Vigtigste > Cykling > Cykelbutikker - hvordan man adresserer

Cykelbutikker - hvordan man adresserer

Hvad er det bedste cykelmærke?

Top 10Bedste cykelmærkeri verden
  • Merida.
  • Trek.
  • Specialiseret.
  • Cannondale.
  • Kona.
  • Scott.
  • Santa Cruz.
  • Marine.Hvad er den bedste cykel at købe? Um. Bare et sekund, faktisk. (Upbeat music) Seriøst er dette spørgsmål virkelig svært at besvare, ikke fordi det faktisk er svært at finde en fantastisk cykel, men faktisk fordi den bedste cykel helt afhænger af dig, rytteren.

I stedet for at spørge, hvad den bedste cykel er, bør vi i stedet spørge, hvordan køber du den bedste cykel til dig? Nå, det første punkt i at købe din bedste cykel er faktisk at sikre, at den passer til dine behov. Lad os nu fokusere på drop barer her. Hvis du vil køre off-road, kan du overveje at købe en mountainbike.

bosu øvelser

Nu er cyclocross- eller gruscykler som disse utroligt alsidige og sjove off-road, så længe de er glatte. For ægte adrenalinopladede off-road-forlystelser er de federe dæk på en mountainbike dog simpelthen sjovere. Du er mindre tilbøjelig til bump og sten og rødder, så du kører mere behageligt, kører hurtigere og også mindre li. er kely for at få et fladt dæk.Hvad så med disse grus- eller cyclocrosscykler? De er stort set som racercykler, selvom de er lidt langsomme en time langsommere på en tur end denne cykel. Nå, det kan måske ikke være vigtigt for dig, men det er en kendsgerning. Så hvis du vil køre på landevejen, skal du købe en racercykel.

For alt andet, men denne cykel kunne være perfekt. Du kunne bare kramme de større dæk, gå på opdagelse, køre lurveje, som du normalt ikke ville røre med en lektestang på en sådan cykel. Disse er også meget robuste at røre ved, så du kan med glæde køre på arbejde hver dag hele vinteren med et barnesæde, der sidder fast på ryggen.

Det er en rigtig arbejdshest. I betragtning af at ikke mange af os rent faktisk kører, er det fornuftigt at købe en racercykel? ”Åh ja, der er bestemt et punkt i at købe en landevejscykel. De er hurtigere, hvilket også betyder, at det er lettere at fortsætte, selvom det er din taske.De er mere lydhøre, de er livligere, de klatrer bedre, de kan afstige bedre, de kan med sikkerhed foretage strålende sving. Det er lidt af en sportsvogn, men for en pris. Og faktisk er mange racercykler meget bedre til grusridning, end du måske tror.

Det næste vigtige punkt, eller endda først kunne vi ikke beslutte, er den rigtige pasform, utroligt vigtigt for at finde den bedste cykel til dig. Nu behøver du ikke længere investere i en professionel cykelmontering. Hvis du køber fra en velrenommeret butik, skal de være i stand til at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. med rette fokuserer på sadelhøjden.

Dette er faktisk meget let at justere. Så hvad der har mere indflydelse på, hvad den rigtige cykel er, er rækkevidden for styret og også deres højde. Så hvis du har en kort eller høj position, skal du sandsynligvis købe en cykel, der kan give dig det.Så en udholdenhedscykel, men hvis du foretrækker en længere, mere strakt position, vil du sandsynligvis finde en udholdenhedscykel ret ubehagelig. Så du er nødt til at vælge en mere traditionel, letvægts eller pilformet cykel. Tidligere var letvægten alt i alt, når du køber en cykel.

Lettere cykler er hurtigere. Eller faktisk var de, indtil aerodynamiske cykler kom sammen, og teknisk set er de nu hurtigere i næsten alle køresituationer. Men de er også dyre, så det bør stadig være en af ​​dine vigtigste overvejelser at holde priserne lidt lavere.

Som sagt er lettere cykler hurtigere og mere lydhøre, og de er også mere effektive. (glad musik) Der er fire muligheder. Stål, titanium, aluminium og kulfiber.

Enhver kan være indbygget i en fantastisk cykel, og alle vil have deres tilhængere. Med lavere budgetter vil rammesætvægt sandsynligvis være dit primære problem. Så billigt stål er ret tungt, men det føles virkelig hårdt og virkelig solidt.

Aluminium er lettere og derefter kulfiber generelt lettere. Mens mange ryttere forsøger at springe til en kulfiberramme så tidligt som muligt, har jeg en tendens til at antage, at en aluminiumsrammecykel til samme pris ofte er et bedre valg, og meget af det skyldes kredsløbet. Dyrere gear har en tendens til at fungere bedre og glattere, op til omkring 1.000 euro, dollar, pundmærke for cyklen.

Og derefter bliver de kun lettere med undtagelse dog af elektroniske gear, der fungerer bedre. Det gør de, undskyld. Nu skal antallet af gear ikke være så stort et problem.

Bortset fra at færre gear bagved har en tendens til at betyde lidt dårligere ydelse og en lidt højere vægt. Hjul og dæk kan påvirke eller forringe turens kvalitet. Så et godt, let sæt kan have en transformerende effekt på din cykel.

Så når du køber en ny, skal du sørge for at være opmærksom på, hvad den siger om den og muligvis bringe nogle ofre andre steder på cyklen for at få et skarpt sæt whee ls. Hvad hvis den cykel, du ønsker at købe, kommer med en Leveres med en sadel, som du ikke kan lide, eller med tåklemmer og stropper? Du skifter dem. Dette er hvad du lægger til side med lidt mere budget, måske køber du et sæt pedaler uden klip eller køber et styr med en anden form, som du foretrækker, kan gøre en virkelig stor forskel for en cykel.

Så prøv ikke at blive afskrækket af en eller to dele af, hvad der ellers ville være den bedste cykel for dig. Ikke mindst af alt er din cykels udseende, dens æstetik. Nå, jeg tror, ​​det fortjener måske at være højere på vores liste, selvom det ikke lyder som den mest rationelle måde at vælge en cykel på, hvis du virkelig elsker udseendet på en cykel, når det får dit hjerte til at slå hurtigere hver gang du ser det, det er en fantastisk cykel i mine øjne, og du kan sandsynligvis tilgive det for alle dets mangler, hvis du ser det hver gang du ser det, vil du tage en cykeltur.

Det er en fantastisk cykel. Lad os nu vide i kommentarfeltet nedenfor, hvad du synes er den bedste cykel for dig, hvorfor og hvad er det egentlig? Abonner derefter også på GCN. For at gøre dette skal du blot klikke på kloden.

Hvis du leder efter mere indhold, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvad den bedste cykel er, har vi en god artikel lige derovre, der er Endurance Bike vs Arrow Bike vs Lightweight Bike. Eller med hele denne cyclocross vs road-ting er det lige derovre.

Ejes Tredz af Halfords?

Den fælles virksomhed afTredzog Wheelies of Wales er erhvervet afHalfords. Grundlagt ogejetaf brødrene Keith og Michael Jones beskæftiger 250 forretninger cykelbutikken og forsikringsudskiftningsvirksomheden.

Før vi cykler, skal vi sikre os, at vores cykel er sikker at køre på. En mcheck er en hurtig og nem måde at sikre, at din cykel er sikker, før du cykler. For M-Check starter vi på forhjulet, bevæger os til styret og derefter ned til bundbeslaget, til sadlen, inden du efterbehandling baghjulet.

Okay, startende med forhjulet skal vi sikre os, at det er tæt, og hurtigudløsergrebet er i lukket position. Vi er nødt til at sikre, at egerne alle er jævnt spændte og ikke knækkede, og vi skal sørge for, at dækket er under tryk og kigge hurtigt rundt på kanten af ​​dækket for at sikre, at der ikke er slidte pletter, revner eller stød. Okay, lad os nu gå til styret og kontrollere bremserne.

Hold i forbremsearmen, skub cyklen fremad, når baghjulet løfter sig fra jorden, så fungerer dine bremser. Gør nu det samme med det bageste bremsearm, træk cyklen bagud, nu skal forhjulene løsne fra jorden . Hvis du gør dette, når du trækker i håndtaget, og din cykel stadig bevæger sig fremad, og hjulet ikke løfter sig fra jorden, betyder det, at dine bremser har brug for opmærksomhed, inden du sætter afsted. Okay, nu skal vi kontrollere styret, så jeg bevæger mig til cykelens forhjul for at gribe forhjulet mellem mine knæ og svinge styret.

Nu skal de ikke bevæge sig uafhængigt af cyklen, okay, så det er fint, hvis dit styr bevæger sig sådan, skal du være forsigtig, før du kører på cyklen. Den næste ting, vi skal gennemgå, er skattesatsen, som er her. Den bedste måde at gøre dette på er at dreje styret 90 grader, bare hold det her og bare vippe cyklen fremad, der skal ikke være nogen bevægelse, ok grebhånden, stængerne skal bevæge sig frit uden at blokere bevægelse.

Okay det er fint, lad os nu gå ned til bundbeslaget. Vi kan se på pedalerne. Sørg for, at de drejer frit og ikke er slap, den samme ting på den anden side drejer frit, men de er ikke slap. Nu skal vi kontrollere, at bundbeslaget er ok, så tag bare krumtaparmen her og vrid, der skulle ikke være noget spil på den måde, det er fint.

Okay og en hurtig gennemgang af drivlinjen bare for at gøre dette. Hvis jeg var i forkert gear, ville jeg gøre det bevidst. Hvis jeg prøver at flytte det bagud, kan du se, at det ikke går så godt, så alt hvad vi skal gøre er at hæve baghjulet, og det skal skifte til gear, og nu bevæger ting sig frit.

Nu har vi kontrolleret drivlinjen, og vi går til sadlen, og ved at gøre det skal vi se på rammen for at sikre, at den ikke har revner, ingen buler, ingen skader. Vi kan slå op her og op her, så godt som du bare går igennem det for at sikre, at din ramme er i orden. Når du kommer på sadlen, skal du sørge for, at den er i den rigtige højde, og fastgør den, så den vakler lidt, hvis den ikke bevæger sig.

For baghjulet skal vi sørge for, at det er sikkert, og hurtigudløsergrebet er i lukket position, igen med egerne, sørg for at alle er jævnt spændte, og ingen af ​​dem er brudt, indtil dækket sørger for Make Sørg for, at dækket er oppustet, og kontroller sidevæggene igen for revner, slid og buler. Så hvis du støder på problemer med at gentage M-Check, skal du sørge for at rette dem, inden du cykler, hvis ikke, når alt er i orden, og vi kan tage en tur

Hvilken er bedre Giant eller Trek?

Samlet set,kæmpe storer billigere endTrek. På grund af hvor de er fremstillet,kæmpe storer i stand til at holde omkostningerne ved sin cykel lavere.Trekcykler tilbyder budgetvenlige forlystelser, men deres cykler er i gennemsnit dyrere at købe.

Ejer Boots Halfords?

Støvleri går afsluttede salget af detsHalfordscykler og biltilbehørskæde for op til £ 427 mio. og lovede at returnere kontanterne til aktionærerne. Detaljer om handlen blev offentliggjort somStøvlergav aktionærerne på det årlige møde en handelsopdatering.25. jul. 2002 år

Nogle gange viser de mest almindelige hverdagseftermiddage at være de mest interessante. Lad os se hvilken kjole

Ja, denne er perfekt! Hvad sker der derinde? Det er et skab, ikke? Woah! Uh, Emma? Hvor i alverden gik hun hen? Hvordan kom hun endda derinde? WOAH !!! Emma! Der er du! Og hvad er den monstergave ?! Lad os åbne det! Hvor er vi nu?! Velkommen til Giant versus Small Food Challenge! Hej! Der må være en fejltagelse! HOLDBAR. Åh gud. Emma !! Se deroppe

GAH !! Overlevede vi? Din tallerken er ikke længere tom! Er det alt for mig ?! Du lugter frisk! Jeg vil virkelig se, hvad jeg har! Er det en vittighed? Det er som om to bid er det værd! se nærmere på. Det er nogle teeny fries! Det kan ikke være rigtigt. Hvorfor er du så heldig? Hehe.

God appetit !! Åh! Glemte næsten. Kan ikke have pommes frites uden ketchup! Lad os gå !! Woah. Dette er de bedste fries, jeg nogensinde har haft! Det er bare ikke retfærdigt! Min er bedre end ingenting.

Hmmm

Hej !! Kan jeg? Brug bare lidt. Fedt nok. Okay, det skulle gøre det! Måske bliver de ikke så dårlige.

Ketchup gør alt bedre. Mmm !! Store eller små pommes frites smager altid det samme. VENTE! Meenie, miney, moe. Okay, fortsæt. Woah !! Er det rigtigt majs ?! Den er så stor! Bør det ikke poppes? Og hvad fik jeg? Er dette det mindste majs, du nogensinde har set ?! Men rolig, jeg er ikke irriteret over det hele.

Du bringer, jeg er færdig. Tid til at opspore den dårlige dreng! Ikke dårligt! Uh oh Emma? Der skete noget. WOAH !! Du er en menneskelig popcornmaskine! Nå, det var uventet! Vil du hvad? Jeg holder mig bare til min minikorn.

I det mindste har jeg bestik. Alt er på plads. Og nu er det tid til at spise! Hej, det er ret krydret! Lad os nu håbe, det smager godt.

Og? Mmm! Enkel og velsmagende. Uanset hvad du siger Wendy. Du behøver ikke tygge så højt.

Hej, har du noget imod det, hvis jeg går først? Wow !! Lille sushi! Sikker på, at der var mere end en bid! Og jeg er virkelig sulten også! Tror du det? Så småt! Jeg ved. Selv spisepinde er mini! Men mine fingre er stadig normale! Hej, den bid ser ret god ud! Mmm! Dejligt, at du kan lide det

Aw, jeg er færdig nu. Bestemt stadig sulten

Hvad er derinde? Lad os finde ud af det! Ting er større end mit hoved !! Stadig sulten? Jeg vil rive denne ting op! Og det lugter så frisk og godt! Hvordan skal jeg gøre det? Jeg er klar til at angribe. Um

Nej. Nu taler vi! Helt seriøst? Jeg skal bare bruge mine hænder og mit ansigt !!!! Woah Hej! Wendy? Hvad?! INGEN. Sej, glem ikke at trække vejret.

Hej, jeg tager hvad jeg kan få! Åh mand dette er virkelig pointen. Bare tag det. Hvad tror du er derinde? Wow! Du har ikke kigget, ikke? Jeg går! En oreo? Hvem spiser kun en cookie? Fortsæt.

Jeg har en god fornemmelse af det. Og dreng havde jeg ret! Og alt hvad jeg får er denne stakkels ting. Vente! Hvad? Har du brug for noget at vaske op? Åh, det er det perfekte beløb.

mountainbike affjedring

Og da jeg ikke kan nedsænke det, er dette den næstbedste ting! YUM !! Okay Wendy? Jeg kan bare ikke få den rigtige vinkel. Det burde hjælpe! Hold fast! I det mindste beskytte dig selv en god idé. Pis! Dette er sværere end jeg troede !! Der, en smuk halvdel! Bør være lettere at spise nu! Tjek den fløde baby! Jeg går ind MMM !!! Dette er det bedste, jeg nogensinde har prøvet! Hun vil ikke gå glip af denne halvdel, vil hun? Deling er omsorgsfuldt, er det ikke? Parat? Et to tre! Ta-da! De har samme størrelse? Hvad? Jeg forstår heller ikke.

Lad os prøve igen. Bank bank! Er der noget stort? HEJ! Jeg sagde HEY !!! Ugh. Måske var det en dårlig idé.

Vover vi at åbne det? Jeg er nervøs

NEJ !!! Dette er værre end før !! Det er en skam. Men måske min forklædte dej. Se hvad jeg mener? De faldt alle sammen på din tallerken! Jeg kan ikke lide de røde.

Bunden er øverst! Perfekt hit. Hvad skal jeg gøre nu? Se mig spise, duh! ! Er de ikke smukke? Se mig spise dem alle! KOMMER !!! Nu viser hun sig bare. Måske kan jeg fange et par

GOTCHA! Du falder bare !! Endelig er det retfærdigt! Det var godt. Er du ikke enig? Dette er sukker for dig! Tror du, du kunne spise al denne mad? Vi vedder på, at du altid håber på den 'større' plade! Hvorfor ikke give dig selv en udfordring med dine sultne venner? Ser du allerede på dette? Glem ikke at abonnere på vores Youtube-kanal, så du ikke går glip af noget!

Hvilke cykelbutikker ejer Halfords?

Halfordserhvervede Swansea-baserede TredzCykler, en onlineforhandler af premiumcyklerogcyklingtilbehør og Wheelies, den største udbyder afcykelerstatning for forsikringsselskaber i Storbritannien for £ 18,4 mio. fra grundlæggerne Keith og Michael Jones den 24. maj 2016.

Ejes Trek af kæmpe?

kæmpe storer verdens største cykelfabrikant efter omsætning. Virksomheden sælger cykler under eget navn og fremstiller dem til større mærker som f.eksTrek, Scott og Colnago.30. aug 2013

Er en Trek-cykel pengene værd?

ErTrek pengene værd? Ja,Trek cyklererpengene værd.Trekpakker avancerede teknologier i derescykler, bygge derescykleromkring aluminiums- og kulstoframmer af høj kvalitet og bruger kun pålidelige Shimano- og SRAM-komponenter.23. apr 2021

Er Halfords i økonomiske problemer?

Overskuddet falder klHalfords

Britiske cykler og forhandler af bildeleHalfordshar rapporteret et fald på 18% i årligt overskud til £ 58,8 mio. fra £ 71,6 mio. Virksomheden beskyldte svag forbrugertillid, uhensigtsmæssigt vejr og investeringer i forretningen.

Er Halfords i problemer?

Halfordser nu blevet ramt af coronavirus og lukker et antal af sine 843 placeringer med forventede jobtab, rapporterer The Guardian. En erklæring fraHalfordssagde: 'Covid-19 har ændret detailudsigterne væsentligt i de kommende måneder og har overskygget Brexit som den nye risiko.'14. juli. 2020 g.

Hvilken er bedre GT eller trek?

DetGThar megetbedrekomponenter, mensTrekhar et 2 × 9 drivsystem, der giver et bredere udvalg af gear.

Hvad kan jeg købe fra Rose cykelbutik?

Bortset fra vores cykler tilbyder vi et stort udvalg af cykeldele, tilbehør og stilfulde cykeltøj fra ROSE og andre kendte mærker. Vores erfarne produkteksperter sørger for, at alle produkter tilbyder den kvalitet, ROSE-kunder er vant til - og giver en god værdi for pengene.

Hvor ligger cykelbutikkerne i Rutland?

Velkommen til Rutland Cycling Vi er en førende uafhængig kæde af cykelbutikker med base i det centrale England. Vores familiedrevne virksomhed blev etableret i 1981 som en simpel cykeludlejningshytte ved bredden af ​​det nyoprettede Rutland Water.

Hvilken er den største online cykelbutik i verden?

Velkommen tilKædereaktionscyklusser- VerdenStørste online cykelbutik. GRATIS levering over hele verden til rådighed og de laveste priserOnlineom de bedste cykelmærker

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling på vejen - hvordan man adresserer

Kan cykler køre på vejen? Cykler, PMA'er og ikke-motoriserede PMD'er, såsom manuelle sparkescootere, kan bruges på gangstier. Kun cyklister og PAB-kørere har lov til at køre på veje, undtagen motorveje og vejtunneler. I henhold til vejtrafikloven er det obligatorisk for cyklister og PAB-ryttere at bære hjelm, når de kører på veje.

Fodcykling - hvordan man kan slå sig ned

Er cykling dårligt for dine fødder? Det er en fremragende kardiovaskulær træning, som er sjov og kan udføres uafhængigt eller sammen med en gruppe. Der er også reduceret kraft på tværs af mange led i underekstremiteterne og foden. 14. maj 2013

Sygcykling - svar på problemerne

Hvad betyder sygecykel? cykel ser godt ud

Lyft-cykler - den ultimative guide

Hvor meget koster en LYFT-cykel? Bay Wheels-cykler og e-cykler er nu tilgængelige i Lyft-appen fra kun $ 3 pr. Tur.

Vintercykelbriller - søg efter løsninger

Har du brug for cykelbriller om vinteren? Om vinteren tror du måske, at der ikke er så meget behov for at bære dem, men faktisk er det modsatte tilfældet. Ifølge American Academy of Opthalmology har undersøgelser vist, at uanset årstid kan UV-eksponering øge din risiko for at udvikle grå stær og vækst i øjet, herunder kræft. 07.09.2020

Cykling kraniet cap anmeldelser - anførte spørgsmål og svar

Bær professionelle cykelhætter? Podier er ofte udstyret med ryttere, der bærer baseballkasketter med deres sponsorer på i stedet for cykelkasketter. Der er dog nogle, der prøver at bevare traditionen og fortsætter med at bære dem. De fleste professionelle podier er gået som baseballkasket. Imidlertid prøver nogle at bevare traditionen og udseendet. 2016.