Vigtigste > Cykling > Seje cykelsokker - Komplet manual

Seje cykelsokker - Komplet manual

Hvad er de bedste sokker til cykling?

Den 9Bedste cykelsokkertil sommer #SockDoping
  • Masser af mønstre. SockGuy Lucky 13. sockguy.com. $ 10,95.
  • BedstVærdi. Tommaso 3-pakke. amazon.com. $ 14,99.
  • Let og holdbart. Defeet Aireator 6 'Rooster. defeet.com. $ 14,99.
  • Sortejet virksomhed. Memory Pilot Wattstyle. memorypilot.com.
  • Komprimerende. Swiftwick Aspire Seven. swiftwick.com.
30. jul. Feb 2020UCI-regelbogen. Hvordan vi alle sammen ville elske at bare rive det op og smide det væk. Der er en regel, der for nylig blev introduceret, og det handlede om soklængden, lad os spørge rytterne, hvad de synes om dette, og også hvad den ideelle soklængde skal være. (Technomusik) - (griner) Triatleter, pas på. - (ler) (Hiss air) Du er en stilfuld mand, jeg må sige sokkens længde. (griner) Hvad er den perfekte soklængde? - Nu opstår spørgsmålet om oversko, fordi oversko er også der igen på banen, men ja, altid ved grænsen.

Så det gode tip er at sætte et mærke på dine ben over din alfa-del af benene og ja, skub dine sokker til det yderste - måske en tatovering på dit ben? - sandsynligvis en tatovering, men jeg er ikke sikker på, hvor sej den er, tag tatoveringen derhen. (griner) - Er du fan af mennesker, der i det væsentlige ligner triatleter eller fodboldspillere på en cykel eller ej? - (ler) Triatleter, pas på. (griner) - Ja, jeg er ked af det. - Ja, jeg synes, det er for længe, ​​det er for længe.

Jeg har faktisk dette par sokker. Jeg brugte dem meget i Giro, og de blev bare længere og blev lige strakte og strakte, nu er de for lange. - Åh ja. - Ja, ja, det er rigtigt.

hvordan man opretholder fitnessOg det var for længe, ​​ja jeg tror det kan være for længe, ​​det er bestemt. Så jeg kan ikke lide at gå ud over UCI-reglen. Dette er den eneste UCI-regel, som jeg gerne respekterer - (griner) Så hvor lang tid er for lang? - Hvor lang tid er for lang? Hvis det går over din kalv, er det for længe - der er vi, dejlige og lette - jeg synes det er ligesom, når du ser på nogle af de andre problemer i cykling, synes vi det er en stor vittighed, når du ser på nogle af de andre problemer vi står over for i cykling.

Men jeg synes, det skal være sådan, når vi cykler denne sjove tradition, som vi skal amme, er, hvordan cykler stadig ligner cykler, som de gjorde dengang. De er ikke, de ser ikke ud til at skifte fra en Toyota Corolla til en Formel 1-bil. De har stadig den slags grundlæggende silhuet af en cykel derinde, og de vil nu holde cykeltraditionen i live.

Jeg kan se, at. Det skal være let, du kan ikke lade folk rulle ud af startlinjen og trække deres sokker op efter at have gennemgået check og derefter podiet. Jeg mener, det er ret dristigt.Så måske lidt overbærenhed. Jeg mener, det er smukt, hele UCI-kontrollen, da den først kom ud, var temmelig sjov nu, men du ville slags måle. Vi ville være ude på bussen, før vi måler afstanden mellem vores ankel og knæ, og så trækker du en lille linje to inches over midtpunktet.

Det er, ja, jeg målte det selv, det er linjen. 'Og han sagde,' Åh, okay, du gjorde mit job for mig. 'Det gjorde jeg naturligvis aldrig. - Naturligvis. - Men ja, alt dette, det er overstået nu, fordi de har denne virkelig fancy jig, som den er.

Så den eneste vej rundt er bare at trække strømperne op efter startomgangen. - Hvad er det ideelle? Så soklængde? Er der en? - Jeg mener, det er så højt som muligt for Aero. For solbrune linjer er det ankelstrømper.Til dine daglige ting vil jeg sige en tomme plads under bunden af ​​din lægmuskel og toppen af ​​dine sokker - her er vi. Du ser helt anderledes ud i dag, ikke? Men du har dine egne personlige glidere. Faktisk ret jaloux på disse. - Der er helt sikkert andre ting, der bekymrer mig, så hvis nogen kommer ved startlinjen og tager mine sokker af, så er det fint. - (ler) - Seriøst. - Det vil jeg gerne se.

Der kommer nogen og tager dine sokker af - ja - der er større ting i verden at bekymre sig om. - Absolut, bestemt. Ikke kun i verden, men også i cykling kunne vi være bekymrede.

Vi har forskellige ting at tage os af. - Jeg vil sige, at det er sekundært i forhold til et sæt regler, som du skal håndhæve - God mand. Og hvad er den ideelle soklængde for dig? - Uanset hvad de giver mig - Jeg elsker denne fyr (griner) - Mig er absolut informeret og synes, det er tilladt at være halvvejs.

Halvvejs mellem din ankel og dit --- dit knæ? - oven på din skinneben. Jeg ved ikke. - Ja, uanset hvad.

Som jeg ærligt talt tror, ​​når du har dem halvvejs op, ser det alligevel ikke så godt ud. Så den optimale længde for æstetik vil sandsynligvis være lidt lavere alligevel, og så aner jeg ikke, om det er hurtigere at have aero-sokker. Og ud fra hvad jeg har fået at vide, betyder det næsten ingen forskel, så du ved, hvis de har en regel, der siger, at den skal være halvvejs, ville jeg sandsynligvis have det lidt mindre alligevel, bare for ikke at være fjollet over for se. - Og hvad med i dag? Vipper du den perfekte længde, mener du? - Ja, jeg ved det ikke.

Ja, de er ret gode. Vi har DeFeet-sokkerne på. Så jeg vil sige, det er jeg ret tilfreds med.

Og de kunne være lidt længere for mig bare fordi jeg har ret lange ben, men jeg vil ikke sige, at du vil have for meget højere, ikke? Almindelige hvide sokker som disse her i Australien. Kan ikke slå det. Vil du se brun ud? Ikke endnu.

Jeg har ikke set rigtig sol i cirka tre måneder. Indtil nu var det kun på mine hænder. Masser af solcreme, så måske om to uger, når vi går, bliver jeg garvet. - Ja, jeg kan ikke komme over den brændende snak.

Se på min tilstand. Okay, klip. (griner) - Det har jeg ikke tænkt på endnu.

tour de france resultater

Jeg mener, jeg tror på nogle måder, det er sandsynligvis bedre end nogen, der går rundt med rør og lignende, ligesom knæstrømper. Hvilket teknisk set er mere aerodynamisk, som jeg forstår det, er det ikke rart, når du går på stranden, det ser så forfærdeligt ud, nej, jeg kan godt lide høje sokker, og hvis det bare var på grund af sokkerne, er jeg ligeglad. Men når folk prøver at udnytte og køre på dette kompressionskit.

På en måde er reglen reglen, og jeg er ligeglad så meget. - Okay, er der en ideel strømpelængde til dig? - Nå, jeg bliver nødt til at gøre det temmelig længe, ​​ikke som de ankelstrømper. - Nej. - Jeg er ikke en stor fan af det.

Men ja, sådan som dybest set denne form for størrelse. Jeg er nødt til at sortere det rigtigt. Men det er lidt godt, det har jeg ikke noget imod.

Lige under kalven. - Jeg tror godt, det må jeg sige. - Mange tak. - Han stod ved siden af ​​mig. Jeg må sige det. - Ja, jeg vil vente med at se artiklen for at se, hvad du siger bagefter (ler ). - Nej, jeg er god mod dig. - Ja, alt er sejt. - Det er de andre fyre. - Ja, nej, det er godt, jeg kender dem også. - Først og fremmest tror jeg, at der sandsynligvis er andre regler at se på, før du bekymrer dig om soklængde.

Men ja, for mig er jeg en ikke for høj, ikke for lav type mellemvej, der bliver superhøj, nogle fyre vil gå super lave, gider mig ikke rigtig. De ser bare ikke godt ud - Nu hvor vi taler om sokker, var du en af ​​de no-sok brigade ved OL, var du ikke? - Vi slikkede faktisk vores sokker hele året før, det var sjovt nok til lege og OL. Og så, sjovt nok, begyndte mange hold ikke at bære sokker, og da vi kom til OL, bragte vi aero-sokkerne, og de kørte stadig rundt uden sokker.

Så det var lidt af et spil for at være ærlig. Men nej, vi havde alle aero-sokker til spilene. Hvem ville have troet, at sokker kunne være sådan en interessant samtale? Lad os gå.

hvad man skal købe til hele fødevarer

Profferne tænker på soklængde. Dybest set skal det ikke være op til knæene, og det bør ikke være Ikke på dine ankler. Et sted imellem.

Og også UCI bør se på andre regler i stedet for en om soklængden. Og jeg er lidt enig. Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor, hvad din ideelle soklængde er.

Bør UCI stadig håndhæve denne regel? Bliv involveret i denne kommentarsektion. Glem ikke at tjekke GCN-butikken på shop.globalcyclingnetwork.com.

Og nu for to mere absolut skarpe artikler skal du bare klikke her nedenfor og lige her nedenfor. Og jeg tager en smule mere solcreme på. Og træk sandsynligvis mine sokker op.

Hvad er specielt ved cykelsokker?

Generelt,cykel sokkerhar følgende funktioner:Cykelsokkerer tynde og passer tæt på, fordicykelsko passer tæt og kan ikke komfortabelt rumme tyk, løstsiddendesokker.Cykelsokker, synes godt omsokkertil de fleste aerobe aktiviteter er lavet af fugttransporterende, hurtigtørrende materialer for at minimere ubehag, når dine fødder sveder.

Hvorfor bærer pro-cyklister lange sokker?

Så de fleste vejecyklister bærer lange sokkerenten fordi det faktisk hjælper dem (nårsokkerer aerodynamiske) eller at se professionelle ud.Lange sokkerkan også forhindre sved, der løber ned ad benet, i at nå dine ankler og fødder og forhindre, at småsten flyver ind i dinsokker.13. okt 2020

Hvorfor trækker cyklister deres sokker op?

Ud over reducerede trykpunkter har den tætte montering også fordelen ved blot at sikre, at sokken holdes på plads underditride og kan også fremme blodgennemstrømningen tilditekstremiteter, hvilket reducerer hævelsen, der naturligt forekommer under træning17. maj 2017

Skal du bære kompressionssokker, mens du cykler?

Cykelkompressionsstrømper, såsom CEPcykelsokker, hjælp til fjernelse af mælkesyre, når den ophobesi løbet afanstrengende aktivitet. donererkompressionssokkerefter en træning hjælper også dine muskler med at komme sig. Efter en intens kørsel holder du dinsokkeron vil hjælpe med at reducere ømhed i musklerne, væskeretention og hævelse.16. feb 2018

Hvor ofte skal jeg vaske cykelshorts?

jegvaskminshortsog handsker hver 100 mi eller deromkring, hvilket normalt er cirka en gang om ugen. Hvis jeggørlængere ture de fårvasketmeretit. Jeg har aldrig haft nogen rumpeproblemer med at gøre dette (efter omkring fyrre år afcykling).12. okt 2011

hvorfor er jeg stadig op

Hvorfor barberer cyklist benene?

En af hovedårsagerne til professionelcyklister barberer deres bener at lavedereshyppigere massage efter kørsel mere behagelig. En anden grund tilbarberingbehandler vejudslæt eller andre skader efter et fald er lettere uden håret i vejen. Bandager kan påføres direkte på huden.10. apr 2019

Hvorfor bruger mountainbikere lange sokker?

Mountainbikere bærer lange sokkerfordi de tilbyder beskyttelse mod flåter, giftig vedbend, lave buske og grene. De stopper sand og småsten i at komme indsokker, forhindre sved i at komme i sko. og beskyt mod pedalslag.

Gør Nike kompressionssokker?

DetNikeElite GradueretKompressionOTC kørerSokkerlever support med en kalvepasning og avanceretkompressionteknologi. Svedtransporterende stof og meshpaneler giver forbedret ventilation og komfort.

Skal jeg vaske mine cykelshorts efter hver tur?

Efter hver tur. Du kanvaski koldt vand med flydende vaskemiddel, normaltcyklusmed resten afvask. Hvis du er paranoid, kan du bruge den blidecyklus. Tørretumbler, uden varme.12. juni. 2010 r.

Kan du bære cykelshorts to gange?

Ideen om at vaske et bjerg afcyklusgear kan inspireredutilhave pådet sammebib shorts to gangeeller måske endda tre (!!!) gange i træk. Gør det ikke, bare ikke. De tørrer hurtigt, ofte uden lugt, oghvisdetshortser sorte, detkanser ud som om de aldrig blev slidt.2. feb 2018

Hvilken slags sokker bruges til cykling?

Markedet for cykelsokker udvides konstant med superteknologiske sokker, der tilbyder kompression, kulfiberkonstruktion og aero-fordel, til dem, der gør mætningen op til 11.

Hvilken slags sokker er lavet af sockguy?

SockGuy sokker leverer fantastisk præstation med personlighed, komfort og stil. Multi-Sport, klassisk, sjov, herre, kvinder, brugerdefineret, cykling, løb, vandring +

Hvorfor lægger du elastan i cykelsokker?

Som sådan bruges den til at give styrke til blandede materialer. Elastan, også kendt som Lycra og Spandex, sætter strækningen i dine sokker. Det er meget åndbart og fugttransporterende, men primært er det et tilsætningsstof, der hjælper dine sokker med at blive elastiske og bevare deres form efter mange vask.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019