Vigtigste > Cykling > Cykelklodsposition - hvordan man løser problemet

Cykelklodsposition - hvordan man løser problemet

Hvordan kender jeg min klapposition?

Mere specifikt betyder dette, atklemmeskal placeres således, at midten af ​​det første MTP-led (bundkno af stortåen) er placeret over midten af ​​pedalakslen med krumtaparmen fremad og vandret og sko i pedalniveau, da dette er konventionen til målingklemposition.04.20.2011nu hvor vinterens værste er bag os, har jeg forhåbentlig skaffet mig et par helt nye cykelsko og kan ikke vente med at komme ud og ride på dem, især i new york og solskin eller i det sydlige Frankrig forhåbentlig en dag, men i mellemtiden er jeg nødt til at overvinde lidt af en forhindring, før jeg kan komme ud og køre på dem, installere nye klamper, nu er det ikke min favorit ting at gøre i verden, men det er vigtigt at undgå at få det rigtigt små fejl eller nye skader Justering af klamper til nye sko, lad os komme i gang, så der er et par ting, du har brug for, du får brug for noget fedt, en markeringspen Allen-skruenøgle nogle båndformede klamper og brug selvfølgelig dine sko til klamper Princippet gælder for alle klamper, som du bruger, hvad enten det er shimano eller speedplay, de to vigtigste ting, vi skal overveje ssen, den fulde og bagsiden af ​​klamperne og vinklen på klamperne, pin dine sko på og find kuglerne af dine fødder, som du vil føle på indersiden og uden for din fod, indtil du kommer til de klæbrige outfits, der stikker ud knogler er de samme på ydersiden af ​​din fod læg noget tape på dine sko for at markere, hvor dine fødder er, jeg gør det, fordi jeg ikke vil sæt permanente markører direkte på min helt nye sko efter at du vil markere med din permanente markør på båndet, så snart du har den. Du har markeret føddernes kugler på begge sko på begge sider, vi limer nu klamperne ind en neutral position, men inden det ønsker vi at klæbe på mere fedt, nu bruger jeg dette biofedt fra mac off ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️, og det er meget vigtigt, det vil meget gøre det lettere at tage studsene af nogle få måneder senere Jeg har faktisk et gammelt par cykelsko, der er meget trætte på lang sigt. Brugte knopper sidder fast på Sh oh, at jeg bare ikke kan komme af, så gå ikke glip af et trin. De fleste klamper giver et mærke på siden, et lille hak eller en linje, der angiver midten af ​​pedalaksen, så det er bare et spørgsmål om at tilpasse dit brand til det næste trin. Lav en lidt siddende eksamen og se, hvordan dine fødder falder naturligt.

Alt du skal gøre er at sidde på enden af ​​et højt skrivebord eller stol og dingle dine fødder i en 90 graders vinkel fra kanten. Du vil se ned og se, hvordan dine fødder naturligt faldt, de fleste mennesker finder ud af, at deres hæle peger lidt op. Dette bestemmer, hvor vi fastgør klampen til din sko, så vi ikke tvinger din fod til en naturlig position.

Nu hvor jeg ved, at min venstre fod peger lidt udad, overfører jeg det til min klamp ved at vende den udad, så næste gang har du brug for din cykel, og hvis du har en statisk træner, skal du sørge for at få ham ud også og sæt alt op, men hvis du ikke har en statisk træner, så rolig, du kan bare læne dig mod en kugle eller tage en ven til bøjlen, hvis du har dine klamper for langt frem, det føles som om de var under din tæer, og det kan faktisk forårsage kramper. Hvis du er for langt tilbage, har du ikke nok gearing, og det er meget ineffektivt. Nu kan du flytte dine klamper fra venstre til højre afhængigt af typen.Luk dine fødder i midten af ​​cyklen, hvis du har tendens til at have dine knæ ovenpå. Træd ud i slutningen af ​​pedalbevægelsen, måske vil du have dem til at stå tættere på cyklen. Gør det modsatte. Du kan foretage små justeringer, indtil du er tilfreds med dine rene positioner.

cykeltræner generator

Nu hvor vi næsten er der med vores klampe, er den næste ting, vi skal gøre, at lave en lille artikel med simpelthen at træde på den indendørs træner, så vi kan se godt på, hvordan vores nye setup ser ud, og hvis noget skal ændres, det ville være godt at få en lige side og tilbage. Fokuser virkelig på, hvordan din pedal og klamper sidder Nu, når du er tilfreds med din klampekonfiguration, er du klar til at køre. Jeg anbefaler altid at tage en dejlig envejs tur på dine nye klamper, inden du går ud og laver nogen monsterture.

Tag altid en lille unbrakonøgle eller multiværktøj med dig på din første tur, hvis du har brug for at foretage små justeringer, hvis du vil beholde nøjagtigt den samme studsposition på en nuværende sko, var et lille trick, jeg brugte til at fjerne den gamle stud Draw, mens den var stadig tændt, helst med et hvidt mærke, der ville vises på en sort sål, tag derefter den svigtende af, kom på for at sætte din nye på, og du ved nøjagtigt placeringen, indsættelse af den sparer dig meget tid, tillid mig, og hvis du ikke vil have udskrifter på fodsålen, kan du bruge en pen, der er virkelig let at tørre af, når du har fået din klampe, bare tør den af ​​og tør den derefter af. Andre faktorer, du skal overveje, når du opretter nye klamper, er at du muligvis ikke sidder direkte på din sadel, eller at du måske har et ben længere end det andet, i hvilket tilfælde du muligvis skal have plads under dine klamper, nu kan disse være pæne og ryddelige passer under knastene, men hvis du har problemer, kan det være bedst at se en professionel cykelmonter, der kan justere dem til dig. Forhåbentlig hjalp denne artikel dig med at oprette dine klamper, og hvis du har spørgsmål, bedes du lade dem være i kommentarfeltet nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at kontakte dig, men hvis du kunne lide denne artikel, og du leder efter flere vedligeholdelsestip, vi bare købte denne cykel servicebog, der bogstaveligt talt indeholder alt hvad du behøver at vide om din cykel - tjek dette ud

Hvor skal klipsfri klamper placeres?Meget som at montere vejklamper, det er en god ide at starteklemmelige bag den tredje mellemfod på hver fod (kno inde i din fod, hvor din midterste tå starter). Det herpositionerdetklemmeunder kuglen på din fod. Flytning afklemmefremad øger løftestangseffekten af ​​din fod og ankel.04.06.2020

nicotinamid-mononukleotid-fødekilder

Hvor stramme skal cykelsko være?

Tag din sko på, og stram som normalt. Føl ved at trykke med tommelfingeren eller fingeren langs skoens indvendige kant for at finde kuglen på din fod. Det herskulle gernevære ret let at lokalisere, da det er den knoklede kno, der stikker sidelæns ud i bunden af ​​stortåen.

Hvordan skal cykelsko passe?

Detskoskal være tæt, men ikke alt for stramt. Det er vigtigt at have en god pasningpassefordicykelskohar tendens til at strække sig over tid. Fastgørelseselementerne bør ikke klemme din fod, og indersiden skal holde din hæl behagelig mod den hårde sål. Når du går isko, det skal ikke glide eller have noget vridningsrum.

Hvilke cykelsko skal jeg købe?Din lokalecykelbutikvil være i stand til at rådgive. For mountainbikere er dobbeltsidede Shimano SPD'er (eller lignende) et sikkert valg. Forsænketklamperbetyder, at du kan gå komfortabelt, og de små, lette platforme er nemme at klippe ind og ud af. For pendlere og turister er ensidige Shimano SPD'er (eller lignende) en god mulighed.9. 2017.

Skal cykelsko være stramme?

Cykelsko skalværetæt. Når du prøverskoi butikken, vil du ikke have tæerne mod enden afskoeller siderne, der ubehageligt klemmer fødderne. Men omvendt vil du ikke have detskoat føle sig rummelig. Hold på bagsiden af ​​skoen og kontroller, at din hæl ikke bevæger sig, når du forsigtigt trækker op.

Skal tæerne røre enden af ​​cykelsko?

Svaret er ikke meget. Et par millimeter betragtes som den maksimale mængdeVær venligplads digskulle gernehar. Det er fordi du vildine tæertilrør ved endenafskomen uden at trykke ind i det.Dine tæer skalvære fuldt udvidet icykelskouden at føle at de bliver klemt eller skubbet tilbage.

Skal du gå op i en størrelse i cykelsko?

Når man beslutter hvadstørrelse cykelskoat få,med din normaleskostørrelse, somcykelskoløbe tro modstørrelse. Men hvisduer normalt imellemstørrelser, for eksempel nogle gangeDu gårmed en 9 og undertiden en 9.5 anbefales detdu størrelse op.

Er Look-pedaler bedre end Shimano?

Vi har inkluderet masser af oplysninger om forskellene, fordele og ulemper nedenfor, men som en hurtig oversigt er de største forskelle omkring systemet at være stoltellerforsænket på din sko, er den førstnævnte mere vejfokuseret, da den skaber en større platform til kraftoverførsel, denSeLimpedalerer et godt eksempel, mens de senere

Kan jeg bruge Shimano klamper med LOOK pedaler?

Som med vejsko, vejklamperer ikke designet til at gå nogen væsentlig afstand. For eksempel,Shimano SPD-SLklamperer baseret påSesystem menShimano klamperikke er kompatible medSe pedalerog omvendt.

Hvordan indstilles din klampeposition korrekt på landevejscykling?

Svaret på optimering af klampeposition er at erkende, at den menneskelige krop er et asymmetrisk væsen, mens cyklen er et helt symmetrisk produkt fremstillet på en fabrik. Når du sætter dette i perspektiv, skal du huske den tid, du handlede med sko, og opdagede, at enten din venstre eller højre fod havde en anden størrelse eller pasform.

Hvor placerer du din klampe på foden?

Foran henviser til den forreste halvdel af skoen, og bagud henviser til den bageste halvdel af skoen. Traditionelt forklarer teorien om Ball Of Foot Over Pedal Axle (BOFOPA), at klampeposition skal placeres over det største kontaktområde på forsiden af ​​foden, det første metatarsophalangeal led - stortåen.

cannondale scapel anmeldelse

Hvorfor har du brug for klamper på din cykel?

Dine klamper og pedaler er et centralt kontaktpunkt mellem din cykel og krop. Hvis du ikke konfigurerer dem korrekt, kan det resultere i dårlig ydeevne, ubehag og endda skade. Her viser vi dig, hvordan du placerer dine klamper og ser på de almindelige tegn på tegn på, at noget måske ikke helt er i orden.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Dauphine cykelløb - pragmatiske løsninger

Hvor mange etaper i Criterium du Dauphine? otte etaper

Gymnast lammet - svar på problemerne

Kan du blive lammet af gymnastik? Når gymnastik bliver for farlig Selvfølgelig er katastrofale skader som lammelse sjældne. Men mange gymnaster lider af en lang række skader, da de tester grænserne for tyngdekraft og fysik. Cirka 100.000 gymnaster lider skader hvert år, ifølge University of Pittsburgh Medical Center.

Sådan ordnes en derailleur - søg efter løsninger

Hvor meget koster det at udskifte en derailleur? Hvis du tager din MTB med i en lokal cykelbutik, vil gennemsnitsprisen for at udskifte en bagskifter være $ 110. Hvis du gør det selv at udskifte en skifter, koster det cirka $ 50 (plus din tid). Denne pris afhænger meget af den faktiske skifter. Normalt vil en cykelbutik også tage sig af andre problemer.

Velodromes London - hvordan man løser

Hvor er der velodromer i Storbritannien? Velodrome UK guide: de 10 bedste offentlige spor1. Lee Valley VeloPark, London. Herne Hill Velodrome, London. National Cycling Velodrome, Manchester. Wales National Velodrome, Newport. Sir Chris Hoy Velodrome, Glasgow. Caird Park Velodrome, Dundee. Calshot Velodrome, Southampton. Derby Velodrome, Midlands.

Franske cocktails - holdbare løsninger

Hvad er den mest populære cocktail i Frankrig? Ingen drikke repræsenterer Frankrig ligesom et glas champagne, og den franske 75 er fortsat en af ​​de mest populære måder at drikke den på i en cocktail.26 2021.

Vred magpie - hvordan løser vi det

Hvorfor blev skatten vred? Magpies kaster kun 6 uger ud af året lige omkring det tidspunkt, hvor de reden. Årsagen til angrebene har længe været spekuleret, herunder: Territorial back off Magpie Torf. Testosteron pumpet op og gal.