Vigtigste > Cykling > Zwift cykel - besvare spørgsmålene

Zwift cykel - besvare spørgsmålene

Hvilke cykler fungerer med Zwift?

DisseZwift-kompatible cyklerer:
 • Schwinn IC8.
 • Keizer M3i.
 • Wahoo Kickr.
 • WattBike Atom.
 • Stadier SC3.
 • Tacx Neo.
 • Koncept 2 BikeErg.
 • BodyBike Connect.(levende musik) Du har måske set artiklerne om os køre på Zwift Du har måske set artiklerne om os, der træner på Zwift, og du vil helt sikkert have set en artikel af Jens Voigt køre på Zwift. Ikke sikker på, hvordan du bruger det, så lad os gennemgå det. Her er svarene på nogle almindelige Zwift-spørgsmål og nogle af de vigtigste funktioner. (Populær musik) - For at ride Zwift har du brug for en konto for at konfigurere den, gå til zwift.com.

Nu kan du starte med en gratis prøveperiode. og derefter betaler du et månedligt abonnement, og for at faktisk kunne køre, er alt, hvad vi har brug for, en indendørs træner og derefter en måde at lade Zwift vide, hvor hårdt du træder. Nu meget simpelt, det kunne bare være en hastighedsføler som denne Wahoo-sensor, der fortæller Zwift, hvor hurtigt dit baghjul drejer, enten gennem din computer eller din iPad eller endda din iPhone, uanset hvilken enhed du bruger det til, effektmåleren vil Zwift kommunikere din magt mere præcist, men hvis du vil tage det til et andet niveau, interagerer en såkaldt Smart Trainer faktisk med Zwift.

Så det fortæller ikke kun Zwift, hvor hårdt du træder, det ændrer også mængden af ​​modstand, du føler pedalerne, afhængigt af hvad der foregår, Zwift, så hvis du går op eller ned ad en bakke, vil du vide om det, som du faktisk ved, hvornår du glider bag en anden driver. Glem ikke et håndklæde og masser af væsker; du vil være hydreret og faktisk prøve at justere dig selv til at parkere din cykel i et godt ventileret område eller med en ventilator for at holde dig kølig. Og endelig, før du går i gang, hvis du opretter forbindelse til Zwift ved hjælp af en bærbar computer eller din computer, så er det en god idé at downloade Zwift-mobillinket fra App Store på din telefon, fordi det betyder, at du rent faktisk bruger denne dåse.Det er som en fjernbetjening. De styrer en hel masse små funktioner og funktioner, som vi kommer ind på senere. Den eneste ting at være opmærksom på er, at din telefon er tilsluttet det samme WiFi-netværk som din computer eller laptop. (let musik) Nu er der tre forskellige verdener, du kan køre Zwift i, hver med en variation på forskellige ruter.

Dette er min første gang der. (ler) Der er Watopia, det sydlige Stillehavsparadis med otte forskellige nt-ruter med over 42 kilometer vej. Og så er der to virkelige virtuelle verdener, hvoraf den første er Richmond 2015 UCI World Road Race-banen med fire ruter og næsten 19 kilometer vej inklusive nogle asfalterede stigninger.

Den anden at vælge imellem er London og 2016 Prudential RideLondon kurser. Vælg mellem at flyve forbi ikoniske seværdigheder i London eller at køre ud på landet på 17 miles vej. Kalenderen, der viser, hvornår hvert kursus er tilgængeligt til kørsel, kan findes her. - Nu skal vi bare vælge vores rute og trykke på 'Kør'. (Cykelbrummen) - Selvom du kører en bestemt rute, kan du altid ændre retning ved det angivne kryds med din mobiltelefon, så jeg skiftede og gik til venstre, og nu går du lige og til alle også kl. ethvert punkt, du kan se en ven undervejs, for eksempel kan du lave en vending.Lad os gå. (let musik) Dette er hovedskærmen, du ser, mens du kører, så lad os se på, hvad du vil se på Zwift, øverst til venstre er du din læsning for strøm, slag pr. minut og omdrejninger pr. minut. Øverst i midten er den aktuelle hastighed, det vil sige den tilbagelagte afstand, det er din aktuelle højde og tiden siden starten.

Øverst til højre har vi to profiler, hvoraf den første er en zoom-in på, hvor du er på ruten, inklusive stigningen på stigningen, Simon kører i øjeblikket, og de små flydende pile er de ryttere, du er ny på, og lige derunder er her en større profil for hele ruten. Du kan bare se dig selv. Du er bare pilen der, og der er målstregen.

Og så er denne liste her, det er en liste over de chauffører, der er i nærheden af ​​dig, og i alt har vi yderligere 526 chauffører på ruten. Oplysningerne her viser, hvor langt føreren er fra dig, så hvor langt tilbage de andre chauffører er. Der er også et landeflag, den aktuelle watt pr. Kilogram, og hvor langt du er rejst. (let musik) - Kan du bare træde? Nå kan du Bu.Der er masser af andre seje ting, du også kan gøre. Faktisk kan du, før du selv begynder at køre, vælge, hvordan du vil se ud på Zwift. Du skal bare klikke på tilpasningsikonet der, og så er du fri til at vælge, hvad du vil have.

Faktisk er der endda de oplåsbare GCN daginstitutioner som en mulighed. Tilbage til ridning, så kan du selvfølgelig bare ride alene, der er absolut intet galt med det, men hvad med at hoppe i en gruppe ridning eller endda et løb? Der er masser af begivenheder, der sker på forskellige tidspunkter rundt om i verden, for alle Færdighedsniveauer, fra regelmæssige gruppeture til fulde løb og alt imellem, for at deltage i en begivenhed skal du gøre alt hvad du kan for at gå til hovedmenuen. Du kan se listen over kommende begivenheder til højre der.

Bare klik og du vil deltage, og hvis du vil se, hvad der sker i fremtiden, har Zwift en hel liste. (Let musik) Uanset hvad du kører på Zwift, kan du sende en realtidsbesked til en gruppe eller en individuel tur fra din Zwift-mobilapp eller direkte fra tastaturet, hvis du vil. Jeg skriver bare 'Hej!' Der er også ganske mange hilsener og signaler, ligesom dem du ville bruge i den virkelige verden som en bølge, endda en albue-klap og selvfølgelig den berømte Zwift Ride On Thumbs Up.

Og du kan også ændre dit syn herfra. (Populær musik) - Udover freestyle solo eller faktisk gruppeture eller løb er der også mulighed for at udføre strukturerede træningsenheder i træningstilstand. Nu er hver designet til at forbedre et andet aspekt af din ridning, måske udholdenhed eller klatring, såvel som individuelle træningsprogrammer.

Komplette træningsplaner er også inkluderet, og hvis du begynder at kigge, finder du 32 GCN-træningsprogrammer. Det er rigtigt. Enten forbedrer du din hastighed på flade veje, din klatring, din sprint eller du forbereder dig på løbet.

Og hvis de af en eller anden grund ikke flyder din båd, kan du faktisk oprette din egen ved hjælp af tilpasningsindretningen eller faktisk importere work-outs fra andre steder. (let musik) - Når du er færdig med din tur med Zwift, kan du se en lang række oplysninger og data, herunder din tilbagelagte afstand, puls, effektkurver, højde og endda forbrændte kalorier og meget mere. Ja, hver aktivitet gemmes på din profil og også på enhver anden konto, du vil oprette forbindelse til som TrainingPeaks eller Strava eller Today's Plan - Ja, forhåbentlig forbedrer dette din oplevelse på Zwift og hjælper dig med at låse op for nogle seje også Funktioner. - Ja absolut.

Abonner på GCN nu efter denne artikel. Hvis du vil have mere indhold lige nu, har vi først lidt mere information om træning, bare klik dernede for en eller for at se Zwift Racing, bare klik dernede. - Det er fint.

cykelsæt

Glem ikke at lide og dele også.

Hvor meget koster Zwift?

Spørgsmål: Hvordanmeget gørdetkosteat ride påZwift? A: USD 14,99 USD / måned (eller tilsvarende) plus salgs- / lokale skatter baseret på regioner / postnumre.

Du har ikke brug for meget udstyr for at komme i gang med Zwift. Bortset fra dit abonnement på selve Zwift, er alt hvad du behøver, en simpel turbo-træner, hastighedssensor og derefter bare din smartphone til at begynde at bruge Zwift - men du kan dog investere i fantastisk udstyr for at forbedre din oplevelse. Wahoo gav os venligt deres fulde Kickr-tøjler, så vi har en interaktiv smart træner, fan og klatring, der ændrer sig som at være udendørs. - Ja.

Spørgsmålet er dog, hvad der faktisk er forskellen i erfaring mellem disse to opsætninger? Vi troede, det var på tide at finde de to hoved-til-hoved løb for at finde ud af det. (upbeate hip-hop musik) Vi starter med vores start-up opsætning. Vi fik os en simpel modstandstræner på hjul.

Det har faktisk en magnetisk modstandsenhed, der kan justeres manuelt ved hjælp af dette håndtag. Enhver, der har været i cykling i lang tid, vil være fortrolig med denne type turbotræner, for ærligt talt er det sådan, alle turbotrænere plejede at være. Og på grund af dette kan du få dem nu relativt billigt.

Så en god introduktion til en verden af ​​indendørs træning. For at forbinde det til Zwift, som jeg nævnte i starten, har du dog brug for en hastighedsføler. Det, der er vigtigt, er dog, at det er en hastighedssensor, der opretter forbindelse til den enhed, som du vil bruge den til.

Hvis du har en hastighedssensor, der sender til ANT +, er chancerne for, at jeg har brug for en adapter til at hente signalet fra din computer eller bærbare computer eller hvad som helst. I dette tilfælde transmitterer det også via bluetooth, hvilket betyder, at jeg kan hente det direkte fra min smartphone, som jeg vil bruge i dette tilfælde. Husk at fastgøre denne hastighedssensor til dit baghjul, for det er selvfølgelig det eneste, der drejer.

Du parrer den derefter med din enhed, hvor den kan fortælle Zwift, hvor hurtigt baghjulet drejer. Det smarte er, hvis du også fortæller Zwift, hvilken træner du bruger, fordi de har beregnet, hvor meget træk hver træner opretter. Det vil sige, hvis han ved, hvor hurtigt baghjulet drejer, kan han beregne, hvor meget kraft du lægger i det. (Glad technomusik) - Så her har vi Wahoo Kickr, Kickr Climb og Kickr Headwind.

Wahoo Kickr er deres øverste smarte turbo-træner, og den åbenlyse forskel fra denne og den, som Si har brugt før, er, at min cykel ikke har en bageste direkte-til-kørsel turbo, der leveres komplet med sin egen kassette. Når det er sagt, bruger du ikke længere dit eget baghjul, og du ender ikke med de sorte mærker over hele væggen. Men indeni er den reelle forskel.

Turbo har en variabel modstandsenhed og en effektmåler, hvilket betyder, at den både nøjagtigt beregner min effekt og justerer den modstand, jeg føler i pedalerne, afhængigt af hvor jeg kører på Zwift. Det betyder, at opadbakke faktisk vil have lyst til at gå op ad bakke, og du bliver nødt til at skifte gear i overensstemmelse hermed. Lige foran, og hvad vi har her er Wahoo Kickr Climb.

Dette simulerer automatisk hældningen og efterligner, hvad der sker på Zwift. Op til 20% hældning og 10% hældning. Og endelig har vi Kickr modvind, og dette er en fan, der forbinder din turbo-træner eller pulsmåler og justerer køling baseret på intensiteten af ​​din ridning.

Du kan selvfølgelig tilsidesætte dette og bare skrue det op til max. - Chris, skal vi Zwift? - Lad os gøre det. - Inden vi begynder, undskyld, ven, for at have fået dig til at gå ind på indgangsniveauet.

Det sker bare så, at vi ikke har de nødvendige adaptere til denne træner, så jeg kan montere min forskellige cykel på den. Så du skal bare fortælle mig alt, kammerat - jeg er ikke sikker på, om det var den mest oprigtige undskyldning, men lad os gå videre. - Okay, lad os gå. (blød technomusik) - Den første ting, du vil bemærke, når du kører en grundlæggende opsætning, er at der ikke er nogen direkte feedback gennem pedalerne.

Ingen modstandsændring, når man kører op ad bakke eller ned ad bakke. Mens jeg virkelig savner det, tror jeg det sandsynligvis er rimeligt at sige, at hvis du ikke har kørt en smart træner, ved du ikke hvad du mangler alligevel, så fokuser på det, du ikke har, men på hvad hvad du gør. Du kan stadig bruge alle sociale aspekter af Zwift, logge ind og ændre din avatar, komme igennem alle niveauer, udforske verden og deltage i gruppeture, træningsfunktionaliteten er der stadig.

Du kan tilmelde dig og drage fordel af de mange forskellige træningssessioner, som Zwift har, og køre til dem. Glem ikke, at den indsats, jeg lægger, stadig er den samme uanset hvilken træner. Ydelsesestimatet er også godt til træning, især når det kommer til at spore dine forbedringer. Hvis det fortæller dig, at du har en FTP på 200. fik watt, og du øgede det til 220, er dette reelle fitnessgevinster.

Ja, det er muligvis ikke så præcist, og fejlniveauet kan betyde, at du faktisk gik fra 240 watt til 270. Hvis vi fortsætter med at bruge den samme opsætning, skal resultaterne i det mindste være konsistente. (blød technomusik) - Og hvad så med vores dikkedarer? Hvad får vi godt, baseret på hvad Chris lige sagde om træningen og sagde, at effektmåleren på denne Kickris kun er 2% nøjagtighed, hvilket betyder, at vi kan bruge den til nøje at overvåge vores træning, og det betyder også, at vi faktisk bruger vores egne resultater sammenlignet med andres, da 2% nøjagtighed er noget som guldstandarden.

Nå kan du ikke lide at vrikke din FTP rundt foran andre mennesker, men hvad det betyder på Zwiftis Du er kvalificeret til at sende resultater i Zwift Races, fordi Zwift Races ved, at du bruger udstyr, der er tillid til, kan du kalde det erg-tilstand og det er her, træneren skaber den nøjagtige modstand, der kræves for hvert interval. Og det er baseret på de beregninger, Zwift foretog baseret på mine egne evner. I praksis betyder det, at hvis for eksempel intervallet er 350 watt, så længe jeg drejer pedalerne, ville denne træner generere denne modstand.

Det betyder, at jeg vil levere 350 watt, uanset hvor hurtigt eller langsomt jeg træder. For mig er det sandsynligvis forbedringen i køreoplevelsen, der er mest bemærkelsesværdig. Den feedback, du får fra træneren, afhænger af, hvad der sker på skærmen.

Så når jeg begynder at klatre, vil jeg mærke modstanden, hvilket betyder, at jeg skal skifte gear, og så med denne forreste Kickr-stigning ændres hældningen på min cykel, hvilket betyder, at min kropsposition også ændres. Selvom jeg ikke bogstaveligt talt bekæmper tyngdekraften nu, føles det som om det modsatte er tilfældet, når jeg går ned ad bakke, modstanden aftager, og så går vi afsted. Nå, jeg synes det er rimeligt at sige, at brug af en smart træner helt sikkert kan forbedre din træning, ligesom hvis du havde en effektmåler på din cykel, fordi du virkelig kan grave dybt og sørge for, at træningen, du gør, er helt optimal.

Og så den anden ting bortset fra træning, hvis du bare er en stor fan af at køre i Zwift, samfundet, vil det sociale element så have denne opsætning gøre oplevelsen bedre for dig. Men den gode nyhed er, at det på en eller anden måde selvfølgelig ikke er strengt nødvendigt. Men hvad jeg ville gøre, hvis jeg ville forsøge at overføre fra dette til den grundlæggende opsætning, er først en slags afkøling af dig.

Så du kører varmt inde, og så er enhver gammel fan bedre end ingenting. Selvom jo bedre ventilatoren er, jo bedre bliver din køling selvfølgelig. Den anden ting er, at smartphonen, som Chris bruger, er utrolig praktisk, især hvis du rejser rundt, vil du opdage, at brug af en større skærm vil gøre dig mere forbundet.

Så en tablet, eller i dette tilfælde, et Apple TV tilsluttet en enorm skærm, og jeg føler mig faktisk meget forbundet med min virtuelle verden. Og det gode ved det er, at din telefon er gratis til den ledsagende app. (upbeate techno music) - Det er længe siden, at jeg bruger Zwifton, en helt normal indendørs turbotræner som denne, og det er lidt underligt ikke at føle stigningen eller slipstream som andre? gå forbi mig, men hvis jeg aldrig havde set dette før, ville jeg ikke vide, at jeg savnede noget - Nej, men da du er gået fra at være en normal træner til at være en intelligent træner, hvordan føltes det for dig, denne til gøre skridt? - Nå, jeg nød virkelig det, fordi jeg ikke altid træner, så når jeg loggede ind, ville jeg bare tage en tur eller gå hårdt nu og da, ligesom et spørgsmål om stil og føle mig som Climb møder dig i stedet for at skulle skifte gear for at ændre intensiteten. Jeg nød det virkelig, ja jeg tror, ​​det er sagen, med den ekstra investering fra disse interaktive trænere får du den vare, der er mere realistisk og mere realistisk, den bryder også op ellers ret lineær oplevelse af, som du siger, at skulle reagere på det min cykel vinkler bare der, når hældningen begynder.

Du er nødt til at reagere på, hvad der sker på vejen, så det bryder ting, du skifter gear, du skal hente din kadence, vænne dig til disse modstandsskift, og det føles meget som at køre udenfor. Jeg tror dog styrken ved den grundlæggende opsætning er, at du stadig har de fleste af elementerne i Zwift tilgængelige, så du har alle træningspasserne - ja - og du vil føle dig helt normal. Du kan kontrollere dem fuldstændigt, og du har også de sociale elementer, så vi kører lidt sammen, ikke? - Ja, og jeg-- - Selvom jeg tror, ​​jeg faldt dig - Uh, lidt på turbotrænerens skråning, så jeg ved, hvor hårdt jeg prøver. - Ja.

Er det rigtigt? - Ja, sandsynligvis. Det er faktisk ikke så langt væk - ja, lad os gå. (upbeate techno music) For at afslutte denne artikel skal vi først og fremmest nævne en ting, og det er, at vi har undervisere i den helt anden ende af spektret her.

Og det er ikke en enten-eller-situation, fordi der er dem i midten, er det? Så du kan få enklere interaktive undervisere, der ikke koster så mange penge, men det giver dig stadig den interaktive fornemmelse, du får fra Zwift. Så du har variable modstandsenheder og også indbyggede effektmålere. - For at få mest muligt ud af din standard turbotræner vil du holde styr på dit dæktryk samt lufttryk og temperatur i det rum, du bruger det ind.

Dette hjælper dig med at få bedre og mere ensartede præstationsmålinger. - Ja, det er rigtigt, så hver gang du hopper på det, ved du, at det måler din anstrengelse, selvom det ikke nødvendigvis er så nøjagtigt som en effektmåler eller en interaktiv smart træner. Og lad os indse det, selv uden disse interaktive elementer får du næsten alle fordelene ved Zwift.

Så du har alle de træningsprogrammer, som du nævnte tidligere. Du har alle de sociale elementer, du kan deltage i gruppeture, du kan køre gennem disse verdener specielt designet til cykling. Ret, sørg for at blive involveret i kommentarfeltet nedenfor.

Forhåbentlig fandt du denne artikel nyttig i første omgang om, hvad du rent faktisk har brug for for at komme i gang med Zwifting eller faktisk tage de næste trin, men lad os også vide, hvad du bruger. Det ville være rigtig interessant at læse disse i kommentarerne.

Er Zwift bedre end peloton?

Hvis det er din ting at smadre det mod kørere fra hele verden i cykelløb, og data er alt,derefterplukkeZwift. Men hvis du har en holistisk vision om fitness og ønsker at øve yoga, skal du udvikle en regelmæssig strækningsrutine, og du vokser bedst fra menneskelig vejledning,Platoner det umiskendelige valg.26. aug 2020

Hvad er der brug for til Zwift-cykling?

Den grundlæggende liste over udstyr, dubrug forer:
 1. TILcykel(eller smartcykel)
 2. En træner eller et sæt ruller.
 3. Et ANT +- eller Bluetooth-måleværktøj: en effektmåler, smart træner eller hastigheds- / kadence-sensor.
 4. En computer, smartphone eller tablet med Bluetooth eller ANT + (eller en ANT + USB-dongle)
17. september 2020

Kan du miste mavefedt ved at køre på en stationær cykel?

Cyklingti astationær cykeler meget effektiv til forbrænding af kalorier (300 til 700 kcal i timen) ogfedsidendu kanskifte mellem cardio-øvelser (aerob zone) og HIIT-træning (anaerob zone) og dermedbrænde mavefedthurtigere.Cyklingti astationær cykeler en meget effektiv måde at reducere påmave fedt.

Er Zwift det værd uden en smart træner?

For den bedste oplevelse, asmart træneranbefales tilZwift. Men hvis du kun har en klassikertræner, så få en effektmåler eller en hastigheds- og kadenssensor til dincykelvil gøre det muligt for dig at nydeZwift.

Er Zwift pengene værd?

Du kan vælge en billig turbo og derefter købe sensorer, der giverZwiftmed din kraft og hastighed / kadence i appen, mendet erlangt sjovere med en smart træner, og jeg vil sigedet er værddet ekstra udlæg, hvis dit budget kan strække sig så langt.29. okt 2019

Kan jeg køre Zwift gratis?

De fire vigtigste måder dukan rideiZwiftarealgratis tur, grupperide, racing og træningstilstand. Med alt, vil du væreridningde 'gamified' ruter oprettet afZwift, med andreryttereomkring dig. Udover det socialeforlystelserog løb, træningen (foruddefineret eller tilpasset) giver dig en række muligheder.23. jan. 2021

Kan du se Netflix på peloton?

Så meget somvielsker binge-ser påKontoret er desværre ikke en måde at forbindePlatonCykel til andre apps såsomNetflix.Det gør vihåber at bringe denne funktion tilPlatonCykel i fremtiden.

Bruger rigtige cyklister peloton?

Mere til det punkt, du kører påPlaton2-3 gange oftere, end du nogensinde ville gå i en spin-klasse. Dette erægtegrund til vejcyklisterat deltagePlaton. Den eneste ulempe er, at der kun er et par powerzone-instruktører påPlaton, så musik- og opmuntringsmulighederne er lidt begrænsede.18. jan Feb 2020

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Ohiopyle svømning - typiske svar og spørgsmål

Kan du svømme på Ohiopyle? Et besøg i Ohiopyle er en fantastisk måde at tilbringe en dag på Yough River! Bemærk, dette er ikke et bestemt svømningsområde. Svøm på egen risiko.

Alaska Fat Bike - hvordan beslutter du dig?

Er fede cykler det værd? Den fede cykel er ingen undtagelse. Den fede cykel har meget mere pude, trækkraft og komfort til din tur. Hvis dine gader er plettet med sne og is, er disse den bedste mulighed for dig. Hvis du leder efter komfort og trækkraft, ville dette være den ekstra vægt værd.

Wow fortsætter med at gå ned 2017 - hvordan man løser det

Hvorfor kollapser min wow? Ændringer af softwareindstillingerne på dine grafikkortdrivere kan forårsage nedbrud eller ydeevneproblemer. Nulstil dine indstillinger for videodriveren for at løse dette problem. Overophedning kan forårsage ydeevne problemer, spil nedbrud og fuld computer lockups. Hvis problemet fortsætter, skal du afinstallere og geninstallere spillet.

Krankarmslængde - levedygtige løsninger

Hvilken længde af krumtaparm skal jeg bruge? Fælles bevægelsesområder vil afhænge af lårbenet, skinnebenet og fodlængden, som varierer (normalt) i forhold til din højde. Så i enkle vendinger og forudsat at vi alle har lignende proportioner, kan vi bruge vores 172,5 mm krumtap og 1,778 m højde til at antyde, at krumtaplængder skal være 9,7% af vores højde.

James Dobson Death - Sådan løses

Hvor gammel er James Dobson nu? James Dobson / Alter

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.