Vigtigste > Kulstof > Carbon cykelstel - hvordan man beslutter

Carbon cykelstel - hvordan man beslutter

Er carbon cykelrammer det værd?

For vores penge, følelsen afkulstofer bedre end aluminium og kan faktisk væreværdiopgraderingsomkostningerne i sig selv. Der er to hovedfaktorer, som vi ser som en fordel ved enkulstoframmeover en aluminium: dæmpning og vridningsstivhed.

For mange af os, når vi køber en ny cykel, kommer det punkt, hvor vi springer til vores første carbonramme, springet, der ofte ledsages af et let skrig, når vores kreditkort visner til støv i fingrene, ja og vi gør ofte dette spring, fordi kulstof generelt betragtes som et bedre materiale til stel end aluminium, men hvordan føles en carboncykel i det virkelige liv på den åbne vej sammenlignet med en aluminiumscykel? Fik begge Bontrager Finishing Kit, ligesom du faktisk ville finde, hvis du kigger forbi din lokale Trek-forhandler, ja de er næsten identiske, næsten forbi, fordi den ene er en SL 6 og kan have spor lavet af OC LV kulfiber, og den anden er en ALR Six lavet af aluminium fra Upalpha-serien Vi tager dem med på en tur gennem vores lokale sløjfe, og så bytter vi og gentager, hvem der går først, selvom stenpapirsaks er okay, vi fortalte dig, at du vil gå første tur på dette først kommer lad os starte med det første, vi bliver dyre, og du bruger en masse af dine hårdt tjente penge her, så den faktiske forskel i dette tilfælde er mellem omkring otte hundrede til tusind dollars eller omkring syv hundrede pund, og det er for en identisk byte. Husk, at prisforskellen skyldes, at det at fremstille kulstof er meget mere arbejdskrævende og generelt også dyrere, selvom jeg kunne forestille mig, at når du går ind i din lokale cykelbutik, leder du efter to forskellige cykler med lignende priser og sådan? I dette tilfælde vil din kulstoframme sandsynligvis have komponenter, der mindst er et niveau eller to lavere end dets aluminiummodstykke, så alt bliver lidt tungere, og du vil sandsynligvis have en lavere kvalitet af kulfiber, som du ellers måske vil have. Det gjorde vi dog ikke i dette tilfælde, fordi du gerne vil være i stand til direkte at sammenligne, hvordan disse to forskellige materialer er rigtige.

Dette er et rigtig stort emne, når du snakker ned i din cykelbutik om kulstof er mere behageligt i aluminium, er det ikke rigtig et meget vanskeligt emne, og jeg talte for nylig med en ingeniørven, der har specialiseret sig i noget som dette, og han lavede en analyse den åbne vej? forsøgte at finde nogle forskelle og mislykkedes. Han sagde dybest set, at det næsten er umuligt at kvantificere forskelle i komfort mellem to rammer på grund af andre ting som dine dæk, hvor bredt de er, hvilket tryk har du kortet, hvor meget Flex har du i din sadel eller din sadelpind? Alt godt og godt for ham, men vi kan se forskelle, men indtil videre har jeg brugt begge cykler i cirka en time med dækkene, som har nøjagtigt det samme tryk, og jeg mener det samme tryk, for i øjeblikket er mellem de to har byttet cykler fra mit synspunkt, svaret på dette spørgsmål er nej ja, jeg tror, ​​du kan aldrig få så lette kulstoframmer eller gode kulstoframmer, hvis jeg siger, har et meget let mod og føler sig godt på vejen, men jeg tror, ​​sandheden om komfort og cykler er, at hvis du virkelig vil have flere af disse, skal du bare sætte på bredere dæk og sænke trykket. Dernæst skal du tale om stivhed, hvilket er meget vigtigt for kraftoverførsel som sprint eller acceleration ud af et hjørne, som din cykel føles, men det er også meget vigtigt, når det kommer til håndtering af cyklen, ikke om at der tales så meget.

Hvis din forende ikke er meget stiv, vil det gøre din cykel lidt sværere at forhandle om sving og over ru terræn, nu kan stivhed måles i laboratoriet, men hvad med her og nu synes jeg det er dyrere kulstoframme er mere lydhør og hvis du kan skubbe virkelig hårdt og kurver på ujævne veje, er det efter min mening også mere sammensat, men det er kun i direkte sammenligning, og det er virkelig et virkelig vigtigt punkt ja forskellene er så subtile, at du virkelig kun føler dem i de første fem minutter efter cykelbyttet a Efter at have indset, at forskellen er meget mindre, men forskellen er der stadig til venstre okay, så det er den store bortset fra udseendet, selvfølgelig bortset fra udseendet, lad os sætte disse to hjul på skalaen selvfølgelig, så kulhjulet kommer til syv point fem ni kilo, dette aluminium kommer til syv point otte syv, så en forskel på to hundrede og firs gram, ikke en stor overraskelse i betragtning af at generelt bil bon rammer kan laves omkring fire hundrede gram lettere, og det er en aluminium, ja, men hvad betyder disse vægtbesparelser egentlig i den virkelige verden? Tesla, der er omkring tredive gram så lang i fem hundrede meters højde, denne kulstofcykel var 25 sekunder hurtigere, og det er stort set med samme ydeevne lyder ikke meget, nej og faktisk er det ikke rigtig meget, jeg mener , det er ikke vigtigt. Nå, det afhænger bare, som jeg sagde, det går hurtigere, det er en kendsgerning, om det er vigtigt, afhænger af dig, og hvad du vil have ud af din cykel, så det vigtigste emne for alt, der nu ser naturligt moderne aluminiums rammesæt er ofte dine. Carbon-kolleger kan ikke skelnes. Tag trekalpha-serien, og for eksempel er bogstaverne på denne ramme næsten helt sømløse, og de hydroformede rør er lige så yndefulde og smukke og velformede som alle kulstoframmer, selvom de kommer tæt på, og selvfølgelig kan du se forskellen, og hvis der er nogen Der er forvirring, bare gør banktesten og se, at kulstoframmer ikke er pengene værd nej nej, vi siger ikke, at kulstof har fordelen i ren ydeevne, forskellen er, selvom så stor som nogle mennesker gør det godt at være, nej, det er ikke specielt, når du sammenligner det med sprøde små cykler fra samme producent, så her er et spørgsmål, matedo, du får en aluminiumsrammecykel eller acarbon stelcykel med billigere og komponenter, jeg vil gå efter aluminiumet med bedre komponenter ja, jeg ville også gøre det, men i dette tilfælde med det samme komponenttræ på en aluminiumsramme, vil rammen komme. Jeg ville vælge en kulstoframme Ja, jeg tror, ​​jeg vil også være enig i begge, vi taler her, hvis du bare cli ck ovenfor har vi en artikel om ting, du ikke vidste, en kulfiber og bekvemt heroppe fem ting, som du ikke vidste om aluminium, skal du sørge for at abonnere på GCN, før du går til en af ​​dem, skal du bare klikke på kloden

Hvad er fordelen ved en carboncykel?

Den primærefordelaf materialet er, at ved en given stivhed,kulstoffiber er betydeligt lettere end aluminium, stål eller titanium. Denne lavere densitet betyder ogsåkulstoframmergør et bedre stykke arbejde med at absorbere (snarere end at transmittere) vejvibrationer, hvilket betyder en mere behagelig tur.

Hvor meget koster en carbon cykelstel?

Robotarmen er i stand til at udskrive figurer i en enkelt passage ved hjælp af et termoplastisk materiale, der er smeltet i tråde afkulfiberdet hjælper med at binde alt sammen. Slutresultatet er encykelstelatomkostningeromkring $ 300 at lave, hvilket er betydeligt mindre end hvad de flestecykelproducenter betaler.20. 2018.

Hvor stærk er en carbon cykelstel?

Kulstoffiber er fem gange stærkere end stål og dobbelt så stiv. Selvomkulstoffiber er stærkere og stivere end stål, den er lettere end stål; hvilket gør det til det ideelle fremstillingsmateriale til mange dele. Allekulstoffibermateriale anvendt til cykling skal være bundet i en vis henseende, normalt med en todelt epoxyharpiks.

Hvor længe holder en carbon cykelstel?

Medmindre de er beskadigede eller dårligt bygget,carbon cykelrammer kan varepå ubestemt tid. De fleste producenter anbefaler stadig, at du udskifterrammeefter 6-7 år dogkulstoframmerer så stærke, at de ofte overlever deres ryttere.

Bryder kulfibercykler let?

Når det er gjort godt,kulfiberkan være hårdere end stål og ganske sikkert. Men når de foretages forkert,kulstof-fiberkomponenter kanlet bryde. I modsætning til andre materialer, hvis du strammer for hårdtkulstof-fiberdele, vil de sandsynligvis knuses ned ad vejen.24. 2018.

Bryder carboncykler let?

Når det er gjort godt,kulstoffiber kan være hårdere end stål og ganske sikker. Men når de foretages forkert,kulstof-fiberkomponenter kanlet bryde. I modsætning til andre materialer, hvis du strammer for hårdtkulstof-fiberdele, de knuses sandsynligvis ned ad vejen.24. 2018.

Hvad er levetiden for en carbon cykelstel?

Medmindre de er beskadigede eller dårligt bygget,carbon cykelstelkan vare på ubestemt tid. De fleste producenter anbefaler stadig, at du udskifterrammeefter 6-7 år dogkulstoframmerer så stærke, at de ofte overlever deres ryttere.

Hvor meget koster det at fremstille en kulfiberform?

Det hurtige svareret sted omkring $ 60.000 til $ 100.000 for en rammeskimmeltilgøren fuld størrelse kørsel af en rammemodel.05.05.2017

Hvad er en kulfibercykelstel?

En godkulstof-fiberrammehar en blanding afkulfibreaf forskellige typer, hver brugt forskellige steder i arammetil meget specifikke formål.Kulfiberer en storcykelmateriale af to grunde. For det første er det stivere med lavere vægt end næsten ethvert andet materiale, vi kender til.23.05.2016

Hvem er producenten af ​​carbon cykelrammer?

Vi er den professionelle producent af carbon ramme, carbon fælge og carbon cykelkomponenter. Design er en stor profession, krystallisering af visdom. Det omdanner det, vi kender, til produktplanlægning (eller selve produktet), hvilket gør det til os Carbon Bicycle Frame Quality Control 1.

Hvad har du brug for til en kulfibercykel?

Racercykelrammer i kulfiber, når de er mest basale, inkluderer cykelstel og bagstykke. Mange inkluderer ikke en gaffel. Nogle rammer kan endda komme med styr.

Kan du købe en carbon cykel på eBay?

Her er nogle retningslinjer, der hjælper dig med at vælge din næste ramme på eBay: Et af de vigtigste skridt i at købe din carbon rammecykel er at indsnævre din søgning efter disciplin. Mange carbon cykelrammer er lavet til landevejscykler, men der er også et rimeligt antal til konkurrencedygtige mountainbiking.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Min cykel blev stjålet for nylig - praktiske beslutninger

Hvad gør du, hvis nogen stjæler din cykel? Hvad skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet? Kontakt politiet. Hvis din cykel bliver stjålet, skal du indgive en politirapport. Registrer din cykel. Selvom du ikke registrerede din cykel, før den blev stjålet, kan du gøre det efter. Alert lokale bonde butikker. Det gør dig måske ikke godt, men det kan ikke skade at prøve. Tjek lokale annoncer.

Simon Cowell cykelulykke - enkle svar på spørgsmål

Hvordan har Simon Cowell det efter sin cykelulykke? Faktisk sagde Cowell, at på trods af smerten har hans skade faktisk ført til, at han levede sundere og behandlede sin krop bedre, end han havde været før ulykken, og han er på et bedre sted nu fysisk, end han havde været. En af de ting, du har gjort, er så meget motion, at slags, helbrede, 'forklarer Cowell. 24 februar. 2021 г.

Cykelrammer - praktiske beslutninger

Hvad er det bedste rammemateriale til cykler? Aluminium. Introduceret som et materiale til cykelstel for omkring 30 år siden, er aluminium nu det mest almindelige materiale. Det er mindre tæt end stål, så det resulterer i lettere rammer. På grund af dens nedsatte tæthed kræver det større rørdiametre for at opnå tilstrækkelig styrke til en cykelramme.

Cykling gedder peak - praktiske løsninger

Kan du cykle op på Pikes Peak? Cykelbrug er kun tilladt på Pikes Peak - America's Mountain i den normale driftstid. Cyklister er underlagt alle vejafgifter og åbningstider. Den snoede og naturskønne vej vil udfordre de mest erfarne ryttere, men opstigningen til topmødet på 14,115 fod er oplevelsen værd.

Topcykler 2020 - enkle svar på spørgsmål

Hvad er det bedste cykelmærke 2020? Hvad er de bedste cykelmærker? Trek.Norco.Schwinn.Cannondale.Co-op Cycles.Giant.Specialized.

Cykling i Toscana - bæredygtige løsninger

Hvor mange dage har du brug for i Toscana? Mens du kan se de største byer om 3-4 dage, anbefaler jeg mindst en uge til Toscana. Dette giver dig mulighed for ikke kun at se alle højdepunkterne i de bedste byer i Toscana, men også at få et glimt af det smukke toscanske landskab.