Vigtigste > Cykling > Cykling af erektil dysfunktion - brugbare løsninger

Cykling af erektil dysfunktion - brugbare løsninger

Kan cykling kurere erektil dysfunktion?

Mere markant var imidlertid konstateringen, at mænd, dercykelmindre end 3 timer om ugen, eller som kun lejlighedsvis kører, har et oddsforhold på 0,61 for at udvikle moderat eller kompletED. Dette indikerer, at moderat træning i form afcykel kanfaktisk forhindreED.køb nye cyklerMange mennesker. Jeg er sikker på, at jeg ser på en cykelsadel og tænker, at det ikke kun skal være ubehageligt, men det er sandsynligvis også dårligt for dig. Du ved - forårsager skader, smerter, følelsesløshed og hos mænd, måske erektil dysfunktion, prostatakræft, måske cykle og slet ikke har nogen problemer.

Nogle cyklister gør imod det. Jeg gjorde det, så jeg kan fortælle dig, at når der sker noget, er det virkelig bekymrende. Se - dette er min 'åh min gud! Min penis er blevet helt følelsesløs! 'Vi kommer tilbage til dette, når vi udforsker problemerne omkring mænds sundhed og cykling.

For at gøre dette har vi indgået et samarbejde med en af ​​Storbritanniens førende urologer - en mand ved navn Anthony Koupparis - for at give solide, praktiske råd, som alle mandlige cyklister skal lytte til, og når du har brug for en anden grund end omfattende klinisk erfaring for at tro, hvad han siger han er også en jernmand, og disse fyre bruger meget tid i sadlen. Før vi dog starter, her er en hurtig anatomi-lektion. Det er mig, som jeg cykler på.Dette er nu et skelet, der kører på cykel, og det gjort er et nærbillede af en penis.

Stop med at fnise i ryggen. Det er hverken godt eller sandt i målestok. Under alle omstændigheder, vittigheder til side, er det virkelig vigtigt at forstå vores egen anatomi.

Du ved, jeg er sikker på, at når du kører, er din penis og testikler normalt godt skjult. Området med blødt væv mellem din bagdel og dine testikler kaldes din perineum, og når du er på en cykel, er dette område i kontakt med din sadel. Under huden er din urinrør, som er røret, der forbinder din blære med omverdenen via penis.Perineum er også hjemsted for de store blodkar og din pudendal nerve, som giver følelsen af ​​området og derfor også hjælper med erektionen. Over perineum har du din prostata, en kirtel, der producerer sædvæske, og som krydser urinrøret. I betragtning af vores anatomi og sadlenes form synes det rimeligt at skabe forbindelse mellem cykling og smerte eller følelsesløshed, erektil dysfunktion og prostata-problemer, men lad os se nærmere på det.

Men ingen bekymring. Det bliver ikke mere levende end hvad du har set før, de foreslog, at Anthony nedbryder dette emne. Så vi har følelsesløshed, erektil dysfunktion og også prostatakræft, især prostatakræft.

Lad os starte med døvhed og først og fremmest, kan jeg fortælle det? Er du min følelsesløse penishistorie? - Det ville være, jaJeg tror, ​​vi kender hinanden godt nok til at fortælle mig om det. Det var, da jeg var i en vindtunnel i Indianapolis, og vi lavede en vindtunneltest, i hvilket tilfælde skal du sidde forsigtigt på en cykel i 30 minutter, mens din cykel foretager en fuldstændig fejning af vindvinklerne. Hvad det betyder Du skal være helt bevægelig i din overkrop, fordi enhver form for ryk kan forvride resultatet.

Så det er en virkelig kunstig situation at cykle, og efter de 30 minutter gik jeg af, og jeg indså ret hurtigt, at jeg absolut ikke havde nogen fornemmelse i min penis, som faktisk foregår, for heldigvis ved du, at fornemmelsen er vendt tilbage. Så til sidst tror jeg, at der ikke skete noget langsigtet, men hvad sker der på kort sigt? Dybest set på grund af det pres, du lægger direkte på perineum, presser du på nerverne, og du trykker på nogle af blodkarrene, og det er det, der forårsager følelsesløshed. Efter en periode med at sidde på en nerve, vil det tage nogle meget mindre skader, som ikke er langvarige skader, det fører dybest set til følelsesløshed i det område, det tjener, hvilket er, hvad der skete med dig.

Så det svarer til at falde i søvn i en mærkelig position og vågne op med dine arme helt døde, og det er massivt foruroligende, men følelsen kommer ret hurtigt tilbage, og der er ingen langvarig skade. Meget ligner det lige rigtigt. Hvis vi lider af døvhed efter at have cyklet, hvad er den første anløbshavn? Hvis du finder ud af, at dette sker, skal du gå på cyklen, og den bliver følelsesløs bagefter.

Jeg ved mere end jeg gør, du får en ordentlig cykeltilpasning og nogen til at se på din sadel og alt, hvad der følger med den. Nu hvis du kommer på din cykel i lang tid, og hver gang den er følelsesløs i det område, og den forbliver følelsesløs, og så gør du det samme igen og igen, vil du uundgåeligt forårsage langvarig skade, men sund fornuft overtager det, og når det får bare den rigtige cykelpasning og sadel. En enkelt følelsesløshed derefter vil ikke forårsage nogen langsigtet skade på fornemmelsen i dette område eller nogen erektioner og lignende.

Det næste emne ville være erektil dysfunktion, og ud fra hvad vi har hørt om følelsesløshed, er der en sammenhæng mellem cykling, gentagen følelsesløshed, der fører til erektil dysfunktion? - svaret er nej. Mere vigtigt er vigtigheden af ​​erektil dysfunktion i første omgang. Processerne, der fører til erektionsproblemer, er nøjagtigt de samme som de processer, der fører til hjerte-kar-sygdomme, som fører til et hjerteanfald.

Så hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller røg, har du sandsynligvis erektil dysfunktion, men du har sandsynligvis også hjertesygdomme. Faktum er, at de fleste middelaldrende begynder at cykle. Hvis du nu er en cyklist og i en sådan alder udvikler erektil dysfunktion, skulle din første tanke ikke være, 'Åh, dette er min sadel' bare på grund af cyklen. 'Det skulle være, jeg vil ikke begrave mit hoved i sandet. Dette kan være en indikation af noget, der ikke er blevet diagnosticeret.

Jeg er nødt til at få dette tjekket ud, hvilken type skade på din pubic nerve, der derefter vil føre til erektil dysfunktion. Så er det faktisk ret svært at gøre det? Den mærkelige følelsesløshed, der påvirker din perineum, vil ikke give dig erektil dysfunktion. Faktisk vil det ikke give dig erektil dysfunktion.

Gå og få det tjekket ud. For det første at have en ordentlig MOT fra hjertets synspunkt, hvorfor så ikke have en erektil dysfunktionsbehandling? Jeg mener, cirklen er kommet fuld. Det er gået fra at være en lidt latterlig ting til et reelt helbredsproblem, som du kan få ordnet.

Og så finder du dem. Hvad med prostata-relaterede problemer og især prostatacancer. Heldigvis har cykling ingen effekt på prostatakræft.

Men det er ikke kun, hvordan prostatakræft udvikler sig, det er også spørgsmålet om, hvorvidt du screenes for prostatakræft forkert. En af de ting, vi bruger til at give en indikation af risikoen for prostatakræft, er at have en blodprøve, og der er en tanke om, at hvis du cykler meget, kan du irritere din prostata, og det kan være din blodprøve, der kaldes PSA kaldet kunstigt hæve blod test en prostata-specifik antigenblodprøve, der kommer til det punkt, du gjorde den blodprøve, den er kunstigt forhøjet, og så har du en hel række tests, som du aldrig havde brug for, fordi du cyklede, og det er faktisk ikke sandt, ikke det - der er en chance for det kunne blive påvirket en smule, men hvis man ser på laboratoriebaseret forskning på mange, er der mange molekylære markører for prostatacancer, cykling og motion, der ikke gør nogen forskel for nogen af ​​indikatorerne for prostatacancer, så cykling er god. Du bliver bedre, det forbedrer din hjerte-kar-sundhed alle de ting, der reducerer din risiko for kræft, og det påvirker ikke forkert screening af prostatakræft. Og så fortsætter det.

Heldigvis er der ingen høj risiko for prostatakræft. Hvad vi skal gøre som fyre er at tænke over det. Så når vi bliver ældre, er sandsynligheden for at udvikle prostatakræft højere.

Den første ting du skal gøre nu er at være opmærksom på nogle af symptomerne nu, de ting vi ser ud til er ting som vandarbejdssymptomer, rygsmerter, problemer med blødning i vandet, den slags ting, hvis du er bekymret for disse ting, hvis du oplever disse ting igen, skal du enten se en urolog eller en huslæge og have en rimelig diskussion om vurderingen. Det betyder ikke automatisk, at du bliver screenet for prostatakræft, men den pågældende læge vil lede dig gennem de gode ting ved eksamen og muligvis ulemper ved en eksamen. Så kan I to beslutte, om de vil gå videre eller ej.

Jeg vil ikke have, at fyre overhovedet ignorerer det. Og for det meste finder vi disse ting meget tidligere i disse dage, og de kan sorteres fuldstændigt. Hvilken alder taler vi om her? Hvilken alder skal du bekymre dig om? Og jeg sætter pris på, at der sandsynligvis er tragiske eksempler, som du kender, tidlige tilfælde, men du har ret.

Så og med min i min praksis, har jeg et meget forvrænget billede. Så vi har så stor praksis, at du får patienter i 30'erne til 80'erne og 90'erne til at tænke over det, og hvis du har bekymrende symptomer, skal du ikke gå i panik, ikke begrave hovedet i sandet og føre. Har en rimelig diskussion og vurdering af hvad problemet er, hvis der er nogen røde flag at handle på, og hvis du har brug for det. Så der er ingen sammenhæng mellem cykling og prostatakræft, men prostatakræft er stor for en stor del af cyklister Problem bare fordi de er mænd, de er middelaldrende og derfor har brug for at tænke over det. Jeg ved ikke om dig men min største takeaway fra denne samtale med Anthony er, at vi sandsynligvis ikke bør tage vores helbred for givet.

Vi skal stå over for vores egen dødelighed og faktisk søge hjælp, når vi har brug for det, fordi vi ikke bliver tynde. Gs er sandsynligvis det største problem, som vi alle vil stå over for. Nu har jeg sandsynligvis givet lidt for meget information, end jeg har givet dig fortalt om min følelsesløshed penis i vindtunnelen Men jeg tror, ​​i den forstand, at vi måske alle skal prøve at føre en samtale, med måske vores venner i klubben, der kører den i weekenden, har i det mindste denne artikel, jeg tror, ​​det ville være positivt. Udgangspunkt. Sørg også for, at det giver mig store tommelfinger op for at takke Anthony for hans tid og utrolige delingsoplevelse med os, og hvis du gerne vil se en anden artikel om det samme emne. Vi har bare en på denne kanal, der hjælper dig med at købe den rigtige sadel, så du kan møde det første problem med døvhed.

Er cyklister gode i sengen?

Kan cykling forårsage lavt testosteron?

Cyklinghar vist sig at være et ideelt middel til at påvirke de problemer, der er forbundet med seksuel dysfunktion, især hos mænd, der nærmer sig eller i middelalderen. 'Det er faktisk de aerobe fordele og boostet til blodgennemstrømningen, der har vist sig at skabecyklingen seksuel forbedring for mange mand.

Hvad er den hurtigste måde at helbrede erektil dysfunktion på?

”Kronisk udholdenhedsøvelse - som f.ekscyklingeller kører i timevis - har vist sig at faldetestosteron, ”Siger Dr. Jadick. ”Atleter med høj udholdenhed har tendens til at have højere niveauer af kortisol, hvilket har den modsatte effekt aftestosteron.

I denne artikel dækker vi de grundlæggende typer af bækkenbundsøvelser til erektil dysfunktion. Dette er Kegel-øvelser til styrke, til udholdenhed, så intimiteten varer længere, og så går vi også over, hvor længe det vil vare, før du bemærker resultater.

Jeg viser dig også, hvordan du kan bygge videre på dagens øvelser i en kommende artikel. Så du kan abonnere nedenfor og klikke på meddelelser for heller ikke at gå glip af denne artikel. Lad os starte nu, lad os styrke musklerne, der ombrydes omkring din penis og sidde ved siden af ​​bunden af ​​din penis såvel som musklerne, der omgiver din anus, så du kan se bækkenbundsmusklerne i dette diagram med pilene pegende opad. demonstrere nogle af de muskler, du vil træne med disse øvelser.

Når disse muskler nu trækker sig sammen ved bunden af ​​penis, øger de stivheden eller stivheden af ​​penis og hjælper dig med at opretholde den stivhed under samleje. Du kan se bulbospongiose vikle sig omkring bunden af ​​penis. Denne muskel fungerer som en trykmanchet.

Det trækker sig sammen og stopper faktisk blodstrømmen ud af din penis, hvilket får blodet til at samle sig og holder penis oprejst. Så ved at styrke disse muskler, lad os starte med den rutine, der har vist sig at være effektiv i den videnskabelige undersøgelse med Grace Storey vist her. I dag starter vi med dine Kegel-øvelser, mens du sidder.

Sådan træner du stærkere bækkenbundsmuskler for at understøtte en erektion, når du sidder i en stol. Sid fremad, væk fra stolens bagside, og løft brystet. Jeg vil gå dig gennem tre dele trin for trin for at træne de muskler, som du har brug for at styrke for intimitet.

Derefter opsummerer vi disse tre trin, så du ved præcis, hvad du skal gøre. Nu vil jeg have dig til at prøve at forkorte din penis først. Det betyder, at du prøver at bevæge din penis indad mod din krop, som om du trækker dig tilbage eller trækker den tilbage.

seje cruiser-cykler

Det er bare en lille bevægelse, der bruger musklerne i bunden af ​​din penis. For at udføre denne handling, prøv nu og se om du kan mærke det. Prøv igen, hvis det er nødvendigt.

Bare rolig, at din penis ikke bliver for kort. Dette er kun en måde at få kontrol over disse muskler på. Forestil dig derefter at prøve at stoppe eller bremse strømmen af ​​urin.

Jeg vil have dig til at samle musklerne i og omkring bunden af ​​din penis, som om du forsøgte at stoppe eller bremse strømmen og nu slappe af. Så dette er trin 2, her kommer trin 3. Til sidst skal du stramme den cirkulære muskel omkring din anus, som om du forhindrer gas i at løbe ud.

Kan du stramme Det er ikke din bagdel, der knytter sig, du bevæger dig ikke op og ned i stolen. Du skal forblive stille i dit sæde og bare spændes og komprimere den cirkulære muskel omkring anusen. Lad os nu afrunde disse tre handlinger, og dette er din rette kegel-øvelse.

Sid højt, buet indad i lænden. Prøv nu at trække vejret normalt, mens du forkorter penis, prøv at stoppe urinstrømmen og stram din anus i en enkelt handling. Forsøg ikke at holde vejret eller trække dine mavemuskler indad.

Fortsæt, når du kan, hold skinkerne afslappede hele tiden og fortsæt med at samle dine muskler, mens du trækker vejret. Lidt længere, hvis du kan, og slapp af med dine bækkenbundsmuskler og tag et par dybe vejrtrækninger, inden du prøver din næste øvelse. Forstår du ideen Det er alle tre dele, alle tre trin arbejder sammen.

Nu kan det være en god idé at tjekke mine Kegels-øvelser for begyndere, der er linket her, hvis du er nybegynder, eller hvis du har problemer med at udføre disse øvelser. Forskning viser os, at du skal prøve at udføre disse øvelser, mens du sidder, tre gange i træk om morgenen og tre gange om natten og trække dig sammen så meget som muligt i op til 10 sekunder hver gang. Du styrker dine muskler ved at trække dem meget sammen, og så kan du gøre det.

Nu hvor du har udført disse øvelser mens du sidder, skal du gentage de samme øvelser tre gange om morgenen mens du ligger og mens du står og gentager tre gange om natten. Alle dine træningstider er anført i nedenstående beskrivelse, så du kan henvise til dem efter at have set denne artikel i dag. Nu skal du udføre disse Kegel-øvelser, som jeg viste dig i dag med maksimal styrke.

Nu har vi talt om, hvordan du styrker dine bækkenbundsmuskler. Nu er vi nødt til at gå videre for at få dine bækkenbundsmuskler til at vare længere for at hjælpe dig med at opretholde en erektion og forsinke ejakulation. For at gøre dette skal du træne udholdenhedstræning for at holde dine muskler i funktion gennem seksuel aktivitet.

Til udholdenhedstræning skal du holde dine kegeløvelser op til 45 til 60 sekunder længere, hvis du kan, men ikke så hårdt denne gang. Prøv at indgå kontrakt med ca. 50% af din maksimale styrke. Lad os nu prøve en udholdenhedsøvelse, mens du sidder lodret.

Kegel-øvelsen involverer nøjagtig den samme teknik, som vi lige har gennemgået, men der er et par forskelle i træningen. Jeg vil have dig til at sidde oprejst, løfte brystet og nu forkorte din penis forsigtigt. Prøv at stoppe strømmen af ​​urin og stram forsigtigt din anus, som om du forhindrer gas i at lække.

Denne gang er din øvelse ikke så stærk, men prøv at bevare dit greb. Vedligeholdelse af sammentrækningen, fortsæt vejrtrækningen normalt, og se hvor længe du kan udføre denne øvelse. Bliv ved med at trække vejret, hold den forsigtigt i nogle få sekunder og slapp nu af i bækkenbunden, hvis den ikke allerede er afslappet.

Så disse udholdenhedsøvelser adskiller sig fra dine første styrkeøvelser. Disse øvelser involverer længere, blide greb snarere end de korte, intense hold, som vi gjorde for at styrke. Husk, at du vil holde disse udholdenhedsøvelser i cirka 50% eller halvdelen af ​​din maksimale mulige sammentrækningskraft i op til 45 til 60 sekunder og se om du kan gøre disse 10 gange om dagen.

Jeg vil gerne gøre et virkelig vigtigt punkt om at slappe af dine bækkenbundsmuskler. Tag dig tid til at slappe af i dit bækkenbund og undgå at trække det sammen hele tiden. Selvom dette kan virke kontraintuitivt, vil den konstante spænding af bækkenmusklerne faktisk gøre erektil dysfunktion værre.

Derfor er det virkelig vigtigt, at du tager dig tid til fuldstændigt at slappe af i bækkenbundsmusklerne. Giv dem tid til at komme sig, ligesom enhver anden muskelkardio-træning. Jeg vil tage et øjeblik at tale om kegel-øvelse under intimitet.

Disse tip hjælper dig med at få og holde erektion under intimitet. For det første fungerer dine muskler bedst i den position, du træner dem i. Så for intimitet, tænk på den position, du vil indtage under den intime handling, og øv dine Kegel-øvelser i de intime positioner, som du gerne vil øve på at knæle i fire , for eksempel.

Dette er den bedste måde at måle den position, hvor man kan øve sig. Prøv at rytmisk tone dit bækkenbund, dvs.

H. til og fra for at opretholde en erektion og stivhed i penis. Prøv også at bruge langsomme stødbevægelser for at skabe højt tryk i penis, fordi det er det, du vil have.

Og endelig kan du prøve at tonere dine bækkenbundsmuskler for at forsinke ejakulation ved hjælp af den teknik, jeg allerede har lært dig. Hvor lang tid tager det at se resultater? Det er det store spørgsmål, er det ikke! At træne dit bækkenbund fungerer som enhver anden muskeltræning. Tænk på den tid, det tager at styrke brystet og overkroppen med vægte i gymnastiksalen.

Det samme gælder for dine bækkenbundsmuskler. Du kan opleve, at din styrke forbedres, når natten erektion opstår. Dette kan være tilfældet i løbet af den første måned af træningen.

For nogle mænd kan denne proces dog tage tre til seks måneder med målrettet træning. Husk, at når du starter, kan dine muskler trække sig sammen langsomt og være svage. Dette kan dog helt sikkert ændre sig med specielle øvelser og regelmæssig træning.

Glem ikke, at her kan du læse resuméet af nøglepunkterne i beskrivelsen nedenfor, og jeg håber virkelig, at disse Kegel-øvelser vil forbedre dit liv generelt. Glem ikke at abonnere nedenfor for at se min opfølgningsartikel til at hjælpe dig med at styrke din bækkenbund. Måske kan du give denne artikel tommelfingre, afhængigt af hvordan den hjælper dig i dag.

Jeg ville meget gerne høre dine kommentarer nedenfor. Jeg læser dine kommentarer og besvarer dine spørgsmål. Tak fordi du så med.

Vi ses næste gang.

Hvor længe kan den gennemsnitlige mand forblive oprejst?

Enerektion kanvarer fra et par minutter til omkring en halv time. Pågennemsnit,menhar femerektioneren nat, mens de sover, og hver varer cirka 25 til 35 minutter.15. maj 2020

Hjælper motion Ed?

Aerobdyrke motion

At arbejde med musklerne ud over bækkenbunden kan ogsåHjælpbekæmpeerektil dysfunktion. En undersøgelse offentliggjort i The American Journal of Cardiology indikerer, at aerobdyrke motionkanHjælpforbedreED.EDer ofte forårsaget af blodgennemstrømningsproblemer til penis.

Er cykling dårligt for kønsorganer?

Grundencyklingkan forårsage ED er, at sædet lægger konstant pres på perineum - området mellemkønsorganerog anus. Dette tryk kan skade nerverne og midlertidigt nedsætte blodgennemstrømningen, hvilket forårsager prikken eller følelsesløshed i penis og til sidst ED.

Er cykling hverdag god?

Cyklinger engodtmåde at kontrollere eller reducere vægten på, da det øger din stofskifte, opbygger muskler og forbrænder kropsfedt. britisk forskning viser, at en halv timecykeltur hver dagforbrænder næsten fem kilo fedt i løbet af et år.

Hvilken øvelse øger testosteron mest?

Modstandstræning som vægtløftning er den bedste typedyrke motiontilboost testosteronbåde på kort og lang sigt. Det har vist sig at være særligt nyttigt for mennesker med peniser.26. sep 2019

Hvad forårsager svag erektion?

Forskellige risikofaktorer kan bidrage tilerektildysfunktion, herunder: medicinske tilstande, især diabetes eller hjertesygdomme. Tobaksbrug, som begrænser blodgennemstrømningen til vener og arterier, kan - over tid -årsagkroniske sundhedsmæssige forhold, der fører tilerektildysfunktion.13. apr 2021

Hvilken frugt er en naturlig Viagra?

Vandmelon kan være ennaturlig Viagra, siger en forsker. Det er fordi den populære sommerfrugter rigere end eksperter, der troede på en aminosyre kaldet citrullin, som slapper af og udvider blodkar ligesomViagraog andre lægemidler beregnet til behandling af erektil dysfunktion (ED).1. jul. 2008 r.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Fordele ved elektriske cykler - enkle svar på spørgsmål

Hvad er fordelene ved en elektrisk cykel? E-cykler bruger genopladelige batterier, der kan køre op til 25 til 45 km / t, meget hurtigere end de fleste mennesker ville cykle, hvilket får dig til din destination hurtigere og i bedre form. Kort sagt tilbyder de billige, energieffektive og emissionsfri transport, som også har fysiske og sundhedsmæssige fordele.

Victorian cykel - handlingsorienterede løsninger

Hvornår blev cyklen opfundet i viktoriansk tid? Cyklen blev opfundet i 1880'erne. Den originale cykel havde det store hjul foran og det mindre hjul bagpå. Efter et par års debat besluttede de, at kvinder skulle køre på trehjulede cykler i stedet for den almindelige tohjulede cykel.

Sådan gør du et cykelsæde mere behageligt - hvordan man håndterer det

Hvorfor er cykelsæder så ubehagelige? Sadelproblemer er af to forskellige typer: Ubehag som følge af pres på sitzbenene. Af disse cyklister med rumpesmerter skyldtes ca. 70% af ubehaget tryk på vævet på siddebenene. Over tid kan trykket resultere i et øm, der ligner et sengesår.

Kæmpe cykelhjul - hvordan beslutter du dig?

Hvad er den største cykelhjulstørrelse? De fleste voksne mountainbikes bruger 26 tommer hjul. Mindre mountainbikes for unge bruger 24 tommer hjul. De større 700C (29 tommer) hjul har nydt en vis popularitet blandt off-road cykelfabrikanter.

Cykler farve - brugbare løsninger

Hvad er den bedste farve til en cykel? En af de bedste måder at være sikker på din cykel er at bære en lys farve, der skiller sig ud mod det sorte og grå på vejen. Måske er cykler og hjelme sorte, så du kan virkelig blande dig, hvis du vælger det forkerte tøj. Når man leder efter de lyseste muligheder, sætter mange mennesker sig på orange. 2019.

Jenson USA cykler - Komplet manual

Hvilket mærke af cykler fremstilles i USA? TopanbefalingerBedste cyklerBedste for: Chumba USA URSA Major Titanium 1.0Fedt dækcykelIntense cyklerDownhill Racing BikeTurner Cyclosis 2.0Cyclocross Racer BikeRock Hummer Team TIG Singlespeed CykelSingle Speed ​​Bike