Vigtigste > Kulstof

Kulstof

Kan kulfiber bryde - handlingsorienterede løsninger

Hvordan kan du se, om kulfiber er revnet? Se nøje efter ridser, især noget dybt eller gennem malingen. Med en dollarmønt skal du trykke på ethvert mistænkt område og lytte efter en ændring i lyden. En normal tryklyd bliver et kedeligt slag, når kulstoffet brydes. Tryk forsigtigt på det mistænkte område for at føle, om det er blødere end det omkringliggende område.

Carbon cykel på træner - almindelige spørgsmål

Er det sikkert at sætte en carbon cykel på en træner? Afhængigt af trænerens type og anvendelse kan det muligvis påføre usædvanlige kræfter på din cykel, bære dele og / eller svække eller beskadige din cykel, læses et tillæg til Specialists brugsanvisning om brug af træner. Dette gælder især for komposit- eller kulfibercykler, der er stift fastgjort til træneren.

Rotor carbon q-ringe - en løsning på

Fungerer Rotor Q-ringe? Q-ringe fungerer for de fleste mennesker, men der er flere undtagelser, som jeg vil gennemgå senere. For dem, der ikke ved, hvad en ROTOR Q-ring er, er det en elliptisk kædehjul, der hjælper med at øge din ydeevne ved at variere drivmodstand under pedalerne.

Leteste kulstofstyr - besvare spørgsmålene

Er kulstyret mere behageligt? I stedet for at mærke hver eneste vibration kan kulstofstyr hjælpe med at absorbere og fugtige det snak. Når du er ude på en lang tur, kan det gøre forskellen i mere komfort for dine hænder.

Calfee carbon reparation - mulige løsninger

Hvor meget koster det at reparere en carbon cykelstel? Mindre revner (1/3 af rørets diameter eller mindre) er $ 200. Medium revner (brud større end 1/3 af rørets diameter) er $ 300. $ 400 vil løse store skader (manglende kulstof, skader større end 6 inches langs røret. VeloNews.com-rammen vil sandsynligvis falde inden for $ 300-serien.

Kinesis carbon fork - praktiske løsninger

Er en kulstofgaffel det værd? Simpelt svar: andre svar er korrekte: en kulstofgaffel er (lidt) lettere og lidt mere tilgivende. Men den vigtigste fordel er, at den også hjørner meget bedre end aluminium (og noget bedre end stål eller titanium, hvorfor så mange stål- og Ti-cykler nu kommer med carbon gafler).

Test af kulstofaftryk - hvordan man løser problemet

Hvordan beregner jeg mit CO2-fodaftryk? Ved at beregne, hvor meget affald du producerer hver uge og multiplicere med 52, kan du få din årlige affaldsproduktion. Dette ganges derefter med en kulstofintensitet for at få dit fodaftryk.

Kulstofgrusgaffel - hvordan man retter det

Er kulstofgafler gode til grus? Selvom jeg prøvede mit bedste for at finde kulstofgrusgafler, der er designet til eventyreren i tankerne. men også inkluderede jeg nogle mindre alsidige carbon gafler, der mangler monteringsøjer, men stadig kan fungere godt til cykelpacking og eventyrcykling og er godt optimeret til generel grusslibning.

Fakta om kulfiber - praktisk løsning

Hvad er specielt ved kulfiber? Kulfiber er et materiale med lav densitet med et meget højt forhold mellem styrke og vægt. Dette betyder, at kulfiber er hårdt uden at sætte sig fast som stål eller aluminium, hvilket gør det perfekt til applikationer som biler eller passagerfly.

Carbon cykelstel - hvordan man beslutter

Er carbon cykelrammer det værd? For vores penge er følelsen af ​​kulstof bedre end aluminium og kan faktisk være opgraderingsomkostningerne i sig selv værd. Der er to vigtige faktorer, som vi ser som en fordel ved en kulstoframme i forhold til en aluminium: dæmpning og vridningsstivhed.

Reparer carbon cykelstel - find løsninger

Hvor meget koster det at reparere en carbon cykelramme? Mindre revner (1/3 af rørets diameter eller mindre) er $ 200. Medium revner (brud større end 1/3 af rørets diameter) er $ 300. $ 400 vil løse store skader (manglende kulstof, skade større end 6 inches langs røret. VeloNews.com-rammen vil sandsynligvis falde inden for $ 300-serien.

Carbon vs aluminium styr - en løsning på

Gør kulstofstyret en forskel? Til at begynde med, uden at være overbygget, kan kulstænger tilbyde mere dæmpningsevne end de fleste legeringsstænger. I stedet for at mærke hver eneste vibration kan kulstofstyr styre med at absorbere og fugtige det snak. Når du er ude på en lang tur, kan det gøre forskellen i mere komfort for dine hænder.