Vigtigste > Cykling > Cykling efter acloperation - brugbare løsninger

Cykling efter acloperation - brugbare løsninger

Er cykling god efter ACL-operation?

Cyklinger også en megetgodtmåde at styrkeknæpå dette tidspunkt. Begynd med en statiskcykeli gymnastiksalen, startende med 5 minutter på lav modstand og går fornuftigt frem.Hej igen, i dette online-kursus har vi allerede diskuteret mange faktorer om, hvordan man håndterer en ACL-skade ACL-genopbygning på tværs af rehabiliteringsforløbet Målet med denne screencast er at opsummere de vigtigste aspekter af, hvorfor vi kan være efter, at en ACL-skade ikke får optimale resultater og / eller ACL-rekonstruktion. Bemærk, at dette resumé ikke er beregnet til at bebrejde nogen. Bare for at sikre, at vi kan gøre det bedre i fremtiden.

Den første advarsel, vi i øjeblikket står over for Hvad skal vi gøre er, at der er en begrænset mængde, eller at der mangler klinisk gældende retningslinjer for rehabilitering efter ACL-skader og ACL-genopbygning. Nogle retningslinjer er blevet offentliggjort, men disse retningslinjer forbliver meget generelle og ikke-specifikke. For det andet er der klart et hul mellem det, vi kender fra forskning, og hvad der normalt sker i klinisk praksis.

Der kan være mange grunde til dette. For mange af os fysioterapeuter kan det for eksempel være meget vanskeligt at holde sig ajour med det faktum, at meget forskning falder bag en betalingsvæg, og at vi ofte har lidt tid til at grave i de enkelte studier under det daglige arbejde på klinikken. . Dette onlinekursus kan selvfølgelig være en god måde at holde dig opdateret.I mine første punkter er forskningsresultaterne ofte for uspecifikke til at kunne anvendes direkte i klinisk praksis. Så jeg er endnu en gang meget glad for, at du tilmeldte dig dette kursus, fordi dette kursus er et af de værktøjer, der virkelig kan hjælpe med at bygge bro over forskellen mellem forskning og klinisk praksis. En tredje vigtig barriere for at få de bedste resultater af en ACL-skade er, at mange patienter ikke er villige til at vende tilbage til motion.

Vi diskuterer dette detaljeret i dette kursus. Mange patienter vender tilbage simpelthen fordi de tror, ​​de kan vende tilbage. baseret på ingen test, ingen kriterier eller kun baseret på tid efter skade eller genopbygning.

De mangler ofte de fysiske, psykologiske og fysiologiske færdigheder til at vende tilbage til sportspræstationer med succes. Dette øger sandsynligheden for en anden ACL-skade eller andre skader i underekstremiteter eller nedsat ydeevne og lavere livskvalitet. Nummer fire refererer faktisk til det foregående punkt, utilstrækkeligt til at imødekomme kravene i den følgende fase eller vende tilbage til sport.Kriteriebaseret progression rehab kan være meget nyttigt med at opstille klare mål og styre dit træningsregime i henhold til din patients funktionelle niveau. Efter at have taget dette online kursus, skal du nu være i stand til at guide dine patienter gennem hele rehabiliteringskontinuet ved hjælp af mere specifikke kriterier. Punkt 5 er også meget vigtigt og fokuserer på kvaliteten af ​​rehabilitering.

Rehab af god kvalitet er et must for at få de bedste resultater. Uden optimal genoptræning får du ikke nogen resultater, som du ønsker eller ønsker at opnå. Vi ser dog, at kvaliteten af ​​rehabilitering generelt er relativt dårlig, ikke for alle, men generelt.

Og selvom det kan være meget vanskeligt at definere rehabilitering af høj kvalitet, er der et par vigtige punkter at huske på. Først og fremmest tror jeg, at vi ofte ikke indser en atletes fulde potentiale. Dette kan skyldes, at der generelt ikke er tilstrækkelig viden om alle de aspekter, der skal overvejes i træningen.Eller manglende viden og færdigheder til at komme tilbage i sporten og om alle de aspekter, der skal behandles i dit rehabiliteringsprogram. Derudover er vi ofte ikke specifikke nok i vores træningsforslag. En detaljeret træningsopskrift er vigtig for at nå de ønskede træningsmål. Et af de punkter, som vi også behandlede i dette online kursus, er, at rehabilitering ofte er underudfordret.

Vi er nødt til at træne hårdt og smart for at få de resultater, vi ønsker i går aftes, især hvis du virkelig vil vende tilbage til atletisk præstation. I punkt seks vil jeg minde dig om, at der ikke er behov for at have travlt under genoptræning. Der bør ikke være tidspunkter, hvor du springer over et par trin eller stadier for at fremskynde genopretningen, da rehabilitering ofte skrider for hurtigt, og vi ved, at det tager tid, både funktionelt og biologisk, at gøre dette efter så alvorlige kvæstelser For at opnå det maksimale potentiale.

I dette online kursus bruger vi en kombination af kriterier, der fokuserer på patientens funktionelle status kombineret med tiden efter skaden og muligvis også rekonstruktion. Hjemme-beskeden her fra dette sjette punkt er så: skynd dig ikke. Vær tålmodig.

kort træning

Tag dig tid til at forbedre og nå dine mål. Fra patientens synspunkt kan genoptræning efter ACL-skader være en meget vanskelig rejse. Undersøgelser har vist, at overholdelse af rehabiliteringsprogrammet og patientmotivation til rehabilitering er vigtige punkter i prognosen for resultatet.

Du kan have det bedste abdominale rehabiliteringsprogram i verden, men et træningsprogram kan kun være effektivt, hvis det gøres effektivt. Patienter med mindre compliance og patienter, der ikke følger programmet, som det skal, og patienter, der er mindre motiverede til at gennemgå rehabilitering, har typisk mindre end optimale resultater efter ACL-skade og genopbygning. Som fysioterapeuter spiller vi en nøglerolle i at motivere patienter og holde compliance så højt som muligt.

For eksempel gennem realistiske forventninger, åben kommunikation med dine patienter, mål både på kort og kort sigt på lang sigt. Giv feedback og involvere patienten i rehabiliteringsprogrammet. Husk at skubbe dit program fremad, gør det udfordrende og glem ikke at have det sjovt.

En omfattende gennemgang af Linda Truong et al. i 2020 rapporterede, at mange psykologiske, sociale og kontekstuelle faktorer er til stede og påvirker alle stadier af bedring fra en traumatisk sportsskade. En bedre forståelse af disse faktorer, både på tidspunktet for skaden og under hele genoptræningen, kan hjælpe med at optimere skadestyring.

Eller for at opnå patientens ønskede resultater, såsom at tilskynde til at vende tilbage til motion, men også fremme langsigtet livskvalitet og fælles sundhed. Det, vi ofte gør forkert, er, at vi ikke tilstrækkeligt målretter interventionen med den enkelte foran os. Intet rehabilitering vil være nøjagtigt det samme.

Ikke kun på grund af de fysiske svækkelser forbundet med en ACL-skade eller genopbygning, men også på grund af de psykologiske, sociale og kontekstuelle faktorer, der har en stærk indflydelse på genopretningsprocessen. Tag hjemmebeskeder her: behandl ikke bare personen på knæet. En klar og åben kommunikation mellem alle involverede er afgørende i hele rehabiliteringsprocessen.

Forskellige mennesker kan være involveret i atleter. Først og fremmest tænker vi selvfølgelig på personen selv. Vi bruger en patientcentreret tilgang.

Som fysioterapeut skal du ikke være vigtig. Det hele handler om patienten. Du arbejder med denne patient over en lang periode, så sørg for at opbygge et stærkt forhold mellem patient og terapeut med den ortopædiske kirurg under en operation med en læge, sports træner, forældre og muligvis styrketræning; Alle andre potentielt involverede mennesker er vigtige.

Alle involverede i processen skal være på samme linje. Alle skal vide, hvad de specifikke mål og stadier er, hvad patienten kan eller ikke kan gøre. Personligt tror jeg, at vi som fysioterapeuter kan spille en førende rolle i hele denne proces.

Dette kan dog ændre sig over tid, hvis for eksempel styrke- og konditionstræner fører patienten tilbage til præstationstræning og omskoling på banen på et højere niveau for at få en spiller tilbage til præstation. Det er virkelig teamwork. På et lavere niveau kan fysioterapeuten tage føringen over hele rehabiliteringsprocessen.

Tag beskeder med dig hjem: det er her, du arbejder sammen. Del beslutninger og brug åben kommunikation med en patient i centret. Sidst men ikke mindst.

Sundhedssystemets regler og grænser spiller også en rolle. Afhængigt af den tilstand, hvor du arbejder, patientens forsikringsselskab eller din patients økonomiske situation. Antallet af fysioterapibesøg kan variere betydeligt Nogle patienter har muligvis kun få sessioner for at gennemføre hele rehabiliteringsprogrammet, hvilket også kan påvirke kvaliteten af ​​behandlingen.

Selvfølgelig kan dette også føre til vanskeligere fremskridt på alle niveauer, der er nødvendige for at vende tilbage til ydeevne. I dette tilfælde bliver patientuddannelse, meget klar formulering af træningsreguleringen og bestræbelserne på at opnå et meget højt niveau af patientoverholdelse af programmet og motivation til rehabiliteringsprogrammet endnu vigtigere. Under denne artikel finder du også et resumé af disse 10 point i den infografik, jeg lavede til dig, håber du nyder det, og du kan lære nogle lektioner fra disse punkter for at forbedre kvaliteten af ​​dit rehabiliteringsprogram, tak for at se.

Er cykling god efter knæoperation?

Ridning encykelkan være virkelig gavnligtefter knæoperation, men du bør altid søge råd hos os eller din læge, før du sadler op. Indstil dit sædehøjde korrekt ved at sidde på sadlen med din 'betjente'knælige ned og hviler på pedalen.14. juni. 2017 nov.

Velkommen til Ask GCN Anything. I denne uge besvarer vi dine spørgsmål om protese knæ, ketoner, og hvornår vi skal gå på en genopretningsdrev. Hvis du har et spørgsmål, du gerne vil svare på showet, skal du lade det være i kommentarerne nedenfor ved hjælp af hashtag #TORQUEBACK og for en chance for at vinde et gratis tre måneders Zwift-abonnement, brug hashtagget #ASKGCNTRAINING. (Whoosh-lyd) - Des White op med: 'Jeg er en 70 år gammel cyklist med ekstra knæ, og jeg bruger nu en e-cykel til at holde på vejen.

Jeg har stadig bygget min landevejscykel på en smart træner, men ønsker at få den tilbage på vejen. Nogle tip til et godt træningsprogram? Des, dette er et strålende spørgsmål og en veludført måde at komme tilbage på cyklen efter din knæoperation. Vi anbefaler langsomt at opbygge varigheden af ​​dine indendørs rides for at prøve at genopbygge din evne til at komme ud udenfor.

Prøv at planlægge omkring fire til fem aktive dage ad gangen, men føler ikke behovet for at tage back-to-back hårde dage i træk. Med alderen har vi brug for mere tid til at komme os, så du skal prøve at have en afslappet dag at planlægge mellem dine sværere eller længere ture. Opbyg din længste tur med ikke mere end tyve til tredive minutter hver uge for ikke at overvælde dig selv, og det skal være på vej tilbage til fuld fitness.

Held og lykke og have en god tur. Åh, og en sidste ting: Forsøm ikke din e-cykel. Efter min mening er de den største opfindelse i moderne tid.

Og det er det perfekte værktøj til at komme tilbage på vejen til længere ture, når du ikke er 100% sikker på, hvordan du har det. Dernæst er et interessant spørgsmål fra Birds On A Stick: ”Synes du det er en god idé at begynde at tage eksogene ketoner? Ville det forbedre min udholdenhed? Mit svar ville være absolut nej. Jeg mener, der er gjort for lidt forskning på et produkt, der har eksisteret i næsten 15 år, hvordan ved du, hvad du lægger i din krop, når der ikke er nogen undersøgelser, der viser de langsigtede virkninger af dette produkt? Det er et syntetisk produkt, og jeg synes, vi skal være meget forsigtige med, hvad vi lægger i vores krop i denne henseende, det er også et ureguleret supplement.

Så kvaliteten af ​​det, du faktisk køber, hvordan ved du, at det er standarden? Og endelig vil det kun give dig en 2% stigning i ydeevne. Og er det værd at risikere dit helbred for en stigning på 2%? Jeg tænker ikke rigtig på det. Prøv at spise sundt, prøv at træne og sove sundt.

Der er så mange andre måder, du kan forbedre din præstation på uden at bruge lidt af dit helbred i praksis. (Robot hvæsende støj) Denne uges Zwift-vinder er Arthur Asulyan med et sweet spot-træningsspørgsmål, der er ikke mange lige eller lange stabile stigninger i hans område. Det er mere som små, men høje bakker.

Så min indsats er altid at hoppe op og ned, og alt det der er mellem motorveje, så ingen cykling. Kan du give råd om, hvordan man efterligner sweet spot-træning under disse forhold? Som altid sendes dette spørgsmål til Zwift, og deres undervisere sender det tilbage med svaret. Og de starter med at fortælle os, hvor god sweet spot-træningen er, og selvfølgelig, hvis du har det perfekte terræn, vil de længere intervaller på dit sweet spot-niveau være mere ideelle.

Det er dog okay at nedbryde det. Så hvis dit mål var omkring 30 minutters sweet spot i en given session, kan du opdele dette i 5-minutters blokke i seks gentagelser på fem minutter. Så når du har en fem minutters stigning, skal du køre den op på det søde sted, tage en drejning og komme tilbage.

Hvis du har en vej, sig fem minutter eller syv minutter, tag en pause fra den længde og drej derefter om vejen, så kan du selvfølgelig gøre en sød plet på vej tilbage, hvis den er på en flad vej Nu hvor du har denne gratis tre måneders abonnement, kan du prøve at lave nogle af dine sweet spot-træning indendørs, som åbner op for en lang række forskellige terræn, som du måske ikke har omkring dig. Og jeg tror, ​​det er skønheden i virtual reality-træning i disse dage, er det ikke? (Whistling sound) Dernæst er et spørgsmål om Dimebag5884s afstamning. 'Hej folk, jeg er ny på landevejscykling i denne sæson og har det sjovt med solo og gruppeture.

Men hvordan har jeg virkelig problemer med nedstigninger. Jeg er meget genert, især rundt om hjørnerne, og jeg griber mine næver fulde af bremser. Dette forhindrer mig i at køre med de bedste grupper i min lokale klub, fordi jeg ikke vil skrue op for deres dannelsesfald.

Nogen tip til at forbedre samvittighedstro på nedstigningen? 'Nå, det første, jeg vil prøve, er at starte en nedstigning fra bagsiden af ​​din gruppe og komme et par fødder bag gruppen, så du kan holde øje med vejen foran dig, men du kan også' se, hvad Chauffører gør før dig - de mere erfarne chauffører. Du lærer, hvornår du skal bremse, og hvornår du skal dreje, hvor meget magert du skal gøre på cyklen og ting som at prøve ikke at blive for nervøs i nedkørsler. Det er virkelig vigtigt at slappe af, da dette er den bedste måde for cyklen at strømme under dig.

Og hvis du stadig har problemer, kan du prøve en af ​​de mere erfarne chauffører til side for din gruppe og bede dem om en lille en-til-en lektion. Generelt vil de mere erfarne ryttere og klubture gå ud af deres måde at hjælpe nyankomne og få dem til at føle, at de bliver bedre med deres cykling. Det er det værd for dem, men det vil det være værd for dig også Slap af, prøv og nyd nedstigningen.

Du er belønningen for dit hårde arbejde for at nå toppen af ​​opstigningen. - Nu har vi dækket observationen, den næste gyldne regel er aldrig at overskride din grænse. Faktisk vil du køre inden for 90% af din grænse, hvilket vil gøre det meget sjovere og sjovere at komme af cyklen - Dernæst kommer Kibric med et genopretningsspørgsmål: 'Hej og tak for de gode artikler som altid.

Mens jeg var på internettet, har jeg bemærket, at folk nævner rekreative drev. Hvorfor og hvornår har jeg brug for det? Og hvordan man gør det? Der er en strålende artikel om, hvordan man kommer sig. Ideen med det rekreative drev er at fremskynde dit opsving.

Dagen efter en stor begivenhed, når dine muskler er virkelig ømme og virkelig trætte, vil det faktisk hjælpe med at skylle alle disse toksiner og laktat ud af dine muskler og forbedre din evne til at regenerere og gøre dig klar til en anden træningstur igen. Det er den slags tur, du kører mellem hårde træningsprogrammer, der resterende træthed og ømme muskler. (Glad technomusik) - Før vi begynder at forklare nøjagtigt, hvordan man går på et rekreativt drev, hvad skal du egentlig gøre da? Der er en måde at forsigtigt øge blodgennemstrømningen til kroppen gennem forsigtig træning, og så er teorien, at det vil hjælpe med at fodre dine beskadigede muskler og også skylle nogle af de affaldsprodukter, der er akkumuleret fra hård træning at have. - Halffastcyklist vil gerne vide, 'Hvad er forskellen mellem en hack og en bodge? Jeg har set dette afsnit i dit ugentlige GCN-show og har endnu ikke fundet ud af de definerende egenskaber ved disse termer. 'Og jeg tror, ​​for at være ærlig, ingen ved det.

Jeg vil måske sige, at en bodge er unødvendigt tvunget. 'reparation; noget du kunne have undgået, og et hack er noget, der virkelig forbedrer en artikel. Jeg er ikke sikker på, at det er lidt vagt.

Der er intet klassificeringssystem, og det afhænger grundlæggende af det indsendte foto. Quinn Hughes vil vide om sko: ”Hvis det gamle ordsprog siger, at du ikke skal bære helt nye sko på løbsdagen (eller en stor tur), hvordan driver de professionelle i sko med unikt design? Race dag? Eller under træning eller spejderarbejde? Eller behandles de før en afsløring? '' Nå, det er et godt spørgsmål, men jeg, erfaringsmæssigt og efter at have set, hvordan alle andre omkring mig gjorde det, ville De generelt bruge et nyt par sko i ugen, der førte til begivenheden, måske på den indendørs træner, til sæt dem op. Men for at være virkelig ærlig er en professionel så tilpasset deres opsætning, at de sandsynligvis kan kaste et sæt Cleatson til et par sko og inden for få minutter vide, om det er korrekt justeret eller ikke forårsaget af at sætte nye sko på Vincent Pribish, vil vide, hvordan at komme sig efter en luftvejssygdom.

Hvor hurtigt kan du komme tilbage på din cykel? Som altid er vores råd at lytte til din krop og ikke overdrive det, især med luftvejssygdomme, da de let kan blusse op igen. Så start med 30 minutters forlystelser indendørs, muligvis ved lav intensitet. Og hvis du har gjort en eller to af disse i træk, kan du enten øge varigheden eller intensiteten - der er ingen måde, jeg vil øge begge motiver på samme tid, da du måske ender med at grave et større hul til dig selv.

Forvent, at det tager cirka tre gange så lang tid at få dig tilbage til fuldt helbred, da din sygdomstid er to uger, det kan tage seks, måske endda lidt længere, at komme tilbage i form, som den er. Det er desværre tilfældet. Det bedste er at acceptere dette tidligt og langsomt genopbygge det. (Whistling noise) - Johannes Bilgeri skriver: 'Mine tæer' gør ondt, når jeg kører et århundrede.

Er det bare en ting, som cyklister skal vænne sig til? Og har du haft lignende smerter? 'Nå, jeg har bestemt haft lignende smerter, men det skyldes generelt, at jeg enten har haft et par' sko, der ikke ventilerer så godt, og noget du kan gøre for at arbejde rundt, der er huller til at bore i bunden af ​​sålerne . Eller fordi jeg virkelig kan lide at klippe mine sko for at forhindre løs bevægelse i skoen, og så bliver mine tæer generelt følelsesløse bagefter. Varme kan få dine fødder til at svulme op.

Og sker det? Klemmer dette dine nerver og mister derefter følelsen i dine fødder? Derefter kan en ortotisk indsats gøre underværker. Virkelig gode er ikke billige mere. De koster sandsynligvis et meget dyrt par sko, men de vil helt ændre din komfort på en cykel.

Og generelt kan du have et sæt indlægssåler, som du kan overføre fra sko til sko til sko gennem årene. Jeg kender bilister, der har haft deres indlægssåler i omkring ti år, og de er stadig stærke. Selvom de kunne få dem til at genskabe hvert eneste år, giver det ikke altid mening.

I retfærdighed tilføjer ortotiske indlægssåler mere til din komfort på cyklen end næsten alt andet. Held og lykke med din søgning. Start måske med at finde ventilation på dine sko. (Grusende støj) - Kim Jarkou vil vide, hvordan man korrekt bærer benvarmere.

Trækker du dem over dine shorts? Eller trækker du dem under? Nå, jeg synes traditionelt at de skal bæres nedenunder. Dette er dog ikke altid så behageligt, så hvis du vil være komfortabel, vil jeg anbefale at bære det over toppen, hvilket fjerner den lille friktion, der ofte kan få sadlen og toppen af ​​handsken til at mødes på større lår. Hvis du bærer dem nedenunder og vil slippe af med denne friktion, kan du dreje elastikken.

Det fungerer ofte meget godt. Og hvis du vil se ud som en belgisk racercyklist, som hver ung rytter gjorde i min ungdom, ville du altid bære dem over og derefter trække dine sokker over handsker. Selvom det heldigvis er en døende tendens.

mountainbike destinationer

Hvis du vil gøre dine sponsorer glade, skal du altid bære dine handsker under dine shorts, ellers blokerer du synligheden for hver sponsor på dine shorts og kommer hjem til deres første effektmåler, hvilket bliver en ret spændende begivenhed. ”Er det vigtigt at lave en FTP-test så hurtigt som muligt? Eller kan jeg gøre dette ad gangen, efter at jeg er vant til at træne med KPI'erne? ”Mit råd ville faktisk være at fortsætte dit nuværende træningsprogram i cirka to til fire uger. På den måde kan du indsamle data om, hvad du allerede har gjort, og du vil ikke justere for mange ting.

Du bliver besat af KPI på din skærm og derefter negerer alle de andre aspekter af fitness, der er derude. De glemmer, hvordan man træder, de glemmer deres puls, de glemmer deres egen opfattede anstrengelsesmåler som en datasamler bag kulisserne, og når du har gjort det, kan du faktisk begynde at træne med denne effektmåler. Og efter cirka fire uger har du allerede et ret godt skøn over din FTP fra din nuværende træning.

Og så kan du begynde at arbejde med KPI'erne fremad og tage en dedikeret FTP-test. Eller brug noget smart online-software, der også kan estimere din FTP-værdi for dig. Held og lykke og hav det sjovt.

Du har en helt ny verden af ​​computing, som du har brug for at fastgøre. (Piskestøj) - Og det sidste spørgsmål i denne uge kommer fra Luis Solaegui. Jeg er så ked af det, hvis jeg ødelagde dit navn. ”Hej gutter, jeg har kæmpet bagved med smerter, siden jeg begyndte at arbejde på mine sprints.

Umiddelbart efter en maksimal indsats i sadlen kommer jeg tilbage på cyklen og føler en kedelig smerte nøjagtigt hvor min hofteben møder sadlen. Smerten varer et par sekunder og forsvinder derefter helt for kun at komme tilbage efter endnu et sprintomgang. Kunne min teknik være forkert? Er det et problem med cykeltilpasning? Eller måske er jeg bare ikke bygget til sprint? 'Nå Luis, det lyder som om du har problemer.' med såkaldt bursitis, som er hærdningen af ​​den bløde gelpude, der løber under bindevævet i dine muskler til knoglen.

Hvis disse bliver smittet, kan de i ekstreme tilfælde forårsage en kedelig eller skarp smerte. Og noget, du kan gøre for at afhjælpe dette, er at prøve at massere det punkt på dette tidspunkt, det gør virkelig ondt, du kan endda grave sadelnæsen ind på cyklen. Dette giver en god indikation af, om dette faktisk er tilfældet.

Styr de modsatte muskelgrupper omkring det - så hofterne - og stræk derefter disse muskelgrupper. Hvis alt dette mislykkes, kan du prøve at måle dine hofteben eller sideben og se, om de faktisk passer til din sadel. Og der er visse steder, du kan gå, i det væsentlige chassiskortlægning, for at finde ud af, hvilken sadel der passer perfekt til dig.

Held og lykke. Vær ikke urolig. Det er ikke det faktum, at du ikke er bygget til sprints.

Der er et andet problem, som du sandsynligvis let kan løse. Forhåbentlig hjælper det. Det er det for denne uge.

Hvis du har et spørgsmål, skal du sørge for at bruge hashtagget #TORQUEBACK, og hvis du har en chance for at vinde et gratis, tre måneders Zwift-abonnement, skal du bruge hashtagget #ASKGCNTRAINING. Du kan gøre det i kommentarerne nedenfor, på Twitter eller endda på Instagram. Hvis du kan lide min italienske t-shirt, skal du stoppe ved shop.globalcyclingnetwork.com og få en selv? Hvis du gerne vil se en anden artikel, skal du klikke her med det samme.

Og hvis du fandt dette show nyttigt, så giv mig store tommelfingre.

Gør og ikke efter ACL-genopbygning?

Sæt dit ben på puder eller puder, så dinknæer mindst 12 inches over dit hjerte i de første tre til fem dageefter operationen. Hold dit ben hævet, hvis dinknæsvulmer eller dunkler, når du er på krykker.Don''tlæg puder bag dinknæfordi dette begrænser bevægelse afknæ.

Hvilke øvelser er gode efter ACL-operation?

Her er nogleøvelserdu kan gøre tidligt i dingenopretningat hjælpe med at gøre dinkirurgien succes.
  • Quadriceps sammentrækninger.
  • Lige ben hæver.
  • Meget dias.
  • Patellar mobiliseringer.
  • SiddendeKnæFleksion.
  • Prone Hangs.
  • Kernetræning.
  • Ambulationstræning.
9. sep 2020

fedt dæk cykel

♪ Bob og Brad, de to mest berømte fysioterapeuter ♪♪ på Internettet. ♪ - Hej folkens, jeg er Mike Kenitz, assisterende fysioterapeut - Brad Heineck, fysioterapeut - Og sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på internettet - Der er noget galt her Mike - Hvad? - Efter vores mening er Bob selvfølgelig på ferie. Mike er en erstatning for os, og vi er glade for at have ham.

Og vi fortsætter, og titlen på denne artikel er den bedste knæstyrkeøvelse efter operationen, og det inkluderer knæ-, menisk- eller ACL-operationer - plus en giveaway - og giveawayen er direkte relateret til denne artikel, hvad har vi , Kammerat? - Ja, du kan tjekke os på Instagram, Twitter og TikTokfor for en 60-sekunders version af vores program, eller du kan finde uddelingen ovenfor på vores Facebook eller gå til bobandbrad.com/giveaway for at finde ud af, hvad det er. - Giveawayen er knæglidning. - Ja. - Hvad du er, skal jeg finde ud af, hvor nyttigt det kan være både efter operationen og før operationen. - Ja. - Så sidste gang jeg kontrollerede, er det over 800.000 knæudskiftningsoperationer.

Jeg har ikke ACL- og meniskoperationsnummeret, men det har de. Hundredtusinder er involveret. Så der er et stort behov for knærehabilitering før og efter operationen y hvad der er gjort tidligere - Er håndklædet - Terapeuten kommer ind i terapirummet, og de tager et håndklæde og smider det væk og siger, 'Voks gulvet. 'Og det fungerer godt, der er ikke noget galt med det, men det kan være bedre, og det er der.

Og hvad vi fandt og faktisk opfandt, er knæglideren, fordi fordelen ved knæglideren er, at den fungerer godt på en plan overflade. Du har ikke brug for et håndklæde, og på tæppebelagte gulve derhjemme fungerer det ikke at lægge håndklædet væk. - Ja, du kan bruge dette på ethvert gulv, du ønsker.

Du prototypede, da jeg begyndte at arbejde for dig, og vi har testet disse ting i årevis. - Det har været omkring otte år, de er fuldstændigt perfektionerede. Nu er det andet, som et håndklæde ikke får dig, at du kan lægge det på en skråning, nu begynder du at bevæge dig efter operationen, ofte så tidligt som den næste dag, du har brug for, at leddet bevæger sig.

Der er tidspunkter, hvor dette ikke er tilfældet, men næsten altid samlede knæ. Og det fungerer godt. Dit knæ gør ondt, det gør ondt, men du er nødt til at få det til at bevæge sig, og du får det i gang og på lejligheden - Ja.

Det er måske ikke så tidligt. Det ville være mere styrkende senere. - Ja, måske et par uger, tre uger. - Ja. - Du kan gøre det sådan, vi finder ud af, at denne retning fungerer meget godt lige efter den første uge efter operationen, hvis du vipper den.

For det første gør det lettere at gå ned ad bakke. Det ændrer vinklen på anklen, og af en eller anden grund har vi det, er jeg ikke 100% sikker, men vi er altid heldigere, hvis du tager det op i en hældning, når nogen kæmper. Vi lader patienten gå med sit stærke ben, indsætter lidt passiv rækkevidde.

Vi finder altid ud af, at folk har en bedre rækkevidde, når du lægger pres på i modsætning til terapeuten, der fortsætter og opfordrer dig, de har ingen kontrol. Så har folk ikke det godt, når en anden har kontrol over et ømt led. Mike, har du nogle flere kommentarer til dette aspekt af knæglidning? Jeg har en fornemmelse, når jeg kommer her, det bliver tæt på mine ankler, jeg har kun stramme ankler, fordi jeg forstuvede dem begge, men kun denne lille hældning hjælper mig med at få dem tilbage der uden at have ankelproblemer, så. - Og så går op ad bakke, lægger denne retning lidt mere vægt på quad power, hvilket er en anden fordel.

Den anden rigtig gode ting ved det er, at du kan bruge dette til forbehandling - ja - så inden operationen har vi nogle kirurger og folk, der vil bruge det før. Så de vænner sig til udstyret og får knæet i bevægelse, og for at være ærlige siger folk, at jeg bruger det mere. Håndklædet virker, men jeg har faktisk et stykke udstyr her, og overholdelsen og evnen eller motivationen til at bruge dette er meget højere end et håndklæde, for ikke at nævne det fungerer så meget bedre - vi er begyndt at sende disse ud med alle vores protetiske knæfolk.

Vi sender dem hjem, fordi vi har meget på vores lokationer, og de alle elsker det. Og de kun når de er færdige og ikke har brug for det længere, de bringer det tilbage, men vi har altid fået gode anmeldelser for det. - Og de er lavet af en smuk plast og ekstruderet aluminium, nem at rengøre.

Du kan desinficere dem meget let. Du ved, der er ikke noget herinde, der absorberer fugt - hvis du er skeptisk, gjorde Alex og jeg altid grin med dette produkt, da vi først fik det testet. Efter at have brugt det på patienter virker det faktisk simpelt at arbejde, men det er effektivt. - Lige, og den anden, de er lette, det er cirka 3,1 pund, du kan tage det med dig overalt.

For stort til din pung, så du lægger det ikke i din pung, men let at bære og har et håndtag. Du kan hænge det på væggen. Så det er vores gave.

Vi elsker dette produkt, og hvis du vil have et, vil du have et efter operationen, kan du se og se. Det er på en, gå nedenfor, der er et link under artiklen, der fører dig direkte til en. Og vi har solgt 1.000 af dem i de sidste tre år. - Du kan også gå til produktområdet Bobandbrad.com, der vil de også blive solgt, hvis du ikke vinder lodtrækningen, så. - Det er rigtigt.

Så på den ene eller anden måde prøver vi stadig at ordne alt andet end - Et knust hjerte - Og jeg er bange for, at knæskyderen heller ikke hjælper der - Men hvis du får det lige her - Nej, nej, nej, glem det - er du sikker? - Glem det. - Okay. Pas på og have det sjovt og held og lykke med din knæoperation. - Tak fordi du så med.

Styrker cykling ACL?

Fordelene vedCykling

Vælger at cyklekan forbedredit generelle helbred uden en høj adgangsbarriere.Cykling kanhjælper også med at fremme helbredet ved knæbrusk og understøtter helingsprocessen hos patienter med anterior korsbånd (ACLtårer.
13. aug 2015

Hvor hurtigt efter ACL-operation kan du gå?

Patienteruden hjælp inden for 2-4 uger, men i korte perioder.Efter10-12 uger, forvent hurtig, let jogging og endda plyometrisk træning. FuldgenopretningACL-genopbygninger 6-12 måneder eller mere med fysioterapi.

Er stationær cykel god til ACL-rehabilitering?

Træningscykel

Det herdyrke motionkan startes straks efter at have lidt enACL-skade. Nøglen er at bevare knæets bevægelse. Når du sidder påcykeldet er vigtigt at indstille sædehøjden til at arbejde på både knæforlængelse (glatning) og bøjning (bøjning).

Er cykling i orden med en revet menisk?

Cykling. Kører stillecykelkan være en vigtig del af dit knæmenisk tåretræningsprogram.Cykelridning kan have mange fordele, herunder: Det kan forbedre dit knæbevægelsesområde.

Hvor lang er sengeleje efter ACL-operation?

Hvile: Nul til to ugerEfter ACL-kirurgi

I de første par ugerefter operationendu bliver nødt til dethvileog pleje af snitstedet. Prop dit ben - ved læg eller ankel - på et par puder fire til seks gange om dagen.
16. apr 2015

Hvor lang tid, indtil du kan bøje dit knæ efter ACL-operation?

Hvornårpatientenkankontrollere deres rækkevidde af bevægelsesprogression, deres opfattede trussel reduceres, og bevægelse kommer ofte lettere tilbage.Knæbøjning gendannes mere gradvist, med ca. 90 grader opnået efter 1 uge og fuldknæflexion gradvist avanceret og opnået i uge 4-6.3. juni. 2021 g.

Kan du cykle efter ACL-operation?

Over tid kan du forvente at i sidste ende køre på en almindelig cykel igen udenfor, når din læge har givet tilladelse, selvom mountainbiking efter ACL-operation bliver nødt til at vente. Når du begynder at bruge en udendørs cykel, skal du prøve at undgå ridestier, der har et stort antal bakker, da det at køre op ad bakke kan øge belastningen på dit knæ.

Er det sikkert at køre efter ACL-operation?

Ifølge statistikker vil ca. 1 ud af 1.700 mennesker opleve en ACL-skade på et eller andet tidspunkt i deres liv. Sport inklusive løb er blandt den højeste risiko for ACL-skader. (1) Hvis du har haft en ACL-operation, skal du være ekstra forsigtig, inden du kommer tilbage til at løbe.

Hvad skal jeg gøre efter et revet ACL i knæet?

Efter en revet ACL kan du gå ind i et rehabiliteringsprogram for at mindske smerter og genoprette funktionen til dit knæ. Brug af en stationær motionscykel efter ACL-rekonstruktion kan forbedre bevægelsesområdet i knæleddet, ifølge Massachusetts General Hospital Sports Medicine.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Michel le højde - hvordan beslutter du dig?

Hvorfor er Michel Le-stemmen så høj? Michel'le har en unik, knirkende stemme, fordi hun snakker over strubehovedet. Michel'le forklarede, at det er fordi hun taler over strubehovedet, og hendes sang kommer fra hendes mellemgulv. I et interview med The Breakfast Club i marts 2015 sagde Michel'le, at hendes stemme altid har været sådan.

Citi cykel drop off - praktiske løsninger

Hvordan returnerer jeg min Citi Bike? Hvordan returnerer jeg en cykel? Du kan returnere din cykel til en hvilken som helst station, når du er færdig med din tur, brug mobilappen eller Station Map for at finde tilgængelige dokker. Sæt din cykel godt i docken (men smæk den ikke!). Vent, indtil lyset på docken bliver grønt for at sikre, at den er låst.

Gå væk fra din mave - mulige løsninger

Kan du miste mavefedt ved at gå? Walking er en træning med moderat intensitet, der let kan integreres i dit daglige liv. Blot at gå oftere kan hjælpe dig med at tabe sig og mavefedt samt give andre fremragende sundhedsmæssige fordele, herunder en nedsat risiko for sygdom og forbedret humør.

Canyon landevejscykel USA - løsninger på problemerne

Sælges Canyon-cykler i USA? CARLSBAD, CA 16.8. 2017 Canyon, en af ​​verdens mest innovative cykelfirmaer, har officielt lanceret salg til forbrugere i USA. Prisbelønnede, tysk-konstruerede vej-, bjerg-, triatlon- og pendlercykler er nu tilgængelige direkte fra www.canyon.com med levering til alle 50 stater.

Oakley true bridge - søg efter løsninger

Hvad er Oakley True Bridge? Velkommen til Oakley Trubridge, et rammefittingsystem, der er super nemt at bruge og giver brugerne mulighed for at vælge en næsebro, der passer bedst til individets ansigt. Hvert Trubridge-par briller leveres komplet med fire udskiftelige næsepuder i forskellige størrelser.

Hvem vandt turen i dag - søg efter løsninger

Hvem vandt dagens etape af Touren? Mark Cavendish