Vigtigste > Cykling > Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Bedste cykeltrøjer - søg efter løsninger

Hvad skal jeg se efter i en cykeltrøje?

Sefor vandtæthed, vindblokering og åndbarhed afhængigt af hvornår og hvor du skal køre. Hvis du foretrækker naturlige fibre,seude forcykeltrøjerlavet af merinould. Merinofår har tilpasset sig kolde vintre og varme somre, så deres uld er naturligt fugtgivende og forbliver varm, når den er våd.Hvis du er ny med at cykle, har du måske set andre ryttere iført en cykeltrøje og spekulerer på, om de bare er for den seriøse rytter eller for de professionelle, du måske kender, måske er de bare for dem derude, der er det virkelig værd at få en, er det pengene værd, eller har du måske troet, at du ved, at jeg kan lide, hvordan de ser ud, de ser godt ud, men her på gcn synes vi, at en cykeltrøje er i ting, der er godt til din ridning, er bare så vigtige, bare måske på andenpladsen efter bibshortset. I denne artikel vil vi forklare og besvare alle disse spørgsmål og forklare, hvorfor du virkelig skal investere i cykeltrøjer af grunde som trafiksikkerhed, hastighed, komfort og effektivitet. Hvis du cykler, vil vi også se på nogle af de forskellige trøjer, som den kan, findes på markedet, og hvad du skal overveje, når du køber gcn-app. Bør du have en cykeltrøje, når du er ude på din cykel, vil du gerne se resultaterne? Crash din pbsor, uanset om du bare vil køre for sjov, undgå baggy tøj for at gøre dine forlystelser mere behagelige og behagelige, nu er en cykeltrøje meget mere aerodynamisk end en t-shirt eller top, fordi den passer tættere på din hud og du ikke 't har alle de baggy folder, der flagrer i vinden på enten medvind eller sidevind, hvilket gør din kørsel endnu sværere, så du ikke behøver at trække stramt, men husk, jo mindre taske, jo mindre træk uanset du prøver at forbedre din kondition, eller måske træning i at bære hudtæt tøj, er den største forbedring, du kan gøre i din præstation, ifølge eksperter. Uanset dine grunde til at ride, vil du helt sikkert mærke forskellen, når du bruger en cykeltrøje i forhold til en løs pasformstop med vindmodstand, og aerodynamik er meget mere behagelig, når du kører den er bredere her på skuldre og ærmer, så du kan læne dig fremad ind i styret, og Dropsit tilpasser sig din krop i kørestilling meget bedre optimeret til den position, hvor du kører, når du rejser dig op, kan din trøje føles for kort foran, og det føles måske det samme bagpå, som om det er for langt bagpå Hvis du har bøjet dig ned i kørestillingen, har du ikke lyst til, at din trøje ikke passer, bare fordi den føles for stram eller for lille, når du står lodret og prøver en trøje, du vil prøve den på kørestillingen, så gå til butikken for at se, hvordan du vil cykle, dette gøres også for at undgå barbering.

Du vil have, at din trøje flugter mod din krop og ikke har overskydende bagage. Når du er i denne kørestilling, er en cykeltrøje også et godt valg, da det kommer med tasker, der bare er en fantastisk måde at bære alle dine små ting på, Når du er ude på en cykel, betyder det, at tingene er lige bag dig, lige på tværs af din nedre ryg uden behov for at bære en bæltetaske eller rygsæk eller stoppe dine hoftelommer i shorts, de kan slags komme i vejen af din pedalstil, er de meget nyttige, når du vil tage dele med dig som et multiværktøj, en pumpe eller endda din telefon, men jeg synes, at det bedste af alt er, at du kan gemme og organisere alle dine mad på et rigtig praktisk sted i tre forskellige poser, du ved hvad du skal spise, og hvornår jeg tror, ​​det sandsynligvis er min favoritårsag til taschen, nu kommer poserne i et par forskellige Hver form og størrelse, som jeg sagde, er der normalt tre lommer, men du ville også få nogle trøjer, der kunne have en lynlås til en Ll dine værdigenstande og penge, som du kan lynlåse, så de ikke falder ud, mens du kører, og du kan også få vandtætte lommer på vintertrøjer, der holder din telefon og andre værdigenstande sikre under de vinterlige, regnfulde ture. Du kan også finde lommer med reflekterende detaljer bare for at gøre dig lidt mere synlig, hvis du er pendler. Dette er især vigtigt, når du er i svagt lys eller travle gader og vil prøve at gøre dig selv så synlig som muligt for fodgængere og andre trafikanter, så det er aldrig en dårlig idé at vælge den mest mærkbare trøje, når du leder efter lysere farver. eller reflekterende detaljer, når du køber en cykeltrøje Beklædning, der bevæger sig meget og er baggy, kan være en uvelkommen distraktion, når du kører på travle veje.

surly straggler pris

En cykeltrøje stopper dette ubehag og distraktion under ridning, hvilket betyder, at du kan fokusere mere på det. Ved at vide, at du ikke vil se dine baggy ærmer falde ned eller din trøje glider, eller du er sikker på, at den falder af, når du er ude og om, mind dig selv selv investere Du kan holde dig synlig og behagelig i en god cykeltrøje og er derfor sikrere for dig selv og andre trafikanter. Med en løsere cykeltrøje er det lidt mere bekvemt at stoppe ved, når du er på en café eller går rundt og laver andre aktiviteter væk fra cyklen. Men hvis du træner hårdt eller måske ønsker at konkurrere i et løb, skal du overveje at købe en strammere trøje - lidt mere aerodynamisk har den tekniske fordel, og disse aerodynamiske fordele tager også højde for vejrforholdene, hvor du vil køre lang ærmetrøje eller få en kortærmet trøje afhængigt af disse forhold nu er en kortærmet trøje meget alsidig, fordi du kan bære den med armopvarmere, når du er i koldere vejr, og du kan nemt fjerne din arm, hvis du kan bære forskellige tykkelser på basen der under jerseyen også en praktisk lynlås, så du kan åbne den hurtigt, når det er virkelig varmt og en hel del forfriskning nu er der længereærmede trøjer, som sandsynligvis er mere velegnede til koldere vejr, som holder det kolde vejr udenfor, men tillader også fugt at undslippe en stor pose sved under det t at langærmede jerseytrøjer er temmelig high tech i disse dage, mange er vind- og vandtætte, men de er også ekstremt åndbar, så du kan svede og ikke skabe varme omkring dig for at lade fugt slippe ud.Det kan også være en god idé at overveje UV-beskyttelse, hvis du kører under meget solrige forhold, du har et højt UV-indeks, så pas på ikke at blive solbrændt, så det er værd at overveje bagsiden. Din trøje har UV-beskyttelse, der faktisk fangede mig et par gange hvor jeg ikke havde solcreme på ryggen, og solen brændte mig rigtig dårligt gennem min trøje og på min hud, så hvis du vil undgå det, hvis du vil have solcreme på ryggen før hver tur, få en trøje med UV-beskyttelse på ryggen. Hvad vi siger er, at der ikke er nogen, der styrer dem alle. Så hvis du har noget som os, har du sandsynligvis mere cykeltøj end almindeligt tøj, en cykeltrøje kan være den bedste investering, du kan gøre, når du træder på din cykel fra din afslappede rytter til din seriøse racer.

Jeg håber, at denne artikel har været nyttig for dig og har gjort det muligt for dig at tage hensyn til de forskellige aspekter, du skal tænke på, når du køber en cykeltrøje, og du ved, hvor vi er nu, vores egne castelli træningstrøjer er nu i gcn-butikken til rådighed, så tjek det ud, og inden jeg rejser, lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor. Jeg elsker at høre fra dig alt om denne nu ja, jeg må hellere gå med det samme, når jeg kommer her, jeg har min mad, men jeg har det godt, eller

Gør cykeltrøjer en forskel?

Hvis du er ny tilcykling, finder du detcykeltrøjer gørpasser bedre end almindeligt tøj, da det ofte reducerer sammenbundning, ogharet længere snit i ryggen for at holde din nedre ryg dækket og justere efter det faktum, atcyklisterride bøjet over.

Hvilken trøje er bedst at bære på en cykeltur?En fugtabsorberende med kort ærmecykeljersey er også engodtvalg på en varm dag. Overvej en med lommer i ryggen for nem adgang til snacks, penge og din celle. En jersey med lynlås foran kan pakkes ud for at hjælpe dig med at køle ned. En krave, der kan skrues op, hjælper også med at skygge din hals mod solen.

Hvis du vil cykle, har du brug for cykeludstyr, ikke? Cykeltrøje, cykelshorts. - Nej, nej, nej, du behøver ikke ligne en cyklist for at cykle. (klemmer fingrene) Der er mange forskellige tøjmuligheder.

Det, du bærer, er helt op til dig - men hvad er det bedste, og hvad går du glip af, når du ikke bruger andet cykeludstyr end seriøst poseringspotentiale. - Ja, heldigvis sendte SHIMANO os et øjebliksbillede af deres S-PHYRE-sortiment, så vi kan forklare det ældgamle spørgsmål om Lycra vs. Baggies for dig. (intens musik) (rockmusik) - Så først og fremmest, hvorfor er cykeludstyr overhovedet tæt? Første plads? - Fordi det naturligvis får dig til at se godt ud.Jeg mener bare se på os - Okay, det kan være en faktor, men jeg tænkte lidt mere praktisk. Stramt tøj gør dig hurtigere. (Rockmusik) - Ja, det er sandt.

Det er en stor fordel ved Lycra. Ikke at vi går ind for at ride rundt i en aerodynamisk romper hele tiden, men forskellen Forskellen mellem veltilpasset cykeltøj og baggie shorts og en trøje er stor. Ret, du kan mærke forskellen, stor.

Og hvis du vil måle det, kan du sandsynligvis finde det op til 2 km i timen hurtigere uden ekstra indsats. - Nå, det snuser ikke på det, men hvad hvis hastighed ikke er din ting? Nå, effektivitetsbesparelserne, hvilket betyder, at du faktisk kan fortsætte med at køre for den samme indsats, og det er netop derfor cykeltøj har udviklet sig til det, det har. Fra tætsiddende uldtøj og med rette.

Og hvis du ser på moderigtigt tøj, vil du opdage, at der er gjort alt for at gøre pasformen så god som muligt, ingen baggie stykker, det vil sige, den passer som en anden hud - hvilket har andre fordele, også fordi måske ikke alle os vil være hurtige nok til at mærke de fulde fordele ved aerodynamik, og mange af os bryr os heller ikke rigtig, men stramt kan også betyde behageligt. Løstsiddende tøj kan undertiden trække sig sammen og derfor føre til trykpunkter, der c. På tæt beklædningsgenstande har stoffet imidlertid ikke en tendens til at bevæge sig, hvilket betyder at du altid ved, hvor sømmene vil være.

Derfor kan producenter flytte dem til områder, hvor de ikke vil skabe problemer, som f.eks. Under din bum - og når du kombinerer det med polstring i shortsen, som i dette tilfælde er virkelig avanceret, har den variabel tykkelse, ventilation og Form, så den forbliver på plads og forhindrer den i at køre op, hvilket betyder, at du kan køre i komfort meget længere. På dette tidspunkt, Katherine, er det ret værd at bemærke, at på grund af deres tekniske navn kan pads eller shammies være meget forskellige mellem mænd og kvinder på grund af vores forskellige fysiologier dernede. (Latter) - Tak for afklaringen om Sy. - Det er en fornøjelse. (Rockmusik) Alligevel, tilbage til komfort og en tæt pasform, er moderne cykeltøjsstof også super åndbart.

I dette tilfælde brugte S-PHYRE det, de kaldte dry-touch, hvor stoffet faktisk tilføjer fugt fra huden til stoffets yderkant, så du kan forblive mere behagelig. Stoffet er også super let og tørrer hurtigt. - Og sidst men ikke mindst, dette er stort og noget, der ikke får - Cyklister, der klør sig i hovedet, er skulderstropperne eller bibshortsen - Ja, aldrig, aldrig udstilles, det skal siges, de er der for at bygge bro et hul her mellem shorts og jersey, når du læner dig fremad på cyklen, og også for at undgå et linning, der rent faktisk kan grave ind igen, når du gør på cyklen. - Og bare for at gentage det igen, Sy, aldrig, må aldrig bæres udenfor. - Aldrig. (Popmusik) - Okay, så Lycra er hurtig og behagelig, hvorfor skulle du så have noget andet på? - Fordi du måske ikke vil se sådan ud. - Nogle gange overlader Lycra ikke meget til fantasien.

Baggie shorts er en fantastisk måde at køre i stil på, mens du beskytter din beskedenhed. Men lad mig fortælle dig, ikke alle løstsiddende shorts er skabt lige Effektive shorts vil helt sikkert være mere behagelige - Ja, kombiner noget som dette med bib shorts nedenunder, og du ofrer ikke komforten. Bare sørg for at du ikke kan se stropperne. (Popmusik) - Det er ikke kun shorts, der kan være ride-specifikke.

Som alle, der har trænet med en standard bomuldst-shirt, ved, er tekniske stoffer et must her. Ligesom med det tætsiddende tøj hjælper de virkelig med at væge din sved væk fra din hud og holder dig kølig og tørrer også meget hurtigt for at undgå den fugtige t-shirtfølelse. Undskyld, Sy. (mærkelig musik) - Ah, ikke igen.

Seriøst, kan vi ikke slette optagelserne? (Sukk) Du skal også skære med en cykelposition i Men i det væsentlige med ydeevne materiale og derefter den pasform, der skal arbejde i en cykelposition uden at blive fanget i din sadel eller forårsage dig meget besvær, taber du kun til Lycra i vilkår for hastighed og opbevaring. - Ah ja, opbevaring. A Cykeltrøjen har normalt tre baglommer, der er perfekte til transport af dagligvarer, måske en minipumpe og et ekstra rør, endda et ekstra lag eller to.

Med Baggys får du det ikke længere. Eller i så fald vil din trikot hænge rundt om dine knæ. Mens shorts som disse giver dig noget lagerplads, har du sandsynligvis brug for lidt mere, så du kan binde dig selv eller din cykel rundt i en ekstra taske. (Rockmusik) - En tredje overvejelse er, at Lycrais efter min mening er let at lag på for skiftende forhold.

For eksempel kan armopvarmere og benopvarmere, som bogstaveligt talt er stofrør, gøre en stor forskel for din generelle varme ved at omdanne korte ærmer til lange ærmer og derefter være i stand til at tage dem af meget hurtigt, de smutter i næsten ingenting og sæt dem i din baglomme, når du varmer op - Du kan bruge dem med baggies, men det er bare ikke helt det samme - Uanset om du bruger baggies eller lycra, hvis du kører under skiftende forhold, synes jeg det er vigtigt at bringe en tynd vind- eller vandtæt jakke eller vest med dig. De samme regler gælder, hvis du går hurtigt, vil du have noget der passer godt. Når du vælger Baggies, vil du have noget, der følger med det, også æstetisk. (Lynlås) - Så hvis hastighed ikke er vigtig for dig, og du kan lide at bære tasker på din cykel for de ting, du ellers ville have i din taske, så er der virkelig ingen grund til, at du ikke kan bære baggys - ja det dybest set koger ned hvordan du vil have din cykel til at se ud.

Hvis du vil ligne en cyklist, der kan tygge miles og måske køre lidt, så brug Lycra. - Og hvis du vil se ud som en cyklist, der prioriterer smil frem for miles, fortæller baggys denne historie. - I slutningen af Om dagen er der mange muligheder for cykeltøj i baghovedet, fordi du vil mærke fordelene ved cykelspecifikke stoffer og pasformer, uanset om det er Lycra eller baggies.

Katherine, hvad er din personlige vinkel mellem Lycra og Baggies? - Jeg er omkring 75% baggies, de fleste af mine off-road-forlystelser - Virkelig? Jeg kører på mountainbike og bærer dybest set meget stram baggy's sektion, er du baggies eller er du lycra? - og vi har en anden god artikel til dig, den er flad mod faldstænger lige her nede.

Hvor stramme skal cykeltrøjer være?

Ditcykeltrøjeskal passe tæt, med manchetterne tæt nok til at undgå gnidning, men heller ikke grave i din armtænke strammere end en t-shirt, men mindretætend et basislag.

Hvorfor bruger cyklister stramt tøj?

Aerodynamik. En af grundene til, atcyklingshorts er såtæter til aerodynamik. Det siger sig selv, at jo tættere noget på din krop er, jo mindre luftmodstand vil der være, så du kan køre længere, hurtigere og med mindre indsats.

Kate Courtney

Har jeg virkelig brug for en cykeltrøje?

TILcykeltrøjelavet af envirkeliggodt åndbart stof holder dig tør og kølig, uanset hvor længe du kører, eller hvor varmt vejret er. Dette betyder, at en godcykeltrøjeer en væsentlig del af enhvercyklistensgarderobe, når vejret begynder at varme op eller køle ned.

Hvorfor bærer cyklister hagesmæk?

HagesmækHjælp med at holde shortsens skridt godt mod dit skridt.Hagesmækhold dine shorts op. Ikke-hagesmækshorts kan trække ned nok til at udsætte din nedre ryg for vinden. Dette er mest egnet til at ske i en lav, aerodynamisk kørestilling.

Hvor koldt er for koldt til cykling?

For noglecyklister, ridning encykeli enhver temperatur under 50 grader Fahrenheit errigtig koldt. For denne kolonne, 'rigtig koldt'er defineret som under 32 grader.

Kan cykeltrøje være for stram?

En korrekt pasformcykeltrøjeskal føles som en anden hud:tætmen ikkefor stramt.Cyklingstof menes ikketildraperer som en t-skjorte. Der bør ikke være blusende eller løst stof, nogle gange kaldet baconarme, fordi det løse stof krøller sig op som bacon på en gitter.

Krymper cykeltrøjer?

Du skal aldrig sætte dettrøjeri tørretumbleren undtagen i den laveste indstilling og helst aldrig. Det gør de normalt ikkekrympe, men varme er meget hårdt på de syntetiske stoffer og elastikkerne. De holder meget længere, hvis du tørrer dem på linie.

Hvilken er den bedste cykeltrøje til sommeren?

Assos bringer racefunktioner som rå cut ærmer og high tech stoffer med en afslappet pasform, der er fantastisk til en gør-det-hele sommer weekend og træningsjersey. Assos har brugt sin Type.112 Dual Tex-stof til front- og bagpaneler til at fugte fugt fra kroppen og også give UPF30-beskyttelse.

Hvilken slags Jersey får dig til at se cool ud?

Tre baglommer er tilgængelige til nem opbevaring af dine ting. Denne seje cykeltrøje sælges som et sæt med polstret cykelshorts. Denne seje Spiderman-inspirerede cykeltrøje er designet til at få dig til at se cool ud og føle dig cool. Coolmax-stoffet er fugttransporterende og let.

Hvilken er den bedste cykeltrøje at købe?

Vi har derfor påtaget os opgaven med at spore de allerbedste mærker til cykeltrøjer, skjorter, shorts og alle andre former for tøj og tilbehør, hvoraf mange viser, at enkelhed kan styre cykelstolen. Her er de bedste cykelmærker, som mænd har brug for at vide til deres næste episke tur. Hvad er et cykelsæt?

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Oakley feltjakke anmeldelse - løsninger på problemerne

Er Oakleys pengene værd? Som du måske forventer af et luksusmærke, kan prisen på Oakley solbriller løbe lidt højt. Et godt par Oakleys sætter dig typisk tilbage mellem 100 og 200 dollars. Men hvis du spekulerer på, om de er det værd, er svaret absolut. г.

Kyllingebryst gnider opskrifter - praktisk løsning

Hvor længe skal tør gnid sidde på kylling? Bland tørre ingredienser sammen i en lille skål og gnid ind i kyllingen, og sørg for at få gnidningen i kroge og kroge. Lad gnid sidde på kyllingen i op til 12 timer i køleskabet.

Hej til udholdenhed - almindelige svar

Er HIIT godt for udholdenhed? HIIT det op. Interval træning med høj intensitet - aka hurtige anfald af intens træning - kan hjælpe med at forbedre udholdenhed i forbindelse med traditionel træning. Trusted Source Aerobe højintensitetsintervaller forbedrer VO2max mere end moderat træning.3 april. 2014 г.

Hvornår ændrer ure 2016 dk - brugbare løsninger

Hvornår ændrede de britiske ure sig? I Storbritannien går ure frem 1 time kl. 1 den sidste søndag i marts, og tilbage 1 time kl. 2 den sidste søndag i oktober. Ure går tilbage 31. oktober. Årure går frem Ure går tilbage202029 Marts25 oktober202128 marts31 oktober202227 30. marts

Red Bull rampage live stream - hvordan man adresserer

Hvor kan jeg se Red Bull Rampage? Du kan se Red Bull Rampage 2019 live på Red Bull TV.23 окт. 2019 г.

Styrebremser - innovative løsninger

Er SRAM styrebremser gode? Enhver af SRAMs guidebremser er svære at slå for fremragende ydeevne på stien og en let servicelevetid, men Guide RSC er bare fantastisk, hvis du har råd til dem. Den største præstationsforøgelse i forhold til Guide RS-bremserne er de superglatte patronhåndtag drejelige. 28 maj 2017 г.