Vigtigste > Kæde > Kædevoks - holdbare løsninger

Kædevoks - holdbare løsninger

Er Chain Wax god?

Det gør jobbet hurtigere og når alle områder af dinkæde, der får ting til at bevæge sig glattere hurtigere endvoks. Hvis du kører på cyklen i snavsede og støvede terræn, bør du overveje at bruge enkæde voksda det har vist sig at være ret effektivt til at holde væk fra elementer som snavs, snavs, vand osv.anbefalede mountainbikesEmnet voksende kæder har eksisteret i et stykke tid, og vi har haft så mange anmodninger om en artikel om det, så jeg vil dele med dig, hvordan du kan dyrke din kæde. Nogle af jer undrer sig også over, hvorfor jeg skal gøre det? Hvad gavner det mig at dyrke min kæde? Nå, ifølge Friction Facts og Velo Magazine er der faktisk en række fordele. En af dem er stigningen i ydeevne.

Alle kan lide det, ikke? Derudover afviser det snavs, og det betyder virkelig, at din drivlinje holder lidt længere. Du vil ikke have alt det slemme. Det Forenede Kongerige er ikke rigtig velsignet med godt vejr, så dette er sandsynligvis det ideelle sted at prøve det.

Før vi begynder, er der et par ting, du skal gøre. Du får et helt rent drivaggregat. Så dine kæderinge, kæde, træningshjul og kassette.Sørg for, at der ikke er snavs, snavs, intet eksisterende smøremiddel. Sørg for, at den er væk. Der er et link i nedenstående beskrivelse, hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør dette, skal du klikke igennem, så vil du være i stand til at gøre det let, og du får også brug for dette.

Dette er noget paraffinvoks. Den er tilgængelig i hardware butikker eller endda online. Få noget af det.

Prøv helst at få et par små granulater, fordi det smelter meget hurtigere end de store bidder. Du får brug for en af ​​disse også. Dette er en langsom komfur, også kendt som en crockpot, en af ​​dem, fordi det er meget sikrere end at gøre det på et komfur derhjemme.Få også handsker, sikkerhedsbriller og en klædebøjle. Du vil se hvorfor. Måske nogle gamle klude og nogle aviser for at forhindre dryp.

Og du er god at gå. Okay, du har en af ​​dem. Dejligt og rent, fri for urenheder, ingen snavs overhovedet, dejlig kæde, dette er ekstremt vigtigt for at sikre, at voks holder fast ved det ok, du skal forvarme langsomt komfur og derefter få din paraffinvoks eller bar, afhængigt af hvad du køber .

Po Nu har du brug for nok derinde, så selve kæden er nedsænket. Det bør nok tage så lang tid, sandsynligvis fem til ti minutter at smelte. I mellemtiden skal du holde øje med hende, fordi du ikke ønsker, at dette skal komme ud af hånden.Det skal ikke fungere, ikke i denne. Og mens du venter på, at det smelter, kan du røre det lidt for bare for at sikre, at der ikke er nogen faste stykker voks derinde, du ved, at der ikke er nogen klumper. Det hjælper også med at fremskynde processen lidt.

Nu hvor din voks er smeltet, skal du langsomt sænke kæden ned i voks og lade den sidde i 20 minutter, eller indtil der ikke kan ses små bobler fra kædens led og ruller. Nu hænger du bare kæden op med en krog eller i mit tilfælde en gammel tøjbøjle. Det er lidt varmt, så du skal bære et par beskyttelseshandsker.

Hæng kæden for at dræne. Dette vil sandsynligvis tage 10, 15, 20 minutter afhængigt af hvor varmt det blev inde i din langsomt komfur. Den gode nyhed er dog, at jeg har en kæde, som jeg forberedte tidligere.

Hvorfor har jeg en? Mellem kæden, der koger i voks, gik Sy Richardson ind og gav mig en anden kæde og sagde, at han ville prøve det, så ja, jeg har to af dem nu, så her er en, der allerede er i voks Som du kan se, leddene er faktisk lidt stive, hvorfor voksen godt og virkelig er ankommet i disse ruller. Så hvad du vil gøre er at bøje kæden omkring et stykke og afbryde voks. Så denne voks, i det væsentlige vil du ikke have den til at gå overalt, hvor jeg vil have den til at fylde din drivlinje, og du risikerer at udtværes.

Tag det kun med en klud og tør eventuelt overskydende voks ud på ydersiden af ​​kæden, da det ikke er godt der. Hvad du vil være sikker på er, at det er indersiden af ​​kæden i stifterne og remskiverne. Voksen er forsvundet der.

Den gode nyhed også? Denne voks derinde, du kan genbruge den, slukke for den, næste gang du vil vokse din kæde, der er den. Nu skal jeg bare sætte dem tilbage på min cykel og Simons cykel. Desværre skal jeg også gøre hans.

Og vi kommer tilbage og fortæller dig faktisk, hvad vi fandt. Okay, så vi begge var ude, vi testede begge det, si, hvad synes du om det? Først og fremmest må jeg takke dig meget, Jon, for du faktisk fik mig en halskæde og forberedte den til mig, fordi jeg har været interesseret i det i lang tid, men ærligt talt har jeg aldrig gidet at gøre det - det blomstrer interessant. Mine første tanker, jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg skal tænke på guldkæder, men bortset fra det.

Det er ret højt, ikke? For noget, jeg forventede som, uhyggeligt tavs, og det er det ikke. Men det er, det er stadig rent. Jeg fik kun 60k på det, men 60k i efterår i Storbritannien er ret dyster.

Så du ved, det er ikke dårligt Ja. Ja, støjfaktoren, faktisk hørte vi på Eurobike fra vores fredag ​​slutter på CeramicSpeed, at en stille kæde ikke nødvendigvis betyder en hurtigere kæde, så du brugte meget længere på det end mig, gjorde du ikke ? Har du hvad, et par hundrede k? Yeah, yeah, yeah, omkring 200, 250k.

Det fungerede perfekt, og det eneste, der virkelig var modbydeligt, var støj. Cyklen er dog kæden ret fejlfri. Kør, helt fejlfri, så

Ja. Du, jeg har en fornemmelse af, om du har tid, og du virkelig vil maksimere effektiviteten af ​​din cykel, det er en god ting, især hvis du er ved at gå på en episk 12-timers tur under dårlige forhold, kunne jeg bestemt se, at det var det værd. Men det er interessant, at CeramicSpeed ​​siger, at det er hurtigere.

Personligt kan dette være kontroversielt for nogle, jeg er villig til at ofre et par watt for en stille cykel. fordi jeg bare foretrækker cykler, der ikke laver støj. Så her er vi.

Han har talt. Nå, hvad med dig Nå vil du gøre det igen? Jeg tror jeg vil, jeg tror jeg vil gøre det igen, ja Virkelig? Ja.

Det eneste der forhindrer mig i at købe et nyt strømforbindelse eller -link hver gang. Ja. Det er det eneste, der virkelig stopper mig, for jeg er ikke sikker på, hvor lang tid det tager, tilsyneladende så siger de, når det er slidt, og du skal belægge det med voks igen, lyden er lyden, lyden fortæller dig at du skal overmale det.

Så det er smukt det bliver højere.

Ja, tilsyneladende et skrig. Helt et skrig. Nå, næste gang du smelter dit paraffinbad, skal du bare give mig et, kammerat, ved du det? Ja, intet problem.

Mange tak. Ja. Ja jeg vil.

For at gøre det skal du bare klikke på Jons praktiske klode. Undskyld mand, jeg stjal dit abonnement der.

Det er fint. Jeg vil kaste et par artikler op. Ja, for at lære at sætte en kæde i og tilbage på, er det slut hos Si.

Bare klik hernede. Ja, og en ting mere? Åh, lad os gøre, hvordan du gør dit drivsystem bliver helt rent. Hvor er det? Det er dernede, ven.

Hvor lang tid varer en vokset kæde?

TILvokset kædekan springe op til 20.000 km, før det er nødvendigt at udskifte det, mens almindeligt smøremiddel i bedste fald vil slibe 6.000 km.

Hvornår skal jeg vokse min cykelkæde?

Bemærk: anbefalere-vokskædeefter ikke mere end to på hinanden følgende vådture for at forhindre oxidation. Hviskædeer ekstremt beskidt, ren med mineralsk spiritus for at fjerne størstedelen af ​​snavs førvoksning.

Kan jeg bruge wd40 på cykelkæden?

SpraydetWD-40 cykelAffedtningsmiddel på overfladen af ​​dincykelkædeog giv det tilstrækkelig tid til at arbejde. Oven i det, denWD-40 cykelAffedtningsmiddelkanværeBrugttil rengøring og affedtning af andre bevægelige dele.

Smøreolie, en loyal ven og mere præcist den loyale ven af ​​en triatlet, for uden den kan alle de kilometer, vi cykler på vores cykel, ødelægge vores kæde. Tro det eller ej, vi har en række forskellige måder at smøre vores kæder på, uanset om vi leder efter bedre gear eller ønsker at øge levetiden for vores kæde- og cykelkomponenter eller bare ønsker at få mere effektivitet ud af vores cykeltur , så kan vi opnå nogle betydelige gevinster ved korrekt at smøre vores kæder. Så i dag skal jeg tale om, hvilket cykelsmøremiddel vi skal bruge, og hvornår. (dramatisk musik) (let musik) De fleste producenter har tendens til at gruppere deres smøremidler i en af ​​to kategorier, nemlig våde og tørre smøremidler.

Du tror måske, at dette gælder for den særlige type tilstand, du taler om. I. E. tør i det smukke sommervejr og vådt i det elendige vintervejr.

Og for det meste har du ret. Der er forskel på disse to kategorier af smøremiddel. Nu refererer det tørre element til smøremidlets smøremiddel.

Og det fungerer effektivt på din kæde, når du kører og er for det meste en voksagtig type indskud. Nu påføres disse tørre smøremidler på din kæde som en væske, før de skal tørre i et par timer. Så husk det, før du starter din tur.

Det positive ved tørt smøremiddel er, at det ikke tiltrækker for meget snavs eller støv og snavs, når du bruger det, så det er perfekt til tørre sommerdage. Ulempen er dog, at den skal anvendes temmelig regelmæssigt, især hvis du har kørt på en våd dag, eller hvis du har været ude på sadlen en rigtig lang tur, og det bliver bare tørt og knirkende. Og ingen kan rigtig godt lide at have den tørre, knirkende kæde på en cykeltur.

Vådt smøremiddel var det oprindelige valg af smøremiddel. Faktisk brugte de fleste mærker noget, der lignede mere en bilmotorolie. Konsistensen var så god som bedre end enkle sprøjtesmøremidler, som stort set er designet til at fortrænge vand.

Kort sagt, det var mere holdbart og langvarigt. Og den kvalitet forbliver hos moderne våde smøremidler til i dag, fordi de stadig påføres kæden som våde smøremidler, smøremidler, vi talte om, de forbliver i denne form på kæden, og konsistensen er lidt tykkere, hvilket betyder at de holder fast til kæden, hvilket faktisk betyder, at de er mere perfekte til våde forhold, fordi de har øget regnmodstand og jo sværere de er at vaske væk, når de er i kæden. Nu er den tilknyttede ulempe ved vådsmøring, at det tiltrækker meget mere snavs og snavs til kæden.

Så vi er nødt til at rense kæden lidt oftere end vores kolleger med tørt smøremiddel ville gøre, så hvis du måske er lidt mere interesseret i ydeevne, kan du overveje at bruge et keramikbaseret eller voksbaseret smøremiddel i din kæde . Nu sidder disse et eller andet sted mellem de tørre og våde versioner af smøremiddel, men som med begge versioner påføres de kæden i flydende form, men tørrer lidt mere klæbrig. Disse tunge smøremidler hjælper med at reducere friktionen og træk mellem din kæde og de andre bevægelige komponenter reducerer din kæde.

Og på grund af det hjælper de kun dig med at få den lidt mere strøm, du leder efter, men det er værd at bemærke, at de er lidt dyrere. Det skal ikke længere anvendes så ofte. Med noget som en Teflonor er en silikonebaseret spray som denne en rigtig god idé bare for at holde tingene pæne og glatte og stille også.

Jeg taler specifikt om dele, hvor kæden kunne ramme ringene foran eller kassetten bagpå. Og det er også en rigtig god idé at scanne over cyklen og finde andre områder, som du også kan slippe lidt af. Ligesom for eksempel fjedrene i bagskifterne på vores Ailleurs såvel som ting som bremse- og skiftkabler, hvis du selvfølgelig ikke bruger elektronik.

Uanset hvilket smøremiddel du vælger, fungerer det altid bedre, når det påføres en dejlig og ren kæde, så det er virkelig værd at tænke på at gnide hele drivkæden med en klud eller et håndklæde eller noget lignende for at rense alt rent hver tur. Og husk bestemt at prøve en rigtig dyb rengøring med sæbe og varmt vand efter at have sagt en lang søndagskørsel, gør det med dine venner eller klubben, forhåbentlig har denne artikel hjulpet dig med fremtidige beslutninger, du træffer måske om et smøremiddelvalg eller rideforholdene vil du forvente på denne tur. Hvis du har andre forslag til, hvordan du smører din cykel korrekt, så giv os besked i kommentarerne nedenfor.

Vi vil meget gerne få denne. Plus, forhåbentlig nød du artiklen. Så klik venligst på knappen 'Synes godt om'.

Hvis du nu vil se en artikel, jeg lavede om en triatloncykel, kan du finde den her. Og en anden artikel, som Mark og jeg om pakning af dine cykler kan findes her.

Hvad er formålet med kædevoks?

En godkædesmørkan udglattekædeindgreb med kassettekædehjulene og kæderinge og opretholde korrekt skiftende ydeevne. Det hjælper også med at forhindre korrosion og reducerer friktion og drivslid.31 2021.

Er WD40 OK til cykelkæder?

Kan jeg brugeWD-40at smøre mincykelkæde? Nej. Du skal aldrig brugeWD40somkædesmøremiddel sidenWD-40er IKKE et sandt smøremiddel, da det primært bruges som opløsningsmiddel eller rustopløsningsmiddel.24.03.2020

Fjerner mineralsk spiritus voks?

A: De fleste petroleum destillerer en kategori, der inkluderer toluen,mineralsk spiritusog naphtha opløsesvoks. Møbelvoksprodukter indeholder normalt en kombination af voks, så der er ingen bedste opløsningsmiddel. Men naphtha fungerer typisk hurtigst, og det har den fordel, at det hjælper dig med at se, hvornår alt detvokser slukket.02/15/2016

Gør en brasiliansk voks?

Med enBrasiliansk voks, er skamhår plejet og fjernet fra forsiden af ​​skambenet, omkring de ydre kønsorganer, mellem de øvre lår og omkring anusen. Afhængigt af dine præferencer kan du vælge at fjerne alt hår i området eller efterlade en lille hårstrimmel foran.29. 2019.

Hvor ofte skal du oliecykelkæde?

Hvisduarealhyppigrytter ved hjælp af dincykelflere gange i løbet af ugen, dincykelvil drage fordel af regelmæssig rengøring og smøring af drevetkæde.CykelTutor anbefaler rengøring ogsmøringditcykelkørekædemindst en gang om måneden for at opretholde optimal ydelse og beskyttelse.

tour de france nedbrud

Har jeg brug for en kæderenser?

TILrencykelkædeer ikke kun for æstetik, der holder dinkæde ren viljehjælpe det med at klare sig bedre, løbe stille og forlænge dets levetid. Plus, det holder også de frygtede fedtpletter i skak.

Hvad er den bedste måde at vokse en kæde på?

Kædevoksning kan opdeles i to faser: 1 Du skal fjerne alle eksisterende fedtstoffer, snavs og olie fra kæden, inklusive resten af ​​de fleste 2 Du dypper kæden i den smeltede voks. Mere

Hvad har du brug for at vide om Maxima-kædevoks?

Maxima Chain Wax er et overlegent smøremiddel, der er designet til alle plejebehov. Den specielle Para-Film-formel skaber en voksagtig film svarende til Cosmoline og tilbyder langvarig beskyttelse, især i vand og omgivelser med høj luftfugtighed.

Er der fordele ved at vokse en cykelkæde?

Selvom det kan virke lidt underligt, er der en række fordele ved at vokse din kæde. Jon lærer dig, hvordan du bedst kan gøre det her. 1. At det reducerer drivfriktion og dermed øger ydeevnen 2. Voksen er meget effektiv til at afvise snavs og øger dermed levetiden på dit drivsystem.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling vs løb - hvordan man håndterer

Hvor meget cykling svarer til løb? Den generelle tommelfingerregel er, at der er et forhold på 1: 3 løb-til-cykel, hvilket betyder en kilometer løb ved en moderat indsats svarer til tre miles cykling på det samme indsatsniveau. Cykling 12 miles svarer til at løbe fire miles, hvor begge anstrengelsesniveauer er de samme i en meget generel forstand for kardiovaskulær fitness.25 авг. 2014 г.

Apt cykelstativ - typiske svar og spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min cykel i min lejlighed? Her er 7 tip til opbevaring af din cykel i din lejlighed eller i dit lille hjem. Den enkleste løsning er at installere kroge fra loftet og hænge din cykel, når du ikke bruger den. Sæt det på væggen. Få en cykeldock. Brug en skærmhylde. Skub det ud af syne. Gå efter et cykelstativ. Skjul det under trappen. г.

Professionel cykelcykel - holdbare løsninger

Hvor meget koster en professionel cyklistcykel? Andres L. Douzoglou, en konsulent, der arbejder i cykelbranchen og med professionelle triatleter siger, at de fleste pro-kørere på turen kører på en cykel, der koster $ 10.000 og derover i detailværdi. 2013 .

Pro cykelhjelme - almindelige svar

Hvilke hjelme bruger pro-cyklist? Ekoi. Ekoi er den mest almindelige hjelmproducent i dette års Tour de France og understøtter ikke mindre end fire hold, der repræsenterer det franske mærke. AR14 er den, som de fleste kørere har valgt, med sit aerodynamiske design parret med små åbninger foran for åndbarhed. 4 дня назад

Hej cykling - hvordan man løser det

Forbrænder HIIT-cykling fedt? Intervalstræning med høj intensitet til cykling: Skal du prøve TimeZone RPM Opvarmning 3 minutter @ 80/85/90 o / min 2 minutter @ 85/90/95 o / min 1 minut 30 sekunder @ 90/95/100 o / min 1 minut 30 sekunder @ 95/100 / 105 o / min 1 minut @ 100/105/110 o / min 1 minut @ 80/85/90 o / min MAIN SET30 sekZ5110 - 1151 min ved opvarmningsmodstand Z185 - 90

Mountainbikesko - handlingsorienterede løsninger

Hvilken type sko er bedst til mountainbiking? Bedste flade MTB-sko Fem Ten Freerider Pro. En stilfuld, holdbar mountainbikesko med fremragende greb. Specialiseret 2FO Flat Roost. Giro Riddance. Pearl Izumi X-Alp Flow. Bontrager Flatline. Ride Concepts Livewire. Giro Code Techlace. Scott MTB Team Boa.