Vigtigste > Cyklus > Sean Kelly-cyklus - den ultimative guide

Sean Kelly-cyklus - den ultimative guide

Hvor gammel er Sean Kelly-cyklist?

/

De følgende cyklister gik ikke bare, de snakkede, eller måske er det omvendt. Men alligevel var disse cyklister hårde, tag ikke fejl. Her er hvem og her er hvorfor. (Glad rockmusik) Nu er vi Vi kunne ikke tilføje Cannibal til vores hårdeste cyklistliste, kunne vi? Mens Merckx er hænder ned, en af ​​de bedste ryttere nogensinde, betyder det ikke nødvendigvis, at han er en af ​​de hårdeste.

Men når du indregner 525 karrierevindere, inklusive fem Giros, fem Tours, to Vueltas og tre Road World-titler, kan det faktisk antyde andet. Under alle omstændigheder var det hans måde at vinde på, der adskilte ham. Derfor kaldenavnet, kannibalen.

Merckx ville vinde hver gang han vandt på sin cykel. Drevet af en umættelig sult efter succes. Og han sagde engang: 'Den dag, jeg starter et løb uden' at have til hensigt at vinde, kan jeg ikke se på mig selv i spejlet '. var let angreb.Og generelt, da han gjorde det, var resultaterne katastrofale for hans rivaler. Købmandens søn vidnede om en brændende, enstemmig beslutsomhed, der bedst blev demonstreret i Giro d'Italia 1974, da han gik igennem en særlig hård fase på frygtelig , angrebet med pistolen i frygtelige vejrforhold, mens han stadig led af en anfaldspneumoniat, væltede en af ​​hans hårdeste rivaler, Jose Fuentes. Og den tur lagde grundlaget for sejr i den samlede Giro det år og betød også, at han vandt den hellige gral ved cykling, tredobbelt, Giro, turnéen og verdensmesterskabet. (fredelig, optimistisk tekno) Bernard Hinault var kendt som grævlingen eller (taler et fremmed sprog) og var lige så kendt for sin stormfulde natur som for sine fysiske evner på en cykel.

I løbet af sin karriere skabte han utrolige fem Tour de Frances, tre Giro d'Italias, to Vuelta, en Espanias og en verdensvejstitel. Respekteret og frygtet af sine rivaler var bretonerne en ægte protektor eller chef for pelotonet, der pålagde disciplin og orden og gik så langt, at de ofte dikterede, hvornår ryttere kunne og hvornår de ikke skulle angribe. Han nød en stil med aggressiv offensiv væddeløb, der ofte demoraliserede hans rivaler, 1980-udgaven af ​​Liège-Bastogne-Liege er et godt eksempel på at angribe 50 miles at gå og vinde svimlende 10 minutter til sidst på trods af forfrysninger, der til i dag permanent beskadiger hans fingre.

Men mandens karakter kan bedst opsummeres med dette citat: 'Så længe jeg trækker vejret, angriber jeg' og kører for at vinde, ikke for at behage folk. '(Dramatisk orkestermusik) Den italienske Gino Bartali var ikke kun en utrolig talentfuld professionel cyklist, der vandt Tour de France to gange og Giro d'Italia tre gange, han var også en ædel, stormfuld, godhjertet mand, der risikerede sin egen livet for andre. Under Anden Verdenskrig transporterede han forfalskede identitetsdokumenter skjult i rørene på hans cykelstel og styr til den italienske modstand i et forsøg på at redde livet for jøder med risiko for at blive sendt til koncentrationslejre samt til en jødisk familie for at skjule i hans kælder og lede jødiske flygtninge over de schweiziske alper.Efter krigen overvinder han psykiske og fysiske sygdomme for at gøre sin tredje giro. sejr i 1946 og hans anden Tour de France i 1948, som cementerede hans gudlignende status blandt det italienske folk. Det var først efter hans død i 2000, at hans krigsheltige bedrifter blev kendt, hvilket førte til mange postume hædersbevisninger, i det væsentlige ud over hans egen sport og en gang sagde til sin søn dette: 'Når du er god til en sport, er medaljer knyttet til hans' skjorte og så skinner de i noget museum '. 'til sjælen og skinner andetsteds.' (optimistisk rockmusik) Sean Kelly er en af ​​de ægte hårde mænd inden for professionel cykling, fuldblods med ensindet fokus og evnen til at lide langt mere end de fleste, og uden tvivl var det hans opdragelse, at han faldt ud af skolen 13 for at arbejde på sin fars gård i Irlands landdistrikter, så var han murer, inden han begyndte på en 18-årig karriere som en professionel cyklist, der fik en svimlende 193 sejre.

Kelly var en sjælden race, en rytter, der kunne sprint, klatre og prøve. Men vigtigst af alt kan det udholde de hårdeste forhold, som cykling ofte placerer på en rytter. Faktisk sagde han engang om Paris Roubaix, som han vandt i 1984 og 1986: 'En Paris Roubaix uden regn' er ikke en rigtig Paris Roubaix. 'At smide lidt sne er heller ikke dårligt.' Mens han førte Vuelta a Espana i 1987, måtte han med tårer og pine kun fire etaper inden slutningen, han bukkede under for et meget dårligt sadelsår.

Men han vendte tilbage til samme løb et år senere og vandt det samlet, hans eneste Grand Tour-sejr. Et stærkt eksempel på hans beslutsomhed, hans mod, men mest af alt hans sejhed vil jeg lave en ny artikel om de hårdeste ryttere, men vi vil gerne vide, hvem du er, du synes, det skulle være. Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

hvordan man begynder at tælle kalorierNu for vores cykelrivaliteter, hvad med bare at klikke her og for vores cykelturangreb, hvad med bare at klikke nedenfor. Og glem ikke at kunne lide og dele.

Hvor mange etaper vandt Sean Kelly i Tour de France?

fem etaper

Hvornår gik Sean Kelly på pension?

1994

Jeg ved, du har set Jersey Champs før, de er blevet rost for deres brugerdefinerede design og båret af Soulja Boy, Dwarf Mamba, The Game, YBN Nahmir, 21 Savage, Supreme Patty og mere før Jersey Champs på det tidspunkt, hvor shot havde en massiv opfølgning på sociale medier efterfulgt af over 50.000 på Twitter, 80.000 på Facebook og yderligere 1,8 millioner på Instagram på tidspunktet for dette skud.

Før virksomhedens grundlægger Sean Kelly gik fra en brudt studerende til at opbygge en multi-million dollar-virksomhed i en alder af kun 20 år. Jersey Champs gik videre og gjorde mig til min egen brugerdefinerede trøje. Det er faktisk en big deal.

Jeg har set et par celebs råbe i håb om at få en rigtig interessant historie bag virksomheden og dens skaber, SeanKelly. Hvis du er nogen, der ønsker at ændre din formue, tjene nogle penge og bruge sociale medier til at ændre dit liv, vil du være opmærksom på denne artikel. Sean Kelly var som ethvert andet college-barn.

Han drak, festede. B. nød at tilbringe tid sammen med venner og elskede trøjer.

Fra sit kollegieværelse begyndte han at skabe brugerdefinerede designs på populære emner som Harambe, DonaldTrump, Long Neck, Wide Neck og verden blev hurtigt opmærksom på det. I dag sidder barnet på en guldmine med berømthedspåtegninger på sin

Instagram. Men det har været en ujævn vej til toppen, inklusive en næsten dødsoplevelse. Hvad så gutter? Det er din dreng Michael McCrudden, der er liv og dokumenterede karrieren hos grundlæggeren af ​​Jersey Champs.

Sean Kelly er selvfølgelig her for jer på Before They Were Famous, og dette er en sponsoreret artikel. Hvis du vil have din egen Før de var berømte trøje, skal du følge mig på Instagram og Twitter, send mig din DM, så vælger jeg tilfældigt 3 vindere, vi får dit navn trykt på bagsiden, ligesom på mig. Michael McCrudden # 1.

De bliver 2, 3 og 4. Lad os komme til denne artikel: Sean Michael Kelly blev født den 14. februar 1997 i New Bru. født nswick, en by i Middlesex County i New Jersey, 44 km sydvest for New York City.

Han voksede op i Bridgewater Township. Begge Seans forældre er indvandrere. Hans mor, Fei Lou, er fra Kina, mens hans far, Michael Kelly, er fra England.

Fei arbejdede inden for salg og marketing for teleselskabet Ericsson, mens Michael var computerprogrammerer. Hans far havde en professionel boghandel og solgte bøger på eBay og Amazon. Æblet faldt ikke langt fra træet for dette, noget der tilsyneladende er ret usædvanligt i hans hjemby.

Seans forældre havde en enorm indflydelse på, hvordan han voksede op. Han siger, at hans mor lærte ham at arbejde hårdt og gav ham en god arbejdsmoral og fortalte mig: 'Min far introducerede mig til computeren og internettet, og jeg blev forelsket og blev øjeblikkeligt besat af det. Jeg har skrevet 180 ord i minuttet, siden jeg har brugt computere hele mit liv. 'LeBron James og E Minem.

Sean deltog i Bradley Gardens Elementary og Bridgewater-Raritan Middle School and High School. Han indrømmer at være en gennemsnitlig studerende med en 3,2 GPA.

triatlon cykel

Sean kunne ikke tåle at gå i skole. Hans manglende interesse for læring resulterede i, at han manglede engelsk flere gange, samt fik en karakter i markedsføring. Den eneste klasse, han virkelig nød, var gymnastiksalen.

På trods af sin foragt for skolen hævdede Sean, at han var klasseklovnen tidligt. I mellemskolen blev hans forældre skilt, og Seans opførsel ændrede sig drastisk. Han beskrev sig selv som deprimeret og genert i løbet af denne tid.

Han blev også ofte mobbet af andre børn. Fordi han var af halv asiatisk afstamning, forventede hans klassekammerater altid, at han havde gode karakterer. Da børnene fandt ud af, at han ikke gjorde det, blev han kaldt dum, dum og mærket som en fiasko.

I et Instagram-indlæg fra 2017 skrev Sean: De plejede at gøre grin med mig. Nu vil de arbejde for mig, se på ham, nu børn, se på ham nu, han bliver en stoner i gymnasiet, men han forblev stadig meget atletisk og var i baseball, basketball, tennis, fodbold, atletik og langrend. Overraskende nok blev han i hans seniorår valgt til partiets liv.

Dette forhindrede ikke nogle af hans hadere i at vælge, sandsynligvis til at svigte ham. Nogle gik endda så langt som at sige, at han inden for syv år ville være hjemløs og i fængsel. Da han rørte ved det, sagde han til mig: 'Tvivl var det bedste, der nogensinde er sket med mig, fordi det modarbejdede mine planer og motiverede mig til at bevise det modsatte for alle, der tvivlede på mig.' Som en lille dreng havde Sean øje for salg.

Han hjalp ofte sin far med at levere bøger til sin online forretning. I syvende klasse begyndte han at sælge slik. Legitim, ingen stoffer, vi taler om slik.

En dag tjente han over tyve dollars. Da han gik fra skole til bus, så en lærer ham med en pose penge i den ene og en pose slik i den anden, direktørens kontor for salg af slik, hvilket resulterede i, at han blev suspenderet fra skolen. Når han så tilbage på situationen, sagde han, ”Faktisk var skolen ked af det, fordi jeg forstyrrede deres automater.

De lod min mor hente mig, og fra da af måtte jeg stoppe med at sælge slik. Mine forældre vidste ikke, at jeg solgte slik. Jeg sneg mig ofte ud af mit hus, når de gik i seng omkring kl. 22 eller 23 for at købe mere slik, når jeg løb tør for slik og gå 3 miles til mine Wegmans i nærheden af ​​mig. ”Selvom Sean var en rastløs studerende, formåede han, at han stadig var i stand til at opgradere fra gymnasiet.

Han flyttede til det nærliggende Rutgers University i New Brunswick, hvor han studerede Marketing, det samme emne, som han dimitterede med en D for mange år siden, kun en GPA på 1,7, blev han sat på prøveløsladelse. Han faldt til sidst ud af college seks uger efter sit andet år.

Tidligere sagde han, at han kan lide at feste. Vi striber ..

JA !! Nå, måske ikke så skør, men han siger, at han drak og brugte stoffer. Han siger, at han på et tidspunkt røget og drak hver dag. Han hang på loungegulvet sammen med et par af sine venner en eftermiddag, da han følte en mærkelig smerte i brystet.

Rejs dig op og vend om hjørnet, kollapsede han. Da han kravlede ind i sit værelse, beskriver han det som den værste oplevelse i hans liv og begyndelsen på hans kamp med angst. For at hjælpe hans mentale helbred begyndte han at tage Xanax i to måneder, før han stoppede.

Under alvorlig tilbagetrækning led Sean et anfald, der næsten kostede hans liv. Han var kun nitten på det tidspunkt. Kort tid derefter besluttede han at arbejde på fuld tid i sit eget jerseyfirma.

Dette var omkring maj 2016, da han var 19 år gammel. Startende i sit kollegieværelse betalte han en lokal designer $ 250 for et kit-koncept og stillede designet til rådighed til forudbestilling online. Hans første store hit kom i 2016, da hans harambe-trøje blev frigivet, da meme var på højden af ​​sin popularitet.

Han har trøjer til den dansende hotdog, tidevandskapsler, Cash me Outside, Juul, BudLight, Ashad Khalid og enhver rapper og influencer, som man kan forestille sig. Med hensyn til Jersey Champs-fremtiden har Sean ret store planer. Han har haft samtaler med Long Neck, Wide Neck, Adrien Broner, Alex Wassabi, Ben Baller og FATBOY SSE for at tale om sponsorering af esportudøvere.

Han har haft nogle forhindringer for samfundet bag kulisserne. To af hans tidligere partnere samt en tidligere bedste ven stjal penge fra ham, da de startede. Der var også $ 100.000 tilbage på PayPal i feriesæsonen 2016.

Dette resulterede i Jersey Champs genbestilling. Kunder holdt op med at modtage deres trøjer efter ferien. De var nødt til at foretage en samlet refusion, men ikke den værste historie, jeg nogensinde har hørt.

Sean har rejst verden rundt og levet sit bedste liv, mens han opbyggede mærket. Jersey Champs dræber det i øjeblikket. På spørgsmålet om, hvordan han gerne vil huskes, siger Sean Kelly, at han ønsker at skabe et trøjeimperium og revolutionere sportstrøjerne.

Hvad angår resten af ​​historien, bliver vi nødt til at vente og se, fordi dette er inden TheyWer Famous. Mit navn er Michael McCrudden, og hvis du vil have din egen Før de var berømte trøje, skal du følge mig på Instagram og Twitter. Følg også Jersey Champs! Tak til hende for sponsoren, tak til hende for trøjen, vi ses i en anden artikel.

Hvem har vundet alle 5 cykelmonumenter?

John James 'Sean''Kellyer en irsk tidligere professionel racercykel. Han var en af ​​de mest succesrige landevejscyklister i 1980'erne og en af ​​de fineste klassikere gennem tidene. Fra at blive professionel i 1977 indtil hanspensioneringi 1994 vandt han ni monumentklassikere og i alt 193 professionelle løb.

hvor mange miles skal jeg cykle om dagen

Hvilken cykel kørte Sean Kelly?

Det var selvfølgeligSean'Konge'Kellyder blev synonymt med Vitus-mærket i betragtning af hans dominans over klassikerne og Grand Tour-sejren i Vuelta Espania ombord på 979 og blev verdens nr. 1 rangerede cyklist i tiden.

Vandt Sean Kelly Milan San Remo?

Næsten tre årtier fra hansMilano-Sanremosejr i 1992 og ser tilbage på det nuSean Kellybeskriver det som et af de vigtigstevinderaf hans karriere.19.03.2021

Er Dan Martin beslægtet med Sean Kelly?

Hans familie flyttede ud for at bo i Girona sammen med ham, en by i den nordøstlige del af Catalonien, Spanien, sidste år. denne sejr skabteMartinkun den anden irlænder efterSean Kellyi 1984 for at vinde Tour of Catalonia og Liège-Bastogne-Lige samme år.11.07.2013

Hvem er den største cyklist gennem tidene?

Kort sagt, Eddy Merckx ertidenes største cyklist. Manden med tilnavnet Cannibal dominerede professionelcyklingsom ingen andre og vandt hvert vigtigt løb, der er at vinde.

Hvad gør Stephen Roche nu?

Men hrRochesagde, at han er fast besluttet på at rydde sin gæld. Det håber hangørså ved at sælge en fransk investeringsejendom og via nye cykelprojekter forhandler han i øjeblikket i Schweiz og Ungarn.

Hvad skete der med Sean Kelly?

Den tidligere Vuelta-vinder på verdensplan nr. 1 og 1988 kørte på sin mountainbike og holdt sig i form i vinterperioden, da han styrtede ned for et par uger siden. Desværre kom han dårligere ud for slid, da han led et knækket kraveben og også brækkede flere ribben. brød et kraveben og brækkede et par ribben.

Hvor startede Sean Kelly sin cykelkarriere?

Post-cykel karriere. Kelly er kommentator for de engelsksprogede tjenester fra Eurosport og har etableret og er involveret i Sean Kelly Cycling Academy i Belgien. I 2006 lancerede han Irlands første professionelle hold, Sean Kelly Team, sammensat af unge irske og belgiske ryttere, der var baseret på Sean Kelly Cycling Academy i Merchtem,

Er Sean Kelly cykelrute i Waterford afmærket?

Ruten er godt skiltet, men nogle af skiltene er muligvis blevet forstyrret, men det er svært at gå langt galt. Kan kombineres med Waterford - Dungarvan Greenway for at lave en større løkke ud af Waterford (145k ca. for mig med forskellige omlægninger ).

Hvem er Sean Kelly, og hvad gør han nu?

Post-cykel karriere. Kelly er kommentator for de engelsksprogede tjenester fra Eurosport og har etableret og er involveret i Sean Kelly Cycling Academy i Belgien.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Forbrændte kalorier cykling - mulige løsninger

Hvor mange kalorier kan du forbrænde cykling? Hvor mange kalorier forbrænder cykling? Moderat cykling forbrænder omkring 300 kalorier i timen (den nøjagtige mængde varierer efter størrelse, alder og køn og hvor moderat din cykling er). Kør hårdt og sved, og du forbrænder måske 600 kalorier i timen - eller op til omkring 1.000, hvis du rent faktisk kører.

Cykelture i Californien - hvordan man håndterer det

Er Californien godt til cykling? Californien har et par tydelige fordele, når det kommer til cykling - milde temperaturer året rundt, varieret terræn, naturlig skønhed og æren af ​​at være vært for sportsens mest prestigefyldte begivenhed i Amerika, Amgen Tour of California.

Cykler med store dæk - mulige løsninger

Hvad er cyklerne med store dæk til? 3,8-tommers dæk skaber en enorm kontaktflade med jorden og fanger trækkraft på glatte og løse overflader. De er tungere end de fleste cykler og drejer langsomt, men hastighed er ikke meningen. Dækets store volumen giver dig mulighed for at køre lufttryk så lavt, at de næppe registreres på en normal pumpes måler. 13 дек. 2013 г.

Raleigh cykler til salg - pragmatiske løsninger

Er Raleigh et godt cykelmærke? Så for at besvare dit spørgsmål er Raleigh lige så god kvalitet som enhver cykelbutik i en klasse til en lignende pris. Hvis du sammenligner Raleigh med topmærker som Trek eller Specialized eller Cannondale, finder du generelt, at Raleigh vil have bedre komponenter til samme pris eller lignende komponenter til en lavere pris.

Bikemate indendørs cykeltræner - søg efter løsninger

Beskadiger indendørs trænere din cykel? Mens myten om 'ridning på en træner vil beskadige din kulstoframme' er officielt ødelagt, kan indendørs ridning stadig udgøre en trussel for din cykel på to måder: hjulbelastning og svedkorrosion.17 april 2020 г.