Vigtigste > Cykling > Sort cykeltrøje - finde løsninger

Sort cykeltrøje - finde løsninger

Er sorte cykeltrøjer varme?

Det udsendes igen ved infrarøde bølgelængder, fordicyklistog hanstrøjeer køligere end solen. Så 'lys' bliver til 'varme'og mere lys bliver tilvarmeved ensort trøjeend en hvid. Tibber sagde:Sorter den farve, der udstrålerVARMEmest effektivt.

Hvis du er nybegynder med at cykle, har du måske set andre ryttere iført en cykeltrøje og spekulerer på, om de bare er for den seriøse rytter eller for den professionelle, du måske kender, måske er de bare for poserne derude, er det virkelig værd at få en, er det pengene værd, eller måske troede du? du ved, jeg kan godt lide den måde, de ser ud, de ser godt ud, men her på gcn tror vi, at en cykeltrøje måske kun er andenpladsen efter bibshorts, når det kommer til ting, der bare er så vigtige for din ridning. I denne artikel vil vi forklare og besvare alle disse spørgsmål og forklare, hvorfor du virkelig skal investere i cykeltrøjer af grunde som trafiksikkerhed, hastighed, komfort og effektivitet. Hvis du cykler, vil vi også se på nogle af de forskellige trøjer, som den kan, findes på markedet, og hvad du skal overveje, når du køber en gcn-app, hvis du bruger en cykeltrøje, når du er på cyklen og er interesseret i at se resultaterne af den, lad os gå på cyklen, hvis du er nogen der kan lide forlystelser Knus din pbsor, uanset om du bare vil ride for sjov, undgå baggy tøj for at gøre dine forlystelser mere behagelige og behagelige, nu er en cykeltrøje meget mere aerodynamisk end en t-shirt eller top, fordi den er tættere på din hud og du har ikke alle de baggy folder, der klapper i vinden på hverken medvind eller sidevind, hvilket gør din kørsel endnu sværere, så d Du behøver ikke at være hudtæt, men husk, jo mindre sæk, mindre træk, uanset om du prøver at improvisere e din kondition eller måske træning i hudtæt tøj er den største forbedring, du får i din præstation, ifølge eksperter kan. Uanset dine grunde til at ride, vil du helt sikkert mærke forskellen, når du bruger en cykeltrøje i forhold til en løs top med vindmodstand og aerodynamik er meget mere behagelig, når du kører den er bredere her på skuldre og ærmer, så du kan læne dig fremad i styret, og Dropsit tilpasser sig din krop i kørestilling.

Meget bedre optimeret til den position, du kører i, når du rejser dig. Din trøje føles muligvis for kort foran, og den føles måske også for lang bagpå. Hvis du har bøjet dig ned i kørestillingen, vil du ikke føle, at din trøje ikke passer, bare fordi den passer for stramt eller for lille at røre ved, når du står lodret og prøver en trøje, du vil prøve den i kørestilling, så gå til butikken for at se, hvordan du vil cykle, dette gøres også for at undgå barbering, du vil have din trøje til at ligge flugt med din krop og ikke har overskydende bagage, hvis du er i denne kørestilling, er en cykeltrøje også et godt valg, da det kommer med tasker, der bare er en fantastisk måde at bære alle dine små ting på, når du er på cyklen, betyder det, at tingene er lige bag dig, lige over din nedre ryg, uden bæltetaske eller rygsæk eller taljepakker i shorts til dig Du skal have haft muligheden for at komme i vejen for din pedalstil på en eller anden måde, de er meget nyttige, når du vil bære dele som et multiværktøj, en pumpe eller endda din telefon, men jeg tror bedst af alt er det faktum, at du kan bruge hele din evne til at opbevare og organisere mad et rigtig godt sted tre forskellige poser ved du hvad du skal spise, og hvad tid synes jeg det er min favoritårsag til tasker nu kommer poserne i et par forskellige former og størrelser, som jeg sagde, der er normalt tre poser, men du får også et par trøjer, der kan have en lynlås til alle værdigenstande og penge, som du kan lynlåse, så de ikke falder ud under kørsel, og du kan også få vandtætte lommer på vintertrøjer, der holder din telefon, og andre værdigenstande er sikre under disse vinterlige regnfulde drev.

Du kan også finde lommer med reflekterende detaljer bare for at gøre dig lidt mere synlig, hvis du er pendler, dette er især vigtigt, hvis du er i svagt lys eller travle gader, så du vil prøve at holde dig ude for fodgængere og andre trafikanter Så meget som muligt, så det er aldrig en dårlig idé at vælge den mest iøjnefaldende trøje. Se efter lysere farver, fluorescerende design eller reflekterende detaljer, når du køber en cykeltrøje. Tøj, der bevæger sig meget og er baggy, kan være en uvelkommen distraktion, når du kører på travle veje.

aero-cyklusEn cykeltrøje stopper det ubehag og distraktion under ridning, hvilket betyder, at du kan fokusere mere på, hvor din cykel kører ned, eller din skjorte glider, eller du er sikker på, at den falder af, når du er på farten, husk dig selv ved investering i En god cykeltrøje giver dig mulighed for at holde dig synlig og behagelig og er derfor sikrere for dig selv og andre trafikanter. En løstsiddende cykeltrøje gør det lidt mere bekvemt at stoppe ved, når du er på en café, eller når du går rundt og laver andre aktiviteter væk fra cyklen. Men hvis du træner hårdt eller måske ønsker at løbe, kan du overveje at købe en strammere trøje - lidt mere aerodynamisk har den tekniske fordel, og disse aerodynamiske fordele tager også højde for den type vejrforhold, hvor du vil være i stand til at ride få en langærmet trøje eller en kortærmet trøje afhængigt af disse forhold nu er en kortærmet trøje meget alsidig, fordi du kan bære den med armopvarmere, når du er i koldere vejr, og du kan let tage armen af, hvis du kan bære forskellige tykkelser af basen der under trøjen, der er også en praktisk lynlås, så du hurtigt kan åbne den, når det er rigtig varmt og få en stor forfriskning nu er der langærmede trøjer, som du ikke har en stor taske af sved nedenunder, at de langærmede jerseytrøjer er ret højteknologiske i disse dage, mange er vind - og vandafvisende, men de er også ekstremt åndbare, så du kan svede og ikke generere varme omkring y For at fugt kan slippe ud, hvis du kører under meget solrige forhold, har du et højt UV-indeks, så pas på ikke at blive solbrændt.

Så det er værd at overveje, om bagsiden af ​​din trøje har UV-beskyttelse Bær solcreme på ryggen, og solen fik mig virkelig dårligt brændt gennem min trøje og på min hud, så hvis du vil undgå det, når du er foran alle Hvis du vil lægge solcreme på ryggen, få en trøje med UV-beskyttelse på ryggen. Hvad vi siger er, at der ikke er nogen, der kender dem alle, en cykeltrøje er måske den bedste investering, du kan gøre, når du er fra den afslappede rytter, indtil den seriøse racer kommer på din cykel. Jeg håber, at denne artikel har været nyttig for dig og har gjort det muligt for dig at overveje de forskellige aspekter, du skal tænke på, når du køber en cykeltrøje, ved hvor vi er nu, vores egne castelli træningstrøjer er nu tilgængelige i gcn-butikken, så tjek det ud og inden jeg rejser, lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor. Jeg elsker at høre fra dig alt om denne nu, ja, jeg må hellere gå med det samme, når jeg kommer her, jeg har min mad, så jeg har det godt, ikke?

Hvad er de bedste cykeltrøjer?

Vores valg afbedstsommercykeltrøjerfor men
  • Rapha Pro TeamJersey.
  • Endura D2Z Aerotrøje.
  • Invani vendbar kortærmettrøje.
  • Cafe du Cycliste Michelinetrøje.
  • Santini Reduxtrøje.
  • Castelli Climber's 3.0Jersey. Årsager til at købe.
  • Santini Mito Spilotrøje. Årsager til at købe.
  • Gore C7 Racetrøje. Årsager til at købe.

Hvad er meningen med en cykeltrøje?Cykeltrøjerer lavet af fugtbevægende stoffer, der trækker sved ud af din krop og flytter det til ydersiden af ​​tøjet, hvor det fordamper hurtigt. Ved at holde dig tør vil stoffet holde dig køligere, når kviksølv stiger.

strava løb og cykling GPS

Skal cykeltrøjer være korte?

Ditcykeltrøjeskal sidde tæt, hvor manchetterne passer tæt nok til at undgå gnidning, men heller ikke grave i din armtænke strammere end en t-shirt, men mindre tæt end et basislag.

cykelsmerter

Hvad bærer du under en cykeltrøje?

Et undertøj eller underlag kan bæresundertiltrøjeog ofteskulle gernevære hviscyklingunder kølige eller kolde forhold. Undertøjskulle gernevære hudtæt og lavet af et fugemasse. Gør det ikkehave påen bomuldst-skjorte undertiltrøje. Ligeledes er sports-BH'er, der væger, gode, almindelige BH'er, der ikke væger, er det ikke.4 2008.

Hvordan vælger jeg en cykeltrøje?Prøv den størrelse, du normalt harvælge, og det skal være formtilpasset.Skjorterspecielt lavet tilcyklinghar normalt en dråbehale, hvilket betyder at bagsiden er længere end fronten. Sørg for, at dintrøjeer lang nok og kører ikke for langt op, når du løfter dine arme til en standardcyklingposition.

Er en cykeltrøje det værd?

Hvis du er ny tilcykling, finder du detcykeltrøjer passer bedre end almindeligt tøj, da de ofte reducerer sammenbundtningen og har et længere snit i ryggen for at holde lænden dækket og justere for det faktum, atcyklisterride bøjet over.

Kan du løbe i en cykeltrøje?

Svarende tilcyklingshorts, en godcykeltrøjeer skåret til kørestillingen og er ikke beregnet til at blive brugt til svømning ellerkører.Cykeltrøjerhar typisk ærmer og tilbyder bedre solbeskyttelse over en ærmeløs tritrøje, og har tendens til at have langt bedre opbevaring til dine længere træningsture.19. 2016.

Hvor længe skal en cykeltrøje passe?

Jersey længde:

Dettrøje skalkomme ned til ca. 2-4 inches under navlen. Når du er i encyklingposition, gemt over, denpassevil ændre sig og være lavere end når du står.

Hvorfor er cykeltrøjer så korte?

FYI, trøjen er skåret til at passe, når du er påcykel- den kortere front betyder, at der er mindre stof at samle op og pucker, når du er bøjet over stængerne. Som andre har sagt, vil den højere talje på bibshorts dække hullet bedre, hvis din mave er udsat, men de flestetrøjervil værekortforan.

simon cowell cykelulykke

Hvilken type trøjer bruges til cykling?

Vores cykeltrøjer kombinerer højtydende, fugtabsorberende stoffer designet specielt til vej, sti og sti. Med lange og korte ærmetrøjer til hver sæson går du længere og hurtigere i en top, der er skræddersyet til at bevæge sig med dig.

Hvornår har du brug for den rigtige cykeltrøje?

Den rigtige cykeltrøje gør hele forskellen, når du lægger miles på cyklen. Find modeller designet specielt til vej-, sti- eller fritidscykling. Hver rytter kan nyde fordelene ved en formtilpasset, fugtabsorberende cykeltrøje. Du fortjener det! Indlæser...

Hvad gør frelsi cykeltrøjer så åndbare?

Vores trøjer lavet af avanceret åndbart materiale. Det forbedrer ventilationen og giver effektiv fugttransporterende evne FRELSI leverer succesfuldt en masse produkter verden over hver dag. Vi har mange glade kunder i hvert hjørne af verden! Elsker gelpuderne placeret nøjagtigt på det rette sted.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.

Victorian cykel - handlingsorienterede løsninger

Hvornår blev cyklen opfundet i viktoriansk tid? Cyklen blev opfundet i 1880'erne. Den originale cykel havde det store hjul foran og det mindre hjul bagpå. Efter et par års debat besluttede de, at kvinder skulle køre på trehjulede cykler i stedet for den almindelige tohjulede cykel.

Sådan gør du et cykelsæde mere behageligt - hvordan man håndterer det

Hvorfor er cykelsæder så ubehagelige? Sadelproblemer er af to forskellige typer: Ubehag som følge af pres på sitzbenene. Af disse cyklister med rumpesmerter skyldtes ca. 70% af ubehaget tryk på vævet på siddebenene. Over tid kan trykket resultere i et øm, der ligner et sengesår.

Kæmpe cykelhjul - hvordan beslutter du dig?

Hvad er den største cykelhjulstørrelse? De fleste voksne mountainbikes bruger 26 tommer hjul. Mindre mountainbikes for unge bruger 24 tommer hjul. De større 700C (29 tommer) hjul har nydt en vis popularitet blandt off-road cykelfabrikanter.

Cykler farve - brugbare løsninger

Hvad er den bedste farve til en cykel? En af de bedste måder at være sikker på din cykel er at bære en lys farve, der skiller sig ud mod det sorte og grå på vejen. Måske er cykler og hjelme sorte, så du kan virkelig blande dig, hvis du vælger det forkerte tøj. Når man leder efter de lyseste muligheder, sætter mange mennesker sig på orange. 2019.

Jenson USA cykler - Komplet manual

Hvilket mærke af cykler fremstilles i USA? TopanbefalingerBedste cyklerBedste for: Chumba USA URSA Major Titanium 1.0Fedt dækcykelIntense cyklerDownhill Racing BikeTurner Cyclosis 2.0Cyclocross Racer BikeRock Hummer Team TIG Singlespeed CykelSingle Speed ​​Bike