Vigtigste > Kulstof > Test af kulstofaftryk - hvordan man løser problemet

Test af kulstofaftryk - hvordan man løser problemet

Hvordan beregner jeg mit CO2-fodaftryk?

Vedberegninghvor meget affald du producerer hver uge og gang med 52 du kan fåditårlig affaldsproduktion. Dette ganges derefter med akulstofintensitet at fådit fodaftryk.

Hvad skal mit CO2-fodaftryk være?Gennemsnittetcarbonsporfor en person i USA er 16 tons, en af ​​de højeste priser i verden. Globalt er gennemsnittet tættere på 4 tons. At have den bedste chance for at undgå en 2? stigning i globale temperaturer, den gennemsnitlige globalecarbonsporPer årbehøver atfald under 2 tons inden 2050.

I første klasse, over kubben, hvor vi opbevarede vores sne støvler og vanter, stod store komiske sanslettere rundt med ordene 'Husk at genbruge' og 'Den sidste til at slukke lyset og endda det amerikanske miljøbeskyttelsesagentur for at reducere din personlig indvirkning på klimaet. Og de er ret enkle. I USA kan det i gennemsnit spare dig for en tredjedel af pund kuldioxid om dagen at slukke lyset, når du er ude af lokalet.

kenda cykeldæk anmeldelser

Brug af en genanvendelig indkøbspose med hvert køb sparer 5 kg om året. Tørring af tøj på tørresnoren i stedet for i tørretumbleren sparer ca. 200 kg om året. Men sammenlign det med det gennemsnitlige humane CO2-fodaftryk i USA: 16 og et halvt ton om året - TON.Så hvad kan du faktisk gøre for at gøre en meningsfuld forskel? At leve bilfrit fjerner 2,4 tons kuldioxid fra atmosfæren hvert år. Bilen er muligvis ikke mulig. Folk i landdistrikter eller forstæder skal være nødt til at køre malm, men det er en stor del af grunden til, at de udsender dobbelt så meget emissioner pr. Indbygger som mennesker i byområder.

At køre en elbil kan spare omkring et ton kuldioxid om året, men det har stadig ikke så stor indflydelse som bare ikke at køre, hvilket vil kræve store ændringer i vores liv. At slippe af med din bil er teknisk set en individuel beslutning, men det kræver virkelig et kulturelt skift. Det er ikke let.

Men vi har gjort det før. Jeg kan både vælge og bære Det er ret forbløffende, at vi kan komme på et fly og komme overalt i verden på en dag. Men prøv at gøre din næste store ferie til et ophold.Du kan spare op til 2,8 tons CO2-emissioner ved at springe denne flyvning over, men indtil vi opfinder teleportering, er flyvning virkelig den eneste hurtige måde at rejse lange afstande, for at se familie og forretnings ting Der er virkelig ingen praktisk måde at flyve det på frigiver ikke hundredvis af pund kuldioxid i atmosfæren.

Kvæg er på niveau med transport, når det kommer til drivhusgasser. Men i USA spiser du og dine naboer næsten 20% mindre oksekød end de gjorde for 15 år siden. Det holder 200 millioner tons kuldioxid ude af atmosfæren.

lactobacillus gasseri vægttab

Og i dag siger 1 ud af 16 mennesker i USA, at de er veganer eller en plantebaseret diæt. Fjernelse af kød fra din diæt fjerner hvert år 800 kg kuldioxid fra atmosfæren. De valg, du træffer med din diæt, er måder at påvirke klimaet hver dag.For at opsummere, slippe af med din bil - spar 2,4 ton, flyv mindre - spar op til 2,8 ton per tur, stop med at spise kød - sandsynligvis reducere dine emissioner med mindst et ton mindre barn - det sparer i gennemsnit 60 tons kulstof dioxid om året.

Dette er langt den mest effektive ting, du eller jeg eller nogen anden i den udviklede verden kan gøre for at reducere vores emissioner. Jeg vil bestemt ikke stå her og fortælle dig, at du ikke har børn. Familieplanlægning er en familie ting.

Og færre børn I de fleste lande er dette allerede tendensen. Efterhånden som befolkningen bliver sundere og mere uddannet, falder fødselsraten typisk. Disse er alle store livsændringer, der ikke altid er lette at spise, hvordan vi kommer rundt, og hvordan vores familier ser ud.

Her er et lidt lettere valg: mange steder kan familier vælge at købe grøn elektricitet, der ikke koster mere. Det er overraskende let. For mig alle måtte jeg bare logge ind på min konto hos min energileverandør og vælge * vedvarende kasse. Nu får jeg en månedlig e-mail, der fortæller mig, hvor meget kuldioxid jeg ikke har frigivet i atmosfæren.

Nogle steder kan dette øge dine energiregninger, men hvis du har nogle ekstra ændringer, der ligger rundt, anbefaler jeg at smide det oven på solpaneler. Fra de små og enkle ting som at genbruge indkøbsposer og slukke lyset til de mere sofistikerede livsstilsvalg som hvad vi spiser og hvordan vi rejser, har vi alle reel magt til at ændre vores kultur og reagere på klimaforandringer på meningsfulde måder. . Det vil ikke være op til os alle at løse dette.

Det vil være op til os alle.

Hvor mange jordarter ville du have brug for, hvis alle levede som dig?

Det er blevet foreslåethvis allepå planeten forbrugt sommegetsom den gennemsnitlige amerikanske statsborger, fireJorden villeværehavde brug forfor at opretholde dem.16. 2015.

Hvor mange jordarter ville det tage at opretholde mig?

Ifølge Global Footprint Network, der estimerer Earth Overshoot Day hvert år, har vi nu brug for 1,5Jordenfor at tilfredsstille vores nuværende krav og ønsker.

Hvor lang tid ville det tage at regenerere alt, hvad vi forbrugte på et år?

I dag bruger menneskeheden ækvivalenten med 1,6 jordarter til at levere ressourcernevibruge og absorbere vores affald. Dette betyder det nutagerjordenet årog otte måneder tilregenerere hvad vibrug iet år.

abs og butt træning

Hvad er et godt økologisk fodaftryk?

Verdensgennemsnittetøkologisk fodaftryki 2014 var 2,8 globale hektar pr. person. Ifølge Rees 'har den gennemsnitlige verdensborger et miljø-fodspor2,7 globale gennemsnit hektar, mens der kun er 2,1 globale hektar bioproduktivt jord og vand pr. indbygger på jorden.

Hvilke organer kan vokse tilbage?

Leveren er den enesteorgani menneskekroppen detkanregenerere. Selvom nogle patienter, der har en syg del af leveren fjernet, ikke kangenvindevævet og ender med at have behov for en transplantation.22.03.2019

Hvilket land har det værste økologiske fodaftryk?

1. Kina. Kinaharenøkologisk fodaftrykpå 3,71 hektar pr. indbygger og en biokapacitet på 0,92 pr. indbygger. Kinas samledeøkologiskunderskud er -3.435,62størstei verden.

Hvad er den eneste kropsdel, der ikke kan reparere sig selv?

Tænder erKUN kropsdel, der ikke kan reparere sig selv.Reparationbetyder enten at genvinde det, der gik tabt, eller erstatte det med arvæv. Vores tænderkan ikkegøre det. Vores hjerne vil for eksempel ikke genvinde beskadigede hjerneceller, men kanreparationenarealved at lægge andet arvæv.

Vokser fingrene tilbage, hvis de er afskåret?

Generelt for en fingerspidsskade påvokse tilbage, skal skaden forekomme ud over, hvor neglen starter, og en vis deformitet af spidsen af ​​spidsenfingervil generelt fortsætte. Men håndkirurger har længe vidst, at enskære-affingerspidsenkangenvinde meget af den normale fornemmelse, form og udseende.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelbremseværktøj - hvordan man håndterer det

Hvilke værktøjer har du brug for til at fastgøre cykelbremser?

Cykling hver dag - praktiske løsninger

Hvad sker der, hvis du cykler hver dag? Regelmæssig cykling stimulerer og forbedrer dit hjerte, lunger og cirkulation, hvilket reducerer din risiko for hjerte-kar-sygdomme. Cykling styrker dine hjertemuskler, sænker hvilepulsen og reducerer fedtindholdet i blodet.

Pendlercykeltøj - typiske svar og spørgsmål

Hvad bærer du cykelpendler? Hvis du vil have cykelspecifikt tøj på, er tre lag igen, normalt alt hvad du behøver: Et kort eller langærmet basislag, som er det samme som en termisk vest. En langærmet cykeltrøje eller gilet. En åndbar , vandtæt cykeljakke.

Elektrisk cykel med fedt dæk - praktiske beslutninger

Skal jeg købe et fedt dæk på eBike? Mange e-cykler bruger fede dæk, fordi det giver ekstra stabilitet og komfort. Da mange e-cykler allerede vejer en rimelig mængde, er den ekstra vægt af dækkene ikke så stor en bekymring. Derudover hjælper motoren med at udligne dækkets vægt, så fordelen ved komfort og stabilitet virkelig skinner igennem.

Cykling aerob træning - hvordan man løser

Er cykling en aerob træning? Cykling er hovedsageligt en aerob aktivitet, hvilket betyder, at dit hjerte, blodkar og lunger alle træner. Du vil trække vejret dybere, svede og opleve øget kropstemperatur, hvilket vil forbedre dit samlede fitnessniveau.

Mountainbiking med hund - hvordan man kan slå sig ned

Er mountainbiking dårligt for hunde? Nogensinde. Ikke kun er dette farligt for rytteren, det er også farligt for hunden. Overvej, at din hund måske piler på et egern og trækker dig over, eller at du måske rykker din hund ned ad en stenrulle, som han ikke ser komme op.10. Maj 2017 г.