Jeg sagde helt, at du og jeg ikke har været på diaset endnu - der var for mange børn den anden dag - ja, det er rigtigt, det er rigtigt. Det blev lidt vanvittigt. - Omvendt output.

Hvad? - Dit ansigt, når du rammer vandet. - Jeg følte, at jeg stødte på hovedet. Det gjorde jeg.

Jeg vil prøve. Jeg vil gøre det med min mave, prøv at gøre ondt. - Jeg sværger, at det snublede mig.

Jeg gik til kysten. Jeg troede, det ville være sødt, hvis de smedede pakken i vandet. - Åh gud. - Hvad fanden er der lige sket? (Ler) - Bastard. - Jeg kiggede væk et øjeblik.

Nogen skar det ud. Jeg skar det bare for at se, hvordan det så ud fra mit synspunkt. - Åh min gud, jeg skal skære det igen, fordi hans latter er så lang. - Hej, Clintus, dette er Dario fra Canada, Ontario, og bliv ved med at vlogge. (optimistisk musik)

Hvilken stil cykelhjelm er bedst for børn?

Vores yndlingscykelhjelme til børn
Hjelm til børnHvorfor vi elsker detMSRP
TraditionelStil
Giro Scamp (MIPS)BedstRundt omkring (ungBørn)$ 35 ($ 55)
Joovy NoodleBedstBang for Your Buck$ 30
Kali Chakra YouthGaranti for udskiftning af nedbrud$ 40

Hej fyre! I denne artikel ser vi på de fem bedste smarte cykelhjelme, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi oprettede denne liste baseret på vores egen mening, forskning og kundeanmeldelser. Når vi indsnævrer det bedst mulige valg, tog vi højde for deres kvalitet, funktioner og værdier.

For mere information og opdaterede priser på de nævnte produkter, klik venligst på linkene i beskrivelsesfeltet nedenfor. Her er de fem bedste smarte cykelhjelme. Det femte produkt på vores liste er LIVALL.

Sikker og sikker, denne hjelm har funktioner, der opfylder både CPSC og CE standarder. Den har automatisk induktiv belysning og 270º blinklys baglygter. Disse funktioner giver bedre synlighed og forbedrer din tilstedeværelse på gaden.

Folkene på gaden vil helt sikkert bemærke dig langt væk. Du behøver ikke længere at bære andet tilbehør. Og fordi det er en smart cykelhjelm, kan du nyde musik og besvare opkald med LIVALL med Bluetooth og mikrofon.

De er placeret over ørerne, så du ikke bliver distraheret fra vejen. Der er også en walkie-talkie-funktion. Dette er især nyttigt, når du rejser i en gruppe, da det giver dig mulighed for let at kommunikere med dine medpassagerer.

Den mest relevante funktion af denne hjelm er dog sandsynligvis den, der giver dig mulighed for at sende SOS-signaler i en nødsituation. Du kan bruge dette ved at forbinde hjelmen til LIVALL Riding-appen. Hvis der sker noget, tænder hjelmens nødsignaler, og du kan straks komme i kontakt med dine kontakter.

Denne hjelm er perfekt til hoveder, der er 21,65 'til 23,23' i størrelse.

Du kan justere det ved hjælp af drejeknappen på bagsiden og de justerbare stropper. Disse sikrer, at du bruger udstyret ordentligt, og at du har ro i sindet. Dens fordele er: - Den leveres med bluetooth og mikrofon; - Den inkluderer en walkie-talkie-funktion; - Det er kompatibelt med LIVALL Riding App; og - Det har alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner.

Det er dog dyrt. Kør ubekymret med LIVALL. Denne smarte cykelhjelm har alle de nødvendige funktioner, der garanterer din sikkerhed på vejen, hvilket gør det til en god investering på trods af sin pris.

Sena X1 følger på fjerde plads. Sena X1 er et brugervenligt design med tre knapper på siden, der er let at navigere og bruge. Denne 12,35 oz hjelm leveres med et lithiumpolymerbatteri, der giver 16 timers taletid og en 3,5 timers opladningstid.

Det er en cykelhjelm, der er fuldt integreret i Bluetooth med HD-lydhøjttalere og en mikrofon. Du kan forbinde den til din telefon og få adgang til forskellige apps som fitnessapps, GPS og musik. Du kan endda foretage telefonopkald.

Med denne hjelm kan du tale med op til tre andre mennesker over en afstand på op til 800 m i åbent terræn. Det er også kompatibelt med ekstra Bluetooth-tilbehør og smartphone-apps til større intercom-grupper og funktionskontrol. For at gøre tingene endnu bedre har den patenteret Advanced Noise Control-teknologi, der minimerer vind- og baggrundsstøj, så du nemt kan kommunikere, mens du cykler.

Dens fordele er: - Det er kompatibelt med Bluetooth-tilbehør; - Det fungerer godt med smartphone-apps; - Det er let at bruge; - Det giver lang driftstid; og - Den er udstyret med HD-lydhøjttalere og en mikrofon. Ulemperne er dog: - Den har ikke LED-belysning eller baglygter; og - Det har ikke et solskærm. Hvis du har brug for en smart cykelhjelm med Bluetooth-funktionalitet, er Sera X1 et godt valg for dig.

Så du forbliver altid forbundet under din cykeltur. Du har endnu ikke fundet en cykelhjelm, der opfylder dine krav? Bliv ved med at kigge, vi har mere til dig. Hvis det er første gang, du besøger vores kanal, skal du abonnere på kanalen og klikke på klokkeikonet for at modtage underretninger om vores næste artikler.

Det tredje produkt på vores liste er LUMOS Kickstart. LUMOS Kickstart tilbyder dig belysning og indikatorer på hovedet takket være dens integrerede lys. Den har et lyst hvidt LED-array foran og røde LED'er på bagsiden, så du kan ses på gaden, især om natten.

Bluetooth-funktionen kan synkronisere den trådløse fjernbetjening med to knapper på styret med hjelmen, når du tænder den. Så når du trykker på venstre eller højre knap, blinker din hjelm i den rigtige retning. Fjernbetjeningen er vandtæt, så du kan bruge denne funktion, selv når det regner.

Denne hjelm er også kompatibel med LUMOS Helmet APP. Dette giver dig mulighed for at tilpasse toner til blinklyset. Det har også automatiske advarselslys.

Sammen med hjelmens indbyggede accelerometer hjælper denne funktion med at efterligne bilbremselys. Det registrerer, når du bremser hurtigt eller pludselig stopper. I dette tilfælde bliver lysene på bagsiden røde.

LUMOS Kickstart-batteriet kan vare op til 6 timer. Det er ideelt til 30 til 45 minutters daglig cykelpendling. Når batteriet er tomt, skal du huske at oplade både hjelmen og fjernbetjeningen.

Den vejer ca. 1 lb og måler 21,3 til 24,4 inches.

Selvom det ikke bør erstatte din cykels for- og baglys, kan denne hjelm gøre din tur sikrere ved at eliminere behovet for at give håndsignaler. Dens fordele er: - Det har et flot design; - Den leveres med lyse LED-lys; og - Dens blink er nyttige. Ulemperne er dog: - Det er tungt; - Den fås kun i en størrelse; og - det er dyrt.

Iført LUMOS Kickstart øger din synlighed i trafikken, især i mørke. De lyse LED-lys foran og bag samt de effektive blinklys sikrer din sikkerhed på hver rejse. Det andet produkt på vores liste er Safe-Tec Tyr.

Safe-Tec Tyr er en stilfuld hjelm med integrerede indikatorer, bremselys og LED for- og baglys. Det er udstyret med MIPS eller Multidirectional Impact Protection System, en førende glideplan-teknologi designet til at reducere rotationskræfter, der kan opstå med visse stød. Hjelmens ydre skal er lavet af polycarbonat.

Den leveres med en Coolmax polstring i form til skumforingen for at give komfort og sikre maksimal slagfasthed. Denne smarte cykelhjelm inkluderer også Bluetooth-ledningshøjttalere med ben og en mikrofon. Med disse indbyggede funktioner kan du lytte til musik eller ringe, mens du cykler uden at udsætte dig for en potentiel trafikulykke.

Den har også en trådløs fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre de indbyggede bag- og forlygter som blinklys. Derudover er den udstyret med automatiske bremselys, så du er synlig i alle retninger. Safe-Tec Tyr leveres med 2 års begrænset garanti.

Denne hjelm opfylder også flere sikkerhedsstandarder, herunder den vandtætte fjernbetjening i henhold til IPX6-standarden, hjelmen og fjernbetjeningen i henhold til IP65-standarden samt CPSC-certificeringer. Dens fordele er: - Det er let; - Den er justerbar - Den har fremragende bluetooth-højttalere; og - den leveres med 2 års garanti. Imidlertid er bærerne først ubehagelige.

Hvis du er på udkig efter en smart cykelhjelm med den nyeste teknologi, kan du prøve Safe-Tec Tyr 3. Denne stilfulde hjelm giver dig mulighed for at holde kontakten og være sikker på farten. Før vi afslører nummer 1, skal du tjekke nedenstående beskrivelse for de seneste tilbud på hver af disse varer.

Og sørg for at abonnere, hvis du vil holde dig ajour med de bedste produkter på markedet. Vores øverste smarte cykelhjelm er trods alt Sena R1. Sena R1 er en US-CPSC-certificeret hjelm med robust EPS-skum og en slidstærk skal lavet af højkvalitets polymerplast.

Det sikrer din sikkerhed med sit baglys og dets komfortable og sikre design. Det er integreret via Bluetooth, så du kan synkronisere din smartphone med hjelmen og få adgang til andre højteknologiske funktioner. Du kan få adgang til disse funktioner med verbale kommandoer.

Med denne hjelm kan du lytte til podcasts, kontrollere radiostationer, få adgang til Google Maps og meget mere. Du kan også foretage telefonopkald. Den støjreducerende mikrofon sikrer, at den anden person på linjen kan høre dig, selvom du er midt på gaden.

Du kan synkronisere med op til fire forskellige hjelme af samme model via en sammenkoblet intercom. Dette er ideelt, hvis du går med en gruppe. Det er en cool og nem måde at holde forbindelsen på.

Du kan bruge denne funktion, så længe du alle er inden for det maksimale interval på en halv mil. Dens fordele er: - Den har indbyggede højttalere i hjelmskallen; - Det muliggør kommunikation mellem hjelme; - Det inkluderer støjbeskyttelsesteknologi og - Det giver adgang til forskellige apps via smartphone-kobling. Det er dog dyrt.

Sena R1 er en smart cykelhjelm, der muliggør problemfri smartphoneintegration. Det sikrer, at du forbliver forbundet og sikker takket være Bluetooth-forbindelse i høj kvalitet. Det er alt for nu.

Tak fordi du så med! Hvis vi har været til hjælp for dig, skal du klikke på knapperne 'Synes godt om' og 'Abonner'. Vi ses i de næste artikler!

Hvilken størrelse hjelm har en 7-årig brug for?

Hvilken størrelse hjelm gør en 7-år-gamle behov? Syv-år-gamlegenereltbrug fortilhjelmmed en omkreds på 53 cm afhængigt af hvor stort eller lille deres hoved er, men det er ret nemt at få det rigtigestørrelse hjelmfor dit barn, så længe deres hoved ikke er unormalt større eller mindre end gennemsnittetstørrelse.4. december 2018

Hvad er den bedste hjelm til en 2-årig?

5 bedste cykelhjelme til baby + småbørn
HjelmPris
1Giro Scamp MIPS$ 59,95
toKali Chakra-barn$ 35,00
3Bell SidetrackPris ikke tilgængelig
4Joovy Noodle$ 25,99

Udløber cykelhjelme?

Regeringstestorganet i USA, Consumer Product Safety Commission (CPSC), anbefaler at udskifte etcykelhjelmhvert femte til tiende år. Snell Memorial Foundation, som også certificererhjelmeaf sikkerhedshensyn, fastslår firmaet fem år.26. september 2018

Hvordan vælger jeg en hjelm til mit barn?

Dethjelmskal sidde lige på dinbarnetshovedet (ikke vippet tilbage!), og det hviler lavt på panden. Kontroller, at bundkanten afhjelmer en til to fingerbredder over øjenbryn. Medhjelmsikkert fastgjort, test dinbarnog spørg, om hun stadig kan se og høre tydeligt.1. juli 2019

Bør en 1-årig have en cykelhjelm?

US Consumer Product Safety Commission mener, at det er farligt at tage et barn underet årti acykel, og her er deres begrundelse: '... børn under1 år skalikke være påcykler. Denne position kan endda forværres af den ekstra vægt af acykelhjelmpå spædbarnets hoved.24. oktober 2020

Lager de hjelme til 2-årige?

Babyhjelme kanVær især hård, fordi der ikke er masser afhjelmeaterlille nok til at passe til små babyhoveder. Giro Scamp og Schwinn spædbarnscykelhjelm er toaf de mindstehjelmepå markedet. uanset hvadhjelm digvælg barelavesørg for, at det sidder tæt på din baby eller dit barns hoved.30. april 2021

Hvor meget koster en hjelm?

gennemsnit, en motorcykelhjelmvil køre dig omkring $ 150 til $ 200 for noget lidt over den billigste model, du kan finde. Der er flere rimeligehjelmei denne prisklasse for den rytter, der ønsker en anstændighjelmmenerikke villig til at betale flere hundrede dollars på det.

tour de france etape 11 resultater

Er det værd at få en MIPS-hjelm?

MIPS hjelmegiver en ekstra grad af sikkerhed for alle cykelryttere. Så hvis du er klar til at udskifte din gamlehjelm, de ekstra $ 20 eller deromkring for at opgradere fra en ikke-MIPStilMIPS-udstyret model er godt-værdiprisen. I øjeblikket,MIPSteknologi er tilgængelig i udvalgtehjelmefra Giro, Bell, POC, Scott og Lazer.27. februar 2015

Hvor mange cykelhjelme er der til børn?

Børnecykelhjelme er ikke søde tilbehør; de er sikkerhedsudstyr, der giver essentiel livreddende beskyttelse for børn. I løbet af de sidste 10 år har vi sat næsten 70 cykelhjelme på prøve for at hjælpe dig med at finde de bedste!

Hvilken er den bedste mountainbike hjelm til børn?

Bell Sidetrack Youth er designet som en voksen mountainbikehjelm og tilbyder de sikkerhedsfunktioner, som forældrene ønsker sammen med et sporty og moderne design, som børn elsker. Sidetrack er bygget med holdbar konstruktion i støbeform og et robust opkaldsjusteringssystem og er også godt ventileret for komfort.

Hvordan fungerer en cykelhjelm for børn?

Når du placerer hjelmen på dit barns hoved, udvides et internt bur, der holdes sammen af ​​spændingstråden, så det passer tæt til næsten tilpasset komfort. Den lodrette højde kan også justeres, så børn med lange eller korte pander kan få det nødvendige beskyttelsesniveau.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Blodtrykscykling - Komplet vejledning

Er cykling god mod forhøjet blodtryk? Aerob træning, såsom cykling og løb, kan reducere dit blodtryk op til 10 mmHg, siger Creswell. Det er omtrent lige så meget som nogle medikamenter. Styrketræning kan også hjælpe med at reducere det med ca. 3 til 6 mmHg, siger han. Og det er aldrig for sent at gøre en målbar forskel.

Cykel-OL - mulige løsninger

Er der cykling i OL? Cykling har været en del af de olympiske lege siden de første moderne sommer-OL i 1896.

Rabat på cykeltøj - praktiske beslutninger

Hvorfor er cykeltøj så dyrt? Nå, det er også dyrt. De har brug for så mange øjenkugler på deres produkt som muligt, og de skal på en eller anden måde vinde folks tillid. En forhandler kan stå inde for et produkt og har trafikken til deres websted eller fodfald til deres butik for i det mindste at give det en chance. 2014.

Cykel gluten - den ultimative guide

Hvordan arbejder du dine glutes, når du cykler? Hav en behagelig sadel: Når dit sæde er ubehageligt, er det mere sandsynligt, at du drejer dine hofter bagud og slukker for en del af gluten. Opvarmning: Efter at have kørt let i et par minutter, hop af cyklen og lav et par squats eller strækninger. Dette hjælper med at få gluterne i gang og minder dem om at skyde, når du træder.

Pactimo cykeltrøje - handlingsorienterede løsninger

Er Pactimo et godt brand? Det er anstændige ting. Jeg har to. Bare sørg for, at det ikke er en klubtilpasning, da slangen er enormt løs. Det er gode ting, har flere trøjer og bibshorts, det holdes rigtig godt efter et par tusind miles.27. 2018.