Vigtigste > Cykling > Yt mountainbike - anførte spørgsmål og svar

Yt mountainbike - anførte spørgsmål og svar

Er YT mountainbikes gode?

En producent direkte til forbruger,DITIndustries sælger mesterskabsvindende, rekordindstilling,godt-prismountainbikes. Flytningen kan have rystet nogle fjer icykelindustri, men det er svært at argumentere med resultaterne:DITtilbyder nogle af de bedste 'bang for your buck'mountainbikespå markedet.2. jan. Dec 2019

(griner) - Jeg mener, det kunne komme fra de gammeldags musketter, hvor du havde wadin, og hvis du kan lide alt, hvad der blev afvist - (ler) Jeg taler bestemt om (elektronisk musik) (elektronisk musik) - Hej alle sammen, jeg er mike kazimer Vi er her i Sedona Arizona til den årlige Pinkbike Field Trip.

Vi ser på en hel række overkommelige trailecykler. Lige ved siden af ​​mig er Jeffsy AL Base, der er værd 2299 YT. Denne cykel har for nylig modtaget en opdatering og har nu den samme geometri som sine dyrere carbon-søskende.

20 minutters ab træning

Denne cykel fås som ekstraudstyr med 29 '' 27,5 '' hjul. Vi bragte 29 tommer versionen med os.

Vi har en 150 millimeter gaffel og 140 millimeter bagkørsel. Cyklen har en 66 graders hovedrørvinkel og en flip-chip, der giver dig mulighed for at stejle den op til 66,5 grader, hvis du vil.

Men jeg har lyst til, at de fleste kørere holder sig til den lave indstilling og lader den være alene. Rækkevidden med den størrelse, vi har, er 470 millimeter, pænere og stejlere 77 graders sæderørvinkel, kædelængderne er 435 millimeter for størrelser små til store, så har XL og XXL faktisk længere kædelængder på 440 millimeter. YT ville bare afbalancere cykelfornemmelsen på tværs af størrelserne en RockShox Deluxe.

Der er ingen lås eller noget lignende, bare en simpel justering af rebound. Forrest har du en Yari RC-gaffel, som navnet antyder, den har rebound- og kompressionsindstillinger. Du har SRAM Guide T-bremser, der håndterer bremseopgaverne med en 200 millimeter rotor foran, en 180 millimeter rotor bagpå, og disse er fire-stempelbremser.

Det er rart at se stærkere bremser på en cykel i trail-kategorien. Mange mennesker har det godt med dobbelt stempelbremser, men jeg vil hellere have mere magt end understyrke. De har også SRAMs SX-drivlinje, som giver dig en 11 til 50 tandkassette.

Dejligt bredt sortiment, klatre de stejle bakker seea DT schweiziske hjulsæt her. I dette tilfælde M 1900. Den har et sæt Maxxis Minion DHR to dæk på, vi har også ODI lock-on greb, Race Face cockpit, temmelig pæne komponenter, især når man overvejer prisen.

Der er også YTs egen Postman Dropper Post, en stor størrelse har 150 millimeter dråber, og XL- og xx-L-størrelserne går op til 170 millimeter, og derefter er de mindre størrelser 125 millimeter dråber. Det er de grundlæggende detaljer i Jeffsy AL Base, men nu er det tid til at dykke ned i disse køreindtryk. Vi kørte i Sedona-ørkenen og så virkelig, hvad denne cykel kan tage.

Lad os tale om det. (energisk musik) - Okay Kaz, inden vi udstyrer de stier, du har, er jeg nødt til at sætte den op, fortæl os hvordan det gik? - Denne cykel startede først med 30% sag bagpå, i slutningen på 25% rabat bare for at få lidt mere støtte. Jeg rejser ikke så ofte.

Ellers en ret ligetil opsætning, antager jeg det anbefalede tryk, som RockShox leverer, og det hele fungerede - ja, så jeg fandt nøjagtigt den samme uden at tale med Kaz om det, jeg red det med 30% sag først og vendte det derefter ned til 25, og det føltes meget bedre, og jeg var lige ved det anbefalede pres for gaffelen, og ja, vi kommer til at ramme stierne og ret lige frem. (Joy musik) For mig var denne cykel en rigtig simpel cykel. Ja, det samme her, hvad enten det var den teknisk stramme måde at klatre på, snoede sig gennem klipperne, eller vi havde nogle længere stigninger på en grusvej, det fungerer fint, ikke et ton Bobonce, vi gjorde i de 25% - Sag, en behagelig allround-position.

På en eller anden måde rammer det mærket, sådan som en trailcykel skal føles. - Okay, men da vi ikke har noget at klage over, hvorfor har vi ikke et sammenligningssamtale. Jeffsy versus Hightower D. - Ja, jeg mener, en ting er vægt.

Hightower er lidt tungere, jeg tror måske et pund tungere. Ikke verdens ende, men det føles lidt mere levende, slags rejser sig op og går lidt hurtigere. Du er temmelig tæt på, mine hurtigste tider var på Hightower, jeg må sige det, men denne føles som om jeg bare vil springe væk fra startlinjen lidt hurtigere - The Jeffsy, for mig føles det som om han går med Spring fremad mere haster, det føles som om det passer bedre steder, når det er virkelig teknisk og langsomt og rodet op-y.Yeah.Yeah.- Yeah fyre. - Yeah. (optimistisk musik) - Okay, vi giver jer et kig på, hvad vi vil tale om mere i vores rundbordsdiskussioner ved at sammenligne denne cykel med Commencal Meta TR såvel som Santa Cruz Hightower, og hvis man ser på det på papir, geometri numre adskiller sig ikke radikalt.

Jeg tror, ​​at Hightower har en hovedvinkel på 65,5 grader, det er 66. Det er en halv grad forskel, men Hightower føles lidt mere solid i nedkørslen.

Ligesom Commencal er det faktisk den samme nøjagtige styrevinkel, d f ikke lidt stejlere, men denne føles også meget mere solid. Når vi siger solidt, mener vi ikke, at cyklen svinger og bøjer, det er bare den måde, den samlede håndtering, den generelle fornemmelse af cyklen, som Jeffsy bare vil vrikke og væve, ikke bare pløje ned på faldlinjen. - Ja, jeg tror jeg er enig med dig Kaz.

Det er vanvittigt i disse dage, hvordan et firma kan lave en cykel i disse dage, er det bare sådan? normalt, og det fungerer bare fint overalt. Det klarer sig godt med de uslebne nedkørsler, det kommer godt overens med de smalle, langsomme nedkørsler, og i de tilstødende områder er det bare en rigtig god, generelt let at leve geometripakke - og prisen er også rigtig god. Jeg mener $ 2300 for denne ting? Dette er imponerende. (optimistisk musik) - Så hvor stak denne cykel op for dig? - For mig var det nøjagtigt i midten.

Vi testede otte cykler her. Min faktiske opstigningstid var syvende ud af otte. Og så var min afgangstid bundet til seco og tredje.

Jeg tror, ​​det fangede tiden i tværsnittet af vores testsløjfe - så det var en lidt anden historie for mig, da uret tikkede. Jeg havde min langsomste omgangstid på denne cykel, Kazimer. Jeg havde min langsomste nedstigningstid på denne cykel, men jeg havde min næst hurtigste opstigningstid for hvad det er værd, måske prøvede jeg hårdt på stigningen, og jeg løb tør for juice til nedstigningen eller noget, jeg tror ikke det skete , men uret gør det alligevel, lyver ikke.

Så lad os gå. (glad musik) - Okay, du brugte lige $ 2.300 på din helt nye cykel, kør den et stykke tid. Er der noget, du tænker på at opgradere? Penge tilovers, så for mig personligt, nej.

Og der er ikke meget om denne cykel, som du gerne vil ændre. Måske et par ting til personlig præference. Hvis jeg skulle nikke den SRAM SX-skifter en gang til, mener jeg, det er lidt svært at komme til, du kan få noget til $ 50, der monteres på en kobling, og det er lettere, men jeg er virkelig kræsne.

Kazime r, hvad med dig? - Ja, jeg tror sandsynligvis, at jeg ville bytte plads til mig, SDG-pladsen, der er her. Jeg er personligt uenig i det - måske skal du bære en vaskeskind? Du bærer ikke vaskeskind. Nej, jeg har ikke brug for de fleste cykler.

Du behøver ikke at bære en siddepude til den rigtige sadel. Og så er du god. - Det er mærkeligt. - Det er sandsynligvis for meget information alligevel, men nu ved du det. Jeg ville overveje at opgradere spjældet i gaflen på et eller andet tidspunkt.

Du kan bytte det ud, tilføje en lader 2.1-dæmper, tilføje lidt mere strøm. Ikke noget du skal gøre første gang, men cyklen er så god, at den er noget at gøre, overvej at opbevare den i et antal sæsoner.

Sandsynligvis den eneste lille nitpick, måske den vandflaske? - Ja, så når du bestiller din YT, skal du angive, at du vil bruge Fidlock-flaskesystemet på den. Det er en proprietær flaske, at du ikke kan køre andre flasker her, og det er en lille squatflaske, der passer under spjældet - du kan køre andre fidlock-flasker - ja, men du kan ikke køre en normal en her. Kør vandflasken. - Højre. - Og du skal også køre en Fidlock-flaske i den størrelse. - Men proprietær betyder, at det kun er YT, men Fidlock fremstiller små flasker. - Proprietær fra Fidlock.

Det er et proprietært system til Fidlock. - Det bruger Fidlock, men sørg for at gøre det klart, at det er Fidlocks. - Det var klart. - Nej.

shinola cykler anmeldelse

Men ja, denne kaldte jeg den svimlende lås, fordi du forsøger at nå og køre og få fat i dit vand, mens du går, det er ret svært - det er ikke let, er det? - Nej. (Optimistisk musik) Den sidste tanke er, at det er ekstremt imponerende værdi for prisen og dele-sæt, du kan ikke få meget bedre end det. Forestillingen gør det retfærdigt.

Godt på stigningerne, godt på nedkørsler, godt på de små gennemkørselssektioner, det er virkelig svært at slå. - Ja, jeg er enig med Kazimer, det er en fremragende allrounder. Det vil gøre hvad du har brug for, $ 2300, jeg mener, ikke meget plads til forbedring.

Okay, det er det for YT Jeffsy, vi skal afslutte dette og tage en tur, hold os opdateret om vores fremtidige rundbordsdiskussioner, hvor vi vil sætte alle disse billige cykler mod hinanden og tale om nogle styrker og svagheder. (optimistisk musik)

Er YT-cykler ude af drift?

DIThar i dag meddelt, at de vil bevæge sig væk fra den traditionelle modelårstruktur og bevæge sig mod en ny struktur af 'Core' og 'Uncaged'cykler.11. mar 2021

Da coronavirus lukkede offentlig transport og fitnesscentre, vendte amerikanerne tilbage til en betroet klassiker. Cykelsalg i USA i marts steg med 121 procent i april, og cykelbutikker over hele landet blev ryddet. På intet tidspunkt har vi imødekommet efterspørgslen, og at efterspørgslen stadig er stærk, men cykelfirmaer står over for et problem mangel på cykler, der hele hylden lige her hele vejen tilbage til den side af lageret er normalt stablet med cykler, og nu er der intet hvad vi besøgte i to cykelbutikker, en i la og en i arizona, for at se hvordan de følger med denne hidtil usete stigning i efterspørgslen i typiske tider cykler på lager, vi kunne sende cyklen til dig samme dag, det er mehdi grundlæggeren af ​​statebicycle i tempearizona sælger han normalt 30 til 40 cykler om dagen, men nu har han mere end tredoblet sine daglige ordrer til hundrede og halvtreds meter; cykler fremstilles i taiwan og Kina i januar og februar for det nye nytår, alle cykelleverandører var virkelig lukket i mindst fire uger, og derefter lukkede coven 19 fabrikkerne i endnu en måned til februar, hvilket skete lige før efterspørgslen efter cykler begyndte at stige i USA i midten af ​​marts.

Bare et par uger senere var cyklerne helt udsolgt, selvom cykelbutikkerne blev betragtet som vigtige butikker. Medi havde stadig problemer med nye cykler i produktionen, tiderne bliver længere, og derfor ser vi stadig sådan en mangel på cykler i Los Angeles. adam mcdermott havde en lignende historie, hans firma linus cykel blev tørret af sine cykler den næste container kom, det var allerede fuldt udsolgt adam og hans forretningspartner chadkushner startede med linus cykler i 2007. kunder kan købe deres 50 fransk inspirerede bycykler online vores webtrafik steg med omkring 150 som hver sektor, vi sælger indtægter indbygget i taiwan-cykler, sælges over hele verden, men vi stoppede ved semi-dallageret i L.awe, bare for at kunne lide det absolutte minimum, hvis vi kun kunne få flere produkter, der vi står overfor lige nu, fra hans strandbutik i Venedig, ikke alt for langt væk? Adams hold solgte normalt cykler til vandrende kunder, hvilket betød, at de kunne købe en cykel og tage den med hjem den dag, men siden pandemien har dette ikke været en mulighed før i februar, hvilket er sindssygt for os, steg Linus fra at sælge 1.200 enheder om måneden til omkring 4.000. nu tager det virksomheden næsten dobbelt så lang tid at producere en enkelt cykel for at holde trit med efterspørgslen, begge virksomheder havde brug for for at blive kreative. Vi gik hurtigt til en forudbestillingsmetode og startede med, at vores oversøiske produktion har også begrænset antallet af cykler hver af dets 300 forhandlere kunne sælge for at forhindre, at større butikker spiser hele historien og måden at fjerne tilgængeligheden af ​​et par andre butikker via Linda Spikes, da skjult New Jersey brød ud, hvor vores andet lager er.

Billedet så meget dårligere ud for New Jersey og New York, så vi omdirigerede al lagerbeholdning til vestkysten, bare fordi det så ud til, at dette lager skulle fortsætte med at arbejde, så vi laver al vores forsendelse fra vestkysten, det er meget dyrere, men i det mindste vidste vi, at dette lager ville fungere Adam arbejder også på en ny type lager Vi har lige lanceret e-cykler, der bare lander, så de er ikke engang tilgængelige, vi er bare os, vi sælger stadig dem i forsalget, og disse spænder fra omkring to tusind til tre tusind dollars. Det er en virkelig massiv forandring. Det blev en forretning med lagerstyring og forsøg på at fordele lageret, hvor vi kan få cyklen til kunden, hvordan vi kan gøre en kunde glad og ikke miste en anden kunde, når vi havde cykler på lager, som vi på samme dag til nogen r mere linus forventer ikke at få mange af sine populære cykler tilbage inden 2021.

Jeg synes, det er virkelig vigtigt ikke at genoptage dette vanvittige krav, der kun er midlertidigt. Jeg ved, det er midlertidigt på en måde. Tænk, hvis en virksomhed bare forventer det, eller tror du vil betale for det senere, så prøv mit råd til alle andre småvirksomhedsejere derude, at være så smidige og fleksible som muligt for at tilpasse sig og overleve.

For begge virksomheder har den største stigning fundet sted i byer, hvor beboerne har handlet med cykler på overfyldte tog. Portland New York Brooklyn Chicago Los Angeles er et stort marked, der bare føles meget mere behageligt at pendle på cykel sammenlignet med undergrundsbaner eller busser, og efterspørgslen efter tohjulede køretøjer vil sandsynligvis ikke falde. Vi tror på, at efterspørgslen vil fortsætte indtil 2021, da så mange flere ryttere udforsker deres byer på cykel på cykel, hvilket naturligvis er godt for miljøet, vi elsker at se det, og hvem ved det? den næste lance armstrong eller tour de france vinder satte sig på en cykel under denne pandemi og i et par år vil vi se den næste store amerikanske cykelrytter komme ud af den

Hvor fremstilles YT mountainbikes?

Tyskland

Hvad er ytstørrelse?

DITIndustries er en direkte salgsmontaincykelbrand baseret i Forcheim, Tyskland, drevet af Markus Flossmann. Det blev grundlagt i 2007 med det formål at støtte unge ryttere og begyndere ibjergcykling med konkurrencedygtige, billige priser på startniveaucykler, men er siden udvidet til at tilbyde avanceret procyklersåvel.

Hvad betyder YT MTB?

DITBranchereret tyskbaseret cykelmærke. Virksomhedens mantraerYoung Talent, der dannerDITakronym.

Har YT-cykler nogensinde salg?

DITtilbyder forskellige modeller påsalgfra nu til årets udgang. 2019-modeller annonceres normalt mod slutningen af ​​januar.4. sep 2018

Kan du forudbestille YT-cykler?

Cyklermed en leveringsdato på mere end 8 uger i fremtidenkankun bestilles på forhånd. Tilforudbestilletilcykel du vilskal betale 10% af købsprisen via PayPal eller kreditkort, hvorefterdu vilmodtage en tilsvarende bekræftelse via e-mail.

Kommer YT-cykler samlet?

DITskibe derescykler95%samletog det tager virkelig ca. 30 minutter at sætte det sammen.DITsamler professionelt hvercykelførst i deres Reno, Nevada-anlæg (i USA) og nedbryder det minimalt for at passe det i kassen til forsendelse. De bruger en ekstra stor kasse for at minimere den nødvendige demontering.14. feb 2017

Hvor fremstilles Yeti-cykler?

YetiCycles er baseret i Golden, Colorado, kun 30 minutter fra The Pro's Closet's hovedkvarter i Boulder.10. mar 2020

Er 1920x1080 16x9?

Hvilket billedformater 1920x1080?1920 x 1080er en16: 9billedformat.11.02.2019

Sletter YouTube gamle videoer?

Sletdin egenvideoer

Du kan fjerne enhvervideoersom du har uploadet fra din egen Google-konto. hvis duslettilvideo, det er permanentslettet- du kan ikke genoprette det igennemYoutube. Hvis du gerne vil sevideoi fremtiden skal du sørge for, at du har gemt en sikkerhedskopi.

Hvilken type mountainbikes fremstiller YT?

YT startede med 150 snavs i stål, men har siden ført sin signaturbalance mellem ydeevne og pris i en komplet serie af mountainbikes med fuld-suspension downhill, enduro og trail cykler fyldt med high-end komponenter, der bærer en hardtail pris .

Hvad står YT for i mountainbiking?

Flytningen kan have rystet nogle fjer i cykelindustrien, men det er svært at argumentere med resultaterne: YT tilbyder nogle af de bedste 'bang for your buck' mountainbikes på markedet. YT (YT står for 'Young Talent') infiltrerede ikke USA indtil 2015, men det ramte jorden ved at underskrive et af de bedste navne i mountainbiking: Aaron Gwin.

Hvem er grundlæggeren af ​​YT mountainbike?

Andre YT-ryttere tog hurtigt podiumfinisherne med en Red Bull Rampage-sejr, et US Downhill National Championship og Guinness World Record for den længste smuds-til-snavs-backflip (med tilladelse fra Cam Zink). Flossman startede virksomheden som en måde at give unge rippere gode cykler på.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.