Vigtigste > Cykling > Mesterskabscykling - pragmatiske løsninger

Mesterskabscykling - pragmatiske løsninger

Hvordan fungerer verdensmesterskabet i cykling?

DetFIAVejVerdensmesterskaberElite Men's Road Race er en dagsbegivenhed for professionellecyklisterder finder sted årligt. Arrangementet er et enkelt 'massestart' road race, hvor vinderen er den første over linjen ved afslutningen af ​​hele løbet.

(dyb bas) - I denne artikel forklarer vi, hvad UCI-point er, hvordan de opnås, hvordan de vægtes i forskellige løb i Tour de France, en-dags klassikere og en uges etappeløb, og vigtigst af alt, hvorfor de er vigtige, og hvorfor du først forklarer, hvorfor ryttere ønsker at optjene UCI-point. Når ryttere konkurrerer i et UCI-rangeret løb, er der mulighed for at akkumulere UCI-point, og disse point bidrager til placeringen af ​​individuelle ryttere, handelshold og også nationer. Nu er pointene vigtige, fordi chauffører og hold har brug for en bestemt kvote eller et antal af disse point for at kvalificere sig til de bedste løbspoint.

Nu vinder point ikke kun præmier, de er også et virkelig nyttigt værktøj til at måle værdi og måle en chaufførs værdi, og dette kommer godt med, når man forhandler om valg til løb såvel som lønninger og kontrakter. For 2019 vil der være en række ændringer, og den første ting at bemærke er, at der vil være en særskilt rangering af point, der er scoret i en-dags løb, end dem, der er scoret i etapeløb. Det betyder, at en rytter som Chris Froome sandsynligvis vil have en rigtig høj etapeløbsklassificering og muligvis en lavere placering i en-dags løb, hvor en som Peter Sagan, ja, du ville forvente at have en rigtig høj daglig placering og et lavere etapeløb - Rangering har.

er ahornsirup godt for dig

Og en som Alejandro Valverde, ja, han bliver sandsynligvis kun meget høj i dem begge. Og det er nyt for 2019, før, point scoret på en dag, og etapeløb er alle blevet kombineret. (Hip-hop musik) Holdets score beregnes ved at tilføje de UCI-point, der er opnået af kørerne af det hold, er vigtige, fordi holdene skal optjene et bestemt antal UCI-point for at beholde en UCI World Tour-licens eller i nogle tilfælde kvalificere sig for en, og for 2019-sæsonen er der kun 18 slots tilgængelige for UCI World Tour-hold I henhold til UCI-regler tildeles World Tour-licenser på basis af følgende kriterier: Sportslige, etiske, økonomiske, administrative og organisatoriske kriterier.

For at opnå en World Tour-licens skal hvert af disse kriterier være opfyldt. Med et sportsligt aspekt Hvis flere licensansøgere end det maksimale antal tilgængelige licenser opfylder de etiske, økonomiske, administrative og organisatoriske kriterier, beslutter licensen nc-provision mellem dem baseret på antallet af UCI-point, de har optjent. For at undgå at miste en World Tour-licens skal hold akkumulere point, og dette bringer os til den næste vigtige ændring for 2019, som du skal være opmærksom på, UCI vil gerne øge antallet af World Tour-hold fra 18 i 2019 , som det er i øjeblikket, at reducere. til 16 for 2020.

Og det betyder, at de to hold, der får færrest UCI-point denne sæson, rykker ned i 2020. Touren, tidligere kendt som Pro Continental, får mulighed for at deltage i UCI-begivenheder som Tour de France og en-dags klassikere. Det har også et nyt navn, det var tidligere Pro Continental, men i 2019 vil det blive kaldt UCI Pro Series Division. (langsom musik) Så UCI-placeringer efter nation, nu er disse vigtige, fordi de bestemmer, hvor mange ryttere en nation kan stille op i visse begivenheder som verdensmesterskabet eller OL.

Nu fortæller de os også, hvilken nation der er bedst (griner), og lige nu er det Storbritannien. Det er Spanien. (mumler) - Åh min Gud. - Rangeringen beregnes ved at kombinere de otte bedste førere af denne nation ved startlinjen med otte førere, nationer i position 11 til 20 kan starte med seks førere, nationer i position 20 til 30 kan have fire førere og nationer på steder 31 til 50 kan registrere en chauffør i top 50, men hvis en individuel chauffør har en top 200-position, kan denne person også starte. (Hip-hop musik) Point tildeles ved at opnå høje placeringer i UCI løb og jo mere prestigefyldt løbet jo flere point tilbydes, dette afspejles i et løb som Tour de France og samlet sejr i Touren er den største enkeltstående score en rytter kan få.

Du modtager 1.000 point, og point tildeles også op til 60. plads. Dette er også tilfældet i andre UCI-løb: for andenpladsen får du 800 point, for tredjepladsen 675 og for fjerdepladsen 575, og så fortsætter du, du har ideen. Hvis du vinder en af ​​de andre Grand Tours, siger Tour de Italia eller Vuelta a España, vinder du 850 point.

For at afspejle deres betydning i sport er monumenterne også meget vægtede, disse er de fem mest prestigefyldte endagsløb. Så du har Paris Roubaix, Tour of Flanders, Milan San Remo, Liège Bastogne Liège og Il Lombardia. Hvis du vinder en af ​​dem, samler du 600 point, hvilket betyder i point.

To monumenter om året er trods alt mere værd end den samlede værdi af turen. Verdensmesterskaberne og de olympiske landevejsløb er også øverst med 600 point, der tilbydes til begge løb. karriere-definerende, og de tilbudte point afspejler dette.

Andre endagsløb, der er store, men ikke helt så prestigefyldte som de lige nævnte, har færre point at tilbyde. Et godt eksempel ville være noget som Strade Bianche, hvor vinderen får 400 point. Ugentlige etapeløb som Paris Nice, Tirreno-Adriatico og Critérium du Dauphiné er 500 point værd for den samlede vinder, hvilket betyder, at de er lidt mindre værd end et mindesceneløb, der er mange andre måder at optjene point på, så min er udsagn at to monumenter er mere værd end Tour de France, fuldstændig vrøvl.

Et godt eksempel på dette er Tour Down Under, hvor det samme antal point tilbydes som for Paris Nice eller Tirreno-Adriatico. Årsagen til dette er god nu, og det er, at det tilskynder hold og kørere til at deltage i et løb på den anden side af verden, der er relativt nyt og finder sted i begyndelsen af ​​sæsonen, da der er og mange værdifulde point for at blive vundet som UCI betyder det, at alle UCI-hold skal deltage. Mindre veletablerede løb tilbyder vindere 300 point, og det inkluderer ting som Ride London Surrey Classic, Tour of California og Omloop Het Nieuwsblad.

Som nævnt tidligere handler det ikke kun om GC-placering. I etapeløb er der masser af UCI-point til sejre og placeringer på de enkelte etaper, og disse har tendens til at gå tilbage til 5. pladsen. Med Sean Kellys ord tilbyder Tour de France 120 point for en etapevinst, den største bonus, at hvis du vinder fem etaper af turen, svarer det til point for et monument på en eller anden måde en præstation, som Mark Cavendish opnåede.

At vinde et trin i Giro eller Vuelta er 100 point værd, mens andre etapeløb som Paris Nice tilbyder mindre, 60 point for en enkelt etape sejr. Men der er også point for at bære en ledertrøje. Det er dog ikke meget, så du får 25 point om dagen, hvis du har den gule trøje på turen, og du kun får 10 point for hver dag, du bærer okkertrøjen i Tour Down Under, og hvis du gør Hvis du vinder en af de andre ratings, såsom den grønne sprintertrøje eller bjergklassificeringen i turen, modtager du 120 point for den samlede klassifikation.

Håber du fandt denne artikel nyttig og interessant, og hvis så bedes give den tommelfingre og overveje at dele den med dine venner, da vi synes, det ville være rigtig cool for et bredere publikum at forstå, som de World Tour fungerer og får flere mennesker til at følge sporten, ikke kun når Tour de France finder sted, men gennem hele løbet. Og scoringssystemet er ret detaljeret, og jeg har ikke gået ind i hver eneste detalje for at risikere, at dette viser sig at være en ganske lang og kedelig artikel, men hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at fyre dem i kommentarerne nedenfor . Hvis du undrer dig over, er Women's World Tour-scoringsystemet stort set det samme som mændene, selvom antallet er forskellige, og her på GCN sender vi alle de store løb live og gratis, så hvis du vil se dem , være der deres Klik her for et link til vores side, hvor de streames.

Men vi ses næste gang, giv artiklen tommelfingre, og vi ses senere, farvel.

Hvad er UCI verdensmesterskabet?

DetUCI verdensmesterskaberer årlige konkurrencer, der fremmes af Union Cycliste Internationale (FIA) at bestemmeverdensmestercyklister.Mesterskaberholdes for mænd og kvinder på vejenecykling, sporcykling, cykelcross, mountainbiking, BMX og indendørscykling.

Hvordan kvalificerer du dig til UCI verdensmesterskab?

KvalifikationgennemFIAKontinentale mænd under 23 nationer rangordnet den 17. august 2021 - De første 5 nationer i mænd under 23 rangeret efter nationer iFIAAfrica Tour: nationen rangeret som 1. kan deltage i 5 ryttere til start; nationen rangeret som 2. kan deltage i 4 ryttere til start; nationerne rangeret 3. til 5. kan komme ind i 34. juni. 2021

Hvordan ser jeg UCI Road World Championships?

Du kanholde øjedetUCI verdensmesterskaber, Vuelta a Espana, Tour de France, Giro d'Italia og mange andre løb gennem hele sæsonen i HD LIVE og On Demand via Fubo TV.27. sep 2020

Hvad er de tre store omgange af cykling?

Herrenes løb er entre-skød,tre-kørselstidsforsøg. Efter hverskød, en rytter falder ud og efterlader en mand til at køre finalenskødpå hans egen. Kvindernes løb er en to-skød, to-rider affære.27. feb 2020

Hvem vandt cykling 2020?

Julian Alaphilippe er den nyeUCI verdensmester, der afslutter Frankrigs 23-årige ventetid.27. sep 2020

Hvem vandt World Cycle 2020?

Julian Alaphilippe er den nyeUCI verdensmester, der afslutter Frankrigs 23-årige ventetid.27. sep 2020

Hvordan kan jeg se verdensmesterskabet i cykling?

Du kanholde øjealle væddeløb live på den olympiske kanal. Følg @USACyclingLIVE på Twitter for live opdateringer i løbet af løbet sammen med @UCI_cycling.21. sep 2020

Hvad er den længste omgang i cykling?

En tidlig rekord for denne begivenhed blev sat af Mark Cavendish og Ed Clancy til 58,5 sekunder ved Revolution 7 i januar 2005. Denne rekord var indtil sprinterne Craig MacLean og Arnaud Tournant satte en ny rekord på 55,1 sekunder ved Revolution 16 i januar 2007.

Hvad er det længste omgangsløb?

DetLængste runde, baseret på Marymoor Crawl, var tilbage på Revolution Series i Manchester sidste weekend. Fast etableret som en crowd-pleaser, var der kontrovers, da Adam Blythe og Ed Clancy var sat til at gå hoved mod hoved, men en blev diskvalificeret fra begivenheden.9. jan 2015 g.

Hvem vinder verdensmesterskabet i cykling?

Vinderen betragtes som verdensmesteren i cykling (eller verdensmesteren på landevejscykling) og tjener retten til at bære Rainbow Jersey i et helt år i landevejsløb eller etapevent.

Hvor blev det første verdensmesterskab i cykling afholdt?

Det første professionelle verdensmesterskab i cykling fandt sted i 1927 på Nürburgring i Tyskland og blev vundet af Alfredo Binda, Italien. I de senere år afholdes løbet mod slutningen af ​​den europæiske sæson, normalt efter Vuelta a España.

Hvor ofte finder UCI verdensmesterskaberne sted?

UCI Road World Championships - Road race til mænd. UCI Road World Championships Elite Men's Road Race er en dagsbegivenhed for professionelle cyklister, der finder sted årligt.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cyling - pragmatiske løsninger

Hvad står BMC for i cykling? Cykelfremstillingsvirksomhed

Sådan behandles vejudslæt - hvordan man håndterer det

Hvor lang tid tager det vejudslæt at heles? Vejudslæt er en almindelig betegnelse for slid forårsaget af skraber modtaget under en ulykke. De fleste vejudslæt skal heles inden for 2 uger med god pleje af dine sår ved at holde dem rene og fugtige. Nogle gange kan vejudslæt gå gennem alle hudlagene og kræve hudtransplantationskirurgi for at helbrede.

21 superfoods - hvordan man beslutter

Hvad er de top 20 superfoods? 20 bedste superfoods til vægttabskale. Grønkål er en grøn grøn grøntsag, der er kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. bær. Bær som jordbær, blåbær og brombær er levende, smagfuld og meget nærende. Broccoli. Chia frø. Æg. Avocado. Søde kartofler. Kimchi og surkål.

High stakes low rider - mulige løsninger

Hvor kan jeg finde lowrider i GTA San Andreas? Loco Low Co. er en baggårdsmodebutik i Grand Theft Auto: San Andreas, der tilpasser lowriders, der er placeret på en blindgyde i Willowfield, Los Santos.

Motobecane titanium anmeldelse - hvordan beslutter du dig?

Er Motobecane-cykler af god kvalitet? Det er ikke eksplosivt under hård pedalering, og hvis den fornemmelse af stivhed og øjeblikkelig kraftoverførsel er vigtig for dig, kan en aluminiumscykel måske være bedre. Men for at komme ud og nyde vejene ser Motobecane ikke kun den del ud, det er også en af ​​de glatteste cykler for pengene. г.