Vigtigste > Krak > Geraint thomas crash - handlingsorienterede løsninger

Geraint thomas crash - handlingsorienterede løsninger

Hvad fik Geraint Thomas til at gå ned?

Geraint Thomasgik glip af sin første sejr i næsten tre år, da han gled ogkørt galtmed mindre end 50 meter tilbage i etape 4 i Tour de Romandie.Thomassagde det at skifte gear i midten af ​​sprinten i sidste endehvad der forårsagedeham tilkrak.2 2021.Da Geraint Thomas beseglede aftalen om sin første Grand Tour-sejr, ikke mindst Tour de France, troede vi, at vi ville se på hans tidligere liv og karriere og spørge os selv, hvem der er Geraint Thomas? bygget på konsistens, sluttede han ikke på nogen etape uden for top 33. Han er en af ​​de få kørere i løbet, der ikke var uheldige, hvilket er i fuld kontrast til resten af ​​hans karriere, bonussekunder i den første uge, og langt fra bare at forsvare eller udholde i bjergene, var han uden tvivl den bedste klatrer i løbet. Han har aldrig tabt tid mod en af ​​sine nærmeste rivaler.

Og det er værd at fejre for hele Wales. Men lad os spole tilbage til begyndelsen. Geraint Howell Thomas blev født den 25. maj 1986 i Birchgrove, Cardiff, Wales, UK.

Han begyndte sit cykelliv 10 år senere på Maindy Flyers Cycling Club på Maindy Stadium, hvor han lånte en cykel og satte sig for at konkurrere, og det er her, at han til sidst ville møde den nuværende holdkammerat Luke Rowe for første gang. Klubben var næsten lukket i begyndelsen af ​​1990'erne, men blev bragt tilbage til livet af Debbie Wharton ……. Med hjælp fra sine forældre, The Maindy Flyers Club og hans egen beslutsomhed, blev Geraint stærkere og stærkere.I 2003 vandt han Junior Kuurne Brussels Kuurne i sit første år i denne kategori. Et år senere vandt han Junior Paris Roubaix, delvis takket være Ian Stannards forkerte omdirigering, han kom ind i velodromen. Thomas vandt derefter sølv i pointløb ved det europæiske jernbanemesterskab og guld i scratch-løbene ved verdensmesterskabet i jernbane.

På dette tidspunkt var hans styrke og alsidighed tydelig, og Thomas besluttede, at han havde en fremtid som professionel chauffør. Før han sluttede som junior, havde han dog et endeligt mål - at vinde sit hjemmeløb, Junior Tour of Wales, et prestigefyldt 3-dages løb, der ofte blev deltaget af internationale ryttere. Steven Kruijswijk var der, men det blev til en ting.

tour de france biker ben

I kampen mellem Geraint og Dan Martin vandt Dan prologen, Geraint tog sig tid tilbage den næste dag, men bordene vendte igen på etape 3. I sidste ende, på trods af hans bedste indsats, ville Thomas komme på andenpladsen, noget Danis stadig kan prale 15 år senere ……. Kort tid derefter rejste Geraint til Italien for at køre med British Academy, et sted hvor Ben Swift, Mark Cavendish, Alex Dowsett og Pete Kennaugh praktiserede deres håndværk, alt sammen kastet i den dybe ende af italiensk amatørløb under ledelse af deres træner Rod Ellingworth .Thomas 'talent var endnu tydeligere som seniorchauffør, så i 2006, da han bare var 20, prøvede han det med Saunier Duval-teamet afsluttet med Barloworld, at han ville underskrive sin første professionelle kontrakt i 2007. På bare 21 år var den yngste rytter i dette års Tour de France. Et løb, hvor han næsten dræbte sig, da han nåede den 139. GC med kun en kører bag sig - selvom jeg tror, ​​at nogle få kilo mere i bjergene ikke hjalp ham.

Hans fokus dengang var imidlertid på banen, og det var her hans første store sejr skulle komme. Ved OL sluttede han sig til Bradley Wiggins, Ed Clancy og Paul Manning i holdforfølgelsen efter en guldmedalje, en verdensrekord. Fra da af delte han sin opmærksomhed mellem vejen og toget.

Puerto Rico bug bites

I 2009 sluttede han 6. på Tour of Britain, men det var først i 2010, at han ville vinde sin første professionelle sejr - den britiske National Elite-titel. En uge senere sluttede han 5. i Tour de France-prologen. Han tog sin første gule trøje og sluttede andenpladsen foran Thor Hushovd på Roubaix-scenen to dage senere.Han fejrede sin første etappesejr i 2011 i Bayern Rundfahrt, men et år senere vendte hans fokus tilbage til sporet - en sejr i den korte prolog i Tour de Romandiean bevis for hans magt over korte dis Det var ingen overraskelse, at han var en vigtig var en del af Team GBs Team Pursuit-hold, der vandt endnu en guldmedalje i London den sommer. Det stavede slutningen af ​​sin tid på banen, og da han var fuldt fokuseret på vejen, kom resultaterne hurtigt. 3. plads samlet i Tour Down Under 2013, 2. i Bayern Rundfahrt, 15. i Criteriumdu Dauphine - alle tegn på fremtidig succes.

Han kørte senere Tour de France, hvor det meste af Froome gjorde det med et brækket bækken, der ligger til grund for hans rene mod og beslutsomhed. I 2014 har kløften mellem hans ambitioner om klassiske løb og etapeløb aldrig været så indlysende - 3. pladsen ved E3-prisen, Top 10 i Flandern og Roubaix og guld på CommonwealthGames Road Race viste sit potentiale i brostensklassikerne og en-dags løb. Og alligevel i samme år vandt han også Bayern Tour for anden gang og blev 22. i en Tour de France, hvor Chris Froome mislykkedes.

Udviklingen fortsatte i 2015 - en sejr i Algarve, 5. i Paris Schön, en enorm sejr i brostenklassikeren til E3 Prijs i Belgien. 2. ved Tour de Suisse og 4. ved GC ved Tour de France før etape 19, før det knækkede.

Det var dog efter at have arbejdet helt i tjeneste fra Froome, kørt i vinden, øverst - han kunne have gledet ud af top 10 i slutningen af ​​løbet, men han vidste da, at han kunne følge med i bedst på Grand Tours. Og så kom beslutningen - brostensklassikeren eller Grand Tours? Han valgte det sidstnævnte, og det betalte sig straks med en sejr i Paris Nice i 2016, og i 2017 blev han holdleder for en Grand Tour for første gang på Giro d'Italia. Hvis Geraint ser ud til at følge en ting, er det uheld - en politimotorcykel, der stoppede ved siden af ​​vejen tog det meste af Team Sky af på vej mod blokhuset - han fortsatte med at kæmpe og endte endda anden i TT ved Dumoulin, den følgende dag, men i sidste ende ville hans skader vise sig at være for meget, og han opgav tre dage senere på turen, som ikke gik meget bedre - han var 2. samlet bag Froome, styrtede ned på en 9. etages nedstigning og måtte aflyse løbet.

Hvis Geraint ikke var uheldig, skal det siges, at han var ude af lykke. I 2005, efter en alvorlig ulykke på vej til Velodrome i Sydney, blev hans milt fjernet, faldet under turen, styrtvinden ved Gent Wevelgem, Tour de France sidste år, Giro d'Italia sidste år - det er ikke underligt cykelverdenen spurgte, om han nogensinde ville være i stand til at undgå den ulykke, der plagede hans karriere, og det må også være i hans sind. Men uheldet var at fortsætte - i år faldt han kæden på det afgørende ben af ​​Tirreno Adriatico, da han førte løbet og styrtede derefter hårdt ud i åbningsprologen til Criterium du Dauphiné (VI HAR VIDEO TIL DETTE).

Men siden da har han formået at sammensætte de perfekte 8 uger, hvor han ikke satte en eneste fod forkert. Han ville vinde Dauphiné efter en dominerende præstation, og på denne Tour deFrance steg han virkelig ikke en fod forkert på et enkelt punkt i løbet. I en alder af 32 var Geraint Thomas i orden, og han kan næppe tro, at kritikere spørger, og hans eget, faktisk det eneste spørgsmål, der er tilbage, HVORFOR BÆRER DU IKKE DENNE OAKLEYS?! Det almindelige tema, når han taler til sine tidligere og nuværende holdkammerater, trænere, mentorer og venner, er at han ikke er en nonsens fyr - ingen har sagt et dårligt ord om ham, og mens han tager sin cykling meget alvorligt, er han en afslappet person - han er afslappet, han brænder for rugby og fodbold, han gik endda i skole med GarethBale og Sam Warburton.

Han kan også lide en øl eller tre - ja, skål Geraint Thomas, du fortjener det.

Hvem forårsagede Tour de France-nedbruddet?

Men forTurFor at blive en succes skal du respektere sikkerhedenafrytterne! Detnedbrud forårsagetved tilskuerens tegn var bare den førsteafåbnings dag. Den tyske cyklist Jasha Suetterlin var den første rytter, der forlod løbet efterkrakog et sekundulykkebragt flere andre ned, rapporterer Reuters.29. 2021.

Er Geraint Thomas stadig i Tour de France 2021?

Geraint Thomasvar i stand til at minimere tidstab på trin treafdetTour de France 2021efter at have løsnet skulderen i et sammenbrud. Ineos Grenadiers har bekræftet detThomasforskudte skulderen i løbet, der blev sat tilbage på plads af racelægen.28. 2021.

Er Geraint Thomas skadet?

''Geraint Thomasgår i ultralyd nu, efter at have fået en forskudt skulder i hans sammenbrud. Det blev sat tilbage på scenen af ​​race læger. En komplet opdatering følger senere, 'sagde Ineos førende sportsdirektør Gabriel Rasch efter fase 3.28. 2021.

cykelfinansiering

Hvad er der sket med Geraint Thomas?

Geraint Thomas(Ineos Grenadiers) forvred skulderen i et grimt nedbrud på 3. etape i Tour de France, da hans drømme om en anden gul trøje blev kastet i alvorlig tvivl.06.28.2021

Fandt de den fan, der forårsagede Tour de France-styrtet?

Politihararresteretfan der forårsagedeen massivkrakvedTour de Francelørdag ifølge flere rapporter. Detventilatorså ikke udiden samme retning som cyklisterne, men i stedet mod tv-kameraerne, der dækker løbetfra indforan.30. 2021.

Fandt de kvinden, der forårsagede Tour de France-nedbruddet?

TILkvindetilskuer, der udløste en kædereaktionkraki løbet af den førsteafdetTour de France's21 etaper lørdag er efter sigende blevet arresteret. Ifølge BFMTV, en fransk nyhedsstation, erkvindeblev arresteret onsdagiFinistere,inord VestFrankrig, ikke langtfradetkrakwebsted. Hendes navn blev ikke frigivet.30. 2021.

Er Mark Cavendish i Tour de France 2021?

Tour de France 2021:Mark Cavendishvinder 33. etape for at bevæge sig inden for enafrekord hele tiden.to

Hvem er faldet ud af Tour de France 2021?

Tony Martinharblevet tvunget til at opgive dette årsTour de Franceefter endnu et nedbrudiløbet på etape 11. Jumbo-Visma-rytterenvarset på siden af ​​vejen med over 172 km at gå på scenen med adskillige nedskæringer og skader, herunder blod, der kommerfrahans mund.1

Hvilket hold flytter Geraint Thomas til?

Geraint Thomasvil lede Ineos Grenadiers i 2021 Tour de France.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.