Vigtigste > Cykling > 30 minutters cykeltræning - mulige løsninger

30 minutters cykeltræning - mulige løsninger

Hvor længe skal jeg cykle på en motionscykel?

Planlæg at komme videre på dincykelog kør i 30-60 minutter, 3-5 dage om ugen. Start hver tur med en opvarmning. Pedal i et langsomt, let tempo i 5-10 minutter. Forøg derefter din hastighed, så du begynder at svede.26. nov. Feb 2020Hvad er den mest effektive måde at få maksimal kondition på? Er træningen indendørs? - eller udendørs? Vi troede, vi ville diskutere fakta. (Blød jazzmusik) - For det første er kvaliteten en af ​​de største fordele ved at træne indendørs. Og med det mener jeg, hvert sekund du bruger på en indendørs træner, kan du træde og tælle det.

Så ingen ventetid ved trafiklysene, ingen stop ved kryds og ingen stop i trafikken. Og vi har vores egen indendørs træning succeshistorie lige her i GCN kontorer. Fordi i sidste del af sin racerkarriere brugte Matt indendørs træning med stor effekt.

Okay, fair point. Kan ikke være uenig. Jeg må indrømme, at jeg hader det, når jeg skal løbe fri midt i en pause og se min gennemsnitlige præstation falde.Men hvad angår lange ture, kan de være rigtig sjove. Meget sjovt. Lange ture med intervaller er fantastiske. - Altså ja.

Men at arbejde hårdt og nå milepæle er også meget sjovt og meget motiverende. Så hvis du tager noget som dette, er TrainerRoad for eksempel en træningsapp, der leverer nøje gennemtænkte træningsplaner, der består af individuelle træningsprogrammer, der er målrettet mod et mål. Og også under hensyntagen til den tid, du har til rådighed til at træne.

Og ikke kun det, men også individuelt skræddersyet til dit præstationsniveau, indstillet af din funktionelle tærskelstyrke. Og du kan holde øje med det med regelmæssige FTP-tests. Du har også en her.Så hvis du er den type person, der kan lide at sætte mål, arbejde hårdt, kontrollere milepæle, er indendørstræning bestemt noget for dig. Og ikke kun det, men du vil kategorisk vide, at enhver træning gennemføres efter din bedste viden. Og ikke kun det, men hvert interval, fordi det indeholder min målkraft.

Nå, ganske vist, hvis du ikke er heldig nok til at have en smart træner, ville det ikke, men den konstante modstand hos en indendørs træner giver dig, woo, glad for 300 er forbi, det giver dig mulighed for at ride meget jævnt med dette indstil niveau for anstrengelse. Og hvis du er heldig nok til at have en smart træner, skal du markere afkrydsningsfeltet for ERG-tilstand, du bliver bogstaveligt talt ved den angivne wattforbrug - ja, nej, jeg antager, at en gade ikke vil give dig en bestemt modstandsværdi. Du kan dog stadig køre med en bestemt effekt, du skal bare finde de rigtige veje til at gøre det på.

Og ved at køre disse veje udvikler du også dine kørefærdigheder, hvilket kan være lige så vigtigt for at køre hurtigt, hvad som helst, der er ingen hjørner at komme rundt på en indendørs træner. - Nej, indendørs træning fungerer ikke på dine cykelfærdigheder her, hvor vi er placeret. Men en ting, vi ikke har, er lange, stabile stigninger for konstante intervaller indendørs træning.Du kan simulere de længste stigninger, du kan lide, men der er intet at sige, at det er den mest effektive måde at køre lange stigninger på. Fordi en af ​​de andre fordele ved at træne indendørs er, at du faktisk kan vælge at øge kompleksiteten af ​​dine træningssessioner for at gøre dem mere specifikke. Så hvis du tager denne fra TrainerRoad igen, hedder den Wolf Jaw Plus Five, og det jeg ser på her er syv sæt på cirka fire og et halvt minut, der hver er 20 tommer, sekunder til, 15 sekunder fra, ved 125 % og derefter 88% af min FTP.

Prøv på vejen, ikke? - Uh, det er et retfærdigt punkt, men uden for det kan du bare smadre det op ad bakke. Og hvad mere kan der være? specifikke og på nogle måder sjovere end at gøre det? Åh, og når du har en god gruppe at ride med, er denne intervalsession, du ser, lige så effektiv som at køre på en paceline. dette er super sjovt og en meget vigtig færdighed i at lære det, bortset fra det faktum at vi taler om ultimativ præstation.

Og grupperejse er inkonsekvent. Og hvis du vil nå et fysisk klimaks, har du brug for konsistens. Og det er indendørs træning igennem.

Alt hvad du behøver er en tildelt tid, og så ved du, at du kategorisk kan få dit job gjort. Konsekvent arbejde af høj kvalitet. Og igen, hvis vi vender os til vores TrainerRoadhere-eksempel, hvis du følger en af ​​deres planer, så kan du gøre det religiøst og krydse session efter session, når du er færdig.

Og ja, retfærdigt kan du gøre det udenfor, men indeni garanterer du denne vedholdenhed uanset det tilgængelige dagslys, uanset vejret. Og alligevel bringer det mig til et andet pluspunkt for indendørs træning, er at du ved nøjagtigt, hvilket vejr du vil have, så ofre ikke træningspas under ugunstige forhold - ja, men hvad med det store udendørs og solskinnet? - Dan, vi bor i Storbritannien - Det er rigtigt, men vi kommer fra en dejlig dag eller to. I august.

Sommetider. Og faktisk er det sjovt, selv når vejret ikke er så godt. Vi er cyklister.

Vi kan godt lide at være udenfor. Og indvendigt mener jeg, jeg kender dig, Si, sveder, uanset hvor du er, men det bliver særlig dårligt for en indendørs træner. - Ja, retfærdigt sveder jeg lidt.

Men en fan hjælper meget, og det er heller ikke så langt fra min cykel til brusebadet - Okay Si, jeg kan se, at der er et argument, at indendørs træning rent rent kvalitet og interval simpelthen kan være gavnlig. Men du får ikke den udholdenhed, du har brug for i hallen. Selv med den bedste balance cykel i verden bruger du sandsynligvis ikke mere end 90 minutter ad gangen på en indendørs træner, selvom jeg tror, ​​der er nogle dedikerede, die-hard mennesker derude, der måske kan gøre mere.

Når vi jokter til side, når vi forsøger at afgøre, hvad der er bedre, mangler vi måske pointen. Selvom det er effektivt for næsten alle handler indendørstræning om at få os hurtigere udenfor. Åh, her er det! Endelig hos os, Si. - Jeg er allerede helt beskidt.

Og du behøver ikke rengøre din cykeltræning i hallen. Mens indendørs træning kan få dig skrigende fit, vil det ikke nødvendigvis gøre dig til en god cyklist. Og hvis du kun træner udendørs, bliver du muligvis ikke så fit, som hvis du også blev suppleret med indendørs træning. - Hvis du ikke allerede har abonneret på Global Cycling Network, skal du sørge for at gøre det ved at klikke på den klode, der i øjeblikket er et sted på din skærm.

Når du har gjort dette, vil du måske se denne næste artikel, der beskriver nøjagtigt, hvordan man laver en FTP-test på en indendørs træner. - Ja.

Hvor lang er for lang på en stationær cykel?

hvor længetildyrke motionti astationær cykel, kan du bruge 30 op til 40 minutter af din tid mindst tre til fem dage om ugen. Nogle mennesker bruger derescykeli op til 60 minutter eller op til en time dagligt. Hvis du vil tabe dig hurtigere, kan du tilføje mere tid til din cardiodyrke motion.3. maj 2021

(dramatisk musik) - Åh, det er en fin dag at køre. Lad os gøre det. Hvilken cykel skal jeg køre? Min hybridkæmpe? Ingen.

Hvad med Miley, min helt nye gruscykel, som jeg lige har købt? Nej ikke i dag. Hvad? via Stacie, ja, lad os gøre det. Det er alligevel alt for varmt udenfor.

På mindre end en uge var min ven Scott og jeg, som jeg lavede diætetik med i staten Missouri, der, og så tog han til Kina med mig sidste år, vi skal ride hele Katy Trail her i Missouri, som er over 240 miles er, vi skal gøre det hele på bare tre dage! Så som min sidste intense træning skulle jeg prøve at gå 100 miles her Stacie og afslutte det, de kalder en Ride of the Century, så-- ooh! Dette bliver hårdt, jeg har kørt 79 miles på Stacie, men aldrig 100. Så tak fyrene for at tænde det, og vi får se, hvordan det går. 1, 2, 3 bom.

Dette vil være over fem timer, så

anbefalede mountainbikes

Ah! (Glad popmusik) Målet er at gennemføre hver femte time med et effektnummer på over 200. Drikker masser. Jeg har vand hele tiden.

Fordi det er forbandet varmt også her. Dette er ikke den eneste skjorte, jeg har på mig i dag. Sved allerede, og vi har stadig fem timer - din skjorte! - Jeg ved det, og vi er kun om syv og et halvt minut.

Okay, vi har lige passeret en time og 25 minutter, tid til at tage en kort pause for at genopfylde vores vandflasker og - (grynt) forberede os på nogle flere - og skifte trøje. Fordi det er groft. Jeg ved, at mange af jer kommenterer, 'især damer, I elsker mine sokker.

Jeg har to par, og min mor giver mig skidt om det. Du var kun tre dollars, du er cykelsokker. Vandflaske på gulvet. (Vandflaske klinker) (hurtig musik) Okay, vi er lige gået to timer, så vi fik halvdelen af ​​den fire timers artikel eller tur, jeg laver gennem en app, jeg bruger, der er forbundet til min cykel - kaldet dig har ikke en fem timers kørsel eller mere, som jeg kan køre, så jeg skal gøre fire timer, se, hvor vi står med hensyn til kilometertal, og derefter gå videre og lave en af ​​de artikler, du har.

Vi er der to timer, så jeg tager den saunavest af, som jeg har på, og skifter skjorter og-- ah! Vi går derfra. Jeg har det stadig godt, det er helt sikkert. Jeg føler mig stadig stærk, det er næsten som at spille baseball eller softball og svinge på det med den tungere doughnut.

Jeg tog saunavesten af, og nu har jeg det ret godt, så (hurtig musik) Dette er en Stages Indoor Cycling Model SC3, og det er sådan, alt gøres her, det tilføjer modstand og alt, og alt kommer på min skærm til gøre tingene mere spændende. (Elektronisk musik) Prøv det ikke derhjemme! Nej, jeg er ikke professionel.

Jeg prøver bare. Jeg skifter trøje igen og tager en kort pause. (Synthmusik) Jeg har bogstaveligt talt forstået, at fordi en cyklist sad på det, tænkte jeg hvorfor ikke, og det er banan, jordnøddesmør og chokolade.

Det vil hjælpe mig i den sidste time. Årsagen til, at jeg ikke bruger min konsol, er, som du kan se, den groft overvurderet. Det viser mig, at det er 73,9 miles nu, men så er Sufferfest-appen efter min mening lidt mere ærlig.

Det viser mig, at det er 64 miles. Så prøv at være specifik og ærlig her. (hurtig elektronisk musik) Hvis der er rigtige cyklister, der har erfaring med denne artikel, bedes du kommentere min formular.

Hvad kan jeg gøre bedre? Jeg ville være glad. Og følg mig på Strava. Randall Santel, jeg følger tilbage. (klager) De første fire timer er færdige, tag en kort pause for at skifte trøje, og så går vi tilbage for at afslutte resten. (stønner) Jeg er kun omkring halvanden time væk.

Vi har lige kørt 78 miles i løbet af den første og brændt 3.000 kalorier! Vi har halvanden time tilbage og 22 miles! Den store ting er, jeg er træt, mine ben er ondt som helvede, men jeg skal stadig holde 200. (Cykel laver mekaniske lyde) (elektronisk musik) Vi er 46 og et halvt minut til omgang nummer 2, så vi vi er halvvejs der, og vi har kun 11 miles til at knække hundrede. Jeg skifter trøjer og bliver stærk. (elektronisk musik) Okay, vi er en time og fem minutter, vi har kun 25 minutter af det, men vi er 21 miles inde, så vi har kun en mere at gå, indtil vi bryder 100 mils mærke.

Åh, min første rejse i århundredet, det er ret spændende. Aw, og jeg har lyst til helvede. Ugh, men vi klarer det! Åh ja! (udånder) En time, åh og 8 minutter nu, ah, så fem timer og 8 minutter at afslutte 100 miles.

Virtuelle miles, men (stønner) vi har kun 21 minutter og 45 sekunder tilbage. (Popmusik) Min konsol siger en hvilken som helst styrke på to eller tre. Så hvis vi bliver sådan, får vi det.

Åh, det ville være forfærdeligt at komme så langt og ikke ramme 200. (stønner) Jeg har det ikke godt, men jeg vil føle mig færdig efter 5, 4, 3, 2, 1. (stønner) Vi er færdige! Jeg kommer ud herfra og rydder op, andah, lad jer kende resultaterne.

Hej alle sammen, ville bare takke jer for at se denne artikel. Tak især til Mr. Arthur Davis for al hans hjælp.

Sammenfattende var han med mig hele tiden. Fem og en halv times faktiske køretid. Endte i alt 106,99 miles.

For begge gange havde jeg et gennemsnit på over 200 watt, så jeg er meget tilfreds med kalorierne, så nu er det tid til at spise, men jeg håber, du nød denne artikel. Jeg ved, at mange af jer har kommenteret, at de vil have flere ernærings- og fitnessartikler, så. Det er ret sejt, jeg føler mig virkelig færdig, jeg føler mig forfærdelig, skal vi sige det, men jeg føler mig færdig i betragtning af at jeg vejede ca. 370 kg for kun fire måneder siden.

Knap i stand til at køre 15 eller 20 minutter uden at tage en pause bare fordi (grynt) bare kæmper, men ja, vi vil have flere artikler, der ligner denne, og vigtigst af alt vil jeg ikke have en artikel fra min ven Scott og jeg fik at gøre Katy Trail, så det er bare så meget arbejde, og jeg er nødt til at finde ud af, hvad der foregår. Dette vil være mine træningshjul, fordi Scott har stor erfaring med alt dette, og han vil hjælpe mig med at blive klar til at vide, hvad jeg skal gøre for kommende turrelaterede cykelartikler og lignende, der har gjort mig en hel del miles i løbet på et par dage tilbage. Men ja.

Tak fyre for al din støtte! Flere artikler om ernæring og fitness følger snart. Selvfølgelig sammen med mange flere artikler om Food Challenge, der følger i de næste par år, så (grunts) ses næste gang! Vind før du starter.

Er cykling i 30 minutter en god træning?

Det er en styrke og cardiotræningi en

Mens det er let at få en cardiotræningti acykel, de er også et nyttigt værktøj til at udvikle styrke i underkroppen. Kør i sadlen med høj modstand, og du vil mærke forbrændingen hele vejen fra din kerne til dine kalve.

Hvis du vil tabe dig, er alt, hvad du skal gøre, at forbrænde flere kalorier og indtage dem regelmæssigt, og du kan gøre det enten ved at ændre din diæt og træne mere, og hvis du træner lidt, er spørgsmålet, der opstår, hvilken sport der er det bedste er at forbrænde disse overdrevne kalorier. Vi har allerede sammenlignet forskellen mellem svømning og løb med et groft eksperiment og ville nu se på forskellene mellem cykling og løb, så vi kan sætte tingene lidt op som vi går til fysiologilaboratoriet her i holdbadet og vi vil inkludere videnskab i dag. Vi valgte at cykle og løbe, fordi begge er aktiviteter på land, så vi kan blive mere videnskabelige med vores beregninger, men også fordi de begge er meget brugt til at hjælpe dig med at tabe sig, ja og før Når vi sammenligner os med kalorietællingerne, troede vi, at det var værd at gøre fremskridt. Overvej ulemper ved hver sportsgren. Løb er derfor vægtbærende, det hjælper med knogleskørhed ved at stresse knogler og led s på den anden side lægger det mindre stress på vores led og forårsager derfor mindre risiko for skade.

Løb kræver minimalt udstyr og kan gøres næsten hvor som helst, men cykling kræver en cykel og lidt mere kit Selvom de fleste fitnesscentre har indendørs spincykler, så der er også nogle alternativer, kan begge sportsgrene være sociale, selvom cykling sandsynligvis er lidt mere som det kan gøres med en lidt lavere intensitet, kan du selvfølgelig nu fra sidste punkt Cykle længere, fordi det er mindre stressende. Vi besluttede at bruge kalorier som et mål på vores krop, fordi de fleste mennesker er fortrolige med denne enhed, og det er en nem måde at måle energi på, som vi faktisk er. Du vil henvise til kilokalorier, der består af tusind kalorier, da dette er det nummer, du får på ethvert madmærke, men også på dine fitness-trackere, ja nu meget let at tabe sig, du er nødt til at du brænder mere kalorier hele tiden gennem dine træningsprogrammer og daglige aktiviteter, og indtag derefter mad og drikke hele dagen.

Lad os se på, hvordan vi kan måle vores forbrændte kalorier. Nu er der flere muligheder, men nogle er mere nøjagtige end andre. Nu kan du bruge en simpel kalorieberegner og i dette tilfælde lægge din vægt i din alder og derefter estimer intensiteten, som du har arbejdet med, men du får et meget groft tal ud af det, fordi kalorieberegneren skal finde ud af, hvor stærk du er, giver dig en indikation af, hvor mange kalorier du forbrænder.

Vi hviler fra det, det ville være en fitness-tracker eller et sportsur, der kontinuerligt kan måle din puls under alle aktiviteter, så den kender den intensitet, du har udøvet, og derefter kombinere dette med de personlige data, der allerede er gemt der, for at give dig en At være i stand til at give et mere realistisk skøn over dine kalorier. Vi forbrændte os selv ved denne aktivitet, så i dag går vi et skridt videre for at måle vores kulinariske output med de mest nøjagtige måleteknikker, så vi går til laboratoriet for at se nøjagtigt hvad det betyder. Jeg lytter ikke igen, tak for at du brugte dit laboratorium og din tid i dag, vi vil se på kalorieudgifter kontra cykling med løb, og jeg ville gerne vide, hvordan vi kan gøre det, og hvordan vi faktisk kan måle det lige her Okay så i dag vi måler iltforbruget, der så ofte kaldes vo2 og folk her vo2 max, men dette vil være submaximalt. Det er også mængden af ​​ilt, du bruger op ved en given træningsintensitet, og baseret på det kan du med nogle få antagelser træne kalorieudgifter, og det varierer naturligvis afhængigt af de intentioner, du arbejder med, og vi har så meget tid i dag, så hvis vi skulle vælge to typer niveauer for at finde ud af, hvad den bedste vejleder er, jeg tror, ​​hvad du vil gøre i dag, fordi du naturligvis vil se de niveauer, som folk kunne opretholde, så vi kunne niveauere os 2, temmelig aerob træning og derefter sandsynligvis niveau 4, og en tærskelbaseret træning, der kunne være zoner, som folk virkelig ville opretholde i deres specifikke tidsperioder, og du gør, når vi foretager vo2-målinger, vil du se en stor forskel i iltforbrug fra overgangen fra løb til løb okay, også for hvert ord, jeg vil have en ændring i hastighed, gu Jeg er spændt på at se, hvilke resultater jeg og Heather fik af at måle vores forbrændte kalorier under løb og cykling. Heather har trukket det korteste træk og skal arbejde ng sværere tættere på hendes tærskel i zone 4, men jeg kommer til at få en aerob kapacitet i min zone til at øge intensiteten De fleste mennesker antager, at løb forbrænder flere kalorier end at cykle, så vi vil være nysgerrige efter at se om dette er sandt, og hvis forskellen mellem cykling og løb er fuldstændig, er det tid for Jonathan at lave nogle beregninger og beregne cardio pooh for vores respektive indsats n vi har lige fået vejret tilbage Jonathan Jeg vil først se på tallene Først og fremmest, hvordan kommer mine kalorier ud af cykling versus løb, når vi ser på det i en time, når vi løber i en time, det er cirka 900 91 kalorier i timen, og så er Viking 868 okay, så det er en forskel på omkring 124 og derefter sætningen optælling havde lidt højere tal, så årsagerne til det er tydelige, at det er lidt større, så det bruger mere junior, så med hensyn til det faktiske energiforbrug forventer du, at det bliver højere, så det er 1156 fra løb og 994 fra cykling, så forskellen kommer o ud lidt mere ved 212.

Jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at vi begge troede, at løb ville være i spidsen for vores lille eksperiment her, hvilket det gjorde, i betragtning af sportens hvede-væddemål og det faktum, at det var tættere på at cykle en træning i hele kroppen er at det har denne fordel, men cykling kan selvfølgelig ske meget længere, så hvis du har meget tid på din side, er det måske bedre at bruge cykling til at forbrænde flere kalorier, men personligt synes jeg, at løb er den nemmeste måde for mig at tabe sig, dels fordi det undertrykker min appetit, dels fordi når jeg får noget som dette, drikker jeg kaffe og kage temmelig ofte, hvilket nu slet ikke er dårligt, hvis du har en af ​​disse sportsgrene, og du måske er tilbøjelig til at prøve at tabe lidt i vægt, så lad os det vide, og skriv i kommentarerne, så vi vil meget gerne høre om det. Forhåbentlig har du haft glæde af vores artikel, så vær opmærksom på, at du ikke kan lide tommelfingrene. Find kloden overalt på skærmen og se efter alle de andre artikler, vi har lavet, og hvis du vil se en artikel, vi lavede om at miste kalorier, tusinder af dem, vi frygter denne artikel her, og hvis du vil se en sammenligning mellem svømning og løb, når det kommer til kalorieforbrug, kan du finde det her nedenfor

Er en 30-minutters HIIT-træning nok?

For mange er a30-minut HIIT træninger den ideelle session længde. Så længe du følger formlen for ekstrem intensitet efterfulgt af hvile, kan du nyde fordelene vedHIITi meget kortere sessioner - du kan læse mere om bemærkelsesværdigt korteHIITsessioner her.22. mar 2021

Før vi starter, vil jeg kort nævne, at jeg giver et sæt LebertEqualizer-søjler væk. Og denne gang kan internationale seere også deltage i konkurrencen! Brug linket i beskrivelsen af ​​konkurrencen indtil 15. maj. Held og lykke At tabe sig tager ofte meget tid på at lave en bestemt type træning: cardio.

Sikker på, nogle kan tabe sig godt gennem slankekure, men cardio anbefales oftest, når maden selv ikke gør jobbet. Og cardio vælges med god grund. Det er let at fremstille og forbrænder en relativt solid mængde kalorier.

Men som mange af os kan bevidne, bliver cardio kedeligt ret hurtigt. I de sidste ti år er der opstået et mindre kedeligt alternativ med stor succes: High Intensity Interval Training, eller kort sagt HIIT. Hvis du har lyst til en detaljeret oversigt over HIIT, er du velkommen til først at tjekke mine andre artikler om HIIT.

For de af jer, der ser nu, skal du overveje denne artikel som en slags opdatering. Nå, det har jeg tidligere gjort. udråbt brug af højintensiv interval træning versus lav intensitet steady state cardio såsom jogging.

Hovedårsagen er langt, at HIIT angiveligt forårsager større vægttab og fedt tab, mens det tager en brøkdel af tiden. I nutidens verden, hvor tiden helt sikkert er afgørende, ville dette være enormt. Og kort sagt synes denne påstand at have en vis vægt, især når man ser på en måling som fedtforbrændt pr. Minut træning.

En metaanalyse fra 2019 målte netop det og fandt ud af, at State Cardio opnåede omtrent et 'fedt tab pr. Minut' på 0,0026% sammenlignet med 0,005% fra HIIT.

Så på en måde har HIIT en tidsfordel. Når vi taler om fordelene, stopper det ikke der. HIIT har også vist sig at være bedre end almindelig cardio til forbedring af mange målinger af kardiorespiratorisk kondition, herunder VO2max, samlet tid til udmattelse, peak performance og forbedrede tidsforsøg.

Under visse kliniske forhold, såsom dem med diabetes eller forhøjet blodtryk, var HIIT i stand til bedre at forbedre faktorer som glykæmisk kontrol og diastolisk blodtryk. Fra et generelt helbreds- og atletisk fitnessperspektiv ser HIIT ud til at være bedre end standard cardio-træning. Men når vi ser nærmere på fedt og vægttab, er fordelene ikke så klare, som vi måske tror.

Sikker på, når det kommer til fedtreduktion pr. Minut træning, fører HIIT vejen. Men vi er nødt til at erkende, at vi lettere kan gøre steady state cardio i meget længere perioder, hvilket kan gå hurtigt over tid og gøre hele forskellen i fedtreduktion og kalorieforbrænding. Nu vil HIIT-fortalere, inklusive mig selv, sige, at det ikke betyder noget meget, da HIIT også øger noget kendt som EPOC, overskydende iltforbrug efter træning.

Troen er, at HIIT er så intens, at det vil kræve mere ilt og energi EFTER træning, også kendt som EPOC, for at komme sig. Denne ekstra energiforbrænding ville angiveligt kompensere for den kortere varighed. Selvom det er sandt, at HIIT øger EPOC mere, viser forskning, at det ikke rigtig betyder meget.

En 2016-undersøgelse viste, at HIIT faktisk producerede en højere EPOC på 110 kalorier inden for 3 timer efter en træning sammenlignet med 64 kalorier i steady state cardio. EPOC-niveauerne planede imidlertid ud i løbet af den tredje time. Men vigtigere er, at HIIT kommer til kort, hvis du inkluderer de forbrændte kalorier fra selve træningen.

Med motion plus EPOC forbrændte HIIT i gennemsnit 271 kalorier mod 348 i steady state. Når vi går tilbage til fedt tab, fandt den ovennævnte meta-analyse i 2019 faktisk, at HIIT overgik steady-state cardio for absolut fedt tab i 15 undersøgelser. Men hvis vi ser på total kropsfedt på tværs af 36 undersøgelser, opnåede de begge relativt lige procent fedt tab.

Nu er årsagen til, at det absolutte fedt tab er højere, ikke helt klar. Men faktum er, relativt set, hvad nogle vil sige, begge synes at få arbejdet gjort. Og til sidst dykker vi ned i et andet afgørende punkt: Spørgsmålet om overholdelse, von de Freude, gløder ofte, når vi beslutter den bedste fitnessmulighed, selvom mange har opgivet deres mål på grund af manglende overholdelse.

Vi kan se nærmere på dette ved hjælp af en metaanalyse fra 2018, der fremhævede nydelsesforanstaltningerne ved hjælp af tre forskellige nydelsesskalaer. Af de tre skalaer fandt kun den ene, træningsglædeskalaen, at forsøgspersonerne foretrak HIIT moderat frem for standard cardio-træning. Imidlertid fandt de to andre, der blev brugt af meget mere og en mere forskelligartet samling af undersøgelser, at forsøgspersoner ændrede HIIT med en. favoriserede meget mindre grader, næsten for begge.

Og det er disse næsten identiske følelser af glæde, der skal tages i betragtning. Kort sagt, når det kommer til overholdelse, er steady state cardio ikke for alle, og heller ikke højintensiv interval træning: er HIIT faktisk bedre end stationær cardio? Som før vil jeg stadig sige ja. Når du ser på alle aspekter af de to, gode og dårlige, virker HIIT lidt over standard cardio.

Steady state cardio er stadig en god mulighed. Det er mindre intens, hvilket kan være gavnligt for dem, der ikke reagerer godt på højintensiv cardio. Faktisk viser undersøgelser, at HIIT kan forårsage flere episoder med kvalme, opkastning og døsighed. Cardio er også fantastisk til begyndere, der først skal arbejde på deres koordination og generelle kondition, inden de rammer væggen med bolde.

drejecykel

Bemærk, at HIIT kan kræve mere restitutionstid på grund af dens intensitet. Med disse faktorer til side har HIIT dog kanten og atleter bør absolut overveje HIIT. Selv de kort til tiden ville have gavn af 10 til 20 minutters HIIT-sessioner i forhold til timers jogging.

Hvis du vil forbedre visse kardiometaboliske sundhedsfaktorer som blodtryk og puls, så kan HIIT også gøre det. Husk dog, at meget af succesen med HIIT i studier afhænger meget af de emner, der undervises. Så hvis du er relativt ny i HIIT, vil du sandsynligvis drage fordel af professionel assistance som en personlig træner til at guide dig igennem.

Men til sidst er det vigtigste at vælge den, du foretrækker, og du kan holde dig bedst. Lad mig vide i kommentarerne nedenfor, hvad DU synes om HIIT versus cardio, tjek min Lebert Equalizer Giveaway via linket i beskrivelsen. Det vil vare indtil 15. maj, så du har lidt tid, men bedre tidligt end senere.

Hvis du nød denne artikel, bedes du give den en cardio tommelfinger op og dele den med dine HIIT kærlige venner. Som altid tak for at se og FÅ DIN PROTEIN!

Er det OK at køre på en stationær cykel hver dag?

Stationære cyklertillad en aerob træning uanset vejrforholdene. De kan bruges sikkerthver dagsom en del af en træningsrutine og kan være ideel til mennesker med fælles problemer.7. maj 2019

Vil cykling en time om dagen hjælpe mig med at tabe mig?

Cyklingentime om dagentilvægttaber en glimrende måde at booste påvægttab. Et individ på 180 pundcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Hvis du kører seks dage om ugen i et år, skal duviljeforbrænde omkring 202.800 kalorier, hvilket svarer til cirka 58 pund kropfed!25. jul. Feb 2020

Hvor meget vægt kan du tabe cykling 30 minutter om dagen?

Harvard Medical School rapporterer en person på 155 pundkanbrænde omkring 260 kalorier på en øvelsecykelfor bare30 minutter. En person på 125 pundvilleforbrænde 210 kalorier i samme træning, mens en 185 pund personvillebrænde 311 kalorier.27. apr 2019

Vil jeg tabe mig ved at cykle 30 minutter om dagen?

En person, der vejer 185 pundkanforbrænd 355 kalorier vedcyklingi dette tempo. Og i et hurtigere tempo på omkring 14 til 15,9 miles i timen, en 155 pundkanbrænde op til 372 kalorier på bare30 minutter, mens en person, der vejer 185 pundkanforbrænd 444 kalorier i den tidsramme.17. juli Feb 2020

Reducerer cykling mave?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men detviljetage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet maveomfang, aerob øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

Hvor mange kalorier forbrænder en 30 minutters HIIT-træning?

Nogle undersøgelser viser detinterval med høj intensitetstræning(HIIT) kanbrændesommegetsom 450kaloriertil30 minutter.HIITer aktivitet, der udføres på et meget højt niveau eller styrke, i korte tidsrum, derefter efterfulgt af en periode med hvile eller let opsving. Den intense del kan vare fra 15 sekunder til nogle fåminutter.

Hvor lang tid tager det at begynde at se resultater fra HIIT?

På bare en måned, digskulle gernevære i stand tilat sebegyndelsen på nogle stjernernesresultater. Efter en måned eller 30 dages regelmæssigHIITtræning din udholdenhed vil blive dramatisk forbedret.15. maj 2020

Hvordan laver man en 30 minutters cykeltræning?

• Seks hastighedsintervaller på 30 sekunder adskilt af 30 sekunders let opsving. Rev din kadence og kraft, når du accelererer i 30 sekunder, og pedal derefter meget let, når du sænker farten i 30 sekunder, inden du starter den næste indsats. Disse er ikke rigtig sprints så meget som hårde, siddende accelerationer. • 8 minutters tempointerval.

Er der nogen 30 minutters træning, der virkelig fungerer?

Uddannelse er en af ​​de første aktiviteter, der kommer i fare, når deadlines, nødsituationer og danseforslag kræver vores opmærksomhed. I stedet for at springe over træning helt, har jeg to 30-minutters træning, der hjælper dig med at holde dig på sporet. Konsistens er måske endnu vigtigere end de specifikke intervaller, der er inkluderet i dine træningsprogrammer.

Hvor lang tid varer en 30 mil cykelplan?

Denne guide vil gøre dig til en top performer, der regelmæssigt er i stand til 30-mile forlystelser. Planen varer i otte uger, løber fra mandag til søndag og inkluderer både køredage og hviledage. Hver uge er også opdelt i nyttige tip, tip og forslag, der hjælper dig med at få mest muligt ud af hver session.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.