Vigtigste > Cykling > Cykelapps - hvordan løser vi

Cykelapps - hvordan løser vi

Hvad er den bedste gratis cykelapp?

7gratis cykelapps
 • Bedste apptil at spore din aktivitet - Strava.
 • Bedste apptil ruteplanlægning - CycleStreets.
 • Bedste appfor at dele din rute med venner - Map My Ride.
 • Bedste apptil planlægning af dine forlystelser - Cyclemeter.
 • Bedste appfor nøjagtige vejrudsigter - Regnalarm.
 • Bedste apptil førstehjælp - St John Ambulance First Aid.Hvad sker der Tariq fra vores SMARTBikeTrainers.com. Hvis denne pandemi ikke var nok til at få din ridning indendørs, vil det køligere vejr i efteråret bringe dig indendørs.

Men den gode nyhed er, at meget har ændret sig, vi har smarte trænere, smarte cykler og smarte apps, der kan interagere med din cykeltræner for at gøre træning mere spændende og meget sjovere. Så i denne artikel vil jeg gå igennem de 10 bedste apps til indendørs cykling, og ligesom jeg gjorde i sidste års artikel, vil jeg tale om nogle af de gratis muligheder undervejs, så vær forsigtig. Og hvis du finder denne artikel nyttig, vil det hjælpe kanalen meget, hvis du trykker på Like-knappen og også abonnerer, så du ikke går glip af artikler som denne. Hvordan det fungerer her, de apps, jeg vil nævne her er smarte cykelapps, det vil sige, de understøtter og interagerer med smarte trænere eller smarte cykler.

For eksempel kom peloton, selvom det var meget populært, ikke på listen, og det er fordi deres app ikke interagerer med nogen anden smart træner end deres egen cykel. Så 2020 var et interessant år for indendørs cykling. Vi fik pandemien, og indendørs cykling blev en big deal.

bilcykelholderNogle virksomheder tilbød deres apps gratis i et stykke tid, da pandemien først brød ud, og nogle sænkede deres priser, men vi har også set nogle apps gå ud af drift, og vi har set nogle nye apps ramt, jeg ved, at nogle apps ikke Det er ikke tilfældet i år af en eller anden grund, men du kan finde en komplet liste over indendørs cykelapps på SMARTBikeTrainers.com, og linket til denne liste kan findes i beskrivelsen af ​​denne artikel. Så lad os komme i gang med det samme, og disse er de top 10 indendørs cykelapps til 2020. (optimistisk musik) Kinomap har eksisteret i lang tid, og de har et af de største biblioteker med artikelruter derude.

Deres udendørs artikelkatalog indeholder omkring hundrede tusind artikler skudt i 58 forskellige lande. Kinomap har primært kurateret sit bibliotek af brugere, så du kan alle finde forskellige typer artikler fra alle forskellige steder og i forskellige kvaliteter. Kinomap tilbyder tre forskellige kategorier, klassisk intervalltræning, indendørs coachingartikler svarende til spin-kurser til cykling, og de er på deres træner og udendørs artikelture.

Hvis du ruller gennem hver artikel, kan du se, hvem der har uploadet artiklen. Nogle oplysninger om selve turen, såsom højde, profil, afstand og længde, to brugerkommentarer. Du kan tilføje artikler som dine favoritter eller downloade eller streame artiklen.Når du er færdig med en aktivitet, kan du dele den med TrainingPeaks, Strava, RunKeeper eller andre. Kinomap er tilgængelig på iOS-enheder, dvs. på iPad og iPhone, og også på Android og er Bluetooth FTMS-kompatibel.

Kinomap-medlemskab giver dig $ 10 pr. Måned, du har også et årligt medlemskab på $ 80 og endda et livstidsmedlemskab på $ 229. Kinomap tilbyder også en 14-dages gratis prøveperiode. (blød glad musik) TrainerDay er ny på scenen og en perfekt app, hvis du er på udkig efter noget simpelt, understøtter s mart trainerfunktioner og billig eller endda gratis, pas på? Ja, du kan bruge det gratis, helt gratis.

En TrainerDay-app er en simpel app, der gør en ting og gør det godt, og træner og styrer din smarte træner og ERG eller modstandstilstand. En af styrkerne ved denne app er dens enkelhed og hurtig startmulighed. Du kan åbne appen og starte din træning inden for få sekunder.Du kan hurtigt skifte træning og endda redigere træning. TrainerDay indeholder et kæmpe bibliotek med cykeltræning og træningsplaner. Du kan oprette din egen træning enten ved hjælp af deres webregneark som Workout Creator, som faktisk er meget enkel og ret kraftig.

Du kan også uploade din egen træningsfil, og de accepterer alle populære formater såsom Zwift-filformater, MRC eller ERG-filer. Den gratis version er en slank version, du får adgang til 20 træningsprogrammer, men du kan ikke automatisk synkronisere dine træningsprogrammer med Strava eller Dropbox, og du har ikke adgang til deres store træningsbibliotek. Imidlertid fungerer al ERG-funktionalitet i appen også i den gratis version, men for at få mest muligt ud af TrainerDay og alle dets træningsprogrammer er det sandsynligvis vejen at betale et abonnement, og abonnementet er $ 42 om året , så det er cirka $ 4 om måneden, hvilket er ret billigt.

TrainerDay er tilgængelig til iOS, som er iPhone og iPad, og også til Android. (Heavy Metal Music) BigRingVr-appen er en af ​​de bedste køreoplevelsesartikler i højkvalitets high-definition artikler og en brugervenlig grænseflade med mange muligheder. Din brugergrænseflade ser muligvis ikke særlig moderne ud, men den er lige til det punkt, fuld af muligheder og nem at bruge.

De har næsten 400 high definition-artikler fra 11 forskellige lande, og disse forlystelser kan streames eller downloades. Du kan søge på ture ved at søge efter en bestemt rejse eller ved hjælp af forskellige filterindstillinger. Rides artikelkvalitet er meget godt udført, og billedhastigheden er på niveau med andre apps derude.

Skærmen har den fulde højdeprofil og en anden med et nærbillede af hvad der er foran dig omkring en kilometer langt ved at klikke et vilkårligt sted på skærmen, du kan se disse forlystelser i Sim. drevtilstand, eller du kan indstille et bestemt wattmål og køre en ERG-tilstand. Du kan konkurrere mod andre chauffører, der har kørt dette kursus eller mod din egen tidligere indsats.

Du har også mulighed for at tilføje en træning til din tur, en liste over træning at vælge imellem, og du kan også bruge en Zwift-træningsfil, og de accepterer også ERG- og MRC-træningsfiler. Træningsfunktionaliteten er ret anstændig, du kan øge eller mindske din målpræstation ved hjælp af tastaturpilene, eller du kan springe et helt interval over. BigRingVr kræver en Google-konto og understøtter kun ANT plus FE-C og kan oprette forbindelse til alle dine ANT plus-sensorer såsom pulsmåler og kadence-sensorer.

Desværre er der ingen bluetooth-support indtil nu, bump dem et par hak, hvis de understøttede bluetooth. Den er kun tilgængelig til Windows og Mac, desværre er der ingen iOS-version. BigRingVr er $ 99 for et medlemskab året rundt eller $ 10 om måneden for et månedligt medlemskab.

Og alle medlemsniveauer leveres med en familieplan og kan bruges på ubegrænsede enheder. De tilbyder også et gratis 14-dages medlemskab, så prøv det, og lad mig vide alt. ♪ Chigi chigi chigi ♪ FulgGaz er en af ​​de bedste apps til at køre rigtige kurser, de bringer udeture ind i dit hjem og en betagende artikelskvalitet.

De tilbyder 100 forlystelser med Tour de France-etaper, selv off-road-baner. FulGaz-appen har en meget ren brugergrænseflade. Du kan nemt finde forlystelser enten ved at søge, når du leder efter en bestemt bane eller endda et løb.

FulGaz er kompatibel med næsten enhver træner på markedet og kan nemt parres med enhver Bluetooth-sensor. De yder også support til forskellige trænerfunktioner og tilbehør, såsom Kickr Climb og Tacx Neo Road Feel-simuleringen. FulGaz tilbyder også muligheden for at tilføje en træning til et kursus eller vælge en træning fra det eksisterende RV-træningsbibliotek.

Du kan også uploade dine egne træningsprogrammer eller automatisk synkronisere dine daglige træningsprogrammer fra TrainingPeaks eller dagens plan. De tilbyder et par funktioner, så jeg arbejder bare. Du kan fjerne intensiteterne eller skifte mellem ERG-tilstand eller SIM-tilstand.

Du kan køre mod en virtuel driver og møde denne virtuelle driverudfordring. Du kan tilpasse indstillingen for Virtual Rider Power på niveauer og stigninger, og endda hvad du vil have den virtuelle riders pil til at være. FulGaz er tilgængelig til Windows 10, iPad eller iPhone, Apple TV og Android, de har ikke en Mac OS-version.

Abonnementet på FulGaz er $ 13 pr. Måned, eller du kan få et årligt medlemskab på $ 409 med muligheden for at have et ekstra familiemedlem uden ekstra omkostninger. (optimistisk musik) RGT er kendt for sin realistiske og skarpe grafik, også kørselstallene er meget mere realistiske med (utydelig), der bremser ned og læner sig i kurver. RGT har otte forskellige virtuelle verdener, og du kan vælge, om du vil gå på en hvilken som helst, du vil Vil køre på vejen.

Du kan deltage i dine egne gruppeture eller løb eller oprette dem og invitere andre. RGT understøtter også oprettelse af dine egne ruter baseret på ægte GPS-data. Så hvis du har en bestemt rute, som du vil gå, eller lad os sige, at du har en GPS-fil fra en racer, som du vil have, før du går, kan du lægge den på RGT, og de opretter det, der kaldes en magisk vej, der er baseret på på GPS-data eller den rute, du sender dem.

Når din rute er oprettet, kan du køre den selv eller planlægge løb eller gruppeture langs ruten. RGT understøtter Windows, Mac, Apple TV på iPad. Du har også brug for en iPhone eller Android-enhed for at bruge den som en controller.

cykel rammepumpe

RGT skar priserne til $ 10 om måneden. og de har også en gratis version med begrænset adgang. Den gratis version giver dig adgang til tre verdener, og du kan deltage i begivenheder og løb, men du kan ikke oprette din egen.

De har også begrænset adgang til deres træningsbibliotek. (optimistisk musik) Rouvy er en indendørs cykelapplikation, der tilbyder tusindvis af high definition virtuelle artikelruter, agumenteret virkelighed og evnen til at løbe, tage gruppeture, ride med dine venner og oprette din egen rute og artikelruter Opret din egen GPS-fil. Og struktureret cykeltræning.

Rouvy har delt sin app i to separate apps, Rouvy Workouts og Rouvy AR. Og som navnet antyder, er Rouvy Workout til struktureret cykeltræning, hvor du indstiller dit interval og downloader dagens træning fra TrainingPeaks. Rouvy AR er primært rettet mod køreklasser og augmented reality, løb og gruppering.

Der er ingen træningsmulighed i Rouvy AR, du får begge apps under samme abonnement. Rouvy har samarbejdet og været vært for mange begivenheder, løb og store ture på deres platform for at bringe dem sammen. For at holde tingene sjove og interessante og udfordrende tilbyder Rouvy også løb, det er nu indlejret og gratis at bruge, men alt hvad du behøver er en kompatibel fodpude og du kan vælge et af de tilgængelige løbekurser. Rouvy er til Mac, Windows, iOS, a.

Tilgængelig på Android og koster $ 15 pr. Måned eller $ 14 pr. Måned for et seks måneders abonnement eller $ 12 pr. Måned for et årligt medlemskab. De har også en familieandel. To familiemedlemmer kan bruge et abonnement, hvilket er en ekstra besparelse for dig, hvis du har mere end en cyklist i din husstand. (optimistisk musik) Xert er en intelligent træningsplatform, der hjælper atleter med at træne sig selv.

Det gør det ved at tage et dybt kig på dine data for at måle din kondition og opdage bestemte mønstre, der er unikke for dig, og bruge alle disse oplysninger og give dig specifikke anbefalinger baseret på din nuværende kondition og mål. Xert sporer ændringer i din kondition uden behov for test. Du uploader bare dine data, og Xert kører en algoritme og fortæller dig, hvornår og hvordan du forbedrer meget og beregner automatisk din FTP-værdi uden at skulle gennemgå en FTP-test.

Din intelligente træningsanbefalingsmotor bestemmer mængden og typen af ​​træning, du skal gøre for at nå dine mål. Xert vil anbefale træning, som du kan udføre og guide gennem træningen. Træningsspilleren overvåger din kondition i realtid og tilpasser intensiteten og varigheden af ​​din træning til hvert interval.

Xert Workout Player er også tilgængelig til Garmin connect IQ seneste fitness-signatur, download din valgte træning og konfigurer det nøjagtige træningsinterval, intensitet og varighed, der er specifik for dig. Og spil derefter denne træning med din effektmåler og / eller smart træner. Alle træningsprogrammer er også tilgængelige til download som ERG- eller ZWO-filer, men hvis du f.eks. Vil bruge Zwift, men intelligente træningsprogrammer eller intelligente funktioner i Zwift ikke længere er intelligente, beregnes alle korrekte wattforhold og varighed, når du åbner træningsfileksport.

Workup-afspilleren i Zwift understøtter imidlertid ikke en bestemt watt eller varighed som selve Xert-afspilleren. Xert arbejder med ANT plus FE-Cor Bluetooth FTMS-kompatible undervisere eller en hvilken som helst effektmåler og koster $ 10 pr. Måned eller $ 100 dollars om året. Og hej, du har en gratis prøveperiode på 30 dage. (optimistisk musik) Sufferfest tilbyder et stort bibliotek med strukturerede cykeltræning og træningsplaner for forskellige cykeldiscipliner.

Og deres træning har en anden smag end professionelle løb fra Tour de France, UCI og andre. Så når du spiller en artikel fra et professionelt løb, er plottet dybest set en del af det løb, der repræsenterer dette mytiske land kaldet Sufferlandria, for eksempel hvis der er et angreb i træning eller en sprint, vil du se en sprint i artiklen og være bedt om at sprint. Hvis der er en opstigning, vil du blive bedt om at klatre, og du vil se noget klatremateriale fra artiklen.

Du vil også se masser af sjove og sarkastiske kommentarer designet til at holde dig motiveret og motiveret. Sufferfest er Bluetooth-kompatibel og ANT Plus, når du bruger Wind ows, PC eller Mac OS, og den er kompatibel med de fleste smarte trænere og understøtter også parring af pulsmålere, effektmålere og strømjusteringer. Sufferfest tilbyder også forskellige træningsplaner til alle typer forlystelser, herunder triatlon og e-racing, og kan tilpasse din træningsplan på et øjeblik.

Du kan også vælge en mere tilpasset plan og for et engangsgebyr arbejde sammen med en af ​​deres trænere for at oprette en plan lige til dig. De tilbyder også yoga, styrketræning og mental modstandsdygtighedstræning. Sufferfest er tilgængelig til Mac-, Windows- og iOS-enheder og koster $ 15 pr. Måned eller $ 129 pr. År.

En gratis 14-dages prøveversion er tilgængelig. (Glad musik) TrainerRoad tilbyder et kæmpe bibliotek med Power Base Cykeltræningsprogrammer eller lav dine egne med TrainerRoad Workouts Creator, eller importer dine daglige træningsprogrammer fra TrainingPeaks eller Final Surge r-discipliner. Træningsplaner er i høj, medium og lav lydstyrke.

Og du kan tilpasse en start- og slutdato for hver planto, så den passer til din tidsplan. Du kan udskyde træningsprogrammer for at angive, hvilken ugedag du vil udføre bestemte typer træningsprogrammer. og om du vil træne indendørs, på din smarte træner eller udendørs med din Garmin Edge eller Wahoo ELEMNT via computer, tilbyder TrainerRoad også gruppetræning, hvor du kan træne den samme træning med op til 10 andre atleter, mens du ser live video, stemme og dette er en fantastisk måde at holde dig motiveret og ansvarlig for din træning.

TrainerRoad har også et fantastisk analyseværktøj til at analysere dine forlystelser og lave en præstationsanalyse for hver tur og i hele din sæson og et travlt samfund i deres Forum og på Facebook. De har også en god podcast, så tjek også dette. TrainerRoad koster $ 19,95 om måneden eller $ 189,95 om året.

Og hvis du har en god ven med en træner, bedes du bede din ven om at sende dig en gratis prøveperiode på 30 dage. TrainerRoad er tilgængelig og understøttet til Windows, Mac, iOS og Android Bluetooth, og det er ANT plus, og det er ingen overraskelse, men det første sted går til ja, du gættede det, Zwift, Zwift er socialt og har masser af muligheder for at udfordre og underholde dig når som helst i den indendørs ridesæson. Du kan være på sporet med tusinder af andre cyklister i realtid.

Zwift tilbyder en række virtuelle verdener. Nogle er opadgående ruter som Utopia, som er deres største populære dyreliv, og andre verdener er designet efter rigtige steder som London, Richmond, New York City, Innsbruck, Paris, Yorkshire og andre designet en verden, rute og bare køre ind dit eget tempo. En gruppetur, løb, strukturerede træningsprogrammer og muligheden for at importere træning fra andre tredjepartsapps som TrainingPeaks, og de tilbyder også gruppetræning.

De tilbyder også løb, gruppeløb, løb og løbstræning. Zwift tilbyder også træningsplaner for cykling og løb. Zwift tilbyder også en række udfordringer, begivenheder og belønninger for at holde dig motiveret, afhængig og bare for at komme tilbage for mere.

Zwift koster $ 15 om måneden fra denne artikel og er tilgængelig på Windows, Mac, iOS, Android og Apple TV, der har du det. Dette er de top 10 apps i 2020. Hvis der er en specifik cykelapp, nævnte jeg den ikke her, og du vil gerne nominere den, slip den i kommentarfeltet.

Jeg vil gerne vide, hvad du bruger. Tak for at se og have det sjovt at træne, og vi ses i næste artikel. (glasovergang)

Hvad er de bedste cykelapps?

Her er vores top 5 valg:
 • Kost.
 • Zwift.
 • Kort My Ride GPSCykling& Rutespor.
 • Google kort.
 • Cykelmåler GPS.

Hvad er den bedste cykelapp til begyndere?

 • Kost. Detbedste cykelapptil ridesporing.
 • Komoot. Detbedste cykelapptil planlægning af ruter.
 • Træningstoppe. Detbedste cykelapptil sporingstræning.
 • MyWindsock. Detbedste appfor tidsforsøg.
 • CyklusLeje. Detbedste cykelapptil leje cykler UK.
 • CyklusLeje.
 • Busby.
 • Kør med GPS.

Er cykling dårligt for dine bolde?

Testikelskader fracyklinger normalt forårsaget af en utilstrækkelig sadel (ikkecyklingsig selv). Som et resultat anvendes konstant tryk påditpudendal nerve (den primære nerve fundet iditplet), som kan føre til smerte, ubehag eller følelsesløshed i kønsorganerne (aka, følelsesløse nødder).20. juli 2020

rad power bikes anmeldelser

Mange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Jeg gjorde det, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. For at gøre dette har vi indgået et samarbejde med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solide, praktiske råd, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring for at tro, hvad han siger han er også en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.

Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.

Perineum er også hjemsted for de store blodkar og din pudendal nerve, som giver en følelse af området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der skaber sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form ser det ud til at være rimeligt at sammenhænge mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du har set før, de foreslog Anthony nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, ja

Jeg tror, ​​vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel gør en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter gik jeg af, og jeg indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så til sidst tror jeg, at der ikke skete noget langsigtet, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarig skade, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en underlig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have kørt på cykel, hvad er så den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du går på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft overtager det, og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt følelsesløshedsperiode derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Derefter ville det næste emne være erektil dysfunktion, og baseret på hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du nu er en cyklist og i en sådan alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være, 'Åh, dette er min sadel' bare på grund af cyklen. 'Det skulle være, jeg vil ikke begrave mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud, hvilken type skade på din pubic nerve, der derefter vil føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den underlige følelsesløshed, der påvirker din perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktionsdysfunktion. Gå og få det tjekket ud.

For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en behandling med erektil dysfunktion? Jeg mener, cirklen er kommet fuld. Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet. Og så finder du dem.

Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer. Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft. Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes forkert for prostatakræft.

En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blod test en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde den blodprøve, den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel masse tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance for det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion gør ingen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er god. Du bliver bedre, det forbedrer din kardiovaskulære sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke upassende test af prostatakræft, og så fortsætter det. Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det.

Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere. Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen.

Så kan I to beslutte, om de vil gå videre eller ej. Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt.

Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler, du kender, tidlige tilfælde, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, stikke hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af hvad problemet er, hvis der er nogen røde flag at handle på, og hvis du har brug for dem, så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatacancer, men prostatacancer er en stor for en stor del af cyklister Problem bare fordi de er mænd de er middelaldrende, så det er nødvendigt at tænke over det. Jeg ved ikke om dig, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet. Vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke bliver tynde. Gs er sandsynligvis det største problem, som vi alle vil stå over for. Nu har jeg sandsynligvis givet lidt for meget information, end jeg har givet dig fortalt om min følelsesløshed penis i vindtunnelen Men jeg tror, ​​i den forstand, at vi måske alle skal prøve at føre en samtale, med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden, har i det mindste denne artikel, jeg tror, ​​det ville være positivt.

Sørg også for, at det giver mig store tommelfingre op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Er der nogen gratis cykelapps?

Bikemap. Bikemap er en iPhone ogAndroid-appder tilbyder ruteplanlægning, navigation, opdateringer i realtid og meget mere.Ivores erfaring, det ertilgodt alternativ til Strava eller Komoot til ruteplanlægning og tilbyder mere tilledig, selvom både Strava og Komoot også har detderesegne unikke funktioner.31. maj 2021

Er der en sofa til 5 km til cykling?

I det væsentlige er det følgende en simpel konvertering afSofa til 5kAt køre Plan i en plan, som nogen kan bruge til at opnå noget lignende på encykel. I sidste ende er målet at give en enkel, struktureret plan for at få nogen op og afderes sofaogcyklingi en halv time tre gange om ugen.

Er der en gratis version af Zwift?

Zwifter tilgængelig på iPhone, iPad, Mac, Apple TV, Windows og Android, den er kompatibel med ANT + og Bluetooth.Zwiftkoster £ 12,99 eller $ 14,99 om måneden - ogderer enledigsyv dageforsøg. Alternativt kan du købe en smart turbotræner direkte med en 30-dages hjemmespor og 30 dagesgratis Zwift.1. februar 2020

Kan jeg bruge min iPhone som en cykelcomputer?

Cykelmåler. Cyclemeter gør din smartphone til en storcykelcomputer- hvis du er nede med at lægge din telefon på styret, er det. Det ligner Wahoo Fitness i sit væld af tilpasselige muligheder under turen, men du får også et smorgasbord af analyse efter turen.31. maj 2021

Er cykling god til bolde?

Fastcyklisterhar også en højere risiko for testikelskader og nedsat testikelfunktion. Mountainbikere løber en særlig risiko, siger hr. Nargund, da undersøgelser har vist, at de udviser højere niveauer af skrotforstyrrelser end på vejcyklister.9. juli 2008

Hvad er en god afstand til cykel for en nybegynder?

Før du går i gang med din første tur, vil du forstå, hvor langt du skalcyklus. TILnybegyndercyklist skal sigte modcyklus8 km / t (12 km / t), som opnår enafstandpå 12 km hver timegennemsnit. Detafstandrejste vil blive påvirket af jordoverfladen, vejret og typen afcykelBrugt.

Hvor længe skal en nybegyndercyklist ride?

Cykel i 15 til 20 minutter for de første to tildelte cykeldage. Cykel i 30 minutter i weekenden. I denne uge skal vi fjerne en af ​​dagene og cykle længere på de resterende to dage. Vi vil anbefalecyklingi 25 minutter på onsdag og 35 minutter i weekenden.

gurkemeje øvelse

Er der nogen gratis cykelapps til Android?

Strava kan downloades gratis til Android- og iOS-enheder, men den gratis version inkluderer ikke nogle af de vigtigste funktioner. Den gratis version giver dig mulighed for at spore dine køremål, såsom hastighed, afstand, tid, højde, rute, kalorier osv.

Hvilken er den bedste app til cykelsporing?

En af de mest populære GPS-cykelapps tilbyder en række praktiske kørelogfunktioner, som derefter uploades til din online Strava-profil. Den gratis app holder styr på din kørestatistik, mens du rejser, inklusive hastighed, tid og afstand, mens du sporer, hvor du har været.

Hvad gør Zwift til den bedste indendørs cykelapp?

Nøglefunktionen ved Zwift er, at det giver indendørs cyklister mulighed for at deltage i gruppeture, hvor de kan måle sig mod andre i deres eget hjem. 'Samfundet er dog virkelig det, der gør Zwift unik.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Kortlæg min brug af dataforbrug - levedygtige løsninger

Hvor meget data bruger Map My Run pr. Time? omkring 2,19 MB

Grusveje over Amerika - svar på problemerne

Kan du køre over USA på grusveje? Ja, der er en grusvejsrute fra øst til vest over USA, og den er næsten dobbelt så lang som Great Divide Mountain Bike Route. Vær ikke overrasket, hvis du ikke har hørt om det.

Indgroet hår i muldvarp - en løsning på

Kan der dannes en bums under en muldvarp? Bumser kan dannes på enhver overflade af huden, der har hårsækkene, inklusive muldvarpe. Disse bumser kan vokse dybt inde i muldvarpen som en knude eller tættere på overfladen som hudorme, whiteheads, pustler eller papules. Hvis en bums er inde i en muldvarp, kan du føle, at den er hævet og øm at røre ved. 14 сент. 2020 г.

Stigning i træning - hvordan man tackler

Er det godt at løbe op ad en bakke? Bortset fra muskelopbygning, styrke og hastighed hjælper løb op ad bakke også med at regulere det kardiovaskulære system, arbejder muskler, der er vanskelige at træne, forlænger kalve, fremmer løbestilling - dybest set alle de vigtige ting, løbere har brug for at komme videre, hvorfor vi besluttede at dybt ned i det hele og give dig en

Token hjul - finde løsninger

Er symbolhjul noget godt? Token har produceret nogle fremragende sæt i årenes løb, og Prime Ventous Carbon Disc Road hjulsættet er ingen undtagelse. Bygningskvalitet er fremragende, de ser godt ud, fungerer rigtig godt og er også ret gode.