Vigtigste > Krak > Formel 1 alonso crash - hvordan løser du det?

Formel 1 alonso crash - hvordan løser du det?

Hvad skete der med Alonso-ulykken?

Bare fire dage efter en landevejscyklingulykkeder forlod Alpine F1-driver FernandoAlonsopå hospitalet er spanieren udskrevet for at fortsætte sin bedring derhjemme, har hans hold afsløret. Det blev senere afsløret, at han blev opereret for en brud i kæben, hvorefter han forblev på hospitalet til observation.

Hvilken ulykke har Alonso haft?Schweizisk politiharbekræftet, at Formel 1-driver FernandoAlonso varsåret efter hanvarramt af en bil, mens du cykler. Spanierenvarhospitaliseret i sidste uge efter en hændelse, mens han cyklede nær sit hjem i Schweiz, hvilket efterlod ham med en knækket kæbe.

Hvem styrtede ned i dag i F1?

Max Verstappen

hvordan man laver en kaffemaskine

Kommer Fernando Alonso tilbage til F1?

Aserbajdsjans Grand Prix er muligvis blevet vundet af Sergio Perez, men den enorme snakpunkt var Max Verstappengår nedude, når de er i spidsen med kun fem omgange tilbage efter en rædselsdækfejl ved 200 mph.6. 2021.Fernando Alonso er tilbage i Formel 1 efter to års fravær og har gjort det klart, at han ønsker at blive verdensmester tre gange. Indtil videre er der enighed om, at Alonso kan satse på 2022-reglerne, der vil bringe bilerne tættere sammen, som han så håber vil give ham et titelskud, hvilket sandsynligvis vil være korrekt, da han naturligvis ikke vender tilbage til et hold, der vil få ham i år med titelvindende maskiner, og da han kun har en to-årig kontrakt, skal hans fokus helt sikkert være på sæsonen 2022, så i denne artikel vil jeg gå lidt dybere ind på, hvordan ændringerne i 2022 kunne også bringe en fordel, og stille spørgsmålet, om han kan blive en tre-time mester, før jeg kommer i gang. Overvej venligst at abonnere, og tryk på notifikationsklokken, hvis du kan lide f1 artikler.

Men alligevel, lad os kort minde dig om, at nogle af reguleringsændringerne for 2022 inkluderer ændringer i aerodynamik og karrosseri, herunder en forenklet frontfløj, der introducerer et antal standardiserede komponenter, og transmission og brændstofsystem er en stor ting, men det kunne faktisk have en betydelig indvirkning. Sidevæggen til de nye dæk til 18-tommer fælgen er meget flad sammenlignet med 13-tommer fælgen, hvilket gør en enorm forskel i, hvordan dækket fungerer, når det læsses, med andre ord, det kan forbedre følelsen af bil, der skifter servostyring, kan filtrere noget ud af det, men ikke nær nok til at forsømme ændringen, se på f2, den samme ændring blev anvendt i 2020, og ifølge pirelli boss mario asola rapporterede chaufførerne, at de var nødt til at ændre deres ideelle linje på racerbaner på grund af gummierne Med en lavere profil har du reageret forskelligt på kantsten, når din racerlinie skifter og tilpasser sig den måde, de nye dæk fungerer på, kan gøre hele forskellen i at tilføje og miste sekunder for en chauffør, hvis det ikke er nok, så bare se på alonsos spanske chaufførkollega Carlos Symes, der angiveligt styrtede ned sin Ferrari i, mens han testede de nye 18-tommer fælge i februar. Så hvorfor er manden, der skifter til større fælge i F1 godt, det er ikke det faktum, at han er en to-timers verden mester, men hans erfaring uden for F1. Han er også en to gange le monde 24-timers vinder.

Han vandt løbene i 2018 og 2019 med Toyota og gæt hvor stor hans citron er. Den sejrende Toyota havde 18-tommer fælge, hvilket er tilfældet med de fleste af de vindende citronprototyper. Så det betyder, at Alonso ikke kun har sportsbilerfaring med nøjagtig den samme hjulstørrelse, som han vil have i Formel 1, han har erfaring i det øverste niveau af sportsbilsport og har vundet det to gange med nøjagtigt de fælge, der utvivlsomt giver ham en fordel i forhold til andre Giv drivere i Formel 1.Sikker på, dine Hamilton Räikkönens og Vettels er erfarne nok til at tilpasse en blåt til fælge til sportsbiler, men hvad med dine chauffører som Sonoda norris gasly jova nazi Latifi også ekspeditøren og Verstappen og selvfølgelig alonso alpine holdkammerater Esteban Ocon er alle unge chauffører, gjorde ikke rigtig sportsbilracerne i nogen væsentlig grad, alonso er den mand, der klarede det og havde succes på højeste niveau, så bevægelsen kunne gøre ham til mester alene. Nej, det kan han ikke, men hvis der nogensinde er en chauffør, der er i humør til en god kamp og vil kæmpe for at vinde, vil alonso helt sikkert være deroppe, og i bedste fald vil du have en chauffør, der ved, hvornår han skal tage det rigtige skridt gør, og hvem der har tillid og selvtillid til, at han kan klare at være en dobbelt verdensmester både i hovedet og med sin maskine, som også er dobbeltleman-vinder, er ikke en dårlig start, det kunne selvfølgelig gå enten måde har set verdensmestre vende tilbage før og ikke gøre det til en succes michael schumacher kom tilbage, men desværre skiftede han til Mercedes lige før de fik tophund i paddocken og hans tilbagevenden levede aldrig op til hype, men Nikki Louder kom tilbage efter hans trak sig tilbage og vandt i 1984 sin tredje F1-titel, som han aldrig stoppede med at køre i løbet af sit to-årige fravær fra Formel 1. Ønsket om at fortsætte med at køre har altid været der for Alonso, som hans citron- og indycar-oplevelse viser.

cykelopbevaring

Fra mit synspunkt har Alonso ufærdigt arbejde at gøre i Formel 1 og er seriøs, når han siger, at han er tilbage for at vinde en titel, han vender tilbage med oplevelsen af ​​andre racerserier parret med et år for at lære sig selv at kende i 2021 for at bosætte sig igen i Formel 1. Så hvis reglerne fra 2022 gør, hvad de skal gøre, og bringer bilerne tættere sammen, vil der være enhver chance for, at de vil stå oprejst og kæmpe for en tredje verdensmesterskab, men hvad tror du, er det hype bare eller kan faktisk kæmpe for en titel. Lad mig vide i kommentarerne nedenfor, og glem ikke at kunne lide og abonnere på artiklen, hvis du kunne lide artiklen.

Vi ses næste gang

Hvilke F1-drivere er bekræftet for 2021?McLaren: Daniel Ricciardo og Lando Norris

Daniel Ricciardo og Lando Norris har væretbekræftetsom McLarenchaufførertil2021efter Carlos Sainz 'afgang til Ferrari.

billig pendlercykel

Er Aston Martin i F1?

Vender tilbage tilF1

DetAston Martinnavnet er tilbage i Grand Prix racing. Vi har haft stor succes inden for sportsbilsport i de senere år, fremhævet af flere klassesejre i 24 timers løb i Le Mans, og nu er tiden inde til at forpligte sig til den mest berømte af alle motorsportarenaer:Formel 1.

Er der nogen F1-chauffører døde?

Tooghalvtredschauffører er dødefra hændelser, der opstod under et FIA verdensmesterskabsbegivenhed eller under kørsel af enFormel 1bil ved en anden begivenhed, hvor Cameron Earl var den første i 1952. ToFormel 1Mestreer dødmensracingeller øve iFormel 1, Jochen Rindt i 1970 og Senna i 1994.

Hvem døde i F1 2020?

Hubert, 22, vardræbti en ulykke i den hurtige Raidillon-bøjning, efter at hans næsten stationære bil blev ramt side om side af Juan Manuel Correa, der anslås at køre mere end 250 km / t på det tidspunkt.

hvordan man popper en wheelie på en cykel

Hvorfor stoppede Renault F1?

Alonsohavdetrak sig tilbage fra sporten i 2018, da han citerede en mangel på on-track racing og forudsigelighed af resultater. DetRenaultchef Luca De Meoharreorganiserede virksomheden for at lægge større fokus på nøglemærkerRenault, Dacia, Alpine og New Mobility.

Hvem forlader F1 i 2020?

Sergio Perez har afsløret, at han er detforladerRacing Point i slutningen af ​​denne sæson i en chokmeddelelse frigivet onsdag aften. Den mexicanske chauffør sagde2020sæson ville være hans sidste med det Silverstone-baserede hold, på trods af at han underskrev en treårig kontrakt netop sidste år.

Hvor var Fernando Alonso, da han blev ramt af en bil?

Alpine Formula 1-chauffør Fernando Alonso er kørt til hospitalet efter at have været involveret i en ulykke, mens han cyklede i Schweiz. Ifølge en rapport fra Gazzetta dello Sport i Italien blev to gange F1 verdensmester Alonso ramt af en bil, mens han var ude på en træningstur nær Lugano i Schweiz.

Hvornår kommer Fernando Alonso tilbage til F1?

Siden han startede sin sidste F1-start med McLaren i 2018, har Alonso kørt i sportsbiler, IndyCar og Dakar Rally, men meddelte sidste sommer, at han ville vende tilbage til grand prix-løb i 2021 på en flerårig aftale.

Hvordan ligner Fernando Alonso Michael Schumacher?

Politikeren, leder af et provinsparti ved navn Ouresan Democracy, tog til Twitter for at sige: ”Ligesom Michael Schumacher i sin tid under skiløb, har Fernando Alonso haft en alvorlig ulykke på sin cykel. ”Det er ironisk, at for dem begge skete ulykker uden for deres højrisikosport, Formel 1.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Oakley feltjakke anmeldelse - løsninger på problemerne

Er Oakleys pengene værd? Som du måske forventer af et luksusmærke, kan prisen på Oakley solbriller løbe lidt højt. Et godt par Oakleys sætter dig typisk tilbage mellem 100 og 200 dollars. Men hvis du spekulerer på, om de er det værd, er svaret absolut. г.

Kyllingebryst gnider opskrifter - praktisk løsning

Hvor længe skal tør gnid sidde på kylling? Bland tørre ingredienser sammen i en lille skål og gnid ind i kyllingen, og sørg for at få gnidningen i kroge og kroge. Lad gnid sidde på kyllingen i op til 12 timer i køleskabet.

Hej til udholdenhed - almindelige svar

Er HIIT godt for udholdenhed? HIIT det op. Interval træning med høj intensitet - aka hurtige anfald af intens træning - kan hjælpe med at forbedre udholdenhed i forbindelse med traditionel træning. Trusted Source Aerobe højintensitetsintervaller forbedrer VO2max mere end moderat træning.3 april. 2014 г.

Hvornår ændrer ure 2016 dk - brugbare løsninger

Hvornår ændrede de britiske ure sig? I Storbritannien går ure frem 1 time kl. 1 den sidste søndag i marts, og tilbage 1 time kl. 2 den sidste søndag i oktober. Ure går tilbage 31. oktober. Årure går frem Ure går tilbage202029 Marts25 oktober202128 marts31 oktober202227 30. marts

Red Bull rampage live stream - hvordan man adresserer

Hvor kan jeg se Red Bull Rampage? Du kan se Red Bull Rampage 2019 live på Red Bull TV.23 окт. 2019 г.

Styrebremser - innovative løsninger

Er SRAM styrebremser gode? Enhver af SRAMs guidebremser er svære at slå for fremragende ydeevne på stien og en let servicelevetid, men Guide RSC er bare fantastisk, hvis du har råd til dem. Den største præstationsforøgelse i forhold til Guide RS-bremserne er de superglatte patronhåndtag drejelige. 28 maj 2017 г.