Vigtigste > Cyklus > Cateye Velo trådløs cykelcomputer - hvordan man adresserer

Cateye Velo trådløs cykelcomputer - hvordan man adresserer

Hvordan opsætter jeg mit Velo Wireless cat eye?

Tryk på MENU-knappen på bagsiden af ​​computeren. Tryk på MODE-knappen foran på computeren. Tryk på AC-knappen på bagsiden af ​​computeren. Efter fuld belysning af skærmen skifter computeren til hastighedsenhedenindstillingskærm tilstart opsætningen.

Lad os se, hvordan du opsætter det. Du skal have en pen eller tandstikker eller noget andet, der kan trykke på knappen på bagsiden. Nu vil du se 2 knapper her, den midterste er til 'SET' og den rigtige er til 'CLEAR' Læs i driftsvejledningen skal du trykke på slet-knappen under den første opsætning. Hastighedsenheden blinker i displayet. Det er 'km / t', hvis du fortsætter med at trykke på den midterste knap, ændres dette til 'mile / t'. ​​Derefter 'SET' -knappen. Nu handler det om fælgstørrelse. Jeg tror, ​​det er fælgdiameter. Min fælg er 700 c. Tryk derefter på 'SET 'knap Dette er til tidsformatet, 24 timer eller 12 timer Jeg kan godt lide formatet 24 timer Tryk på og hold den midterste knap nede i ca. 2 sekunder Et sekund To sekunder Dette er til indstilling af uret Nu er det... 18:20 Hold knappen nede 18 Tryk på knappen og hold den nede i 2 sekunder Tryk på knappen ved 20 Dette er fejlen hahahahahaha Nu er klokken 18:21. Tryk derefter på di e 'SET '-knappen Nu er det færdigt.

Øverst til højre står der 'SPEED' Og det er hvad er TM? Kontroller betjeningsvejledningen TM står for 'TID' Hold den midterste knap nede, den er 'DIST ANCE' Nu står der 'GEMIDDELLIG HASTIGHED' 'MAX HASTIGHED' 'ODO' Tilbage til 'UR' Det er det.

Dette er bare en grundlæggende SetupBye :)

Hvordan bruger du Cateye Velo Wireless?  1. 1 Monter beslaget. Ved montering på spindel.
  2. 70 cm. (27)
  3. 2 Monter hastighedsføleren.
  4. 3 Monter magneten. Hastighedsføler.
  5. 5 mm.
  6. 5 Tilslut / frakobl computeren.
  7. 6 Testdrift. Når du har monteret computeren, skal du dreje forhjulet forsigtigt for at kontrollere, at den aktuelle hastighed vises på computeren.
  8. 4 Juster hastighedsføleren og magneten.

Er Cateye cykelcomputer god?

Jeg testedeCateyeHurtig sammen med en Garmin Edge 530 og var imponeret over, hvordan den spejlede den mere kraftfulde enhed med hensyn til hastighed og afstandsnøjagtighed. Ikke dårligt for en så enkel og relativt billig enhed. Det er også meget let at læse i hastighed, og den udvendige position sætter den pænt inden for synsfeltet.

søbred cykeltur

Er Cateye Velo vandtæt?

Cateyehævder, atSlør7 ervandtæt, men henviser ikke til nogen særlig standard. Vi fik noget fugt ind i batterirummet efter at have transporteret det på et tagbøjler i regnvejr. Efter at have ladet batterirummet tørre ud, havde vi ingen problemer med computeren.

Hvor præcis er Cateye Velo Wireless?Jeg har brugt denne computer sammen med dyrere computere i et antal måneder og har fundet ud af, at tid, hastighed og afstand er megetnøjagtig. BrugerCateye Velo Wirelesser også en absolut doddle.03.08.2016

Kan Cateye Velo Wireless oprette forbindelse til Strava?

StartCATEYESynkroniser og vælg din enhed (Kostunderstøtter STEALTH-serien).Opret forbindelseditCATEYEenhed til din computer. Herfra, digkandownload dine aktiviteter tilCATEYEsynkronisere. Når du har downloadet aktiviteter tilCATEYESynkroniser digkantryk på 'Upload til Stravaknappen for at dele de aktiviteter, du har valgt.

Hvor kan jeg finde Cateye Velo Wireless brugervejledning?

Jo flere detaljer du giver til dit problem og spørgsmål, jo lettere bliver det for andre Cateye Velo Wireless-ejere at besvare dit spørgsmål korrekt. Se manualen til Cateye Velo Wireless her gratis. Denne manual falder ind under kategorien Cykelcomputere og er vurderet af 1 personer med et gennemsnit på 8,3.

blokerer solcreme d-vitamin

Kan en Velo-computer bruges på en cykel?Nu tyndere og mere stilfuldt er Velo Wireless udviklingen af ​​vores forenklede trådløse computer. Ud over de standardkørseldata, du er afhængig af, pakker Velo Wireless nu endnu mere slag med en programmerbar kilometertæller og menuskærm. Installeres let på næsten enhver cykel, inklusive 27,5 og 29'ere.

Hvilken er den bedste Cateye-cykluscomputer?

Se og opdag andre ting: cykelcomputere, cykelcomputere, cateye light, bedst bedømt inden for cykelcomputere Prime medlemmer nyder hurtig & amp; gratis forsendelse, ubegrænset streaming af film og tv-shows med Prime Video og mange flere eksklusive fordele. Der er et problem med at indlæse denne menu i øjeblikket.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Billig effektmåler - pragmatiske løsninger

Hvad er den billigste effektmåler? 4iiii Venstre krankarm 4iiii PRECISION og Podium er de letteste og mest overkommelige direkte kraftmålere til rådighed. De er nøjagtige, pålidelige og enkle at installere.

Cykel effektmåler - hvordan man beslutter

Er en cykelmængdemåler det værd? Da effektmålere er blevet overkommelige, er de absolut værd at investere. En god træner kan bruge dine magtnumre til at sikre, at din træning fører til specifikke mål.

Cykellamper med høj effekt - en løsning på

Hvad er det mest kraftfulde cykellampe? Det lyseste cykellampe fra 2021 Niterider 3600 Pro, der skinner med 3600 lumen, er i øjeblikket det lyseste cykellampe (en typisk billygte producerer ca. 1500 lumen). Den sælger for omkring $ 600. Den lyseste selvstændige cykellampe er Nitecore BR32 et 1800 lumen OLED-lys, der fås til $ 130.

Pioneer effektmålere - hvordan man opnår

Hvad skete der med banebrydende effektmålere? Pioneer meddelte i dag, at de vil overføre deres CycloSphere effektmålere og andre cykelaktiver til Shimano. Nyheden kommer 6 år efter, at elektronikgiganten kom ind i cykelverdenen med et radikalt koncept - en dobbeltsidet effektmåler.

4iiii effektmåler - den ultimative guide

Er 4iiii effektmålere gode? Det er tilstrækkeligt nøjagtigt og konsekvent for de fleste ryttere at få nyttige oplysninger, der forbedrer deres træning, og derfor kan jeg varmt anbefale det. Vægten er også et attraktivt tilbud, hvor 4iiii er den letteste effektmåler på markedet. 2017.