Vigtigste > Cyklus > Søvncyklus-app til Android - holdbare løsninger

Søvncyklus-app til Android - holdbare løsninger

Hvad er den bedste søvnapp til Android?

7Bedste søvnapps
 • Vågnet - Lucid Dreaming Tool.App til Android.
 • SøvnCyklus - Smart vækkeur.Apptil iPhone ogAndroid.
 • Slap af melodier -SøvnLyde.Apptil iPhone ogAndroid.
 • SøvnCycle Power Nap.Apptil iPhone.
 • Pzizz -Søvn, Lur, fokus.
 • Hvid støj Lite.
 • Slap af &SøvnNå - Hypnose og meditation.
 • Sleepstation.Alle de apps, jeg vil tale om i dag, findes på både Android og er også tilgængelige på apple, og hvis du undrer dig over, at jeg er en stolt Android-bruger, tror jeg, sidste gang jeg havde et æbleprodukt, blev skiftet til androi for over fem år siden og aldrig kiggede tilbage, den bedste beslutning, jeg nogensinde har mødt, men alligevel kontrollerede jeg, at alle de apps, jeg brugte, også var tilgængelige på Apple, og de var alle sådan, at nogle af de apps, vi skal tale om i dag, er gratis, og nogle af dem få betalt, så vi dækker alt dette, når vi går gennem nul.

Den første app, jeg skal tale om i dag, er en, som jeg bliver spurgt om, meget jeg tror, ​​fordi jeg har vist det i et par af mine artikler, der er, at jeg spiser i en dag-app kaldes Zero Fasting Tracker, og det er en intermitterende fasting tracker-app, det er en gratis app til download og brug, men der er også en betalt version med nogle ekstra funktioner, der er 17 pr. Måned personligt, jeg bruger bare den gratis version, jeg ser ikke rigtig et behov For at opgradere til premium-appen har appen fire hovedværktøjer, en hurtig timer, hvor du kan indstille dit faste mål og se, hvor langt du er nået der. Der er et afsnit kaldet 'Lær', hvor du kan læse artikler og forske i faste statistikker, hvor du kan få et overblik over din faste historie og også holde styr på din vægt og målinger, og så er der en dagbog, hvor du kan tage noter om, hvordan du havde det i løbet af din faste. Brug bare appen til at spore min hurtige start timeren stop timeren appen er virkelig nem at bruge enkel, og det er hvad jeg kan lide ved det enkle vane simpel vane er meditationsapp, som jeg bruger hver dag, det er gratis at downloade og bruge, men den gratis version giver dig ikke adgang til det fulde meditationsbibliotek.

Du skal opgradere til Premium og Premium til dette. Medlemskab koster dig tolv dollars om måneden. Jeg laver en fem minutters meditation første om morgenen, når jeg vågner op.Dette var en virkelig hård vane, at jeg i løbet af de sidste par år har haft perioder, hvor jeg mediterede i flere måneder, og derefter ville jeg holde op i flere måneder, men jeg har haft en rigtig god rutine i omkring seks måneder, og den har fået en meget lettere, første ting om morgenen At efterligne, så jeg kan starte min dag med intention snarere end reaktion, jeg kommer ikke ind i fordelene ved meditation for meget, men nogle af grundene til, at jeg personligt gør, er at håndtere stress, øve mig taknemmelighed for at hjælpe mig med at blive mere til stede og øge mit fokus og produktivitet, og jeg tror du vil bemærke det. En tendens her Jeg elsker apps, der er enkle, når der er for mange funktioner og for mange ting, jeg ikke vil holde styr på, så jeg har brugt et par meditationsapps gennem årene, som jeg kan lide rigtig enkle vaner til højre nu har de den rigtig seje on-the-go-funktion, hvor du klikker på, hvor længe du har, og hvilken situation du er i lige nu, og det vælger en meditation til dig, så du ikke behøver at rulle længe og til denne app Jeg har premium-medlemskab og synes, det er det hele værd, som jeg sagde, jeg bruger denne app hver dag elevate, det er sjovt, en elevate er abrain-træningsapp, der har en gratis version og også en betalt version til fem dollars om måneden elevate er lavet for at hjælpe dig forbedre dine læse- og matematiske færdigheder gennem over 35 spil hver dag Det har en daglig træning for dig bestående af fem spil Du spiller spil Du får en score, og spillene bliver sværere og sværere afhængigt af dine resultater Den første grund til, at jeg virkelig kan lide denne app er fordi spillene er sådan Fun I love wo rd puslespil og matematikspilene ikke så meget, men jeg må sige, at jeg har foretaget forbedringer i min matematik og min også. Jeg har set læsning og skrivning, siden jeg har brugt denne app, hvis du laver en fejl, stopper det faktisk at forklare dig, hvad du gjorde forkert, så hvis du valgte et forkert ord, vil definitionen fortælle dig, eller hvis det gør, har du spurgt et divisionsspørgsmål forkert, vil det nedbryde den nemmeste måde at besvare ligningen på, og du kan også gå tilbage og se dine fejl, når spillet er slut, og min ordforråd er også blevet udvidet markant, og dette kunne være min yndlingsapplikation i det mindste lige nu. Jeg vågner normalt op, mediterer, fører en dagbog og træner derefter min hjerne for dagen Så ja, for denne ene ido fik premium medlemskab, og jeg synes, det er det hele værd det Strava Strava er en app, som jeg sandsynligvis har været over for Fem års brug, måske endda seks år, er der en slags social media-app til fitness, der kan downloades gratis, og appen kan bruges til at oprette en konto, men der er mulighed for at gå til en premium-konto i syv dollars om måneden for at opdatere.

Det er primært rettet mod udholdenhedstræning. Du kan spore din cykeltur eller løbe direkte fra appen, eller du kan uploade en træning fra en anden sporingsenhed eller app, bruge den til at måle din hastighed, din puls, overvåge din højde osv. Og en af ​​de sejeste ting ved det er den segmentfunktion, som folk kan oprette på kortet, og når du løber eller cykler på segmenterne, kan du se din tid sammenligne de tænder, du vil have hurtigere og motiveret, du kan også planlægge dine ruter for dig selv og planlægge søvncyklus, dette er en app, jeg bruger faktisk ikke, men min ven bruger den, og jeg tror, ​​det kan være gavnligt for mange mennesker. Denne app er helt gratis lige nu Denne app er en søvnsporingsapp, der ikke kræver en bærbar enhed. Du har din telefon tilsluttet ved siden af ​​din seng, og søvncyklussen bruger lydanalyse til at identificere søvntilstand. Jeg tror ikke, søvnsporing på grund af deres Hvordan det fungerer er særligt nøjagtigt, men hvad jeg virkelig kan lide ved denne app er vækkeuret.

Du kan indstille det omtrentlige tidspunkt, du vil vågne op, og alarmen lyder når som helst i løbet af det tidspunkt, hvor du er den letteste søvnfase, når du vågner op under let søvn, hvilket giver dig fordelen ved at være mere energisk og opmærksom. du kan føle dig uklar og ønsker at rulle tilbage efter at have trykket på slumre-knappen. Nu har jeg personligt ikke noget problem med at vågne naturligt og temmelig meget, men min ven hopper ikke så meget ud af sengen, så han har brugt denne app i et par uger nu og elsker absolut hende, og næste gang har vi aura-appno w dette er en anden sleep tracker, men sagen her er appen, den er helt gratis, men du skal have enheden, og oura-ringen har en ret høj pris, så hvis du vil vide mere om det, og hvordan det fungerer, kan du se dette artikel senere, men kernen i det er Oura ring sleep f-tracking-enhed, som du bærer på din finger, der virkelig sporer ikke kun dine søvncykler, men også dit hjerte, vurderer din pulsvariation, din bevægelse, din kropstemperatur og mere, selvom dette ikke kun er en app, det er en app og en enhed, måtte jeg smide den her, for hvis du virkelig er seriøs med at forbedre din søvn og dermed din generelle sundhed? Dette er en spilskifter, og jeg kan virkelig godt lide denne app, fordi ja enheden sporer og analyserer en masse data, men den præsenteres på en måde, der er let at forstå og svare på whoop, og endelig har vi whoop nu igen, dette er ikke bare en app, det er en app og en bærbar enhed, men i modsætning til aura-ringen er enheden faktisk gratis, du skal bare betale abonnementet for appen, og abonnementet er 24 om måneden, så jeg har det kun før startet omkring to uger og jeg er allerede forelsket, svarende til vores ring, whoop-bandet sporer søvn, men de sporer også bevægelse og aktivitet og restitution dybere end aura-ringen, og ærligt talt er denne app fantastisk og kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan man træner hver dag vil modtage en restitutionsprocent, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du træner, så hele dagen og din aktivitet registreres, og du får vist en stressvurdering på en skala fra 1 til 21.Ideelt set vil du holde din stressvurdering under din genopretningsværdi, så når du er bedre udhvilet, i modsætning til Aura, kan du træne hårdere. Denne app er meget kompleks. Hun giver dig en masse statistik og detaljer om din søvn, træning og restitution gennemgang af whoop band de næste par måneder, så sørg for at abonnere, så du ikke går glip af dette, men indtil videre er min konklusion, at vores ring er bedre til at spore søvn og whoop-båndet er bedre til at spore fitness og restitution, og disse er mine top 7 sundheds- og fitness-apps, lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor, hvis der er andre sundhedsapps derude, der er særligt nyttige for dig, hvis du kunne lide denne artikel, bed dem om at dele og abonnere, hvis du ikke er det.

Hvis du allerede kunne lide denne artikel, kan du muligvis også lide min artikel om min auraring - Som den anmeldelse, jeg nævnte tidligere. Du kan tjekke det her Hvis du vil indhente min seneste upload, kan du klikke her, og hvis du vil tjekke mine coaching-programmer, kan du klikke her, tak igen gutter, vi ses næste gang farvel

Fungerer søvncyklusappen virkelig?

Detapp kanregistrere snorken, og nogle mennesker har opdaget, at de harsøvnapnø, da de lyttede til optagelser. Men hvis du ikke har detsøvnproblemer,apper stadig gavnligt. Det er her den smarte alarmfunktion er praktisk.Hej gutter, dette er Ray fra DCRAINMAKER.com. Og i dag har jeg dit første kig på Apples Newsleep Tracking.

De annoncerede det som en del af WWDC tidligere på ugen, men nu har jeg det i mine hænder og faktisk installeret det og afsluttet min første nat på Apple Watch i sleep tracking-tilstand for at se, hvordan det hele fungerer, og jeg har alt dette på for detaljeret på hjemmesiden. Så hvis du vil vide endnu flere detaljer, kan du se det der. Jeg skal dybest set gennemgå, hvordan det så ud i går aftes, at sætte alt op fra start til slut.

Og gør derefter hvad der skete i morges. Og selvfølgelig hvad der skete natten over. Og derefter datasammenligning.

Jeg havde også en Garmin Fenix ​​6 Pro på mit håndled, et Whoop tape og derefter en Withings Aura søvnføler ting under madrassen. Så masser af sammenligningsdata for at se, hvordan de er stablet. Husk, dette er kun en beta i de første to dage af betaen.

Det forventes ikke at blive frigivet inden september, så meget kan og sandsynligvis ændre sig inden da. Den første ting du skal gøre er at gå til selve uret og starte søvn-appen. Nu ser det ud til, at du kan gøre nogle dele af dette over telefonen, vi taler om det senere.

Men du er nødt til at gå her, ned til søvn-appen, som er den med sengikonet lige der, og i dette tilfælde har du muligheden for at oprette en søvnplan nu, fordi det er morgenen, der ser lidt anderledes ud end første gang, jeg viser dig et par fotos og artikler, jeg tog i går aftes for at gå igennem hvert af disse trin. Den allerførste ting, jeg skal gøre, er at komme med en søvnplan, nu ser det ud til, at det senere efter dig 'Jeg gjorde det, så du kunne slå det fra og ikke sætte det op igen, men første gang det virkelig ønsker at indstille denne søvnplan, så den første ting at gøre er simpelthen at indstille dit søvnmål, med andre ord hvor mange timers søvn du har der, og når du først har gjort det, kan du nu indstille en alarm, som du nu kan dreje gulvet er fra, hvis du vil, det er det, jeg gjorde, så jeg satte bare vækkeuret til 7:30 næste morgen og slukkede det straks igen, små ting, jeg er sikker på, ”fungerede som en del af beta-processen for at gøre det til lidt glattere. Hvis det er tilfældet, skal du aktivere søvnsporing.

Dette er den del, der faktisk sporer flåden, så den første del taler om dine livsmål, og så er dette den del, der gør søvnsporing, så skift det og slå næste igen, og nu fortæller det dig om dvaletilstand på uret , så det slukker for Watchers-displayet, mens du sover. Du kan bare trykke på den for at tænde den igen og vise klokkeslættet, men det slukker dybest set for at spare på batteriet og har bare en skærm slukket, hvilket er lidt dejligt, når det er gjort, giver det dig klynken nu, forklar ideen bag en nedenunder er der mere end bare uret, faktisk er det næsten usynligt, det er bare telefonen, og hvad det gør, det tager din søvn tid, lad os bare sige 23:45 og så er der en tid før det, i mit tilfælde, jeg Jeg indstiller den til standard 30 minutter, der fortsætter og sætter stort set låseskærmen på din telefon og på en eller anden måde prøver ikke at bruge din telefon, så forklarer jeg igen, hvordan det ser ud i bare et sekund nu, når det er færdig, så spørg dig selv, om du vil have betalte påmindelser, så dybest set for at minde dig selv, om du har nok juice til at komme igennem natten eller ej, og efter alt det ricoketerede htet er det indstillingen for at give dig et resumé af alle de indstillinger, du ' Jeg har lige lavet det, det er en masse ting, men nu og da er du færdig. Jeg tror, ​​det er et område, som Apple absolut kan forbedre, det er meget mere, end nogen nogensinde skulle gøre, bare for at lave søvnsporing, men jeg er optimistisk i tre måneder til at finde ud af det i september.

Du ved, hvornår alt dette vil blive offentliggjort, okay i en hurtig note, hvis du finder det interessant, nyttigt, eller hvis noget bare er slået ud, som knappen i nederste højre hjørne? det hjælper denne artikel og kanalen meget nu, som jeg nævnte tidligere, ser det ud til, at nogle af disse ting kommer fra selve telefonen. så hvis jeg har min telefon her og går ind i ur-appen, vil jeg se os som os se der og derefter i bunden af ​​søvn-appen nedenfor kan jeg aktivere nogle af disse indstillinger, så for eksempel automatisk vis tidslinjen sleepethatch og opladningspåmindelser Jeg kan ikke se søvnplanen her, men det kan være en del af sengetidrutinen, måske er der to grænseflader i de to forskellige, der er lidt overalt, men igen ting, der kan ryddes op nu, når alt er sat op, er det tid til at starte hele afviklingsprocessen, i mit tilfælde skiftede jeg min sengetid fra midnat til 23:00: 45 pm og så kl.

Jeg har denne side her, og denne side fortæller mig grundlæggende, at det er en påmindelse om sengetid, så om 1 minut, der giver mig et minut hoved, der tænder for ikke at forstyrre og starter hele vin ned-processen, og et minut senere er det faktisk 23:15 det er 30 minutter igen, det vindue, jeg gav til vinfodringsperioden, tilføjer, at den nye låseskærm over en låseskærm, og du kan se det siger, at en god aften ikke generer dig - Mode er nu aktiveret Jeg har ikke et vækkeur til næste morgen, og der er en kasseringsknap, så ingen oplåsningsknap, en kasseringsknap, når jeg trykker på kasseringsknappen, får jeg min normale låseskærm, som stadig er tilbage, har flere oplysninger, der stadig ikke forstyrrer tilstanden, og du formodes at klynke nu, skal du ikke skrue tingene op og forberede dig til søvn, og igen foregår der meget forskning igen, at brug af din telefon, før du går i seng, mens du er i seng, men før du falder i søvn, bidrager til dårlig søvn så dybest set som en dobbelt låseskærm med begge sider, den ene er meget mørkere, den anden er den anden stadig som jeg siger, yo, stop med at spille groft med mig, så det sker alligevel i 30 minutter, afviklingstiden og derefter kl. 11:45 er min embedsmands start som søvn-timer, hvis du venter nt eller sengetid, så bliver winedown-skærmen til et klik på en søvnoverlayskærm, og på det tidspunkt viser det, at sirupen går godt, ingen alarmer er indstillet igen, et super mørkt skærmbillede ser svagt ud, det er mørkt i det virkelige liv, dette er en nøjagtig replikation dette er det nøjagtige skærmbillede, du vil se, det er meget mørkere, jeg kan bare afvise dette som før, og du vil nu se noget på siden lysere skærm, som er min egentlige låseskærm, der siger igen, gider ikke mens du sover, før det blev sagt under afviklingstid, nu mens du sover, mens den på selve uret falder nu i sin egen dvaletilstand, så skærmen slukkes, og når du gør AC Når du afslutter, skal du bare trykke på en knap, den tænder igen, men skærmen er ellers slukket som en ældre Applewatch, hvis du ikke bruger Apple Watch Series 5, det er en ældre, og du kan stadig gøre det der. Se det tidspunkt, du ser ikonet Forstyr ikke ovenfor, men ellers er skærmbilledet slukket om natten og i løbet af vinpausen.

Den eneste forskel på selve uret er, at der er et faresymbol for tilstanden Forstyr ikke, men ellers er der ingen dedikerede skærme på uret under vinpausen, der vil resultere i, at du sover på dette tidspunkt, du er endelig nået til punktet hvor du kan sove og det bare gør sine ting som alle andre bærbare derude, så skynd dig om morgenen kl. 19.20: 00 Jeg hørte babyen blive ked af manglen på mad og så vågnede jeg og gik for at få babymad, og det gør alt lykkeligt et par minutter senere ser det ud på mit ur og det sagde godmorgen, så igen den nye slags vågne -up-skærm, der har det, det viste mig min nuværende opladning 83% og derefter vejret nedenunder viste det mig, at det ikke viser dig nogen søvntid endnu, så jeg vågnede igen ved 2.727 eller deromkring og derefter 1012 minutter senere nu 7:40 ingen søvn data eller bare en god en - Morgenbesked, så så tjekkede jeg appen selv på telefonen, min Apple Health-app var for nysgerrig til at se, om jeg ville se søvndata der, og jeg har ikke sovet en søvn beta der, men jeg har det set tid i sengedata, men det kommer faktisk fra selve telefonen, det kommer ikke fra uret, og hvis du leder efter kilden i Apple Health, vil du se, at iPhone ikke er mit ur, og grunden til, at det kommer fra sengetid rutiner, og det betyder grundlæggende, at hvis du lægger din telefon ned, er det, hvad den tænker i sengen og så løfter du din telefon igen, det betragter dig som ikke længere faldt i søvn i en meget ru seng, og alle disse to typer blokkerere, hvis du vil, var ikke det, jeg faktisk sov på det tidspunkt, det var lidt ud over, fordi Jeg lå i sengen et stykke tid klokken 8 begyndte jeg at undre mig, nu 32 minutter senere, om jeg har noget v, fordi jeg kiggede ind i uret, og der stadig ikke var nogen data i sleep-widgeten eller i sleep-appen på selve uret , så jeg tænkte, ja, det er pænt underligt, da får jeg data inden da, jeg havde data på min Garmin, jeg havde data på min whoop-strop gennem appen, som om det ikke var nogen steder undtagen Apple Watch, men jeg fortsatte bare , Jeg fortsatte og klokken 8:12, så 45 minutter senere vågnede jeg, jeg har endelig søvndata på Applewatch, og du kan se, at her, hvis jeg går tilbage til søvnfanen lige der, så gå til den lille seng og rul ned og du vil se analysetiden Isleep 6 timer 43 minutter fra 1217 Du kan ikke trykke på den før 7:27 eller noget lignende er alt hvad du kan gøre dernede, jeg ville have været i gang i de sidste 14 dage i mit tilfælde, jeg har kun sovet med det en gang, selvfølgelig har jeg ikke det endnu, men du ved, at Apple viste på scenen, at der er et hurtigt billede af hvordan det ser ud, men ellers er det alt hvad du har der.

Nu kan du se på Apple Health, at mere detaljerede søvndata er så skarpe, at vi åbner her, lad os gå til sundhed der, vi går for at se alle sundhedsdata og rulle ned og slik, hvad vi ser her er den gennemsnitlige tid i sengen der kommer fra telefonen, men så ser vi den gennemsnitlige søvntid, og det kommer fra selve uret, og når jeg trykker på det der, ser du, at søvn starter kl. 1217 Jeg tog et skærmbillede kl. 12:10 da jeg gjorde Færdig med min telefon om natten, og jeg sov, tænker jeg mellem 4 og 5 minutter senere, og så vågnede jeg mellem 7 og 7 niogtyve, afhængigt af hvornår jeg først græd til babyen, og hvornår jeg faktisk gik ud fik op på sengen, men jeg ville give det som rekvisitter til de to af dem, der stort set er i samme ballpark nu, jeg ville se flere dage der end søjler, hvis jeg kun kunne have en dag mere med dem sove, og jeg kan gå ned og jeg kan se min puls, mens jeg sover, og når jeg klikker på den, kan du ikke gøre noget som om der ikke er noget andet at se dig klikke for at se flere søvndata, men det gør ikke noget, du ser bare samme ting i ugen eller i måneden er de samme ting der også, hvis jeg går helt ned kan jeg se alle dataene, og her kan jeg se de faktiske underliggende data, og hvordan man tilføjer dem til det Bidraget tid i sengen fra min mobiltelefon, det er telefonikonet der fra 23:17 1146 og jeg kom ud for at tage et billede, som du virkelig fulgte op og derefter fra kl. 1146 til 7:40 så savnede det omkring 12 minutter i sidste ende, hvor jeg bestemt allerede var oppe i sengen, men det er fint, jeg havde taget mine telefonopkald til mig, da jeg fik en seng kl. 07:27 og videre top kan du se de sovende flager som Apple Watch troede nu i mit tilfælde stod jeg kun op en gang i samme periode omkring kl. 05.20 til badeværelset, det var tilbage til at sove om et par minutter, så jeg troede, jeg ville have vågnet op meget mere, hvis jeg tænkte på det i omkring en halv time og mere, så er det ok, det er stort set den norm, de fleste søvnsporere, jeg finder under begå, ser ud som meget? Du bliver faktisk ligesom, selvom jeg sov hele natten, ser det ud til, at der nogle gange er vores afbrydelser eller så videre, bortset fra at der nu ikke er mange andre data, som du dog kan se for at se HRV Så du tager to hiv prøver nat midt på året, så sæt dem, du kan se, og følg selvfølgelig også din puls hele natten, ligesom altid, så hvordan sammenlignede det med alle de andre Enheder opfører sig, her er en enorm grim graf hvis du laver en graf på skærmen til at tænke over, mens jeg taler til den i et sekund, så fra et søvnperspektiv, her er det tidspunkt, hvor jeg faldt i søvn, hver enhed negler, som du kender plus eller minus to minutter som nøjagtigt i den gang jeg vågnede, spikede hver eneste enhed plus eller minus to minutter som enhver enhed inden for z hvidt minut var hvad en fantastisk gennemsnitlig puls, som forskellige enheder viste eller ikke viste, så det er svært at sammenligne, men hvis du ser ud ved pulsgrafene fra alle enheder, der alle var inden for rækkevidde, ville jeg gå igen og udtrykke en skinnefrekvens, Apple Watch sporer ikke rigtig det, Garmin og Withings og andre sporer det, men det er ikke noget fra Apple Watch, det samme gælder sleepscore igen garmin har en og pisk har det, og bryllupper har det og meget af andre enheder har en Sleep Rating, men der er heller ingen Sleep Rating på Applewatch, og i sidste ende vil jeg sige, at Apple Watch virkelig giver dig det grundlæggende her.

Det er super super let, så det er ligesom 2014-2015 med hensyn til søvn, det siger, at du faldt i søvn her, du vågnede op her, jeg er færdig, det er alt, hvad jeg giver dig, jeg giver dig samlet sove tid for natten og så det er det så det er det, vi generelt har set fra Apple i mange år. Sportsfitness-aspekterne er ikke så dybe, det er de grundlæggende, så at sige, der er tilbage mainstream og gælder for titusindvis af mennesker, men de skubber ikke rigtig grænserne for, hvad du kan gøre ved søvnsporing , nu ser ingeniørerne i sidste ende, hvor det går hen over de næste par måneder, Apple foreslog bestemt flere gange og under deres hovedpræsentation, at de havde flere ting på lager for at se, hvordan OS 7 er citeret i år eller senere i år for at være præcis, og jeg må tro noget af det. Disse ting handler om søvnsporing Nætter vil sandsynligvis være til den næste version af Apple Watch. Jeg antager, at Apple Watch 36 og det er stort set det mønster, de normalt gør.

De annoncerer normalt ting på WWDC som de gjorde i denne uge og holder tilbage til september for den normalt årlige uropdateringscyklus, så vi får bare se, hvad der sker, så håber du fandt dette interessant, når du kommer i gang og lodder knappen nedenfor der eller abonner knap til mange flere sportsgrene

Hvilken Sleep Cycle-app er bedst?

BedsttilAndroid: PrimeNap
 • SleepScore.
 • SleepWatch.
 • Sov ++
 • Pude.
 • Sleep Cycle.
 • PrimeNap.
 • Endelig dom.
 • SammenligneUdbydere.

I min første artikel viste jeg dig, hvordan du rejser dig tidligt og ikke er utilfreds. Lad os nu komme til videnskaben om at sove, så vi kan bruge denne tid mere effektivt og vågne op udhvilet. Hvad så gutter! J fra MedSchoolInsiders.com.

Så hvorfor er søvn vigtig? I har alle hørt, at I skulle sove omkring otte timer om natten. I virkeligheden varierer mængden af ​​søvn, som hver person har brug for, og ændrer sig med alderen. For de fleste af jer skal syv til ni timers søvn være dit mål.

Folk undervurderer generelt det beløb, de har brug for. Mens der er nogle mennesker, der naturligvis kun har brug for seks timers søvn eller endnu mindre, er du sandsynligvis ikke det. Læger i medicinsk skole lærer os, hvor vigtig søvn er for sundhed, kognitive evner og fysisk funktion, men alligevel er de nogle af de værste synder, når det kommer til at fratage dig selv søvn, så i stedet for at være hykler og at fortælle dig, at du får mere søvn, jeg vil tale om, hvordan man forlænger disse timer i sengen i stedet for, men for fuldstændighedens skyld lad os kort huske, hvorfor søvn er så vigtig, og hvorfor søvnløshed er dårlig.

For det første lider dit helbred. Langvarig søvnmangel er blevet forbundet med nogle alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, som du ikke ønsker at blive konfronteret med. Disse inkluderer forhøjet blodtryk, diabetes, fedme, depression, hjerteanfald og slagtilfælde.

Dine kognitive funktioner falder også. Søvnmangel er stærkt knyttet til et fald i opmærksomhedskapacitet og arbejdshukommelse. Der er andre kognitive funktioner, der er faldende, såsom reaktionstid, auditiv og visuel rumlig opmærksomhed og seriel addition og subtraktion.

Søvnmangel øger også stiv tænkning og gør det vanskeligt at bruge ny information i komplekse opgaver, der kræver innovative beslutninger. Vi ved også, at søvn er afgørende for hukommelseskonsolidering; Det betyder, at ting faktisk holder fast. Derfor er det ikke overraskende, at søvnmangel også påvirker din langtidshukommelse.

For det tredje fysisk funktion. I en fascinerende undersøgelse udført i Stanford udsatte forskere college-basketballspillere for ekstra søvn i fem til syv uger. Deltagerne modtog så meget som muligt hver nat ved at prøve at bruge 10 timer i sengen.

Forskerne målte derefter deres fysiske præstationer. Efter denne søvnforlængelsesperiode havde forsøgspersoner hurtigere sprints, forbedret nøjagtighed og klarede sig bedre på deres fysiske og mentale velbefindende. Så nu kender du de sundhedsmæssige, kognitive og fysiske virkninger af ikke at få nok søvn.

Men lad os indse det, du og jeg ved begge, at du ikke får de 7 til 9 timer hver nat. Så hvad kan vi gøre ved det? Et af de vigtigste begreber for at sove bedre er at forstå, at kvalitet er vigtigere end kvantitet. Når det er sagt, er seks eller syv timers søvn af god kvalitet bedre end otte eller ni timers søvn af dårlig kvalitet.

Undersøgelser har vist, at den gennemsnitlige søvnkvalitet med hensyn til sundhed, balance, livstilfredshed, følelser af spænding, depression, vrede, træthed og forvirring er vigtigere end mængden af ​​søvn, der forstyrres, og du bemærker det ikke engang. Undersøgelser har vist, at natlyde, især trafikstøj, kan fragmentere din søvn, selvom du ikke vågner op eller anerkender det. Det ændrer tiden brugt i forskellige faser af søvn, hvilket øger længden af ​​tid i lav søvn og forkorter længden af ​​tid i dybere langsombølge- eller REM-søvn.

Dette har en væsentlig indvirkning på kvaliteten af ​​søvn og restitution. Selvom folk er bevidstløse og ikke kan høre disse lyde i søvn, kan de vælge mellem nætter med lav og høj støj, fordi de føler sig bedre efter stille nætter. Nu har jeg bemærket tidspunkter i mit eget liv, hvor jeg havde det godt efter 6 eller 7 timer, og gange hvor jeg følte mig langsom og svimmel efter 8 eller flere timer.

Hemmeligheden var igen søvnkvaliteten. At opretholde en rutinemæssig og regelmæssig søvnplan ved at gå i seng og vågne op samtidig gjorde en enorm forskel for mig, hvilket generelt førte til dårlig søvn af to grunde: For det første lavede folk i mit hus eller min lejlighed lyde, der forstyrrede min søvn, også hvis jeg ikke vågnede eller huskede det. For det andet kom sollys ind i mit værelse, hvilket forstyrrede søvnkvaliteten.

Løsning på disse problemer ville være ørepropper og en ansigtsmaske eller mørklægningsgardiner. Links findes i beskrivelsen nedenfor. Søvn finder sted i faser, fra faser et, to, tre, fire og REM, hvilket står for de hurtige øjenbevægelser, der opstår, når man drømmer.

Når du først falder i søvn, er du i de tidlige faser af søvn, og når tiden går igennem, bliver du dybere efter at have gennemgået dem og brugt mere og mere af din tid i en dybere søvn. Af denne grund skal el-lommer maksimalt vare tyve minutter eller deromkring. Dette er længe nok til at få dig til niveau 2 søvn, der øger din hukommelse og kreativitet.

Lange lur er udsat for øget søvnløshed, hvilket betyder at vågne op er irriterende. Hvis du sover i 30 til 60 minutter, går du ind i en langsom søvn, hvilket er godt for beslutningstagning, men vil vække dig groggy. REM-søvn opstår efter 60 til 90 minutter, men igen vågner du bedøvet op.

Derfor er kortere power naps det bedste valg. At tage for lange lur gør dig ikke kun træt, men mindsker også den mængde søvn, du har brug for for at sove. Det betyder, at det bliver sværere for dig at falde i søvn om natten. tag en kop kaffe, og tag en lur i 20 minutter.

Når du vågner, absorberes kaffen i tyndtarmen, overføres til dit blod og har en effekt på din hjerne. Det er blevet vist, at kaffelapper viser forbedret kognitiv præstation sammenlignet med lur alene. Mens kaffe lur er en god idé, vil indtagelse af koffein inden sengetid ikke gøre dig nogen tjeneste.

Koffein forkorter fase 3 og 4 i søvncyklussen, som er dybere søvnfaser. Undersøgelser har vist, at koffein har en signifikant effekt på søvnforstyrrelser så tidligt som seks timer før sengetid. Så alkohol; Alkohol kan hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere, men søvnkvaliteten lider.

Teknisk øger det langsomme delta-søvnmønstre, hvilket er en god ting. Men det øger også alfa-aktivitet, som normalt opstår, når du hviler roligt. Deltabølgebehandling i hjernen resulterer i dårligere søvn.

Det blokerer også REM-søvn, som anses for at være den mest afslappende type søvn. Det hjælper heller ikke, at det er et vanddrivende middel, og du vågner op for at bruge toilettet oftere. Hvad synes du især om power lur og kaffe lur? Har du prøvet dem? Jeg vil meget gerne høre dine kommentarer nedenfor.

Jeg håber, at de alle fandt denne artikel nyttig, hvis du kunne lide artiklen, skal du sørge for at trykke på lignende-knappen. Nye artikler hver uge, så tryk på 'Abonner', hvis du ikke allerede har gjort det, og vi ses igen.

Hvad er den bedste gratis søvncyklus-app?

De 10bedste søvnapps
 • Slap af melodier.Android:Ledig. iPhone:Ledig.
 • Sleep Cycle.Android:Ledig. iPhone:Ledig.
 • Omfarve.Android:Ledig. iPhone:Ledig.
 • SøvnTid.Android:Ledig. iPhone:Ledig.
 • Pude. iPhone:Ledig.
 • Slap af &SøvnGodt.Android:Ledig.
 • Digipill.Android:Ledig.
 • godtMorgenvækkeur.Android:Ledig.

Dette er vest og tak fordi du kom med mig. I dag skal jeg gennemgå Sleep Cycle, en app der hjælper dig med at vågne op i din letteste søvnfase.

Derfor vågner din krop i sin mest energiske og opdaterede tilstand sammenlignet med et normalt vækkeur, der kan vække dig til enhver tid, især når du sover dybt. Første gang du åbner appen, er det den side, du åbner. Jeg kommer til: velkomstsiden.

Og på denne side - vi skal bare bladre igennem det meget hurtigt - vi vil fortælle dig, hvordan du placerer dit ikon, og hvordan appen fungerer ved hjælp af telefonens accelerometer. Nu skal du lægge det på siden af ​​din seng og teste det, før du faktisk gør det bare for at sikre, at det fungerer og opfanger signalerne. Så hvis vi bare bladrer igennem her, kan du læse lidt.

Du er velkommen til at sætte artiklen på pause, hvis du vil læse den nærmere. Men det er den første side, der kommer op. Så når du har appen, skal du teste den.

Alt, hvad vi skal gøre er at trykke på START-knappen, lægge dig ned på din seng, dreje, og telefonen kommer faktisk med lyde, der indikerer, at den opfanger din bevægelse og bruger dens algoritmer og analyse for derefter at analysere, om du bevæger dig ind dyb eller let søvn eller i hvilken søvnfase du befinder dig i. Så det er en ret simpel app, der har et formål og er meget cool på mange måder. Og jeg viser dig om et sekund nøjagtigt de bedste måder, jeg ved, hvordan jeg bruger appen til at få mere af livet og mere af din energi og mere af din produktivitet.

Dybest set kan du derefter indstille et vækkeur, der giver dig et tidsvindue, der giver, når du vil vågne om morgenen. Du kan se her, at der faktisk er et halvt times vindue, som du kan ændre i INDSTILLINGER. Og i løbet af denne tid vil appen tjene til at vække dig overalt på den tid, det føles som, eller til at vække dig i en opdateret og energisk tilstand.

Så det er ret sejt. Så når du har gjort det, skal du bare trykke på START, det giver dig et par små tip der og dybest set bare lægger iPhone på din seng og går i seng, og den sporer den for dig. Så dette er en ret sej måde at bruge det på.

Nu bankede jeg bare på fanen STATISTIK hernede. Og det gav mig nogle statistikker om den sidste nattesøvn, som jeg tilfældigvis optager med denne app. Nu fortæller det mig, at jeg sov i seks timer og otteoghalvtreds minutter (06h 58m).

Og det fortæller mig, at jeg gik i seng kl. 11:06 og vågnede kl. 06:04 (hvilket er et ret typisk søvnmønster for mig). Og den gennemsnitlige samlede søvntid, jeg tilbragte i toogtres indspillede nætter om natten, er syv timer og syvogtyve minutter (07 timer, 27 minutter). Denne grafik viser mig nøjagtigt, hvad appen optog om natten.

Og du kan se, at i tiden fra aksen herned og i søvnfasen er du i: dyb søvn her, sover der og vågner derop. Og når jeg ruller fingeren over det sådan, tager det mig faktisk til den foregående nat, og det giver mig en læsning om den foregående nat eller natten, som jeg faktisk indspillede. Nogle gange får du det 'jeg'-tegn, hvor det ikke helt modtager signaler.

Men for det meste - jeg vil sige otteoghalvfems procent af tiden - gør det et fantastisk stykke arbejde med at opdage søvnmønstre. Så nogle nætter har du en tendens til at sove godt, nogle nætter sover du ikke godt - du kaster og vender dig hele tiden - og denne app hjælper dig med at finde præcis, hvor ting går galt, når det er så lad mig fortælle dig, virkelig hurtig, hvordan jeg bruger denne app til at bruge den og få mest muligt ud af den. Den første er, at jeg selvfølgelig bruger det til at overvåge mine søvnmønstre, og jeg ser på kortene i udsøgte detaljer, og jeg holder lidt af et Excel-ark om, hvordan jeg har sovet de sidste par måneder.

Og jeg ser på den gennemsnitlige tid, jeg går i seng, og den gennemsnitlige tid, jeg vågner op. Og jeg sammenligner det med min ideelle tid og den tid, jeg kender, fungerer bedst for min krop. Jeg tror, ​​at vi alle har tid til at optimere: vores produktivitet, vores energiniveau og hvordan vi har det, når vi vågner op.

Og vi kender tidsrammerne, hvor vi gør det. Vi ved, at hvis vi går over denne tid, har vi en tendens til at være særligt trætte, hvis vi kommer lidt tidligt og sover. Vi ved også, at vi kan føle os træg hele dagen.

Så i sundheds- og fitnessbranchen ved vi også, at der er mange andre faktorer, men hvis vi bare fokuserer på søvn - hvilket er, hvad vi er i denne app - er det ret godt som isolation, en anden god strategi Hvad du kan bruge er at indstille et 30-dages mål om at gå i seng og vågne op på bestemte tidspunkter. Hvis du har en forretning eller er internetentreprenør eller nyder at gøre ting om morgenen, som at stå op, løbe eller gå i gymnastiksalen, skal du stå tidligt op for at gøre det. Og det er en fantastisk måde at holde dig selv ansvarlig, især hvis du deler det med andre.

Nu går jeg ikke ind for at dele det med dit publikum på Facebook eller noget, men hvis du kan finde en kompis kompis og bare fortælle ham, hvilke tidspunkter du vil begå, vil det helt sikkert holde dig opdateret. Og jeg fandt det at være et meget kraftfuldt værktøj til at ombygge og ændre mine sovevaner, hvilket gjorde en enorm forskel. Jeg kender nogle mennesker, der deler deres statistik på Facebook.

cykel rejsetaske

Hvis du er så tilbøjelig, er det slet ikke noget problem. Selvfølgelig, kun når du har nære venner og familie som dine vigtigste venner, kan du gøre det. Jeg vil ikke anbefale det, hvis det mere er en forretningsorienteret social media eller konto.

Nu om nætterne har du sovet godt - og jeg prøver at finde en. Det er rigtig godt. Jeg mener, jeg har måske rørt deroppe og vågnet lidt der og sovet stort set hele natten.

Så det var en temmelig solid syv timers søvn. På disse nætter er en anden god strategi virkelig at notere, hvad du gjorde og ikke gjorde den aften. Før en dagbog.

Skriv ned hvad du spiste, hvad du drak, hvad du gjorde, da du var aktiv. Hvis du har trænet, hvis du har set tv, hvis du har set en film, hvis du har fået en massage. Mange forskellige ting, du tager, kan påvirke den måde, du sover på.

Hvis du træner meget sent, holder det din kernetemperatur eller puls høj meget senere og meget længere. Og mange mennesker vil opdage, at de ikke kan sove, og med tiden vil de, men de er ikke klar over, at dette er en faktor, der virkelig skader dem. Og noter også, hvorfor du vågner om morgenen.

Det er klart, at du vågner, fordi du normalt vågner op. Nogle gange er det naboens kat. Eller i mit tilfælde er det en fugl, der ramte vinduet den anden morgen; det fløj bare ind der og rockede mig lidt.

Det kan være trafik. Nogle gange vågner du bare op til nogle eksterne omstændigheder. Og du vil også optage disse, så du kan prøve at minimere dem.

Og der er mange måder at minimere støj på. Det gjorde også en stor forskel for mig, da gardinerne var åbne eller lukkede. Jeg vågnede meget tidligere med gardinerne åbne, fordi sollyset kom ind, og jeg vågnede naturligt.

Da de blev lukket, sov jeg meget senere. At kende disse faktorer kan efter min mening gøre en verden til forskel med hensyn til din søvn og kvaliteten af ​​din søvn. Så dette er seje tip til dig, som du forhåbentlig kan tage med dig og gøre med de andre seje ting ved denne app.

Hvis jeg trykker på INDSTILLINGER hernede, kan jeg ændre alarmlyden, og der er nogle ret seje alarmlyde, der kan vække dig til. Jeg kunne endda teste nogle af dem. Så dette er skovrydningen.

Så det er også en meget beroligende og skånsom måde at vågne op i modsætning til de store normale vækkeure, hvor du bare vil knuse vækkeuret med en hammer. Så hvis vi går tilbage, er der et par andre indstillinger, men vi behøver ikke at gå ind på det i denne særlige anmeldelse. Bare leg rundt med det.

Jeg gav dig kødet af det. Rum til forbedring: Så vær bare hurtig, jeg kan også godt lide at tale om ulemperne ved appen. Og et par ting med den pågældende app, nummer et, det virker ikke på visse madrasser.

OnTempur-madrasser, som for eksempel er ekstremt bløde og absorberende og på en eller anden måde klæber til din form, fungerer ikke rigtig, fordi de - med madrassen - skal genkende dine bevægelser. Meget, meget hårde eller meget, meget bløde madrasser - begge ekstremer - fungerer heller ikke godt på disse. Så vær forsigtig, hvis du har en af ​​de madrasser, der er ekstreme eller hurtige.

Så vil du måske sikre dig, at du ikke får denne app, da det er spild af penge. Det kan også være farligt, hvis du glemmer at sætte din telefon i flytilstand. Vi skal alle være opmærksomme på, at telefoner udsender negativ stråling, og vi vil slå den helt fra før sengetid og vigtigst af alt have den tæt på vores hoved, ører, hjerne.

Så du skal sørge for at gøre dette hver aften. Det er meget vigtigt, at du gør det. Manglende overholdelse heraf kan have langsigtede virkninger på ruten.

Og dybest set sigter vi mod et lille flytilmelding her i hjørnet. Vi ønsker ikke, at disse signaler går ind og ud af telefonen, mens du sover. Den anden ulempe er, at du skal tilslutte den hver aften.

Jeg anbefaler at tilslutte den hver aften. Så du har brug for en stikkontakt nær den årlige seng, og du har brug for en stikkontakt og et iPhone-stik til at tilslutte din iPhone. Så det kunne være lidt af en skam, afhængigt af opsætningen.

Men det burde ikke være for meget af et problem. Og til sidst finder jeg, at statistikkerne - jeg mener, de er gode, og disse er nyttige. Men jeg tror, ​​de kunne give så meget mere med hensyn til statistik.

Der er meget mere analyse og ting, de kunne gøre. Og jeg håber, at dette vil være tilfældet i fremtidige versioner af appen. Så samlet set er det en fantastisk app.

Det er et godt værktøj. Brug det til det, det var designet til. Jeg giver 77%.

Jeg synes, det er meget nyttigt og bestemt en cool pil i din værktøjskoger. Og hvis du bruger det til de bedste effekter, er jeg sikker på, at det vil hjælpe dig med at forbedre din søvn og forbedre livskvaliteten

Har Samsung en søvnapp?

DetSamsungsundhedappforanstaltningersøvnved at overvåge dinsøvnvaner. Dette betyder, atSamsungbærbare enheder som f.eksSamsungGear S,haret indre gyroskop indeni.

Hvordan ved søvnapps, at du sover?

Mensøvn-sporingappstil bærbare enheder som Apple Watch eller Fitbit ser primært på bevægelse og puls tilbestemmehvornårdu sovereller vågen hvilkenergenerelt ikke præcis nok til at måle de forskelligesøvnetaper, sagde Dr. Vallat.17. 2019.

Hvilke apps sover aldrig?

Aldrig sovende apps: Du kan tilføjeappsdet vilaldrigsluk ellersøvni baggrunden, så du altid kan bruge dem. Du kan tilføjeappstil listen ved at trykke på + -tegnet og vælge det ønskedeapp(s), og tryk derefter på Tilføj.

Hvordan ved Galaxy Watch, at jeg sover?

REM-sporing bruger pulsvariabilitet (HRV) til at hjælpe med at definere denne periodesøvn. Gå ind iSamsungSundhedsapp påGalaxy Watchog rul / vrid derefter ned til puls. Vælg indstillingen Altid, og gå derefter i seng for at spore dinsøvn.24.09.2018

Er der en app, der registrerer søvntalende?

DrømTaleOptager er enappBrugtat registrere søvnsamtaler og snorker. Dens avancerede teknologi filtrerer stilhed ogoptegnelseri lyd af høj kvalitet.Dethar et online community til at dele ditindspilningmed andre brugere overaltdetverden.

Hvad er den app, der registrerer din søvn?

Over 100.000 delte klip tilSøvnTalk Toplist.SøvnTalk Recorder er en fantastisk iOS-applikationoptegnelserpræcis hvad du siger mensdu eri søvn og drømmer det fungerer som en charme. ikke kun er det nyttigt, men også underholdende. Du vil blive chokeret over, hvad nogle mennesker siger under dække afsøvn!

Hvilken er den bedste app til søvncyklus?

Sleep Cycle - Sleep Timer, Cycles and Alarm Clock er en bedste gratis app 2017-2018 hjælper dig med at få en bedre nats søvn. Hvad tid skal jeg vågne op? hvad tid skal jeg sove? leder du efter en søvncyklusberegner? Sleep Cycle kan hjælpe dig. En god nats søvn består af 5-6 komplette søvncyklusser.

Hvilken er den bedste måde at spore din søvncyklus på?

1. Sov bedre med et mildt vågneopkald - Sleep Cycle's vækkeur vækker dig, mens du er i let søvn og er en naturlig måde at starte din dag på. 2. Slap af ved sengetid og følg søvn let - Lær om dine søvnmønstre med detaljeret analyse. 3.

Hvordan sover man bedre med en søvncyklus?

Spor søvn og brug dataene til at hjælpe dig med at sove bedre i dag! 1. Sov bedre med et mildt vågneopkald - Sleep Cycle's vækkeur vækker dig, mens du er i let søvn og er en naturlig måde at starte din dag på. 2. Slap af ved sengetid og følg søvn let - Lær om dine søvnmønstre med detaljeret analyse.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Trives med 8 ugers udfordringsanmeldelser - praktiske løsninger

Kan trives få dig til at tage på i vægt? Selvom den indeholder et par ingredienser, som videnskabelig forskning har vist, kan hjælpe med vægttab, mangler der forskning, der ser på fordelene ved selve plasteret. Der er nogle potentielle risici ved at bruge en Thrive Patch. Disse inkluderer vægtøgning efter brug og muligvis angst.3. 2018.

Fezzari wasatch peak review - holdbare løsninger

Er Fezzari en god mountainbike? For mange testere var La Sal Peak et lykkeligt medium med progressiv geometri og superlativ suspension. Utah-baserede Fezzari er et direkte forbrugermærke, og dets cykler er forbløffende værdier.

De rosa bikes anmeldelse - hvordan man tackler

Hvor fremstilles De Rosa-cykler? Fabrikken i Cusano, Italien, i større Milano har været virksomhedens hovedkvarter og fabrik siden begyndelsen af ​​80'erne. Ugo er stadig i De Rosa næsten hver dag i showroomet og hilser folk på 86 år.

Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Er Sealskinz handsker gode? Til vinterbrug er disse Sealskinz-handsker gode ned til ca. 25 grader, hvis du er aktiv vintervandring eller snesko og giver et godt alternativ til fleecehandsker, fordi de ikke bliver gennemblødt, hvis de kommer i kontakt med sne.

Smith chromapop anmeldelser - hvordan man afregner

Er Smith ChromaPop polariseret? Med Smiths egne ord: ChromaPop-linser er ganske enkelt de mest avancerede polariserede linser i verden ChromaPop optimerer farver og øger klarheden, så du kan se omverdenen med et uovertruffen niveau af vibration.