Vigtigste > Cykling > Cykelbegivenheder 2021 - brugbare løsninger

Cykelbegivenheder 2021 - brugbare løsninger

Vil der være cykelløb i 2021?

Det bedsteCykeløbat se på2021. Fra forårsklassikerne til turen til OL, her er det bedsteracing vilske i år. Indtil videre så godt: efter et par uger med relativt problemfriracing, det2021sæsonen er i gang med den tidlige sæsonløbfinder sted i det sydlige Frankrig.18. feb 2021Mens nogle lykkes med stigningen, venter andre på nedstigningerne for at få deres egen andel af berømmelse. Det er en chance for kroppen at komme sig, men det er tid for sindet at arbejde. En risiko-returmanøvre, der kræver analyse, beregning og prognoser.

En distraktion i split sekund er nok til at smide dig ud af kanten af ​​en af ​​de alpine veje. I denne artikel ser vi på nogle af de mest erfarne cykelryttere i professionel cykling og udforsker nogle af de teknikker, de bruger. Faldende er blevet en vigtig færdighed for professionelle landevejscyklister.

Løb kan enten vindes eller tabes på nedkørslen Peter Sagans Super-Tuck ved verdensmesterskabet i 2015 tildelte ham verdensmesterskabet, se bare afstanden mellem ham og forfølgerne lige før nedstigningen og sammenlign den med, hvornår han ramte bunden, når han er den eneste, der ikke ramte bremserne på hjørnet, det var et risikabelt træk, men det betalte sig til sidst. Super-tuck blev populær i det sidste årti eller deromkring, men det udviklede sig med generationer før det. Mange forskellige stilarter blev opfundet i 90'erne, nogle var kreative, som den ikoniske Marco Pantani-stil.Læg mærke til, hvordan han lægger sin vægt på baghjulet, mens hans mave hviler på sadlen. Dette muliggør bedre samlet stabilitet. Afgangene er beregnet til at blive angrebet, og ingen har gjort det bedre end Paolo Savoldelli, der navngav Falcon for den måde, den ned.

Han vandt Tour of Italy i 2005 takket være hans næste niveau downhill færdigheder. Efter at hans modstandere efterlod ham på et af stigningerne på den næstsidste scene og bragte hans samlede føring i fare, blev de overraskede over, at han fangede dem på nedstigningen og holdt sin lyserøde trøje indtil slutningen af ​​den store turné, bortset fra stigningerne og i tidsprøven er dette sandsynligvis Froomes mest unikke etapesejr på Touren, for den måde han gjorde det på. Hans usædvanlige stil fangede folks opmærksomhed og blev populær på sociale medier, men du ville blive overrasket over at høre, at han kunne have gået meget hurtigere, hvis han havde brugt andre stilarter.

Hans pedaler gjorde heller ikke meget, bortset fra at holde sin puls høj. Det hul på 13 sekunder, hvor han vandt etappen, ville være steget til mere end et minut, hvis han havde brugt Peter Sagans toprørstil. Dette var den konklusion, som en gruppe belgiske professorer nåede frem til i 2017.De sammenlignede forskellige positioner ved hjælp af vindtunneler og virtuelle simuleringer. De fandt ud af, at Chris Froome's position er 9% hurtigere end en normal kørestilling, men falder uden for den udbredte back-down position, som er 12% hurtigere. Pantani viste sig at være endnu hurtigere med en føring på 14%.

Sagans Super-Tuck topper dem alle og giver ham 17% fordel i forhold til en almindelig position. Nedstigningen handler imidlertid om mere end bare tophastighed. Forestil dig en fem meter høj lastbil, der er fuldt lastet, kører i høj hastighed og skal dreje 90 grader.

Der er en god chance for, at han vælter. Mens en tre meter høj lastbil sikkert ville køre gennem nøjagtig den samme bøjning. Det samme gælder for en cykel: Ved at sænke tyngdepunktet i kurverne får du mere stabilitet og er mere aerodynamisk.Fabian Cancellara beviste dette efter et hjulskiftestop under 7. etape i Tour de France 2009. Spartacus i den gule trøje jagte hovedgruppen tilbage på vej ned. Phil Liggett: det faktum, at der ikke er nogen holdkammerater med ham, betyder stort set, at dette var en rutinemæssig ændring, at han ikke er i problemer du kan høre bilhornet blæse, da Tour de Maillot Jaune Frankrig løber gennem ryggen felt i pelotonet og går ind i gruppen.

hej til udholdenhed

Gå ikke i panik, ingen holdkammerater, ingen problemer. Han måtte navigere et ton biler og motorcykler, før han kom tilbage i pelotonet. Phil Liggett: før det var lægens bil, åh min gud

Paul Sherwen: husk, Cancellara er en fremragende handler.

Det er fascinerende at se hans svingefærdigheder, han implementerede også noget af det i tidsforsøget. Den italienske haj Nibali er kendt for sin stilistiske cykelhåndtering. Når han er væk, kan meget få indhente ham.

I Lombardia 2015 gik han ud på ultimativ nedrykning og straks åbnede et tomrum med sine modstandere, og de så ham aldrig igen. Når han nærmer sig en hårnålsdrejning, vender han tilbage til sin startposition for mere kontrol over cyklen. Han har mestret svingteknikker for at få mest muligt ud af denne type hjørner.

Han bremser for at bremse og kører så langt, som han nærmer sig kurven, når toppen og begynder derefter at accelerere igen og vurderer vejen foran ham for at måle, hvor hurtigt han tager den næste kurve. Han skal koncentrere sig om, hvor han ønsker at gå og vælge den kortest mulige linje på vejen. Nu er vi kommet til den del, som du sandsynligvis er her for. Denne gruppe af kørere kørte i nøjagtig samme hastighed på denne ned ad bakke, indtil en rytter beslutter at skifte til 'Superman' position og overhale dem.

Det kræver en masse styrke for at bekæmpe trækket forårsaget af luftfriktion. Denne rytter har strammet sig for drastisk at reducere sit frontområde og dermed reducere luftfriktionen og lade ham tage hastighed fra tyngdekraften ved denne nedstigning. En hastighed, der i dette tilfælde ikke kunne opnås ved at snyde.

Ifølge den undersøgelse, vi så tidligere, kan føreren afmontere 24% hurtigere i denne position end i den normale kørestilling. Folk undervurderer vigtigheden af ​​aerodynamik i cykling. Dette klip viser, hvor meget en positionsændring på en cykel kan gøre.

Så meget som folk elsker at se disse manøvrer i aktion, har Super Tuck altid været en kontroversiel vare. Nogle hævder, at når professionelle udfører disse stunts, kan det inspirere unge uden erfaring til at gøre det samme på offentlige veje, hvilket kan føre til tragiske konsekvenser. I februar 2021 udstedte UCI-cykelforbundet et forbud mod super-tuck og andre lignende ting, der trådte i kraft den 1. april.

Hvordan kan jeg se cykling i USA 2021?

Der er fire muligheder for amerikanerne atholde øjeeller streame2021Tour de France:
  1. NBCSN-kanalen (NBC Sports Network) på en kabel- eller satellitpakke
  2. NBCSN-kanal på en internetbaseret 'tynd'streamingudbyder
  3. NBC Sports GoldCyklingvideregive app, *
  4. og Peacock-appen.

Der er ikke sådan noget som jamaicansk dominans, ved du. Der er kun amerikansk dominans. Når vi kommer, vil vi være den dominerende kraft.

Vi begynder at slå rekorder. (Rockmusik) - Jeg tror, ​​at samfundet fortæller os meget om tidspunkter, hvor du har et barn, og dine bedste øjeblikke er bag dig, men det er absolut ikke tilfældet. (Rockmusik) Der er en del af mig, der er trist, fordi dette har været mit liv så længe. Jeg vil være, ved du, det var min sidste gang.

bmx firdoblet backflip

Jeg er ked af det, men er også begejstret for, hvad der kommer. (Rockmusik) - Jeg ville sørge for, at 2016 ikke var tilfældigt. Og at være olympier igen er det den største velsignelse nogensinde.

Jeg troede aldrig, at jeg i mit liv kunne blive olympiker, men nu, bare for at være olympiker en anden gang, er det bare øh, du kunne ikke bede om bedre. (Rock Music) - Ord kan stadig ikke bringe i spil, hvad der lige er sket, men det er en velsignelse. Som jeg sagde, har jeg fortalt folk hele året, at det er Guds arbejde. (Rockmusik) - Jeg vidste fra det øjeblik, jeg sagde Okay i dag, at det bare var en dejlig dag.

Og jeg tror bare stole på den proces, det var bare finalen, jeg gjorde det lige nu, og jeg vil værne om det resten af ​​mit liv. (Rockmusik) - Jeg husker at have sagt Gud, jeg tænkte, at hvis jeg er sund, kommer jeg derude og vinder eksamen. Hvis dette ikke er kræft, er jeg med på dette hold.

Og det var præcis, hvad jeg gjorde. Så jeg er virkelig taknemmelig. (Rockmusik) - Jeg siger ikke, at jeg vil have guldmedaljer, så jeg tror ikke, jeg skal til Tokyo.

Jeg synes det er let. Jeg er ikke klodset. Jeg er ikke sikker, men hvis du ikke har det i tankerne om at vinde, hvorfor forlader du så? (Rockmusik) - Det har stadig ikke rigtig sparket ind, men det var virkelig specielt at vokse op på det nye Hayward Field, hvor jeg mødte nogle af mine første numre. (Rockmusik) - Var det ikke glæden eller spændingen, der overhørte mig? Det var et stykke sindsro, der kom over mig. (Rockmusik) - Jeg mener, jeg klarede mig godt på holdet.

Jeg er på sommerholdet. Jeg kan ikke klage over det. Det er ikke ankommet endnu.

Det vil sandsynligvis synke, når jeg kommer tilbage til hotellet. Men lige nu er jeg bare glad. Og jeg synes, det er en virkelig stor præstation. (Rockmusik) - Nå, faktisk ved at være i stand til at deltage i OL, ville jeg nu fortælle min yngre mig alt, hvad du har været igennem, alt hvad du ikke engang forstår, nu vil alt betale sig, hvis du mindst forventer. (Rockmusik) - Jeg antager, at jeg tager alt, hvad folk siger let.

Jeg mener, jeg lader det ikke gå til mit hoved eller noget. Jeg mener, det er ret fantastisk, men jeg kommer bare her for at gøre mine ting, køre løbene og bare have det sjovt. (Rockmusik) - Jeg har et essay på 10 sider, der skal afholdes i aften, så jeg prøver bogstaveligt talt at fokusere igen.

depression fedt

Min lærer gav mig ikke en udvidelse. Så jeg er ved at male. (Rockmusik) - Hele året følte jeg mig som om jeg viste mig selv for verden, men også bare viste mine talenter for mig selv.

Og der er meget negativ snak, og jeg ville bare stille alle sammen. (Rockmusik) - Jeg fik mit pas som for længe siden. Mit hår er op til mine skuldre.

De vil sandsynligvis ikke engang lade mig forlade landet med det. Ser slet ikke ud som mig. Jeg har set Canada, men jeg ved ikke, hvordan det er på den anden side. (Rockmusik) - Du ved selvfølgelig, at man er lodret.

Den ene er vandret. Og teknikken for begge er anderledes. Mens jeg har brug for at være mere hoppende og oprejst i højdespring, kan jeg i længdespring sprint og skubbe meget hårdere end jeg gør højdespring, og det har vist, at jeg kan følge med det bedste af bestanden.

Jeg er klar til at tage til Tokyo. Læg mere arbejde i, og kom forhåbentlig hjem med noget hardware. (Rockmusik) - Heather er en af ​​mine bedste venner.

Hun var på mit bryllup, og vi får matchende tatoveringer. (Rockmusik) - Det var dejligt at være der sammen med Karissa og også have Gwen og Vanessa i løbet. som at øve og fodre hinandens holdenergi. (Rockmusik) - Det er mission fuldført yo.

Og det er en fantastisk følelse at gøre det med min holdkammerat, en ven, som en fyr, jeg har boet med hver dag. Det betyder så meget - Planen er at konkurrere om en medalje i Tokyo. (Rockmusik) - Jeg ser igen artikler om, at hun løber og løber væk fra marken.

Og jeg synes, det har været fantastisk for mig at have hende som mentor. Så ja, jeg tænkte faktisk på hende i morges. (Rockmusik) - Det er en trøst, når jeg ved, at jeg kan gå til et internationalt løb, og Courtney kan være der.

Og vi bliver stadig bedre og bedre. Og så jeg tror, ​​at vi kan skabe en fornemmelse sammen i Tokyo og komme hjem med noget hardware. (Rockmusik) - Udover giver Tracksmith mig tøj, jeg køber alt selv.

Jeg finansierede hver eneste rejse inklusive denne. At være arbejdstager er virkelig sejt, og jeg tror, ​​at enhver, der har et fuldtidsjob, stadig kan have olympiske ambitioner. (Rockmusik) - Jeg har ikke set OL på TV siden 2004.

Så hvis nogen af ​​jer husker, at Deena vandt en medalje, var det sidste gang jeg så det atletik, på tv - Hvad har du for at indse, at den præstation, vi udfører som atleter derude, vores hjerte er og som atlet dig har aldrig bemærket, at der vil være en ende, indtil slutningen kommer. - Jeg er trist. Jeg er meget trist.

Der var kun syv mennesker i dag, der var bedre end mig. (Rockmusik)

Er der et cykelmarathon?

Derer ikke længerenogenægte ultra-distancecykelløb(dvs. der er længere end 300 kilometer), der er tilknyttetcyklinghovedstyringsorgan,detUCI; mest moderne ultra-distanceløber i stedet tilknyttetdetWorld Ultra-CyklingAssociation (WUCA).

Få sportsgrene tester grænserne for professionelle atleter som cykling. Det er en vred trussel. Men det er ikke kun menneskelig udholdenhed på racerbanen, der giver formlen til succes, men også menneskelig opfindsomhed.

Det er den hurtigste cykel i verden. I en topsport er forskellen mellem succes og fiasko ofte den mindste forskel. Base camp for et af de mest succesrige hold i verdenssporten.

Storbritanniens banecyklister har toppet medaljebordene ved de sidste tre OL, og det er et hold, der fortsat gør vindere. Vi ønsker at være den hurtigste i verden, det gør vi ikke. Vi vil bare vinde OL, vi vil vinde på den hurtigste tid nogensinde.

I en sport, hvor løb afgøres af 1/1000 sekund, er Emily og hendes holdkammerater besat af en ting: marginale overskud. Et lille halvt halvt forspring vil gøre denne forskel den dag. Sæt presset på.

Og et af de bedste steder at finde det lille spillerum er på en cykel. Den vigtigste mand på holdet til dette er en aerodynamikekspert og tidligere Formel 1-raceingeniør. Mit job er simpelthen at placere teknologi og teknik i enhver, jeg kan bruge klogt til at gøre holdet hurtigere.

Cambridge University Professor of Engineering, Tony Purnell, designede den verdensberømte T5GB-cykel med producenten Cérvelo. Ved drastisk at reducere træk hjalp det det britiske hold med at nyde deres mest succesrige OL nogensinde. Det er den hurtigste cykel i verden.

Den måde, hvorpå disse kulfiberlag er opbygget, giver en lettere og stivere cykel uden at ofre aerodynamik. Hver større millisekund er skåret af små designændringer, selv ned til kæden, af den kraft, du producerer, går gennem friktion, der er tabt i kæden. Hvis du kan reducere dette tab, betyder det, atleten er en smule stærkere, gjort hele forskellen i spillet mellem sølv og guld. Aerodynamisk perfektion forfølges utrætteligt ikke kun på cyklen, men også på personen på den.

Chaufførens nøjagtige position kan gøre hele forskellen. Altid før planen var han 45 sekunder foran efter 40 kilometer. I 1996 brød olympisk mester Chris Boardman verdensrekorden på en time.

Mens Boardman er i Superman-stillingen, strakte armene ud foran hans hoved for jævnere aerodynamik. Ved at bane vejen for hans legendariske supermandsposition. I dag lever den arv videre i det nyeste Boardman Performance Center i Evesham, England.

koffein cykling

Cykeldesign kan absolut hjælpe, men vi ser, at de fleste aerodynamiske effekter og dragis kommer fra rytteren selv. Sid ned, fortæl mig lidt mere om, hvilken retning vi vil gå, hvad vi vil se. I dag hjælper Jamie den professionelle cyklist Dan Bigham med at finde ud af sin optimale kropsholdning til et kommende holdforfølgelsesløb.

I vindtunnelen kæmper Dan med vindhastigheder på over 60 km / t for at simulere de luftmodstandsforhold, han vil blive udsat for på sporet. Hans præstation og i sidste ende hans succes kunne afhænge af en række næsten umærkelige ændringer i hans position på cyklen. Okay Dan, lad os foretage vores første ændring, vi gør det på ingen tid.

Lad os bevæge vores hænder, hvis vi bevæger hans hænder lidt fremad og justerer. Hvis afstanden mellem dem kun er millimeter, accelererer Dan næsten et halvt sekund pr. Kilometer. Vi kører en verdensrekord her, det er det værd at have.

Kom på løbsdag, subtile ændringer som disse kan resultere i en enorm fordel for Dans hold. Personligt er jeg omkring 4/10 hurtigere, kun når det er min tur, og hvis denne sejr var for alle på holdet, så er vi i alt et og et halvt til to sekunder hurtigere. Cyklingens ry er blevet beskadiget af doping.

Men hans forfølgelse af legitime marginale gevinster sætter stadig tempoet for mange andre discipliner. Storbritanniens bedste cyklister i verden står over for stigende konkurrence fra rivaler, der er hurtige til at lære at innovere, og forfølgelsen af ​​marginale overskud bliver endnu mere marginal.

Er cykling i 30 minutter om dagen?

Cyklingøger din udholdenhed på og af cyklen

Træner på cyklen i det mindste30 minutter om dagenvil opbygge din kardiovaskulære og muskulære udholdenhed. Ved at gøre en konstant indsats, vil du bemærke en forbedring af din aerobe kapacitet, så du kan cykle længere eller på mere intense forlystelser.

Ridning kan tage alle mulige former og størrelser, men hvis du virkelig er presset til tiden, kan du være i en ordentlig tur på 30 minutter. Nå, vi troede, at vi ville prøve det og se, om vi kan få en ordentlig tur på bare en halv time, tag en undersøgelse i gcn-appen, hvilken tur du foretrækker. Da omstændighederne ikke er de samme for nogen, vil vi vise dig nogle eksempler på det virkelige liv på, hvad vi som gcm-moderatorer gør, når vi kun har 30 minutter til at gøre itapenlets til at cykle sko 30 minutter, der ikke er meget lang tid at tage en tur på vejen.

Jeg troede, det ville tage mig 30 minutter at bare komme ud af døren med mit gear på Mypike, det ville være ret meningsløst for mig en rigtig anstændig session på 30 minutter på turboen med skift og brusebad efter en kort krydret session 2040'erne og Jeg gør det bare så ofte som muligt med en opvarmning og en afkøling, så jeg tror, ​​jeg kunne lave 10-15 sæt, som jeg kunne gøre for at blive organiseret, så jeg går og gør mig klar til at gøre mit udstyr klar og mit cykel klar okay jeg synes dette er den hurtigste ting, jeg nogensinde har flyttet for lidt over to minutter siden, og den tid der klikkes i garagen, min session startede min wahoo ok, så jeg er på cyklen, det tog lidt længere tid, jeg havde forventet næsten fire minutter, men jeg klager over, at jeg virkelig skal tænde blæseren, fordi jeg har lyst til at det bliver ret varmt, så jeg tager det i betragtning lten, okay, så nu er jeg fire minutter og 30 sekunder inde i min opvarmning, Jeg tænkte 20 sekunder før jeg startede min første indsats, okay, nu er det min tur, jeg føler mig lidt mindre stresset, mener jeg Jeg har ikke haft den bedste opvarmning, jeg normalt har haft en god 10-15 minutter, men ja, jeg tror, ​​vi kommer ind i disse første aktiver, jeg tager dem først lidt let, og så kommer vi ind i dem, så jeg har fire sekunder, så jeg må hellere gå væk det meste af tiden ved jeg ikke en gang, hvilken ugedag det er, så giv mig 30 minutter, og du ved, det bliver en smash fest, hvis det er koldt udenfor, og jeg ikke vil at være udenfor er jeg der for længe, ​​eller jeg har planer om at gøre med familien. Jeg ved, at jeg skal gøre det hurtigt, så jeg puster normalt trafikprop for at komme ind i zonen, skal ændre, vi skal ramme det, vi skal ramme målet lige når jeg kommer ud af døren, intet rod Omkring to tre minutter bare for at blæse spindelvævet af mine ben for at varme op, blive behagelig på cyklen og derefter tempoet med en puls på 120 til 140 i fem minutter bare for at få mig i bevægelse, så jeg forbereder mig på træningen, jeg kan gøre det om et øjeblik, så vi har tre minutter, ini trykkede på skødtimeren bare for at komme op. I de næste fem minutter vil jeg opretholde en dejlig høj kadence. Jeg vil ikke stramme musklerne for meget, især hvis du ikke har meget tid, vil du ikke fokusere på at mestre Biggear for at få pulsen superhøj, du vil bare have en isnende kadence, hold tempoet højt arbejde på det kardiovaskulære system stresser ikke nødvendigvis hele kroppen, der kommer senere om et par minutter, passer ind i en tur på 30 minutter, det bliver svært, men jeg tror det er gennemførlig, og jeg vil benytte dette som en mulighed for bare at have en dejlig cykeltur, sprede mine ben, udøve mine lunger, være en med naturen, et fredeligt øjeblik midt i en måske ret stressende arbejdsdag ja ja mine dage er stressende, de er bedre, skift dit tøj.

Vent på, du er ikke her, se væk efter en anden smule privatlivshjelme checkokay, jeg er klar, jeg er væk, jeg er ude af døren, jeg er ude i det fri åh, føles godt at være ud nu tog det mig to minutter at blive klar, fordi jeg skar alt det faffing just-kit ud af døren på cyklen, jeg tillod mig 13 minutters køretid, som jeg vil gøre en vej på mine lokale veje, og jeg gjorde dette fordi jeg ikke ønsker at vælge en sløjfe, der kan være længere, end det sandsynligvis ser ud på papir, og også fordi det betyder, at jeg ved, at jeg bare skal vende om og komme tilbage, så jeg kan være tilbage til tiden, så hvis jeg gør 30 minutter? i en retning 13 minutter tilbage, det er 26 minutter samlet rejsetid, så jeg har de to minutter klar til at blive klar, giv mig to minutter mere til at skifte bagefter, fordi jeg har et meget vigtigt møde efter det, så jeg er nødt til at sørge for, at jeg får tilbage i tiden, så alle skal være i stand til at køre i topkvalitet på 20 minutter 26 minutters køretid jeg slap væk i en halv time, jeg kom af cykelsko, men jeg er ligeglad, jeg besluttede at tage en sang om at skrive om det jeg blev våd våd våd våd cykelsko og det ville virkelig have mig til at synge for bluesnow min 30 minutters træning, jeg kommer ud og går op et par bakker i bad, hvor jeg bor, fordi de er virkelig tæt, så jeg håber, jeg kan gøre en god 10 minutter af vo2 max anstrengelse i dette vindue, hvad skal jeg gøre? fordi det tager mig 10 minutter at blive klar, så jeg har kun 20 minutter tilbage til at klatre op inutes, gennemsnittet er 10, det er svært, men jeg tror, ​​jeg kan gøre to anstændige reps her, cirka 380400 watt, og så er det cirka 10 minutter på denne form for vo2 max endstop-samtaler var jeg på turbo 19 og et halvt minut nu stoppede jeg med at tælle, hvor mange 20 sekunders indsats jeg gjorde, men jeg begynder at vågne op, jeg sværger, min hjerterytme stiger, så jeg får en god træning, tror jeg 'm fitfive mere inden da vil det betyde yderligere fem minutter åh nej jeg er nødt til at køle ned ja yderligere fem og derefter to minutters nedkøling virkelig bare drej mine ben og se om jeg kan kan bevæge mig på bare tre minutter, der vil være næsten alt okay lad os gøre lidt mere indsats, jeg ønsker det slags nu, men jeg har kun været på vej i et dejligt, let ti minutter Virkelig, jeg fik mig færdig herovre det sekund, lavede min anden rep og uret kører for cirka 26 minutter, hvilket betyder, at jeg har fire minutter til at komme hjem og blive ændret, det er dumt idé oh godoh, jeg må hellere fnise så meget for en cool downokay, så jeg vil ikke være på min tur i syv minutter, men jeg troede, jeg bare stoppede lidt, fordi jeg fandt nogle gode brombær. Jeg mener, at jeg normalt kommer her om efteråret for at plukke dem være så tidligt i sæsonen for at være ærlig, og og jeg har lige bemærket dem her, jeg bliver nødt til at stoppe og se, jeg prøver dem bare meget saftige, men alligevel lidt tærte en lidt forbanna off kunne du have været lidt længere i to uger, jeg synes det er godt at vide alligevel, jeg knækker bedre, fordi det på en eller anden måde bruger lidt dyrebar tid, jeg er meget heldig at have dette som en lille fræk tur i min frokostpause for at fortælle dig bjerget er en stejl stigning undervurder det ikke helt op til midten af ​​Myride og Carrick på skjorte og lige på broen over floden nu, og som du kan se et helt vidunderligt udsigtspunkt herfra, er floden temmelig opsvulmet skal jeg sige vi havde meget regn, så det ser temmelig mørkt ud specielt rødt.Denne stakkels kano havde lidt af en ulykke, tror ikke, så han får en kanotur på en halv time åh, jeg blev lidt vild, jeg må hellere gå tilbage, for godt, ruterne taler strategisk, og for at være ærlig har jeg lidt lidt med væk, fordi jeg var på downsiskin hill, det tager mig 30 minutter at komme her, og vejen tilbage er helt op ad bakke, dette er ikke i min plan, jeg har ikke tænkt på det, jeg har slet ikke tænkt igennem det, så jeg nødt til Hvis jeg skal gøre dette møde, fordi det faktisk er et vigtigt møde, skal du flytte 30 minutter, så det er okay, så jeg er lige færdig med denne sætning To minutters tærskel sidste 30 sekunder, jeg rammer den hårdt, og jeg tager en pause på to minutter gør 30 sekunder alt sammen, så de første to minutter er færdige, nu har jeg to minutter fri, og jeg vil dybest set bare køle ned, så gør jeg det igen, yderligere to minutter. Jeg kom her til denne lokale sandkasse bare for at gøre en god indsats, det er spændende og have lidt off-road sjov for mig, så jeg nyder virkelig at bruge 30 minutter af min dag, sandsynligvis som mange af jer off-road Procentdelen er ikke ubetydelig, så jeg har stadig 60 sekunder til at hvile, så gør jeg to mere af disse to minutters indsats, så laver jeg også noget off-the-bike-arbejde, ja, lad os starte med den anden, lad os gå andet sæt færdigt, vi har to minutter mere, og så vil jeg lave mit sidste sæt af disse tærskel-Vo2-intervaller, som jeg ikke havde meget at huske denne session havde brug for mit udstyr mine sko min cykel og jeg glemte et svejsehul tre mere Jeg kan gøre det endnu mere, gør en indsats, så kan jeg ringe ned, jeg vil altid anbefale at varme godt op og foretage et godt telefonopkald, når du foretager en session som denne, men enten troede jeg, jeg fik det igennem, men det gjorde jeg helt klart ikke kommer ikke ned i 27 minutter, og jeg forstod lige, at to minutters nedkøling efter en så intens session ikke er lang nok, mine ben brænder stadig, min hjerterytme er stadig temmelig høj, og hvis jeg går af mine ben nu, vil mine ben hader mig i morgen, så jeg bliver på turboen i et par minutter mere bare for at køle ned ordentligt, så jeg ikke ' t har nogen smerter senere, men hvad tænkte jeg, tre minutter på at komme ud og tage et bad? og det viser sig, at jeg ikke har planlagt så godt, jeg bliver så hårdt som muligt for at komme hjem mod Hillah Power, så disse intervaller er færdige, nu er det tid til at gøre noget fra cykelarbejdet, hvis jeg parkerer cyklen og nu holder jeg ud i yderligere 20 sekunder, så mens jeg arbejder mig tilbage nu, fortsætter jeg denne indsats, nu en mere, jeg føler mig syg, også for alt det, jeg har det område, jeg er i, bor aldrig rigtig, jeg har aldrig været for langt hjemmefra, jeg har en sidste indsats at gøre, det gør jeg kun ved siden af ​​vejen, mens jeg vender tilbage til mit hus Okay, nu 20 sekunder lige lykkedes det mig at teste det over stigningen og Jeg er ved at rejse hjem nu, jeg tror, ​​jeg er klar, jeg har 25 minutters køretid, så jeg har tre minutter til at komme hjem, to minutter, for at blive ændret, og så er jeg tilbage på arbejde om en halv time, så nu er jeg overbevist om, at jeg vil se det ved mit skrivebord, så jeg har lige gennemført mit møde, og jeg har muligvis ikke foretaget de mest episke rejser, men du ved hvad det ikke betyder noget, fordi jeg ud a mi har frisk luft, og jeg er lidt trænet er bedre end intet nogle gange i livet, vi gør ikke noget, fordi vi ikke kan gøre alt, vi foretrækker ikke at gøre noget end at gøre lidt, og du ved, nogle gange alt at gøre er let at komme derude, vride benene og prøve det, og det er den magiske ret, så jeg går tilbage og bygger det hele ind i min tur, så jeg kommer tilbage til min plads omkring et par minutter, og jeg ved Jeg gjorde allerede min uh tre minutters opvarmning Jeg lavede min lille smule let tempo Jeg gjorde mine to minutter til to minutter af cyklen og løb med sprints nu vil jeg være ic h gøre et par sidste sprint for at afslutte denne sidste så det er det 3 0 minutter med mig ser ud, hvis du kan hoppe ud derfra, gør det, du vil føle dig bedre, du vil få blodet til at strømme i din hjerne, du vil selv føle dig meget positiv, du vil have det godt, du har noget i en lille smule er bedre end intet er hvad der altid siges have det sjovt, vær sikker, tak fordi du kiggede på dem alle.

Håber du nød denne, og jeg håber, det inspirerede dig til at gå på din cykel og nyde disse mindre forlystelser, men lad os det vide i kommentarerne nedenfor, hvis du har en favorit til mindre buer, som du kan lide? lav eller foretrækket træning eller foretrukne små ture på landeveje som mig, jeg vil virkelig gerne høre fra dig som os alle, og lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor, bare se dig omhyggeligt snart, tak for at se alle sammen og have det sjovt ridning

apt cykelstativ

Er det sværere at cykle 100 miles eller løbe en maraton?

Cykling 100 mileserlettere.Cyklinger en aktivitet med ringe effekt medmaraton, din krop tager meget dunkende. Det er megetlettereat spise påcykel, så du kan holde dig tændt. Når du kører encykel, der er mange muligheder for at kyst ogcyklingpå flade veje kræver ikke en enorm indsats.

Hvad er sværere at løbe eller cykle?

Løbogcyklinger klassiske hobbyer og øvelser, som folk nyder overalt i verden. Generelt,kørerforbrænder flere kalorier endcykling. Men det er også højere effekt oghårderepå muskler og led.3. aug 2018

Reducerer cykling mave?

Ja,cykel kanHjælpmister mavefedt, men detviljetage tid. En nylig undersøgelse viste regelmæssigtcyklingkan forbedre det samlede fedt tab og fremme en sund vægt. Tilreduceresamlet maveomfang, aerob træning med moderat intensitet, såsomcykling(enten indendørs eller udendørs), er effektive til at sænkemave fedt.2. feb 2021

Er 1 times cykling om dagen god?

Cyklingentimetildagfor vægttab er en glimrende måde at øge vægttabet på. En 180 pund personcyklingtil entimeved en moderat intensitet forbrænder ca. 650 kalorier. Også selvomcykling30 minutter adagkonsekvent i et år kan forbrænde over 100.000 kalorier og resultere i næsten 30 pund vægttab.25. jul. Feb 2020

Kan jeg cykle 100 miles uden træning?

Husk atgørdet100, behøver du ikke væreuddannelseved at gøre100 tusindhele tiden - 75-80 procent er rigelig forberedelseudentilføje overdreven lydstyrke. Din fysisketræning skaltage hensyn til følgende punkter: Specificitet: Er din100-mile ridebliver kuperet? Derefterridebakker på dine 60-milers!

Er cykling 100 miles hårdt?

TILhundrede-mile cykelride er en betydelig udfordring, men ved hjælp af det rigtige træningsprogram er det langt fra umuligt. Sæt dig mål undervejs og sørg for, at din tilgang er varieret, og du er i stand til at erobre banen!

Hvad er de bedste cykelbegivenheder i 2021?

Spar op til $ 10 på din næste begivenhed! 1 2021 Long Beach Marathon & amp; Halvmaraton. Motiv Sports US, Long Beach, CA. Prisen stiger om 6 timer! 2 2021 Tour de Mountains. 3 2021 Woodlands Bike Month. 4 2021 Sadler og eger Cykeltur.

Kommer der cykeluge i 2020?

Denne årlige cykelfest var en virtuel begivenhed i 2020, så vi håber på, at det i 2021 vil være tilbage til det normale med forlystelser og begivenheder op og ned ad landet. Sørg for at holde øje med Bike Week-siden for opdateringer og oplysninger om, hvordan du registrerer dine forlystelser og bliver involveret.

Hvornår er Womens Festival for cykling i Storbritannien?

Women's Festival of Cycling finder sted fra 17. juli til 1. august 2021. Deltag i Cycling UK med organiserede forlystelser, digitale begivenheder, rådgivning og mere. Vi støtter kvindecykling året rundt, så sørg for at holde øje med vores seneste begivenheder og aktiviteter.

Andre Spørgsmål I Denne Kategori

Tredje testikel - praktisk løsning

Hvorfor føler jeg en tredje testikel? En tilstand, der kan føles som kræft i testiklerne, er en spermatocele. Dette er en sædfyldt cyste i epididymis, der føles som en mindre tredje bold. Disse er ret almindelige og er normalt ikke et problem, medmindre de bliver store.

Emanuel Buchmann - hvordan man beslutter

Hvor blev Emanuel Buchmann født? Emanuel Buchmann / fødested

Oslo forbyder biler - pragmatiske løsninger

Er biler tilladt i Oslo? Oslo, Norges hovedstad, har dramatisk transformeret byens centrum ved at fjerne parkeringspladser. Oslos centrum er næsten udelukkende bilfrit efter at have fjernet parkeringspladser og forbudt biler på visse gader. Med intet sted at parkere i byens centrum er der stort set ingen biler i Oslo centrum.

Rio OL-tid - en løsning på

Hvor blev OL afholdt i Rio? Rio de Janeiro, Brasilien

Gryf rys jones - hvordan man tackler

Er Griff Rhys Jones beslægtet med Sophie Rhys Jones? Sophie - ingen relation til komikeren Griff Rhys Jones - driver et magasin til Duke of Edinburghs Award Scheme to dage om ugen. Hun håndterer også public relations for det eksklusive cateringfirma, Searcy's og Baby Lifeline, en velgørenhedsorganisation dedikeret til at tilbyde specielle babyplejeenheder i hele Storbritannien.

Racercykel med affjedring - hvordan man opnår

Kan du sætte affjedring på en landevejscykel? Hjulophæng frakobler hjulene fra resten af ​​cyklen. Det betyder, at i stedet for at hele cyklen skal støde op og ned på uregelmæssigheder i vejen, kan hjulene bevæge sig uafhængigt. Bagstød og ophængsgafler er normen på mountainbikes, men deres design er begrænset anvendelig til landevejscykler.