Vigtigste > Cykling > Cykling øreopvarmere - hvordan løser vi det?

Cykling øreopvarmere - hvordan løser vi det?

Hvordan holder jeg mine ører varme, når jeg cykler?

Der er mange forskellige måder atholdeditører varmetilcyklingom vinteren går de fleste bare efter en beanie eller en balaclavaholde varm.
...
 1. Øremuffer.
 2. Pandebånd ogØreVarmere.
 3. Kraniumhætte eller hjelmforing.
 4. Hue.
 5. Neck Gaiter medØreOmslag.
 6. Balaclava.
 7. Trooper eller Trapper Hat.
 8. Hjelmbetræk.
3. jan 2021Vintercykling kan være en temmelig kold og våd oplevelse i næsten alle hjørner af verden, men det forhindrer ikke folk i at gå ud og nyde det. Der må være måder at gøre det sjovere på. - Ja, og nogle af dem er også ret lette, så her giver vi dig vores top syv tip til, hvordan du gør din vintercykling varm og behagelig og derfor sjovere. - Vi ' re på Café ankom - Ja, mine hænder er kolde.

Hvad med? Lad os starte med det mest oplagte først? Med sommertøj føler du dig ikke varm midt om vinteren. - Nej, så klæd dig varmt. Et godt system af indre og ydre lag hjælper dig med at tilpasse din temperatur til de skiftende vejrforhold. - Ja, og det bedste grundlag for vores erfaring er faktisk et rigtig godt termisk undertøj, som du så let kan tilpasse til dit tøj. - Ja, men termotights er også uundværlige, hvis du bor et rigtig koldt sted.

skumrulle cykling

De er alle mulige andre tilbehør, der er nyttige, pandebånd, ingen halsopvarmere, skoovertræk, forskellige typer handsker, tykke termiske jakker - og mange virksomheder som ASOS har nu et komplet sortiment af vintertøj, der bruger specifikke tekstiler, der virkelig gør meget effekt, fordi de kan være vandtætte og vindtætte, og du ved, stoffer som disse har virkelig lavt bulk og kan være smukke og aerodynamiske, men de tilbyder utrolig isolering - ja, det gør bestemt vintercykling meget sjovere, hvis du ved at du virkelig har noget for enhver tilstand. Et andet top tip er at forvarme dine drinks og dine sko, fordi dine fødder bliver kolde temmelig hurtigt, vil jeg sige om vinteren, og en drink varmer dig indefra - Hvis du bliver våd, bliver du kold. Så når chancen for regn, slud eller sne skal du medbringe en god vandtæt jakke med dig, men det eneste problem med vandtætte jakker er, at du nogle gange sveder, og så bliver du lige så våd indefra i jakken og tænker på et vandafvisende lag indeni, da disse potentielt er mere åndbare.De vil naturligvis ikke skære, når regnen virkelig begynder, men fint --- men hvis det virkelig regner, skal du alligevel være på caféen. Virkelig - ved du hvad? Det får os, hvis vi ikke går nu - Ja, jeg tror, ​​denne sky er truende. Lad os tage en kop kaffe. (cool elektronisk musik) Det kan synes lidt kontraintuitivt at prøve ikke at svede om vinteren, men med alle de varme lag på, hvis du arbejder hårdt, vil du svede, og så bliver du rigtig kold næste gang du ned og elendig. - Ja, sigter mod et godt basislag i stedet, som nævnt, og et lagsystem ovenpå.

Det betyder, at du kan åbne lynlåsen, når din temperatur stiger. Dette hjælper ikke kun luftcirkulationen, men det forhindrer dig også i at svede for meget, hvilket vil holde dig varmere, hvis din temperatur begynder at falde, eller som Emma sagde, du går ned ad den næste bakke igen. (cool elektronisk musik) - Fordi blodet, der strømmer til ekstremiteterne, dvs. hænder og fødder, reduceres både under træning og når du er forkølet, er disse kropsdele mere udsatte om vinteren.

Nu har folk bedre eller dårligere blodgennemstrømning. Personligt har jeg en forfærdelig cyklus og kæmper virkelig med kolde hænder om vinteren, så for mig er handsker og overtrækssko af god kvalitet uvurderlige. - Du skal også sørge for at du altid er forberedt på det uventede. - Ja, under alle omstændigheder .Hvis du forhindrer det uventede, har du mindre chance for at blive forkølet i første omgang. Er du okay, Emma? Vil du, hvad vil du, jeg behøver ikke gøre noget? Kom så lad os gå. (cool elektronisk musik) - Husk, selv om vinteren.

Bare fordi du ikke er tørstig, betyder det ikke, at du ikke behøver at drikke. Varme drikke kan gøre det lettere for dig, og du kan endda få termisk isolerede flasker til at holde dine drikkevarer varme. Intet er så godt som en slurk varm te på en cykeltur, og det giver dig en lille smule temperaturforøgelse indefra. - Ja, en af ​​hovedårsagerne til at forblive hydreret, selv om vinteren, er at din krop ser ikke rigtigt ud, uden at det fungerer.

Hvis du ikke drikker, bør din krop ikke regulere din temperatur. - Og en af ​​de vigtigste funktioner i det kardiovaskulære system er at pumpe varmt blod rundt i din krop. - En slags centralvarme, virkelig. - Ja.Eller et centralt kølesystem, hvis du får det forkert. (cool elektronisk musik) - Emma, ​​dette er min favorit. Husk at spise.

Ved at udfylde små, men hyppige bid vil du holde dit blodsukkerniveau stabilt og derved give din krop god energi og varme - Ja, fordi din krop faktisk brænder meget af dit brændstof bare for at blive varm, og når du bliver hypoglykæmisk, vil du sandsynligvis blive kold. - Har du lyst til en cookie? - Jeg ville elske en cookie. Kan jeg få begge dele? - Nej, jeg vil have en måde at tackle dette på er at inkludere et midtstoppestop, hvor du også kan få noget varmt brændstof et sted, der er varmt, så det er en god tid at varme din krop op og tørre dine våde tøj . (cool elektronisk musik) - Jeg tror, ​​du kunne ride hårdere og hårdere om vinteren for at holde dig varm, ikke? - Ja helt sikkert.

gennemsnitlig watt spin klasse

Hvis det passer til din tidsplan, er vinteren et godt tidspunkt at fokusere på længere og mere vedvarende indsats. Og jeg siger de længere, mere bæredygtige, fordi du virkelig ikke vil gå ud, indånde al den frysende gamle luft og derefter dvæle i tre minutter mellem din indsats - så du siger længere, lidt mindre intense intervaller med kortere pauser imellem. Fordi jeg tror, ​​du altid kan udføre det mere intense arbejde indendørs på turboen eller på banen - ja bestemt.

Så de bedste tip her, forhåbentlig hjælper disse tip dig med at blive lidt varmere, mens du cykler om vinteren. Hvis du har dine egne ideer, som du gerne vil dele med os, skal du lade dem være i kommentarerne nedenfor, og hvis du leder efter et godt vinterpak, så tjek GCN-butikken, og hvis vejret samarbejder, er det virkelig, virkelig dårligt, hvorfor ikke tjekke en af ​​vores indendørs træningsartikler hernede? - Giv os store tommelfingre, hvis du kunne lide denne artikel og abonnerer på kanalen.

Hvordan holder jeg mine ører varme om vintercykling?

Hvis du ønsker noget mere termisk og hat lignende, så en termisk kraniumhætte, der hjælper med at dækkeørerpasser tæt under derescyklinghjelm og ogsåholdederesører varme.13. jan. 2021

Hvordan beskytter jeg mine ører mod at cykle?

Igen for at opsummere:
 1. Stå på pedalerne en gang imellem (eller i det mindste skift din position på sædet).
 2. Juster hældningen på din sadel.
 3. 3 Fedt op.
 4. Prøv undertøj i en anden stil.
 5. Juster dincykel.
 6. Få et par ægtecykelshorts (og grøft undertøjet helt)
 7. Gå ned i vægt Spis mindre, kør mere.
 8. Skift din sadel.

Den beskedne ryg, kald det, hvad du kan lide: bum, røv, bum eller bum. Det er et af de tre kontaktpunkter, du har med din cykel, og uden tvivl det vigtigste. En øm bund er en trist bund.

Det var ærgerligt. Så her er de ti bedste tip fra GCN for at undgå at få en ond bum. Lad os indse det, sidde eller ligge ned og spise nogle af dine yndlingssnacks. Gennemse GCNs omfattende backkatalogartikler er undertiden den foretrukne mulighed, især efter en lang travl dag i sadlen selv i frygteligt vejr.

oakley flak 2.0 xl anmeldelse

Giv din røv lidt tid. De vil elske dig mere og tage sig af dig, når du har mest brug for dem. Hvis du tænker over det, kaldes cykelshorts det, fordi de er korte og lavet til cykling.

Underbukser har ingen beskyttet beskyttelse mellem sadlen og balderne og er ikke lavet af stoffer, hvad enten det er bomuld eller silke, der er beregnet til at blive trukket tilbage. Når de bæres mellem dig og dine shorts, ridser de og skraber og efterlader dig i smerte og ondt i flere dage. Så modige elementerne og træk dig nøgen under dine shorts.

Cykelshorts er stramme af en grund, og grunden er, at du ikke får friktionsforbrændinger på dine mest følsomme områder. Så sørg for at få de rigtige shorts med den maksimale fordel. For stramt, og de graver ind i nogle af de områder, de ikke burde grave og er for løse, og de glider rundt på dit landingsudstyr som en and på en frossen dam og en temmelig kløende frossen dam på grund af gnidning rullet ind i en episk skala .- Hvis du ikke vil have din patootie til at ligne en månes ansigt, skal du rense dine shorts.

Hvis du er en person, der er udsat for sadelsår, og din hud udsættes for sved, snavs, og gud ved hvad der ellers i ugevis, hjælper det ikke. Det giver en ujævn og ubehagelig tur, og med ujævn mener vi skurvede - citronfriske! - brug en vaskeskindcreme, så sej, for i fortidens dage blev den brugt til at beskytte undervognen mod temmelig hård sæde, der kom tilbage som shorts indsætter dagen. Godt, vaskeskrem bruges stadig i dag som en type voksen bleecreme, et beroligende hjælpemiddel mod friktion.

Bare sørg for at du ikke bruger opvarmningsbalsam eller imbrication i stedet. En af de bedste måder at undgå en ond rump er at undgå en våd rump. Det er her, mudderbeskyttere kan hjælpe.

At holde dig selv og din cykel væk fra mudder og gadevand kan også hjælpe med at undgå 'Jeg var nødt til at bære et grimt uhelds look', der så ofte sker, når du vælger lettere farvet cykeludstyr. Der er mange forskellige former og størrelser på sadler på markedet, hvilket er fantastisk, fordi der ikke er en bestemt form, der passer til enhver type rytter. Så hvis du har problemer med komforten ved at ride ud, så prøv et par forskellige sadler og se om du kan finde den rigtige til dig.

Husk dog, at hvis du leder efter en ny sadel, betyder det ikke nødvendigvis, at det ser behageligt ud, fordi det at sidde på en nål passer dig rigtig godt. Sandsynligvis ikke den første ting, du tænker på, når du tænker på komfort, men når vi lægger mere kraft i pedalerne, lægges der mere vægt på benene, mindre på bagdelen. - Fra starten er der for alle, der har lidt eller ingen uden tålmodighed, når det kommer til luksus på bagsiden, et par muligheder for det venstre felt, som jeg vil demonstrere nu.

Det første valg er, at du får en pude i korrekt størrelse og spænder den fast til din partners bagdel eller endda din egen ved hjælp af den metode, du har ved hånden. Det burde være en godbid. - Nå, jeg må sige Matt, jeg har allerede følt en stor lettelse i området med sadelsmerter, hvad er mulighed nummer to? - Nå, valgmulighed to er lidt anderledes.

underarmeøvelser med håndvægte

Du får dybest set en lignende pude, når du har en ved hånden og dybest set fylder den i dine shorts. Det kan jeg godt lide, så behageligt. Jeg ved ikke, hvorfor folk ikke har tænkt på det før, Dan.

Skønt - Klar? - Ja lad os gå! Når det kommer til stykket, er der virkelig ingen måde at gøre din tur helt behagelig.

Det er bare et spørgsmål om praksis. - Ja, men timer, du har brugt på sadlen hver dag i årevis, på et tidspunkt vil din kaby bare vænne sig til den tortur, du udholder hver dag, og du tænker tilbage og spekulerer på, hvorfor det gik med al spænding. For instruktioner om opsætning af din sadelhøjde, klik på vores artikel deroppe - og hvis du vil lære, hvordan du opsætter din fysiske sadel, skal du klikke dernede - og hvis du ikke har abonneret på GCN, er det helt gratis, og du bare er nødt til at klikke på os.

Okay, så fik jeg en halv time klar. - Åh, jeg tror måske jeg har brug for - Kan jeg sætte puden på igen? - en massage.

Kan du lægge cyklen væk, Dan? Kan du give mig remmen igen? - Ja.

Hvorfor gør mine ører ondt, når jeg cykler?

hvis ducykelride i høje højder,øre smerterkan skyldes barotrauma eller lufttryk. Prøv at tyggegummi eller gaben nårridningfor at se om dette letter ubehaget.Øresmerterer ikke noget, du bør ignorere, især hvis det er vedvarende.8. jul. 2011 r.

Hvor koldt er for koldt til cykling?

For noglecyklister, ridning encykeli enhver temperatur under 50 grader Fahrenheit errigtig koldt. For denne kolonne, 'rigtig koldt'er defineret som under 32 grader.

Er cykling dårligt for dine ører?

Mens de fleste kørere ikke kommer til 60 miles i timencyklen, det behøver de ikke for at begynde at gøre skade. “At ride 10 miles i timen i en time forårsager teknisk set noget potentialehøringtab, ”siger dr. Seidman.3. aug 2017

Kan du bære en hue under en cykelhjelm?

Så spørgsmålet er -kan du bære en hat under en cykelhjelm? Nå, det hurtige og korte svar er Nej. En nonprofitorganisation tilcykelhjelmsikkerhedsoplysninger har klart advaret mod det.

Hvordan kan jeg holde mit ansigt varmt, mens jeg cykler?

Det bedste balaclava-materiale er et, der fugter fugt fra din hud tilholdedet tørrer ogvarmere. Gode ​​valg er polypropylen, Thermax eller andre højteknologiske syntetiske stoffer. Stoffet skal være tyndt nok, så din hjelm passer uden at fjerne puder eller ændre deres størrelse.

Kan du cykle med AirPods pro?

KONKLUSION. ApplesAirPods Profungerer godt for cyklister, men kun under de rette forhold.Hvisbatteriets levetid opfylder dine behov ogdu gørden 'rigtige' type ridning, de er en slam-dunk og anbefales stærkt. For visse andre typer ridning er kablede hovedtelefoner (eller slet ingen) det bedste valg.

Hvorfor tilslutter mine ører efter træning?

Hvorfor gør mine ørerblive tilstoppet ellertilsluttetnår jegdyrke motion? Kraftig anstrengelse, såsom at anstrenge sig, mens man løfter vægte, forårsager intrakranielt tryk (tryk i hjernen), hvilket igen fører til tryk inden iører. Hvis du også holder vejret, mens du løfter, tilføjer du endnu mere tryk i det indreøre.22. maj 2019

efterår cykelture

Hvorfor får jeg ørepine, når det blæser?

Koldt ogvindkan irritere øregangen, hvilket ofte forårsager smerte, mens vand i ørerne kan forårsage betændelse. Et koldt hoved kan også forårsage trange muskler i nakkeområdet, hvilket kan føre til øreproblemer som tinnitus. Sæt ikke bomuldsuld i ørerne for at beskytte dem modvind.

Hvilken er den bedste ørevarmer for cyklister?

Den tynde profil (ikke for tyk, men alligevel varm) betyder, at den ikke skal forstyrre din hjelm. Pearl Izumi inkluderer sin P.R.O. Barriere frontpanel for at modstå vind og dets P.R.O. Termisk tørt stof på siderne for at holde ørerne varme.

Hvorfor har du brug for en ørevarmer på din hjelm?

En ørevarmer (også kaldet et ørebånd eller hovedbånd) holder den mest følsomme del af dit hoved varm med mindre indflydelse på din hjelmpasning og er en god mulighed for dage, der starter koldt, men forventes at varme op. Bonus: De kan også forhindre sved i at løbe ned og vildfarne hår kildrer dit ansigt.

Er der nogen øreopvarmere, der ikke glider?

Her er 12 glidende ørevarmere - nogle tilbyder mere dækning end andre, andre er vindtætte, og de fleste er fleece- eller termoforede for ekstra varme. Vælg en, for den sidste ting, du vil føle, mens du kører på en kold dag, er vintervind og kulde, der pisker i dine ører.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Cykling af håndsmerter - hvordan man opnår

Kan cykling føre til karpaltunnel? Hvis du nogensinde har oplevet følelsesløshed eller smerter i håndled eller hænder på cyklen, kan karpaltunnelsyndrom være synderen. Mens karpaltunnelsyndrom ofte er forbundet med lange timer på en computer, og gentagne aktiviteter, er det også en almindelig irritation blandt cyklister.

Nyc cykelbutik - almindelige svar

Hvor kan jeg købe en cykel i NYC? De 10 bedste cykelbutikker i New York CityNYC Velo. 66 2nd Avenue, 590 West 45th Street. Cykelhabitat. 476 5th Avenue, 228 7th Avenue, 560 Vanderbilt Avenue.718 cykleri. 427 7th Avenue. Bogcykler. 110 West End Avenue. Cykler NYC. 1400 3rd Avenue.Kickstand Cykler. 316 East 49th Street. Kør Brooklyn. Trædecykelbutik.

Cykling af bløde pakker - Komplet vejledning

Er fanny packs gode til cykling? Disse modeller er det optimale valg for racere og ryttere, der gemmer det meste af deres trail essentials direkte på deres cykel. Selv en lille hoftepakke giver plads nok til alle de nødvendige værktøjer til at løse de mest almindelige problemer.

Kvindecykler - omfattende reference

Hvad er den bedste cykel til en kvinde? De bedste cykler til kvinder at tage på ethvert eventyrCool cruise: Electra Cruiser 1 Step-Thru.Allround Good Time: Cannondale Quick 3 Remixte.Sleek E-Bike: VanMoof X3.Road and Rough Rider: Trek Checkpoint ALR 4.Fly- n-fold: Tern Eclipse P20. bjergmester: specialiseret stubjumperlegering. 7. maj 2021

Cykelkulhydrater - typiske svar og spørgsmål

Hvordan cykler du carb? Du kan variere din carb-cykelplan afhængigt af din træningsplan. For eksempel er en plan en 5-dages metode. Du spiser en lav mængde kulhydrater i tre dage (i gennemsnit ca. 100-125 gram hver dag). Derefter følger du op med to dage med at spise en højere mængde kulhydrater (175-275 gram) på fysisk aktive dage. г.

Bike pokemon go - omfattende reference

Kan du cykle for at klække et æg? Kort sagt, at cykle kan være en helt frugtbar måde at klække dine æg på og samle XP op, mens du stadig holder fast i appens etos om at få undervisere til at udforske verden omkring dem. Husk bare at være ekstra forberedt og udvis forsigtighed.29 июл. 2016 г.