Vigtigste > Cykling > Cykling og bodybuilding - praktiske beslutninger

Cykling og bodybuilding - praktiske beslutninger

Er cykling dårligt for muskelgevinst?

Fire.Cyklingbyggermuskel. Modstandselementet icyklingbetyder, at det ikke bare forbrænder fedt: det bygger også opmuskel- især omkring gluten, hamstrings, quads og kalve.Muskeler slankere end fedt, og folk med en højere procentdel afmuskelforbrænde flere kalorier, selv når du er stillesiddende.2. nov. 2020 g.

grebstyrke og lang levetidMange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skade, smerte, følelsesløshed og, hos mænd, måske erektil dysfunktion, måske prostatakræft.

Og alligevel cykler mange af os og har slet ingen problemer. Nogle cyklister gør det på den anden side. Jeg gjorde det, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende.

Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling. Derfor har vi indgået et samarbejde med en af ​​de førende urologer her i Storbritannien - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solid og praktisk rådgivning, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring til at tro på, hvad han siger, at han også er en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion.Det er mig, som jeg cykler på. Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Alligevel, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører din penis og testikler normalt er skjult. Området med blødt væv mellem dine bagdele og dine testikler kaldes dit perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.Perineum er også hjemsted for de store blodkar og din pudendal nerve, som giver en følelse af området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum er din prostata, en kirtel, der skaber sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form ser det ud til at være rimeligt at sammenhænge mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du har set før, de foreslog Anthony nedbryde dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, jaJeg har lyst til, at vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel gør en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter gik jeg af, og jeg indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så til sidst tror jeg, at der ikke skete noget langsigtet, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarige skader, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tager sig af, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en underlig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Så hvad skal vi så gøre? Hvis vi lider af døvhed efter at have kørt på cykel, hvad er så den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Hvis du går på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft tager over og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt periode med følelsesløshed derefter beskadiger ikke følelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende på lang sigt.

Det næste emne ville være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du nu er en cyklist og i en sådan alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være, 'Åh, dette er min sadel' bare på grund af cyklen. 'Det skulle være, jeg vil ikke få mit hoved i sandet på grund af det sidder fast. Dette kan være en indikation af noget, der ikke blev diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud, hvilken type skade på din pubic nerve, der derefter vil føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den mærkelige følelsesløshed, der påvirker din perineum, giver dig ikke erektil dysfunktion. Og faktisk vil det ikke give dig erektil dysfunktion.

Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en behandling med erektil dysfunktion? Jeg mener, cirklen er kommet fuld. Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet.

Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer. Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft.

Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes for prostatakræft forkert. En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der bruges som PSA kunstigt hæve blodprøve Et prostata-specifikt antigen Blodprøve, der kommer til det punkt Du lavede denne blodprøve Det er kunstigt forhøjet, og så har du en hel række tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt Ikke det - der er en chance for, at det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, er der mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion, der ikke gør nogen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er godt, det gør du montør, det forbedrer dit kardiovaskulære helbred alle de ting, der reducerer din risiko for kræft og lignende, og det påvirker ikke upassende screening af prostatakræft. Og så fortsætter det.

Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det. Så når vi bliver ældre, jo mere sandsynligt får vi prostatakræft.

Så det første er nu at være opmærksom på nogle af symptomerne, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, sådanne ting genopliver disse ting. Så skal du enten gå til en urolog eller familielæge og føre en rimelig samtale til at føre vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved en test og muligvis ulemperne ved en test. Så kan I to beslutte, om de vil gå videre eller ej.

Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt. Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler på tidlige tilfælde, du kender, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har nogen bekymrende symptomer, skal du ikke få panik, så begrav ikke hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af, hvad problemet er, hvis der er røde flag at handle på, og hvis du har brug for dem, så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatacancer, men prostatacancer er et stort problem for en stor del af cyklister Bare fordi de ' re mænd, de er midaldrende og har derfor brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om jer, men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke skulle tage vores helbred for givet, vi skulle står over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke får tynde gs, er faktisk sandt, det største problem vi alle vil stå over for. Nu har jeg sandsynligvis videregivet lidt for meget information, når jeg fortæller dig om min følelsesløse penis i vindtunnelen, men jeg tror på den note, at vi måske alle skulle prøve at føre en samtale med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden Kl. mindst have en snak om denne artikel Jeg tror, ​​det ville være et positivt sted at starte.

Sørg også for, at det giver mig store tommelfingre op for at takke Anthony for hans tid og dele sin utrolige oplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Kan jeg blive flået af at cykle?

Kan cyklealene giver dig enflåetoff fysik? - Quora.Cyklinger en fantastisk konditionstræning, der hjælper dig med at udvikle udholdenhed og udholdenhed. Det hjælper også med at styrke dine ben, glutes og lænden. Det vil også hjælpe dig med at forbrænde meget fedt, forudsat at du opretholder en sund kost.

At cykle giver ikke altid bedre spænding. Jeg ved, at chokerende ordentlig træning kan få dig i form for at blive hurtigere og stærkere. Mange professionelle tager i disse dage vægttræning for at forbedre deres flypræstationer, så kunne træning være noget, du savnede i denne artikel? Jeg vil finde ud af, om dette virkelig er nødvendigt i gymnastiksalen, styrketræning traditionelt udføres i vintermånederne, mens profferne træner med mindre intensitet og bygger den aerobe base, men for nylig har mange cyklister indarbejdet powerfoden eller deres mount som det gør det på en række måder, der kan hjælpe og har mange fordele, der lyder som en hjernesprængning, jo stærkere dine muskler er, jo mere styrke kan du lægge i at cykle med vægttræning, en af ​​de bedste måder at blive en stærkere samlet cyklist, så du går i gymnastiksalen og lukker et par styrketræninger for at øge din maksimale ydeevne på cyklen, ikke kun gør dig til en bedre, hurtigere cyklist, men hjælper også med at sikre, at du også lider skader som en cykelrytter, jeg ved godt, at det at arbejde i gymnastiksalen kan virkelig hjælpe med sprint, at banesprintere ofte bruger så meget tid på at træne. Brug i gymnastiksalen som på en cykel.

Så hvis du vil lave en tidligere sprint, hjælper gymnastiksalen helt sikkert. Når du nogensinde har brugt vægttræning som en del af din træning, er der en cyklist, du ved, at jeg ikke gjorde, men min træner har gjort dette i de sidste par år af min karriere brugt til at fortælle mig selv, at når tiden og alderen voksede, var det mere og mere mere uundgåeligt, at jeg var nødt til at begynde at prøve og bevare det, jeg allerede havde, men også for at sikre, at min krop var skadefri. Du ved, at der helt sikkert er fordele ved at starte.

Cykling er en mild aktivitet, der er god for dine led, men som ikke hjælper meget med din knogletæthed, herunder nogle styrketræning kan hjælpe med at bygge bro over hullerne, der er skabt af ren cardio - Træning lavet af opbygning af stærkere knogler Nogle af de mest almindelige skader oplevet af cyklister inkluderer rygsmerter, nakke- og knæsmerter. Nogle af disse kan være uundgåelige, men de fleste er forårsaget af ubalancer i muskler, og skader kan aktivere dine muskler, før du kører. Undersøgelser har vist, at mange professionelle cyklister har lav knogletæthed.

Jeg er meget opmærksom på dette problem, da jeg knækkede mit bækken 3 gange i vægtbærende aktivitet, hvorfor det er så godt for folk med ortopædiske skader, men det betyder dog, at du skal gøre noget andet som vægttræning for at få sund knogletæthed og kompakte ting som at få knogleskørhed Du bruger meget tid på en cykel uden kompressionskræfter på din ryg eller bækken, og selvom det nogle gange kan føles som om du træder hårdt. Kræfterne er ikke fordelt på en sådan måde, at der er betydelig belastning på dine knogler. Dette er hvad der kræves for knoglevækst.

Benet skal opleve en tiendedel af den kraft, det tager for at bryde det for at producere den nødvendige stimulering ved at øge knoglemineraltætheden. Biometrisk træning og spring kan tilføje ekstra stress for at hjælpe med knoglemineraltæthedsøvelser som squats og deadlifts, hvor jeg laver en let vej om morgenen ville køre og derefter lave en gymnastik om eftermiddagen, men for en Road Rideronce er en uge nok, vinteren er et godt tidspunkt at begynde at tilføje vægttræning til dit program for at starte, det er varmt og tørt i gymnastiksalen at de ikke gør De kolde mørke aftener behøver de fleste fagfolk ikke at være udenfor og forberede sig til nytår, det kunne være tanken om at tilbringe tid i gymnastiksalen, når du kunne være ude på en cykel, eller det kunne være smerten den næste dag i katedralen hadede jeg altid at vågne op efter en hård gymnastiksession, når det kun ville gøre ondt, mens jeg gik. Men så snart jeg kom på min cykel, så det ikke ud til at påvirke mig.

Gymnastikarbejde mellem forskellige typer kørere vil variere meget, traditionelt set vil sprintere have færre reps af en tyngre vægt, klatrere eller mere udholdenhedsorienterede ryttere vælger lettere vægte med flere reps, uanset hvad det er, det er vigtigt at du mestre det grundlæggende først Så før du bliver interessant, skal du sørge for at have den rigtige teknik og form. Hvis du nød denne artikel, skal du give tommelfingrene op og fortælle os om din oplevelse i gymnastiksalen i kommentarerne nedenfor, og hvis du kan lide det for at kende grundlæggende træningsøvelser, som du skal gøre, som det er, skal du klikke på skærmen nu

Dræber cykling muskler?

Træde i kræft,cykling gørhar potentialet tilbrænde muskler. Jo flere forbrændte kalorier, jo meremuskelmasse, der er i fare for at nedbryde og gå tabt.19. aug 2014

Et af de mere typiske spørgsmål i livet er skal vi lave cardio? Nu ved hver rigtige bror ikke engang, hvad cardio er. Men virkeligheden er, at der i fitnessmiljøet har været bekymring for, at cardio kan forstyrre vores muskelopbygning, en idé, der stammer fra en simpel forståelse af muskelfysiologi. For at opbygge muskler har vi brug for modstandstræning for at skabe stimulering af muskelopbygning, og vi har brug for flere næringsstoffer til at fodre disse muskler.

Med cardio forsøger vi at forbrænde kalorier for at forbrænde mere fedt. Så på den ene side prøver du at miste masse og forbrænde flere kalorier. På den anden side prøver du at få masse og bruge flere kalorier.

Ikke ligefrem supplerende mål. Og der er også spørgsmålet om konkurrerende tilpasninger af muskelfibre. Cardio, især steady state cardio, stimulerer type 1 udholdenhed muskelfibre.

Modstandstræning er mere tilbøjelig til type 2-fibre. At forsøge at stimulere begge på samme tid forhindrer angiveligt maksimal justering, din kardio lyder dårligt og godt for begge, men afspejler resultaterne faktisk disse problemer? Et hurtigt kig på den videnskabelige litteratur antyder måske, men ikke så slemt som nogle brødre tror.

Nogle undersøgelser viser, at aerob træning og styrketræning på samme tid foretager lidt dårligere justeringer af muskel og styrke sammenlignet med styrketræning alene. Andre undersøgelser viser imidlertid, at træning på samme tid overhovedet ikke påvirker muskeltilpasning. Så hvorfor de forskellige resultater? Resultaterne varierer afhængigt af hvordan og hvilken type cardio der anvendes i undersøgelsen, og hvilke handlinger der blev observeret.

Når vi ser cardio komme i vejen for gevinster, gælder det ofte for gevinster i underkroppen. Dette giver mening, fordi de fleste af de cardio-øvelser, der er udført i studier, inkluderer jogging, sprint og cykling. Overkropsstyrke og hypertrofi-tiltag var stort set upåvirket.

En anden varierende faktor er mængden af ​​hvile mellem sessioner. En meget tydelig Trend viser, at jo mere jeg kan hvile mellem sessioner, jo mindre skadelig er det for justeringer af muskel og styrke. 24 timer synes at være det bedste resultat.

Kardiointensitet spiller også en rolle. Parring af modstandstræning med steady-state cardio ved lav intensitet skader normalt muskel- og styrkegevinster; Kombination af modstandstræning med kortvarig cardio med høj intensitet, såsom HIIT, havde ringe eller ingen effekt på styrke og muskelgevinster. Dette svarer faktisk til den konkurrerende tilpasningsteori, der er nævnt ovenfor.

Steady State Cardio er type 1 fiberdominerende, som konkurrerer med modstandstræning Type 2 fiberstimulering; På den anden side stimulerer HIIT flere type 2-fibre og har lignende tilpasninger som modstandstræning. Andre ting at overveje: Cykling versus løb med løb, især højintensitetsløb, ser ud til at være en lidt bedre mulighed. Cardio-varighed spiller også en rolle, fordi jo længere cardio-sessionen er, jo mere er styrken og muskeltilpasningen svækket.

Endelig kardiofrekvensen, Wh Jo flere cardio-sessioner der udføres, jo mere kan justeringerne blive påvirket. Dette kan meget sandsynligt være et spørgsmål om at overskride og skabe et konstant niveau af stress, som det er vanskeligt for kroppen at overvinde. Det er nu klarere, hvorfor cardio MÅ, men ikke nødvendigvis vil.

Dine gevinster gør ondt. Og selvom du tænker på fordelene ved cardio, er det klart, at du alligevel skal gøre det. Det er cardio, der forbedrer vores hjertesundhed og aerobe kapacitet, ting, vi har meget brug for for generel sundhed og fitness.

Vægte får dig ikke det, og fedt tab er meget højere sammenlignet med cardio eller styrketræning alene. Så hvis du ønsker at forbrænde fedt OG opbygge muskler på samme tid, er træning på samme tid den bedste mulighed. Fordelene opvejer langt efter ulemperne efter min mening.

Og nu med alle disse oplysninger kan vi være kloge over at undgå ulemperne helt. Den bedste praksis er at lave cardio med højere intensitet i korte perioder, måske ikke mere end 20 minutters møtrikker, og forsøge at lægge mindst en hel dag mellem din styrketræning og cardio-sessioner. Hvis det er muligt, skal du undgå at udføre din cardio nær dine bendage, og undgå overbelastning og overtræning.

Så lad os tage dine løbesko på som dine slynger. Lad os få din kardio i gang. Fortæl mig, hvad du synes om cardio og gevinster i kommentarerne.

Og en hurtig påmindelse om, at jeg i øjeblikket giver væk et sæt Lebert Equalizer-barer. Tjek uddelingen i linket i beskrivelsen! Hvis du nød denne artikel, bedes du give den en cardio-tommelfinger og dele den med dine gevinstelskende venner. Som altid tak for at se og FÅ DIN PROTEIN!

Er cykling god cardio til bodybuilding?

Cykling. Dette er måske en af ​​de mere undervurderede hjerte-kar-øvelser, som mangebodybuilderealdrig overveje. Selvom det kan være en at gå på skrå løbebåndetstorekilde tilcardio, undersøgelser har fundet detcyklingellercykelridning kan vise sig at være mere imponerende af et par årsager.9. juni. 2021

JEFF: Hvad laver du? JESSIE: Kæmp rebene. Kæmp mod disse reb. JEFF: Hvad sker der fyre? Jeff Cavaliere, ATHLEANX.com.

Dette er ikke et kamp reb. Jessie ville bestemt ikke kæmpe rebene, men det vil bekæmpe Theropes. Hvis du bruger disse ting fyre, skal du sørge for at øge den indsats, du lægger i at bruge dem.

Det er ikke nok at bruge den nyeste mode, når man prøver at gøre cardio og få en konditioneringseffekt. Du vil sikre dig, at du gør det rigtigt. Hvis du ikke har tillid til mig, så tjek The Rock her også.

Han ved, hvordan man bruger kamptove. Folk, i dag skal jeg rapportere for dig, ikke kun disse, men fire andre, mere populære måder folk bruger cardio for at komme i form og tabe sig, men det er ikke, at disse ting er dårlige; det er, hvordan vi laver dem, der gør dem temmelig ubrugelige. Vi skal ordne alt dette en efter en i dag.

Okay, så når vi begynder at løse problemer, lad os starte med en stor. Det er lige her. Jeg taler ikke om, at Jessie faktisk sms'er, mens hun kører på sin cykel, eller at han kan bøje sig her nede som en hunchback, mens han løber på løbebåndet.

Helt ærligt ser vi det i hvert fitnesscenter og det er 'Dette sker lige nu, jeg garanterer dig, i ethvert fitnesscenter rundt om i verden. Men hvad irriterer mig, og hvorfor jeg synes, at maskinbaseret cardio er en dum form for cardio, er at det faktisk giver dig mulighed for at slippe af med det, faktisk gå rundt uden at en maskine holder dig og komme væk med det i meget lang tid ? Det kunne du ikke. Og du kunne ikke gå op ad en trappe og nogensinde fejle det for, hvordan det ville føles at stå på en trappe, klatrer.

Fakta er folk, maskinbaseret cardio vil aldrig gengive, hvordan det faktisk føles, når din krop er i rummet. Vi er nødt til at træne os selv for at blive mere atletiske - det er, hvad denne kanal handler om - og det er derfor, jeg vil have dig mere make af det. JESSIE: Hvad, bror? Jeg løber af maskinerne.

Jeg gør hvad du fortalte mig. JEFF: Okay. Ja, Jessie kunne være udenfor, og han løber.

Jeg vil dog gerne sige, at jogging er det rødhårede stebarn til at komme rundt. Vi løber, og vi sprinter, og jogging er på en eller anden måde i tykkelsen af ​​det. Faktum er, at vi ved, at alle har nogle fordele.

Imidlertid synes jogging at høste det værste af alle. Nu ved vi - se. Især hvis nogen er overvægtige, er det ikke en god idé for dem at træde af sted og starte med meget pres på grund af den vægt, de bliver nødt til at bære.

Derfor ville gå være en god mulighed for dem. Vi ved dog, om vi kan sprint, hvilket vi kan få alle fordelene ved træning med høj intensitet og holde varigheden kort, så det kan lægge mere stress på dine led her - det er kort, så vi kan maksimere det. Det sker ikke her, når man løber.

Jogging har faktisk den samme effekt som sprint for at få det værste af alle verdener i løbet af en tur, her. Hvis du vil gøre det ene eller det andet, skal du identificere, om du har brug for at bremse det eller gå lidt længere for at hjælpe med din tilstand, eller prøv at intensivere det, hvis du er atlet og en træning med høj intensitet ved at vælge sprint . Vent lige lidt.

Hvad laver vi her? Dette formodes at være cardio. Dette er dog en god dødløft. Men hvad er det? - hvad? Åh gud.

Jeg forstår det nu. Nu forstår jeg det. Okay, jeg forstår det.

Dette er ikke en effektiv form for konditionering. Det er en populær form for konditionering lige nu, men vi kalder dette 'dårligt dannet HIIT'. Hvis du forsøger at lave HIIT-træning nu, vil du ikke blande og matche øvelser, der gavner dig med optimal styrke og tilstand.

En af dem vil lide. Chancerne er ikke kun det, men din egen krop vil lide, når du prøver at maksimere dine deadlifts mellem konditioneringsrunder og springe over og lignende. varsel; Vær unik fokuseret.

Hvis du prøver at træne efter styrke, træner du efter styrke. Hvis du forsøger at træne for konditionering og kardiovaskulær fordel, skal du gøre det. Men prøv ikke at blande de to, fordi det bare bliver dumt i det lange løb.

Sidst men ikke mindst er det en rigtig populær måde at bruge fedtreduktion, konditionering og træning af dit hjerte på. Dette er Tabata. Nå, hvad du ser her er Jessie stort set hvad du ser: mange mennesker gør.

Tabata, for dem der ikke rigtig kender det, er et 20 sekunders og 10 sekunders hvileinterval for at lave en øvelse. Det kan være enhver øvelse, men i dette tilfælde laver Jessie springtov. Den første kritik af Tabata er, at jeg virkelig elsker protokollen, når jeg var færdig med den måde, den oprindeligt var programmeret på.

Da Tabata udviklede denne protokol, brugte han den sammen med sine olympiske atleter til at udføre øvelser med høj intensitet og maksimal intensitet i 20 sekunder. Det betød stort set 100% så tæt på maksimal puls som muligt i 20 fulde sekunder. Hvordan fik vi Bastardi Hvordan fik vi det sammen? Det gør vi aldrig.

Vi anvender Tabata, hvilket betyder, at det kun er sekvensen '20 til, 10 fra '. Så det tager os 20 sekunder, men det tager os ca. 5 sekunder at øge den aktivitet, vi har 'Gentag', og det tager os cirka 5 sekunder at lukke ned. Så vi ender kun med at gøre ca. 10 sekunder af hver type indsats.

Hvis du nu vælger den forkerte øvelse - siger jeg, at springtov ville kvalificere sig som en af ​​de dårlige øvelser, fordi du ved din højeste præstation aldrig kommer i gang med det samme. Det tager normalt lidt tid at komme i gang. Så hvis du får den rigtige øvelse rigtigt, enten for at få din maksimale ydeevne med det samme eller bedre endnu - hvis du vil forbedre dette - vælg et interval på 30 sekunder til, 10 sekunder fra, og du vil redegøre for det faktum, at du er køle ned og køle ned, så du kan få det maksimale udbytte af hvert 20. sekund af aktivitet.

Som min mor plejede at fortælle mig, ”Det er ikke hvad du sagde Jeff. Sådan sagde du det. ”I dette tilfælde behøver det ikke nødvendigvis at være de former for cardio, du bruger, men hvis du gør dem som alle andre, kan du se dum ud.

Endnu vigtigere får du ikke noget af dette, og jeg vil ikke have, at dette skal ske for dig. Folk, denne kanal handler om at genoplive videnskaben, ligesom alle vores programmer. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du gå til ATHLEANX.com og bruge en af ​​disse.

Jeg lover, at du får de bedste resultater, du nogensinde har haft, ved at sætte videnskaben bag, hvad du gør. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du abonnere på denne kanal og trykke på bell-meddelelsen, så du ikke går glip af nogen af ​​vores artikler. Selvfølgelig kan du altid tjekke en af ​​vores nyeste artikler lige her, okay mænd.

Vi ses snart.

Hvorfor har cyklister tynde ben?

Detbenmuskler, du byggercyklinger normalt ikke voluminøse, men sene og stenhårde. Cykling er jævn, hård, langvarig træning. Den slags træning forbrænder en masse kropsfedt. Så du ser langdistance løbere og landevejmotorcyklisterdet er megettynd.

Hvorfor er cyklister tynde?

Hvorfor er cyklister' armeså tynd? Dels er det de kødspiserende bugs i vores svedige sæt, men det skyldes hovedsageligt (dette er komplekst) pedalerne er under vores fødder, og vores arme gør ikke rigtig andet end at blive langsomt følelsesløse.2. okt 2018

Giver cykling dig en sixpack?

Cyklingbygger ikke dinAfsnitdirekte, men detkanhjælp med at afsløre dinAfsnithvis det er kombineret med en ordentlig diæt og nogle yderligere øvelser. At cykle hjælper med at makulere det fedt, der dækker dinAfsnit.

Er cykling god til skæring?

Ja, du taber dig, når duskærekalorier, men tabte pund er ikke altid fede. Noget af dit vægttab kan også komme fra muskelvæv. Cyklister, der kost ofte ender med at blive tyndere, men risikerer at blive langsommere og svagere påcykel. Og glem ikke, at muskler forbrænder kalorier.25. maj 2021

Er 30 minutters cykling om dagen nok?

Cyklingøger din udholdenhed til og fracykel

Træner påcykelfor mindst30 minuttertildagvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kancykellængere eller på mere intense forlystelser.

Er cykling godt for mavemuskler?

Cyklingvirker adskillige muskler i din underkrop, inklusive dine quads, glutes, hamstrings og hofter, men når det gøres kraftigt til træning,Afsnitfår også enstoretræning. Derudover får dit hjerte - som også er en muskel - en fabelagtig kardiovaskulær træning.23. aug 2019

Hvad har bodybuildere brug for at vide om cykling?

På plussiden har du styrke og magt i flere dage og er måske mere i stand til at modstå smerten ved laktatopbygning efter alle de brutale bendage, du har overlevet. Ulempen er, at der er mere muskeltæthed og vægt i den nedre halvdel af din krop, hvilket oversættes til mere iltforbrug og større kaloriebehov end en mindre atlet.

Hvor lang tid varer en cyklus inden for bodybuilding?

Cyklus i bodybuilding er relateret til processen med at tage steroider for at forbedre ydeevnen og generelt er det en sikker proces, når den bruges i en logisk rækkefølge. Udtrykket cyklus i bodybuilding, der almindeligvis bruges af atleter til at henvise til det tidspunkt, hvor de er på steroider. En gennemsnitlig steroid bodybuilder cyklus er normalt 6 til 12 uger.

Hvad er den bedste måde at opbygge styrke til cykling på?

Den bedste måde at opbygge styrke på er ved at træne for absolut styrke. Dette betyder tungere vægte, lave gentagelser og længere hvile. Dette er opskriften på at opbygge kraftige muskler, der hjælper dig med at præstere bedre: Træn for udholdenhed på cyklen, og træn efter styrke med frie vægte i gymnastiksalen.

sardine fiskeolie

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Dauphine cykelløb - pragmatiske løsninger

Hvor mange etaper i Criterium du Dauphine? otte etaper

Gymnast lammet - svar på problemerne

Kan du blive lammet af gymnastik? Når gymnastik bliver for farlig Selvfølgelig er katastrofale skader som lammelse sjældne. Men mange gymnaster lider af en lang række skader, da de tester grænserne for tyngdekraft og fysik. Cirka 100.000 gymnaster lider skader hvert år, ifølge University of Pittsburgh Medical Center.

Sådan ordnes en derailleur - søg efter løsninger

Hvor meget koster det at udskifte en derailleur? Hvis du tager din MTB med i en lokal cykelbutik, vil gennemsnitsprisen for at udskifte en bagskifter være $ 110. Hvis du gør det selv at udskifte en skifter, koster det cirka $ 50 (plus din tid). Denne pris afhænger meget af den faktiske skifter. Normalt vil en cykelbutik også tage sig af andre problemer.

Velodromes London - hvordan man løser

Hvor er der velodromer i Storbritannien? Velodrome UK guide: de 10 bedste offentlige spor1. Lee Valley VeloPark, London. Herne Hill Velodrome, London. National Cycling Velodrome, Manchester. Wales National Velodrome, Newport. Sir Chris Hoy Velodrome, Glasgow. Caird Park Velodrome, Dundee. Calshot Velodrome, Southampton. Derby Velodrome, Midlands.

Franske cocktails - holdbare løsninger

Hvad er den mest populære cocktail i Frankrig? Ingen drikke repræsenterer Frankrig ligesom et glas champagne, og den franske 75 er fortsat en af ​​de mest populære måder at drikke den på i en cocktail.26 2021.

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.