Vigtigste > Cannondale > Cannondale synaps sort inc - brugbare løsninger

Cannondale synaps sort inc - brugbare løsninger

Er Cannondale Synapse en god cykel?

DetCannondale Synapse105 Isdet bedste2.625 $CykelDu kan købe. Du vil elske turen og den lave pris. Takeaway: TheSynapser udholdenhedsvejencykeltil folk, der ønsker en jævn, behagelig vejcykelder har også noget af snap og pop af en race model.Hej gutter, dette er Peter fra Bikes and Life. Nu er vi her for at tjekke Cannondale Synapse, men der er bare meget sne herinde, end vi troede, vi fik, da vi kom ud herfra. Alligevel tager vi denne dejlige cykel til et spin og snakker lidt om det.

Nu sker det. Cannondale er designet, så Synapse er ægteskab, race geometri og opretstående komfort, så du føler dig selvsikker, føler dig selvsikker, dæmper funktion i rammen og dæmper de vibrationer, som dine dæk forbliver forbundet med vejen. De er sandsynligvis suspensionen i en Formel 1-racerbil, der er perfekt indstillet til at sikre, at håndteringen er korrekt.

Så selvom synapsen generelt er en behagelig og noget mere afslappet landevejscykel. Hvis du skal bremse pedalerne, har du meget stivhed i rammen for at opnå dette. En af måderne til at opnå dette var at bruge Power Pyramid bundbeslaget, Power Pyramid split og sæder direkte i bundbeslaget og øge den laterale torsionsstivhed af denne bundbeslag.Hver gang du træder, vil du have bundbeslaget til at være superstivt, så det ikke bøjer for at bringe mere benstyrke på vejen. Når jeg kommer tilbage langs rammen, er der dramatiske formændringer i hele synapsen, og så rammer den ramme mig meget mere roligt. De kalder det en Save-funktion, og Save-funktionen skal give dig en lille smule vibrationsdæmpning og en lille smule affjedring til håndtering, der øger cyklens evne til at tackle ujævn terræn, grøft, ride snavs og let gøre cykel mere behagelig samlet.

De har alle de gode interne kabelføring, der følger med det elektroniske kredsløb. De ved, at du ikke rigtig kan se andre kabler på denne cykel end de hydrauliske skivebremser. De kører endda det hydrauliske kabel lige ned gennem gaffelbenet og til rotoren.

Så Cannondale Synapse bruger Synapse Endurance Road Geometry, hvilket betyder at du har et større hovedrør her, der bringer styret op og op på skuldrene, og du er tilbage på toppen af ​​dit sind og ser frem til at sidde på en dejlig balance mellem en racing geometri og en opretstående behagelig geometri. Dette var den første type landevejscykel, jeg nogensinde har købt. Årsagen til dette var, at jeg altid kørte på en ret afslappet stålcykel, som min fars cykel i Univega fra 1980'erne. sådan en enorm sentimental værdi for mig.Jeg kørte det hundreder af miles, fordi jeg virkelig var interesseret i fjerntur. da jeg ønskede at øge min præstation, så jeg på udholdenhedsgeometrien, fordi den kombinerer præstationen af ​​en carbonramme med den afslappede følelse, jeg havde fra min gamle stålcykel. Så du ved, det er en cykel, som jeg virkelig kunne køre komfortabelt i timevis, hvor alle de andre typer cykler, jeg har kørt, bare er lidt for aggressive for mig, lidt for dybt her nede, og du ved, det er ikke rigtig hvad Jeg ville have.

Jeg har været i komfort efter hele dagen, jeg har været efter at have udforsket, jeg har været efter at komme ud af stien, og du ved bare, hvor cyklen dybest set skulle tages. Så også her er Cannondale Synapse Carbon Ultegra di2 med hydrauliske skivebremser en fantastisk off-road eller racercykel, uanset om du vil ramme asfalten og løbe, hvor du vil ramme grus, udforske hele dagen, have det sjovt, trøste meget Power en fantastisk vejcykel alt i alt. Så hej, hvis du vil se flere artikler om racercykler, kan du klikke her for at se vores racercykel playliste.

hvordan man måler kadence-cykling

Du kan se en artikel om en helt anden alsidig racercykel, der er mere aggressiv og let, det er den gigantiske TCR Advanced Pro One. Klik her for at se artiklen, og jeg håber selvfølgelig, at du nyder denne artikel at abonnere på og modtage automatiske opdateringer hver gang du uploader en ny artikel. Klik her for at abonnere eller nedenfor.Så hej tak så meget, kom derude og kør inden sneen smelter eller efter hvad du vil. Men tak, pas på og have det sjovt ..

Kan du køre en Cannondale Synapse?

DetCannondale Synapseerenaf disse udholdenhedscyklerduville blive undskyldt for at tage fejl af en ordentligracecykel. Dets mål har altid været at blande sigrace- klar præstation og geometri med den komfort, vi alle ønsker til de lange udholdenhedsture.10. 2017.

Hvilken type cykel er Cannondale Synapse?

landevejscykel

Er Cannondale et Synapse Carbon?

DetSynapser en vejcykeldet er let, stift, hurtigt og overraskende behageligt. Dine forlystelser vil vare længere. Du bemærker næppe.

Er Cannondale et godt brand?

ErCannondalecyklergodt? Ja,Cannondalecykler er megetgodt. Uanset hvor mange penge du bruger, får du en omhyggeligt samlet cykel, der er bygget til at holde. Selvfølgelig får flere penge digbedrespecifikationer, men endda entry-levelCannondalemodeller fungerer godt, hvis de bruges af deres målgruppe.11.05.2021

Kan du gøre en Cannondale Synapse til en grus?

DetCannondale SynapseCarbon Disc SE 105 Herre 2019Gruscykeltager en standardCannondale Synapseog bøffer det op tilgrusridning. StandardenSynapser designet til store forlystelser på alle vejoverflader. Det er ægte udholdenhedsmaskiner; -encykelatkankøre med fuld gas i hele dage.

Kan en Cannondale Synapse være en gruscykel?

DetCannondale SynapseCarbon Disc SE 105 Herre 2019Gruscykeltager en standardCannondale Synapseog bøffer det op tilgrusridning. StandardenSynapser designet til store forlystelser på alle vejoverflader. Det er ægte udholdenhedsmaskiner; -encykelatkankøre med fuld gas i hele dage.

Hvad er den bedste Cannondale-cykel?

Synapse er en afCannondale'smest populære udholdenhedsvejcyklerfor engodtgrund. Synapse er en megetgod cykelder kommer med carbon- eller aluminiumsrammer og fås i næsten 60 unikke konstruktioner! Det er encykelder kan køres af både amatører og professionelle.11 2021.

Er Cannondale Synapse 105 en gruscykel?

DetCannondale SynapseCarbon Disc SE105Mænds 2019Gruscykeltager en standardCannondale Synapseog bøffer det op tilgrusridning. StandardenSynapser designet til store forlystelser på alle vejoverflader. Det er ægte udholdenhedsmaskiner; -encykelder kan køre med fuld gas i hele dage.

Er 32mm nok til grus?

Bredde og slidbane

Hvis størstedelen af ​​turen går på asfalten med nogle fågrussektorer, sigter mod noget mellem 28-32 mm. Hvis vi taler 50/50grus-to-asfalt, mellem 32-36mm ser ud til at fungere ret godt for os. Alt, hvad der er flertalgrus, 36 mm og derover vil være billetten.
04.05.2021

Hvor meget koster en Cannondale synapse Black Inc?

Halo-modellen i serien er denne, den snigende sort-på-sort £ 6,999,99 Hi-Mod Black Inc, der bruger de samme rørformer som de nederste modeller, men er konstrueret med Cannondales Ballitec high-modulus carbon-fiber. Kulstoffet blev udviklet til ballistisk pansring, så det er meget dyrt.

Hvilken er den bedste model af Cannondale synapse?

Topmodellen i Cannondales Synapse-serie er Hi-Mod Black Inc. Det er en sportslig special: let, glat, let at køre med en race-avlet kant. Lanceret på de kalkholdige grusveje i Toscanas Strada Bianche, det er en cykel, der kan håndtere enhver form for asfaltoverflade.

Hvilken er den bedste Cannondale landevejscykel at købe?

Formentlig den ultimative landevejscykel, Cannondale Synapse Hi-Mod Disc Black Inc. Road Bike 2016 har en geometri og teknologi, der sikrer varig komfort med materialer, der bruges til at blande al ydelse og vibrationsdæmpende komfort.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Trives med 8 ugers udfordringsanmeldelser - praktiske løsninger

Kan trives få dig til at tage på i vægt? Selvom den indeholder et par ingredienser, som videnskabelig forskning har vist, kan hjælpe med vægttab, mangler der forskning, der ser på fordelene ved selve plasteret. Der er nogle potentielle risici ved at bruge en Thrive Patch. Disse inkluderer vægtøgning efter brug og muligvis angst.3. 2018.

Fezzari wasatch peak review - holdbare løsninger

Er Fezzari en god mountainbike? For mange testere var La Sal Peak et lykkeligt medium med progressiv geometri og superlativ suspension. Utah-baserede Fezzari er et direkte forbrugermærke, og dets cykler er forbløffende værdier.

De rosa bikes anmeldelse - hvordan man tackler

Hvor fremstilles De Rosa-cykler? Fabrikken i Cusano, Italien, i større Milano har været virksomhedens hovedkvarter og fabrik siden begyndelsen af ​​80'erne. Ugo er stadig i De Rosa næsten hver dag i showroomet og hilser folk på 86 år.

Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Er Sealskinz handsker gode? Til vinterbrug er disse Sealskinz-handsker gode ned til ca. 25 grader, hvis du er aktiv vintervandring eller snesko og giver et godt alternativ til fleecehandsker, fordi de ikke bliver gennemblødt, hvis de kommer i kontakt med sne.

Smith chromapop anmeldelser - hvordan man afregner

Er Smith ChromaPop polariseret? Med Smiths egne ord: ChromaPop-linser er ganske enkelt de mest avancerede polariserede linser i verden ChromaPop optimerer farver og øger klarheden, så du kan se omverdenen med et uovertruffen niveau af vibration.