Vigtigste > Cykling > Cykling chafing - hvordan man afregner

Cykling chafing - hvordan man afregner

Hvordan behandler du cykelskafning?

Brug en vaskeskrem

Chamois cremer indeholder antibakterielle hjælpemidler, som forhindrer bakterier i at samle sig og forårsager problemer, samt beroligende ingredienser som Aloe Vera eller Shea Butter. Cremens viskositet reducerer ogsåchafingmellem din krop og gemen.Smerter i sadlen. Åh, jeg tror, ​​at nogle af jer måske har vredet sig bare ved at høre disse ord. Men hvis du aldrig har oplevet en før, bliver du måske lidt forvirret af de klager, du hører fra triatleter og cyklister - ja desværre har jeg faktisk oplevet et par gennem årene.

hvor ofte skal du spise

Og jeg kan stemme for deres ubehag. Faktisk føler visse dele af min anatomi, at de prøver at komme i sikkerhed. Men rolig, du behøver ikke være en del af cykling.

Og der er meget, du kan gøre for at forhindre dem og gøre cykling og triatlon meget sjovere. Derfor har vi sammensat et par tip, der hjælper dig med at undgå sadelsår. (højt brøl) musik) - Hvad er først et sadelsår? Kort sagt, det er irritation af huden, hvorfra den er i kontakt med sadlen.Din bagdel. Og tro mig, du ved, hvornår du har en. - Ja, de varierer fra gnidning, en Gentagen gnidning af huden, der fører til pletter og koger, der forårsager indgroede hår eller bakterielle hudinfektioner.

Intet af dette er smukt. Så lad os se på, hvordan man holder disse i skak. (glad musik) Okay, da din røv er et af de vigtigste kontaktpunkter med din cykel, og det tager det meste af vægten, er det værd at investere i en cykelspecifik shorts med en pude.

Vi kalder dette sædehynde. Og det er en livredder. Generelt, jo dyrere shorts, desto bedre vil siddepuden være i dem.Men det vigtigste er at kontrollere, at de sidder godt. Fordi dette vil gøre den største forskel. (Glad musik) - Og det samme gælder vores tri-dragter, de fleste vil have en siddepude.

Faktisk vil jeg altid anbefale at bære tri-dragt med en siddepude, men de adskiller sig fra vores cykelshorts, så hvis du skal triatlon iført cykelshorts, vil det sandsynligvis opsuge halvdelen af ​​denne sø, og det er ret ubehageligt at gå ind. Så de er lidt tyndere, de er lidt mindre, men dette varierer også. Så jeg vil overveje længden af ​​den triatlon, du deltager i, og længden af ​​cyklen som polstring af din tri-suit, cykelshortsen er fit.

For hvis benet glider op, og du får bundtet materiale, kan det også føre til gnidning og sadelsår. (optimistisk musik) - Et af de mest oplagte områder er sadlen, men det er også et af de sværeste at få ret. Hver af os har en anden form, så der er ingen sadel, der passer til alle.Så du bliver nødt til at være tålmodig for at eksperimentere for at finde den rigtige til dig, men på plussiden er der et stort udvalg at vælge imellem, så du til sidst finder den rigtige pasform. Det er også værd at bemærke, at det ikke nødvendigvis handler om, at den større, mere polstrede sadel er mere behagelig, men snarere om formen. Nogle sadler kommer endda med et udskåret område, hvilket er især populært hos mange kvinder. (optimistisk musik) - Og tag derefter en vaskeskrem - nogle cyklister sværger absolut ved disse ting.

Personligt tror jeg, at du ikke rigtig skulle have brug for den rigtige sadel og veltilpassede, godt passende shorts, men det er tydeligvis stadig meget populært. Det dræber de bakterier, der kan forårsage hudinfektioner, og det fungerer også som et smøremiddel mellem din hud og dine shorts, bare påfør det direkte på din hud eller alternativt på sadelpuden til dine shorts selv. Anvend ikke for meget, da det rent faktisk kan arbejde i den modsatte retning og også få det til at se ud som om du har haft en uheldig toiletulykke.

Og jeg vil sige for en triathlon, at ting kan vaskes væk, mens svømning faktisk er en triathlon-specifik version, eller som mange atleter og professionelle bare kan bruge vaselin. (glad trommemusik) Okay, du kommer hjem fra en mega cykeltur. Alt hvad du vil gøre er at læne dig tilbage og slappe af.

Og du spiser sandsynligvis helvede meget. Men hvis du virkelig har din c Hvis du får en ond sadel, foreslår jeg, at du prøver at komme ud af din cykelshorts så hurtigt som muligt. Og bedst af alt, spring i brusebadet, hvis du kan.

Det er ret indlysende, men alt dette hjælper med at fjerne de grimme bakterier fra den region. (fræk musik) Okay, meget simpelt. Rengør dine cykelshorts.

Af hensyn til både dig og din træningspartner. Jeg vil virkelig ikke anbefale at bære din cykelshorts flere gange uden at vaske dem af de samme bakterielle grunde som før. Sørg også for, at de skylles helt ud i slutningen af ​​vaskecyklussen, da rengøringsmidler kan være let irriterende. (høj elektronisk trommemusik) - Okay, hvis du har smerter i sadlen på en tur eller triatlon, skal du bare gå hurtigere.

Dette lyder sandsynligvis ikke som intuitivt, men hvis du kører lidt hårdere og træder lidt mere, vil du selvfølgelig have en let løft fra sadlen, hvilket forhåbentlig vil lette noget af smerten. Men hvis alt andet fejler, kan du bare gå af sadlen, og forhåbentlig vil det give dig noget åndedrætsrum. (høj rockmusik) - Okay, hårfjerning.

Uanset om det vokser, barberer eller en anden metode, undgår du måske en mere intim klipning omkring dit underområdehår og i et område, der kræver en del pres og friktion, kan dette betyde indgroede hår og muligvis endda infektion. Lige nu taler jeg især til mændene. Jeg sætter pris på ikke at kunne fortælle kvinder, hvad de skal gøre.

Det lyder måske lidt ru, men hår i denne type område hjælper faktisk med at transportere og fordampe sved fra huden. (høj rockmusik) - En sadel, der er for høj, skæv eller skrånende, kan forårsage gnidning. Og som nævnt tidligere er sadlen et af tre kontaktpunkter med cyklen.

Og det bruger det meste af din kropsvægt. Så det er værd at sørge for, at det er indstillet korrekt til dig. Men hvis du har sadelsmerter regelmæssigt, er det sandsynligvis værd at få en cykelpasning, især hvis du kører triatlon eller TG. (Høj rockmusik) - Sidst men ikke mindst er cykelshorts designet til at blive båret ved siden af ​​huden; de kan bruges til at bære daglige undertøj, men når det kommer til cykling og triatlon, skal du lade dem være hjemme.

Hvis du bruger den under din cykelshorts eller din triatlondragt, vil det kun medføre ubehag eller endda et sadelsår. Hvis du allerede har udviklet et sadelsår, ja, GTM sender sin medfølelse. Du skal bare reducere din træning på cyklen eller give afkald på den, indtil dine symptomer forsvinder.

Og følg derefter disse tip. - Ja, og hvis du stadig ikke har gjort det, og du gerne vil se flere GTM-artikler, skal du bare klikke på kloden for at abonnere. Og hvis du vil se, hvad vi som triatleter kan lære af landevejscyklister, skal du klikke her.

Hvis du vil have vores triathlon-bugartikel til begyndere, skal du bare klikke her.

Hvordan forhindrer man røvskader, når man cykler?

tip tilforhindrer gnidningog sadelsår Fracykling
 1. Brug en vaskeskrem. Chamois creme er din bedste ven.
 2. Invester i ny kvalitetsskind.
 3. Vask vaskeskind efter hver brug.
 4. Tænk igen på hårfjerning.
 5. Tør altid efter tisse.
 6. Prøv en kvindespecifik sadel.
 7. Brug en kvindeformuleret vaskeskindcreme.
 8. Du kan også nyde.

Kan cykling forårsage chafing?

Chafingi løbet afcyklingforekommer mest sandsynligt på det indre lårområde, hvor huden kommer i kontakt med polstringssømmene eller ved lysken eller bagpå, hvorcykelsadlen udøver store mængder tryk på huden gennem tøjet.6. juni 2016

Hvordan stopper jeg med at cykle sadelsår?

Der er en række trin, du kan tage for at mindske ubehag ogforhindredannelsen afsår.
 1. Pasform: Det er vigtigt, at din cykel er godt monteret.
 2. SadelValg: Hver bagside er forskellig, men der er ensadelderude der passer dig.
 3. Shorts:
 4. Blødgørende creme:
 5. Opbygning langsomt:
 6. Stå op:
 7. Holderen:
 8. Han.

Så her er hvad man skal se efter, når man skifter sadel. Ved at sænke sadelhøjden endte du med at blive jaget af elge og hvaler og bjørne hele tiden. Hej drenge.

I morgen, Trainiacs. Mig og hundene er ved at tage en cykeltur på træneren med Zwift, og det er på tide, at jeg prøver disse Cobb-sadler. Så nu skal jeg vise dig, hvordan du skifter en sadel og sørger for, at du har indtastet målingerne, og dybest set er du klar til at komme til et udgangspunkt, hvor du ikke har nogen større problemer med sadelsmerter, f.eks. Ømme balder .

Det fører dig til komfortablen. Her er hvad man skal se efter, når man skifter sadel. Tjek denne Physique-sadel, der følger med cyklen.

Sammenlign det med denne Cobb-sadel, der er et par store forskelle. Nummer et, bredden er lidt anderledes. Jeg synes, denne er lidt bredere.

Nummer to, skinnerne er al. opbygget lidt længere, og vi vil tale om, hvorfor det er efter. Så i sidste ende er det en højere, bredere sadel, og den kan endda være lidt længere.

Og det betyder, at vi gennemgik hele sadelopsætningen, trykmappningssystemet på Alter Ego Sports, for at sikre, at jeg blev ringet op med det, men jeg vil dybest set sætte det på samme sted. Det er lidt vanskeligere end bare at sige: 'Okay, jeg vil løsne skruerne, tage den af ​​og derefter sætte den på igen. ”Fordi strukturen, som du kan se, er anderledes.

Så du tager to målinger, før du fjerner den første sadel. Nummer et. Jeg kan godt lide at bruge stammehætten, for selvom styret drejer lidt, og du er lidt væk, skubber du stadig det samme sted, fordi det bare drejer på det samme sted.

Derefter måles siderne ned til bunden af ​​pedalslaget og op til sadlenes forreste næse og ikke op til sadlen, fordi hatten kan ændre sig med sadelens tykkelse, men du måler til toppen af sadlen foran. Så dybest set lige der, når det begynder at planere sig, og så prøver du at justere det ved at gå frem og tilbage og op og ned med sædepinden, lad os gøre det nu, så hvad du skal gøre, er at du skal gå frem og tilbage lidt, i mit tilfælde nåede jeg rækkevidden først og derefter højden på sadlen. At bringe sadelhøjden ned forvrængede rækkevidden, så du bliver nødt til at holde alt løs, så det er derfor, jeg har momentnøglen her.

Sørg for at bruge en momentnøgle og momentnøgle for at sikre, at du ikke er for strammet og krumtap. Krumtap? Åh. Når du knækker kulstoffet, holder du bare hver enkelt lidt slap og sørger for, at målingen er korrekt, og hvis du får det rigtige, smider du ikke den anden væk, så det er her, jeg skal slå, nu kan Jeg tager begge på.

Og giv mig nu en time og en lille smule Zwift, og jeg fortæller dig, hvordan jeg kan lide denne Cobb-sadel. (Glad musik) Vil du have mig til at gå? - Ja tak. - Farvel. - Farvel, sir. - Ulempen ved en smart træner, hvis vi vil gøre alle disse Zwift-ting og have en Wahoo-kicker knyttet, skal vi være nådede alt andet i vores liv som internettjeneste.

Jeg har lige svedt, jeg tror, ​​jeg har kørt på cyklen i 20 minutter og måske stadig har tid til at afslutte dette job. Nå, 25 minutters kørsel, to telefonopkald og stadig intet fungerende internet og bluetooth senere, jeg kører ikke, jeg har ikke tid. Hvis det var midt i sæsonen, ville Taren være ked af det.

Fortæl dig selv, i 25 minutters ridning og 30 minutter senere i telefonen med internetfirmaet, kan jeg fortælle dig, at Cobb-sadlen ikke er dårlig, Cobb-sadlen sidder lidt højere end den fysik. Skinnerne på Physique-sadlen er ikke nær så høje her som skinnerne på Cobb-sadlen her, og hvad? John Cobb siger, at han rent faktisk gør disse skinner højere, så de har lidt mere stødabsorbering. Dette er heller ikke tilfældet med disse to sadler, men John Cobb siger, at han i gennemsnit forsøger at gøre det rum, du kan bevæge dig frem og tilbage på disse skinner lidt længere.

Han ønsker, at atleter skal have mere spillerum for, hvor langt de kan bevæge sadlen, for at gøre det behageligt på en eller anden måde. Disse skinner er højere, så de har mere overholdelse og længere, så de er lettere at justere. Derefter tilføjer den omkring syv gram til sadlen, men han siger: 'Du ved hvad hvis vi tilføjer syv gram, men det gør sandsynligvis en rytter mere behagelig. 'Dette er et kompromis, han vil indgå hele dagen.

Der er en lille kanal i Physique-sadlen her, men en hel kanal er skåret ud i denne Cobb-sadel. Hvad gjorde John Cobb tilsyneladende når? Han begyndte at fremstille sadler, som de på en eller anden måde er trofaste til i dag. De starter med en sadelform, og når rytterne kører på den og tester den, spørger de rytterne, hvor der er trykpunkter, og hvor er problemområder, og hvor er disse problemområder, det er her, de begynder at barbere materiale en stiv sadel, som de måtte være barbering holder så mange problemområder som muligt.

Denne sadel er lidt større end denne, så den vil veje lidt mere. Fysik-sadlen vipper under The Cobb-sadlen vipper opad, den er i en højere vinkel. Når du sætter en sadel på, skal du have den så niveau som muligt eller bare lidt ned.

Du ønsker ikke at gå for langt ned, for så glider du, og dårligt glidende ting sker med din undervogn. Så lad os gå. Hvis du har brug for at ændre dine sadler, er det hvad du kan gøre.

Hvis du vil bruge den samme sadel og har brug for at flytte den rundt, kan du tage en skarpmarkør og markere pletterne her og på sadelpinden kan du markere stolpen, hvor den skal være, men jeg vil skifte sadlerne sammen dig få disse målinger, så du i det mindste kan komme tæt på det punkt, som du ved, vil være okay. Bliv modløs, jeg går af denne cykel, bare glemmer den, jeg glemmer den, og jeg går til akupunktør Peggy. Hun vil holde et par ting på min hæl.

Okay, så jeg vil sprænge dig væk med noget her. Nummer et, dette er den nye triathlon Taren HQ. Jeg har ikke delt fremskridt med jer i et stykke tid, fordi der er en overraskelse for jer alle, at jeg venter på at vise det, indtil det er helt færdigt, det er ret sejt.

Men her, se på dette. (optimistisk musik) Og 270 meter senere er jeg hos akupunktøren. Det bliver rigtig godt her.

Coach Pats hjem er mindre end en kilometer væk. Puljen er nøjagtigt en kilometer væk en halv K i den retning. Triathlon Taren HQ er cirka fem meter fra mit bageste trin.

modstandsbånd ab træning

Hvis jeg nogensinde flytter, er jeg nødt til at flytte et sted, hvor alt er inden for et par tre skove og et ni jern fjernet. Men måske er det ikke frossen tundra. Nåle i fødderne, mmmmmmmm.

Men jeg er en hård fyr, så jeg gjorde det. Jeg er heller ikke nøgen her, men jeg er ædel. Dette er akupunktør Peggy. - Hej. - Hun tager sig af mig og stikker mig med nåle. - Det gør jeg (griner). - Og griner.

Okay, tak, Peggy. - Farvel, Taren. Hav en god dag. - Også dig.

Hun er officielt den sødeste. Hun er den bedste. Hun bragte julegaver til Kim og mig sidste år.

Hun gav mig denne canadiske triatlon, tjek den ud. Løb, svømning, klatring, det er nøjagtigt. Bliv jaget af elge og hvaler og bjørne hele tiden, derfor er vi så hårde.

Derfor er vi så seje. Okay, det er alt for i dag. Tak akupunktør Peggy, du er den bedste.

Er babypulver godt til gnidning?

Brug vaselin ellerbabypudderirriteretområder, indtil huden heler. Du kan også bruge disse før aktiviteter for at forhindrechafingi let irriterede områder, for eksempel på dine indre lår eller overarme inden du løber.11. juli 2019

Hvad forhindrer benene i at gnide sammen?

Vaselin er bedst kendt for sine smørende virkninger. Det kan dog skabe en barriere forforhindregnidning og gnidning. Du kan også anvende vaselinlårtil afbrænding. Vaselin fungerer lige så godt som specialafskrabningsbalsam med hensyn til forebyggelse af gnidning.

Stop cykelshorts med gnidning?

Brug det rigtigeShorts

Det rigtigeshortskan gøre hele forskellen, når det kommer tilchafing. Høj kvalitetcykel shortser designet til at minimere friktion og gnidning, så du kan køre længere og mere behageligt. Det er også meget vigtigt at sikre, atshortspasser dig ordentligt.
26. jan 2020

Forhindrer cykelshorts chafing?

At hjælpeforhindre gnidning, skæld dit kønsområde og overlår med en god vaskeskrem eller BodyGlide. Brug polstretcykel shortsudenundertøj.Cykel shortser designet tilreducerefriktion fra sømme, og polstringen hjælperreducerepres på følsomme områder.

Hvorfor er min bum øm efter cykling?

Det er normalt for dinrøvat føle sig lidtondt efteren tur, for når du sidder på encykelsæde fordeles det meste af din vægt på to meget små knogler i bunden af ​​dit bækken. Det kan føre tilømhed, især hvis du er på en lang tur, forklarer Maddy Ciccone, en SoulCycle-instruktør i Boston.14. maj 2018

Hvorfor har kvinders cykelsæder huller?

Mangesadler hartilhuleller aflastning foran påsadelfor at give mulighed for en fremadrettet bækkenposition uden at lægge overtryk på blødt væv. Mestkvinders sadleri daghardenne udskæring eller lettelse. Hvis du kører i oprejst position, må du måske ikkebrug foreller ønsker ensadelmed denne udskæring.3. april 2011

Hvad skal jeg gøre med chafing efter en tur?

Først skal du altid rense ned under før og efter forlystelser. Gnidning kan forværres af bakterievækst, hvilket kan føre til et endnu værre problem: sadelsår. Du skal altid have rene shorts, når du kører, og komme ud af shortsene, så snart du kan, når du er færdig med at ride. Hvis du ikke har gjort det før, anbefaler vi stærkt at bruge en vaskeskrem.

Hvorfor gnider mine lår efter en tur?

Fejlfinding for at finde årsagen til chafing: Dine hofter vugger; dine lår gnider sadlenes næse osv. Først skal du altid rense ned under før og efter forlystelser. Gnidning kan forværres af bakterievækst, hvilket kan føre til et endnu værre problem: sadelsår.

Hvad kan jeg tage på min cykelshorts for at stoppe chafing?

Bortset fra vittigheder er DZNuts formel alvorligt beroligende for at forhindre og behandle sadelsår, mens du kører. En applikation af denne kølekreme er alt hvad du behøver for at holde igennem århundredsture eller en lang dag med cykeltur. Det er det værd at investere i et kvalitetspar cykelshorts, især hvis du bruger meget tid på at køre.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykelopvarmning - svar på problemerne

Skal du varme dig op før en cykeltur? Cykling er ligesom enhver anden sport eller træning i den forstand, at det er lige så vigtigt at varme ordentligt op, før du kører på dit #EverydayAdventure. Opvarmning før cykling kan øge din udholdenhed og udholdenhed, hvilket giver bedre resultater, når det kommer til fitnessens side af aktiviteten.16 июл. 2019 г.

Cyklist gavekurv - almindelige spørgsmål

Hvad køber du en kvindelig cyklist? 21 julegaver til landevejscykling Kvinder Stofvandflaske. Vil du ikke rod på din cykel med overskydende bagage? Castelli Viva Donna pandebånd. Cinelli Mike Giant styretape. Svelte armopvarmere. Chapeau! Podiumbukser. dhb Blok Macro Roubaix langærmet trøje til kvinder. Strava Premium-medlemskab.

Greg Lemond Cykler - omfattende håndbog

Hvad skete der med LeMond-cykler? I 2010 annoncerede Trek, at det ville ophøre med at producere LeMond-cykellinjen, og LeMonds tilstedeværelse i cykelindustrien var begrænset til en separat linje af vindtrenere. Nu har LeMond genoplivet sit eponyme brand, og den hyperkinetiske ex-racer hælder tydeligvis sin energi i den nye satsning. 20 september. 2013 г.

Cykling efter udskiftning af knæ - brugbare løsninger

Er en motionscykel god efter udskiftning af knæet? Den stationære cykel. En stationær cykel er et af de mest nyttige og praktiske værktøjer, du kan bruge, hvad enten du kommer dig efter en knæoperation eller bare forsøger at komme / forblive i form. De er så accepterede som et træningspapir, at næsten alle terapiklinikker og fitnesscentre har dem.

Cykling med hamstringskade - den ultimative guide

Kan du cykle med hamstring skade? Meget ofte forværres høje hamstringskader af et cykelsæde, selvom en liggende cykel måske fungerer. Aktiviteter, der har brug for meget knæbøjning, vil forværre problemer med nedre hamstring, mens aktiviteter, der involverer hofteforlængelse (lår bevæger sig tilbage), forværrer toppen.

Cykling og vægtløftning - hvordan man håndterer

Kan jeg cykle og løfte vægte? Begynd med meget lette vægte til alle øvelser den første session eller to. Efter et par sessioner kan du øge vægten, så øvelserne føles lette til moderat tunge. I denne fase løfter cyklister typisk vægte en til tre dage om ugen.