Vigtigste > Krak > Kvindernes cykelløb crash - hvordan man beslutter

Kvindernes cykelløb crash - hvordan man beslutter

Fandt de kvinden, der forårsagede Tour de France-styrtet?

Efter at have appelleret til vidner er personen blevet identificeret,fundetog er nuipolitiets varetægtiLanderneau, ifølge RTL. Ifølge Reuters vendte hun sigi. Den 30-årige franskmandkvindebeskyldesafufrivilligtforårsagerskade og står over for en bødeaf1.500 euro.30. 2021.

Fandt de den person, der forårsagede Tour de France-nedbruddet?Tilskueren, der holdt et banner langs sidenafvejen vedTour de Francelørdag kom der kontakt med cyklist Tony Martin ogforårsagetifølge den franske avis RTL er der arresteret en større kollision.30. 2021.

Hvad skete der med Chloe Dygert i tidsforsøget?

Amber Neben har vundet de sidste tretidsforsøgved USA Cycling's Pro Road Championships, slåDygertmed 36 sekunder for to år siden. På torsdag,Dygertslog Neben med 27 sekunder.Dygert, kun 266 dage fjernet fra et skræmmende nedbrud i Italien, vandt en national titel itidskørselTorsdag ved Oak Ridge, Tenn.17. 2021.

Velkommen til GCN Racing News Show. I denne uge opsummerer vi højdepunkterne fra de mange nationale mesterskaber i vej- og tidsforsøg i den forløbne uge - hvem bærer deres nationale farver i Tour de France og Giro Rosa? Vi tjekker også den 2000 km selvbårne GBDuro-begivenhed, Grande Partenza fra 2020Giro, og Valverde afslører, hvornår han endelig vil lægge sine cykler på. Lad os nu komme til det nationale mesterskabs højdepunkter, og vi starter med landevejsløbene og med Frankrig, hvor Arkea Samsics Warren Barguil tog sin første sejr i næsten 2 år.Den 27-årige var en del af en 7-mand gruppe, der ville hævde sejr, men vel vidende at han ikke skulle være den hurtigste sprinter, angreb han flere gange ved indgangen til mål ved Le Haie Fouassiere. Men han skulle ikke have bekymret sig - han kom i gang efter et sent angreb fra Guillaume Martin, hvor Barguil viste sig at være den hurtigste finisher i sin gruppe. Tro det eller ej, dette er kun den 5. sejr for hans karriere, de to andre er i Vuelta eller Tour de France - hvis han vinder vinder han stort og det er rart at se ham igen.

På holdets hjemmeside talte han om sine kampe de sidste par sæsoner, til det punkt, at han endda tænkte på at opgive sporten - forhåbentlig har han en god Tour de France. Med kvinderne der var det endnu en succes for cyclocross-broderskabet, da Jade Wiel tog juniorkronen i en øm alder af 19 netop sidste år, så det var mildt sagt en imponerende tur. Apropos cyclocross var der en lille overraskelse i Belgien, da Tim Merlier fra CorendonCircus accepterede æren.

Endnu mere overraskende var det faktum, at Merlier kun underskrev med Torace på vejholdet for to uger siden - i cyclocross kører han for Pauwels Sauzen Vastgoedservice. Løbet sluttede i en sprint - Wout van Aert så godt ud, men blev lidt fast og måtte være tilfreds med 3., mens Merlier og hans hold spillede det perfekt, outpowering og ud af de store kanoner fra Deceuninck Quickstep og Lotto Soudal, der ikke gjorde ' ikke engang komme på podiet er fascinerende. I kvindekategorien var der en overraskende vinder i form af den 23-årige Jesse Vandenbulcke fra Dolcini Van Eyck Sport, der fik lov til at være øverst på podiet med sin 2-årige søn Fabian, hvor sej er det ?! De spanske og italienske mesterskaber hører altid til blandt de mest konkurrencedygtige, delvis på grund af de mange professionelle kontrolpersoner i disse lande, startende med omkring 10 kørere.Det vindende træk gik på opstigningen af ​​Santuario de la Fuensanta, som dukkede op på de 19 km lange målrunder, som de afsluttede fire gange. Luis Leon Sanchez, Alejandro Valverde og Jesus Herrada var trioen, det var klart, sidstnævnte blev droppet, da Sanchez angreb i de sidste 5 km, hvorefter Valverder nægtede at arbejde, sad på Sanchez og derefter overhalede ham til linjen. Desværre betyder det, at vi ikke vil se spaniernes nationale mesterskabstrøje på turen, fordi Valverde naturligvis vil bære regnbåndsbåndene.

Svært at se, at han er mindst en etapesejr med sin nuværende kørestil. Kvindernes løb var så hårdt, at de første 8 ryttere alle var. Det bedste af alt var Lourdes Oyarbide, også fra Movistar, der nåede mål lige under et halvt minut før Irene Mendez.

I Italien var banen for hård for den regerende champ Elia Viviani til at forsvare sin defensive titel, de sidste omgange omfattede en stigning til Strela, hvor Davide Formolo begyndte at skade sig selv, angreb 60 km fra mål og en lille gruppe, der ryddede op. Ikke tilfreds med det, kørte han næsten 40 km for at gå igen. Det var en lang gammel indsats, især i betragtning af kvaliteten af ​​gruppen bag den, og det faktum, at han aldrig havde en stor fordel, men han var stærk, meget stærk og tog til sidst føringen Guldmedalje 27 sekunder foran en skuffet Sonny Colbrelli.De italienske mesterskaber for kvinder finder sted i slutningen af ​​juli. Jeg tror ikke, der var en eneste driver eller fan her i Storbritannien, der var skuffet, da Ben Swift tog titlen og trøjen. Swift har haft sin rimelige andel af skader gennem årene, og tidligere i år havde han en af ​​sine værste nogensinde, da han faldt og endte i intensiv pleje under træning på Tenerife med Geraint Thomas.

Han passerede holdkammerat Ian Stannard, som var i sin sædvanlige udyrmodus det meste af dagen, i løbet af de sidste meter af løbet for at gøre krav på sin første seniortitel. For kvinder var det kulminationen på den perfekte uge for Alice Barnes. Hun havde allerede vundet tidsforsøget sidste torsdag, og dette blev understøttet af en meget stærk og målrettet præstation i går eftermiddag.

Det må have føltes særlig tilfredsstillende for Barnes, da han havde været lige uden for de europæiske verdeners temaverdener den foregående uge i både tidsforsøget og landevejsløbene Lorena Wiebes, og hun fortsatte sin utrolige sæson ved at vinde det hollandske mesterskabstitel og Marianne Vos besejrede igen. I herrekategorien vandt Fabio Jakobsen en reduceret massesprint. U.

S. State Championships blev afholdt i Knoxville, Tennessee, og landevejsløbene producerede to meget populære vindere. EF Education Firsts Alex Howes har fokuseret på Stars and Stripes-trøjen i årevis, og i år fik han endelig hænderne på den.

Han slog den lokale rytter Stephen Bassett, der arbejder for Erste Internet Bank, i en spændende finale, hvor han så ud til at være ude af løbet mere end en gang i de sidste 10 km. Kvindernes løb var lige så spændende - Trek Segafredos Ruth Winder angreb, mens mere end 30 km af løbet forblev lige efter hendes holdkammerat Tayler Wiles blev fanget. Hun fik selskab af Lili Williams fra Hagens Berman Supermint, men den unge kunne ikke følge med Wiles, der holdt alene.

Sejren var dog langt fra garanteret - en st Rong-gruppen kom hurtigt ind og Winder døde tusind dødsfald i sine egne ord, men hun gjorde det KUN andetpladsen foran en hurtig afslutning af Coryn Rivera med Emma White fra Rally UHC den 3. sted at bo. I Irland viste Sam Bennett og Eddie Dunbar sig at være de stærkeste i marken - der var en sprint mellem de to, og det var uundgåeligt Bennett, der var hurtigere og tog sin 8. sejr i sæsonen. Den tredje dag var Ryan Mullen, som havde haft et absolut mareridt foran løbet.

Senere mere. Bora Hansgrohe havde endda en særlig god weekend - de tog alle tre pallepladser i Tyskland, Max Schachmann tog guld, mens de også sejrede i Italien med Davide Formolo, Østrig med Patrick Conrad og Slovakiet med Juraj Sagan. Det er betydningsfuldt, at Peter Sagan er iført en ensartet holdtrøje for første gang i det, der føles som en evighed, i det mindste uden for tidsforsøget, hvilket betyder, at han sandsynligvis ikke kommer igennem turen, før han bytter den til en grøn trøje.

flad pedal mtb sko

Andre ryttere, der tager deres nationale mesterskabstrøjer med i Tour de France lørdag, er Alexey Lutsenko, der vandt i Kasakhstan, og Toms Skujins, der vandt i Letland, Sebastien Reichenbach i Schweiz, og Michael Morkov, der vandt sin danske titel tilbageholdt. Bob Jungels kører ikke turen, men vandt sin sjette nationale titel i Luxembourg, men i år kun med et minut i stedet for det kvarter, han vandt sidste år. Andre højt profilerede ryttere, der sandsynligvis vil bære deres nationale farver på GiroRosa, der starter fredag, er Lisa Brennauer, der vandt sin anden elitetitel i Tyskland, den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen i Danmark og endelig Christine Majerus, der vandt sit mange. Titel i Luxembourg inden for racerløb og tidskørsel.

Når vi taler om det, nu til nogle af de vigtigste tidsforsøg. Wout van Aert fortsatte sin imponerende form ved at vinde den belgiske titel og Yves Lampaert. besejret, en tidskæmper vinder i Tour de Suisse og den unge RemcoEvenepoel.

Over i USA var det 21-årige Ian Garrison, der forbanna etablerede proffer som NielsonPowless og Larry Warbasse til at vinde Stars and Stripes Trial - hvad der gjorde det endnu mere specielt var, at han var U23 bare en uge tidligere, blev titel den første mandlige chauffør siden Taylor Phinney til at holde begge dele. For kvinder var det en kvinde i den anden ende af hendes karriere. 44-årige Amber Neben tog sin tredje titel i træk, 36 sekunder foran Chloe Dygert.

Her i Storbritannien tog Alex Dowsett sin sjette nationale titelforsøgstitel og satte Stuart Dangerfields rekord John Archibald, et medlem af HUUB Wattbike-holdet, der har verdensrekorden i forfølgelsen på havets overflade. I Holland slog verdensmester Annemiek Van Vleuten kvindernes tidsforsøg og satte mere end halvandet minut på sin nærmeste udfordrer, Ellen Van Dijk, 48 km / t, alt sammen på en af ​​de smarteste cykler, du nogensinde vil se. Hvor sejt ser det ud?! Mændene der vandt Jos Van Emden fra Lotto Jumbo, et hold der også havde succes med Tony Martin i Tyskland vandt deres 9. nationale TT-titel på trods af et tidligt mekanisk problem.

Lotta Lepisto vandt det finske nationale mesterskab i tidskørsel dagen før hendes 30-årsdag, så dobbelt så grund til at fejre, mens Kasper Asgreens sejr i Danmark markerede Deceuninck Quicksteps 50. nationale elite-titel. Ryan Mullen formåede at vinde den irske tidsforsøg på trods af sin mareridtoplevelse - UPS mistede sin racercykel og KLM mistede sin tidskørselscykel. Ikke ideel dagen før du skulle forsvare din titel.

Heldigvis havde han sin reservecykel, men han måtte låne en hjelm, Garmin-holder og en flaske og et bur. Det syntes åbenbart ikke at genere ham, han vandt tidsforsøget med næsten et minut fra Eddie Dunbar. Filippo Ganna overtog frakken som den italienske TT-mester fra sit hold Ineos holdkammerat GianniMoscon, som kun sluttede 5..

Ganna blev adskilt af et sekund fra andenpladsen Alberto Bettiol, som senere tog 3. pladsen i landevejsløbet - pas på ham på turen. Det er det for de nationale mesterskaber - Desværre kan vi ikke udpege en individuel vinder, men kudos til jer alle, en national titel er en stor ting for enhver chauffør - jeg ville elske at have vundet en selv, men jeg lavede aldrig helt det. Alle øjne vil nu være rettet mod Tour de France, der starter næste lørdag i Bruxelles.

Sindsspillene er naturligvis allerede startet, Romain Bardet stjal i hemmelighed en Strava KOM fra Richie Porte i sidste uge. Jeg lo af den tweet - selvom jeg er sikker på, at det var med et blink, var Richie sandsynligvis stadig lidt irriteret, da han modtog Uh-Oh-e-mailen lige før sit største mål for året. Mange hold har nu annonceret deres hold til årets største løb, og der var en overraskelse, da Deceuninck Quickstep annoncerede deres, ikke uden PhilippeGilbert - vinder af Paris Roubaix i år, selvfølgelig.

Nu kan det siges, at deres line-up alligevel ser imponerende ud, Viviani for sprints, Mas for GC og Alaphilippe for stort set alt andet, men det var stadig en overraskelse at se Gilbert hjemme. Tilsyneladende har han endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse, og den belgiske rival Lotto Soudal banker på døren, så det kunne have spillet en rolle. Mitchelton Scott har også en meget stærk line-up, der har en overraskende indsats - Simon Yates slutter sig til sin tvillingebror Adam.

Det vil være meget interessant at se, hvilken rolle han spiller i løbet - naturligvis gik hans Giro ikke efter planen, så han vil gerne kompensere for det på turen? ifølge Simon er han der for at støtte Adam - det er ret domestiquedeluxe. WorldTour-kalenderne for mænd og kvinder i 2020 blev frigivet af UCI i sidste uge - sidstnævnte vil indeholde i alt 22 begivenheder på 4 kontinenter, som alle har live tv-dækninger i alderen. En af disse begivenheder er Deakin University Women's Street Race i begyndelsen af ​​året, der modtog en forfremmelse til sportens øverste niveau og nedgraderede disse løb, så de ikke behøvede at producere en live udsendelse af løbet, men de har forpligtet sig til at vise disse løb live, hvilket er gode nyheder.

I mellemtiden er Tour de France indstillet til at starte en uge i begyndelsen af ​​2020 for ikke at kollidere med vejløbet ved OL i Tokyo. Det starter den 27. juni og slutter den 19. juli, 6 dage før mænds street race. Dette betyder også, at andre World Tour-løb i juni, såsom Dauphiné og Tour de Suisse, også vil gå op en uge, men Giro vil ikke, hvilket betyder, at mellem de to største GrandTours næste år vil der kun være 26 talende i Giro, i sidste uge annoncerede RCS Sport detaljer om Grande Partenzain Ungarn 2020.

Trin 1 bliver en individuel tidsforsøg på 9,5 km rundt om Budapest, efterfulgt af yderligere 2 etaper på næsten 200 km, der ser fladt nok ud til at garantere massesprint. Løbet flyver derefter til Sicilien for en kort etape.

En anden meddelelse i sidste uge var, at Barnabas Peak netop er underskrevet med Mitchelton Scott, som muligvis er den eneste nuværende ungarske WorldTour-rytter, der konkurrerer. Det kan dog være svært at gøre holdet til en fuldt professionel det første år. Movistar annoncerede i sidste uge, at verdensmester Alejandro Valverde har forlænget sin kontrakt til slutningen af ​​2022, selvom det lyder som om, at han vil afslutte løbet i slutningen af ​​2021 og bruge det følgende år på at fremme unge kørere.

Der var dårlige nyheder for Virtu Cycling-ryttere og personale. som ophører med at eksistere i slutningen af ​​dette år, og kørere som europamesteren Marta Bastianelli er på udkig efter et nyt hjem. Meddelelsen blev fremsat af holdejer Bjarne Riis, manglen på sponsorering som årsag til beslutningen, lad os håbe, at de alle finder noget til næste år - i det mindste fandt de det ud tidligt i sæsonen, så de kunne have lidt tid til at lave ordninger Afsted til GBDuro-Ultra-Endurance-begivenhed - en selvbærende 2000 km begivenhed fra LandsEnd til John O'Groats her i Storbritannien.

Hvis du har set GCN-showet i sidste uge, ved du, at Team EF Education Firsts Lachlan Morton kom ud på toppen. Australieren kørte 630 km til det første kontrolpunkt 7 timer hurtigere end sin nærmeste rival, og det skabte virkelig et præcedens resten af ​​året, efter næsten 112 timers kørsel, nåede han John O'Groats og beskrev det som den hårdeste ting at gøre, han nogensinde har gjort i sit liv. I modsætning til andre ultra-udholdenhedsbegivenheder har GBDuro tidsbestemte etaper, der giver ryttere mulighed for virkelig at hvile, inden de går videre til næste etape.

Og endelig er Thomas Voeckler udnævnt til Frankrigs nye landsholdstræner på Racing News Show i denne uge, en rolle han vil påtage sig i begyndelsen af ​​2020 og erstatte Cyrille Guimard, en legende, der erstatter en anden, når der er grund til at sætte kameraer i holdet biler, det er det - jeg er helt sikker på, at vi får nogle utrolige ansigtsudtryk fra Monsiour Voeckler. Det er alt sammen for denne uge. Hold øje med vores Tour de France forrige nye show, der kommer ud på kanalen næste onsdag vil - hvor du selvfølgelig kan finde ud af detaljer om alle de vigtige etaper og deltagende ryttere samt vores berygtede forudsigelser.

Glem ikke, at du også vil kunne se de daglige højdepunkter i Tour de France og Giro Rosa på vores Facebook-side, men også her på YouTube, hold øje med flere nyheder. OK - jeg har et artikelforslag til dig nu, hvis du går glip af det i weekenden. Hank fulgte James McDonald, da han forsøgte at bryde verdensrekorden for 24-timers afstanden på Newport Velodrome.

Fandt de Tour de France-fan?

PARIS (AP) Politiet anholdt onsdag enventilatorinvolveretien massiv pileup vedTour de Francei løbet afdetåbningsfase ved cykelens største begivenhed, rapporterede lokale medier.DetGendarmeriafLanderneau, østafBrest, havde sendt et kald til vidner kort tid efterdetpileup.30. 2021.

Hvem forårsagede crashet Tour de France 2021?

Supporteren derforårsageten chokerende massekrakvedTour de Francelørdag er blevet arresteret, ifølge flere rapporter. Næsten alleafpelotonet blev udslettet på trin 1, da Tony Martin (Jumbo-Visma) kolliderede med fanens papskilt og udløste en forfærdelig dominoeffekt blandt rytterne.30. 2021.

Hvordan er Chloe Dygert?

Dygerter stadig ved at komme sig efter sit dårlige nedbrud ved verdensmesterskabet i Imola, sagde Lauke.Dygert'slang rehabilitering fra skade er en del af en vanskelig start på hendes karriere hos Canyon-SRAM. I slutningen af ​​2020Dygertundskyldte offentligt, efter at fotos cirkulerede med tweets, hun havde 'ønsket' i løbet af sommeren.21.02.2021

kan gravide kvinder cykle

Hvad skete dygert cykel?

Under UCI Elite-verdensmesterskabet i kvindes tidsprøve i 2020,Dygertled et forfærdeligt nedbrud efter midtvejs punktet.Dygertblev straks behandlet af begivenhedsmedicinere på crashstedet. Hun blev transporteret til et hospital i Bologna, Italien, hvor hun blev behandlet af deres medicinske team.24.09.2020

Hvem er faldet ud af Tour de France 2021?

Tour de France 2021'Jeg kan ikke bevæge mit ben', forlader Peter Sagan inden fase 12.1

Hvem er tilskuerens Tour de France-nedbrud?

På trods af adskillige sårede ryttere var Jasha Sutterlin den eneste anden, der opgavTursom resultatafdetkrak, der opstod, datilskuerholdt et skilt - med en besked til sine bedsteforældre - i midtenafvejen og ind i stienafTony Martin.02.07.2021

Hvor hurtig er Chloe Dygert?

Hun lykkedes sejren i den individuelle forfølgelse på en enestående måde: hun satte verdensrekord to gange i træk i kvalifikationen såvel som i finalen (3: 20.060 minutter). Hendes rekord fra finalen fangede rekorden for verdensmester i landevejscykling, hollænderen Annemiek van Vleuten.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Zwift-cykler - omfattende håndbog

Er Zwift realistisk? TestfeltetModelType trænerPrisElite Direto X (til test) rulletræner med direkte drev729 Elite Nero (til test) gratis rullestol679.99 Relaxdays rulletræner (til test) rulletræner79,90 Tacx NEO 2T Smart (til test) rulletræner med direkte kørsel1 299

Offentlige cykler DC - anførte spørgsmål og svar

Har DC offentlige cykler? Med Capital Bikeshare kan du tage en cykel fra mere end 500 stationer over hele Washington, DC, metroregionen og returnere den til enhver station i nærheden af ​​din destination. Tjek en cykel til din rejse til arbejde, Metro, kør ærinder, gå på indkøb eller besøg venner og familie.

Hundecykel - hvordan man beslutter

Kan hunde cykle? Bare husk, din hund behøver ikke at være en bestemt race eller størrelse for at nyde at tilbringe tid sammen med dig på cykel. Så længe din hund nyder at løbe ved siden, blive båret i en kurv eller trukket i en trailer, kan du have det sjovt sammen på vejen, mens du cykler.

Cykler rundt om i verden - hvordan man kan slå sig ned

Hvor meget koster det at cykle rundt i verden? Du kan cykle rundt i verden for mindre end $ 15 pr. Dag. Dette inkluderer daglige omkostninger, når du rejser på cykel. Disse er typisk mad, indkvartering, reparation af cykler, visa og diverse køb på vejen. Det inkluderer ikke de oprindelige udgifter til at købe en cykel og andet udstyr.

Cykelrør - Komplet manual

Hvordan ved jeg, hvilket cykelrør jeg skal købe?

Alaska Airlines-cykelgebyr - hvordan man løser det

Hvor meget koster det at tage en cykel på Alaska Airlines? Et overblik over Alaska Airlines bagage- og cykelpolitikker: Generelle bagageafgifter Hjemme 1. indtjekket taske $ 252. Indtjekket taske $ 35 Carry-onInkluderetCykelbagageafgift * $ 25 * 13 нояб. 2017 г.