Vigtigste > Cykling > Cykelbegivenheder 2020 - hvordan man håndterer

Cykelbegivenheder 2020 - hvordan man håndterer

Hvor kan jeg se pro-cykling i 2020?

Hvis du er placeret i USA, kan duholde øjeTour de France den:
  • NBCSports Gold for $ 50 pr. År.
  • Fubo.tv-abonnement til $ 56,98 pr. Måned.
  • FloSports 'FloBikes for omkring $ 155 pr. Måned.
  • Hulu Live TV til $ 44,99 pr. Måned.
  • PlayStation Vue til $ 49,99 pr. Måned.
  • DirecTV nu for $ 50 pr. Måned.
  • Sling TV for $ 15 pr. Måned.TicWatch Pro Three ligner meget den sidste TicWatch Pro. Og den før, så temmelig glemsom. Jeg mener, det er tyndere, men stadig stort og klodset og klodset uden den bevidste skærm, som et stort ur har haft gavn af.

Mangler stadig en roterende krone, som jeg længe har sagt, var en nødvendighed for Google bærbar software. Når vi taler om, hvornår var sidste gang du så en Wear OS-uranmeldelse, der ikke havde en stor dårlig stjerne i softwareafsnittet? med nogle variationer på det, er dette et godt ur, men du er nødt til at stille med Wear OS. Nå det ændrer sig i dag. (upbe musik) Det er ikke sådan, at Wear OS er dårligt designet.

Faktisk forbedrede Google brugergrænsefladen for et par år siden, og det var intuitivt før. Og efter min mening mere attraktivt end Apple og Samsungs softwareindsats. Problemet har altid været udførelse, Wear OS har historisk været tung, buggy og tung i den forstand, at det kræver et solidt datablad for at køre godt.Nå, det er her TicWatch Pro Three begynder at levere. Dette er det første smartwatch, der kører Qualcomms nye Snapdragon Wear 4.100-chipsæt.

garmin gps hastighed nøjagtighed

Og et af de få ure, der indeholder den fulde gigabyte RAM, som Wear OS virkelig har brug for. At teste denne kombination var ligefrem transformativ. Rul, tryk, drej dit håndled.

Når alt kommer til alt er Wear OS så lydhør som jeg altid har ønsket det. Og ingen steder er dette mere tydeligt end i Google Assistent, som altid har været så forsinket på andre smartwatches, at jeg ikke længere bruger. Her fungerer det endelig som beregnet.Hvad er Snapdragon 4.100 - Ifølge Qualcomm består Qualcomm Snapdragon Wear 4.100 plus-platformen af ​​en kraftig applikationsproces. - Ja ja Ja.

Okay, okay, okay Mobvoi bragte højttaleren og mikrofonen fra tidligere modeller. Men de står ved siden af ​​det, ingen anden smartwatch-familie tilbyder lige nu denne to-lags skærm t, smukt mættet OLED med høj densitet. Og når du ikke bruger uret aktivt, overtager den segmenterede LCD-skærm.

Det bruger meget mindre strøm end en typisk, der altid er på skærmen. Og det er meget mere synligt i stærkt sollys. Forbedringer med dette års LCD inkluderet, et skarpere look, nyt batteriindikator og sekundtæller og endelig baggrundsbelysning.Jeg ved, at det tilføjer omkostninger, men jeg ville virkelig ønske, at flere smartwatches ville vedtage dette design, fordi det bare giver så meget mening. Desværre var det eneste andet firma, der gjorde dette, den legendariske Casio på sin Pro Track F-serie; Jeg har elsket så meget, men den linje er desværre blevet afbrudt siden i år, hvilket betyder, at TicWatch til dobbeltlags skærmoplevelse nu er det eneste spil i byen, og nu bringer kombinationen af ​​denne energieffektive skærm med et stort batteri endnu en vinde. Dette er en ægte tre-dages smartwatch, selv ved hård brug.

Tre dage er et magisk nummer, for hvis du går på weekendferie og glemmer den lille magnetiske oplader, er det ikke så meget. Hvad hvis jeg siger? Ved tung brug mener jeg den konstante strøm af meddelelser, mobilbetalinger og træningssporing, der følger med begge mine stadigt forbundne Mobvoi-byliv. Ved lettere brug under min ferie forlængede jeg den en gang til fem dage.

Dette er uhørt for Wear OS Watch. Og det er især vigtigt nu, da Samsung tilsyneladende har besluttet, at udholdenhed ikke længere er et fokus på Galaxy Watch Three, som efterlader brugerdefineret software som det sidste punkt. Mobvoi har samlet flere apps ud af kassen end nogen anden urmager, muligvis med undtagelse af OPPO.

De fleste af dem fokuserer på fitness, det giver mening. Fordi sundhedsovervågning er et svagt punkt i Google Fit Suite. Og der er andre nyttige apps som et stemmemeddelelsesværktøj, der synkroniseres med din telefon.

Sagen er dog, at uret er så aggressivt, at det får dig til at underskrive. Jeg vil have en Mobvoi-konto til at bruge noget af dette. Nu får det Mobvoi virkelig ønsker at blive betragtet som en AI-virksomhed eller hvilken som helst annonce. Og jeg kan bare ikke se Mobvoi tilføje så meget mere værdi med disse ting for at retfærdiggøre at overlade alle mine personlige oplysninger til et andet firma.

Hvis du træner meget mere end mig, vil du sandsynligvis bruge disse ting, men hvis du har lyst til mig, kan du slukke for disse apps lige så let som Mobvoi Custom Launcher. Jeg har smartwatches hver dag og i løbet af de sidste par år har jeg brugt nogle, der har gjort mig klar til at udholde Wear OS, den nye Moto 360, Montblanc Summit Two, Diesel on Fadelite, (mumler). Men TicWatch Pro Three er det første Wear OS-ur nogensinde, der tilbyder nok hastighed og konsistens til, at jeg faktisk vil bruge det. Det er bare prikken over i'et.

Det forbliver ikke på mit håndled efter denne anmeldelse, fordi det bare ser for kedeligt ud. Jeg ville virkelig ønske, at Mobvoi ville arbejde med en traditionel urmager for at tilføje enhver form for personlighed til dette design sort er din slags tynde g Jeg kan ikke tro, jeg siger det, men jeg er to 99 er en rimelig pris for denne Bær OS smartwatch. Mobvoi fortjener stor ære for dette, og jeg kan ikke vente med at se, hvad Fossil og andre konkurrenter laver med den samme Snapdragon 4.100 Core i det kommende år.

Hurtig note folk, på en præproduktionsprøve, jeg brugte i denne gennemgangsperiode, døde TicWatch Pro Three øjeblikkeligt ved nedsænkning og i havvand. Jeg er ikke fremmed for de skadelige virkninger af saltvand på elektronikken, men et IP-nummer på seks og otte bør ikke dø straks efter det er nedsænket. Heldigvis fungerede erstatningsenheden bedre.

Du er velkommen til at risikere mit helbred for at lægge min arm i East River. Så jeg kaster dette op, indtil præproduktionsprøven er brudt, men jeg vil have hende til at rapportere det alligevel. Som altid kompenserede Mobvoi ikke eller fik en tidlig forhåndsvisning af denne anmeldelse, og virksomheden fik heller ikke tilladelse til at kopiere .

Hvis du vil læse mere om mine tanker om smartwatches, herunder mange af mine klager, er det min om Wear OS, der retter dette ur. Jeg lavede for nylig et interview med Mashable, som jeg linker nedenfor. Og endelig, for at lære mere om TicWatch Pro Three, se Chris Waddells fremragende anmeldelse til Android Central.

Indtil næste gang. Tak for, og hvis du ikke kan blive hjemme, skal du være sikker og bære en maske, mens du bliver mobil, mine venner.

Vil der være cykelløb i 2021?

Union Cycliste Internationale (UCI) har annonceret2021kalendere til WorldTour pro til mænd og kvindercykelløb. Næste års sæsonviljese 35 mændsløbog 25 kvinderløbmed reviderede datoer for bedre at imødekomme de omplanlagte OL i Tokyo, som nu er indstillet til at begynde 23. juli,2021.30. jul. Feb 2020

Hvad er det sværeste cykelløb?

Tour de France betragtes som verdens “mest prestigefyldte ogsværeste'cykelløb. Det er en årlig mænds begivenhed, der primært afholdes i Frankrig. Detracepasserer også lejlighedsvis gennem nabolandene.

Jeg ved ikke om dig, men en af ​​mine yndlingsdele i cykling er at se profferne klatre virkelig brutale stigninger. Så vi troede, at vi ville se på 10 af de hårdeste stigninger, der er kørt i professionelle cykelløb. Zoncolan Hvis du spørger de fleste cyklister, hvad den sværeste stigning i professionel cykling er, ville jeg være ret sikker på, at flertallet ville navngive Monte Zoncolan, og det er ret svært at argumentere for andet.

Statistisk set er det ret uhøfligt, 10,5 km med et gennemsnit på 11,5%, hvilket er hårdt nok, som det er, men de sidste 8 km var i gennemsnit 15% !! Den sværere side af Ovaras Zoncolan var fem gange i Giro d 'Italia og en gang i Giro Rosa, senest vandt Chris Froome og Annemiek Van Vleuten.

Angliru Med hensyn til europæiske stigninger i cykling er dette sandsynligvis den eneste klatring, der udfordrer Zoncolans påstand om at være den mest brutale cyklingklatring. Vi fik alle chancen for at køre Angliru sidste år, så jeg kan fortælle dig førstehånds, at denne stigning er latterligt vanskeligt. På en eller anden måde tror jeg ikke, at vi kom tæt på tidspunktet for KOM-indehaveren Roberto Heras, han tog opstigningen på bare 41 minutter og 55 sekunder. Muro di Sormano Muro di Sormano blev set i Il Lombardia mellem 1960 og 1962, men i 1962 blev det besluttet, at stigningen faktisk var for hård til racercykler! Stigningen blev ikke gendannet til løbet før i 2012, efter at vejen var helt brolagt.

Interessant nok er vejen nu malet med citater og tider fra chauffører fra 1960'erne, hvad med statistikken dengang? Nå er Muro kun 1, 7 km lang, men i gennemsnit 17,5% og maksimalt 25%! KOM er i øjeblikket i besiddelse af Vincenzo Nibali og Thibaut Pinot med tiden 8min16. Ventoux Kæmpen i Provence skal være et af de mest ikoniske stigninger i cykling, men han er ikke her på grund af de ikoniske øjeblikke, der skete i skråningerne, men fordi det simpelthen er meget vanskeligt på listen! Stigningen, hvoraf flere kun kørte på Bedoin-siden, kan virkelig opdeles i tre sektioner.

tour de france nedbrud

De første 5,5 km er et ret konstant 4,4% gennemsnit bare for at varme dig op.

Derefter vil de næste 9,5 km virkelig knække dine ben, i gennemsnit over 9%. De sidste 6 km var i gennemsnit kun lidt over 7%, men på dette tidspunkt udsættes du for den brutale varme og vilde vinde, der kan knuse Mont Ventoux! Koppenberg Hvis det var en normal, asfalteret vej, ville Koppenberg være en temmelig hård klatring. Den er 600 m lang, i gennemsnit 11,6% og maksimalt 22%.

Men Koppenberg er ikke en normal gade. I stedet er vejoverfladen en af ​​de hårdeste og mest glatte brosten, der køres på Tour of Flanders, en præstation i sig selv, og hvert år på Tour of Flanders afslutter flere professionelle det meste af stigningen! Alto de Letras Efterladt af Alto de Letras er vi nu Europa. Dette kunne ikke være mere anderledes end den korte og stejle Koppenberg, fra afstanden er Alto de Letras i le Der Letras 80,7 km lang! Over denne afstand klatrer førerne 3187 m, hvilket svarer til et gennemsnit på 3,95% og et maksimum på 11%.

Alto de Letras blev kørt i Vuelta a Colombia, og for at være ærlig kan jeg bare ikke forestille mig, hvor hårdt det skal være i et cykelløb! Mount Wuling Dette er ikke en stigning, som mange mennesker kender ved navn, men du har måske hørt om løbet, der klatrer Mount Wuling, TaiwanKOM Challenge. Uden tvivl er Taiwan KOM Challenge en af ​​de hårdeste dage på en cykel, som nogen kan have, eller i det mindste er det, hvad Simon altid siger. Over 105 km ryttere klatrer 3275 m, hvilket gør det lidt mindre stejl end Alto de Letras, men denne stigning handler virkelig om de sidste 8 km, de sidste 8 km GENNEMSNIT 17%, med en maksimal stigning på 27,3%. Mortirolo Vi er nu i Alperne med Passo Mortirolo, en anden af ​​de mest brutale stigninger i Giro d'Italia, Mortirolo har et gennemsnit på 10,5% i 12,4 km med en maksimal stigning på 18%.

Mortirolo var 10 gange ved Giro fra Mazzo di Va. Klatrede op på ltellina-siden. Det inkluderer Contadors utrolige kørsel på trin 16 i 2015 Giro, hvor han havde et fladt dæk i bunden af ​​stigningen, jagede alene og slap sin nærmeste rival, Fabio Aru, foran toppen.

Plateau de Solaison En anden ikke særlig kendt stigning Nå, men en der virkelig burde være på flere menneskers radar, Plateau de Solaison. Solaison blev kun kørt et par gange, mest berømt på sidste etape af Criterium du Dauphine 2017, hvor Jakob Fuglsang greb sejren fra Richie Porte. Solasæsonen er i gennemsnit 9,2% i 11,3 km, hvoraf to kilometer på over 11%, når vejen klatrer op ad en klippe fra den lille landsby Thuet.

Alto de los Machucos Alto de los Machucos er stejl selv efter standarderne for Vuelta a Espana. Den gennemsnitlige hældning af Machucos er lidt vildledende og ligger i gennemsnit 8,7% i 7,2 km.

Men den sidste kilometer er ned ad bakke! På omkring 2,5 km op ad bakke bakker vejen op til 28%, og på dette tidspunkt er vejen så stejl, at den ikke engang er brolagt. I stedet bruges betonplader til at give bilerne bedre trækkraft, for at gøre det til toppen er dette bare vanvittigt !! Lad os gå, 10 af de hårdeste stigninger i professionel cykling, hvilke stigninger skulle youngink have sat på listen? Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor

Hvem er den største cyklist gennem tidene?

Kort sagt, Eddy Merckx ertidenes største cyklist. Manden med tilnavnet 'Kannibalen' dominerede professionelcyklingsom ingen andre og vandt hvert vigtigt løb, der er at vinde.22.09.2017

I denne artikel skal vi gennemgå nogle af de bedste klatrere nogensinde. Ryttere med et enormt forhold mellem vægt og vægt, der specialiserer sig i bjergbestigning i betagende hastighed. (Booming) Vi gik ud af vores måde at lave en liste over de syv største klatrere nogensinde, men som du kan forestille dig, er det ret svært at skære det ned til dette antal.

Før vi starter, har jeg en ansvarsfraskrivelse om, at jeg er ved at læse højt om fantastisk racing, enestående udholdenhed og atletisk styrke. Hvis vi holder os til syv chauffører, vil nogle store chauffører uundgåeligt blive udeladt. Derudover er generationssammenligning et minefelt.

Det er umuligt at vide, hvordan Chris Froome ville klare sig mod Eddy Merckxor, hvis Pantani Coppi faldt ud; gear har ændret sig, racing har ændret sig, veje har ændret sig og overfladerne er ofte meget bedre end grusveje i dag 1920'erne. Også for en stor del af sportshistorien har narkotikastik ikke eksisteret. Når ansvarsfraskrivelsen er færdig, lad os komme i gang. (optimistisk musik) Nummer et på vores liste er Marco Pantani.

En af de mest ekstraordinære klatrere i hans generation. Nu har italienerne et ord for klatrer, og det er Scallatore, et andet navn for klatrere som Pantani, det er Scatista. Dette er et udtryk, der gives til klatrere, der gentagne gange kan accelerere selv på de stejleste skråninger og grundlæggende decimere deres rivaler.

Nu kunne man altid straks genkende Pantani ved det skaldede hoved eller tørklædet, øreringen i øret og denne pippeskæg og hans udseende gav ham et kaldenavn, el pirata eller piraten. Han var også kendt for sin klatrestil næsten altid fra sadlen og i dråberne. Men det var ikke hans udseende eller hans klatrestil.

Det, der gjorde ham så stor, var det faktum, at han kunne bestige bjerge som en skovl. Og det var denne evne, der gjorde det muligt for ham at vinde den sjældne præstation, Tour de France og Giro d'Italia på samme tid tilbage i 1998. Året efter, i 99, dominerede han igen Giro d'Italia, vandt fire ophold og var i spidsen for løbet, men efter en bloddopingforsøg vendte tilbage, var hans hæmatokrit for høj, og han blev smidt ud af løbet Pantani var aldrig helt den samme rytter igen og døde meget trist, han led af akut kokainforgiftning i 2004. (optimistisk musik) I moderne tid har Chris Froom domineret Grand Tours.

Indtil videre har han vundet Tour de France fire gange, vundet Giro d'Italia i 2018 og vundet Vuelta a Espana, nu to gange. Så snart tingene går op, ser Chris Froome ud til at have en fordel. Det var i Kenya, at Froome først lærte af sit klatretalent, der siger, at han tilbragte meget tid i Nairobi-bjergene.

Lejlighedsvis slog han også lejr der. Men hans engagement og stædighed kunne ikke kun ses på cyklen, men også uden for den. Tilsyneladende på et tidspunkt brugte han Kenyan Cycling Association's Hotmail-konto til at e-maile sportsforeningen UCI og informere dem om, at Kenya ville sende et U23-hold til verdensmesterskabet.

Nu kan jeg med sikkerhed sige, at Froomes klatringstilstand med hovedet bøjet og albuerne strakt ikke er særlig elegant. Dette blev først kendt i Vuelta a España i 2011, hvor han oprindeligt blev nummer to, men for nylig blev forfremmet til vinderen af ​​løbet. Det følgende år hjalp han Bradley Wiggin med at vinde 2012 Tour de France-titlen og blev nummer to i processen, men det var i 2013, at han virkelig gjorde sig bemærket.

keramisk hastighedscykel

Han kunne bare ikke stoppe med at vinde turen til Oman fra tidligere på året. Han var på Critérium International, Tour de Rome og gjorde Critérium du Dauphiné og selvfølgelig Tour de France. Faktisk, hvis du tager Lance Armstrong ud af ligningen, blev han det følgende år den første rytter, der med succes forsvarede sin titel siden Miguel Indurain i 1995.

Han har siden vundet to nye ture fra Frace, og sidste år blev han den første rytter, der havde alle de tre Grand Tour-titler på samme tid siden Bernardino 1983. (optimistisk musik) Kunne muligvis ikke have en liste over verdens bedste klatrere. uden denne mand Federico Bahamontes. Han blev den første rytter i historien, der opnåede karrieretripletten, vandt King of the Mountains-konkurrencen og alle tre Grand Tours.

Han vandt Tour de France i 1959, selvfølgelig vandt han kongen af ​​bjergene, og faktisk vandt han den samlede konge af bjergprisen ikke mindre end seks gange kun i Tour de France. Han havde et kaldenavn, og det var Toledo Eagle. Toledo er den lille provins i det centrale Spanien, hvor en ørn kommer fra, for hver gang vejen gik op ad bakke, ville han flyve som en ørn.

Der er også et monument over Bahamontes i Toledo, doneret af Fundacion Sulest for at skildre og ære alt, hvad han opnåede på en cykel. Det går stadig op ad bakke den dag i dag. Hvilken absolut klatrelegende. (optimistisk musik) Kun to ryttere i cykelhistorien har vundet King of the Mountains-klassifikationen på alle tre Grand Tours, så det ville give meget mening at have dem begge her.

Gå fremad, Luis Lucho Herrera. Han overgik nogle af tidens store, herunder Sean Kelly, Bernardino og Laurent Fignon. Og i 1984 tog han det, der næsten uden tvivl var den vigtigste sejr for colombiansk cykling, det var hans første Tour de France, det var den 17. etape, og den sluttede i Alp d'Huez.

Der angreb han og faldt nogle af tidens storheder. Vignon, Ena og Robert Miller også, og dybest set så de ham aldrig igen. I 1987 cementerede han imidlertid sin status som en legendarisk bjergbestiger ved at blive den første sydamerikanske, der vandt en Grand Tour, som var Vuelta.

Selvom han var tre minutter mod Sean. Kelly tabte i den individuelle tidsforsøg. Men så snart vejen skrånede op, ville han aldrig se tilbage og angribe sine rivaler ved næsten enhver lejlighed, selv på den 11. etape, som Lagos de Covadonga sluttede.

Der angreb han sine rivaler igen, vandt etappen og tog også tid nok til at blive den første colombianske rytter til at tage føringen på en Grand Tour. Det er virkelig svært at overvurdere, hvor vigtig Herrera var for colombiansk cykling. I det væsentlige følger den nuværende gruppe colombianske klatretalenter den vej, han tog for dem i 1980'erne. (optimistisk musik) Denne mand kan være et godt argument for at være den bedste spanske cyklist gennem tidene, men det er ikke for hans 1973 Tour de France-sejre eller Vuelta 1970, at Ocana er på vores liste.

Mere på grund af hans bedrifter, da han angreb med Jose Manuel Fuente over Col du Galibier og Col du Télégraph og fik syv minutter på deres hårdeste rivaler. For mig var det dog i 1971, at han cementerede sin status som en klatringlegende, og til sidst måtte han bryde væk i den gule trøje.

Men hans bedrifter begyndte først før den ottende fase, der sluttede Puy de Dôme. Der fornemmede han noget, som de fleste andre chauffører sjældent så, at Eddy Merckx var sårbar. Han angreb og gik på Windsor-scenen, og selvom han kun sluttede 15 sekunder i Merckx, var det dybest set et tegn på fremtiden.

Det var dog på fase 11, hvor han virkelig viste sin klasse. En kort bjergetape på 134 kilometer. Dagens første opstigning af Joaquim Agostinho.

cykelsti fra maine til florida

Utroligt nok var de i stand til at droppe Eddy Merckx næsten øjeblikkeligt. Men en Ocana var ikke tilfreds med det, angreb igen og kørte alene 60 kilometer fra mål. På toppen af ​​dagens næstsidste stigning var hans føring over den næste rytter på vejen fire minutter, og det var seks til mål.

Tre gange Tour de France-vinder Louison Bobet hævdede, at hans bedrifter på denne scene er lige så gode som nogen af ​​Fausto Coppis legendariske solo-raids. Dette er en anstændig klatrer nu. (optimistisk musik) Efter min mening fortjener enhver rytter, der fortjener kaldenavnet 'Angel of the Mountains' en plads på denne liste.

Charly Gaul var en cyklist fra Luxembourg, der red i bjergene for første gang i 1950 på Tour of Austria. Han var kun 17, men han vandt en etape på Grossglockner går virkelig efter planen, han svigtede de fleste af dem, men det var 1955, da han satte katten blandt duer. Han var ikke god i lejligheden, dels på grund af et ret svagt hold, men når han først gik til bjergene og Alperne, kom han virkelig til sin fordel.

Der var en etape, der gik over Galibier og Col Du Télégraphe, og der kørte han 14 minutter og 47 sekunder på alle sine rivaler. Det bragte ham fra 37. GC til tredjepladsen. Og da løbet ramte Pyrenæerne, begyndte at angribe igen og vandt den 17.

Vinderen Louis Bobet. Disse præstationer gav ham den samlede sejr i King of the Mountains-konkurrencen og tredje trin på podiet, og det var virkelig kun et eksempel på, hvordan Charly Gaul ville gøre et stort comeback, da han gik til bjergrekorden for bestigning af Mont Ventoux, en time to minutter og ni sekunder, og i betragtning af at overfladen ikke var stor på det tidspunkt, er det ret utroligt, at det tog Jonathan Vaughters 31 år at bryde den tid. Vi har en chauffør, der vandt bjergklassifikationen tre gange ved Gira Rosa og vandt også Grand Booke og er langt den hurtigste GCN-præsentator nogensinde. Selvfølgelig taler jeg om Emma Pooley.

Nu kom en af ​​hendes mest imponerende klatresucceser på Giro Rosa 2014 tilbage. Der var tre bjergrige etaper i år, inklusive fortløbende topankomster på etaper otte og ni, og Emma vandt dem alle. Hun har også vundet Taiwan KOM-udfordringen to gange, som ender ved 3.275 meter over A-niveau på Wuling Pass.

Og i 2017 satte hun 16 minutter på sin nærmeste rival og 20 minutter på Si 'Richardson, selvom det ikke nødvendigvis gør dig til en fantastisk klatrer. Hun er også temmelig god til at cykle, hun konkurrerer regelmæssigt i bjergtriatlon og har en historie om at vinde Alpe d'Huez langdistanceløb og konkurrerer også i bjergløbshændelser. Som vi sagde i ansvarsfraskrivelsen i begyndelsen af ​​denne artikel, er det meget svært at sammensætte en liste over de syv bedste klatrere nogensinde.

Jeg er sikker på, at vi har udeladt nogle af dine favoritter, og hvis vi får chancen, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor. Men det er bare meget vanskeligt at sammenligne drivere fra forskellige epoker. Vi har dog nu GPS-data.

Om 50 år kan vi sandsynligvis sammenligne alle chauffører i de næste 50 år, hvilket ville være rart. Okay, hvis du kan lide stilen med denne spanskinspirerede sweatshirt, jeg har på mig lige nu, kan du forudbestille den nu via atshop.globalcyclingnetwork.com Der er et link til den i beskrivelsen lige under denne artikel, og hvis du gerne vil lære at gøre det Du kan lære at klatre meget bedre selv fra Emma Pooley! Din artikel er lige hernede.

vejcykelhandsker

Hvad er det største cykelløb i verden?

Tour de France er den hårdesteraceicykling, men selv det ikoniske franske skuespil er nødt til at aflevere sin hætte til den transsibiriske ekstreme - den længstecykelløb i verden.13.08.2018

Hvem er den største Tour de France-rytter?

En blærende etape 2 sejr iTour de Francehar bekræftet Mathieu van der Poels status som verdensstørste cyklisti verden, ifølge Sir Bradley Wiggins.28. juni. 2021 g.

Hvilket land er berømt for cykling?

Danmark. Danmark tager ofte kronen for at være den bedsteLandi verden tilcyklister, da det fortsætter med at tage betydelige skridt for at placere styret over rattet. Den lilleLandkan prale med over 12.000 kmcyklusruter sammen med dedikeredecyklingbroer i byer som hovedstaden, København.31. maj 2018

Reducerer cykling mave?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men detviljetage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet setbugomkreds, aerobe øvelser med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkebugfed.2. feb 2021

Popper cyklister sig selv?

I dag vil elite atleter bareskub deres bukserog fortsæt videre. Husk, hvad der sker, hvornårcyklisterer tvunget tilskub deres bukser. Professionelle konkurrerer til det punkt, at deres krop er ud over stresset - det føles som om det er døende.21. juli 2015

Hvad er verdens cykelhovedstad?

Holland er den såkaldte cykelverdens hovedstad, med op mod 20 millionercyklerfor en befolkning på 17 millioner. Det er mere end encykelfor hver person.

Hvilken by er kendt som cyklusby?

Engang havde Pune den velfortjente sobriquet af 'theCity of Cycles'. Gradvist, somcyklussergav plads til biler og tohjulede, denbymistede denne status. I dag rangerer Pune blandtbyermed den højeste tæthed af køretøjer - højere end Mumbai og Delhi - og næststørste til Chennai.3. juni. 2017 nov.

Er der nogen cykelbegivenheder i OL i 2020?

Cykelkonkurrencer under sommer-OL 2020 i Tokyo vil indeholde 22 begivenheder. OL i 2020 blev udsat til 2021 på grund af COVID-19-pandemien. Cykelkonkurrencer var blevet anfægtet i hvert sommer-OL-program siden den første moderne olympiade i 1896 sammen med atletik, kunstnerisk gymnastik, hegn og svømning.

Hvad er de bedste cykelbegivenheder i 2021?

Spar op til $ 10 på din næste begivenhed! 1 2021 Long Beach Marathon & amp; Halvmaraton. Motiv Sports US, Long Beach, CA. Prisen stiger om 6 timer! 2 2021 Tour de Mountains. 3 2021 Woodlands Bike Month. 4 2021 Sadler og eger Cykeltur.

Hvad er de kommende cykelbegivenheder i Storbritannien?

Til vores tredje turneringsseriebegivenhed i 2021 tager UKCE Peaks Tour-begivenheden cyklister med på et benpumpende eventyr gennem Peak District National Park. New Forest Tour tager dig med på et eventyr gennem den smukke New Forest National Park med fejende veje ofte foret med det lokale roaming husdyr

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Bmc cykel anmeldelser - en løsning på

Er BMC-cykler gode? At være et præstationsorienteret brand, er BMC stolt af sin tekniske og ramme teknologi. Disse cykler er et godt valg, hvis du er mere interesseret i at hente en topramme og opgradere komponenter, mens du går, eller dybest set hvis du er mere generet af rammen end logoet på skifterne og bremserne.

Islabike anmeldelser - pragmatiske løsninger

Hvilken er bedre frø eller Islabike? Islabikes Cnoc 16 syntes lidt mere manøvredygtig end Frog 48; den har mindre spor og dermed lidt lettere styring. Cnocs mere oprejste kørestilling på grund af det højere styr kan have været en faktor for, at Martha så ud til at se fremad mere end på jorden.

Hjelm anmeldelser - praktisk løsning

Hvad er det bedste mærke hjelme? Hvis du er på udkig efter en ny hjelm og ikke har tid til at læse vores anmeldelser, kan du overveje at overveje et af disse mærker. 1 AGV. Den italienske hjelmproducent AGV stiger til toppen i 2021 fra nummer 2. Nr. 2 Shoei. nr. 3 haj. Nr. 4 HJC. Nr. 5 Arai. Nr. 6 Caberg. Nej. 7 Nolan. Nr. 8 X-Lite.

Rudy-projektets solbrilleanmeldelse - hvordan man beslutter

Er Rudy solbriller gode? Rudy Project Defender-solbrillerne giver dig det store objektiv på udkig efter et fremragende synsfelt med en rigtig god fotokrom linse. De er modstandsdygtige over for misting, hvilket rydder hurtigt, hvis det sker. Men al den ydeevne gør dem dyre.

Hybridcykelanmeldelser - varige løsninger

Hvad er den bedste hybridcykel for pengene? Bedste hybridcyklerCannondale Quick 4. Giant ToughRoad SLR 2. Cannondale Bad Boy Alfine 8. Cannondale Treadwell. Specialiseret Sirrus 2.0. Octane Kode Pendler. Bombtrack Arise gearet. BMC Alpenchallenge 01 One. Rider som en landevejscykel, ligner en hybrid fra fremtiden.