Vigtigste > Cykling > Columbian cykelteam - enkle svar på spørgsmål

Columbian cykelteam - enkle svar på spørgsmål

Hvem er den colombianske cyklist?

Bernal, der i 2019 blev den førsteColombianskfor at vinde Tour de France vandt søndag sin sports næstvigtigste etapeløb, den tre uger lange Giro d'Italia, og hævdede sin lyserøde mestertrøje, kendt som maglia rosa.30 2021.Dette er et absolut cykelparadis. Det er så sejt! Colombia er kendt for meget. Det smukke bjerglandskab, de varme og gæstfrie mennesker, de engagerede atleter i verdensklasse og maden.

Men der er to primære oprindelige fødevarer, der indtages af atleter, landmænd og mennesker overalt; guava er en duftende og allestedsnærværende superfrugt, og colombianere har skabt en naturlig energisnack omkring denne grundlæggende frugt kendt som bocadillo. Der er også aguapanela eller sukkervand, en billig drink, der indtages hver dag. De mennesker, der mest stoler på disse to lokale retter, er colombianske cyklister.

Colombianske cyklister har vundet nogle af de mest prestigefyldte løb i sporten, herunder Olympiske lege og verdensmesterskaber. Jeg er her i mit hjemland for at høre førstehånds, hvorfor Colombia producerer nogle af de mest dominerende cyklister i verden, og hvordan deres kost er, bidrager til deres succes. Juan Pablo Villegas er en af ​​de førende medlemmer af Manzana Postobon, et professionelt team, som Colomb. repræsenterer iaand betragtes som en af ​​de bedste i nationen.Juan Pablo er en integreret del af holdets succes og popularitet over hele landet. Han blev rekrutteret i en ung alder og er Colombias næste internationale klatrer, ifølge hans trænere. I dag er hans fridag, og han har aftalt at tale med mig om, hvad der driver hans succes - Hej. - Hej hvordan går det? - Godt og dig? Mit navn er Elizabeth, det er min fornøjelse.

cykel solbriller

Jeg er Juan Pablo. Hvornår begyndte du at cykle? Jeg begyndte at cykle i 2004. Det har været 12 års professionel cykling.

Jeg voksede op med landbrugsarbejde med min familie. Og jeg har elsket at cykle siden jeg var lille. Min far gjorde det fortæller mig altid om de løb, han har hørt i radioen.Jeg tror, ​​at alle af os, der går på cykel, gerne vil deltage i Tour de France eller i en Vuelta a Espana eller et løb som dette. Eller være ved OL. Præcis den smukkeste og hvad enhver cyklist drømmer om.

Jeg troede, at efter skoletid måtte jeg begynde at arbejde eller slutte mig til min far i feltarbejde, indtil jeg fik muligheden for at starte professionel cykling i 2004. Jeg tror, ​​at kost var et af de punkter, der var min favor, selv før jeg selv begyndte at cykle. Jeg voksede op i en traditionel landbrugsfamilie i Colombia, hvor den måde, du fodrer dig på, er meget naturlig.

Som atlet bruger jeg, hvad den colombianske gård har at tilbyde. De samme frugter, de samme grøntsager, som jeg havde hjemme, Bocadillos, og egenskaberne af bocadillos, er meget gunstige for en konkurrence. Bocadillo er colombianernes bedst bevarede hemmelighed og forbruges som en energibar.Det er simpelthen den sukkerforarbejdede papirmasse af en guava og giver cyklisterne masser af brændstof til deres anstrengelser. Jeg er her i Bogota for at mødes med ernæringsekspert Adriana Steeven for at finde ud af de fysiologiske fordele ved Bocadillo. Hvad sker der i cyklistens krop, når han spiser bocadillo? Når man spiser guavaen, som er bunden af ​​bocadillo, er guavaen frugten med det største indhold af vitaminer og mineraler.

Ikke kun vitamin C. Dette er meget vigtigt for disse begivenheder. Hvorfor? Fordi det giver mulighed for bedre hydrering og bedre absorption af jern.

Jeg møder folket bag en af ​​de største producenter af bocadillo for at se, hvad der ligger bag. I dag er vi her på Don Jose Bocadillos fabrik, og du og jeg viser os rundt - Hej, velkommen. - Hej godt at møde dig.

Rart at have dig her. Her er din kappe for at komme ind i planten. OK, sejt, godt! Guavaer modnes meget hurtigt.

En grøn guava bruges til konsum i supermarkeder. Denne modner inden for en uge i modningsprocessen. Denne guava er klar til konsum.

Vi kan åbne det. Pæn! Du kan ikke få det på markedet, fordi det er for modent. Må jeg bide af det? - Selvfølgelig! Lækker! Hej Giovanni, det er min fornøjelse.

Jeg vil gerne vide mere om processen. Fortæl mig hvad der foregår her.

Hvordan får vi bocadillo? Først lægger vi guavaen i en vaskeproces, vi desinficerer den, vi tager papirmassen, koger i en time, vi blander den med sukkeret og de blandede ingredienser, sådan bliver guavaen bocadillo. Guavaen hviler i et kølerum i ca. 24 timer for at få den ønskede tekstur. Og så skærer vi guavaen.

Så tager vi dem til de operatører, der leverer pakken. Vi ønsker, at alle i verden skal prøve denne fremragende fremragende energibar, jeg elsker, at ydersiden er hård med ristet sukker, og når du først har prøvet det, er det meget glat, og det smelter på din mund, det er meget godt. Her i Colombia har vi et kulturelt mønster, dvs. forbrug af bocadillo, og når du er i udlandet, bliver det et vigtigt punkt at have et af disse produkter som nærhed til familien, som nærhed til hjemmet og mit land.

Et element i det colombianske landskab er bjergkæderne, som denne, der udgør centrumbjergkæden. Der er noget meget specielt ved colombianske cyklister. Vi vokser op omgivet af bjerge, og når vi cykler gennem disse bjerge, plejer de os.

Så vi er en del af disse bjerge, de har givet os styrke og den hårdhed, som vi cykler med i dag. Den colombianske cyklist har et enormt niveau af lidelse. Apropos vanskelige omstændigheder, nævnte du, at du trænet med professionelle cyklister som Sergio Henao.

Har du set det olympiske løb, som Sergio Henao konkurrerede i? (OLYMPIC GAMES 2016, RIO DE JANEIRO, BRAZIL) Ja, det var et løb, der var meget svært at gå glip af. Det var et løb, hvor vi colombianere alle var meget usikre, fordi Sergio var meget stærk og mod slutningen havde vi en chance på en medalje med Sergio. Og det var en tragisk afslutning.

Der er faldet. Sergio Henao går under. Men Sergio har vist kvaliteten af ​​colombianske cyklister, og det er klart for verden, at han var en stor kandidat til at vinde en medalje i løbet.

Juan Pablo er en af ​​de mange talentfulde cyklister, der tilfældigvis voksede op i en lille landbrugsby. Jeg mødte den berømte cykelstelefabrikant Agustin Hincapie, kun kendt som Tinno, Tinno var kendt for sine omhyggelige håndlavede stålrammer, og han har arbejdet med mange olympiske cyklister, der har en landbrugsbaggrund som Juan Pablo, jeg kan altid lide at gå tilbage til begyndelsen en cyklist, hans første skridt, når han prøver at komme på et hold. De er bondedrenge.

De kommer fra små byer. Du ser muligheden for en bedre fremtid som cyklist. Nu er colombianske cyklister naturligvis gode, fordi de blev født i store højder.

Og det giver dem høje hæmoglobinniveauer. Og de voksede op på markerne. Du arbejdede meget hårdt.

Så du er bygget stærk. Tænk over det, de vågner klokken 4 og malker køerne, de høster kartoflerne, du ved, de skal tage sig af gårdene. Gør du alt dette inden træning, og hvad spiser du? En aguapanela.

Aguapanela er en infusion af uraffineret hele rørsukker og vand, der skal serveres varmt eller kølet, og fordi det er så billigt og nemt at lave det, er det en colombiansk basisdrink. Jeg rejste til Boyaca-regionen for at møde tre unge, lovende cyklister - Castillo-Brothers of the Wian Academy. Wian Academy er et af mange cykelakademier i Colombia, der fokuserer på at træne unge cyklister til at konkurrere på et professionelt niveau.

Disse programmer lærer cyklister fra en tidlig alder, at hårdt arbejde, disciplin og en nærende diæt er vigtige elementer i succes. Jeg mener, det kunne ikke løses, men bedstemor kunne. '' er altid ansvarlig.

Dine børnebørn er fantastiske. Tak skal du have.

Vi skal lave aguapanela med tre forskellige urter. Vi har citrongræs, det er som en mynte mynte og.. kamille.

I midten af ​​1980'erne rapporterede europæiske cyklister til pressen, at colombianske cyklister indtog et tvivlsomt stof, hvilket gav dem en uretfærdig fordel. Disse beskyldninger blev droppet, da de bekræftede, at det i stedet var et stof fra Colombias nationale drink, aguapanela. Åh, wow.

hjerte modtager møder donor familie

Åh det er så godt! Hvor ofte drikker du aguapanela? - Hver dag! - Hver dag?! Det fylder sjælen. Det minder mig om at have Aguapanela hos min bedstemor. Noget, der altid har været i spidsen for den nationale sport i Colombia, er Aguapanela.

Det er en hjemmelavet drink, men den har alle isotoniske egenskaber, som en yderst funktionel atlet kræver. Hvad er den største lektion, du har lært fra de hårdeste løb? For at konkurrere mod de bedste kørere, lær af dem. Og så tester du dine grænser og din styrke.

Ja, for en at ride disse hold ville være en drøm, der blev til virkelighed. Hver ung cyklist drømmer om at ende på et af Colombias professionelle hold som holdet på Manzana Postobon. Et af de værktøjer, der gør denne drøm så håndgribelig, er denne velodrome.

Det faktum, at her træner teenagere, amatører og professionelle cyklister på racerbanen Det samme spor er ret fænomenalt - god morgen! - Godmorgen, Elizabeth! - hvordan er din morgen - Meget god! Velodromen er et fantastisk værktøj, som vi har her i Medellin. Det vigtigste er at have en konstant kadence. Her kan vi få den udholdenhed og holde en rytme.

Hvor hurtigt går du? Hvis vi er som en gruppe, i gennemsnit ca. 50 km / t. Cyklister som Fernando Gaviria trænet her, Rigoberto Uran

De blev uddannet her i alle tekniske aspekter. Vi er et nyt generationsteam. Vi prøver at undervise de cyklister, der vokser sammen med os, så vi henter unge atleter.

Vi leverer den rigtige træning, teknisk sund træning og god ernæring, der bidrager til vores høje præstationer. De nyeste diættrends handler om smarte valg, men de spiser stadig nogle traditionelle fødevarer og desserter, ved du? Virker virkelig, fordi de bringer os tættere på hjemmet. Vi føler os hjemme og vi konkurrerer ikke i andre lande, når vi føler denne nærhed forestille mig tættere på mit hjemland, 'det får mig til at føle mig mere forpligtet til at forsvare min egen.' Da jeg kom til Colombia, kunne jeg fortælle, at cyklisterne her er nogle af de mest disciplinerede og erfarne atleter.

Colombianere stopper ikke ved det umulige. Colombianske cyklister fortsætter med at hævde sig gennem deres kulturelle tilknytning til cykler, det naturlige landskab og en medfødt vedholdenhed og vinde. Vores cyklister er blevet hvem de er gennem blod, sved og tårer.

Igennem

28mm dæk

Gennem deres egen vilje til at lykkes. Hvad motiverer colombianske cyklister til at få sult. De naturlige energifødevarer, som disse cyklister er kendt for, er vildledende enkle.

Guava gelé og krydret sukkervand. Men disse fødevarer minder om hjem, familie og udholdenhed. De giver colombianske atleter styrken til at overvinde deres svageste øjeblikke og placere dem blandt de bedste i verden.

Hvorfor er colombianere så gode til at cykle?

De geografiske udfordringer ved at lære at køre iColombiaer hovedårsagen til, hvorfor landet har produceretmangestore cyklistergennem årene, hvis du træner regelmæssigt nok i store højdersådanstejle veje, det er kun naturligt, at du udvikler en gave, især til klatring.

Hvor mange colombianere er der i Tour de France?

SeksColombianere i Tour de France2021.25. 2021.

Hvis du ser nøje på denne rytterpakke i Tour de France, vil du se nogle af de bedste cyklister i verden. Du er tilbage her. De holder op, men hviler også, mens deres holdkammerater foran gør det meste af arbejdet.

Denne teknik kaldes drafting, og det hjælper dem med at overleve tre ugers løb i Frankrig. Men kun på disse sektioner af ruten gør dyb tegning virkelig en forskel: de lange, flade og kuperede etaper. I sidste ende når disse chauffører faser, hvor de ikke kan stole på andre.

Du skal stole på din egen styrke og udholdenhed for at vinde løbet. Det sker her på klemmerne. De er de mest brutale og spændende dele af løbet og gør Tour de France til den mest berømte cykeltur i verden

Tour de France begyndte som et desperat forsøg på at få flere eksemplarer af sportsavisen L. til salg. Avisen kæmpede, så i 1903 organiserede dens redaktør, Henri Desgranges, et 19-dages 2.400 kilometer cykelløb over hele landet.

Det blev en sådan succes, at L'Auto gjorde det til en årlig begivenhed. År efter år tilføjede de nye ruter for at gøre turen mere udfordrende og interessant for folk. I 1908 var L'Autos salg mere end fordoblet.

I 1910 foreslog Alphonse Steines, en af ​​Desgranges 'forfattere, at tilføje et nyt twist til ruten: tourmalet. Det var en brutal 19 kilometer stigning med 1400 meters højde til toppen. For at se om dette overhovedet var muligt, hoppede Steines ind i sin bil for at klatre.

Han kørte op, men hans bil sad fast i sneen, led af hypotermi og døde næsten. Ikke desto mindre sendte han et telegram, der sagde: Tourmalet er krydset. Meget god vej. helt acceptabel.

Tourmalet fik sin debut på Touren i 1910. Den franske cyklist Octave Lapize var den første, der med succes klatrede op. Men han måtte gå nogle dele op og var kendt for at kalde embedsmændene snigmordere, da han nåede topmødet.

Men han vandt hele turen, og hans statue blev placeret oven på tourmalet. Siden da har stigninger været en integreret del af Tour deFrance. I år består ruten af ​​21 etaper over 23 dage.

Det har 30 store stigninger; syv af dem tilhører den sværeste kategori på turen. Herunder Tourmalet, der er der for 86. gang. Mere end nogen anden stigning i turens historie.

På disse stigninger vil turen i sidste ende blive vundet eller tabt. Dette er de lange, flade og kuperede etaper, der normalt er omkring 200 kilometer. Her kører cyklister sammen i en formation kaldet et peloton.

Det giver cyklister mulighed for at spare energi ved at sidde bag en anden rytter eller køre slipstream. Ved høje hastigheder bruger chauffører det meste af deres energi til at sparke mod vindmodstand. Men når en chauffør forbliver tæt bag en anden, er du beskyttet mod meget af det.

Dette gør det lettere at træde i pedalerne, og du kan holde trit med kørerne foran. For at måle dette skal du se på, hvor meget kraft en cyklist genererer. Her på toppen af ​​pelotonet producerer en Tour de France-rytter mindst 300 watt.

Jeg sprang på en cykel for at se, hvordan det føltes, og kun to kilometer ved 300 watt var virkelig rigtig hård. Til sammenligning: hvis en chauffør er bag fronten i pelotonet, behøver han kun at påføre omkring 240 watt for at bevæge sig i samme hastighed. At holde 240 watt i to kilometer føltes bemærkelsesværdigt lettere.

Selvom disse to måske afslutter en 200 kilometer flad etape på samme tid, vil den ene være betydeligt mindre træt end den anden. Derfor kan du se nogle af de bedste chauffører på turen herhen. De sammensatte deres holdkammerater, hvis job det nu er at gøre det hårde arbejde, så den bedste cyklist på holdet får udhvilet for den sværeste del, bjergene.

Hvor de skal være alene. Efterhånden som pelotonet begynder at træde op ad bakke, sænkes det. I denne fase handler løbet mindre om kampen mod vindmodstand end tyngdekraften, hvilket påvirker alle førere i pelotonet ens.

Nu er hver chauffør nødt til at udøve en ekstraordinær mængde magt foran og bag for at være i stand til at følge med i tempoet. I 2010 kom den danske cyklist Chris Anker Sorensen til tops i Tourmalet-stigningen. 'Se på Chris Anker Sorenesens ansigt.

cykling vægttab resultater

Han spredte smerten i forenden. Som leder dikterede han tempoet i hele gruppen. Denne graf viser hans præstation ved den sidste stigning.

Han havde et gennemsnit på 415 watt i over 11 minutter. '... ansigtet til Chris Anker Sorensen nu, der virkelig uddeler smerten.

Og her nåede det utrolige 590 watt. 'God kørsel fra Chris Anker Sorenson, men hvor længe kan han holde det op?' Se nu på den amerikanske cyklist Chris Horner. Til trods for at være flere positioner bag Sorenson, var hans præstation næsten den samme.

Jo hurtigere Sorenson klatrede, jo sværere var det for resten af ​​pelotonet at følge med. Og så begyndte formationen at bryde op, da svagere ryttere kom bagud. Dette er øjeblikket i løbet, hvor Tourens bedste kørere skifter fra træk til deres egen styrke for at komme videre.

Andy Schleck angreb endelig, og Alberto Contador rejste med ham. Løbet kollapser bag dem som to af de bedste kørere her: Andy Schleck fra Luxembourg og Alberto Contador fra Spanien, der rullede ud bag på pelotonet under de lange flade etaper. Men her er de halvvejs op ad Tourmalet og begiver sig ud til sejr. i de sidste otte kilometer skal alle generere langt over 400 watt.

Contador i den gule trøje var den samlede leder af Tour de France, men kun otte sekunder foran. For det andet er Schleck, der ville forsøge at miste ham på denne stigning. 'Andy Schleck kører som en mand besat' Det gik hoved mod hoved helt op til toppen

Schleck er til højre. Kontador! Schleck vinder! Contador kommer på andenpladsen! Schleck kastede næsten Contador ud på toppen af ​​Tourmalet for at vinde etappen. Men da han ikke mistede det, beholdt Contador sin samlede føring og vandt Tour de France.

Denne type drama er kun mulig i bjergene, og dette års rute gør stigninger særligt vigtige. Årets turné kaldes historiens højeste på grund af de mange stigninger på tre uger. Der er syv stigninger på bare en dag.

Selv efter mere end to uger i løbet klatrer rytterne til 2.770 meter over havets overflade, hvor den tynde luft gør klatringen endnu vanskeligere. Det gør Tour de France til det mest anstrengende og prestigefyldte løb i denne sport. Vinderen er ikke kun den stærkeste rytter, men den, der kan udholde mest smerte, og som i sidste ende har det, der kræves for at erobre bjergene.

Hvem vinder Tour de France 2020?

Med nogle overraskende resultater i sidste årTur, bookmakerne har frigivet deres forudsigelser for hvemvil vindedetTour de France 2020. Der er nogle uventedevælgertil den generelle klassifikation næste år, som Primo? Rogli? har nu overhalet Egan Bernal som bookmakernes favorit til at vinde sejren.

Kort sagt er Tour de France sæsonens største cykelbegivenhed, traditionelt afholdt i juli. I turen konkurrerer de bedste kørere i verden i 21 etaper i hele Frankrig for den ultimative pris i cykling. Den gule trøje nu, hvis du ikke har set cykelløb inden turen, kan det være ret forvirrende tre ugers løb hver dag anderledes vindere og mange forskellige farvede trøjer Det er svært at holde styr på, så vi nedbryder det i denne begynderguide til Tour de Frost Hvad er turen? Tour de France er en af ​​tre store cykelture, og er det? det største prestigefyldte løb i kalenderen ingen spørgsmål, da vinderen tour de france består af 21 individuelle etaper fordelt på tre uger, nu er hver etape tidsindstillet, løbslederen og den endelige samlede vinder bestemmes, den samlede rulletid henvises nu til i ud over den samlede rangering som den samlede rangering eller generelle klassificering er gcas, som det generelt henvises til, at være den første til at krydse målstregen på hver etape er kronet som etapevinder Turen inkluderer normalt to hviledage uden racing, selvom rytterne går ud og laver et skød for at holde benene i bevægelse, men de tager disse dage fri for at sikre, at rytterne kan komme sig, så de kan ride så hårdt som muligt i de kommende dage for at gøre løbet så spændende som muligt nu turné har kørt siden 1903 med de eneste afbrydelser fra første og anden verdenskrig start i et naboland som Belgien, Holland, Storbritannien og andre steder, nu de første faser af løb afholdes normalt i dette land, men så tager de vej til Frankrig til start kendt som Grand Departall, hvilket gør Tour de France etaper til en af ​​fem forskellige etaper falder i kategorier første flade etaper disse etaper har normalt minimale stigninger og bruges at flytte løbet mellem bjergkæderne over det franske landskab, nu bliver de typisk vundet af specialister, vi kalder sprintere, der har hastigheder på over 70 kilometer i timen, hvis du kører mod målstregen i en superhurtig destination, så vi har de bjergrige etaper nu er bjergetaperne på turen hovedbegivenheden og den del af løbet, som alle ønsker at være en del af, seere og racere disse etaper er spredt mellem de franske alper og pyrenæerne, og disse etaper er placeret i de tre uger med tusinder af klatringsmålere kan du enten ende på et kæmpe bjerg som topdestination eller nogle gange efter en stor ned ad bakke efter en stor op ad bakke, disse etaper er altid ve ry spændende, og de er typisk store afgørende faktorer i den generelle tidsforsøg, hvis du vil vinde rundvisningen i Frankrig, skal du være en god prøveperiode. Det betyder at køre mod uret, fordi det er en individuel indsats i en tidsfase, hvor hver chauffør i korte intervaller på et minut i træk, bruger chauffører normalt specielle aerodynamiske cykler og udstyr, så de kan køre så hurtigt som muligt i deres eget tempo Tidsforsøg kan finde sted på ethvert terræn, fra superflade spor til kuperet terræn og endda rene bjergbestigninger giver en god mulighed for den samlede stilling til at investere meget tid i rivaler. Holdtidsforsøg afholdes i samme format som individuelle tidsforsøg da, men de drives af hele holdet, nu ruller hvert hold ud og kører i en basisliniedannelse, forestil dig fugle, der vandrer i dette store V-format, dette hjælper med at bryde vinden og holde tempoet superhurtigt så hurtigt som en besætning til målstregen som muligt.

Nu starter hele holdet sammen, og den sidste tid, der gives, er den femte rytter, der krydser målstregen, men de starter normalt med otte ryttere. Så når de har otte chauffører minus tre, er det fem, så de har normalt tre chauffører, der gør hvad de kan. Vi plejede at vende Calla rundt og brænde godt, de går så dybt, hvis de måske går tæt på målstregen, for at lade resten af ​​holdet fortsætte uden dem, disse ryttere vil ofte rulle i deres eget tempo, ofte som en offer for deres holdleder, nu ser holdtidsforsøget rigtigt ud som en velsmurt maskine har store fordele i forhold til andre kadrer, der er med denne type begivenhed, den samlede vinder af Tour de France er en enkelt rytter med den laveste samlede tid i slutningen af ​​den 21. etape, der er afsluttet på de ikoniske Champs-Elysees i Paris siden 1975, er den enorme gruppe ryttere på turen kendt som peloton thepelotonis består af 22 hold bestående af otte førere hver med 176 førere hver starten.

Hvert hold består af de bedste ryttere, der udgør hvem der er hvem af cykel superstjerner hvert år. Disse 22 hold inkluderer hvert eneste Top Animal World Tour-hold samt en håndfuld pro-kontinentale hold i anden klasse med jokertegn pro-kontinentale hold ider, og de betragtes som mindre, selvom superbig hold nu har en god chance for de hold, der kontinentale hold til at fremvise deres sponsorer ved sæsonens største løb, konkurrere mod Bigworld Tour-holdene og potentielt tiltrække de talentspejdere, der vil søge at underskrive dem til verdensrundturen i den kommende sæson, vil være pro-kontinentale chauffører animere løbet i udbrud for at give meget mere opmærksomhed til deres sponsorer, så meget som muligt, nu vil holdene normalt fokusere omkring en eller to chauffører, der er udpeget som holdets lederhold, vil sigte mod individuelle At vinde etaper eller en samlet klassifikationskandidat, hvis mål er for at vinde Tour de France, generelt, samt lederen for resten Holdet består af husstande, hvilket bogstaveligt talt betyder for tjenere nu hjemmesteder til støtte for t arvinger holdledere, ofrer deres egne ledelsesmuligheder og hjælper holdet med at nå deres Toredomestiq-folk kører ofte i spidsen for gruppen for at bremse tempoet. Angreb reducerer lederen fra vinden, i det væsentlige for fuldt ud at bevare lederens energireserver vejen, hvor deres bil ikke kan nå dem, bogstaveligt talt give dem en cykel eller deres egen cykel for at få dem tilbage på vejen så hurtigt som muligt At bringe løb, mens hver etape har kun en vinder, og turen er vundet af kun en chauffør i alt disse sejre skyldes det upåklagelige teamwork fra alle otte holdkammerater simpelthen sagt, ingen kan vinde tour de france alene det er simpelthen ikke muligt det gamle ordsprog teamwork drømmen en succes turen er et smukt dynamisk kalejdoskop af farver, der ruller gennem Frankrig. Denne blanding af teenagetrøjer lavet af livlige sponsorlogoer spændende mønstre i dristige farver er virkelig et blik blandt alle de almindelige holdtrøjer, du kan finde nu og forstå deres beklædning Du vil find fire særligt vigtige trøjer, der ender på hver enkelt Le Mayo Jean gule trøje er den vigtigste og mest prestigefyldte ikoniske trøje i Tour de France ri der med den laveste akkumulerede tid i løbet af hidtil, er trøjen gul, takket være det franske magasin Auto, der annoncerede løbet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, det blev trykt på umiskendeligt gult papir, nu den, der bærer denne trøje i slutningen i etape 21 vinder Tour de France i en levetid med respekt fra deres jævnaldrende og fans og med præmiepenge på 500.000 euro den hvide trøje le Mile Block den hvide trøje angiver den bedste unge kører i løbet dette er den bedst placerede kører i den samlede stilling under 25. januar først i det respektive racerår 'muligt at beholde den gule trøje og den hvide trøje i dette tilfælde er nu den gule trøje derefter prioriteret på andenpladsen for unge ryttere. den samlede stilling bærer den hvide trøje kl. slutningen af ​​turen tager den bedste unge kører hjem 20.000 euro. Den grønne trøje kaldet Lumaio ver er sprintertrøjen i løbet af løbet. Der tildeles point til den første kører, der krydser målstregen linje hver dag tildeles de tilgængelige point Men afhængigt af dagens etape udover disse point er hver dags rute krydret med såkaldte mellemliggende sprints, der kommer før målstregen, så løbene forbliver spændende.

Start-finish sprintpoint tildeles for de mellemliggende sprints såvel som målsprints, og føreren med flest point i slutningen af ​​løbet iført den grønne trøje, nu bliver denne trøje normalt vundet eller båret af en sprinter, der samler point, når han vinder etaper og kommer regelmæssigt i top 15, på etaper vinder han ikke og kæmper i de høje bjerge For outliers kan du sikre mellemsprint selv på dage, hvor du ikke gør Prisen på den grønne trøje er 25.000 euro , den prikkede trøje la moi poirous på samme måde som vennerne i de mellemste etaper øverst på hvert større opstigningspunkt for de første par ryttere, der når toppen, antallet af tilgængelige point varierer afhængigt af Ifølge klassificeringen af opstigning, jo sværere opstigningen er, jo flere point tilbydes nu Køreren med flest bjergpunkter bærer den prikkede trøje og tager 25.000 euro hjem med sig i slutningen af ​​turen. Lad os tale om sprintere Sprintere sigter normalt mod at vinde flade etaper, der beskytter sig mod vinden bag deres holdkammerater hele dagen, og prøver at blive tæt på toppen af ​​marken for at undgå problemer, undgå splittelser forårsaget af tekniske sektioner, kursændringer, vindstyrker alle mulige ting Sprinter bogstaveligt , men når de fortryder det, rører de aldrig vinden, og de lurer altid helt foran pelotonet de sidste hundrede meter, hvor de bryder ud bag deres holdkammerater, der gav dem et stort forspring til at bryde sejren Sprinter producerer meget magt selv i en kort periode, og du er super hurtig At være en sprinter er et meget unikt og farligt job. Chauffører, der vinder sprints, har svært ved at passere i de høje bjerge Du lytter normalt ikke fra en sprinter, der er i samme bes i slutningen af turens sprintere er ofte timer bag de samlede vindere i den samlede stilling, de har muligvis vundet flere etaper langs turen bjergetaper er vundet af ren klatring speci alister disse ryttere gør en karriere inden for klatring, og de gør hurtige klatrere ofte ryttere, der sigter mod at opnå den samlede turnering, der skal vindes, men der er også klatrere i løbet, der ikke er interesserede i den gule trøje. De har kun et mål: at vinde topankomster og bjerge.

Nu skal en rytter, der ønsker at vinde turen som helhed, klatre meget godt i bjergene, og kan have potentialet til at skabe massive huller i ligaen og få dine konkurrenter til at miste en masse tid i den samlede stilling på en gang tidskørsler er særligt vigtige i etapeløb, der vil normalt være mindst en gang pr. udgave af tour de france, men nogle tilføjes to eller tre endnu mere, de fleste af teamlederne De, der ønsker at vinde Tourens samlede stilling, skal være i stand til at producere en god tidsprøve. En tidsprøve varer typisk alt fra 30 minutter til en time, og ryttere har potentialet til at vinde deres konkurrenter i minutter, hvis de er rigtig gode til at vinde en samlet deltager med tidsforsøgets færdigheder, vil have en kæmpe fordel i forhold til en agc-deltager, der bare er afhængig af hurtig bjergbestigning for at købe tid nu sammen med tidsforsøget. Daglige tidsbonuser for de første tre ryttere over målstregen tager seks og fire sekunder for første, anden og tredjeplads damer la tour de franceam næste kommer kvindernes pelotone en tre -ugers lang turné finder sted på girorosa, et 10-dages etapeløb, der normalt starter i starten. Også i juli arrangerer firmaet, der organiserer tour defrance, også løbet af le tour defrance en kvindes en-dags løb, der har været afholdt på samme rute som en etape i mændenes løb i flere år. Dette var en flad bane omkring Champs-Elyséesin Paris, der normalt blev besluttet af en stor gruppe sprintere, tror vi alle er enige om, at en ægte kvinder-la-tour de france ville ændre kvindernes ansigt for evigt og være et stort skridt mod en virkelig retfærdig sport, og jeg personligt ved, at det ville være en utrolig ting at kunne se dette og komme til liv ok jeg har fejlen, hvordan kan jeg se dette - vores foretrukne sted at se turisterne selvfølgelig på gcn racing pass for at se men måske er vi lidt forudindtagede, men udover turen har vi mange andre store løb hele året rundt, men gcn er nyt? Race Pass har alt, hvad du kunne ønske dig, det har alle mulige funktioner som sceneprofiler, startliste, daglige højdepunkter efter løbeanalysen og en masse andre gode ting, det har stort set alt hvad du har brug for, uanset om du er en erfaren tilskuer eller en første gang fanatiker et cykelløb er så det er det tour de francet det store show den største begivenhed bogstaveligt talt årets største begivenhed i cykelverdenen turen er en god start, hvis du aldrig har set cykelløb før, hvis du kunne lide denne artikel, giv os ånde, og hvis du kender nogen, der i øjeblikket er interesseret i cykling og måske er nysgerrig efter cykelløb og ture.

Send dem denne artikel for at få dem begejstrede, tak for at se, og vi ses næste gang

Er det sikkert at cykle i Colombia?

Colombiaer stabil og sikker siger ambassadør Federico Hoyos

Colombiaer et innovativt og moderne anført af stabilitet og sikkerhed.Colombiaer meget kendt for at have nogle af de bedste cyklister i verden som Rigoberto Ur? n, Cochise Rodriguez og Nairo Quintana!

Hvorfor er cykling så populær?

I de senere år, vejcyklinger fortsat stigende ipopularitet. Selvom det kan nydes af dig selv, er det også en stor fælles hobby, og med en stigning i cykelstier på veje rundt om i verden er cykelture blevet mere tilgængelige og sikrere for mange mennesker.

Hvor mange briter har vundet Tour de France?

Siden oprettelsen af ​​konkurrencen i 1903, niBritiskryttereharførte den generelle klassifikation iTour de Francei slutningen af ​​en etape under en af ​​de 103 udgaver af Toursaf Frankrig. Ved udgangen af ​​2018Tur, svarer dette til i alt 101 faser.

Skal Tour de France ske i 2020?

Oprindeligt planlagt tilfinde stedfra den 27. juni til den 19. juliTour de France vilfølg den samme rute uden ændringer fra Nice til Paris.

haro cykel anmeldelser

Hvem er Tour de France-favoritten?

Tadej Poga? Ar er den storefavoritat vindeTour de Franceefter at han udslettede sine modstandere på scenen fem tidsforsøg og derefter i Alperne på etape otte. Tilsyneladende kan ingen i øjeblikket røre Poga? Ar i bjergene.For 7 dage siden

Hvorfor er Colombia farligt?

De dårlige nyheder om sikkerhed iColombia

De sydvestlige og nordøstlige dele af landet, der grænser op til Ecuador og Venezuela erfarligt, og mange udenlandske regeringer anbefaler enhver rejse til disse regioner på grund af risikoen for kidnapning eller at blive fanget i krydsilden af ​​en narkotikakrig.

Hvilken cykelkultur har Colombia?

Colombia er et cykelland. Millioner af colombianere tager til deres cykler for at bestige sine svimlende bjerge og træde gennem sine dale hver dag. Det er en cykelkultur, der sikrer, at Colombias professionelle cyklister har kanten over deres konkurrenter. Her er seks colombianske cyklister, der vinder global ære for nationen:

Hvem er de mest berømte cyklister i Colombia?

Den 27-årige fra Cómbita, Boyacá, brugte engang en brugt cykel til at cykle til skolen og sælge grøntsager i nærliggende landsbyer. Denne verdensslående colombianske cyklist er nu forkæmper for Vuelta a España (2016) og Giro d'Italia (2014) og har to gange været nummer to i Tour de France.

Hvordan ser det colombianske cykelteamsæt til kvinder ud?

Det ellers konservative sæt har et stort stykke kødfarvet klud på tværs af kvindernes nedre torsoer og lysker, der giver indtryk af en udskæring, der afslører bare kød.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Trives med 8 ugers udfordringsanmeldelser - praktiske løsninger

Kan trives få dig til at tage på i vægt? Selvom den indeholder et par ingredienser, som videnskabelig forskning har vist, kan hjælpe med vægttab, mangler der forskning, der ser på fordelene ved selve plasteret. Der er nogle potentielle risici ved at bruge en Thrive Patch. Disse inkluderer vægtøgning efter brug og muligvis angst.3. 2018.

Fezzari wasatch peak review - holdbare løsninger

Er Fezzari en god mountainbike? For mange testere var La Sal Peak et lykkeligt medium med progressiv geometri og superlativ suspension. Utah-baserede Fezzari er et direkte forbrugermærke, og dets cykler er forbløffende værdier.

De rosa bikes anmeldelse - hvordan man tackler

Hvor fremstilles De Rosa-cykler? Fabrikken i Cusano, Italien, i større Milano har været virksomhedens hovedkvarter og fabrik siden begyndelsen af ​​80'erne. Ugo er stadig i De Rosa næsten hver dag i showroomet og hilser folk på 86 år.

Seal skinz handsker anmeldelse - hvordan løser du det?

Er Sealskinz handsker gode? Til vinterbrug er disse Sealskinz-handsker gode ned til ca. 25 grader, hvis du er aktiv vintervandring eller snesko og giver et godt alternativ til fleecehandsker, fordi de ikke bliver gennemblødt, hvis de kommer i kontakt med sne.

Smith chromapop anmeldelser - hvordan man afregner

Er Smith ChromaPop polariseret? Med Smiths egne ord: ChromaPop-linser er ganske enkelt de mest avancerede polariserede linser i verden ChromaPop optimerer farver og øger klarheden, så du kan se omverdenen med et uovertruffen niveau af vibration.