Vigtigste > Cykling > Cykelkamera - praktisk løsning

Cykelkamera - praktisk løsning

Hvad er det bedste kamera til cykling?(Wind whirring) (car whirring) (joy music) - Hej, hvad er der gutter, dette er Tariq, her fra smartbiketrainers.com Tak for din lytning. Hvis det er din første gang her og ønsker at lære mere om indendørstræning, smarte trænere og fitnessteknologi, så overvej at abonnere og klik på fakturaikonet for at få besked, når jeg uploader nye artikler.

Og hvis du kan lide denne artikel, eller hvis den er nyttig, ville jeg være glad, hvis du klikker på knappen lignende. Og lad mig vide, hvis du har spørgsmål eller tanker i kommentarerne nedenfor. Så temaet for dagens artikel er lidt anderledes.

Jeg taler normalt ikke om kameraer her, men det har noget at gøre med cykling. Og jeg blev også spurgt om nogle af de artikeloptagelser, som jeg brugte i nogle af mine artikler, som denne. (optimistisk musik) Så i dette skud kører jeg, og det ser ud til, at nogen kører foran mig med et kamera.Jeg kører og har mit eget kamerateam. Jeg ville ønske, det var sådan. Det ville gøre mit job meget lettere.

cykler for at tabe sig

Dette er bare en enmansbutik, og jeg gør alt fra kameraarbejde, redigering, udgivelse osv. Så dette er Insta360 ONE X-kameraet. Du har måske hørt eller set om det, det har eksisteret i et stykke tid, så det er ikke noget nyt.

Casey Neistat brugte dem i nogle af sine artikler. Potato Jet, Peter McKinnon og et par andre YouTubers indsendte en anmeldelse om det. Så dette vil ikke være en fuldstændig og dybtgående gennemgang af dette kamera.Der er mange af disse derude. Og jeg ville bare tale med dig om, hvordan jeg bruger dette kamera. Og afslør, hvordan jeg skød nogle af disse artikler, så hvis du laver dope-artikler til YouTube-kanalen eller en Upload nogle seje billeder til din Instagram-konto eller en hvilken som helst social medieplatform, så hold dig tæt.

Eller måske vil du bare have det stille, mens du cykler. Og du vil være i stand til at fange de skræmmende hændelser, som vi bliver ved med at høre om, på grund af distraherede chauffører, vrede chauffører, der ikke vil dele vejen med cyklister, jeg viser dig, hvorfor dette kamera kan være et godt kamera til at jeg har aldrig brugt et 360 graders kamera før. Jeg troede ikke, jeg havde brug for det, men denne ting ændrede mig, og jeg har brugt det mere og mere, end jeg troede.

Hvad gør dette Insta360-kamera så godt? Dybest set softwaren. Sikker på, der er en række andre 360 ​​graders kameraer derude. De er enten alt for dyre, laver skøre artikler eller er for vanskelige at redigere.Fra i dag tror jeg, at Insta360 sandsynligvis er et af de bedste 360 ​​graders kameraer, du kan købe i dag. Den har to linser, for og bag. Og det fanger alt omkring dig.

Du behøver ikke bekymre dig om, hvor linsen peger eller indrammer din ramme, bare placer den et eller andet sted, så fanger det det hele for dig, og det hele sættes sammen, når du ser på optagelserne, og du ikke er nødt til at gøre meget i post-produktion. Så i postproduktion er alt hvad du skal gøre, at pege på, hvor du vil have kameraet, eller hvad du vil vise i det sidste klip. Så jeg købte cykelpakken og

Åh, en af ​​de andre bedste ting ved dette kamera er prisen og alt det forskellige tilbehør og de ting, der følger med det. Så jeg betalte lidt over $ 450 for kamera- og cykelpakken. Kameraet alene er $ 400, og cykelpakken er kun $ 50.

Og jeg siger kun på grund af mængden af ​​ting, der følger med det, vil sprænge dit sind. Et lille tilbehør fra GoPro kan koste dig godt over $ 50. Jeg vil have et link til cykelpakken og kameraet i beskrivelsen nedenfor nævner, at Insta360 ikke sendte mig noget, jeg købte denne ting selv.

Og de bad mig ikke om at gøre noget. De ved ikke engang noget om mig. Jeg taler kun med dig om et produkt, som jeg bruger, og jeg kan faktisk godt lide det.

Jeg har allerede åbnet kassen. Men kameraet kommer i kassen med et SD-kort, der hører hjemme her et eller andet sted. Og der er et batteri, der passer lige her.

Og også USB- eller mini-USB-opladeren, der går lige her. Specifikationer skal kameraet vare cirka 60 minutter, men jeg har brug for cirka 40 minutter kontinuerlig optagelse. Men du kan have et backupbatteri, hvis du vil, og bare sætte det i, og det fortsætter med at bruge det backupbatteri.

Så lad mig vise dig, hvad der var i kassen. Igen som jeg åbnede kassen før, men det er stort set alt, der fulgte med kassen. Og der er stadig ting, jeg har på toppen, men dybest set får du alle disse forskellige monteringer.

Dette er en brystbælte. Og dette er en taske til opbevaring af kameraet. Dette er fantastisk, fordi linsen let kan ridses.

Du kan se, hvordan den har en fiskeøjeform. Og det kan blive ridset, hvis du taber det. Så dette er en god taske, der holder kameraet sikkert.

Du får også alle disse forskellige monteringer. Disse er også kompatible med GoPro. Dette er en sædemontering.

De har hjelmbeslag. De har alle mulige forskellige monteringer. Og jeg har også en anden pind eller en selfie-pind, som jeg normalt bruger under Garmin-holderen, den K-Edge-holder, som jeg har, som jeg normalt bruger til min GoPros Hero 7. Så, og denne ting kaldes den usynlige pind, og det kaldes den usynlige pind, fordi du bruger pinden i efterbehandling vil ikke se.

erhvervsdrivende er sund

Og det er ret langt, du kan bare vedhæfte og udvide kameraet her, og du kan få fantastiske billeder med det. Hvis du vil være kreativ, skal du bruge et af disse hjelmbeslag og fastgøre kameraet til toppen af ​​hjelmen, og nu stikker denne underlige lille ting ud af din hjelm sådan. Og folk vil se på dig og spekulerer på, hvad fanden? gør du det.

Men hvis du ikke vil se underligt ud, kan du bare vedhæfte kameraet direkte til dette hjelmbeslag og lade det være sådan. Du kan udvide dem til fronten eller bringe dem tilbage, og på den måde kan du få nogle rigtig seje optagelser. Det ser ud til, at nogen er over dig, når du kører og optager optagelserne af dig.

De inkluderer også en USB-oplader, en mini-USB-oplader og en oplader eller en USB-forbindelse til din bærbare computer og et andet kabel til at forbinde denne mini-USB til din telefon, lynadapter til at forbinde direkte til din telefon, vores iPhone for eksempel. Så det er vanvittigt, hvad du får med dette kamera. Og alle disse forskellige værktøjer og vedhæftede muligheder.

Alt for $ 50. Så med alle disse monteringer kan du være meget kreativ på hjelmen, som jeg viste dig for et minut siden, eller på det øverste rør og det forreste styr. Så i dette skud var kameraet lige foran mig med GoPro-monteringen til højre Monteret under mit vaffelelement med den usynlige pind, som du kan se, begyndte jeg at optage med kameraet peget mod himlen.

Så flyttede jeg den fremad og fik en forfra. Derefter sluttede optagelsen med kameraet rettet mod mig. Så det ser ud til at jeg bevæger kameraet rundt, men jeg laver faktisk ikke noget, bare kører med begge hænder på styret og holder fuld opmærksomhed på vejen.

Og alt i posten, så viser jeg dig med det samme, hvor let det er i appen. Så i appen kan du se dig omkring for at se, hvordan du gerne vil indramme skuddet. Hold så bare nede og tryk på for at placere et drejepunktsklip og sæt et andet drejepunkt et andet sted.

Og lad os sætte et andet omdrejningspunkt her. Og tilføj en globuseffekt. (Rustle) Gem og Og det er dybest set det.

Og nu har du et artikleclip, som du kan bruge på din YouTube-kanal. eller upload dem til Instagram eller din sociale mediekonto. Og de har også en desktop-app til Mac og pc, som du kan bruge, hvis du foretrækker det, men ærligt talt fungerer deres app så godt, at jeg brugte appen i stedet, udfør alle mine redigeringer og eksporter dem derefter til min Final Cut Pro og færdig med at redigere der .

Så det er alt sammen sejt for indholdsskabere eller din Instagram-konto, men det rigtig seje ved dette kamera er, at det kan fange de skræmmende hændelser, der kan ske, når du er på farten, så her er et skud af mig anden dag under kørslen, og denne fyr passerede mig meget tæt med sin store lastbil. Så den skøre ting er, at jeg havde monteret dette kamera lige på det øverste rør, så det var lidt mellem mine ben, ingen ordspil beregnet, men da jeg gik for at se på r under optagelsen, kunne jeg rette kameraet mod lastbilen og du kan tydeligt se, at han ikke havde en forreste nummerplade, så nu kan jeg bare følge hans lastbil for at se den bageste nummerplade forresten, men du kan gemme denne ramme som et foto, og nu kan jeg zoome helt ind og se hans nummerplade tydeligt. Men hvis der skete noget med mig, og jeg ville rapportere det, har jeg hele historien i en artikel om, at du kan gå til politiet og rapportere denne hændelse.

Og den anden ting, du kan gøre i appen for at spore et element. Så du kan bare bruge denne sporingsfunktion, og appen sporer objektet, hvad enten det er en bil eller en person. Du kan også overlejre GPS-data.

Du skal have din telefon med for at dette skal fungere, og telefonen skal være åben og låst op for at dette kan fungere. Du kan tilføje et kort, hastighed, GPS-position og retning, men du kan ikke parre tredjepartsenheder som en parameter til at vise strømdata. Og da du skal have din telefon åben for at dette kan fungere, fandt jeg denne funktion ubrugelig.

Når du har lagt telefonen i lommen, låses din telefon, og optagelsen stopper. Så det er virkelig svært at bruge, og jeg har fejlet næsten hver gang jeg har forsøgt at bruge en mulighed, der er der, den kan bruges, og den fungerer, men den kan forbedres. Stabiliseringen er utrolig god.

Jeg troede, det var lige så godt som GoPro Hero 7. Der er også denne hyper-lapse-funktion med motion blur, der er rigtig cool. Med Hyperlapse skal du efterbehandle Hyperlapse, og det vil fremskynde klipoptagelsen op til 16 gange.

Og så kan du tilføje noget bevægelsesslør. Så du er i fokus, og alt omkring dig har den seje sløreffekt, meget cool. Og her er et hurtigt tip til dig, denne lille skærm her kan være meget svær at se og svær at redigere, især når du er udenfor i stærkt sollys.

Du kan aktivere hurtigoptagelsestilstand under Indstillinger, og den tændes straks, så snart du trykker på lukkerhastigheden og starter optagelsen. For at aktivere dette skal du trykke og holde på Select-knappen, som er den lille knap i bunden for at tænde den. Og tryk på den igen, indtil du ser tandhjulsikonet.

Tryk på udløserknappen, indtil du ser det lille forklaringssymbol. Tryk på den lille knap for at navigere ned for hurtigt at navigere i hætten, og tryk derefter på udløseren for at tænde den. Tryk derefter på den lille knap for at navigere ned.

Vælg nu artikelkameraikonet og lad det være der, og sluk det. Næste gang du hurtigt vil tænde den og starte optagelsen, skal du bare trykke på og holde udløserknappen nede. Når du er færdig med optagelsen, skal du trykke på udløserknappen igen for at stoppe optagelsen.

Så hvem er dette kamera til? Nå, hvis du vil tage nogle rigtig seje fotos og artikler til din Instagram-konto, eller hvis du er en YouTuber og ønsker at få nogle rigtig seje, umulige billeder til din YouTube-kanal, eller hvis du bare vil have den ro i sindet og måske kun have en kort pendling til arbejde, ikke mere end 40 minutter eller deromkring, dette kamera er fantastisk, for det kunne være en bedre mulighed, hvis du bare vil bruge et strejfkamera med detektering af ulykker, bedre batterilevetid og vandmodstand som den fra Cycliq. Jeg vil sandsynligvis anbefale et dash-kamera, hvis du kun vil dedikere et dash-kamera til detektering af ulykker og hændelsesoptagelse. Men denne er lille, meget billig, super nem at bruge, du kan gøre så meget med dette lille kamera.

Det er bare sjovt at bruge små kameraer og tage dem med på ferie og grupperejser. Og okay, det er alt, hvad jeg har. Og husk, hvis du vil se mere indhold, skal du abonnere og dele denne artikel.

Og vi ses i den næste artikel. (Ringing) (ridse kridt)

Hvorfor bruger cyklister kameraer?

  • 4TopKameraer tilCykling- MegetBedst.
  • GoPro Hero-7Kamera-BedstGoPro tilCykling.
  • Sony FDRX3000Kamera-BedstCam tilCyklingi regnen.
  • Garmin VIRB Ultra 30 -Bedste cykelkamera.
  • DJI Osmo-ActionKamera-Bedste cykel kamera.
  • toBedste cyklingSikkerhedskamera.
  • Olympus TG-TrackerKamera-BedstCam til at spore dinCykelRides.

Skal jeg få et kamera til min cykel?

Der er en langt større fare for en sårbar personcyklistend muligheden for skade for føreren af ​​tonsvis af hurtigt bevægende metal. Video af god kvalitet giver et uvurderligt bevismateriale i tilfælde af ulykke, næsten ulykke eller anden hændelse, især i fravær af vidner.3. mar 2020

Hvilke kameraer bruger motorcyklister?

Rider med enkamera(ellerkameraer) kan hjælpe med at lindre en smule angst og hjælpe dig med at føle dig mere sikker på at køre pådetveje, men du skal ikke klare detdetomdrejningspunktet for hver tur. Huske på, atcyklingskal være sjovt, så lad det ikke værekameraetforringe det.

Hvorfor bruger mange cyklister hjelmkamera?

Optagelser fra enhjelm kamerakan hjælpe med at fremhæve, hvem der var skyld i ulykken, især under krav, hvor den anden part kan bestride, at ulykken skyldtes deres uagtsomhed. ENkamerafastgjort til en motorcykelhjelmsnarere end en fastgjort til styret fanger også flere data.23. dec 2019

Har cyklister kameraer?

For optimal dækning, mangecyklisterbrug tokameraerfor at optage begge set forfra bagfra. Hvis der sker noget, har de den bedste chance forat havetaget nyttige optagelser.

Er det ulovligt at bære en GoPro på din motorcykelhjelm?

Hvis du får en bøde for at have enBliv professioneleller lignende kamera monteret pådin motorcykelhjelm, bekæmp det. Der er dog ingen lov mod at tilpasse noget til enhjelm, så længe det ikke ødelæggerdet'Strukturel integritet' afhjelmen, hvilket betyder, at du ikke kan bore huller ihjelmen.1. jan. 2014

Kan kameraer med rødt lys fange cyklister?

Cyklisterudløserkameraer med rødt lysi samme hastighed som chauffører. Men vent, de har også opdaget detcyklisterspores ikke med videofilmene og billetteres.1. september 2016

Er hjelmkameraer ulovlige?

Disse betyder, at permanent ændring af gearets struktur erulovlig. Heldigvis er det ikke det eneste middel til at anbringe akameratil dinhjelm.16. dec 2020

Er det ulovligt at montere kameraet på hjelmen?

Nej, at køre med enhjelm kameraer ikkeulovligda det kan bruges som bevis i tilfælde af ulykker. Nej det er ikke, bare politiet vil stille dig nogle spørgsmål som en kuriositet, og hvis du vil være høflig og cool til dem, vil de forlade dig.

gennemsnitsvægt for tour de france cyklist

Hvilket er det bedste kamera til cykelsikkerhed?

Bedste cykelovervågningskameraer 2020 1 Hvad skal man se efter i et cykelkamera 2 Olympus TG-Tracker 3 Garmin VIRB XE 4 Cycliq Fly12 Frontkamera 5 Cycliq Fly6 Baglys 6 Sony FDR-X3000 4K 7 Panasonic HX-A1 8 TomTom Bandit 9 APEMAN Action Cam A80 10 Cyclevision EDGE Revision M

Hvilket er cycliq cykelkamera foran eller bagud?

Den bagudvendte Fly6 og den fremadvendte Fly12 har ændret alt dette. har et batteri, der holder så længe du gør. din vej om natten sætter Fly6 og Fly12 benchmarket for cykelsikkerhedsanordninger. Fang alt. ude på vejene.

Er der nogen cykelkameraer, der er vandtætte?

Vandtætning af cykelkameraer er en værdi-tilføjelsesfunktion til cykling. De fleste cykelkameraer overlever et let stænk eller lidt regn, men skal beskyttes mod mere. Nogle kameraer er i sagens natur vandtætte og har en bestemt dybdefunktion. GoPro Hero 9 er for eksempel vandtæt op til 33ft.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.