Vigtigste > Cykling > Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet?

DetStationær cykel. TILstationær cykeler et af de mest nyttige og bekvemme værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer sig fra enknæoperationeller bare forsøge at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folk, jeg er Bob Schrupp, fysioterapeut. - Vi er klar til at gå, jeg er Brad Heineck, fysioterapeut. - Og vi er de mest berømte fysioterapeuter på Internettet - Efter vores mening selvfølgelig Bob - I dag skal vi tale om to nøgleøvelser for et hurtigt opsving efter en total knæudskiftning.

Så Brad og jeg så noget? Måske tre patienter mellem os to? - Ja, ligesom 3000, vi gjorde tusinder --- Vi behandlede tusinder af patienter - Samlet knæ, vi taler om - Ja, knæene skal udskiftes, og så vi så det hele. - Ret, og vi er meget sikre på, hvad siger vi. - Hvad, vil du ikke tale mere? Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et øjeblik til at abonnere på os.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader dem hver dag. Du vil også gerne have os på vores Besøg sociale mediekanaler og vores websted bobandbrad.com, fordi vi altid giver noget væk.Og lige nu giver vi to skumruller væk. Jeg tror, ​​det vil være de blå fyre fra OPTP. Virkelig en dejlig tekstur at gå med det. - Ja, det er smukt. - Fin konsistens. - Dette er deres high-end version af høj kvalitet. - Ja, så bare gå til bobandbrad.com, gå til afsnittet giveaway, så finder du en måde at tilmelde dig på det, eller gå til Bob og Brad på Facebook.

Og sørg for at du kan lide os, fordi Brad og jeg, husk, at vi ikke kunne lide børn. Ingen kunne lide os - Nå, det er det, Bob altid siger. Min mor kunne godt lide mig, så Bob vi skulle tale. - Ja, lad os tale. - Knæ, knæudskiftning, vi bliver seriøse her.

Hvis du får udskiftet dit knæ, har de muligvis en klasse for dig - - Før operationen - Før operationen, og de vil give dig mere end disse to, men efter vores mening er disse nok de mest vigtige. - Ja, når jeg har en tålmodig Brad, siger jeg, at du kan udføre alle de øvelser, de viste dig, og dem alle? Jeg vil vise dig, men jeg vil have, at disse er de to, som du vil fokusere på, og det er dem, der har prioritet. Du sørger for, at disse to bliver færdige. - Nemlig.Og de er faktisk ret enkle. Fi Først kalder vi dem Long Arc Quads, eller jeg siger spark, du vil gøre dine spark. Så hvis dette er mit knæ, bliver det stift, så du får det udskiftet.

Fri bevægelighed og manglende styrke. Så vi ønsker at få den store ting er bevægelsesfrihed, og vi vil bare arbejde på den måde. Og du har brug for en fast stol at sidde på.

Og du vil starte med dine knæ i en 90 graders vinkel, du kan se med striberne der. Og vi er ligeglad med, om du trækker det på den måde, for vi arbejder på det senere. Og du går bare ovenpå, nogle gange har jeg folk, der holder deres knæ lige her for at stabilisere leddet og sparke dem op og ned igen så langt du kan.Og gør dette i omkring 10 gentagelser. Du kan gøre mere, hvis du vil. Hvis du ikke kan rette det lige nu, og det bare er stivt og ondt der, så laver du 10 eller 15 af dem. - Og det er næsten en slags opvarmning. - Ja, og inden du er færdig skal du placere en skammel foran, få dig ud og p sæt din fod derinde, og når du siger, at den er stram her, vil du faktisk forsigtigt presse knæet og forsøge at rette knæet ud, så du får fuld forlængelse.

Dette sker muligvis ikke den første dag, du gør dette, men du starter, dette vil være præ-præparat før operation, du starter kun et par uger før operationen. Og forhåbentlig når operationen kommer, har du fuld forlængelse, og så vil du være i stand til at udføre dine spark med fuld bevægelsesområde. - En lille variation på den Brad, har du noget imod det, hvis jeg har afføringen? Når du arbejder på det, kan du faktisk dreje din fod i en retning og skubbe ned. - Ja, ja. - Og drej foden den anden vej og skub ned, ja. - Så du kan se hans tå gå til højre eller venstre. - Og han strækker bare forskellige dele af knæet, og du kan? Find ud af, at du på denne måde vil få lidt mere succes. - Det er et af branchens tricks. - Det er rigtigt, et af disse tricks, hvis du ser et par tusinde patienter eller 15, gør denne strækning, hvis du skal.

dyreste cykel

Så er vi nødt til at bøje knæet, og hvad du skal gøre er at gå frem og tilbage med din fod på gulvet. - Åh vent, ja, det var din ret, fortsæt? - Ja, det fungerer ikke så godt. Du kan lægge et håndklæde på gulvet, så fungerer det.

Hvis du vil gøre det på tæpper og hvad ikke, eller bruge en vinkel som denne, så bruger vi Glide-knæet, som vi faktisk opfandt. Det fungerer rigtig godt, fordi vi havde brug for en. (griner) - Præcis - og mange terapeuter kunne også bruge disse derhjemme, og alt hvad du vil gøre er at gå frem og tilbage, nu skal du gøre dette, du kan gøre så mange reps som du kan, jeg ville kan lide, men i det mindste sandsynligvis 20 eller 30.

Men du kunne bruge to eller tre minutter på det, ikke noget problem. Men efter at du har løsnet knæet, skal du trække det ind hver femte rep så meget som muligt. Du kan tage din anden fod, og du vil få bøjningen så langt som muligt.

Ved du hvad, hvis du kan nå så langt så godt. Hvis ikke, er det ikke ualmindeligt. Nogle mennesker med gigt knæ kan måske bare komme så langt, og det er stramt.

Men med gentagelser kan du få det i bevægelse og okay Liz? Hun faldt næsten af ​​afføringen. - Nej, hun vågner lige nu. - Ja, så du skal gøre det sekund og arbejde på den kurve. - En god funktion om det, Brad, er at håndtaget er her, og jeg fortæller dig hvorfor.

Min kone gjorde det efter et knæproblem, hun havde, og anklen bliver ubehagelig, når du begynder at se anklen bøjes rigtig plantabelt der. - Højre, plantar bøjet, ja. - Så det holder det i en dejlig, behagelig vinkel.

Og desuden kom du ned ad bakken for at strække og distrahere det meget lettere nu. - Så du kan se, at det fungerer som et håndtag til at bære, det er så godt, at du kan arbejde det fladt eller få den hældning, som virkelig er en god fordel - dette er en stor faktor især efter operationen. Jeg tror, ​​det er her, patienter virkelig er interesserede denne gang, du har et godt bevægelsesområde, det bedste du kan få.

Efter operationen --- har du lidt styrke fra quadsne. - Præcis, du er klar til operationen. Efter operationen vil lægerne sige, 'Få' knæet i bevægelse. 'Du vil sandsynligvis være i terapi.

Dette er virkelig en fordel for hjemmet. Og den fordel ned ad bakke er virkelig rart. Og når man ser det glide ned, er der meget lidt friktion til at begynde med.

Og så kan du hjælpe her, og du vil skubbe og skubbe og skubbe. Og du vil gøre det lige efter operationen n start først ved anklen, og hvis det bliver for bredt, hvor anklen ikke kan skubbe så meget, kan du lægge din hæl lige på din tå, og der er virkelig en god stak terapeut, ofte kan jeg sidde der, og når jeg måler nogen, kan jeg komme til dem, og ja Brad vil være der, og jeg kan faktisk bruge min fod til at presse ham, mens jeg tager goniometeraflæsningen. - Ja, med begge hænder, og det er virkelig praktisk, dandy.

Så du vil gøre det efter operationen, men du vil også gøre det samme, du vil udføre disse spark. Og normalt efter typisk operation er det meget almindeligt, at du måske bare får så meget stretch i starten. Så gør dine spark, du kan gøre 10 til 20 af dem. - En anden form for opvarmning, men det er den rigtige øvelse. - Lad os gå.

Og så har du selvfølgelig en kølepude. Det vil være en af ​​dine venner at kontrollere smerten. Og du kan lægge en kølepude over knæet og lade kulden og kulden hjælpe dig med at kende smertemasken. - Ja, først behøver du måske ikke engang at trykke.

Jeg mener, du vil måske bare lade tyngdekraften gå de første par dage eller den første uge, lad det gøre. Og disse stole er gode til det. for hvad der sker er, at det begynder at gøre ondt, og så kan du bøje det og give dig selv en smule lettelse, og så kan du gå tilbage ind - så ja, hvis du har noget lignende, og hvis du kunne lægge køletasken på det , vil du ikke lade det være i 30, 40 minutter for at rette dig ud.

Men normalt har jeg nogen i fem minutter, det bliver ret ubehageligt, så kan du tage afføringen og lægge den her, og det føles meget pænere. - Det er der - Du skal også være god mod dig selv, når du trækker i tappene - Og på trods af hvad folk tror, ​​fysioterapeuter, betyder PT ikke smerte og tortur. Vi er nogle gange hyggelige mennesker. - Dette er os.

Vi er her for at hjælpe, men der er lidt ubehag efter knæoperation. - Ja, desværre er dette en af ​​de få ting, vi behandler, der forårsager smerte, når vi strækker. - Men hvis du laver präha, bliver det meget bedre --- Alt hjælper. - Træk i tappen efter operationen.

Så Bob, dette er virkelig en god overgang til at komme ind i vores, som vi kan ordne --- Ja, vi kan ordne stort set alt - Undtagen et knust hjerte! - Præcis, hvis vi kunne gøre knuste hjerter som knæ, ville vi ikke have et problem - vi kunne ordne tusinder af dem - ja, vi kunne skrive bøger og alt andet. Det ville være os. - Vi ville være som Dr.

oprette cykelrute

Phil. - Vi ville være på Tahiti hver anden weekend. - Hvorfor Tahiti, ved jeg det ikke? (ler) Er der en Tahiti? - Ja. (griner) Er det sjovt? - Nix. (glad elektrisk klaver)

Er cykling god til knærehabilitering?

Cyklingbruges ofte som en rehabiliteringsøvelsesmodalitet efterknæskade eller kirurgi såvel som en del af håndteringen af ​​kroniske degenerative tilstande såsom slidgigt.

Hvis du bruger en motionscykel til at lindre knæsmerter, har jeg fem rigtig vigtige tip til at følge for at forhindre, at dine knæsmerter bliver værre. Hej jeg er coach med Feelgoodlife.com, hvor vi lærer folk over 50, hvordan man laver sunde og smertefri led i dagens video. Hvis du bruger en stationær cykel, vil jeg lære dig fem enkle ting, der er absolut nødvendige for at holde din knæ smerter bliver ikke værre, men du skal virkelig følge nogle enkle tip, når du bruger en stationær cykel, så lad os komme i gang.

Det første tip, der skal følges, er, at du bruger en lav til medium hastighed, så du ikke vil starte for hurtigt, bare gå langsomt. Du vil løsne dine muskler og ledbånd og sener i træning, især hvis du ikke har gjort det meget ofte som en del af din knærehabiliteringsrutine, så det første tip er at starte langsomt, tipet nummer to er at bruge den rigtige form, og jeg har nogle specielle råd til dig her, så lad som om jeg er på min øvelseskørsel, Jeg kunne sidde på en stationær cykel eller på en stående cykel. Hvis du har smerter i knæet, anbefaler jeg ofte en liggende cykel mindre tryk, lidt mere behagelig, især for folk over 50 år og derom, men når du er på en cykel, vil du sørge for at du ikke retter dit knæ for langt og bøj ikke knæet for langt, når du er på cyklen, du vil sætte en pedal på din fod, du vil have det for langt op, du vil have det for langt på din hæl, du vil stå lige på din fod, og når du trykker på skub for at være sikker og justere sædet på den måde, så du ikke helt afslutter knæet sådan, kommer du tæt på forlængelsen, og når du kommer tilbage, vil du sørge for, at du kommer til det punkt, hvor dit knæ er omkring ni grader til højre, og din hofte er omkring ni grader, så tænk omkring 90 grader. Vinkler er en rigtig god linje at følge.

Hvis din hofte kommer længere op, og dit knæ er i en vinkel, der er strammere end 90 grader, så er det for langt, dette lægger meget pres på dit knæ, så sørg for at justere dit sæde igen, så du ikke får fuld forlængelse, du får være let inden fuld forlængelse, så du ikke lægger for meget pres på dit knæ, og sørg derefter for at stoppe, før 90 graders vinkel bliver endnu strammere, så tip nummer to er at få dine benmuskler bygget som Arnold, du vil rehabilitere dine knæ, og så anbefaler jeg normalt at starte uden modstand. Det gamle ordsprog om knæøvelseslotion er så vigtigt, at du slet ikke har brug for meget modstand eller slet ingen modstand, så du kan opbygge modstand over tid, men bare begynd at bruge lav eller ingen modstand, så tip nummer tre er tip nummer fire er ens, men det starter gradvist. Så når du ved, at det er dig, er jeg spændt på at bruge en stationær cykel, og du hopper på den i 30 minutter ad gangen.

Måske føler du virkelig dette i dine knæ den næste dag eller endda om natten, netop fordi du har klemt dine knæ og benmuskler virkelig for hårdt, så jeg anbefaler ofte kun fem minutter i starten uden modstand, gå langsomt og hvad du gør er vænne dine muskler og ledbånd og sener til træningen og opbygge den indre styrke af ledbånd og sener, så du kan bygge varigheden over en længere uges periode, så kan du gøre det til syv eller otte eller syv i den anden uge øg endda 10 minutter og opbygg langsomt derfra. Sidste vigtige punkt, jeg vil fremhæve, brug det til at supplere en rutine, så du ikke ønsker at bruge det som et enkeltstående udstyr, det er her, øvelser er specielt designet til at styrke musklerne og ledbåndene og senerne i knæet , især isometriske, og så har vi en masse rigtig gode gratis øvelser lige her på din kanal, hvis du fortsætter, og du kan klikke på denne knap her eller se efter tre øvelser, du kan gøre med dine knæ ud af sengen, så skal denne øvelse eller denne artikel overflade knæ og opbygge styrke og reducere betændelse, så du kan komme tilbage på dine fødder hurtigere. Dette er de fem bedste tip.

Sørg for at følge disse, når du bruger en motionscykel, især hvis du bruger den til at reducere knæsmerter. Tak for din deltagelse. Hvis du har spørgsmål, skal du gå videre, og der er en kommentarsektion, som du kan rulle ned i kommentarfeltet. Vi er glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har, hvis du kunne lide denne artikel, skal du klikke på knappen 'Synes godt om' og klikke på knappen 'Tilmeld', så du får besked, hver gang vi frigiver en ny artikel Tak for din tilslutning til mig.

Mit navn er Coach Todd hos Feelgoodlife, og jeg ser frem til at se dig i den næste artikel

Hvad er den bedste træning efter knæudskiftning?

Gå. Korrekt gang er detbedstmåde at hjælpe dinknægendanne. Først vil du gå med en rullator eller krykker. Din kirurg eller terapeut vil fortælle dig, hvor meget du skal lægge på dit ben.

♪ Bob og Brad ♪♪ De to mest berømte ♪♪ Fysioterapeuter ♪♪ På Internettet ♪ - Hej folkens, jeg er Bob Schrupp, Fysioterapeut - Brad Heineck, Fysioterapeut - Vi er de mest berømte fysioterapeuter på Internettet. Efter vores mening selvfølgelig Bob. - I dag skal vi vise dig den eneste kritiske øvelse, du skal gøre efter udskiftning af knæet. - Det er rigtigt, Bob. - Og vi har set mange af dem.

Tusinder. - Tusinder, ja. - Vi er sandsynligvis begge ti tusinde ud af hundreder af tusinder. - Vi er ikke så gamle, er vi? - Vi er gamle. (humrer) Forresten, hvis du er ny på vores kanal, skal du tage et øjeblik til at abonnere.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og uploader dem hver dag. Du vil også gerne besøge vores hjemmeside bobandbrad.com, fordi vi altid giver noget væk, viser dig hvad det er på bare et minut.

Men du kan også finde det på Facebook, det er fastgjort øverst på siden, vores tombola. - Over ja, det er rigtigt. - Ovenpå, ja.

Og hvis du går på Twitter eller Instagram, har vi en 60 sekunders version af vores program. - Ret. - Så hvad vi giver væk i denne uge er Bob og Brad Hanging Hangs. - Det er rigtigt - Du kan fastgøre disse håndtag til vores væganker, som du modtager med sættet.

Og med det får du et sæt, et til hver arm (fniser), og med det kan du arbejde på suspensionen, hvilket er godt for smerter i skulderen. Og på den blev en hel bog skrevet af Dr. Kirsch. - Højre. - Og den er også fantastisk til rygsmerter.

Og dekompression af rygsøjlen. - Jeg har det fint, Bob. - Og kropsholdning. - Men vi kan komme bedre med knæet. - Lad os gå okay, så lige efter det Med udskiftning af knæ er Brad og jeg bekymrede for fem vigtige ting - Som enhver anden terapeut - Ret.

For det første er vi bekymrede for at se efter blodpropper. Ret. Blodpropper kan være meget farlige.

To, vi ser ud til infektion. Tre, vi ser efter ødem eller hævelse. Ret.

Vi prøver at kontrollere det. Nummer fire, rækkevidde Bevægelse og strækning. Vi er bekymrede for at få det i bevægelse.

Det er det terapeuter er kendt for. Og nummer fem, styrkelse. Et andet vigtigt aspekt.

Nå, hvad er rart ved den ene øvelse, de tager sig af fire af dem, det er ligeglad med infektioner. - Korrekt. - Men det hjælper dig med de fire.

Vigtigst er det, jeg vil have dig til at tænke over det efter en udskiftning af knæet. Arvæv placeres, og en kirurg fortalte mig, Brad, at dette er et løb mod arvæv. Sikker. - Fordi når arvævet går ned, bevæger knæet sig ikke så godt, så du skal få det til at bevæge sig så hurtigt som muligt og så meget som muligt, så du kan genvinde den bevægelse og funktion. - Højre og op på denne måde er det mindre smertefuldt, det gør bare alt hurtigere, så vi vil have noget til at opmuntre og forenkle det - så hvad vi fandt, dette er endnu en af ​​vores kreationer, vi fandt ud af, at den bedste måde at gøre dette på med en af ​​vores knæglidere.

Grunden til, at knæskyderen fungerer rigtig godt, er at du kan starte med den i sengen - Højre - Og det er noget, der virkelig ikke kan erstattes af nogen anden - Højre, du ved, de har det. - Åh, passiv bevægelsesmaskine. - Ret, men de er meget dyre.

Mange kirurger bruger dem ikke længere - mange af dem gør det ikke. - I det mindste dem, vi arbejdede med. Fordi det er passivt. - Korrekt. - Det giver fri bevægelighed, og det starter med styrkelse på et meget tidligt tidspunkt, ikke? - Så Brad, hvorfor går du ikke videre og demonstrerer? - Yeah, det er rigtigt.

Så vi skal foregive, at det er dig, dag én lige efter operationen, måske den næste dag - så vi gled på knæet. Det er en simpel enhed, der glider sådan, men også, du kan bruge et håndklæde, når du er i sengen, fordi det er lidt sværere på din hæl - Højre, fordi du ikke vil have et par sko på - Højre. - Det gør det behageligt.

Og da det er meget, er modstanden meget lille, så du kan få den knæbevægelse. Giv mig en pude, Bob. - Der er du. - Nu i en hospitalsseng kan du stige lidt, men du vil ikke, jeg vil ikke gå for højt.

Men vi skal bare glide nu. Måske har du terapeuten eller en sygeplejerske tidligt, eller måske hjælper du med det andet ben. - Du kan endda tage et ark. - Jo da. - Og træk.

Syg, Brad, tag en, mens du snakker. - Du kan endda bruge din Brug et bælte til at gå med dig på hospitalet. - Ret. - I hvert fald ved du, at terapeuterne vil hjælpe dig, søstrene.

Men den mulighed, du ved, kan virkelig bøje knæet, og jeg laver nogle aktive bevægelser her. Det er ikke som om en maskine gør det, men det gør vi. Når du er lidt mere aktiv, føler du dig mere i kontrol. - Højre. - Du ved, når denne maskine bevæger dit knæ, er det --- Nå, jeg kan flytte det ud over, hvad du vil - og det kan være ubehageligt og smertefuldt! - eller endda for arret for --- faktisk - for (den dæmpede) side - Paul, vores patentadvokat, der hjalp os med at patentere dette, har fået knæene lavet.

Han sagde, at han hadede den ting. Det var så smertefuldt - Åh, helt sikkert - Han sagde, at dette vil være perfekt, det ved du ud fra hans personlige erfaring. Men stadig, og det fungerer rigtig godt på den måde. Og hvis du vil flytte noget sidelæns. - Nå, Brad først - - Åh, kom nu - vil du vise udvidelse? - Åh, helt sikkert - Så når du kommer til slutningen af ​​her, vil dit knæ sandsynligvis ikke gå lige ud. - Højre. - Det går sandsynligvis ikke som her.

Med håndklædet rullet op som dette, kan du faktisk arbejde på strækningen. Lad tyngdekraften gøre det, eller tag endda din hånd og bare pres let på - Og med det ved du, at du vil rejse dig op for at være behagelig heroppe. - Lige præcis. - Og så vil du være i stand til at gøre alt dette uafhængigt, og jo mere uafhængig du er med dine øvelser, jo bedre bliver resultaterne. - Nu kan det være for meget at skubbe i starten.

Måske vil du have det. Lad bare tyngdekraften gøre det. Men tyngdekraften fungerer på det, når du har rullet håndklædet sådan op. - Nemlig. - Så ja, du ville også lave hoftebortførelse, Brad? - Ja, du ved, at der kun er et andet aspekt ved at træne nogle muskler, der skal trænes i sengen. tåen lige op.

Vrid det ikke på den ene eller den anden måde. - Ret, på den ene eller anden måde. Bare en anden rigtig sød måde at redigere den på.

Okay, Bob. - Virkelig sød? - Sødt, ved du det. - Som vi siger det lige nu, vil du med tiden begynde at bruge svæveflyet på gulvet.

Nå, hvad er pænt ved knæet, der glider på gulvet? benet, lige når du kommer til det punkt. Kan du se, hvordan ankelens dorsiflexion eller plantarbøjning er? - Højre. - Det er et udtryk, der bruges til at sige, at det bliver skubbet ned, nu er det behageligt at arbejde, og tyngdekraften hjælper med at arbejde med bøjningen. - Du skal sige det lidt ned ad bakke.

Så det fungerer rigtig godt for bevægelsesområdet, for knæet. Nå, hvad jeg laver med patienter, jeg har det fladt det meste af tiden, men de kan, siger jeg, når du kommer her, og det begynder at bøje dit knæ, og du vil få lidt mere strækning, enten hjælper jeg med det Push eller patienten kan gøre det selv. Tag dit lydben, gå over toppen, og du vil skubbe tilbage, strække, strække, strække og tilbage. - Og hvis det bliver for langt, hvis du går så langt, og du ikke længere kan komme rundt om din ankel, så går du til den forreste knæskyder. - Skub tilbage. - Præcis Bob.

Og når folk bliver rigtig gode, og de er forbi, ved du op til 110 grader eller deromkring, og du vil arbejde mere med at styrke hamstring, bare vend det om og arbejd dig op ad bakken på den måde, det er virkelig forbløffende, hvor meget hamstring dig få. Hvis jeg gør dette med et sundt ben som mit og gør dette i et par minutter, kan jeg tydeligt mærke min hamstring begynder at (mumle). - Hamstringen fungerer.

Så hvad jeg anbefaler, Brad med dem begge, du ved hamstring, quad eller hvad, jeg siger altid, gør 10 af dem. Bare gør 10 frem og tilbage og derefter klokken 10. Der går du. - Jeg ville strække det lidt. - Ahhhh, ja, så hver gang du ikke trykker på det.

Bevægelse, bevægelse, bevægelse, strækning. - Og hvis du vil tilføje nogle vægte. - Åh ja. - I det videre kursus.

Du kan gå videre og lægge lidt vægt på din ankel, og det bliver lidt sværere, og du får mere benstyrke her - du ved, det er sådan, jeg tror, ​​i det mindste i staterne, USA, folk ønsker at komme ud af hospitalet så hurtigt som muligt. Dette giver dig mulighed for at fortsætte dine øvelser derhjemme virkelig effektivt. - Jeg synes, det også altid er en fantastisk visuel påmindelse.

mountainbike styrstyper

Når du går forbi og ser knæet glide der, råber det til dig, Brad, - Højre. - Det er tid til at bruge mig. (humrer) Det er tid til at investere tiden - sig ikke mere. - Vi anbefaler at bruge det tre til fem gange om dagen.

Og op til, siger jeg normalt tre til fem minutter. Normalt når de starter, sandsynligvis omkring tre minutter, men kan gå op til fem senere. - Og så på dette tidspunkt vil jeg også fortælle dig, at du kan arbejde på forlængelsen ved blot at placere din fod på en anden skammel eller stol. - Nå faktisk nogle af vores terapeuter --- Jeg ved, at nogle af vores terapeuter gør dette - Vil gå ud på en måde, der gør det muligt for din fod at glide, og du kan få den ligehed af et komplet aspekt af forlængelse.

Du ved, det er en vigtig del af at gå for at få en fuld udvidelse. Så det dækker alt det grundlæggende, Bob og jeg kan ordne stort set alt - Undtagen - et knust hjerte - Jeg tror ikke, det hjælper - Nej, men vi arbejder på det - Ja. Vi finder ud af noget. - Tak fordi du kiggede med.

Hvad skal jeg undgå efter udskiftning af knæet?

Efterditkirurgi,undgåafføring, sofaer, bløde stole, gyngestole og for lave stole. Når du rejser dig op fra en stol, skal du glide mod stolens kant og bruge stolens arme, din rullator eller krykker til støtte for at komme op.7. 2019.

Hej folk, jeg er Bob Schrupp-fysioterapeut, Brad Heineck-fysioterapeut, sammen er vi de mest berømte fysioterapeuter på internettet, åh, efter vores mening er det selvfølgelig Bob, det er alt, hvad der betyder noget for Brad. I dag taler vi om 10 trin for at forhindre knæoperationer og knæsmerter. Vi viser dig, hvad du skal kigge efter, og hvad du skal gøre, når du finder noget rigtigt, og det gode ved at knæle ned er, at du er god mod dem, men du skal holde dem i bevægelse på en dejlig måde, og vi viser, men først af alle, tre store ting, bob, ja, fire den første er, at vi lige har fået flere mennesker ind, hej tak, fordi du kom, hvis du er en ny turkanal, skal du tage en anden gang til at abonnere.

Vi leverer artikler om, hvordan man forbliver sund, fit og smertefri, og vi uploader hver dag, selvom du har et ekstra sekund på din dag, gå til Facebook og synes godt om os, fordi Brad og Ias børn ikke kunne lide og nu som voksne vi ' Jeg prøver at vende det, ikke. Det fungerer Bob, jeg bliver bedre hver dag. Du ser bedre ud OK.

Wow, okay, næste skal jeg gøre: Bevægelsesomfang som terapeut er næsten altid det første, du gør, når du har nogen. Se på bevægelsesområdet. Hvor godt bevæger knæet sig? Hvor godt bøjer det sig? Det betyder ikke noget, om det er et knæ eller en ankel, det er en stor faktor, og det pæne ved at arbejde med rustningen på det ene ben er, at du altid kan sammenligne det med det andet.

Jeg vil genere mig selv, jeg vil se, om det bliver lige, og om det bøjes helt, for her er min gode ting, at jeg kan gøre fuldstændigt, og jeg kan bøje det helt, og jeg ved, at det er godt, og hvis det er her, så du behøver ikke engang noget værktøj til at afgøre, om det ikke er rettet eller ej. Bare sammenlign det med det andet, ja, og så skal jeg se på det. Hvor er Bob-afføringen? Nej, nej, den runde enøjne i varme, det er en fantastisk måde at gøre det på, du lægger faktisk dine to ben der, og hvis en af ​​dem, lad os beholde den Ben-Tyeah, hvis en af ​​dem er dig, der kender dig har et bevægelsesproblem og ideelt set, jo mere du kan rette et led, jo mindre smerte vil du have, og de har på en eller anden måde vist, at dette gælder for hver grad, du kan få smerterne i knæene lindrende, så vi vil have fuld bevægelsesfrihed der.

De ved, at der kan være nogle omstændigheder, når de er blevet opereret eller alvorligt såret, men hvis der ikke er et alvorligt historisk problem, vil vi gerne få dem med det samme Okay, så skal vi være sikre på det, og det samme som når bøjer rigtige Brad? Jeg mener, hvis du kan lide, hvis du ligger fladt på ryggen, er det den ene måde at se på det? Sikker på, jeg gør det på klinikken, siger jeg faktisk, i går havde jeg en knæperson med knæproblemer, jeg bad hende om bare at gøre dette med dit gode knæ, så hun gjorde det, det var normalt, og jeg sagde, gør det med de andre knæ, og hun kom faktisk ikke så langt, og hun havde smerter lige der, og de kan mærke forskellen ganske ofte. Du går åh, det føles strammere, så det er et problem. Jeg er nødt til at forsøge at strække det, for eksempel hvis flexion er problemet, eller hvis det ikke bøjer så langt, kan du faktisk strække her.

Der er mange forskellige måder at gøre det på, men jeg kan godt lide dem, der ligger, hvor du kan slappe af på den måde. Musklerne er afslappede, og jeg kommer over på denne måde, og jeg vil forsigtigt og forsigtigt udøve det led, men du kan anvende tryk ved at frigive trykket, eller du kan bare strække i 20 sekunder. Sustain Stretch Vil du vise dem bonusboben? Den du laver rotationsrulle-teknikken på? Jeg skal gøre det lige her, så dette er en mulligan-teknik fra Brian Mulligan, så hvad du vil gøre er at sætte foden op her, og afhængigt af hvilket ben du har med den, vil du faktisk dreje den mod uret, så med min hånd griber jeg den nederste knogle her, skinnebenet og jeg roterer det, og jeg holder trykket på det, og mens jeg lægger pres, bøjer jeg knæet, og det hjælper ofte med meniskproblemer, eller det hjælper med ledproblemer og hele tiden roterer jeg det hele tiden.

Jeg bevæger mig selvfølgelig, du skal være meget stabil på dit ben, du ved, hvis du er en ældre person eller har et problem med din balance, så gør du det liggende, det skal være smertefrit, så hvis du gør det nu skal du drej Så med mit venstre ben drejer jeg det med uret, og jeg bøjer, og igen skal det være smertefrit hele tiden. Jeg mener lidt ubehag, når jeg drejer, lige nu føler jeg lidt ubehag bare fra pres, det er ikke knæsmerter, ikke knæsmerter nej okay, gå videre Brad okay at sidde op Jeg kan godt lide at bruge en stol med et par hjul og sidde på en anden stol, så kom den ud på denne måde, og her er den ikke lige. Jeg lægger mine hænder her og arbejder forsigtigt og presser presset væk, hvis du ikke har en rullestol Du kan bare lægge den på en normal skammel Men en rullestol fungerer bedre, hvis det er en normal skammel, jeg lægger et håndklæde ned, hvis det is Så det er lavet af træ, så det glider lidt, så det giver dig en lille bevægelse der, der er fri, og så kan du holde, du kan lave nogle vibrationer Uanset hvad du gør, jo længere du gør det, skal du have mere bevægelsesfrihed med mindre smerte Det er tilfældet med nogle, så du behøver ikke nødvendigvis at gøre det en gang om dagen i cirka 15 minutter, du kan gøre det hele dagen, hvis du sidder i din stol, og du kan lave et sæt på 10, så ved, du kan gøre det hver time, hvis du tolererer det den første dag, vil du måske bare lave et sæt på ti og derefter se, hvordan du tolererer det den næste dag og derefter gøre mere. Forøg det.

Lad os sige, at du laver din test, og denne test føles temmelig god, og du får den ret klar, så lad os også undersøge, hvordan menisken er, så vi ser, at menisken er polstringen mellem knæbenene. Hvis du se på Napoleon her, vi har faktisk en i rød, højre, det er polstringen mellem leddene, hjælper. Kan du se den røde Lonnie? Nu er din menisk ikke så rød, den er faktisk hvid, men hvid og hvid kommer ikke særlig godt ud. Der er en række tests for at teste menisken.

Dette er to enkle tests, som vi synes er gode for lægmanden, og jeg havde lige en meniskpatient for et par måneder siden, og dette var en perfekt test for hende, og hun pegede tæerne ud, bøjede knæene og gik derefter ænderne og i sin situation ville hun komme ned sådan og bare begynde at bevæge sig, og det var smertefuldt, så vi stoppede, vi startede øvelserne, og så testede hun sig selv for at se, om det blev bedre med For denne test er det en god idé, ja, fordi det er noget du kan derefter teste for dig selv, en anden er at gøre mere af den enbenede test, hvor du rent faktisk bøjer dit knæ, og så kan du faktisk gøre en slags vridning som denne. Ja, du gør twistet, kom baby, 1962 Bob, da de startede denne twist dance er jeg glad for at vide, at du ved, at, jeg lige har lært, at den var 17 år gammel nej ja, jeg var 2 år gammel gammel, men alligevel, hvis du gør det, vil du føle, at det er smertefuldt, nogle stikkende smerter, og det er skønheden ved det, det vil sige, hvis den test er positiv nu, kan du teste den ene mod den anden, her er nogle enkle øvelser, du kan gøre For at få det til, lavede vi bare en komplet artikel om dette, som er en af ​​de nemme lige benløftninger og forsøger at holde knæet helt lige, fordi det kan ligge lidt sådan, men vi vil have det på den måde, når du kan og så vil du starte. Hvis du arbejder det her, vil du bringe det op, og du ved, så højt du kan med en lille lårstrækning og 10-15 af det styrer, at du ikke vælter det, men har god kontrol.

Anden fod er flad på jorden, ja, gør det ikke på den måde. Det er meget bedre, hvis du gør det her, okay, og så ligger lige på det ene sideben og ikke peger din tå op sådan, men sådan her, fordi vi vil have kidnapperen til at arbejde der Okay, 10 til 15 af dem, og så videre på den anden side skal vi træne adduktorerne i den retning, så vi har fronten ind og alle musklerne herinde. Jeg trækker i hælen.

Han presser hælen sådan ind i måtten, og jeg trækker den i otte til ti sekunder. 1.001 1.002 op til 8 eller 10 sekunder og derefter slappe af og gøre det mindst 3 gange Okay, og derefter efter det Vi ønsker at gå denne følelse bedre Og vi går lidt, men trapper kan stadig være et problem, ja, delvis squats Bob Oh yeah. vil du vise dem det? Sikker på, det er godt igen med det hele om hver gang du squat Vi forsøger at holde knæet i at gå over tåen, så hvis du vil krumme sådan, skal du slags stikke din røv ud Brad for at gøre det, du se mig ikke komme sådan.

Jeg går lige ned igen, du kan holde fast i noget, der gør det meget lettere, og vi går kun delvist, hvilket betyder, at vi går ned til cirka tres grader, vi går ikke langt til halvfems grader igen , det er meget mindre stressende for knæet, men du styrker det alligevel, du ved, når det er på vej, og det føles godt at gå til halvfems, du kunne, men det skal føles perfekt, vi har ikke noget problem med, at du går til halvfems Okay nu Så vi vurderede først bevægelsesområdet, hvis der ikke var nogen fuld forlængelsesrefleksion, vi gav dig to øvelser, hvis en menisk testede andeduren eller vridningstesten forårsagede smerte, vi gav dig tre øvelser til det og nu den næste, men sidst men ikke mindst sidst men ikke mindst: det starter. Tak Bob, vi skal se på knæskallen selv, vise et lille ben, Bob, mange gange med denne smerte taler mange mennesker om smerten lige rundt om knæet Brad, og de kan føle sig meget værre på trappen, kan du se, at op ad knæskallen bevæger sig der Lonnie? Så det første du skal gøre er at gå højre mod venstre, men dine quadriceps skal være helt afslappede, hvis det ikke er afslappet som lige nu, jeg er nødt til at fortælle dig, at jeg ikke flytter noget, så lad det løs, løs det er det, der du kan teste igen på begge knæ, for hvis begge er stramme, kan begge være stramme. Du gør muligvis ikke det rigtigt, men se hvor godt han bevæger sig, denne giver mange mennesker heebie-jeebies, jeg mener de kan ikke lide tanken om at den bevæger sig, men den skal bevæge sig, og hvis du finder ud af at den bevæger sig meget godt i den ene retning og ikke i den anden retning Nogle gange kan det være en kilde til problemer, og det kan ikke spores ordentligt. Faktisk havde den kvinde, jeg arbejdede med Yeste, ja dagen havde knæsmerter, når hun gik i trapper eller endda kørte bil, og hun sagde hvis hun greb knæskallen og skubbede sig op på denne måde, føltes det bedre, jeg havde en dame, jeg viste hende dette, og hun plejede at skubbe hende over og gå ovenpå og ville ikke have smerter, hun ville skubbe den over, mens hun gik op trapper, så jeg efterlader hende derhjemme og laver hende med knæ-patella-mobiltelefoner, der går op, det er nogle strukturer, der skal strækkes.

Jeg laver en CrossFit-friktionsmassage, lægger noget is på den, så prøver vi, og hun er langt fra at være 31, og mange gange vil du opdage, at knæskallen er stram i alle retninger, så du kan strække den i enhver retning, du kan strække sig op til midten, du kan strække det udad, du kan skubbe det ned, og du kan glide det op, normalt gør det ikke ondt at gøre nogen af ​​disse ting ordentligt, og det er sandsynligvis, når en person gør det du gør det bedre, fordi du er mere afslappet, selvom Bob gør det naturligt. Jeg stoler ikke på Bob. Det fungerer godt, hvis du gør det selv.

Så jeg synes, det er en ret komplet vurdering af knæet fra patellar menisk bevægelsesfrihed, ja det er en god start, jeg mener, vi dækker sandsynligvis mange af de problemer, du måtte have med dine knæ, du må hellere tro det vi ' Jeg har dækket det hele igen her, Bob, men der er stadig en del af kroppen, vi har, jeg arbejder på dette knuste hjerte, ja, det knuste hjerte, men vi giver det til Bob. Vi ordner det, vi kan ordne stort set alt.

Hvad sker der, hvis du ikke foretager fysioterapi efter knæoperation?

Hvorfordubør ikke springe overfysioterapi efter knæoperation

Støttende muskler og blødt vævkanbegynder at atrofi på grund af ikke-brug og hævelse. Øget belastningkanblive sat påknæfra forkert bevægelse. Bevægelsesområdekanvære formindsket. Healingsprocessenkanblive bremset på grund af manglende blodgennemstrømning til området.
02.11.2019

Hvorfor kan du ikke knæle efter udskiftning af knæet?

Uoverensstemmelser mellem patienters selvrapporterede evne tilknæleog observeret evne antyder, at patienterkan knælemen vælgikketil. Årsager til dette er multifaktoriel, herunderknæsmerte / ubehag, følelsesløshed, frygt for at skadeprotese, komorbiditeter og anbefalinger fra sundhedspersonale.07.07.2019

Er stationær cykling dårlig for knæene?

Stationære cyklerog elliptiske maskiner (et kryds mellem en trappebestiger ogcykel) giver dig mulighed for at få en god aerob træning uden at understrege dinknæled. Liggendestationære cyklerer endnu bedre, fordi du ikke sidder lodret, mens du træner, hvilket tager mere vægt afknæledsiger Gaesser.

marin cykel anmeldelser

Er stationær cykel god til ACL-rehabilitering?

Træningscykel

Det herdyrke motionkan startes straks efter at have lidt enACL-skade. Nøglen er at bevare knæets bevægelse. Når du sidder påcykeldet er vigtigt at indstille sædehøjden til at arbejde på både knæforlængelse (glatning) og bøjning (bøjning).

Hvor langt skal jeg gå efter udskiftning af knæet?

Selvom alle skred frem i et andet tempo baseret på mange faktorer, er nogle almindelige tidsrammer: 3 ugerefter operationen: På dette tidspunkt, duskulle gernevære i stand tili mere end 10 minutter ad gangen uden rullator eller krykker.

Hvor lang tid tager det, før knæudskiftningen holder op med at gøre ondt?

Initialsmerteefter et samlet beløbknæudskiftningvarer typisk 2 til 4 uger. Du bliver fortsat milderesmertei det bløde væv omkring dinknænår du helbreder. Du kan opleve betændelse i 2 til 3 måneder og stivhed og ømhed i op til 6 måneder. Forvent at blive fuldt genoprettet om 12 til 18 måneder.06.12.2019

Hvornår skal jeg begynde at cykle efter total knæudskiftning?

Cykling efter total udskiftning af knæ. Cykling efter en total udskiftning af knæet kan forbedre bevægelsesområdet. Denne øvelse er ofte inkluderet i fysioterapi efter TKR så tidligt som den første uge efter operationen.

Hvornår skal man bruge cykling som en knærehabiliteringsmodalitet?

Cykling bruges ofte som en rehabiliteringsøvelsesmodalitet efter knæskade eller kirurgi såvel som en del af håndteringen af ​​kroniske degenerative tilstande såsom slidgigt.

Hvad sker der med dit knæ, når du cykler?

Hvis sadlen er for høj, vil dit knæ være næsten lige, når pedalen er i bunden (figur 2B), og den gentagne cykling kan irritere det iliotibiale bånd (ITB) (Ref 1).

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fødevarer, der forhindrer lungekræft - hvordan man håndterer

Hvad er de bedste fødevarer til bekæmpelse af lungekræft? Vælg proteinrige fødevarer. Magert kød såsom kylling, fisk eller kalkun. Æg. Mejeriprodukter med lavt fedtindhold såsom mælk, yoghurt og ost eller mejeriprodukter, erstatninger. Nødder og nødder, bønner. Bønner. Sojamad.

Proteinpulver til piger - løsninger på problemerne

Hvad er godt proteinpulver til kvinder? 4 af de bedste proteinpulvere til kvinder ALOHA Organisk Proteinpulver. Dette plantebaserede proteinpulver er ideelt til kvinder med allergi, fordi det er fri for gluten, lactose og soja. Tone It Up Organisk plantebaseret proteinpulver. Vega Protein & Greens. Orgain Organic Protein & Superfoods Plantebaseret proteinpulver.

Low carb diæt og afib - svar på problemerne

Kan en diæt med lavt kulhydratindhold forårsage AFib? Diæter med lavt kulhydratindhold er forbundet med øget risiko for atrieflimren, hvilket indikerer, at denne populære vægtkontrolmetode, ved at begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater, bør anbefales med forsigtighed, og der bør udføres flere undersøgelser for at evaluere effekten.25.04.2019

Mad, der bremser dig - praktiske løsninger

Sænker æg? Æg. Æg er en fremragende kilde til magert protein, men mangler de kulhydrater, der er nødvendige for at skabe en intens svedesession. Og fordi protein tager længere tid for kroppen at fordøje, kan en omelet veje dig ned, hvis den indtages for tæt på din træning.

Er clif bars sunde - hvordan man beslutter

Er Clif Bars faktisk godt for dig? Højt i kalorier, de indeholder også 44 gram kulhydrat for at hjælpe med at brænde dine muskler eller genopfylde dine glykogenforretninger. Det er en god idé at tage en Clif Bar til en lang vandretur, men hvis du spiser dette mens du sidder i sofaen, er du bedre stillet med en mere nærende snack. 18 okt, 2019